12-12-11

Marlies III

Met bonkend hart ging ik achterom. Ik deed de poort dicht en keek door de achterruit. Ze zag me de tuin in lopen, en zwaaide lachend. In één oogopslag meende ik al te zien dat ze er leuk uitzag. In ieder geval iets zwarts. Toch wel iets of wat opgelaten liep ik over het tuinpad naar de keukendeur. Ik zag dat Marlies opstond en me tegemoet kwam. Een rokje....

"Hai!" zei ze enthousiast, "kom binnen!" "Hoi..." antwoordde ik, alhoewel best verlegen. "Hoe gaat het?" vroeg ze. Best een beetje raar, we hadden elkaar vrijdagavond nog gezien. En ik had mijn vingers in haar warme kutje gehad... "Goed..." zei ik, "... zenuwachtig" "Echt?" vroeg ze met een verbaasde uitdrukking, "maar dat hoeft toch helemaal niet.... We genieten hier toch allebei van?" Pfff, het gemak waarmee ze over ons samenzijn sprak... ik wilde dat ik dat kon.

"Ja, dat is wel zo. Maar toch... ik vind het spannend..." probeerde ik uit te leggen. "Oh maar ik vind het ook spannend, hoor jongen. Maar dit is lekkere spanning. Ik voel al dagen lang een tinteling door mijn lijf gaan. Mag jij raden waar precies!" zei ze lachend met haar rood gestifte lippen. Marlies zag er heerlijk uit. Twinkelende oogjes, met een mooi zwart lijntje eromheen. Haar blonde haren hingen rond haar gezicht en haar wangen hadden blosjes. Van de opwinding?

"Ik denk dat ik wel weet waar..." zei ik. Ze was even stil, en keek me diep in mijn ogen. Ze likte haar lippen nat, en beet op haar lip. Ik werd week, dit soort gebaren hadden beslist een flinke uitwerking op me. Het typische zenuwachtige gevoel in mijn buik verdween wat op de achtergrond, maar ik wist niet goed hoe te reageren. Het liefst zou ik haar meteen kussen. Zou dat niet te gretig zijn? Ach, onzin! Ik was hier maar voor een ding, en dat wisten en wilden we allebei.

Marlies streelde mijn arm, en ze zei "Kom verder, laten we even gaan zitten. Wil je wat drinken?" terwijl ze me voorging naar de woonkamer. Ik bekeek haar van achteren en dat beviel me echt wel! Een leuke rok, een zwarte, net niet doorschijnende blouse met daarover een brede leren riem die scheef op haar heupen hing. Daaronder donkere kousen. Haar benen waren gestoken in leuke pumps, waarmee ze door de kamer klik-klakte. Nog voordat ik antwoord kon geven, stelde ze voor "Wacht, waarom nemen we het er niet gewoon van en pakken we een wijntje? Heb je daar zin in?" Dat leek me inderdaad een prima idee en ik zei "Ja lekker, goed idee!"

Ze trippelde naar een kast, pakte twee wijnglazen en liep naar de koelkast en pakte daar een fles wijn kwam uit de koelkast. Haar normale manier van doen, haar rustige houding stelde me op mijn gemak. Ik bekeek haar rustig, tot ze dat opmerkte. Glimlachend keek ze me aan, en vroeg "Wat kijk je naar me?". Ik glimlachte terug en zei "Ja.... ik kijk graag naar je, uhhh... ik vind je mooi..." Alhoewel ik dat niet zomaar tegen een vrouw zou zeggen, was er nu de sfeer wel naar. Sterker nog, het voelde zelfs fijn dit complimentje te geven. Nadat ze de wijn had ingeschonken kwam ze dicht naast me zitten, pakte haar glas en wilde klinken. Ze legde haar hand op die van mij. Ondeugend zei ze "Ik weet dat je graag naar me kijkt, hoor... Ik heb het zelfs graag..."

Ik pakte mijn glas, we klonken en namen een eerste slokje. Lekker wijntje. En het voelde lekker om zo met Marlies te drinken. Ergens best intiem. Doordat ze naast me was komen zitten, was haar rok iets omhoog gekropen, ik zag de zwarte band van haar kousen. Ze zag me kijken en keek me weer aan. "En? Vind je dat ook mooi?" vroeg ze me, zonder dat ze haar rok nog iets hoger optrok. Op dat moment besloot ik dat ik dat best kon doen. In stilte schoof ik met een paar vingers haar rok nog iets hoger, zodat haar blote huid verscheen. Ik keek haar aan en zei "Ja... dat vind ik ontzettend mooi... Ik vind kousen heel opwindend, heel erotisch..." Ook dit voelde fijn om te zeggen. Ik was kennelijk op mijn gemak in haar omgeving.

"Draagt jouw vrouw nooit zoiets?" vroeg ze, terwijl ze haar hand op die van mij op haar been legde. "Nee... mijn vrouw is niet zo van de erotiek....". Even een lastige stilte. "Vrijwel niet, eigenlijk... Een lang verhaal, opvoeding, nuchter, enzo..." zei ik. Ik vond dat moment best pijnlijk, ze legde precies de vinger op de zere plek van ons huwelijk. We konden thuis praten wat we wilden, maar we kwamen hier niet verder. Ik snakte naar meer erotiek in mijn leven, zij kreeg het vanuit haar persoonlijkheid niet voor elkaar. Het zorgde voor een kwellend dilemma: we gaven om elkaar, maar ik wist dat er altijd iets wezenlijks zou blijven ontbreken. Wat doe je dan? Accepteren? Ik kon dat niet, het bleef me bezig houden.

"En jullie?", want alhoewel ik nu al genoot van de spanning van ons heimelijke samenzijn, vroeg ik me eerlijk gezegd wel af waarom zíj de erotiek buitenshuis zocht.
"Tja..." begon ze aarzelend, "na zoveel jaren huwelijk is de spanning er wel af. Luuk wil best nog wel eens een keertje vrijen, maar dat is me niet genoeg. Het is voor mij niet meer bevredigend. Eerlijk gezegd geniet hij er niet echt meer van, terwijl ik sinds een paar jaar alleen maar naar meer ben gaan verlangen. Ik word graag lang verwend en voel me vaak geil...". Dit was een kans voor ons beiden. Allebei verlangden we naar iets dat we thuis niet konden krijgen. Het hield ons allebei op onze eigen manier bezig en heel nuchter gezien was het logisch dat we op deze manier elkaar vonden en allebei onze behoeftes aanvulden.

"Hmmm, dat komt dan misschien goed uit, ik verwen graag lang... " zei ik, terwijl ik haar aankeek. Ze keek terug en even was er die filmische stilte vlak voor een eerste kus. We wisten allebei dat het ging gebeuren. We wilden het ook allebei. Langzaam naderden we elkaar, ik ging wat voorover hangen en Marlies kwam naar mij toe. Het laatste stukje sloot ik mijn ogen en even later voelde ik haar warme lippen op die van mij. Een klein kusje. Ik opende mijn ogen en keek haar weer aan. Het was honger die ik zag, en lust... Marlies wilde meer, ik zag het in haar ogen.

Opnieuw kusten we. En nog eens. Al gauw gingen onze kussen over in hete tongzoenen. Ze kuste stevig en snel, af en toe hapte ze bijna, zoog ze aan mijn lip. Jezus, dit was ongekend fijn! Het waren niet alleen de kussen zelf, nee, het was het signaal wat ze afgaf. Het verlangen naar meer, de gretigheid die me zo opwond. haar lichaamshouding, de blik in haar ogen, haar geur. Marlies liet me duidelijk merken dat ze me wilde, dat ze naar me verlangde. Dat gaf me een flinke ego-boost.

Haast zonder dat ik het zelf in de gaten had, legde ik mijn hand aan de zijkant van haar borst en wreef haar zachte vormen. Terwijl haar lippen op die van mijn waren, en onze tongen hun eigen spel speelden, genoot ik van haar borsten, ik streelde ze, duwde tegen de zijkant. Ze waren heerlijk zacht en ik voelde nauwelijks de stof van haar BH. Marlies maakte zich los en keek me ronduit geil en een beetje verwilderd aan. Haar mond stond een stukje open en haar rode lippen waren nat. "Hey, maak mijn blouse open alsjeblieft..." hijgde ze.

Gewillig voldeed ik aan haar verzoek. Ik begon bovenaan, en maakte één voor één de knoopjes open. Haar forse borsten zorgden ervoor dat haar blouse flink vooruitstak. Ik liet haar borsten nog bedekt. Ik wilde de blouse wel open maken, maar haar borsten nog bedekt laten. Vreemd genoeg probeerde ik te vermijden dat ik haar borsten raakte. Toch weer die terughoudendheid, die even kwam opzetten. Of was het meer 'het lekkerste voor het laatst bewaren'? Ik was nog niet helemaal beneden met de knoopjes los te maken, toen ze niet langer kon wachten en ze de beide helften van de blouse opendeed.

Mijn adem stokte. Jezus! Haar volle borsten werden gedragen door een mooi zwart kwart-cup BHtje. Allemachtig, wat was dat mooi! Grote tepelhoven wezen recht naar me toe. Dit was zo opwindend! Triomfantelijk keek ze me aan en vroeg me "Mooi, he?". Ik knikte, "Jezus ja! God wat mooi, Marlies!" Meer kon ik niet uitbrengen. "Toe, jongen, pak ze! grijp ze! Speel met ze! Zuig ze!" zei ze zacht maar ferm, terwijl ze haar hand in mijn nek legde en me dichterbij trok.

Ik had niet meer aanleiding nodig. Ik voelde me net een kind in een snoepwinkel, waarvan de juffrouw achter de toonbank zei "Pak alles maar wat je wilt". Ik nam haar borsten in mijn hand en genoot weer van de zachtheid, de warmte. Heerlijk om te voelen hoe soepel ze waren en tegelijkertijd de stevigheid. Haar kleine tepels in de grote bruine tepelhoven, een beetje langwerpig gevormd. Ik liet mijn duim over de tepels glijden en voelde Marlies reageren. Ik keek haar aan, en merkte dat zij ook gebiologeerd naar haar borsten keek en wat ik er mee aan het doen was...

Ik boog me voorover en kuste haar tepels. Ik merkte dat ze genoot, en ik zoog een tepel tussen mijn lippen "Mmmmmmmmm" zuchtte ze huiverd. Ik genoot van haar reactie, het gaf me een geil gevoel. Wat was het opwindend om te zien hoe Marlies geil door aan haar borsten te zuigen. Ze ging wat achterover hangen tegen de leuing van de bank, en ik ging mee, hing half over haar heen. Haar beide borsten kwamen beiden aan de beurt. Ik zoog, streelde, kuste, masseerde, kneep, en dit alles maakte haar kronkelend geil. Het zwarte BHtje stak af tegen haar blanke borsten. Sexy hoor! We keken elkaar regelmatig geil aan, en ook die blikken spraken boekdelen. We verlangden allebei naar nog veel meer en veel langer.

Mijn paal was ondertussen flink gezwollen en hard geworden. Zodanig dat ik niet meer normaal kon zitten. Ik wilde bevrijd worden van het knellende gevoel in mijn onderbroek. Marlies had gelukkig precies op tijd eenzelfde gedachte en friemelde met de knoop van mijn broek. Daarna volgde de riem. De rits ging omlaag en terwijl ze me aankeek, gleed haar hand in mijn broek. Ik voelde de warmte om mijn paal glijden en kreunend sloot ik mijn ogen.

Haar hand gleed om mijn lid, waardoor mijn pik klopte. Het was een lekker gevoel. "Kom eens overeind, dan kan ik je broek uitdoen..." zei ze. Ik ging staan en keek toe ze mijn broek omlaag wurmde. Daarbij deinden haar borsten licht in de cups van haar BH. Mmmm, wat opwindend. Toen mijn paal naar buiten zwaaide, keek ze me genietend aan en zei "Wauw, wat een lekkere pik!" Meteen nam ze hem weer vast en trok de schacht naar de wortel toe. Mijn voorhuid kwam daarbij bloot. Dit te zien was uitermate opwindend. Marlies duwde me naar achteren, waardoor ik met mijn rug tegen de leuning aan kwam liggen.

Weer pakte ze mijn paal vast en trok die langzaam af. Mijn pik klopte voortdurend en in het spleetje in de eikel verscheen vocht. Ik kreunde, het was echt lekker. Ze trok me rustig maar stevig af. Toen bracht ze haar mond naar mijn paal toe. Ze kuste de huid erom heen, likte langs de wortel. God, wat een heerlijk gevoel. Maar bovenal was het opwindend om te zien. Afgetrokken worden terwijl haar gezicht ernaast was en ze me overal kuste, het wond me mateloos op.

En ineens likte ze langs mijn paal en gleden haar rode lippen over mijn eikel. Oooowwwwwhhhhhhh, dit was zo goed! Dit was zo intens! Ik voelde haar warmte, haar natte mond, haar lippen die ze stevig om mijn eikel tuitte. Ze keek me aan, en op dat moment bedacht ik dat die dunne zwarte lijntjes rond haar ogen en die rode lippen om mijn eikel ontzettend opwindend waren. Ze gebruikte haar tong en lippen om mijn eikel zalig te verwennen en ik wist niet meer hoe ik het had.

Ze pijpte eventjes heerlijk, en stopte natuurlijk veel te snel. Ze kwam overeind zitten en vroeg me simpel "Lekker?". "Jezus Marlies, dit is lekker, dit is verrukkelijk! Ga je nog even door?" vroeg ik haar. Ik wilde niet dat ze stopte. "Haha!" lachte ze verleidelijk, "Ja, je zou graag verder gepijpt willen worden he? Je hebt graag dat ik je lekker afzuig, en je eikel heerlijk in mijn mond neem. Lekker aan die heerlijk pik van je zuig, totdat je klaarkomt, en je je zaad lekker in mijn zuigmondje spuit. Toch?" Mmmmmm, dirty talk wond me op, en niet zo'n beetje ook. Heerlijk om haar zo te horen praten.

"Jaaah... Ohhh, ga alsjeblieft door, Marlies, dit is werkelijk zo lekker!" antwoordde ik. Met een glimlach knikte ze even naar het raam "Misschien moeten we even naar boven gaan..." zei ze. Ik vond alles prima, als ze maar verder ging met dat heerlijke pijpen! Ik stond op, en we kusten elkaar. Ik trok mijn broek omhoog en volgde haar naar boven. Haar stevige kont heupwiegde op de trap. Ik volgde haar de slaapkamer in, en ging op de rand van het bed zitten. Ik keek eens rond, dit had ik dus vanuit mijn slaapkamerraam gezien, met Marlies op het bed, genietend van de balletjes in haar kutje.

Ze pakte de stoel van haar kaptafel en zette die voor het bed neer. Ze keek me ondeugend aan, en vroeg "Ik weet iets leuks, kom je hier zitten?" Ze klopte daarbij op de zitting. Ik was erg benieuwd wat ze wilde, maar stond op en maakte aanstalte om op de stoel te gaan zitten. "Nee, naakt..." zei ze raadselachtig, "Kom, ik zal je wel helpen". "Ohhh!?! Wat ben je van plan dan?" reageerde ik. Terwijl Marlies me uit mijn overhemd hielp, zei ze vrolijk "Dat merk je van zelf wel. Nog even geduld!" Haar vrolijkheid was bekorend, ik genoot daar wel van.

Ik deed zelf mijn schoenen en sokken uit, terwijl Marlies me streelde. Ze hielp me uit mijn broek en kon het niet laten me nog even te pijpen. Mmmmmmm, weer sloten haar rode lippen zich om mijn eikel, weer dat heerlijke gevoel! Ik ontspande me en liet haar begaan. Het duurde niet lang, het was enkel bedoeld als lekkermakertje.

Ik realiseerde me even dat ik geheel naakt was, en Marlies niet. Maar de geilheid verdrong die gedachte. Ergens genoot ik ervan zo naakt te zijn. Of beter, ik genoot ervan naakt te zijn, voor háár. Het was een lekker gevoel. Alsof ik haar speeltje was en ze met me kon doen wat ze wilde...

Marlies legde een handdoek op een stoel. Ik zette me neer en ze kuste me lang en nat. We keken elkaar aan, en terwijl ze me streelde vroeg ze me "Voel je je op je gemak?" "Ja!" zei ik, en ik meende het ook. Ik voelde me prima, en ik was benieuwd wat ze met me ging doen. Ze liep naar een ladekast en trok een lade open. Mmmmm, dezelfde lade als toen met de Chinese balletjes... Zou ze er een lekker speeltje uit halen?

Ze zocht even en trok er toen een aantal voiles uit, van zwart transparante stof. Ze kwam weer naar me toe en knielde voor me. Even keek ik naar haar mooie borsten die door de losgeknoopte blouse te zien waren. "Ok... mag ik je vastbinden?" vroeg ze me ineens. De vraag overviel me een beetje, maar ik had er al heel snel een lekker gevoel bij. "Ja... dat lijkt me eigenlijk wel leuk..." antwoordde ik. "Denk ik.." voegde ik er lacherig aan toe. Ze lachte geheimzinnig mee.

Met de voiles bond ze mijn voeten vast aan de stoelpoten. Daarna kwam ze achter me staan en vroeg me om mijn armen achter de leuning te houden. Die werden daar vastgebonden. Ze kwam weer voor me zitten en zei me "Doe je benen eens uit elkaar." Ik deed mijn benen uit elkaar. Mijn halfstijve pik wees recht naar voren, en kwam vrij. Mmmmmmm, ik hoopte dat ze me weer even lekker zou pijpen, en werd op slag geiler. Dat was te zien aan mijn pik, die langzaam omhoog ging staan. Marlies raakte hem echter niet aan, maar bond mijn knieen vast aan de stoel. Nu kon ik mijn benen niet meer bij elkaar krijgen, en zat ik wijdbeens op de stoel. Misschien een tikkie exhibisionistisch, maar het voelde best lekker om in haar omgeving naakt te zijn.

Nu ik vastgebonden was stond ze op, en kwam achter me staan. Ik zag ineens een voile voor mijn ogen verschijnen, die snel vastgebonden werd. Ik kon alleen nog maar zwart en grijs zien en verder niets. "Ah! Ik mag ook niks zien?" vroeg ik haar. "Inderdaad..." antwoordde ze kort. Toen werd het stil. Ik hoorde Marlies door de kamer lopen. Het was geen vervelende ervaring. Integendeel, ik vond het geil. Alsof ik aan haar was onderworpen. Ze kon nu doen en laten wat ze wilde. Ik hoopte dat ze me verder zou zuigen, zou pijpen. Ik verlangde naar haar lippen om mijn eikel. Haar warme en natte mond.

Die gedachtes bezorgden me een nog hardere pik en ik voelde hoe hij kloppend schuin omhoog ging staan. Precies in de juiste richting om door Marlies in haar mond genomen te worden. Dat gebeurde echter niet. Ik wachtte af en luisterde. Ik dacht te horen hoe ze haar kleren uitdeed. Het geschuif van stof en het geritsel van vallende kleding. Ze liep naar links, naar haar ladekast. Gerommel in de lade. Dan weer terug naar het bed, vlak voor me. Ik hoorde hoe ze op het bed kroop, ik hoorde de veren van het matras zacht kraken. Toen werd het stil.

In eerste instantie hoorde ik niets meer. Na een tijdje hoorde ik haar ademen. Een rustige ademhaling. Meer kon ik niet onderscheiden. Ik onderdrukte mijn vragen, en bleef luisteren. Af en toe hoorde ik haar ademhaling stokken, en dan weer wat meer hoorbaar ademen. Ik stelde me zo voor dat ze zichzelf aan het verwennen was. Haar handen die haar eigen lichaam streelden, haar borsten omvatten, ze streelden, duwden, en masseerden. Haar hand die over haar buik naar haar kutje gleed, en daar met de vingertoppen haar clitje beroerden. Hoe ze haar rug krom trok in het genot dat ze voelde.

Ik hoorde hoe ze zacht kermde. Ik vond dit best wel heel erg geil. Ik kon haar alleen maar horen, ik hoorde haar genieten! Ik stelde me zo voor hoe ik haar zag, mijn fantasie werkte prima! Ik bleef luisteren en hoorde geluiden van een vrouw die het heerlijk had. Zacht kreunen, het geluid van strelende handen, van een kronkelend lichaam. Mijn pik stond nog altijd schuin omhoog, dat voelde ik. Evenals het vocht dat aan mijn eikel hing.

Image2.jpgEn.... er was nog iets wat ik hoorde. Het werd steeds sterker, en duidelijker. Ineens realiseerde ik me wat ik hoorde! Godsamme! Wat geil! Ik hoorde hoe haar vingers in haar kutje sopte. Natte soppende geluiden, die elkaar snel opvolgde. Samen met haar stokkende ademhaling. Jezus! Het niet kunnen zien was eigenlijk nog veel opwindender als het wel kunnen zien. Het idee dat Marlies met een nat kutje twee meter voor me lag te kronkelen van genot maakte me ontzettend geil. Mijn pik klopte onophoudelijk en de druppels hingen ondertussen aan mijn ballen...

Marlies kreunde steeds luider en ik merkte aan het volume dat ze niet ver van een orgasme af was. Het geluid zwol aan, evenals het soppende geluid. Ze begon hoog te kreunen met gilletjes er tussendoor. "Jezus, Marlies!" bracht ik uit.
"Owww-owwww-owwwwwwhhhhhhhhhhh" ging het steeds sneller en heter. En ineens een laag "Aaaaaaaaahhhhhhhhhhh.......". Marlies was klaargekomen, het werd stil, met diepe nadrukkelijke ademhaling. God, wat opwindend...

Ik hoorde hoe ze overeind kwam zitten. Toen zei ze half binnensmonds "God.... wat lekker...". Ze lachte vervolgens "Maar zo te zien had jij het ook fijn... Jeetje, moet je eens zien! Een grote natte plek onder je ballen! Ik voelde hoe ze voor kwam zitten. Ineens voelde ik haar tong op mijn eikel en voelde ik haar likken. Oh jezus! Ik wist niet hoe ik het had. De afgelopen tien minuten had mijn paal zich opgeladen, en was keihard geworden. Nu likte ze hem op haar gemak. Zaaaalig! Niet op houden! Niet stoppen!

Maar helaas... ze stond weer op, en kwam achter me staan. Ik voelde haar warmte aan de rechterkant en hoorde haar zachtjes vragen: "Mijn kutje is heerlijk opgewarmd, en ik wil je nu in me voelen. Zal ik je eens lekker neuken?" Jezus, die zoete zachte stem en dan tegelijkertijd die dirty talk! Dat maakte me echt wel gek. En Jezus, ja! Natuurlijk wilde ik geneukt worden. Ik knikte en fluisterde "Ja! Alsjeblieft! Neuk me!"

Ze kwam naast me staan, sloeg haar ene been over mijn schoot heen, en sloeg haar arm om mijn nek heen. Ik voelde haar massieve borsten tegen mijn gezicht aan en kuste ze gretig. Met mijn blinddoek kon ik niets zien, maar ik hapte overal waar ik haar warme huid voelde. Ik bereikte net een tepel, beet er zachtjes in. Zoog de tepel naar binnen en voelde haar weer reageren. Ze drukte zich tegen me aan, en ik werd begraven tussen haar borsten, mmmmmm!

Ze trok mijn hoofd aan mijn kin omhoog, en ik voelde haar lippen op die van mij. "Mmmmmmm, heerlijke vent, ik heb zin in je!" zei ze, waarna ze zich langzaam liet zakken. Ik voelde hoe mijn harde en natgedrupte paal zich soepel in haar sappige kutje drong. Ze gleed ze op me neer, en kwam op me zitten. "Ohhhhhhhhhh......" fluisterde ze. Marlies had hetzelfde als ik, helemaal gevangen in het genot dat we ondergingen. In eerste instantie zonder beweging, maar langzaam begonnen haar heupen te draaien, te wiegen. Mijn kloppende paal werd gemangeld en gekneed.

Ik gaf me over aan haar warmte, aan haar besloten vochtige grotje. Een kutje dat langzaam over mijn pik gleed en draaide. Jezus, dit was echt intiem. Gaandeweg gingen haar bewegingen over in vertikale. Daarbij gleden haar heupen tegen mijn buik aan, en haar borsten tegen mijn kin. Met haar armen om me heen leek het alsof ik helemaal in haar was. Overal voelde ik Marlies, en dat was precies wat ik wilde. Terwijl ze op mijn paal reed, kreunde ze wellustig. Ontspannen liet ik haar begaan, het was fijn om haar lipjes en kutje over mijn eikel te voelen glijden en tegelijkertijd haar buik en borsten te voelen. Haar blonde haren hingen verward in mijn gezicht. Marlies was overal!

Steeds heftiger bewoog ze op mijn pik. Steeds steviger bonkte ze tegen me aan. Steeds dieper probeerde ze mijn eikel te vangen. Ik merkte dat ze alweer een hoogtepunt aan het bereiken was. Ik wilde haar helpen, het was geweldig haar te horen klaarkomen. Ik kantelde mijn bekken bij elke neerwaartse beweging van haar, zodat ik nog net iets dieper in haar kwam. Haar clit beukte tegen mijn huid aan, ze kreunde luid bij elk stoot. Met haar armen om me heen getrokken, haar borsten tegen mijn kin aan, zo neukte ze zichzelf klaar, boven op mijn kloppend pik. Met een trillende beenspieren en een gesmoorde schreeuw kwam ze klaar. Ik voelde haar kutje zowaar krampen, een heerlijk gevoel.

Langzaam ontspande ze zich en zakte ze even tegen me aan. Ik kuste haar, liet haar weten dat ze miij ook heel erg had laten genieten. Een minuut lang was ze van de wereld, toen kwam ze weer terug in de slaapkamer.
Ze stond op, "Ooooooowwwwwhhhhhh, ik ben zo gammel als wat..." kermde ze, "maar nog steeds zo geil...." Mijn harde pik gleed uit haar kletsnatte kutje, ik voelde de kou op mijn natte paal. Ze kwam achter me staan en haalde de blinddoek weg. Ze keek me glimlachend aan. "Jongen, weet jij wel wat je met me doet?" vroeg ze me. Ik glimlachte terug en zei "Ik wel ergens een idee, maar vertel eens..."

Ze kwam voor me staan. Ik keek gebiologeerd naar haar kutje, ik zag het voor het eerst zo dichtbij. Gezwollen gladde lipjes. Daarboven haar venusheuvel, ook mooi glad. Maar het meest opwindend: haar hele kutje plus een stukje van benen en buik glommen van het vocht. Kutvocht wel te verstaan. Jezus, wat een geil gezicht was dat!

Ze knielde en maakte mijn geboeide benen los, en daarna mijn armen. Ik stond op en sloeg mijn armen om haar heen. "Jezus Marlies, wat kun jij neuken!" Ze lachte en kuste me, "Het is heerlijk met jou in me! Ik weet ook niet waarom ik er zo van geniet.... Maar... ik wil meer!" Ze kroop op bed en en vroeg me "Kom je ook?" Ze zat op handen en knieen en wiegde nadrukkelijk haar stevige kont. "Kom op Jeroen, schatje! Nu mag jij!"

Ik kroop achter haar, ging op mijn knieen achter haar zitten en leidde zonder verder te wachten mijn harde lul in haar al soppige kutje. Ze zuchtte en liet zich toen op haar ellebogen zakken. Ik begon ritmisch te stoten. Doordat Marlies me al bereden had, was ik al lekker opgewarmd, en ik ging meteen met een stevig tempo aan de gang. Diep tot aan de wortel neukte ik haar. Weer die heerlijke wisselwerkig. Marlies kreunde geil, en wist me meer en meer op te winden. Ik neukte haar sneller en steviger, waardoor Marlies weer geiler werd.

Het duurde dan ook niet lang voordat ik de vlammen door mijn onderbuik voelde komen. De intense warmte van een orgasme. De twee of drie harde stoten waarmee ik mijn zaad in haar smachtende kut spoot, en het gekreun waarmee ze alweer klaarkwam. Ik liet mezelf over haar rug heenhangen en sloeg mijn armen om haar heen. Mmmmmm, ze was lekker warm en zacht.

Ineens realiseerde ik me dat ze weer was klaargekomen. Alweer!?!?!? Jezus, kon ze klaar komen op bevel of zo? "Jezus, jij komt snel klaar..." zei ik terwijl ik nog over haar heen hing. Ze lachte meisjesachtig, "Hihi, lekker he? Niet teveel bij stilstaan. Ik geniet ervan, en jij ook volgens mij... Toch?" Daar had ze gelijk, ik vond het waanznnig geil dat ze zo vaak en snel klaar kwam. Ze draaide zich om en ging op haar rug liggen. Meteen strekte ze haar armen naar me uit, ze wilde me in haar armen. Dat leek me heerlijk en ik kroop snel in haar armen.

Ontspannen genoten we van ons samenzijn. Het was fijn nu even bij elkaar te liggen. We streelden en kusten elkaar teder en geduldig. Even was er niets anders als Marlies en ik op het bed. Heel lichamelijk en heel veel genieten. We hadden geen haast, we hadden een groot deel van de dag nog...08:53 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-11-11

Hanneke II

Vorige week hadden Hanneke en ik een vluggertje in de auto beleefd. Ze neukte als een razende en kwam daarbij twee keer krampend klaar. Ook ik was hard op weg naar een heerlijk momentje toen ik haar man zag aan komen en ze halsoverkop afscheid moest nemen. De rest van de dag liep ik met tintelende ballen, en de geilheid was bijna niet uit te houden.

Kennelijk was dit de opmaat naar meer, want de dagen erna besloten we elkaar nog eens te ontmoeten, maar nu wat langer. De afgelopen dagen hadden we elkaar alleen maar geiler en geiler gemaakt door mailtjes en smsjes. Ik kon niet meer goed slapen. Zodra mijn ballen de lakens raakte begon ik spontaan mijn heupen tegen de lakens aan te wrijven. Mijn paal werd hard en ik verlangde naar aanrakingen daar beneden. Het verlangen steeg meer en meer.

Bij Hanneke was dat niet anders. Naar eigen zeggen drupte haar kutje bij elk mailtje dat ik stuurde. Ze verhaalde uitgebreid hoe ze zonder een slipje onder haar rokje aan het werk ging. Alleen maar om haar nog geiler te maken. De lucht die langs haar lipjes blies wond haar flink op. Ze moest regelmatig naar het toilet om even haar lipjes droog te maken. Door dat te lezen werd ik weer gek. Het feit te weten dat ze zonder haar slipje op haar werk zat. Man, wat zou ik er voor over hebben daar even in haar kantoor te kunnen kijken. Zien of ik de geilheid kon herkennen. Voor haar collega's moest ze natuurlijk de schijn ophouden, en ik was dan ook benieuwd of ik het zou herkennen.

De ochtend dat we elkaar zouden ontmoeten was ik best zenuwachtig. Zij ook, las ik in een smsje. Mijn stemming was opperbest. Ik was supergeil en ik had zin om haar eens flink en uitgebreid te neuken. Gelukkig liet ze me weten daar helemaal voor in te zijn. "Ja! Wat ik wil? Ik wil je diep en hard in me! Ik wil dat je heftig en stevig neukt! Je mag me niet ontzien!" Mmmm, dit soort taal en deze toon maakte me heel opgewonden. Zo lief als ze eruit zag, en dan zulke praat! Heerlijk!

Ik had een flink stuk te rijden, maar gelukkig zat het verkeer mee. Eindelijk zag ik de afslag naar het hotel waar we samen zouden komen. Ik zette mijn auto op de parkeerplaats en liep naar binnen. Ik zag haar al met een grote grijns zitten wachten in de lobby. Ik begroette haar met een heerlijke lange kus. Mmmmm, ze schurkte zich tegen me aan, en zorgde ervoor dat ik elke ronding van haar lichaam voelde. En ik wist ook dat ze de verdikking in mijn broek had opgemerkt.

Nadat we even getongd hadden, verbrak ik haar omhelzing. Spijtig, maar als we nu een kamer namen, dan konden we in de alle rust verder genieten. Alhoewel, rust?? Eenmaal met de sleutel in de hand liepen we kussend en strelend naar de kamer. Jezus, wat vond ik haar toch mooi! Haar blonde haar was nu langer en het stond haar geweldig. Onder haar jas zag ik dat ze haar flinke borsten in een diep decollete van een zwart shirtje droeg. Daarboven haar mooie blanke huid. Ze lachte op de bekende manier naar me, en wist me helemaal in te palmen.

Ik hield het niet meer en nam haar in mijn armen. Ik drukte haar tegen de muur aan en pakte haar handen vast. Die drukte ik ook hoog tegen de muur aan, ze liet daarbij haar tas vallen. Dat er mogelijk mensen waren die dit konden zien kon me op dat moment niks schelen. Heerlijk tongend drukte ik mezelf tegen haar aan, mijn paal nadrukkelijk tegen haar heupen aan duwend en wrijvend. Ik wilde haar! Desnoods hier!

Toch maar even verder lopen dan... maar wel snel! Bij de kamer aangekomen ging Hanneke eerst naar binnen en draaide zich meteen om. Ze liet haar tas vallen, gooide haar jas uit, en sloeg haar armen om me heen. "Oh liefje!!!!" zuchtte ze. Weer drukten we ons tegen elkaar, keken elkaar aan. Ik lachte naar haar, en wist werkelijk niet wat te zeggen. Er was zoveel gebeurd, en het was zo lang geleden, op het vluggertje van vorige week na dan. Onze ogen spraken boekdelen, we waren echt graag bij elkaar.

Ineens braken we los, de onrust kwam naar boven. Vurig kusten we, Hanneke hijgde "Ik heb je zo gemist... dit zo gemist" en hield me stevig vast. Veel kussen, onze lippen wreven nat over elkaar, onze tongen flitsten langs elkaars lippen en mond. Hijgend haalden we adem, om dan weer opnieuw te tongen. Onze armen hielden elkaars lichaam stevig vast, maar onze handen wilden naar beneden. Hannekes borsten tegen me aangedrukt en haar volle kontje in mijn handen. Ik kneep erin. Ze keek me aan, en zei met een lage stem, een beetje buiten adem "Schiet op, neem me! 'k heb zo'n zin in je!"

Ik wilde haar ook echt wel nemen, mijn paal klopte van verlangen, en mijn ballen jeukten. Maar eerst moesten die kleren uit! Ik pakte haar shirt vast en trok het in één beweging over haar hoofd. Geil keek ze me aan, in haar sexy zwarte BH, helemaal gevuld met een zalige cup D of zeker weten nog meer. De preciese maat kon me niet schelen, maar haar borsten waren heerlijk groot en vol en massief en .... Het rokje! Dat moest uit. Ik begon te zoeken naar de knop, naar de sluiting. Snel! Het moest snel!

"Nee!" zei ze, "Niet uitdoen! Niet nog meer wachten! Duurt allemaal te lang! Zó!" En ze maakten een gebaar met haar kont. Ok dan, dan met rokje aan! Hanneke rukte tegelijkertijd aan mijn overhemd. "Trek maar kapot, als het maar uitgaat en snel!" dacht ik. Gaande weg begon ik haar blote warme huid te voelen en dat versterkte het verlangen alleen maar. Jezus, haar goed gevuld BH gleed langs mijn armen. Ohh shit! Wat kreeg ik zin. Ergens ver weg voelde ik de beknelling van de voor mijn gevoel enorme pik, die uit mijn broek wilde. Snel schatje, doe mijn broek uit!

Ik voelde Hanneke's handen bij mijn rits, af en toe raakte ze de verdikking van mijn paal. Jaah, snel snel, bevrijd hem! Ik begon te zuchten, mijn hartslag nam nog meer toe. Eindelijk had ze de knoop en rits open en meteen verdween een deel van de beknelling. Ik had geen boxer aan getrokken, zodat mijn harde pik er meteen uit was. Hanneke slaakte opgewonden kreten van verrassing.

Ik had Hanneke's borsten nu te pakken, kneep en masseerde. Ik wurmde haar borsten uit haar BH. Haar grote tepelhoven met daarop haar harde tepels. Ik pakte ze even snel vast, lekker warm! Ik wilde ze kussen, zuigen, bijten. Ik voelde hoe ze mijn harde pik vasthield. Stijf maken was niet meer nodig. Oh god, wat was ik heet!

"Kom!" zei ik kortaf, ik wilde nu echt! Ik draaide haar bij haar schouders om, en duwde haar voorover. Ze snapte me meteen en leunde op het buro van de hotelkamer. Haar massieve kontje stak achterwaarts, en daartussen, daartussen wachtte de hemel. Ik schoof het rokje omhoog op haar kont, en zag de heerlijke zwarte benen. Mooie kousen, strikjes aan de zijkant. Heel sexy, heel geil! Mijn paal wilde, mijn eikel was er klaar voor. Een druipend natte grotje, gezwollen tintelende lippen, die hoognodig eens lekker opgerekt moesten worden. Ik nam mijn paal vast en richtte die op haar smachtende grotje.

"Oh ja! Kom op, met die heerlijk neukstaaf van je! Neem me diep, vul me maar eens lekker op! Kom op, man! Er in, laat me niet langer wachten!" De hese opwinding in haar stem maakte me zo heet. Heerlijk als ze zo geil tegen me praatte. Ik voelde haar lipjes en wreef mijn eikel erlangs. Nat maken was niet meer nodig, we waren allebei al een tijdje aan het druppelen. Zonder te aarzelen drukte ik hem stevig naar binnen, iets dat ze graag had, en waar ze me regelmatig aan herinnerde. Ik voelde hoe haar natte warmte me verwelkomde. Ik hoorde Hanneke een stevig en laag "Ohhhhhhh" uitkreunen, terwijl ze wat sidderde. Dat had ik ook, een huivering ging door mijn lijf, en de intense lust kwam vrij.

Ik begon meteen stevig te stoten. Oh, god! Dat gevoel! Die heerlijkheid! Hanneke ging mee in elke beweging, of was het juist tegen, zodat ik dieper in haar kutje ramde? Het maakte me niet uit, het was heerlijk! Hanneke was een kreuner, zo lekker, zo zalig. Elke stoot maakte ze hoorbaar. Het wond me mateloos op. Heerlijk om haar opwinding, haar geilheid, haar onbeschaamde gekreun te horen.

We neukten snel en heftig, diep en hard. Dit hadden we zo ontzettend nodig. Mijn ballen kletsten tegen haar benen aan. Pas nu viel het me op dat er een spiegel achter het bureau hing. Ik zag precies haar volle borsten hangen, heerlijk deinend op het ritme van ons neuken. Maar wat nog mooier was, de uitdrukking op Hanneke's gezicht. Ik zag haar mond open staan, haar ogen half gesloten. Ze was ver weg, in extase. Ze had het zelf niet in de gaten, maar ik werd ongekend geil van de uidrukking op haar gezicht! Haar donkere ogen, aan weerszijde omsloten door blond haar. Haar geilheid spatte van haar ogen. Zo merkte ik eigenlijk niet eens dat ze al klaarkwamn. Schokkend en met een schreeuw kwam ze, kronkelend en happend naar adem. Ik voelde hoe haar kutje, glibberig van het vocht, kneep. Mijn harde paal gleed er bijna uit.

Door me aan haar vast te grijpen hield ik mijn pik in haar en ging door. In de spiegel zag ik hoe ze haar lijf tegen het mijne aan drukte, zich aan me gaf, zich voor me openstelde. Ik voelde mijn paal gloeien, en de drang sneller te neuken was onweerstaanbaar. Dierlijk liet ik me gaan. Hanneke kreunde, nee, schreeuwde met elke stoot, en dat wond me alleen maar meer op. Hanneke ging voorover op het bureau liggen, waardoor ik nog dieper in haar kon. Ik hield me vast aan haar rug en zij. Doordat ze haar hoofd draaide, kon ik toch zien wat ze voelde, wat ze ervaarde. Ik stootte stevig en genoot van elke ontvangst. Ik voelde het vocht dat om onze pik en kut hing. Het zorgde voor über-geilheid.

Ik voelde mijn orgasme naderen. Oh jaaah! Eindelijk kon ik mijn zaad diep in haar pompen. Ik begon onsamenhangend te bewegen, het was onomkeerbaar. Mijn ballen krampten ongecontroleerd, en knepen het hete zaad door mijn lijf. Mijn paal was hard en glimmend en sopte werkelijk in Hanneke's kut. Toen ze merkte dat ik kwam, begon Hanneke ook hevig te kronkelen.

Samen beleefden we een intens orgasme. Zaad en kutsap vermengde zich in haar, ik voelde het vocht soppen. Ik gooide me met een extra stevige stoot tegen haar aan en viel toen op haar rug. Hanneke schokte nog na en ontving al mijn druppels zaad. Ze bleef kreunen, het nam maar langzaam af. Een minuut lang bleven we hijgen, en ik voelde de trillingen in mijn benen. Het was moeilijk mezelf onder controle te krijgen. Niet dat ik dat wilde, trouwens...

Pas na enige tijd probeerde ik rechtop te gaan staan, wankelend. Ik trok mijn pik uit haar natte kutje, en trok een hele sliert vocht mee. Ik liet mijn vingers even tussen haar schaamlipjes glijden en merkte hoe heerlijk glibberig ze daar was. Witte klodders hingen om mijn vingers en ik likte ze af. Mmmmm, geil! Oh man, wat een zalig voldaan gevoel! Hanneke kwam ook overeind, met een voldane glimlach op haar gezicht. "Oh liefje! Wat heerlijk, dit had ik zooo nodig..." Ik nam haar in mijn armen en kuste haar overal. Teder... Haar heerlijke warme, en bezwete lijf had ik in mijn armen. Ik voelde me gewoon goed, echt goed. Eindelijk waren we compleet...

We liepen naar het bed, en kropen er samen op. Meteen kroop ze tegen me aan, in mijn armen, en we hielden elkaar vast. Het was goed zo, even samen liggen, samen genieten. De genegenheid voor elkaar bevestigend door elkaar te strelen, te liefkozen. We kwamen samen tot rust. Er hoefde niets gezegd te worden. De blik in onze ogen was genoeg, iets als "Eindelijk samen, eindelijk bij elkaar". Het zweet op onze lijven droogde snel op, en we genoten al snel van elkaars warmte en zachtheid.

We begonnen opnieuw met kussen, met tongen. Teder, uitgebreid, met veel geduld. Strelen. Dit alles gebeurde zonder woorden. Langzaam kroop ik op haar lijf. Onze handen verkende elk plekje. Ik genoot bijzonder van haar mooie gezicht, haar grote bruine ogen en blonde haar. Mijn slappe pik lag boven op haar kutje, en dat was een fijn en intiem gevoel. Al strelend hadden we elkaar lief en waren we er voor elkaar. Mijn heupen draaiden over haar lijf heen, en mijn paal gleed over haar kutje heen.

Dat vonden we allebei erg lekker, en langzamerhand raakten we weer opgewonden. We wilden nog niet meteen weer neuken, maar vooral veel genieten van andere dingen. Ik liet me van haar lichaam glijden en begon haar borsten te kussen. Af en toe zuigen aan borst en tepel. Ze kreunde, ze genoot ervan. Ik wisselde beide borsten af en beet af en toe in tepels, draaide er aan. Ze kermde, dit was duidelijk een erogene zone.

Terwijl mijn handen haar zachte borsten bleven strelen en masseren, daalde ik al kussend af naar haar buik. Ook al zo lekker zacht. Ik belandde bij haar kutje, een klein toefje haar, boven haar verder helemaal glad geschoren kutje en lipjes. Ik streelde haar graag over haar kutje, ze genoot hier best van. Loom spreidde ze haar benen wat meer, waardoor haar lipjes zich een tikkeltjes openden. Binnen was het nog vochtig en soepel gleed mijn wijsvinger naar binnen. Tegelijk kuste het plekje boven haar clitje. Het rook er heerlijk, de muskus geur bedwelmde me.

Ik streelde haar overal, genoot er van. Ik kwam naast haar zitten. Een vinger werden twee vingers en haar kutje ontving ze met gemak. Ik vingerde haar zachtjes. Ik drukte mijn vingers in haar kutje wat naar boven toe en voelde hoe haar g-spot langs de binnenkant van mijn vingers gleden. "Mmmmmmhhh" kreunde ze zacht, "Ooooh jongen, wat lekker! Ahhhhhhhh". Heerlijk om Hanneke zo loom te zien genieten. Mijn pik groeide wat. Ze haalde schokkend adem, en ik zag haar heerlijk hangende borsten mee bewegen.

Ik maakte er drie vingers van, en door het glibberige vocht gleden ook die soepel naar binnen. Hanneke kromde haar rug en drukte haar kutje wat naar boven. Ik boog me voorover en kuste haar clitje. Likte het teder. "Mmmmmmmm, jaaaaahhhh" zuchtte ze wellustig. Ze gaf zich helemaal over aan mijn vingers en tong. Mijn paal hing nu horizontaal, en er hing alweer een druppel aan. Toch wilde ik haar nog steeds niet neuken, ik wilde haar op deze manier uitgebreid laten genieten.

Ik likte wat steviger, en probeerde mijn pink ook in haar kutje te krijgen. Dat lukte en soppend verwende ik de roze binnenkant van haar heerlijk grotje. Hanneke lag zalig wellustig te kronkelen, ze was totaal van de wereld. Ik merkte dat ze steeds geiler werd en ik voelde dat ze snel ging komen. Alweer... jezus, wat een vrouw! Sidderend beleefde ze een orgasme, en lucky me, ik voelde een golfje warm vocht over mijn hand lopen. Mmmmm, wat geil!

Ik liet haar even en wilde na een tijdje mijn vingers uit haar kutje trekken, toen ze me tegen hield. Met gesloten ogen zei ze "Nee.... alsjeblieft, ga maar door, het is zooo lekker.... dit kan ik eeuwen volhouden....". Precies dit zinnetje, in geilheid uitgesproken, zorgde voor een kloppende paal, met weer een stroompje helder voorvocht uit mijn pik. Ik kroop tussen haar benen en ging voor haar kutje liggen. Die geilmakende muskus geur hing rond haar kutje. Terwijl mijn vingers nog steeds in haar kutje zaten, begon ik haar te likken. Haar lipjes, haar clitje en net erboven.

Met gesloten ogen stuurde ze mijn hoofd, zodat ik precies het juiste plekje likte. Zacht kreunend, zacht kermend. Terwijl Hanneke langzaam haar heupen draaide, bleef ik haar likken. Af en toe wisselde ik met kussen en lipjes zuigen, om te voorkomen dat mijn tong kramp kreeg. Zo beleefde Hanneke nog een heerlijk orgasme. Niet zo heftig, maar wel lekker uitgebreid en lang. God, wat heerlijk om hier deel van uit te mogen maken, wat heerlijk om haar te kunnen verwennen.

Ik haalde mijn vingers uit haar kutje, kleddernat. Weer ging ik op haar liggen, en weer kuste ik haar. Ze keek me een beetje scheel aan, ik weet niet of dat van haar orgasme was, maar ik vond haar blik opwindend. We streelden elkaar, en ze fluisterde "Mmmm, dank je schatje, wat ben je toch zalig met mijn kutje...". We kusten elkaar en ze vroeg "Mag ik op jou komen liggen?" Dat vond ik lekker, "Mmmm, jaaah lekker!" zei ik dan ook gretig. Haar volle gewicht op me te voelen, dat was erg opwindend. Als of ik helemaal ingesloten was door Hanneke.

Ik draaide me snel om, en even later lag ik op mijn rug. Hanneke kroop over me heen. Haar borsten gleden over mijn borst, en haar blonde haar kwam om mijn gezicht hangen. In deze beslotenheid leek het of Hanneke overal was. Ze kuste me teder en keek me gelukkig aan. Ik genoot van de intimiteit tussen ons, zo dicht bij elkaar. Ik sloeg mijn armen om haar volle lijf heen, en voelde haar zachtheid, haar warmte. Ik liet plagend een vinger door haar bilnaad glijden en ze lachte "Dat kietelt!". Ik zei niets, en ging door. Kuste haar, streelde haar. Hanneke ook bij mij.

Ze draaide weer met haar heupen en ik voelde haar natte kutje tegen mijn stijve lid aan duwen. Mmmmm, lekker. Hanneke had dit echt wel door en ging doelbewust te werk. Ze maakte me gek, en ik begon al weer naar haar te verlangen. Nu zou ik best eens heerlijk bevredigd willen worden. Door haar handen, lekker afgetrokken worden. Alsof ze mijn gedachte raadde, gleed ze van me af. Kroop tussen mijn benen. Ze streelde mijn ballen, en pakte mijn stevige paal vast.

Met geile ogen keek ze me aan, "Zal ik?" vroeg ze me zacht. "Jaaa, alsjeblieft..." zei ik. Ik voelde hoe ze mijn paal recht omhoog trok, en ik voelde de fijne spanning waarmee deze vastgehouden werd. Langzaam begon ze haar hand omhoog en omlaag te bewegen. Mijn pik gleed door haar warme hand. God! Wat lekker... De voorhuid was half naar achteren getrokken, en mijn roze eikel was nat van het voorvocht.

Terwijl ze me strak aankeek stak ze haar tong uit. Samen met haar rode lippen was dit een ontzettend geil gezicht. Langzaam gleed het puntje van haar tong over het puntje van mijn eikel. Een zalig gevoel en ook zalig gezicht. Langzaam begon ze de rest van mijn eikel te likken, beginnend aan het puntje en dan rustig uitbreidend naar de hele eikel. Flitsend langs de toom en dan weer terug naar boven.

Het was de rust en tederheid waarmee ze me liet genieten, die zo ontzettend opwindend was. We hadden alle tijd en heerlijk uitgebreid bewerkte ze mijn eikel. Pas toen elk plekje een keer onder haar tong was geweest, nam ze mijn eikel in haar mond. Niet in een keer, nee, stukje bij beetje, telkens weer even likkend. Ze sloot haar lippen om mijn eikel en trok toen haar hand naar de wortel van mijn paal toe. Mijn voorhuid werd helemaal teruggetrokken, een ongekend lekker gevoel. Ik kreeg er rillingen van.

Hanneke bleef me zacht verwennen met haar tong en haar mond, nu helemaal over mijn eikel. God wat was dit heerlijk. Ik lag te kronkelen en te zuchten, kon dit maar eeuwig duren. Hanneke bleef me zacht aftrekken, en pijpen. Heel, heel langzaam ging het tempo omhoog. Werden haar zuigbewegingen feller. Steviger. Het voelde fantastisch en ik zou elk moment wel willen komen. Maar ook weer niet, ik wilde het zo lang mogelijk uitstellen.

Ze had letterlijk en figuurlijk het heft in handen en bepaalde hoe en wanneer. Nu het tempo al wat hoger lag, voelde ik hoe ik ging komen. Jaaa, god, wat lekker! De manier waarop ze me vasthield was onverbiddelijk. Ze liet zich niet meer tegenhouden. Dat vertaalde zich tot ongekende opwinding en voordat ik het wist voelde ik de schokgolven door mijn lijf spatten, en voelde ik haar lippen stevig aan mijn pik zuigen. Het was lekker om te spuiten, en het was nog lekkerder om het in haar mond te mogen doen. Ineens stopte ze met zuigen, alles was er uitgespoten.

Toch liet ze mijn pik nog niet los en keek ze me triomfantelijk aan. Ik genoot van haar geile blik en was ik dankbaar voor haar heerlijke pijpen en het waanzinnige orgasme, dat nog steeds door mijn lijf raasde. Mijn paal klopte nog steeds heftig in haar mond. Hanneke had mijn hete zaad nog steeds in haar mond.

 
 
 
 

14:16 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-11-11

Marlies II

Mijn buurvrouw Marlies hield mijn gemoed flink bezig. Omdat we hier nog maar net woonden zijn we vorige maand kennis gaan maken, en daarbij wist ze me al behoorlijk van de kook te maken. Aan het eind van die middag had ze zichzelf uitgebreid verwend op haar bed, terwijl ik had haar staan begluren. Later die avond maakte ze me nog eens heerlijk geil door me te laten weten dat ze me had zien gluren. Ze wist er van! En toen we 's avomds laat naar huis gingen, legde ze bij wijze van afscheid evn haar hand op de bult in mijn broek.

Sindsdien laat ze me niet meer los. Lafaard als ik ben, durf ik niet verder te gaan. Zou ze alleen met me spelen, of zou ze wel degelijk een stapje verder willen gaan? In mijn fantasie ging ik all-the-way. Natuurlijk zou ik bijna willen zeggen. In mijn fantasie beleven we de heerlijkste momenten in allerlei situaties. Maar in werkelijkheid? Zoals gewoonlijk weet ik het niet. Ik kan niet inschatten wat ze echt wil.

Gisterenavond hadden we een wijnproefavond in de buurt. Ik keek er best naar uit, het leek me leuk kennis te maken met meer mensen uit onze nieuwe buurt. Het was georganiseerd in een schoolgebouw dat ze konden huren. Ik had al snel gezien dat mensen dit zagen als een gezellig avondje uit. Hun werkkloffie was thuisgelaten, en men zag er toch wat opgedoft maar leuk uit. 
Nadat de meesten waren gearriveerd, werd er uitgelegd hoe het verloop van de avond zou zijn. Er werd een bodem wijn geschonken, en na het proeven kon men de wijn uitspugen in speciale kommen. 'Kon' werd er nadrukkelijk en vrolijk bij gezegd, want men mocht de wijn ook gewoon opdrinken.

Ik zag dat Marlies en Ruud er ook waren. Marlies zag er mooi uit. Of laat ik het maar toegeven, ik vond haar gewoon 'lekker' Een leuk rokje met daaroverheen een strak hemdje en een vestje. Haar vormen waren goed te zien, en het was duidelijk dat ze het fijn vond om aandacht te krijgen. Haar benen waren in zwart glanzend nylon gestoken. Zwarte pumps met een klein hakje maakte het af. Het stond haar heel mooi, en ik kon mijn ogen niet van haar benen afhouden.

De reden daarvoor: ik kon niet besluiten of ze nu panties of stay-ups droeg. Het intrigeerde me heel erg. In gedachte keek ik vanaf een laag gezichtspunt omhoog onder haar rokje, zag ik stay-ups. Natuurlijk, want dat is opwindend om te zien. Maar ja, ik wist het niet zeker, he? Gebiologeerd bestudeerde ik haar rokje, en dwong mijn ogen door het rokje heen te kijken. Of probeerde te besluiten of ik ergens de brede band van haar stay-ups zag. Als ze die al aan had. Natuurlijk was er niets te zien, en kon ik niets met zekerheid weten. Juist daardoor bleef mijn blik maar weer terugkeren naar haar rokje.

Iets anders dat mijn blik maar bleef trekken: haar borsten. Marlies had een paar volle borsten, en zo te zien vond ze het leuk die mooi te presenteren. Het hemdje zat er strak gespannen om heen, en het vestje was toch wel wat laag uitgesneden. Het diepe decollete was mooi om te zien. Ik bekeek het graag en fantaseerde ook hier graag even mee verder. Alhoewel hier weinig fantasie bij nodig was. Ik wist tenslotte al hoe ze eruit zagen en hoe ze bewogen. Ik dacht even terug aan het showtje van vorige maand. Alhoewel ik er behoorlijk zeker van was dat ze dat toen speciaal voor mijn had gedaan, en er zelfs een toespeling op had gemaakt, wist ik het niet zeker. Er was verder niet over gesproken.

Marlies had ons in het begin van de avond wel begroet, maar stond voorlopig nog met andere buren te praten. Ik zocht een manier om in haar buurt te komen, met haar een gesprekje aan te gaan. De hand op mijn broek, vorige maand, maakte dat ik bij haar in de buurt wilde zijn. Ik wilde met haar praten en op de een of andere manier zien op te maken of ze 'geinteresserd' was. Overigens had ik geen idee hoe ik zo'n gesprek zou moeten voeren. Voorlopig was het nog niet zover, ik was nog niet in haar buurt.

Wel kon ik haar op mijn gemak bekijken. Ze bewoog veel, ze was een druk persoontje dat met veel gebaren praatte. Prima, dacht ik, beweeg maar... Ik bezag haar nu op haar rug. Ik genoot van het deinen van haar rokje, en ook haar kont. Haar benen als ze van het ene been op het andere stapte. (Inderdaad weer die kwestie: panty of stay-ups?). Mijn gedachten dwaalden weg van deze ruimte. Het geluid van het geklets nam af, de omgeving vervaagde. Ik ging achter haar staan, en liet mijn handen over haar rokje glijden, ter hoogte van kont. Ze draaide haar hoofd naar me toe en keek me lachend aan. "Mmmmmm, lekker Jeroen! Ja, doe maar, hier geniet ik van..." zei ze lachend.

Ik voelde hoe zacht ze was. Marlies was een volle vrouw en het was genieten om haar zo te strelen. Ze wiegde met haar kont, en maakte me zo duidelijk dat ik door kon gaan. Ik liet mijn hand naar haar buik glijden. Ze kwam iets naar achteren gestapt en drukte zich tegen me aan. Vooral haar kont drukte ze tegen mijn lendenen. Mijn paal begon te bewegen, en manifesteerde zich wat duidelijker. Nog steeds in gedachten gleden mijn beide handen omhoog, naar haar borsten toe. Mijn vingers gleden over haar borsten en omsloten ze zoveel als maar kon. Niet dat dat mogelijk was, het was meer dan een hand vol. Maar wat heerlijk zacht! Ik genoot van de zachtheid, terwijl ik meende te voelen dat haar tepels hard waren.

Ik drukte me tegen haar aan, en genoot van haar blonde haren in mijn gezicht. Marlies genoot ook en drukte haar eigen handen in haar kruis. "Mmmmmmmmm....", ze zuchtte en fluisterde iets geils...

Met tegenzin kwam de omgeving weer terug. De intieme stilte tussen Marlies en mij werd verdrongen door het geroezemoes om me heen. Marlies stond nog altijd geanimeerd te kletsen. Ze stond nu met haar gezicht naar me toe. Ik had vol uitzicht op haar prachtige vormen. Ik stond half mee te luisteren naar een gesprek bij mij in de buurt, maar de aandacht ging naar Marlies. Af en toe keek ze mijn kant uit. Haar gezichtsuitdrukking veranderde. Ze stond nu te luisteren maar ze zag me kijken. Een paar keer keek ze terug. Ik kreeg het warm. Werd rood, denk ik. Ik voelde haar blik, betrapt. Tegelijkertijd was het niet onaardig, het gevoel door haar bekeken te worden.

Al wist ik niet wat ik er van moest denken. Was het interesse, of keek ze vooral om te kijken of ik haar nog steeds stond aan te staren. Ik besloot te blijven kijken, misschien kon ik zo duidelijk maken dat ik meer dan alleen haar kant op keek. Ze luisterde nog steeds maar ik zag een glimlachje over haar gezicht heen trekken. Ze bleef serieus luisteren naar twee andere vrouwen.
Ineens keek ze me langer aan. Ze trok haar wenkbrauw even op, en beet op haar lip, waarna ze weer heimelijk lachte. Als dat niet duidelijk was...

Ik kreeg het warmer, en mijn pik bewoog. Ik voelde me heerlijk, genoot van deze aandacht. Doelbewuste aandacht, volgens mij. Al was er niets uitgesproken, ik voelde dit als interesse. Ze keek me nu bewust niet aan, maar hield haar mond een beetje open, met het puntje van haar tong in een mondhoek. Haar witte tanden stonden mooi op rij, en haar lippen.... haar lippen waren zo mooi... Fel rood, het stond geweldig bij haar blanke huid. Ik staarde naar haar lippen... wat zou het waanzinnig lekker zijn om daar door gekust te worden... en daarna... gepijpt.... Mmmmmm, zalig om die rode lippen om mijn eikel te zien glijden, het nat van mijn eikel onder haar rode lippen te zien glijden. Haar tong die zich over het puntje van mijn eikel kronkelt. Alles heerlijk nat en warm. 

Haar hand die me ritmisch aftrekt. Telkens laat ze mijn pik uit haar mond glijden, om hem dan weer opnieuw tussen haar rode lippen te nemen en er zacht aan te zuigen. God, wat is dit heerlijk! Marlies weet als geen ander hoe ze lekker moet pijpen. Vol gevoel en verlangen voel ik hoe ze me langzaam naar een hoger plan brengt, hoe ze mijn opwinding vergroot. Alles is heerlijk, maar het uitzicht op haar rode lippen maakt me knettergek.

Telkens weer iets feller, de vaardige handen van Marlies veroorzaken groot genot. Met twee handen masserend, trekkend, wrijvend zorgt ze voor continu genot. Daarbij duwt ze mijn eikel met de voorhuid tussen haar rode lippen naar binnen. Vervolgens trekt ze de voorhuid weer naar buiten en laat ze haar rode lippen het randje van mijn eikel glijden. Het voorvocht vloeit rijkelijk en het glijdt waanzinnig zalig. En om me helemaal tot aan het randje te brengen, kijken haar grote bruine ogen me strak en geil aan. Ik heb het niet meer en voel hoe ik ga komen. Ze moet het gevoeld hebben, haar hand kneedt mijn ballen regelmatig. Ze weet dat mijn ballen krampen en een heerlijk hoeveelheid warm zaad produceren. Met schokken wordt het naar buiten gewerkt, zodat er een hete straal zaad in haar zuigend mond spuit.

Met tegenzin hoorde ik het geroezemoes weer terugkeren. Ik voel een behoorlijke spanning in mijn broek en weet dat ik een flinke paal heb. En niet alleen dat, ik voel dat ik genoeg vocht heb geproduceerd voor een plakkerig boeltje. Hopelijk is er geen natte plek te zien. Ik kijk even snel en zie dat er niets te zien is. Toch voel ik me er niet prettig bij, het voelt toch alsof ik nu al een donkere plek in mijn broek heb zitten. Ik loop naar een rustig plekje aan de bar, daar ben ik in ieder geval wat afgeschermd van kijkers.

Ik drink nog een slokje van de laatste Argentijnse wijn en luister naar de uitleg die erbij hoort. Ik realiseer me dat ik dadelijk naar het toilet moet, anders krijg ik alsnog die donkere plek in mijn broek. Op het moment dat ik om wil draaien staat Marlies ineens voor me. "Hai Jeroen!" zegt ze met een stralende glimlach. Wauw! Die lippen.... "Hoe gaat het?" vraagt ze me vrolijk. De wijn mist zijn uitwerking niet bij Marlies. "He Marlies" zeg ik, "ja, goed hoor. Gezellig hier!"

"Ja, ik had al gezien dat je het hier leuk vond..." zegt Marlies met een veelbetekend lachje en ze kijkt nadrukkelijk even naar beneden, ter hoogte van mijn broek en dan weer naar mij. Ik krijg ogenblikkelijk een rooie kop, en weet even niet wat ik moet zeggen en waar ik moet kijken. In ieder geval niet naar Marlies. Ze schiet in de lach als ze me zo ziet en legt haar hand om mijn arm. "Heey, maak je niet druk. Volgens mij heb alleen ik het gezien en ik vind het niet erg...." zegt ze. En na een korte pauze "... en eigenlijk geniet ik daar wel van ... van uh... je belangstelling". Nog steeds uit het veld geslagen kijk ik haar even heel kort aan. Ze gaat verder: "Misschien is het niet zo hoor, maar je stond me nogal aan te staren, en ik zag de bult in je broek dikker en dikker worden... Ik kan één en één optellen, dus volgens mij .... volgens mij ben ik de oorzaak van dat daar beneden..."

Ik kon het wel ontkennen, maar ik besefte dat ik beter kon zeggen wat ik dacht. Ik kon zo snel geen ander verhaal bedenken, en wie weet wat er verder nog gebeurde... "Uh ja... ik stond je aan te staren, ja... en... je hebt heel verleidelijke lippen" stotterde ik. "Ja?" vroeg ze me, "Ja, ik ben er zelf ook wel blij mee, zo rood vallen ze wel op he?". Ik knikte. "Ik krijg in ieder geval genoeg aandacht van jullie mannen!" Het was even stil, waarbij ze me onderzoekend aankeek. Ik keek maar af en toe terug. "Maar ... uh... je moet het me maar niet kalijk nemen dat ik het je vraag.... volgens mij vind je nog wel meer mooi als alleen mijn mond, toch?" ging ze verder.

Ik voelde haar hand op mijn arm, haar vingers die langzaam over mijn arm wreven. "Vorige maand? Vrijdagmiddag? Je was naar me aan het gluren, toen, he?" zei ze op zachte toon. Niets intimiderend, juist níet intimiderend. Heel vriendelijk, heel open. Ik knikte, ik kon gewoon niets zeggen. "Weet je? Ik had je al snel gezien, achter jullie vitrage. En het maakte me ontzettend geil, mijn leuke nieuwe buurman die me stond te bekijken. Ik besloot het spelletje mee te spelen en heb mezelf heerlijk verwend. Het was heerlijk mezelf te geven voor een vreemde. Ik kwam ontzettend heftig klaar..." Dat herinnerde ik me nog heel goed, ze lag flink te schokken en te kronkelen op haar bed. Ik stond er wel een beetje van te kijken dat ze zo op deze manier sprak, ik bedoel, we hadden elkaar nog maar een paar keer gezien en gesproken. We waren buren...

Ik keek haar aan, en zag hoe ze vriendelijk naar me lachte "Heeej, ik ga je niets doen hoor... ik vond het toen heerlijk en ook nu geniet ik van je aandacht." Ze keek even om zich heen en keek me toen weer aan. "Weet je?" zei ze, "jij vind het leuk om naar mij te kijken en ik vind jou leuk... Ik maak jou opgewonden, maar jij... jongen, weet jij wat je met me doet? Weet jij wat er zojuist gebeurd is?"
Ik wist helemaal niet wat er gebeurd is, en dat zei ik dan ook "Uhhhh nee....". Ze ging verder: "Toen ik die bult in je broek zag verschijnen, toen werd ik weer zo heerlijk geil. Ik wil je iets laten voelen, geef me je hand eens."

Ik stak mijn hand uit, en ze pakte de palm van mijn hand vast. Met haar andere hand trok ze haar rokje wat omhoog. Daarna bracht ze mijn hand omhoog, tussen haar bovenbenen. Ze bewoog haar hand zo, dat mijn vingers haar dijbenen raakte. Ik voelde de gladde stof van haar panty. Maar ook vocht, glibberig vocht. Toen ze zeker wist dat mijn vingers haar benen raakte bewoog ze mijn hand omhoog. Ik slikte met een flinke brok in mijn keel. Jezus! Eerst voelde ik glibberige huid - ergens ver weg registreerde ik dat ze stay-ups droeg. Ik verwachtte natte stof van een broekje te voelen, maar mijn vingertoppen gleden zo haar warme lipjes binnen. Shit, Marlies droeg geen slipje! My god, mijn vingers werd zonder pardon haar kutje binnen geschoven. Omdat ze zo heerlijk nat was, was dat geen enkel probleem. Ze keek me geil aan, en liet mijn hand en haar rokje los. "Mmmmmmm, lieve Jeroen, je wilt niet weten hoe heerlijk dit voelt! Hoe zalig het is om jou vingers op mijn lipjes te voelen."

Ineens realiseerde ik me dat Marlies, in het gezelschap van al deze mensen, mijn vingers in haar kutje had geduwd. Dat was een intens geile ervaring! Mijn hart klopte in mijn keel! De spanning om ontdekt te worden, samen het het geile. Jezus!
Ik haalde mijn vingers onder haar rokje vandaan en keek naar het vocht aan mijn vingers. Voordat ik het in de gaten had stak ik ze in mijn mond en zoog haar kutsap van mijn vingers. "Oh god, wat is dat geil!" fluisterde ze, "mijn vocht in jouw mond.... Lik ze maar lekker af, jongen..." Het smaakte me nog ook, en de muskus geur die aan mijn vingers hing maakte ook mij heel erg geil. Ik voelde een druk in mijn onderlijf, en wist dat mijn pik weer hard was. Zonder dat iemand het zag, legde Marlies haar hand op mijn pik, en streelde me daar met haar vingers. Ik genoot, en kreunde zacht. Ze keek me strak aan en zei "Ik zou de rest ook best wel eens willen uitproberen... je vingers, je lippen, je tong... en deze..." Bij dat laatste woord drukte ze even op mijn kloppende pik.

"Ja, lijkt me ook ... wel lekker" wist ik uit te brengen. Ik voelde me net een puber; dit ging zo snel dat ik geen kans zag om de juiste woorden te vinden. Wat dat betreft liep ik achter Marlies aan. "Zullen we eens iets afspreken?" vraagt ze kordaat en weer een stapje verder. "Het idee sprak me wel aan" zou een understatement zijn. Ik wilde echt graag en zag mezelf al met Marlies, heerlijk naakt genietend in een bed. Dat beeld had ik helder op mijn netvlies staan. Ik lachte even, en zei simpelweg "Ok...". Ook Marlies lachte, maar werd daarna stil.

Nu we dit punt bereikt hadden was het toch even ongemakkelijk. We keken allebei naar de grond en om ons heen. Raar, nu we openlijk besloten hadden om verder te gaan, we ons toch even verlegen te voelen. Marlies was daar, natuurlijk, het eerste overheen. "Hoe gaan we dat doen?" vroeg ze, "Wat zou je willen en kunnen?" Het gemak waarmee Marlies dit soort dingen met me besprak viel me op. Ik wilde dat ik dat kon. Mijn antwoord kwam stamelend: "Nou uhhh... wat wil jij? Thuis een keer? Of uhhh.... misschien is dat een beetje te gevaarlijk?" Ze antwoordde "Och, we komen toch niet dagelijks bij elkaar over de vloer? Wat mij betreft kan dat hoor... Maandagmorgen hoef ik nooit te te werken..." 

Mmmmmm, nu het zo concreet werd, begon mijn pik weer te groeien. Jezus, Marlies wilde echt! "Uhhh, ja maandag kan ik." zei ik, waarna ze vroeg "Kom jij bij mij?". Ik antwoordde bevestigend. Ze glimlachte en onze afspraak was een feit. Ik wist werkelijk niet wat ik moest verwachten, maar ik voelde me ontzettend geil. We merkten dat de avond op een eind liep, de mensen achter Marlies begonnen spullen op te ruimen. Marlies keek me nog eens ondeugend aan en zei zacht "Geef je hand nog eens.." Weer stak ik mijn hand uit, en leidde ze die naar beneden. Weer duwde ze mijn vingers tegen haar warme maar oh zo natte kutje aan. Jezus, wat heerlijk... Ze pakte mijn vingers beet, en schoof mijn vingers diep naar binnen. Wauw, wat lekker warm, wat sappig! Mijn pik maakte overuren.

Ze lachte geil en wellustig en duwde tegen de bult aan, "Die vind het ook lekker, he?" Ik was over de ergste verlegenheid heen, ik lachte mee, "Ja zeker, die kan niet wachten. Ik trouwens ook niet..." Marlies duwde en draaide mijn vingers in haar kutje rond. Ik gromde, dit was zoooo opwindend. Ook in haar ogen zag ik opwinding, en ik hoorde haar zacht kreunen, "Oooooh, wat wil ik dit graag! Wat wil ik die vingers lekker diep in me!" Marlies draaide mijn vingers in haar kutje rond en ik  voelde letterlijk de druppels op de palm van mijn hand lopen. Toen trok ze mijn hand eruit, en hield hem voor me. "Kijk eens!" zei ze triomfantelijk, "Voor jou, als lekkermakertje voor maandag... Lik maar lekker af! En beloof me dat je me maandag heerlijk diep vingert..."

En met die woorden draaide ze zich om en liep naar haar man toe, om samen met hem naar huis te gaan. Ik bleef met een dikke en druppelende paal in mijn broek staan. Ik likte inderdaad mijn vingers af, mmmmm, dat smaakte heerlijk geil! Ik  voelde me geweldig! 

09:00 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-10-11

Hanneke I

Zondagmorgen, in alle vroegte stap ik in mijn auto, en neem de camera mee. Alhoewel de zon schijnt en het een onbewolkte dag gaat worden, is het steenkoud. Het heeft vast gevroren vannacht. Ik rijd weg, een uurtje rijden voor de boeg. Snel de snelweg op, en dan mijmer ik weg. Het is veel te lang geleden dat we elkaar gezien hebben. De afgelopen week vertelde Hanneke me dat ze met het gezin naar een sportwedstrijd gingen. Haar zoon ging deelnemen aan een wedstrijd.

Het denken aan haar maakte me geil, en de warmte in auto hielp daar flink bij. Mijn pikte groeide en zat ongemakkelijk, zo in de autostoel en met een gordel om. Ik ben onrustig, ik zou mijn schatje weer zien! Het was lang geleden en laatst hadden we elkaar waanzinnig geile mails gestuurd. Jezus, wat kon ze me toch opgeilen met haar felle hete mailtjes!

Bijna mis ik de afslag, door mijn gedachtes aan haar. Ik minder vaart, het is nu niet ver meer. Ik slik als ik besef wat ik ga doen. Zou ze het waarderen? Ik ben tenslotte nooit zo dichtbij haar gezin geweest. Ik denk van wel, maar ben er niet helemaal zeker van.

Ik bereik een sportpark en rijd de auto de parkeerplaats op, tussen de bomen. Helemaal achterin vind ik een van de laatste plaatsen en zet de auto daar neer. Ik stap uit en merk meteen hoe koud het nog is. Mijn adem verandert meteen in een witte wolk. Links zijn de sportvoorzieningen en kleedruimtes. Ook een kantine. Rechtdoor, tussen de bomen zie ik het sportveld. Ik vermoed dat ze daar wel zal zijn.
Mijn ballen tintelen als ik denkt aan haar mooie gezicht, haar haar, haar heerlijke borsten en zalige volle blanke lijf.

Ik loop naar het veld, camera in mijn hand. De camera is een beetje een dekmantel, ik heb niks met dit sportevenement. Ik doe net alsof ik fotografeer. Er lopen een hoop sporters heen en weer naar het hoofdveld. Daar is het ook het drukste, dus ga ook ik daar naar toe. Ik gebruik de zoomlens van de camera om ook veraf te kunnen zoeken. Op die manier kan ik ook aan de overkant van het veld kijken. Zenuwachtig wacht ik totdat haar mooie lijf in de zoeker verschijnt.

Teleurgesteld ben ik als ik het hele veld heb afgezocht. Niks. Ik maak nog een rondje langs het hek, ze zal er toch wel zijn. Vijf minuten lang bekijk ik iedereen. Zenuwachtig besef ik dat ik wellicht tevergeefs ben gekomen... Ik zie haar niet. Even bedenk ik waar ik nog meer kan zoeken. Ik kan nog even in de kantine kijken. De kantine is niet zo heel erg groot, dus zoveel kans is daar niet.

Ik loop de donkere zaal binnen en kijk onopvallend rond. Ook niks. Kut. Ik ben zwaar teleurgesteld. Shit, helemaal voor niets hier heen gereden. Ik kan niet al te lang wegblijven, dus kan niet anders besluiten terug naar huis te gaan. Ik verlaat de kantine en loop terug naar de auto. Nog even heb ik het idee om de auto's even te bekijken, maar ik weet niet welke auto ze heeft. Ik weet niet eens waar ik naar zou moeten zoeken.

Het is voorbij voordat ik er er in heb. De omroep, ik meende de omroep de naam van haar zoon te noemen. Ineens ben ik wakker. Gelukkig komt er een herhaling. Ja! De naam van haar zoon wordt omgeroepen. Ze zijn er wel, ze moet er wel zijn! "...moeten verschijnen aan de start op de sintelbaan". Huh? Waar ik gekeken had was helemaal geen sintelbaan. Kennelijk is er nog een veld. Vandaar dat ik haar niet kon vinden...

Ik zoek even naar het andere veld. Ik herinner me een afslag in het pad achter de kantine, en haast me daar naar toe. Dan zie ik ook het bordje dat me wijst. Pfff, niet eerder gezien... Ik zoek weer met de zoomlens en meteen zie ik haar blonde haren wapperen in de verte. Hanneke staat langs het hek met haar man en haar dochtertje. Mijn hart springt op en adrenaline vloeit in mijn aderen binnen. Ineens wordt mijn paal wordt harder. Ik ga haar zien, ik ben zo blij. Ik ben toch niet voor niks gekomen en in gedachte zie ik al hoe we elkaar hartstochtelijk zoenen. Vreemd genoeg word ik nu zenuwachtig, mijn hart klopt in mijn keel. Langzaam nader ik haar, op het laatste moment bedenkend hoe ik haar zal laten weten dat ik er ben. Ik gebruik de camera als vermomming. Houd het ding voor mijn hoofd, ze herkent me zo vast niet. Ik kom uiteindelijk op een meter afstand naast haar staan aan de afscheiding met de sintelbaan. Ik heb de camera nog voor mijn ogen, en zie dat ze langs me naar het veld, naar haar zoon kijkt. Dan laat ik mijn camera zakken.

Ik zie haar prachtige ogen groter worden. Haar mond open wil gaan voor een schreeuw. Dan beseft ze dat ze dat niet kan doen. Haar mond gaat geluidloos weer dicht. Mmmmm, wat is ze mooi! Haar ogen, haar lippen, zo mooi rood! Ik wil haar kussen!!!! Ik kijk haar strak aan en geeft haar een knipoog. Ze wordt rood, lacht, kijkt dan weer betrapt om zich heen. Ze weet duidelijk even niet wat ze moet doen. Ze herstelt zich en kijkt even recht vooruit. Een lachje om haar mond verraadt haar blijdschap. Tegelijkertijd kan ze niet uitbundig worden, ze zou meteen vragen krijgen van haar man die aan de andere kant naast haar staat, een stopwatch in de hand.

Haar dochter vraagt iets en ze geeft antwoord. Kennelijk bevalt het antwoord haar man niet en krijgt ze een sneer van hem. Wat een eikel, zeg. Het doet zelfs mij pijn dat hij haar zo behandeld. Ik begrijp heel goed dat ze op zoek is naar waardering, aandacht en liefde.

Rustig sta ik aan het hek, en volg de wedstrijd, natuurlijk regelmatig naar haar kijkend. Alhoewel ik nu in haar buurt ben en me heerlijk voel, klopt mijn hart nog steeds in mijn keel. Een nervositeit die maar niet zakt. Ik wil haar vasthouden, aanraken, voelen, en het frustreert me even dat dat niet gaat. Kon ik haar maar aanspreken en vragen met me mee te gaan, even samen zijn. Even mijn armen om haar heen. Besluiteloos blijf ik staan, en bedenk ineens dat ik niets kan doen. Eindelijk sta ik vlak naast haar, en kan ik verder niets ondernemen. Actie moet van haar kant komen.

Hanneke kijkt me telkens stiekem aan en haar ogen lachen. Ook bij haar is er blijdschap, al kan ze die niet laten merken. Ik zie haar broeden, ze is iets aan het bedenken.
Ze draait zich naar man en dochter en ik hoor haar zeggen "Ik moet even naar de WC, ik voel me niet zo lekker." Haar man reageert weer bars "Maar Geert is aan het lopen! Je moet hier blijven! We kunnen nu toch niet weglopen?!?" Ze geeft hem meteen van repliek "Dat duurt nog wel even, en ik moet heel nodig. Als ik niet ga, dan doe ik het in mijn broek... Ik ben op tijd terug." En tegen haar dochter "Blijf jij bij papa?"

En met die woorden draait ze zich om en loopt terug naar de sportkantine. Ik blijf nog even staan, maak nog een foto, en zie hoe haar man boos is. Chagerijnig kijkt ie op zijn stopwatch. Dan draai ook ik me om, en slenter weg. Als ik uit de buurt ben, versnel ik mijn pas. Ik wil naar haar toe! Ik wil naast haar lopen, genieten van haar bewegingen, haar aanrakingen.
Ze loopt naar de kantine. Ik haal haar in, maar wel onwetend wat er gaat gebeuren. Zouden we weer op de WC eindigen, net als in Utrecht destijds? Mmmmm, de gedachte alleen al laat mijn pik zwellen. God wat was dat geil, zeg! Non-stop tongen, aan elkaar friemelen en ook nog even mijn eikel in haar heerlijke mond...

Het liefst zou ik nu met haar in bed liggen, weg uit de kou en genietend van dampende sex. Elkaar heftig neuken en in extase wegzakken.
Zodra het wandelpad een bocht omgaat staat ze te wachten. Met glunderend gezicht bespringt ze me zowat en drukt haar lippen op die van mij. Man, wat voelt dit goed! Elkaar stevig vasthoudend, druk ik me stevig tegen haar aan. "Owwwwh schatje!" hoor ik gesmoord in mijn nek, "Heerlijke vent!"
We kussen agressief en laten elkaar niet los. Het kan me niks schelen, dit moet even. Even dat enorme verlangen naar elkaar bevredigen.

"Kom! Kom met me mee..." zegt ze. "Waarheen?" vraag ik. "Weet ik niet... een plek waar we samen kunnen zijn" antwoordt ze, "Jongen, ik sta geil, ik sta nat! Mijn kut schreeuwt om je mooie pik. Lieverd, ik wil je, diep en hard in me. Nu, waar dan ook...." Mmmmm, heerlijk dit soort praat van haar te horen. Mijn pik klopt in mijn broek. De gedachte dat ze me dadelijk zou neuken, dat ik heerlijk in natte kutje kon genieten maakte me zo geil.. We haasten ons naar de kantine, en gaan naar binnen. We zoeken de toiletten.... snel.... Daar! een bordje naar links. In de gang ernaar toe lopen veel mensen en ik zie al meteen dat dit niet gaat werken. Nee, het is veel te druk. En bovendien zal het er best niet schoon zijn. Ranzig. Kut, wat nu... de tijd liep, zo voelde het.

Hanneke houdt mijn hand vast, dat voelt fijn. Heel fijn. Ze trekt me mee, ook zij is zich bewust van de tijd.  Misschien een eenzaam plekje aan de achterzijde van het gebouw? We lopen gehaast over een pad langs de zijkant van de kantine, gaan de hoek om. Shit, nee, dat is de keuken, met openstaande deuren. Klote, mijn paal klopt in mijn broek, haar kutje moet zowat leeg lopen. De tijd dringt. Wat een frustratie, het deed bijna pijn! In het bos dan? Tegen een boom. Nee!... Of, jawel! Als het echt niet anders kan, maar wat is het koud!!!

Dan... stom! Waarom denkt ik daar niet meteen aan! Mijn auto... Die staat helemaal achteraan op het parkeerterrein, het was de enige vrije plek. Het is daar niet druk, er was niemand toen ik aankwam. "Kom!" zeg ik, "naar mijn auto. Kom snel!" We haasten ons, want de tijd dringt. Ze kan niet lang meer wegblijven. Terwijl we bijna rennen pakt ze haar telefoon. "Wacht!" zegt ze. Ik stopt met lopen. Ze belt haar man. "Met mij, he luister eens, ik heb echt knallende koppijn... Wat? Weet-ik-veel... Nee, net op komen zetten.. Ja, misschien niet genoeg gedronken of zo.... Ik ga even een ommetje maken hier... ik bel straks wel... Ja... Ok, doei." En ze verbreekt de verbinding. "Zo.." zegt ze, "dat levert ons een kwartier op, dan wordt ie achterdochtig. En gaat ie zoeken en bellen". Shit, een kwartier maar....

Achteraan op het parkeerterrein is het inderdaad rustig, er is niemand. Ik open de autodeur aan passagierszijde voor haar. Ze zegt "Nee, jij naar binnen". Verbaasd ga ik zitten. Meteen bespringt ze me en klimt op me. Hanneke drukte haar hete lippen op die van mij en heftig tongen we. Oh god, wat zalig. Ik wordt bedolven onder haar en geniet van haar zachte lijf, haar vormen. Ik trek de portier dicht en Hanneke sjort haar rokje omhoog. Meteen drukt ze haar handen op mijn bult. "Oh heerlijke schat, waar is die lekkere pik van je? Ik moet hem hebben, ik sta geil, dat wil je niet weten!!"
Tussen ons in wurm ik met mijn rits en knoop. Haar handen hebben mijn pik het eerst gevonden. Ze zuigt er snel even aan, en ik raak alleen maar meer en meer opgewonden van de broeierige zenuwachtige sfeertje. Genietend onderga ik haar onstuimige bui, en wordt er tenslotte in meegezogen. Mijn handen vliegen over borsten, trekken het vest omhoog, samen met het shirt. Een zwarte BH wordt zich baar en ik grijpt diep in de BH om haar volle borsten eruit te halen. Een heerlijk opwindend gezicht haar rijpe borsten boven me te zien hangen. Ik zuig aan de harde tepels, en Hanneke slaat een geile kreun.

Ondertussen gaat ze anders zitten en zonder moeite zuigt haar kletsnatte kut mijn paal naar binnen. Jezus, wat heerlijk! Meteen het volle tempo! Hevige neukend raak ik botergeil en gaat ik mee in haar geilheid.  We beuken tegen elkaar in. We hebben niet eens het zelfde ritme, maar het maakt niet uit, het is een groot intens verlangen. Dit is zalig! De hele wereld is verdwenen, alleen mijn pik die waanzinnig heen en weer sopt in haar natte kutje. Ze neukt dierlijk en kreunt op dezelfde manier, totaal van de wereld. Ik ben uitgebreid aan het genieten van dit geile standje als ze al klaarkomt. Ze schokte en schreeuwt van genot, maar beweegt gewoon door. Binnen een minuut komt ze nog eens. Oh god, wat was dit zalig! Nu beuk ik me diep in haar. Ik ben nu zo geil als boter en ik neuk alsof mijn leven er van af hangt. Ik ga komen, ik voel het, haar kreunen maken me zo geil.... Jaaaah....Jaaah...

Waarom ik op dat moment mijn ogen open weet ik niet, maar in mijn ooghoek zie ik buiten een beweging. Ik schrik me te pletter, op 100 meter zie ik haar man lopen. "Shit, daar heb je je man!" zeg ik geagiteerd. Ze schrikt op, terwijl ze mijn pik nog stotend in haar kutje ontvangt. Alsof we het goed geoefend hebben gaat nu alles nu razendsnel samen: ik open de portier, nog even snel een vluchtige kus. Dan rolt ze van me af, trekt haar slipje omhoog en haar rok omlaag. Nog snel zegt ze "Volgende week, lieverd, dan wil ik je een hele middag! God, wat heb ik dit gemist!" Dan gaat haar gezicht op donker, en simuleert een knallende koppijn. Ze wankelt tussen de auto's uit, en schuifelt naar haar man toe. "Waar was je nou?" hoor ik een boze stem door de ruiten, "Han, ik had je toch gezegd dat je moest blijven, nu heb je de finish gemist!". "Man, ik heb koppijn" hoor ik haar zeggen, "Laat me met rust!". Alsof ie niet gehoord heeft wat ze zei, gaat ie door en blijft bars reageren. Met medelijden zie ik haar verdwijnen...

Ik kijk naar mijn pik. Goddomme, bijna klaargekomen, de druk van het orgasme was er al...  Mijn paal en ballen en eigenlijk mijn hele schaamstreek zijn helemaal nat van haar kutvocht. Met spijt trek ik mijn broek omhoog. Maar god, wat was ze heerlijk, wat was de spanning toch geil.... En volgende week, volgende week maken we alles goed!

22:20 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-08-11

Marlies I

Aan het eind van de middag op een zomerse dag. Ik had nog vakantie en was in het huis bezig met schilderen. Toen we het huis kochten, wisten we dat er geschilderd moest worden, de vorige bewoner had er weinig aan gedaan. Het was toch te warm om buiten te zitten, dus het kwam ergens wel goed uit dat ik binnen moest schilderen. En alhoewel het daar ook behoorlijk warm was, het waaide ook flink. Ik had de balkondeuren wijd open staan, en hoopte dat de verfgeur snel het huis uit zou zijn. De vitrage wapperde in ieder geval flink in de deuropening. Het was een zwoele dag.

We wonen in een rustige buurt, bijna aan het einde van de straat. Geen doorgaand verkeer in ieder geval. En als er dan een auto rijdt, dan valt dat meteen op. Zoals net, ik hoorde een auto en kijk meer uit gewoonte even uit het raam, of eigenlijk, door de vitrage van de geopende deuren. Ah, de buurvrouw. Ik bleef even kijken. Ik vond haar mooi. Een kleine maar iets gezette vrouw. Stevige heupen, flinke borsten. Half lang haar, waar ze soms erg leuk dingen mee deed. Haar gezicht trok me aan: vrolijk, lief, en het had ook iets ondeugends. Maar het belangrijkste, tenminste dat vond ik, ze zag er elke keer leuk uit. Ze besteedde aandacht aan haar verschijning. Getrouwd, natuurlijk, en twee tienerjongens. Marlies heette ze, dat hoorde ik een paar dagen geleden van mijn vrouw. Die had al kennis gemaakt, toen de buurvrouw ons kwam uitnodigen voor de koffie. We woonden hier nog maar twee weken, en kenden verder nog niemand.

Ik zag haar uitstappen. Ze had last van de warmte, ik zag ze haar blonde haar uit haar gezicht blazen. En alhoewel verhit, zag ze er toch leuk uit. Een mooi wijdvallend en dansend zomerrokje, haar mooie benen eronder, gestoken in kurken sleehakken. Mmmm, mijn favoriet! Het stond haar mooi. Ze liep naar binnen. Even dacht ik met wat jaloezie aan mijn eigen situatie. Waarom droeg mijn vrouw zulke kleding niet eens een keer? Ach, daar hadden we het al zo vaak over gehad. Ik wist dondersgoed dat dat niet ging gebeuren. Wat dat betreft was dat 'mijn' situatie. Zo had iedereen wel iets. Mijn buurvrouw was dan gezegend met een mooi lijf, maar wie weet wat er daar speelde. Iedere relatie heeft wel iets dat niet geweldig is...

Met die gedachte zette ik me weer aan het schilderen. Dit kozijn nog, en dan die van badkamerdeur nog. Ik was niet veel verder toen ik buiten een klap hoorde. Ik stopte weer met schilderen en liep weer naar de balkondeuren. Ik zag bij Marlies de balkondeuren ook open staan, daar kwam natuurlijk die klap vandaan. In de wind was de deur uit haar hand gevlogen en tegen het kozijn geknald. De vitrage wapperde ook bij haar in de deuropening. Ze schoof de vitrage helemaal open, waardoor ik in hun slaapkamer kon kijken. Marlies verdween uit het zicht, en ik ruimde mij schilderspullen op. Maar ze hield me wel bezig, want ik keek regelmatig even naar buiten om te zien of ze er weer was.

Nu, een kwartier, twintig minuten later, zie ik haar ineens door de kamer lopen. Naakt! Jezus, ik zie Marlies in volle glorie! Wat een mooie vormen heeft ze. Haar borsten, haar brede heupen. Wauw! Gebiologeerd staar ik tussen de vitrages door naar de overkant. Ze loopt langzaam door de kamer. Doelloos. Haar vormen bewegen prachtig. Ineens schrik ik wakker. Stel dat ze me ziet gluren! Snel doe ik een stap achteruit, de kamer in. Nog steeds kan ik haar zien, maar ik hoop dat ik niet opval. Ze neemt een van haar borsten in haar handen, en laat die langzaam door haar handen glijden. Sensueel. De afstand is te ver om te zien of ze harde tepels heeft, dat zou ik echt graag willen weten. Of nee, daar raak ik opgewonden van.

Want mijn paal in mijn broek is nu duidelijk voelbaar. Ik voel hoe strak mijn broek ineens zit. Marlies streelt langzaam haar lichaam, en beweegt haar lichaam daarbij, ook langzaam. Man, wat prachtig om te zien... Ik zie hoe ze op de rand van het bed gaat zitten en het laatje van haar nachtkastje openmaakt. Ze rommelt wat en ineens zie ik wat ze eruit haalt. Ik slik. Jezus, zou ze. Jaaaa! Man, wat geil. Ze heeft chinese balletjes in haar hand. Tegelijkertijd spreidt ze haar benen ver open. Ik slik eens, kijk onwillekeurig om me heen, als of ik betrapt zou kunnen worden. Ik heb een prachtig uitzicht op haar kutje. Haar lipjes zijn helemaal glad en kaal, daarboven is een klein driehoekje haar te zien. De lipjes zijn duidelijk gezwollen, dat zie ik dan weer wel. Ze pakt het eerste balletje en wrijft het over haar lipjes. Met haar andere hand trekt ze haar lipjes wat uit elkaar. Aan haar gezicht zie ik dat ze er van geniet. Ik slik, want dit is wel rete-geil, en voor mijn gevoel bovendien hartstikke illegaal. Gluren bij de buurvrouw!

Ik zie hoe ze het balletje nu langzaam naar binnendrukt. Al gauw is het verdwenen en steekt er alleen het touwtje uit haar kutje. Ze pakt het tweede balletje en drukt ook dat in haar kutje. Haar roze lipjes nemen het balletje op en ook dat verdwijnt. Nu steekt alleen nog maar het lusje uit haar kutje. Ik zie hoe ze van zichzelf geniet, haar ogen gesloten, haar lichaam langzaam kronkelend. Haar heupen draaien, zittend op het bed. Ze is overduidelijk de balletjes in haar kutje aan het bewegen om zo te genieten. Ik verwacht dat ze de balletjes er weer uit trekt, maar nee. Ze staat op en opent de linnenkast. Doelbewust neemt ze een stapel dekbedovertrekken uit de kast. Als eerste begint ze de dekbedovertrekken en hoeslakens van het bed te halen. Ik realiseer me dat ze een huishoudelijk karweitje aan het doen is, terwijl ze de Chinese balletjes in haar kutje heeft zitten.

Als ik goed kijk zie ik hoe ze nadrukkelijk haar heupen draait en wiegt. Mijn paal begint te zwellen, dit windt me ontzettend op. Eerst staat ze met haar kont naar me toe en zie ik haar massieve billen draaien en wiegen. Dan loopt ze naar de andere kant. ze herhaalt haar handelingen, maar nu met haar voorzijde naar me toe. Ik zie haar kutje en het toefje haar. Ze wiegt weer zo met haar heupen. Express, zodat ze de bewegingen in haar kutje goed voelt. Aan haar uitdrukking op haar gezicht te zien is ze aan het genieten. Af en toe zie ik haar op haar lip bijten, vooral na een beetje wiegen. Dat alles speelt zich geluidloos af, terwijl mijn vitrage heen en weer fladdert. Haar borsten deinen in hetzelfde ritme. Godsamme, wat heb ik een harde pik, wat maakt ze me geil! Wat zou ik haar graag vastnemen, op het bed duwen en samen met haar genieten... dat moet heerlijk zijn.

Na het instoppen van de hoeslakens steunt ze met haar handen op het bed, terwijl ze voorover staat. Haar borsten hangen recht naar beneden. Ze laat haar hoofd hangen, en ik zie hoe ze afwisselend het ene en andere been strekt. Daardoor kantelen haar heupen heen en weer. En daardoor zullen de balletjes in haar kutje haar ongetwijfeld laten genieten. Mmmmm, wat zou ik graag achter haar staan, en tergend aan het touwtje trekken. Langzaam het eerste balletje uit haar gezwollen lipje trekken, en dan weer loslaten. Nog eens en nog eens. Haar kutje nat zien worden....

Ze staat rechtop en komt aan deze kant van het bed zitten, net zoals toen ze de balletjes in bracht. Weer spreidt ze haar benen. Ze streelt zichzelf overal, haar borsten, haar buik, de binnenkant haar dijbenen, langzaam naar haar kutje toe. Ze neemt het lusje van het touwtje in om haar wijsvinger en trekt langzaam aan het touwtje. Haar lipjes splijten open als het balletje naar buiten dreigt te komen. Ze legt haar hoofd achterover en strekt zich languit. God, wat geil is dit! Ze windt me echt op. Mijn paal is hard en ik voel me er heerlijk opgewonden bij. Eigenlijk heb ik zin om mezelf af te trekken. Maar dan kan ik minder goed kijken wat Marlies aan het doen is. Nee, ik kijk eerst even waar dit naar toe gaat. Straks zelf maar even genieten.

Marlies trekt langzaam en daar plopt het eerste balletje naar buiten. Door deze handeling zijn de lipjes nat geworden, en ik zie ze glimmen. Marlies trekt langzaam verder en ik zie ook het tweede balletje naar buiten schieten. Ze legt de balletjes naast zich neer en streelt haar natte kutje uitgebreid, draait rondjes over haar kutje. Mmmm, wat zou ik dit graag voor haar doen. Haar verwennen. Ze is mooi als ze zichzelf verwent, als ze geniet.

Ze gaat op bed achterover liggen, nog steeds met haar benen uit elkaar. Ik zie haar gezicht niet meer, maar wel haar hand die zich tussen haar benen nestelt en met een paar vingers haar lipjes begint te bewerken. Ze spreidt ze en drukt twee vingers naar binnen. Eerst langzaam, maar al gauw sneller. Ik zie de toppen van haar vingers glimmen van het vocht en ik geniet van haar genot. Ze kronkelt overduidelijk en ik vermoed dat ze niet ver meer van haar orgasme is. Het duurt inderdaad niet lang meer. Ineens begint haar lichaam te schokken en maakt ze hevige bewegingen. Lange tijd ligt ze na te genieten, met af en toe een schok door haar lichaam.

Dan staat ze loom op, rekt zich lang uit, en loopt dan de kamer uit. Geil als ik ben, wil ik mezelf af trekken, ik wil ook klaarkomen, met Marlies als de hoofdrolspeler in mijn gedachten. Misschien blijft ze zelfs naakt in haar slaapkamer en kan ik haar blijven bekijken terwijl ik me aftrek. Zou ik het doen? Maar in mijn angst nog meer schouwspel te missen, blijf ik wachten, misschien komt ze zo terug. Zo blijf ik een kwartier achter de opening in de vitrage staan. Ineens is ze er weer. Nu met natte haren. Aahhh, ze heeft gedoucht. Nog steeds naakt staat ze voor de kledingkast en zoekt haar setje bij elkaar. Een witte broek, zo een met iets of wat doorzichtige stof, waar je elke zoom en naad ziet. Aan de pijpen hangen lintjes om te knopen. Een witte string, en een BH in dezelfde kleur. Een topje met spaggettibandjes. Ik zie hoe ze zich weer helemaal aankleedt.

Op dat moment hoor ik hoe mijn huisdeur opengaat en mijn vrouw thuiskomt. Shit, de bult in mijn broek is nog overduidelijk zichtbaar. Vanuit de benedenverdieping volgt de gebruikelijke begroeting, en ik hoop dat ze nog even beneden blijft, die bult moet wel weg. Gelukkig loopt dat goed af. Uiteindelijk komt ze naar boven en zegt ze me dat ze nog even een cadeautje gekocht heeft. "Het is ook zo raar daar binnen te stappen zonder iets om te geven." zegt ze, "Ben je klaar?"

"Nog even in de badkamer..." zeg ik, en ik loop naar de badkamer, zorgvuldig de deurstijlen vermijdend. Als ik klaar ben, volg ik haar naar beneden. We verlaten het huis en lopen over het trottoir. We bellen aan. "Ruud en Marlies", zegt het naambordje, met de regel eronder "Erik en Sander". Dan gaat de deur open, en zien we het vrolijke gezicht van Marlies. "Ha-llooooo" zegt ze, "kom binnen!" Ik bespeur niets meer van de geilheid op haar gezicht. Eerder een twinkeling, ondeugend. Jezus, dit is eigenlijk nog geiler als net! Ik bekijk haar eens goed, probeer haar mooie vormen door haar kleding te zien. Haar string onder haar broek. Vaag zie ik wat ze draagt. Onder haar broek draagt ze leuke pumps waarin haar tenen zichbaar zijn. Mmmmm, dit is echt heerlijk!

We lopen naar de woonkamer en begroeten Ruud. Marlies nodigt ons uit te gaan zitten, en even later zitten we aan te koffie. Ze vragen ons hoe het tot nu toe bevalt in de deze buurt, en of we al een beetje opgeruimd in ons huis zitten. Ik vertel over mijn schilderwerk, dat ik op de bovenverdieping bijna klaar ben. "Ja," zegt Marlies, "ik dacht al dat ik je net zag schilderen op jullie slaapkamer". Ik onderdruk een betrapte reactie, ik was tenslotte niet bezig met schilderen, in ieder geval niet meer sinds dat ze thuis kwam. Om mijn verrassing te maskeren praat ik er gauw overheen "Jaja, daar was ik mee bezig, dat is bijna af...". Het gesprek loopt verder, maar gaandeweg realiseer ik me dat Marlies me echt niet heeft zien schilderen. Sinds dat ze thuis was en boven kwam, heb ik haar staan begluren. Holy shit! Zou ze me gezien hebben?

Ik kijk haar aan. Even ontmoeten onze ogen elkaar. Een ondeugende twinkeling, alweer. Ze praat verder, en ik bestudeer haar gezicht. Zou ze me gezien hebben, het blijft maar door mijn hoofd spelen. Ik was niet aan het schilderen, en dat weten we dus allebei. Maar... hoe wist ze dat ik niét aan het schilderen was? Dat kan alleen maar als zij me gezien heeft. Ze moet me hebben zien gluren. In de verte bekruipt een gevoel van opwinding me. Een lekker erotiserend gevoel. Ik bedenk dat ze misschien wel meer heeft gezien, dat ze daadwerkelijk heeft zien gluren. Mmmmm, wat een lekker gevoel! Ineens, met een schok, dringt de opwinding door tot in elke lichaamscel. Want ze heeft me vast niet alleen zien gluren. Nee, ze heeft zich uitgebreid gemasturbeerd, terwijl ze wist dat ik toekeek. Jezus, wat een waanzinnig geil gevoel! Ik voel mijn paal zwellen, kloppen, tintelen. Zou ze echt bewust hebben gevingerd terwijl ze wist dat ik keek? Dat moest wel, ik kan niet anders concluderen...

Weer kijk ik haar aan, en aan de geamuseerde blik van Marlies zie ik dat ze me heeft zitten bekijken terwijl ik tot dit besef kwam. Ze heeft me helemaal door. Ze moet aan me gezien hebben dat ik nu pas doorkreeg dat ze dit alles voor mij deed. Dit maakt het alleen maar geiler! Oh man, wat een verukkelijke vrouw, ze zit hier gewoon uitdagend naar me te kijken. Ze heeft een heerlijk geile show voor me opgevoerd, nu geniet ze van mijn ontdekking en van mijn opwinding. Net als ik trouwens. Ik heb moeite een houding te vinden op hun bank, waarbij mijn harde pik niet zichtbaar is in mijn broek en waarbij ik ook nog comfortabel zit.

"He Jeroen," vraagt ze poeslief, "wil je nog koffie, of ben je al wel aan iets sterkers toe?"
Nou, ondertussen kon ik dat goed gebruiken. Even later staan bier en wijn op tafel, samen met wat te eten. Het blijft gezellig, en ik geniet van Marlies haar stiekeme aandacht. Haar steelse blikken en twinkelende oogjes. Ik kan er maar niet genoeg van krijgen. De avond eindigt natuurlijk veel te snel als mijn vrouw aangeeft te willen vertrekken. Ik kan niet te lang blijven plakken, en uiteindelijk staan we op. Als we naar de hal lopen, zorgt Marlies dat ze mijn vrouw voor laat gaan, en mij achter haar heeft staan. Met een teder gebaar legt ze haar hand even op de plek waar mijn paal zit. Ik schrik, maar, oh man, wat heerlijk! Jezus, wat windt ze me weer opnieuw op!

Met heerlijke geile gedachte neem ik afscheid en lopen we naar huis. Later, in bed, lig ik nog lang te woelen. Ik ben zo geil als boter. Heel de gluur sessie beleef ik in gedachte nog eens. Die balletjes in haar kutje, hoe ze er mee heupwiegde, hoe ze ze eruit trok, en zich zelf uitgebreid vingerde en kronkelend klaarkwam. Hoe ze me geil bekeek gedurende de avond. En hoe ik daar verlangen in probeerde te zien. Het duurde lang voordat ik in slaap viel....

16:46 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-03-11

Alexandra II

Op een of andere manier vind ik een verlegen vrouw intrigerend. Misschien omdat ik zelf ook nogal verlegen van aard ben, en niet zo maar zelf contact met een vrouw zal zoeken. Verlegen vrouwen zijn niet zo extravert, en daardoor moeilijker te peilen, te doorgronden. Een verlegen vrouw laat niet zomaar het achterste van haar tong zien, en zeker niet op het gebied van erotiek. Maar het lijkt me dat een verlegen vrouw toch ook wil genieten, toch ook geil kan zijn?
In deze fantasie heeft een verlegen vrouw de hoofdrol. Veel leesplezier!

Groetjes,

Jeroen

-------------

Met zachte stem zei ze "Kom, blijf bij me vannacht...". Ze pakte mijn hand en trok me de lift uit. Zonder verder wat te zeggen liepen we hand in hand naar haar kamer. Ze ging me voor en liep meteen door naar het raam om de gordijnen te sluiten. Een beetje onwennig bleef ik aan het begin van de kamer staan. Het was toch haar privé wereldje. Ze kwam weer op me toe gelopen en het viel me weer op hoe mooi haar jurk viel. Haar vrouwelijke vormen bewogen er prachtig in.

Allebei een beetje onwennig met de situatie viel ze weer terug in haar verlegenheid. Raar eigenlijk. We hadden net op het strand heel lekker in het donker geneukt. En nu stonden we daar, in het licht. We wisten dat we elkaar wilden, en zelfs dat het ging gebeuren. En toch allebei verlegen. Die verlegenheid was precies een van de dingen die me wel aantrok in een vrouw. Ik was zelf ook nogal verlegen, en zou niet snel contact leggen met een vrouw. Als er eenmaal contact was, dan ging het wel, maar dat eerste contact leggen was "eng".

En het feit dat ik verlegen vrouwen aantrekkelijk vind, komt dan misschien voort uit het begrip dat ze hebben voor mijn verlegenheid? Een soort lotgenoten? Ik weet het niet. Maar die verlegenheid bij Alexandra vond ik erg leuk. Haar blik die zich snel wegdraait als we oogcontact krijgen, maar met een glimlach, met een blik op haar gezicht waaruit blijkt dat ze het wel degelijk leuk vindt.
Zo ook nu, daar in haar kamer. Ik keek haar aan. Zij keek mij met een snel glimlachje aan, en keek daarna naar de grond. Ik pakte haar hand, wilde haar op haar gemak stellen. Ik streelde haar vingers, maar zei niets. Ik wachtte tot ze mij weer aankeek. Weer dat nerveuze glimlachje, dat korte oogcontact. "Heeeee" fluisterde ik. Het leek wel of ze er nu meer last van had, van haar verlegenheid. Terwijl we een half uur geleden nog kreunend van elkaar stonden te genieten.

"Ben je zo verlegen?" vroeg ik haar zachtjes. Ze keek me eindelijk aan, even maar. "Ja, een beetje wel.... Net op het strand was heerlijk, en net in de lift wilde ik zo graag meer...." zei ze, "Maar nu..... " "Nu niet meer?" vroeg ik haar, "zal ik naar mijn kamer gaan?" Ze antwoordde snel "Nee nee, dat bedoelde ik niet. Ik wil graag dat je bij me blijft, het is alleen.... even kwam mijn verlegenheid weer boven, dat is alles". Ik zei "Oh, maar dat geeft toch niks? Ik ben in het begin ook altijd verlegen, maar na het eerste contact is dat vaak voorbij." Ze keek me nu lachend aan, en beet op haar lip. "Dus je vind het niet erg?" vroeg ze me, "... en je wilt ook graag blijven?"

"Zeker weten!" antwoordde ik flink en ging vlak voor haar staan. "Ik vond het net heerlijk op het strand, en ik vind jou een heerlijke vrouw! En ook nog eens heel mooi!" Ze schoot in de lach, en zei zacht "Overdrijf je niet een beetje?" "Nee" antwoordde ik, "ik vind je echt leuk, en je hebt ook nog eens een mooie jurk aan. Nee, ik vind je echt mooi!". Ik streelde haar haar, en trok de speld eruit. Haar blonde haren vielen in model, en ik keek haar glimlachend aan "Ik vind je haar zo mooi, Alexandra. Als het zo op één lengte is geknipt.... ik vind dat een heel mooi model. Het staat je heel leuk...." "Dank je wel, dat is lief van je." Ik ging door, "Weet je wat ik zo leuk aan je vind? Die blik waarmee je naar me kijkt. Even kijk je naar me, en dan draai je je blik weg van me, maar op je gezicht lees ik dan interesse. En dat zie ik als een compliment. En daarvoor wil ik je bedanken..." En om mijn woorden kracht bij te zetten kuste ik haar. Eerst op haar wang, en daarna op haar mooie lippen.

Ze beantwoordde de tweede kus, en langzaam begonnen we te tongen. Ik hield haar beide handen vast, vingers gekruist. Alexandra draaide haar hoofd wat en ik draaide het mijne de andere kant. Teder kussend, op ons gemak vonden we elkaar weer. Haar lippen waren zo zacht en zo warm. We genoten weer van elkaar. Zachtjes raakten onze neuzen elkaar, gleden langs elkaar. We wilden dat dit lang duurde, dat we lang konden genieten. Op een gegeven moment liet ze mijn handen los en sloeg ze haar armen om me heen. Ze kwam nu ook dicht tegen me aan staan. "Mmmmmmm" murmelde ze. Ook ik sloeg mijn armen om haar heen. Genietend zuchtte ik "Ohhhhhhh". Het was fijn haar handen over mijn rug te voelen glijden. Omgekeerd was het fijn mijn handen over haar lijf te laten gaan, en haar warmte, haar zachtheid te voelen.

Minutenlang was er alleen het geluid van kussend lippen te horen, en een kreun of een zucht. Meer was er ook niet nodig, we ging zo op in ons tongenspel. De wereld buiten bestond gewoon even niet. Die enkele keer dat onze ogen geopend waren, zagen we gretigheid en verlangen bij elkaar. Tegen elkaar aan kronkelend wisten we allebei dat we dat dit precies was waar we zo naar verlangden. " Oh Jeroen.... wat is dit lekker...." zuchtte ze. Met gesloten ogen antwoordde ik "Oh jaaaa, dit is zo zalig.....". Weer kussen, weer stilte.

"Ik zou het heerlijk vinden als jouw handen en jouw vingers me helemaal uit zouden kleden, lieve jongen..." zuchtte ze in mijn oor, toen ze me stevig tegen haar aan trok. Na een paar warme en natte kussen antwoordde ik "Ik zou niks lievers willen doen dan jou helemaal uitkleden, lieve Alexandra..." We keken elkaar glimlachend aan. Haar lach werd breder en breder en haar ogen werden ondeugender. Weg was de verlegenheid. "Wat?" vroeg ik haar. "Niks..." zei ze lachend, "ik ben alleen benieuwd waar je gaat beginnen. Boven? Onder?" Ik lachte geheimzinnig, maar deed verder niets. Een paar kussen. Ze wilde me aansporen en fluisterde "Ik wil gewoon je heerlijke handen op mijn lijf voelen, lieverd..."

Ik trok de jurk aan de achterkant omhoog, net zoals op het strand. Ik liet mijn warme handen over haar mooie goed gevulde en toch strakke billen glijden. Ze voelde heerlijke zacht aan. "Ohhhhhhhhh, jaaaaaaah wat heerlijk...." reageerde ze, "Ohhhh lieve jongen, hou daar niet mee op...". Ik trok haar heupen tegen die van mij aan, tegen de bult in mijn broek. Van verlegenheid was geen sprake meer, Alexandra ging helemaal op wat ze voelde, wat ze meemaakte.

Ik streelde haar rug, en weer omlaag naar haar kont. Ik wikkelde een vinger om het koordje van haar stringetje, het koordje dat door haar bilnaad liep. Toen ik het vast om mijn vinger had zitten, trok ik er aan, met een klein rukje. Het koordje spande zich in haar bilnaad en trok het kleine driehoekje aan de voorkant tegen haar kutje aan. "Ohhhh!" reageerde ze eventje fel, "Ohhhhhhh lekker, jaaaaaah!" Nog een rukje. Ze kronkelde met haar kontje. Het was leuk haar zo te zien genieten. Ze was echt mooi als ze geil was.

We kusten nog meer, en zorgden er allebei voor dicht tegen elkaar te blijven. Veel lichaamscontact. Strelend, en trekkend aan haar stringetje. Dat laatste maakte haar gek, dat had ik allang door. Na een tijdje zo van elkaar genoten te hebben, keek ik haar aan. Het was ongetwijfeld een ondeugende blik. Ik pakte het gesmokte deel van haar jurkje vast. Het deel dat over haar borsten zat. Ik trok het omlaag, maar het zat behoorlijk strak. Het was even wurmen, maar een witte strapless BH kwam tevoorschijn. Eenmaal van haar borsten af, schoof ik het jurkje omlaag totaan haar buik. Gefascineerd keek ik naar de vormen van haar borsten.

Alexandra schoot in de lach, "Het lijkt wel of je een schat hebt ontdekt!". Ik keek haar lachend aan, en legde mijn handen naast borsten, zo'n beetje onder haar oksels. De palm van mijn hand raakte haar borsten net. "Dat is ook zo," reageerde ik, "ik vind ze zo mooi...". Heel terloops gleden mijn handen langs de zijkant van haar borsten. Ze moedigde me aan, "Nou vooruit, ontdek je schat dan maar". Ik kuste haar weer en maakte de sluiting op haar rug los. Even op gevoel, tenslotte was een BH losmaken geen dagelijkse bezigheid voor me. Toen de sluiting los was, liet ik de witte stof van haar borsten glijden, en kwam mijn schat te voorschijn.

Twee prachtige borsten. Niet groot, maar mooi vooruitstaand. Peervormig, en met kleine vooruitstekende bruine tepeltjes. Ik keek er gebiologeerd naar, ik had de borsten van Alexandra zelf mogen uitpakken, en ik mocht er naar kijken...  Alexandra moest me weer aanmoedigen "Neem ze, schat. Hou je niet in!". Ze kuste me en ik reageerde. Voorzichtig nam ik haar borsten in mijn handen. Ze waren warm en zacht. Ik genoot van de aanraking. Alexandra ook, want ze zuchtte. Ik streelde ze rustig. "Owwwwwhhhhh, wat lekker...." en "Jaaaaah, ga door, dit is zo fijn.....". Meer aansporing had ik niet nodig, ik bleef haar borsten strelen. Ik voelde de veerkracht, de soepelheid ervan. En de harde tepeltjes. De aanraking ervan zorgde voor sidderingen bij Alexandra. Ik genoot zelf ook, en zei "Wat zijn je borstjes toch mooi en lekker zacht...". Ze antwoordde "Ze zijn helemaal voor jou..."

Al kussend zakte ik af naar beneden. Haar hals, ze huiverde toen ik haar daar kuste. "Ohhhhhhhhh" zuchtte ze zacht. Nog een kus daar, onder haar oor in haar hals. Ze genoot duidelijk van dit plekje. Al strelend zakte ik verder, en bereikte de aanloop tot haar borsten. Ik merkte aan Alexandra dat ze haar adem inhield. Ze wist dat ik haar borsten ging kussen, "Oh ja..... oh ja....." Toch hield ik nog even in. Kuste haar in de buurt van haar borsten, streelde haar. Haar borsten trilde, ze wilde de kussen op haar borsten. "Ohhh... kom nou.... kus me daar!". Tergend langzaam gleden mijn lippen naar beneden. Ik voelde de zachtheid van haar borsten op mijn lippen. "Mmmmmmm, wat lekker zacht...." mompelde ik.

Ik bereikte al kussend haar tepels en voelde ze tussen mijn lippen. Ik likte er zachtjes aan, en voelde hoe Alexandra reageerde. Telkens weer een schokje, als ik ze likte, of er zachtjes aan zoog. "Owwwww, ohhh, wat lekker zeg!" Het was leuk haar zo te zien genieten. Ineens realiseerde ik me, dat mijn pik behoorlijk hard was. Hij was door al die liefkozerij en haar reactie daarop stijf geworden, en zelfs door mijn broek heen voelde ik dat er druppels voorvocht uitkwamen. Me bedenkend wat een geluksvogel ik was, richtte ik me weer op haar heerlijke lijfje.

We kusten elkaar weer op de mond en keken elkaar aan. "Ik vind het heerlijk je zo te mogen uitkleden en te mogen verwennen!" zei ik. "En dat doe je heel lekker" antwoordde ze, "Ga je nog verder?". "Dat wil je best graag, he?" vroeg ik haar. "Ja... jij toch ook?" kwam de tegenvraag en daarbij trok ze mijn short omhoog en zorgde ervoor dat haar borsten tegen mijn buik aankwamen. Dat was lekker! Ik liet haar mijn shirt uitdoen en besloot meteen haar witte jurk verder uit te doen. Ik pakte de onderkant van haar jurk en bracht hem omhoog. Toen ik bij het strakke gesmokte deel aankwam, moest ik weer wurmen. Voorzichtig over haar haar borsten heen. Ze stak lachend haar armen de lucht in en ik schoof het geheel verder omhoog "Ha, ik geloof niet dat ik ooit zo uitgekleed ben door een man..." "Nee?" vroeg ik haar. "Nee, niet op deze manier, zo lief" zei ze weer.

Toen ik klaar was stond Alexandra voor me, met alleen een stringetje aan, op haar pumps. Toch een beetje onwennig, kwam ze tegen me aan staan. Ik sloeg mijn armen om me heen en nam uitgebreid de tijd haar te strelen en natuurlijk te kussen. Ze was zo zacht en warm... Ze liet dat alles gewillig toe. Alsof ze zichzelf aanbood. Ik keek naar het witte stringetje. Ik wilde dat eigenlijk ook uit hebben. Ik streelde haar stevige heupen en trok aan de koordjes van het slipje, schoof ze naar beneden. Alexandra zette haar benen iets uit elkaar en zonder problemen schoof het driehoekige stukje stof naar onder. Haar venusheuvel werd zichtbaar. Zelfs dit wond haar op, ik hoorde haar naar adem happen toen het stukje stof van haar schaamlipjes werd getrokken.

Terwijl ik het lapje stof met de koordjes van haar benen naar beneden schoof bekeek ik haar kutje eens. Mooie dikke lipjes, stevig tegen elkaar geduwd. Geen haartje te zien, ze was mooi glad. Ik zou haar graag willen aanraken daar. Ik was er behoorlijk zeker van dat Alexandra daar heel gevoelig zou zijn. Ik kust haar buik, boven haar venusheuvel, daarbij mijn armen om haar kont geslagen en haar billen strelend. "Mmmmmm, lieve jongen" zei ze, "vind je het mooi?". Ze doelde op haar kutje. "Oh, zeker weten meisje! Je hebt een heel mooi kutje..." Ze keek er zelf naar, daarbij hield ze haar hand op haar buik. Ik wist wat ze wilde, ze zou niets liever willen dan dat ik haar daar zou verwennen. En dat zou ook wel komen, zeker wel. Maar ze moest geduld hebben....

Ik ging staan, en kleedde mezelf verder uit. Maakte mijn broek los en schoof alles uit. Mijn half stijve pik zwaaide uit mijn broek. Verrukt keek Alexandra ernaar. Hij hing recht naar voren en we zagen allebei hoe de voorhuid nat was. Geamuseerd zei ik "Dat komt er nou van. Als je zo'n mooie vrouw mag uitkleden en nog heerlijk mag verwennen ook, dan krijg je dit...." Ze lachte "Ohhh, nou, misschien dat ik hem even schoon moet maken?", en ze stak haar hand al uit. "Nee, dat kan wel even wachten", en ik deed een stap naar achter. Het paste niet in mijn plannetje dat ze nu mijn pik zou pakken. Nee, mijn aandacht ging nu nog helemaal naar haar uit. "Eerst ben jij nog even aan de beurt" vervolgde ik weer. En ik pakte een paar van de dikke kussens van het bed, en legde ze op elkaar.

"Kom eens, en ga hier eens op je buik overheen liggen..." Verbaasd deed ze wat ik vroeg. "Nee, een beetje hoger" gaf ik aan, waarna ze goed ging liggen. Haar stevig kont stak flink omhoog. Met haar borsten en gezicht lag ze plat op bed, net als haar benen. Ze had haar kont de lucht in gestoken en kon toch ze makkelijk liggen. Ik liep om het bed heen, en deed haar pumps uit. Ik zei dat ik ze mooi vond, en dat ik zag dat ze er zo mooi op liep. Ze lachte, en zei dat ze zichzelf er ook mooi op vond lopen, ze kreeg er zelfvertrouwen door.

Ik kroop naast haar op bed en streelde haar rug. Zachte, warme huid. Ook haar benen streelde ik en langzaam werkte ik me naar haar kont toe. Ik fluisterde "Wat heb je toch een mooi kontje!", een enkel kusje op haar billen. Ze reageerde "Maar wel een beetje dik, toch?" "Vind ik lekker!" zei ik weer, "je hebt toch kinderen gehad, dat is toch normaal? Nee, ik vind het mooi!" Ze lachte, en wiebelde met haar billen. Mijn handen gleden eroverheen. Ik boog me voorover en kust haar billen, uitgebreid dit keer. Al strelend bereikte ik elk plekje van haar kontje. Ook mijn kussen bedekte elk deel van haar billen. "Vind je het lekker?" vroeg ik haar "Ohhh, zo lekker, ga door...." murmelde ze.

Ik duwde haar benen wat uit elkaar, waarbij ze me hielp. Daarna ging ik tussen haar benen zitten, waarbij ik een prachtig uitzicht op haar mooie kutje had. Weer streelde en kuste ik haar kontje, al liet ik mijn hand af en toe tussen haar benen glijden. Ik zorgde er wel voor haar kutje niet te raken. Ze werd langzamerhand gek van verlangen, en wilde die aanraking daar heel graag. Ik merkte het aan haar bewegingen. Ze duwde haar kontje dan richting mijn handen of lippen. Ik trok dan op tijd weg, en een gekwelde kreun was het gevolg "Ohhh, je pest me! Waarom? Ik wil je handen daar voelen..." Rustig antwoordde ik "Alles op zijn tijd, lieverd...", waardoor ze nog meer getergd kreunde. Ik had er plezier in haar erotische spanning op te bouwen, haar geiler en geiler te maken.

Ik nam de tijd haar te strelen en te kussen, en op een gegeven moment zag ik een druppel heldere vloeistof tussen haar schaamlipjes hangen.Ze had het zelf niet eens in de gaten, maar ze was kleddernat aan het worden. Mmmmmm, precies wat ik wilde. Nu was het tijd om een stapje verder te gaan. Ik kuste haar billen weer, en liet de zachte aanrakingen steeds dichter, maar ook steeds langzamer naar haar kutje trekken. Ze hield haar adem in, hield haar lichaam gespannen. Alles in afwachting van een aanraking op haar kutje, misschien zelfs een kus. Mijn lippen op haar lipjes. Ik rook de heerlijke geur van haar kutje, de geur van sex, van geil. Die bedwelmende geur van genot. Ik wachte..... en wachte nog wat. Mijn lippen waren vlak bij, ze kon mijn warmte voelen. Ze lag doodstil, bewoog niet. Ik kon haar bijna horen denken "Toe nou, wacht niet langer! Kus me! Kus mijn kutje!"

Ik wendde mijn mond wat en kuste haar op haar benen. Ze ontlaadde "Ohhhh man! Wat ben jij gemeen! Toe nou, doe het nou!" Ze begon te vertellen, waar ze zo naar verlangde, "Oh jongen, ik wil je kussen op mijn kutje voelen, mijn lipjes zijn zo strak zo gespannen. Ik smacht n..." Terwijl ze praatte likte ik met mijn tong door de druppels geil die aan de buitenkant van haar kutje hingen. Ze gaf zich over aan die explosie van het geile gevoel "AHHHHHhhhh!" Ze kermde luid en sidderde. Ik haalde mijn tong binnen en proefde de smaak van haar heerlijke kutje. Mmmmmm, lekker! Ik zou haar zeker graag likken. Ik stak mijn tong uit en begon dat heerlijke werkje. Likte haar lipjes. Ze kreunde en kermde en gaf zich helemaal over. Alle opgebouwde spanning van net kwam eruit. Ze kronkelde en kreunde, en wiebelde met haar kont en kutje. "Oh god, dit is lekker, ga door, ga door, ga doooooooorrrrr" kwam er uit haar mond.

Ik likte zachtjes tussen haar lipjes en merkte dat ze sneller begon te ademen. Door de spanning zo op te bouwen was ze al helemaal opgeladen geweest, en het was dan ook kinderspel voor haar om heerlijk klaar te gaan komen. Terwijl ik bleef likken, sidderde ze en krampte ze samen in haar orgasme. "Ohhhhhhhnnnggggggggggg" kreunde ze moeilijk, terwijl mijn tong bleef likken. Het was heerlijk om te zien hoe moeilijk ze het had. Dit was een fijne beloning voor mijn werk. Ik hield niet op en likte gewoon door, sterker nog, ik riep de hulp in van mijn vingers.

Ik liet mijn vingertoppen de glibbering lipjes strelen en merkte dat Alexandra daar zeker van genoot. Al gauw waren mijn vingers ook glibberig en was haar hele kutje nat. Samen met het likken van mijn tong, bereikte Alexandra al snel een tweede orgasme, nog heftiger als de eerste keer. Mijn vingers zaten in haar kutje en vingerde haar ritmisch. Mijn wijsvinger gleed daarbij telkens over haar g-spot. Een andere glibberige vinger gleed aan de buitenkant over haar clitje. Samen met het likken was dit teveel en stormde haar orgasme haar lichaam uit. Ze kreunde en kermde weer, en ik voelde een golfje warm vocht over mijn vingers lopen. Jezus, wat was dit geil! God, wat vond ik haar mooi, een vrouw die zo heerlijk kan klaarkomen. Ik bleef met mijn vingers in haar en kuste haar billen. Met mijn andere hand streelde ik haar rug, en liet haar merken dat ik haar graag beminde.

Langzaam trok ik mijn vingers uit haar kutje, ze kreunde daar bij. Een voor een likte ik mijn vingers af, genietend van de smaak en glibberigheid van haar kutje. Ik merkte dat mijn pik hard was, en er alleen maar meer druppels aan mijn eikel hingen. Ik smeerde de druppels uit over mijn eikel en pik en maakte hem glibberig. Ik ging daarna op mijn knieen zitten, vlak achter haar. Ging over haar heen hangen, waarbij mijn eikel vlak voor haar kutje kwam. Voorzichtig duwde ik mijn eikel tegen haar lipjes. Met gesloten ogen zei ze "Ohh jaaaaa, eindelijk!". Dat was mijn goedkeuring, en ik drukte mijn gezwollen eikel naar binnen. Ohhhh, wat lekker!

Ik gleed helemaal naar binnen. Het kussen onder haar buik zorgde ervoor dat ik helemaal in haar kwam en dat haar billen tegen mijn liezen aandrukten. Dat was een ontzettend lekker gevoel. Ik heb het altijd heerlijk gevonden zo te neuken. Het zorgt voor een intens lekker gevoel, alsof mijn pik heel diep in haar kutje is. Dit was fantastisch! Ik neukte zalig. Eerst rustig, waarbij mijn pik heerlijk soepel tussen haar schaamlipjes doorgleed. Uitgebreid genoot ik van haar strakke kutje en de warmte in haar lijf. Het soppende gevoel als ik telkens helemaal in haar gleed. Langzaam voerde ik het tempo op, en ik zag aan haar gezicht dat ze het fijn had. Ze beet op haar lip, en keek in de verte. Maar ze zag niets, en was helemaal in haar eigen wereld van genot.

Aan het tempo dat langzaam hoger werd, merkte ik dat een orgasme niet ver weg kon zijn. En niet alleen mijn orgasme. Ik hoorde Alexandra zuchten en kreunen, op dezelfde manier als bij haar vorige orgasme. Alleen al de heerlijke gedachte om samen een orgasme te beleven was teveel voor me en ik kwam ook meteen klaar. Ik zakte weg in mijn eigen genot, al merkte ik nog wel dat Alexandar ook al zo ver was en verkrampt en schokkend mijn zaad in ontvangst nam. Terwijl ik met een paar hevig stoten mijn paal leegspoot, sidderde Alexandra door haar eigen hoogtepunt. Ineens was het over en liet ik me op haar rug vallen. Ik had geen energie meer, ik voelde me moe en loom. Een heerlijk weldadig gevoel. Aan de glimlach op Alexandra's gezicht zag ik dat zij ook zoiets ervaarde.

Een paar minuten bleven we zo liggen, maar daarna rolde ik van haar af. Alexandra rolde van het kussen af, en kwam op haar rug terecht. Ik kroop tegen haar aan, en sloeg mijn arm om haar buik heen, die nat was van het zweet. Het kon me niet schelen. We keken elkaar een tijdje aan, zonder woorden. Die waren ook helemaal niet nodig, we wisten allebei dat dit echt heel fijn was. We kusten elkaar en lagen gewoon te liggen. Loom, lui..... en al gauw vielen we samen in slaap.


Ik droomde van Alexandra. Een heerlijke erotische droom, waarin ze naakt in mijn buurt was. Sommige details waren niet duidelijk, andere weer wel. Zoals bijvoorbeeld haar verlegenheid, die ik als erg opwindend beleefde. Het wond me op, en was op een of andere manier de basis voor mijn droom. Ze was me aan het pijpen, haar warme lippen gleden liefdevol over mijn eikel, Haar hand trok me daarbij lekker af, en ik had het simpelweg heerlijk. Ze keek me af en toe wellustig aan, en ik voelde me als in het paradijs.

Maar ergens in de verte voelde ik dat mijn droom ging stoppen. Er was iets dat het heerlijke gevoel ging verstoren. Damn, ik voelde dat ik wakker werd van iets! Nee, ik wil niet wakker worden, laat me verder dromen! Maar het was onverbiddelijk, en ineens was er het besef dat ik wakker was. Maar.... het heerlijk gevoel was er nog steeds? He???? En dan, ineens, besef ik dat ik echt gepijpt werd. Een grote grijns op mijn gezicht, nog voor dat ik mijn ogen opendeed. Met kleine oogjes keek ik naar haar. Ik zag hoe ze me aftrok en pijpte tegelijk. Haar hand gleed samen met haar mond over mijn paal. Oh Jezus! Wat was dat lekker!

Ze keek me vrolijk aan, maar stopte niet. Met haar vrije hand streelde ze mijn buik, en af en toe nam ze mijn ballen in haar hand, om ze wat te kneden. Dit was heerlijk!
Alhoewel ik wakker was, voelde ik me loom, en gaf me helemaal over aan het bed, aan Alexandra, aan haar hand en mond. Mijn harde pik klopte en schokte in haar mond. Voor mijn gevoel kwam er een hoop druppels met voorvocht uit.

Langzaam verhoogde Alexandra het tempo, ze was doelbewust naar mijn orgasme aan het werken. Ik kronkelde en voelde haar tong me lekker verwennen. God, wat was dit lekker! En ineens, ineens was het er, ik kronkelde en kromde mijn rug. Sloot mijn ogen en voelde krampende golven in mijn buik het zaad eruit stuwen. Het leek wel of ik het zaad kon volgen door mijn lijf. Op het moment dat het naar buiten spoot kreunde ik luid, en viel meteen terug. Alexandra zoog zachtjes de druppels en de klodders eruit. Nadat ze het zuigen en aftrekken langzaam stopte, liet ze mijn eikel uit haar mond glijden. Ze kwam schuin over me heen hangen, en kuste me. Haar warme borsten gleden daarbij over mijn buik. Met een glimlach op haar natte lippen vroeg ze me "Goeiemorgen lieverd, heb je lekker geslapen?" 

14:03 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

28-10-10

wantyou741@live.nl, deel 5

Nadat ik mijn foto had opgestuurd, duurde het niet lang voordat ze terug mailde.
Ik opende de mail en keek tegen twee hele mooie borsten aan. Wauw! Maar er was nog een fotootje, eentje waar bij haar benen wat gespreid waren, een zwart hempje een klein beetje was opgetrokken, zodat ik een heerlijk kutje kon zien. Ik keek er op mijn gemak en uitgebreid naar, en in mijn gedachte streelde ik de lipjes. Ik draaide mijn vingers teder en langzaam over het stukje waar de lipjes samen komen en haar clitje verborgen was. In gedachte spreidde ik haar benen zodat haar lipjes wat uiteen weken, waardoor het topje van mijn vinger zich makkelijk tussen haar lipjes liet gaan, en ik het glibberige vocht ertussen voelde. Ze kreunde terwijl ik dit deed.

Pas na deze geile gedachtes, las ik het stukje tekst.

"Lieve Jeroen, je hebt me een paar heerlijke momenten bezorgd met je verslagje en je foto's. Wat kun jij toch genieten, en dat ook nog zo beschrijven dat ik er ook van geniet. Met de plaatjes in deze mail kom ik mijn belofte na. Geniet er van, en zou je mij willen laten weten wat ze met je doen?"

Oh, en of ik dat zou laten weten! Ik genoot van de mails met haar. Ik kon er lekker bij fantaseren, net zoals zij dat zou doen.

"Als extra beloning stuur ik je nog een foto. Van deze foto zou ik graag precies willen weten waar je aan denkt als je er naar kijkt?

Geile groetjes,

Githa xxx"

Aha, haar nam was Githa. Weer een stukje informatie dat me hielp een beeld van haar te bouwen. Ik scrollde nog wat naar beneden en keek naar .... haar gezicht! Ze had een foto gestuurd met haar gezicht! Niet een grote foto, maar eindelijk kon ik me een completer beeld bij haar vormen. Haar lichaam kende ik al van de eerdere foto's, maar nu kende ik ook haar gezicht. Ik vond haar een mooie meid, echt een leuke vrouw. Niet echt de sexy looks, maar ze had iets waardoor ik me erg tot haar aangetrokken voelde. Een zekere onschuld, of stijlvol of iets dergelijks. Als je alleen naar haar gezicht keek, dan zou je niet verwachten dat ze zo geil kon zijn.

Op de foto lag ze op bed, mooie gladde stay ups aan, met een iets of wat transparant slipje. Verder had ze een strak truitje aan, niet al te uitdagend. Eigenlijk zag ze er uit alsof ze na een avondje stappen haar rokje uitgedaan heeft en haar benen gespreid had voor een uitdagende foto. En ze wilde weten wat deze foto met me deed. Ik wachtte een paar dagen met antwoord, maar keek regelmatig naar haar. En telkens kwamen mijn gedachten ongeveer neer op een zelfde soort fantasie.

De fantasie ontwikkelde zich tot een soort scenario dat zich tussen ons zou afspelen. Omdat ik het idee had dat ze net van een avondje uit terugkwam begon mijn fantasie daar...

Githa en ik hadden elkaar leren kennen op haar werk. We hadden al langer contact. Ik vond haar een vrouw met klasse, aardig, leuk om te zien, zelfbewust. Tijdens een teambuilding uitje waren we wat meer met elkaar in gesprek geraakt en bij wijze van grap hadden we afgesproken dat we volgende week samen zouden gaan eten. Ik was het eigenlijk weer vergeten, ik beschouwde het als een grap, maar ergens halverwege de week herinnerde ze me eraan, en merkte ik dat ze serieus met me wilde gaan eten.

Ik vond het wel degelijk een leuk, en ook lekker idee. Ze stelde een gezellig restaurant voor. Niet een eettentje, maar wat uitgebreider. Zo tent waar je bijvoorbeeld een 4 of 5 gangenmenu kon krijgen en waar je de hele avond over deed. Iets dat me best aansprak, ik hou wel van dat soort restaurants.

Die vrijdag was het zover. We spraken af in het restaurant zelf. Toen ik er aankwam zat ze al aan de bar. Ik voelde me een beetje schuldig, en vroeg of ze al lang zat te wachten. "Nee hoor, ik ben er nog maar net". Ze stond op en kuste me op mijn wang. Dat had ik niet verwacht, we zijn tenslotte collega's. Terwijl we wat keuvelde over van alles begon ik me te realiseren dat ze toch wel iets meer in me zag, dit was wel iets meer als alleen een etentje met een collega. Dat was overigens een best fijn gevoel, ik voelde me gewild.

We kozen voor een 4 gangen menu, en namen er een fles wijn en een fles water bij. Ze kletste honderduit, en eerlijk gezegd vond ik dat niet eens erg, het camoufleerde een beetje dat ik zelf niet zo'n prater ben. Ergens voor het hoofdgerecht keek ze me geamuseerd en met twinkelende oogjes aan, en streelde ze met haar vingers de mijne. Zacht en warm. "Hey.... vind je het leuk?" vroeg ze me. "Ja, het is een leuk tentje" zei ik. Natuurlijk het verkeerde antwoord. Ze lachte, "Ik bedoel eigenlijk, vind je het leuk om met mij samen te eten, wij samen, hier? Vind je het gezellig?"

"Dat ook..." zei ik wat verlegen. "Hey..." zei ze weer, "ontspan je maar, hoor. We zijn hier samen en ik geniet echt van je, hier. We maken er samen gewoon een leuke avond van.". Daarbij kon ik het niet laten wat geile gedachtes te hebben, over haar en mij samen. Raar eigenlijk, daarvoor had ik daar helemaal niet aan gedacht, maar iets in haar stem, de toon, of een bepaald gebaar maakte dat mijn gedachten wat geiler werden. Misschien die twinkeling in haar ogen?

Na het dessert namen we nog een koffie, betaalden en wandelden weg. Ik vroeg waar ze woonde, en ze zei "Nou, da's makkelijk. Hier om de hoek." Ze had een appartement. Ze pakte mijn hand vast, en kuste me net iets langer dan normaal op mijn wang. "Lieve Jeroen, ik zou het fijn vinden als je nog even met me meeging..." Ik keek haar aan, en zag dat ze erg ondeugend keek. Ronduit geil eigenlijk. Die blik had ik nog niet eerder gezien, en dat was erg apart. Niet dat ik er niet van genoot, maar ik verwachtte het niet bij haar. Weer die tegenstelling tussen geil en klasse.

Ik antwoordde bij wijze van grap dat ik best nog een kopje koffie lustte, en ze lachte. De lach van een vrouw die geniet van het feit dat ze het naar haar zin heeft. We liepen de trap op, en eenmaal bij haar binnen duwde ze de deur achter zich dicht. Ik draaide me om, en keek haar aan. Ze kwam vlak voor me staan. Doordat ze laarzen met hakken droeg (heerlijk, dat geklikklak op het trottoir) stonden we ongeveer op gelijke voet. Ze glimlachte sereen en keek me diep in de ogen.

"Jeroen, ik zal er geen doekjes om winden. Ik vind je leuk, heel erg leuk. Op een bepaalde manier. Je moet weten dat ik een erg geil meisje kan zijn. Dat had je niet verwacht he? Ik zie er zo 'classy' uit, toch? Nou, ook classy meisjes kunnen geil zijn. En sinds vorige week ben ik geil. Geil van jou, Jeroen." Ze kwam vlak voor me staan en kuste me stevig op mijn mond. Gaandeweg was mijn paal hard geworden. Dat kon ze voelen. "En daarom verlang ik zo naar je. En zo te voelen wil jij ook graag...". Ik was er helemaal stil van. Inderdaad had ik dit niet van haar verwacht, maar nu ik het wist, werd ik er bijzonder geil van. En of ik naar haar verlangde!

Het was alsof alles op zijn plaatsviel. We hoefden elkaar niet meer voorzichtig af te tasten, we hoefden geen spitsroeden meer te lopen, te kijken hoever we konden gaan, zonder de ander te kwetsen. Nee, alles was duidelijk, Githa wilde mij, en ik wilde Githa. We waren in haar apartement en we waren alleen. We kusten opnieuw en gingen naadloos over in tongen. Mmmmm, wat waren haar lippen zacht en warm. En wat was ze tegelijkertijd vol initiatief. We namen de tijd en ik voelde haar handen over mijn lijf glijden.

Ik deed hetzelfde bij haar. Streelde haar rug en haar kontje. En wat voor heerlijk kontje, zachte billen, prachtige vorm. Ik nam de tijd en voelde het ritsje in haar rokje aan de achterkant. Ik ritste het open en liet het zakken. Mijn handen gleden opnieuw over haar kontje, en voelde haar warme billen. Mmmmm, zalig! Van haar kontje naar beneden. Verrast voelde ik stay ups! Mmmmm, een van mijn favorieten wat lingerie betreft, al dan niet met een jarretelgordeltje. Bijzonder opwindend in ieder geval. Heerlijk wellustig keek ze me in mijn ogen, van de ene naar de andere, blij met mijn reactie.

"Mag ik je mee nemen?" vroeg ze me, en met het puntje van haar tong in haar mondhoek pakte ze mijn hand vast en trok me mee naar haar slaapkamer. Een leuk aangeklede kamer met een groot bed, waar de lakens uitnodigend lagen te wachten. Ze sloeg haar armen om me heen en weer tongden we elkaar. "Kom maar" zei ze weer en ze ging zitten en daarna half achterover hangen. Jezus, wat was ze toch een heerlijke mooie vrouw. Ik keek op haar neer en zei dat ik vond dat ze mooie laarzen aan had. Dat ik genoot van hoge hakken.

"Ik ben blij dat ik je daar mee heb kunnen helpen." zei ze, Maar in bed doe ik ze toch wel uit hoor." Ik was een beetje teleurgesteld, want het wond me ontzettend op. Maar ik begreep haar wel, ik zou zelf ook niet met schoenen aan willen vrijen. "Mag ik ze voor je uit doen?" vroeg ik haar. "Ja hoor, graag" zei ze, waarna ik voor het bed knielde. Ik deed de rits omlaag en trok de laars uit, en daarna de ander. Ik was vlak bij haar benen, in die mooie stay ups. Ze glommen wat, erg opwindend. Ik streelde ze en voelde hoe glad ze waren.

Mijn pik steigerde, dit was heerlijk. Ik zag hoe Githa genoot van mijn geile blik. Ik keek haar wellustig aan, en mijn handen gleden naar boven. Langs haar knie, naar haar bovenbenen. Naar de binnenkant en ik merkte hoe Githa haar benen helemaal spreidde. De stof van haar slipje stond strak over haar lipjes en venusheuvel. Ik keek of er ik iets onder kon ontdekken, maar daarvoor was het net niet transparant genoeg.

Met mijn wijsvinger streek ik licht over het stukje stof dat haar schaamlipjes bedekte en ik hoorde hoe Githa haar adem inhield. Eigenlijk wilde ik haar slipje uithebben, ik wilde haar kutje zien, ik wilde het opensplijten, ik wilde zien of haar kutje al nat was. Githa was me voor, "Ohhhhh Jeroen, doe mijn slipje uit! Pest me niet zo!" Ik kroop even tussen haar benen uit, zodat ze ze bij elkaar kon houden. Ik schoof haar slipje naar beneden en zag al dat ze een klein toefje schaamhaar had op haar venusheuveltje. Nu het slipje uit was spreidde ze haar benen weer en ging weer achterover hangen.

Ik had nu vol uitzicht op een zalig kutje. Gezwollen schaamlipjes, heerlijk dijbenen, mooi stay ups. Een licht behaarde venusheuvel. Kortom, ik werd gek gemaakt door Githa. Ze lag met gesloten ogen te wachten op mijn vingers. Weer streek ik over haar lipjes, maar nu zonder stof. Ze kreunde zachtjes. Ik liet mijn vingertoppen rondjes draaien op het plekje waar haar clitje verborgen was. "Ohhhhhhh Jeroen" kermde ze, met haar onderlip tussen haar tanden. Ik besloot er vol voor te gaan.

"Lieve Githa, wil je eens op je rug gaan liggen?" Dat deed ze, en ik begroef mijn gezicht tussen haar benen. Ik likte haar lipjes en voelde haar sidderen. Met mijn tong duwde ik de lipjes uit elkaar, en een heerlijke geur kwam uit haar vochtige grotje. Ik wachtte nog even met ertussen te likken. Mijn vingertoppen raakten haar schaamstreek nauwelijks en ik merkte hoe ze telkens reageerde op aanrakingen. Ze had haar eigen handen nu op haar buik en ze streelde zichzelf daar. Haar kutje was nu echt gezwollen en ik merkte hoe geil ze was.

Ik kwam even overeind en ik merkte dat ze verwachte dat ik haar zou gaan neuken. Nee meisje, nog even geduld. Weer begroef ik mijn gezicht, maar nu zoog ik mijn mond vast aan haar kutje. Mijn tong kon nu overal bij: haar clitje, haar lipjes, maar belangrijker, in haar kutje. Ik liet mijn tong in haar glijden en en proefde haar kutsapjes. Heerlijk! mijn tong duwde en masseerde, ik voelde haar g-spot. Door mijn tong, maar ook door de reactie. Ze schokte telkens. Ik draaide rondjes in haar kutje en duwde hem zo ver als ik kon. Ze duwde haar handen hard op haar vlakke buik.

Ik bracht mijn vingers er nu bij en streek eerst alleen met mijn duim over haar venusheuvel. Maar al gauw gingen mijn vingers ook in haar kutje. Mijn mond kon zich even wat ontspannen, en mijn vingers namen het over. In haar sappige grotje, wreef ik ze krachtig langs haar g-spot. Tegelijkertijd liet ik mijn tong haar clitje bewerken. Stevig ertegen aanduwend, merkte ik hoe geil ze werd. Volgens mij was ze hard op weg om klaar te komen. Ze gaf met elke stoot in haar kutje mee, en gaf ook tegengas. Ze draaide, wiebelde, kreunde en kermde, en begon tenslotte te gillen "Ja ja ja oh ja, oh ja, oh ik kommmmmmmmmmmmmmm". En ze kramte haar kutje in haar orgasme, ze verstrakte

Tegelijketijd voelde ik een golf glibberig sap op mijn hand lopen. Warm en nat. Ik likte het af, en vond haar heerlijk smaken. Zelf ook genietend van haar aanblik, een vrouw met haar benen wijd die zojuist een heftig orgasme beleefd is zooooo mooi om te zien. Ze was flink van de kaart en ik liet haar op haar gemak geneiten van dit moment.

Pas na een minuut vroeg ik haar, of ze genoten had. Een overbodige vraag, maar ik wilde graag die bevestiging. "Oh man, schatje, wat is dat lekker! Waarom wist ik niet dat jij dit zo zalig kunt?". Ik lachte en streelde haar teder over haar buik. Waar ze nog steeds een truitje droeg, we waren nog niet eens aanbeland bij elkaar helemaal uitkleden. Iets dat ik overigens heel graag wilde, ik wilde haar naakt zien, ik wilde haar overal voelen en strelen. Ik wilde mijn handen overal op haar lijf. Ik wilde haar overal kussen. Maar ik wilde ook naar haar kijken. Zien hoe fijn ze het had, wat voor uitdrukking ze op haar gezicht had, als ze in extase was.

Ze keek me aan en zei dat ze me graag in haar wilde. Mmmmm, wat geil! Een vrouw die je in je ogen kijkt en je vertelt dat ze je graag in je wil hebben. Ze bleef zelf op haar rug liggen, en ik stond op. Ik kleedde mezelf voor haar uit en liet haar me bekijken. Mijn paal was hard en plakte door het voorvocht in mijn boxer. Ik trok alles snel uit en kwam op mijn knieen tussen haar benen zitten. "Oh, jongen, mijn kutje tintelt nog zo van net, kom gauw in me, dan kun je met me doen wat je wilt...."

Mijn natte eikel hing vlak boven haar glibberige en gezwollen lipjes. Terwijl ik over haar heen hing en ze mijn armen streelde, keek ik hoe mijn eikel richting haar kutje ging. Toen ik haar lipjes raakte, glimlachte ze murmelend "Mmmmmmmmmm, lekker, kom gauw!". Ze draaide met haa heupen en ik drukte mijn eikel in het natte vocht. Haar heerlijke lipjes weken uiteen en ik voelde de warmte en het gemak waarmee ik binnendrong. Ze trok haar benen op en stak ze hoog de lucht in. Haar glanzende stay ups wonden me op, evenals de houding waarin ze lag. Soepel drong mijn paal helemaal in haar en ging op op haar liggen.

Ze sloeg haar armen om me heen en we kusten. Haar heupen draaiden, en daardoor gleed mijn paal niet in en uit haar, maar werd min of meer gedraaid in haar spappige kutje. Het voelde heerlijk. Maar vooral het idee dat ze met haar benen hoog de lucht in lag, gaf me een ongekend gevoel. Het gaf me het idee dat ze zich helemaal aan me gaf, en dat was ontzettend opwindend. Ik bego te stoten en voelde de kutsapjes heerlijk langs mijn pik glijden. Githa kreunde van elke beweging en dat maakte me ook zo lekker gek.

Al gauw hadden we een heerlijk ritme te pakken en neukte ik haar diep. Ze had haar armen om me heen en af en toe trok ze me aan mijn billen dieper in haar. Samen genietend lieten we ons gaan. Ik merkte hoe fijn Githa het onder me had, en ikzelf genoot ook intens van haar diepe kutje. Toch ontstond er een bepaalde moeheid, het was niet eceht lang vol te houden, voor allebei niet. Daarom rolde ik op een gegeven moment van haar af, een kletsnat glimmende pik, met de eikel rijkelijk onder het kutsap trok ik uit haar grotje.

Ik lag op mijn rug en Githa kwam overeind. We kusten elkaar en ze vroeg "Zal ik lekker op je komen zitten?" Dat leek me zalig, en Githa zette zich over me heen. Haar glanzende benen aan weerskanten van me, en haar kutje boven mijn paal. Ze pakte hem vast, en richtte de eikel op haar lipjes. Ze liet ze snel over me heen zakken en mijn lul gleed weer in haar, tot aan de wortel. Ze sloot haar ogen, en ik zag hoe ze met haar buik allerlei bewegingen maakte om mijn paal te laten bewegen in haar kutje. Daarbij bewogen haar borsten heerlijk. Ik streelde ze, en masseerde de tepels. Ze torenden hoog boven me uit, en het was opwindend ze vanuit deze houding te mogen bekijken.

Githa neukte me nu, en ik merkte dat ze dit heel opwindend vond. Ze bereed me stevig en kreunde luid. Ik pakte haar bij haar kontje en kneep in haar billen. Ze bewoog van voren naar achter en terug, mijn paal werd daarbij stevig in haar kutje afgetrokken, een ontzettende lekker gevoel. Af en toe liet ze mijn paal uit haar kutje komen, liet haar schaamlippen dat even eroverheen glijden, om hem vervolgens weer in haar te laten soppen. God, wat was dit zalig! Ik voelde mijn orgasme dan ook aankomen. Githa zag het ook, en vroeg me of ik ging komen. "Jaaaaahh" antwoordde ik kreunend. Ze keek me strak in de ogen, zelf uitermate geil kijkend.

Ze paste haar bewegingen aan op mijn kreunen en genot. Ik wist wat ze ging doen, ze ging proberen samen met mij klaar te komen. Ohhhh, wat zalig.... het wond me alleen maar meer op, en mijn orgasme kwam er snel aan. Ik merkte nog hoe ze het tempo opschroefde en extreme bewegingen begon te maken en toen spetterde het zaad uit mijn paal, diep haar kutje in. Zuchtend en kreunend merkte ik in de verte dat zij ook kwam en haar kutje stevig op mijn pik drukte, ik was heel diep in haar. Ze sidderde van haar genot en liet zich toen op me vallen.

Zo lagen we een paar minuten en lieten we de golven van genot uitrazen.

Ik besloot deze fantasie met een bedankje voor het onthullen van haar naam en haar gezicht, vooral het laatste zorgde voor een completer beeld van haar, en het wond me op. Daar konden mijn gedachten en fantasie mee aan de gang.

11:47 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-10-10

Alexandra I

Voor mijn werk, de touristensector, vlieg ik de hele wereld over. Vaak blijf ik niet zo heel erg lang, soms wat langer. Dit keer zat ik in Mexico. Alhoewel ik in normale westerse hotels verblijf, kwam het dit keer zo uit dat ik in een vijfsterren resort was geworden. Er was simpelweg gewoon geen andere hotel. Ik klaagde niet en vond het stiekem best leuk eens in een luxe hotel te logeren.

Mijn werk zat er bijna op, over vier dagen zou ik naar huis vliegen. Maar eerst zou ik nog bezoek krijgen van een collega. Hij moest het betalingsverkeer tussen onze firma en het hotel komen regelen. De collega zou morgenmiddag aankomen, ik had al een kamer voor hem geboekt. Hij had mijn nummer, en ik nam aan dat ie me wel zou bellen als ie hier was.

Die middag was ik aan het werk en ik dacht er niet meer aan. Pas toen ik na het werk op weg naar het hotel was, bedacht ik ineens dat hij gearriveerd zou moeten zijn. Ik zou zometeen bij de receptie eens vragen of mijn collega er al was. De receptie zei me inderdaad dat mijn collega er was, en of ik naar kamer 531 wilde bellen. Ok, prima. Ik stapte in de lift en ging naar mijn eigen kamer, op de tweede etage.

Ik gooide mijn spullen op bed, en pakte de telefoon. Een vrouwenstem antwoordde "Ja?". Huh? Had hij een vrouw bij zich? Zijn vrouw misschien. "Met Jeroen, ehhhh ik zoek eigenlijk Peter..." zei ik. "Oh hai Jeroen! Met Alexandra". Nu herkende ik haar stem. Alexandra? Alexandra was een collega van Peter. Ze ging verder "De vrouw van Peter is gisteren ernstig ziek geworden en hij kon dus niet komen. We konden nog net de ticket om laten boeken. Ik kon snel weg, en nou.... hier ben ik!"

Ik begreep het. "Nou, welkom in Mexico!" zei ik. Nu dat verklaard was, begon ik aan haar te denken. Ze was een wat stille vrouw, maar een erg leuke. Ik had regelmatig smalltalk praatjes met haar op het werk, en merkte dat ik het leuk vond om met haar te praten. En naar te kijken. Want ze had iets over zich. Een mooi lijf, dat zeker.

"Zeg, ik ga eigenlijk meteen na het werk eten", ging ik verder, "heb je zin om mee te gaan, of moet je nog douchen of zo? Wanneer ben je aangekomen?". "Ik ben 2 uur terug al ingecheckt en heb al gedoucht. Het was een lange vlucht..." zei ze, "Maar wat mij betreft kunnen we gaan eten." "Ok, geef me even 20 minuten, dan ben ik beneden, in de lobby. Ok?" zei ik. "Is goed, ik zie je over 20 minuten."

Jezus, hadden ze Alexandra gestuurd.... wat een geluk dat ik dat mee mocht maken. Ik vond haar echt leuk. En op mijn manier echt mooi. Ik douchte en trok andere kleren aan. Ik betrapte me erop, dat ik meer aandacht aan mijn uiterlijk besteedde als anders. Oh, jongen? Wat denk je te gaan doen? Terwijl ik voor de spiegel stond vroeg ik me af wat ze dadelijk aan zou hebben. Ik bedoel, terwijl het in Nederland koud was, was het hier prima van temperatuur. Genoeg reden om iets lichtigers te dragen.

Misschien droeg ze dat fantastische blauw jurkje wel, dat haar heerlijke rondingen zo mooi liet zien. Of haar zwarte rokje tot net boven de knie. En om het af te maken haar mooie lichtgrijze pumps, met die half hoge hakjes. Ik stond te popelen om haar te zien. Ik zag haar meteen toen ik de lift uitstapte. Alhoewel ze een broek en bloes droeg, zag ze er toch leuk uit. Geen hakjes, maar gewoon vlot. "Hai! Leuk dat je er bent....". "Ja" zei ze "het was even onverwacht, maar nu ik er ben, vind ik het toch wel leuk en ook spannend." "Ja?" vroeg ik, "waarom? Heb je dit nog niet eerder gedaan?". "Nee", zei ze, "dit is mijn eerste reis zo ver weg. Ik ben wel eens in Berlijn geweest, maar dat is naast de deur." "Ja, dan is dit wel iets anders natuurlijk"

We besloten wat langs de hoofdstraat te wandelen en te kijken of er ergens een restaurant was dat ons beviel. Ik liet haar kiezen, ik was hier al zo lang dat ik alle vijf de restaurants al had geprobeerd. Ze koos voor een eenvoudig mexicaans tentje, waar je uitstekend kon eten. Ik raadde haar chicken fajitas aan, die was hier erg lekker. Ze kletste honderuit, wat me eigenlijk verraste, want op het werk was ze toch niet zo spraakzaam, eerder wat verlegen. Ik vond het leuk om te zien, en genoot van haar gezelschap. Ik keek graag naar haar, vooral haar ogen waren mooi. Grote bruine ogen. Ze was een niet echt opgemaakt, maar ik vond haar toch erg mooi. Een onopvallend gezicht.

De wijn maakten ook mijn toch los en verhoogde de stemming. Zoals gebruikelijk als je met collega's op stap bent ging het gesprek eerst over de familie thuis. Ze was getrouwd en had twee klein kinderen thuis. Het was haar eerste lange reis en vond het aan de ene kant wel moeilijk om haar kinderen zo lang niet te zien, maar aan de andere kant ook wel fijn eens even niet al de drukte thuis te hebben. Het klonk allemaal heel bekend. Daarna ging de hele afdeling van onze firma over de tong. We vertelden elkaar wat we van iemand vonden en wat we eventueel met hem of haar hadden meegemaakt. Vanzelfsprekend ging Alexandra meer met vrouwen om en vertelde over ze.  Het bleek dat ze niet met iedereen goed overweg kon, ze had duidelijk haar voorkeuren en afkeuren. Geen probleem, die had ik ook. Ik vertelde maar niet dat ik toch wel een zwak voor haar had.

Na het eten liepen we terug naar het hotel en stapten we in de lift. Ik drukte op twee en zij op vijf. Toen de deur openging zei ik "Welterusten, en tot morgen. Zullen we zeggen om acht uur? Beneden in de ontbijtzaal?". "Oh ja, acht uur? Dat is goed. Slaap lekker, he?" antwoordde ze en ze besloot met een lief lachje. Oh man, dat maakte me week. Dat lachje, zo lief, zo lekker. Alhoewel de gedacht nog niet in me opgekomen was deze avond zou ik haar nu zo in mijn armen willen nemen. Met een gelukzalige glimlach en ondeugende gedachtes deed ik mijn kamerdeur open en ging naar binnen. Toen ik in bed lag dacht ik nog even aan haar.

De volgende ochtend verscheen ze precies om acht uur in de ontbijtzaal. Ze droeg een zakelijk pakje, en was helemaal klaar om aan het werk te gaan. Ik begroette haar en vroeg haar of ze goed geslapen had. "Ja heerlijk! Misschien van de jetlag, maar ik heb geslapen als een roos. En jij?" "Ja, ik ook hoor, zelfs zonder jetlag" zei ik met een glimlach. We namen wat van het buffet en maakten ons op om aan het werk te gaan. We spraken af om tegen zes uur vanavond even contact te hebben om af te spreken wat ze zouden doen met het avond eten.

Die dag werd ik aardig bezig gehouden, en pas tegen het einde van de middag dacht ik aan haar. En ik zag uit naar een leuk etentje met haar. We hadden gisteren al leuk gepraat en het was fijn om in haar gezelschap te zijn. Dat leek zij ook te vinden, al liet ze zich daar niet over uit. Ik meende het uit haar lichaamstaal op te maken, de manier waarop ze naar me keek, de langere periodes van oogcontact.
Tegen zes uur belde ik haar op en stelde voor om in het hotel te eten. Ze hadden een terras aan het strand en 's avonds was de temperatuur precies goed om op je gemak te eten. "Het is er leuk aangekleed, luxe stoelen, veel kussens, overal kaarsjes..." zei ik, om haar proberen over de streep te krijgen. "Nou, dat klinkt heerlijk. Lijkt me een prima idee!" Ze moest nog wat emails naar onze firma sturen, daarom spraken we om 8 uur af.

Ik douchte en bedacht wat ik aan zou doen. Ik wilde toch wel iets moois aan doen. Stiekem wilde ik me toch opdoffen voor haar. Ik schoor me zorgvuldig, iets dat ik 's avonds vrijwel nooit doe. Een licht geurtje. Ik koos voor een lichte broek en een bijpassend overhemd met korte mouwen. Tegen een uur of acht ging ik naar beneden en liet me naar een tafeltje brengen met uitzicht op zee, op een hoek van het terras, zodat we wat privacy hadden. Ik wist dat ik niets moest proberen, maar het was leuk om met haar samen te zijn en van haar aanwezigheid te genieten. En dat ging nu eenmaal beter als we wat privacy hadden. Boven ons tafeltje hingen de bladeren van een palmboom, en onder de bladeren door glinsterde de inmiddels oranje wordende zon in het water. Erg romantisch.

Even later kwam Alexandra aangelopen. Wauw! was het eerste wat in me opkwam. Ze zag er werkelijk prachtig uit. Een lange witte jurk, die haar schouders helemaal vrij liet. Haar blonde haar had ze aan een kant met een spel opgestoken, zodat haar lange oorbel aan die kant goed zichtbaar was. Een eenvoudige ketting. Doordat de jurk haar schouders vrij liet werden de vormen van haar borsten benadrukt en dat was heerlijk om te zien. De jurk viel tot ver over haar knieen, en ze droeg haar licht grijze pumps. Glimlachend stond ik op, voor zo'n mooie vrouw stond ik graag op. Ze keek wat verbaasd, maar begroette me ook glimlachend. "Hai!" zei ik. "Hoi" zei ze terug. Ik was verder toch wat verbouwereerd, door haar verschijning. Ik was wel zo galant de stoel voor haar aan te schuiven. Jezus, ze zag er niet gewoon leuk uit. Ik vond haar bloedmooi! En ik bedacht tegelijkertijd dat ze dit wel voor mij aanhad aan getrokken.

Ik ging zitten, en keek haar aan. Weer dat lange oogcontact. Ze lachte, alsof ze precies doorhad dat ik het even moeilijk had. "He, hoe was je dag?" vroeg ze me. Ik vertelde haar wat ik gedaan had en wat er nog moest gebeuren. Ze was belangstellend en stelde vragen. Op mijn beurt vroeg ik hoe het haar vergaan was. Ze vertelde dat ze een lange en moeizame dag had gehad, die toch nog goed was geeindigd. "En, ik heb zin in een gezellig etentje" zei ze me, terwijl ze me aankeek. Op dat moment kwam de ober vragen wat we wilden drinken. "Ik denk dat ik een cocktail neem" zei ze, en ze koos iets dat ik niet kende. De ober wel, hij noteerde haar bestelling en keek mij aan. Ik nam een glas witte wijn.

De ober ging naar de bar en we keken elkaar aan. Zag ik nu een twinkeling in haar ogen? En terwijl ik haar onderzoekend aankeek, zei ze "Wat is dit mooi, zeg! Je had gelijk, dit is echt een heerlijk terras" "Ja, het is hier prachtig" beaamde ik. Zou ik het durven zeggen? Zou het niet de verhouding tussen ons verstoren? Ik besloot het toch te doen, en met kloppend hart zei ik haar zacht "Mag ik je een complimentje geven? Ik vind je er ontzettend mooi uitzien. Ik vind je erg sexy in die mooie jurk..." Ik had het gevoel dat ik ontzettend rood werd, en keek even naar de tafel.
Toen ik haar weer aankeek, zag ik dat zij ook een rode kop had gekregen. Oh jee, zou ze kwaad zijn? Stommeling, waarom zeg je nu van die dingen?!?

Maar ze reageerde net zo verlegen als ik: "Dank je wel, da's lief van je, om dat te zeggen. Ik had deze jurk wel ingepakt, maar ik heb hem echt nog nooit gedragen. Ik wist ook niet of ik hem zou gaan dragen en heb tot het laatst getwijfeld of ik hem aan zou trekken." Ik vroeg haar "Waarom twijfelde je?". Ze zei "Nou, zou het niet té zijn? Ik bedoel, ik wist wel dat mijn jurk zou passen in deze omgeving, maar ja, we zijn ook collega's, he? Ik wist wat je er van zou denken". Ik begreep wat ze bedoelde. Ik zei "Maar je hoeft toch niet met mij rekening te houden, als je een mooie jurk aan wilt doen. Dat mag je toch helemaal zelf weten?". "Ja, dat weet ik wel, maar dat zit dan toch in mijn hoofd, he? Ik wil je niet in verlegenheid brengen." zei ze weer. "Nou hoe dan ook, ik meen wat ik zeg: ik vind je heel erg mooi en ik ben blij dat je deze jurk hebt aan gedaan. Ik voel me vereerd dat ik met zo'n mooie vrouw mag eten vanavond". Ze lachte en zo te zien voelde ze zich wat meer op haar gemak. Na mijn uitleg, zag ik hoe het zelfbewuste toenam, hoe ze genoot van mijn waardering.

"Maar mag ik jou ook een compliment geven? Ik vind eerlijk gezegd dat jij er ook heel leuk uitziet. Een mooie vent!" Nu was het mijn beurt te blozen. Gelukkig kwam op dat moment de ober en toverde Alexandra's cocktail en mijn witte wijn tevoorschijn. Hij liet de menu- en wijnkaarten achter en vertrok weer.
Tegen de ondergaande zon, klonken we en namen onze eerste slokje. "Lekker?" vroeg ik haar. "Ja, heerlijk!" zei ze. Ik vroeg haar wat het was en ze vertelde me wat er in zat, en dat ze het had leren kennen op een strandvakantie een paar jaar terug.

We keken in de menukaarten en zochten wat uit. Samen met een fles wijn bestelden we bij de ober wat we wilden. "Wat is het hier romantisch, he?" zei ze, terwijl het laatste straaltje licht op haar gezicht scheen. "Ja, mooi he? Straks als het donker is, kun je heerlijk over het strand lopen." zei ik. "Dat moet prachtig zijn" zei ze.

Na een half uur waarin we gezellig kletsten over van alles en nog wat kwam ons eten en in het kaarslicht namen we onze eerste happen. Het eten was zoals het hoorde op deze mooie avond: heerlijk. De wijn paste er prima bij en we genoten van het eten en ook van elkaar. We konden het echt goed met elkaar vinden. Het werd donkerder en de sterren kwamen te voorschijn. Het kaarslicht flakkerde op haar gezicht en alhoewel ik niet elk detail van haar gezicht kon zien, vond ik haar toch echt de mooiste vrouw die er was.

Onze borden werden weggehaald en de vraag "Do you care for a dessert or coffee?" kwam. We keken elkaar aan, en Alexandra zei "Ik zou eigenlijk wel eens langs het strand willen lopen."  "Oh ja, dat kunnen ook doen." zei ik, ik hoopte niet te gretig. "En dan kunnen we misschien straks nog een dessert nemen?" zei ze weer. "Ja, da's een goed idee." Ik liet de rekening op mijn kamer zetten, het kwam straks toch allemaal van onze firma af. We liepen naar de trap die naar het strand afdaalde. Ik keek hoe gracieus en vrouwelijk Alexandra liep. Dat was me wel eens eerder opgevallen, in onze firma: als ze hakjes aan had, dan bewoog ze zich prachtig. Haar tasje hing aan haar schouder, en de witte jurk zwaaide langs haar enkels. Eerlijk gezegd keek ik met aandacht naar de vormen van haar heerlijke kont, die in haar jurk wiegde.

Eenmaal in het zand, stopte Alexandra. "Wacht even," zei ze, "even mijn schoenen uitdoen, mijn hakjes verdwijnen in het zand". "Zal ik ze dragen?" vroeg ik haar. "Oh, dank je" zei ze, en ze gaf me haar pumps. Zelfs dat vond ik lekker, haar pumps dragen. Op blote voeten liep ze een stuk makkelijker, en we liepen van het terras weg. Het donker in. De sterren fonkelden en hoog boven de zee hing de maan. Zijn schijnsel zorgde voor een lange glinsterende strook over de zee. We liepen zonder te praten een eindje langs het strand. Ieder met onze eigen gedachte, maar die van mij waren wel bij haar. Ik begon naar haar te verlangen. Zo'n mooie vrouw, zo leuk, zo heerlijk....

Alsof ze mijn gedachte kon lezen, sloeg ze haar arm om mijn arm heen. Even keken we elkaar glimlachend aan. Zwijgend liepen we gearmd verder, en ik genoot van de warmte en de zachtheid van haar arm om die van mij. Op een gegeven moment stopten we en keken naar de zee. Na een tijdje draaide ze zich om, naar mij toe. "Mooi he?" fluisterde ze. "Het is hier prachtig" zei ik, en keek haar aan, ".... net als jij..." "Waarom ben je toch zo lief voor me? Je bezorgt me een heerlijk avond, stelt me op mijn gemak, geeft me complimentjes, je bent zo'n schat.... waar heb ik dat aan verdiend?" vroeg ze me, waarbij ze haar handen over mijn armen en mijn zij liet strelen.

Oh god, dit was heerlijk. Alexandra stond vlak voor me, we waren hier alleen. Ze was heel dicht bij me, ze streelde mijn arm en we wisten dat we elkaar leuk vonden. Ik begon met "Alexandra...." en ineens had ik mezelf niet meer in de hand. Ik drukte mijn lippen op die van haar. Ik kon mezelf niet meer tegenhouden en schrok van mezelf. Even was ik bang alles te verpesten, maar een fractie van een seconde later voelde ik de gretigheid waarmee Alexandra me terug kuste. Nog een kus, nog een, nog een. Oh, wat had ze warme lippen. De gretigheid werd afgewisseld met tederheid. Zalig ontspannen kusten we elkaar. Onze armen gleden om elkaar en ik genoot van haar warme en zachte lichaam tegen het mijne. Ik voelde elke ronding door de dunne stof van haar jurk. Ik voelde het bandje van haar strapless BH en de koortjes van haar stringetje.

We drukten ons nu ook tegen elkaar en voelden elkaars lichaam. En zo moest ze zeker voelen dat mijn paal aardig hard aan het worden was. Tijdens een korte pauze in het kussen drukte ze zich nadrukkelijk met haar borsten tegen me aan. Ik begroef mijn hoofd in haar hals en drukte kus na kus in haar hals, onder haar oor. "Owwwwwwwwww" hoorde ik haar zuchten "Owwwww, dat is fijn". God, wat was dit lekker! Ze was zo zacht en zo warm. Ik kuste haar blote schouder en streelde met mijn hand de andere.
Dan hervonden onze lippen elkaar weer. Een warm intens gevoel verspreidde zich door mijn lijf. Ik wilde met Alexandra vrijen. Heerlijk naakt in elkaars armen liggen, haar beminnen, haar verwennen, haar laten genieten.

Ik voelde haar hand op mijn kont en voelde haar strelen. Ze drukte haar lendenen tegen me aan, en nu wist ik zeker dat ze mijn stijve pik moest kunnen voelen. We onderbraken onze kussen en keken elkaar aan. "Kom!" lispelde ze, en ze trok me mee naar de palmbomen. Hier stonden we in de schaduw van de palmbladeren en was er echt niemand die ons kon zien. We zetten ons kus- en tongspel voort en genoten van het verlangen dat we allebei voelden. Ze kuste me vlak naast mijn oor en ik hoorde haar hijgerige stem fluisteren "Oh Jeroen, ik wil je! Je maakte deze avond vanaf het begin al zo geil! Je zou eens moeten weten hoeveel zin ik in je heb!" Ik moest even wennen aan deze woorden van deze lieve vrouw. Kennelijk had ze ook een wilde kant.

We kwamen terecht tegen een palmboom en en tongden er heerlijk op los. Ze keek me in mijn ogen, pakte mijn handen en zei "Lieve Jeroen, laten we vrijen. Hier. Nu. Ik verlang zo naar je..." Ik liet mijn handen over haar rug naar beneden glijden en liet ze op haar kontje rusten. Lekker zacht. Ik wilde haar ook, en trok haar jurk aan de achterkant omhoog. Net zo lang tot ik haar blote billen voelde. "Mmmmmmm jaaaaaah" bromde ze. De huid van haar kontje was heerijk zacht. Ik fluisterde in haar oor "Je bent niet alleen mooi maar ook heerlijk, ik wil je heel erg, lieve Alexandra!"

Ze draaide zich om en leunde tegen de palmboom. Ik had nog steeds haar jurk in mijn handen en streelde haar heerlijke zachte billen. Tegelijkertijd kuste ik haar op haar schouders. Ik kwam tegen haar aan staan, en ze voelde mijn harde lul. "Mmmmmm lekker" fluisterde ze, en ze bracht haar armen naar achter en streelde de bult. "Owwwwwww" bracht ik uit, genietend van haar handen. Ik streelde en kuste haar en wreef mijn pik tegen haar billen aan. Ze duwde me weer weg, en op de tast begon ze mijn riem los te maken, terwijl ik haar bleef kussen op haar schouders. Ik liet mijn handen over haar zachte buik glijden, en bracht ze strelend omhoog. Ik bereikte de rondingen van haar borsten en ik voelde hoe ze daarop reageerde.

Ze legde haar hoofd in haar nek en kreunde laag "Owwwwwwwwww jaaaaaaa". Genietend liet ze me begaan. Tegelijkertijd voelde ik hoe mijn broek op mijn enkels gleed. "Doe het, schat! Laten we genieten" fluisterde ze. Mijn handen gleden hoger en hoger en Alexandra stak haar armen omhoog en liet ze tegen de palmboom rusten. Ik had mijn handen nu vrij en kon haar overal beminnen. Ik stond achter tegen haar aan en zorgde er goed voor dat ze mijn kloppend pik kon voelen. Ik deed mijn boxer omlaag en mijn harde pik zwaaide tevoorschijn. Toevallig raakte mijn eikel haar billen, en dat werd gevolgde door een "Mmmmmmm". "Heb je zin, lieve Alexandra?" vroeg ik haar fluisterend in haar oor, waardoor ik wel tegen haar aan moest staan. "Oh jaaaaah" zei ze, "Ik wil je zo graag..."

Ik tilde haar jurk weer omhoog en voelde haar stringetje. Ik schoof het omlaag en om me te helpen deed ze haar benen wat uit elkaar. Ik pakte haar billen vast en stuurde mezelf ten opzichte van haar. Ze wist dat het nu ging gebeuren en ging even op haar tenen staan, en kantelde haar kontje naar me toe. Terwijl ik mijn pik wat begeleidde naar haar kutje, merkte ik verrast hoe nat ze was. Haar hele streek rond haar kutje was glibberig. "Nngggggggg" kreunde ze. Verrassend soepel gleed mijn eikel langzaam naar haar schaamlipjes toe. Al die tijd stond Alexandra met haar armen hoog tegen de palmboom.

Ik had het al heerlijk en kreunde toen ik voelde hoe mijn eikel over haar lipjes gleed. Met een hand aan de voorkant van haar glibberige kutje leidde ik mijn eikel naar binnen. Jezus, wat was ze nat. Het was heerlijk om haar daar zo vast te houden, en in deze houding gleed ik soepel naar binnen. Weer legde Alexandra haar hoofd in mijn nek, vak naast mijn hoofd. "Ohhhhh...... Oh ja...." kreunde ze, en vanaf dat moment was ik heerlijk in haar. Ik sloeg mijn armen om haar buik heen en voelde hoe ze reageerde op mijn pik. Ze kronkelde en dat maakte me heerlijk gek.

We neukte zachtjes, kreunde zachtjes. Alles was fantastisch. Mijn handen gleden naar boven en omvatte haar borsten. Ik voelde haar harde tepels en streelde ze. We kusten elkaar nat en genoten van onze lusten. Ik neukte haar lekker en ze kronkelde met haar kontje. Oh man, wat was Alexandra geil, ik genoot zo van haar reacties op mijn pik, en mijn handen en mond. We beleefden zo staand tegen de palmboom heerlijke minuten. Onze leuke avond werd zo nog fijner. Ik voelde me verbonden met haar, dit was ons intieme moment.

Ik merkte aan mijn paal, dat ik mijn hoogtepunt ging naderen. En ook bij Alexandra voelde ik aan dat ze het heel fijn ging krijgen. Als vanzelf verhoogde we langzaam het tempo en neukte ik dieper. Ohh god, wat was dit toch lekker. Alexandra drukte haar kontje naar achter zodat ik nog dieper in haar kon. Ik ramde mijn haar lul stevig in haar en sloeg haar op haar kont. Een luide kreun ontsnapte aan haar mond en ook ik begon heftig te kreunen. Het was zover, ik voelde mijn zaad komen. Bijna ongecontroleerd schokte mijn heupen, terwijl mijn paal diep in haar sappige kutje was. Ik kwam heerlijk spuitend in haar klaar, en in de verte hoorde ik haar heel hard kreunen. Het kon me niet schelen, ik liet me gaan, en genoot van het gevoel.

Moegeneukt leunde ik tegen haar aan, en merkte dat zei nu ook stil stond. "Owwwwwwhhhhhhhh" hoorde ik, "Jezus, dat was super, zeg!" Ik kuste haar op haar wang, en streelde haar buik. "Ohhhhh Alexandra, dat was zalig....." fluisterde ik.
Ze draaide zich om, waarbij mijn natte, halfslappe pik uit haar grotje gleed. We keken elkaar aan, geil, wellustig, maar zonder woorden. We lachten, ook zonder woorden. Die waren niet nodig, onze ogen zeiden alles. We kusten elkaar, en dat leek het moment dat we weer konden praten.

"Dat was heerlijk, lieve jongen" zei ze. Ik beaamde dat en zei "Vind ik ook, lieve Alexandra". We kwamen weer een beetje tot onszelf en lieten de buitenwereld weer toe. Ik keek toch wel even rond of niemand ons gezien had. Maar we stonden onder de bladeren van een palmboom, in de schaduw. Het was hier echt pikkedonker. En onze krunen gingen verloren in het geluid van de branding. Alexandra fatsoeneerde haar jurk en haar haar, de speld die ze droeg was afgezakt. Ik trok mijn broek weer aan. We begonnen aan onze terugwandeling naar het hotel, in de verte te herkennen aan de lichtjes die om de palmbomen waren gewikkeld, als kerstlampjes.

Tijdens onze wandeling pakte ze mijn hand, en hand in hand liepen we terug. Ik streelde met een vinger haar hand, en ze lachte lief naar me. Soms stopten we om elkaar heerlijk uitgebreid te kussen. En elke keer was dat weer zalig. Haar lippen lieten die van mij tintelen, en gaven me een gewild gevoel. Langzaam kwam het hotel dichterbij, en ik vroeg me af wat er dadelijk zou gebeuren. Ik wist niet zo goed hoe dat te vragen of te doen.

Die onzekerheid bleef tot in de lift van het hotel. We keken elkaar afwachtend aan, dat toch eigenlijk best raar was. Ik bedoel, we hadden zojuist heerlijk intiem geneukt, voelden ons heel erg verbonden, en dan nu....
De liftdeuren gingen open op mijn verdieping en ik wilde afscheid van haar nemen, en haar bedanken voor een heerlijke en hele speciale avond. Maar nog voordat ik wat kon zeggen drukte ze haar lippen op die van mij en kuste ze me heftig. En lang. Mmmmm, haar lippen waren elke keer weer zo lekker. Inmiddels gleden de liftdeuren weer dicht en vertrok de lift naar de vijfde verdieping.

Toen ze weer opengleden, keek Alexandra me aan. Met alweer geile ogen zei ze "Kom, blijf bij me vannacht..."

02:44 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-09-10

wantyou741@live.nl, deel 4

Haar antwoord was overduidelijk:

Mmmmm, en of ik dat zo willen ondergaan. Mijn kutje tintelt al bij de gedachte dat jij me zo gaat laten genieten.... Ik op mijn beurt zou jou paal heerlijk willen verwennen, je lekker aftrekken tot de druppels eruit komen en dan zou ik je in mijn mond nemen om je uitgebreid te likken, zuigen en pijpen. En daarbij mag je lekker in me klaarkomen, vind ik niet erg. Sterker nog, dat vind ik heerlijk, dat dikke slijmerige sap uit je lul in mijn mond voelen spuiten. Zo geil!

Zo dus, jij zou mijn lipjes willen zien? Wat zou je daar voor over hebben? Als ik ik een hotel halverwege zou zijn en je zou alleen mijn lipjes mogen bekijken verder niets, zou je dan langskomen? Ik ben benieuwd!

Maar even op je fantasie terugkomen: ik zou dat niet willen hoor, dat alleen jij mij gaat verwennen. Voor mij is een deel van de lol toch echt wel dat ik de man ook mag laten genieten. Zo'n woeste oerkreet, een kronkelend lichaam, waarbij je niets meer onder controle hebt, het zaad ongecontroleerd over je buik heen kloddert, heerlijk! Dus ik zou het einde van je fantasie willen herschrijven in een stuk waar jij door mij waanzinnig lekker klaarkomt. Het liefst waarbij je je zaad in mijn mond spuit.

Wees eens lief voor me en stuur me eens een foto van je klaargekomen paal. Zou je dat willen doen? Dan zorg ik ervoor dat jij een foto van mijn lipjes krijgt.

Een lekker likje over je pik!

xxx

Nog steeds geen naam. Ik merkte dat ik daar toch wel mee zat. Ik had toch wel een naam nodig om te kunnen genieten van de mailtjes van een vrouw. Op een of andere manier stel ik me daar dan een gezicht bij voor. Erg belangrijk, ik kijk graag naar een vrouwengezicht, naar haar ogen. Net zoals ik wilde weten hoe ze kijkt als ze geil is. Wond het me op? Misschien wel, maar ik wilde gewoon haar gezicht bij genot zien. Maar wat wel anders was: ze schreef al wat meer. In plaats van een kort zinnetje, schreef ze nu al een stuk tekst waar ik wat bij kon voorstellen.

De dagen daarna had ik weinig tijd voor mailtjes, en kwam er niet veel van. Dan is de geile zin ook een stuk minder. Dat komt vanzelf weer goed, zo leerde het verleden. Op een gegeven moment had ik het rustig op mijn werk en besloot ik eens te kijken of wantyou741 een nieuwe mail had gestuurd. Ik logde in en zag een lege inbox. Nee dus. Ik opende haar laatste mail en herlas haar opdracht: een foto van mijn klaargekomen paal. Ik voelde de geilheid terug komen en kwam op een idee.

Ik sloot af en liep van mijn bureau weg, richting toilet. Niet echt een inspirerende omgeving, zo'n betegeld toilet met een koud tl-buisje bovenin. Maar ik was geil, echt geil. Ik had een opdrachtje van haar gehad, één waar ik me wel in kon vinden. Terwijl ik naar het toilet liep voelde ik mijn pik al groeien.

Ik deed de knoop van mijn broek en de rits open, ik streelde mezelf over de harde bult. Ik dacht aan haar, aan deze onbekende vrouw. Deze vrouw die me geil maakte met haar hele korte mailtjes. Ik had nooit gedacht dat ik daar wild van kon worden. Zoals gezegd, ik heb wel wat te visualiseren nodig. Maar op een of andere manier had ik door haar laatste mailtje toch een soort voorstelling van hoe ze was. Niet hoe ze eruit zag, maar wel wat voor soort vrouw het was.

En zo kwam het dat ik mijn hand in mijn onderbroek liet glijden. Ik voelde de warmte van mijn half stijve pik, en genoot van de zachtheid. Nu nog wel, de huid was nog niet strak om mijn pik gespannen, zo stijf was ie nog niet. Ik liet mijn duim en wijsvinger om mijn pik glijden en voelde dat ene erogene plekje, de ronding tussen mijn buik en pik. Een erg gevoelig plekje. Mijn pik schokte. Mijn andere vingers streelde mijn ballen. Ik zakte licht door de knieen, zodat mijn bovenbenen wat uit elkaar stonden. Ik sloot mijn ogen, en gaf me over aan het genot.

In gedachte lig ik op bed op mijn rug en ligt zij naast me, enigszins opgericht op haar zij. Ze kijkt me lief aan en fluistert. Het heeft iets heel intiems. Alleen zij en ik, naakt. Haar borsten hangen, deinen. "Vind je het fijn, bij mij?" vraagt ze me. "Ja," fluisterde ik, "ik vind het heerlijk bij je". Gebiologeerd kijk ik naar haar borsten. Ik vind ze mooi. Blank, zacht, mooie tepels. Ik streel ze zacht, ze zijn ook nog eens lekker warm. Ik geniet van het gevoel als ik ze streel.

We kijken elkaar in de ogen en ik bedenk dat ik haar zo ontzettend mooi vind. Misschien ligt het aan de manier waarop ze opgemaakt is, maar kijkt erg mooi. Je kraaienpootjes geven je een onweerstaanbaar mooi gezicht. Hier ligt een niet zo heel jonge vrouw met prachtige ogen. Ik wil naar je blijven kijken. Je legt je hand op mijn buik en buigt je voorover om me te kussen. Bij aanraking schiet er even een vonkje over, iets dat wel vaker gebeurt bij ons. We kussen zacht en proeven elkaar. Lippen en tong spelen met elkaar en we genieten ervan.

Door deze heerlijke gedachtes en mijn rustige aftrekken groeit mijn pik nog meer en wordt harder en harder. Ik laat mijn paal rustig tussen mijn vingers doorglijden en geniet. Mijn vingers strelen de gespannen huid en duwen tegen mijn ballen. Mijn gedachten zijn nog steeds bij haar in het bed.

Ze laat haar hand naar beneden zakken, waar mijn al behoorlijke stijve paal schuin over mijn buik hangt. Ze pakt hem vast en kijkt me onderzoekend aan. Ze wil mijn reactie zien. Ik kreun, het is een fijn gevoel. Voor mij geeft ze daar mee aan dat ze me wil. Ik geef me over en laat haar hand begaan. Zacht trekt ze me af, daarbij haar hand losjes om mijn paal heen. We kijken elkaar in de ogen. Bij haar zie ik nieuwsgierigheid, open en onbevangen. Ze wil zien hoe ik me laat gaan. En ik wil haar gezicht zien. Ik wil haar reactie op mijn genot zien. Elke beweging naar beneden laat mijn paal kloppen. Elke beweging naar boven is ook lekker.

Ze trekt me gewoon lekker af, en wat me dan even te binnen schiet is dat het allemaal zo natuurlijk gaat. Geen geforceerd gedoen, geen haast. Nee, gewoon rustig, alle tijd van de wereld, lekker soepel en ongedwongen. Ondertussen kom ik op het niveau dat ik begin te kreunen. Het begint nu erg lekker te worden. Ik voel mijn ballen nadrukkelijker en zij gaat daar in mee. Af en toe laat ze mijn pik los, hij glijdt dan uit haar hand en dan streelt ze mijn ballen even. Daarbij vergeet ze niet dat andere erogene plekje te strelen, net onder mijn ballen. Bij aanraking schokt mijn pik even.

Daarna neemt ze hem weer in haar handen en trekt weer verder af. Ik geef me aan haar vaardige hand over. Ze weet als geen ander me te laten genieten door alleen haar hand. En hoe ze me aankijkt. Wellustig en geil dus. Ik zie dat de eerste druppel inmiddels aan het puntje van mijn eikel hangen. Ze stopt met aftrekken, en met haar wijsvinger smeert ze de druppel over mijn eikel. Mmmm, lekker! Weer verder met aftrekken, jezus wat wordt het nu fijn!

In mijn broek klopt mijn harde paal in mijn hand. Ik verwen mezelf heerlijk, met mijn gedachte bij een onbekende maar toch weer wel bekende vrouw. Een vrouw die me geil wil hebben, die me uitdaagt mee te gaan in haar spel. Ik trek mezelf lekker af, en weet dat het zalig gaat worden. Ik haal mijn telefoon uit mijn broekzak en loop door de menuutjes. Ik stop bij de camera-functie en activeer deze.

Ik leg de telefoon even weg en neem mijn lul in mijn hand. Ze is binnen no-time in mijn gedachten terug en ik laat haar weer verder trekken. Ik weet dat het heel erg fijn gaat worden. Ze ligt nog altijd naast me, maar buigt zich weer voorover om me te kussen. Haar borsetn hangen daarbij op mijn buik. Dan zakt ze naar beneden af. Met haar gezicht vlak naast mijn pik kijkt ze naar me op. "Zal ik zo lekker doorgaan?" vraagt ze fluisterend. "Ohhhhh jaaaaaah" kreun ik zacht. Haar warme hand trekt weer verder en nog steeds vloeien er druppels uit mijn stijve paal. Haar tempo gaat nu omhoog, ze weet dat ik zo graag verwend wordt.

Ik voel mijn orgasme in de verte zich aanmelden. De druk in mijn buik, gecombineerd met haar zachte subtiele aanrakingen. Natuurlijk heeft ze mijn paal stevig vast, maar haar andere hand streelt mijn huid en ook haar borsten raken mijn buik af en toe. In de verte pak ik mijn telefoon. Ze trekt me heerlijk af en ik zie hoe haar rode lippen zich openen. Ik richt het lensje op mijn paal, terwijl er een schok van genot door mijn eikel heen gaat als haar lippen me raken. Mijn wijsvinger op afdrukknopje en haar tong glijdt krullend om mijn eikel. De druppels boven op de eikel worden tussen tong en eikel uitgesmeerd. God, wat een zalig gevoel. En god, wat is klaarkomen toch elke keer weer zo lekker.

Terwijl ik klaarkom en ik voel hoe mijn zaad uit mijn eikel spuit, druk ik af op de camera. Ik laat het hete gevoel over me heen komen, en geniet van haar. Haar lippen en haar hand die zo lekker aftrekt. Ik moet even bijkomen en kijk dan de opname terug. Mmmmm, niet helemaal wat ik in gedachte had, en ook nog bewogen, maar duidelijk een heerlijke geile foto.

Ik kom weer tot mezelf. Met mijn hand vol zaad moet ik eerst even wat droogpoetsen. Pas dan kan ik de camera wegdoen en mijn broek weer omhoog trekken. Eenmaal achter mijn bureau kijk ik of niemand me ziet, haal ik de foto van mijn camera en plak hem in een mail naar haar. Snel stuurde ik hem weg. En smachte naar een foto van haar lipjes...

01:31 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-09-10

wantyou741@live.nl, deel 3

 

Het duurde dit keer niet echt lang voordat er een antwoord kwam. De mail was ook niet meer opgebouwd in de gebruikelijke vorm, met een lang stuk legele regels. Dit was een meer normale opbouw, alhoewel er nog steeds geen aanhef en ook geen naam onder de mail stond. Dat maakte het wat afstandelijk, maar ook mysterieus.

Ik kan heel lekker kussen!
Dus ik wil nu ook jouw lippen zien.....

Ik had verwacht dat ze mijn pik zou willen zien, maar ze koos voor mijn lippen. Een grappige keuze. Een foto van mijn lippen. Die moest ik eerst nog eens maken.

Die avond stuurde ik haar weer een mail en stuurde ook een foto van mijn lippen mee.

Dit keer was het antwoord er verrassend snel, dat had ik niet verwacht.

Door jouw fantasieen en deze foto slaat míjn fantasie op hol. Ik zou je mond dan ook best wel eens op mijn lipjes willen voelen .......

Mijn eerste gedachte was "dan zou ik jouw lipjes wel eens willen zien". Met een beeld voor mijn ogen van haar schaamlipjes sloeg mijn fantasie ook op hol. Had ze een mooi straks kutje, waar haar schaamplipjes min of meer in haar venusheuvel lagen? Of had ze er wat meer huidplooien en hingen ze buiten de venusheuvel? En, een vraag die in me opkwam, hoe zag haar kutje eruit als het opgewonden en nat was? Hingen er druppels aan? Hmmmm, dat zou geil zijn.

Al fantaserend ontstond er weer een nieuw scenario. De scene verplaatst zich weer naar een hotel. Een hotelkamer, alweer. Een hotelkamer waar een spijlenbed stond.

Je ligt vastgebonden met je handen. Ik heb een stuk koord om je polsen geslagen en vastgeknoopt aan de spijlen van het hoofdeind. Je armen liggen zo'n driekwart meter uit boven je hoofd. Je kunt je handen nog vrij bewegen, maar ze zitten vast aan de spijlen.

Ik heb je niet geblinddoekt, ik wil dat je kunt zien wat ik ga doen. Je ligt op je rug, en ik streel je dijen. Hunkerend naar aanraking en strelingen spreid je je benen. Je verlangt naar genot, de hele week al. We hebben hier heel erg naar toegeleefd. Gisteren nog mailde ik je hoe ik uitzag naar onze date, hoe geil ik me voelde en dat de erotische spanning om te snijden was.

Jij antwoordde dat je kutje de hele dag druppelde en dat er snel verlossing moest komen, omdat je anders gek werd. Welnu, de verlossing komt, echt wel, maar dit moet je nog even ondergaan.

Ik loop naakt rond het bed. Mijn paal is half stijf, net bij het verwelkomen heb je hem al aardig opgewonden en verwend. Ik vind het heerlijk hier naakt te zijn bij jou. Het heeft iets spannends, zo iets van "niemand weet het, het mag eigenlijk niet, maar het is ook verslavend heerlijk". En dan in jouw buurt naakt te mogen zijn is het summum.

Jouw ogen volgen me onophoudelijk. Je kijkt wat ik doe, je wilt weten wat ik uitspook. Misschien uit verlangen, of misschien uit een soort angst. Dat laatst is nergens voor nodig. Je weet dat ik je nooit iets aan zou doen. Ik wil enkel dat je uitgebreid geniet, net als jijzelf trouwens. En daarom lig je geboeid.

De aanraking van je dijen is genoeg om je je benen te spreiden. Ik kom ook op bed zitten, tussen je benen. Je bijt op je lip en vraagt me wat ik ga doen. Ik antwoord niet, maar laat mijn handen van je dijen naar je buik glijden. Ik streel je, maar vermijd net al je erogene zones. Je merkt dat maar al te goed en smeekt me je niet zo te plagen.

Ik luister niet en streel je volgens mijn eigen plan. Ik voel je zachtheid, je warme huid die zo lekker ruikt. Ik buig me voorover, ik geef je de suggestie dat ik je kutje ga likken. Maar ik beland bij je navel, en kus je buik. Mijn handen glijden naar beneden, ik geef je de suggestie dat ik je kutje ga strelen. Maar ze belanden op je benen. Je kreunt, en zegt me dat je gek wordt. Dat had ik al door, hoor. En dat was ook precies de bedoeling.

Mijn hand glijdt nu aan de binnenkant van je dijbeen naar boven, tergend langzaam. Je kijkt me strak aan, alsof je in mijn ogen kunt lezen wat ik ga doen. Tegelijkertijd zie ik de spanning in je ogen toenemen. Omdat je niet weet wat ik ga doen. Ik heb gezien dat je kutje heerlijk glibberige is, aan je schaamplipjes hangen druppels.

Van de hand die ik over je dijbeen naar boven laat glijden steek ik mijn wijsvinger uit. In de naar bovengaande beweging van mijn hand glijdt het topje van mijn vinger moeiteloos je schaamlipjes binnen. Met een schok sidder je, dit had je niet verwacht.De hand stopt en mijn wijsvinger maakt heen en weergaande bewegingen, waardoor ik de binnenkant van je lipjes streel. De kutsapjes stromen rijkelijk en ik zie hoe het vocht uit je kutje stroomt, tussen je benen, over je poepgaatje.

Mijn hand komt even een stukje uit je kutje en ik strek ook mijn middelvinger en ringvinger. Dan weer naar boven. Mijn middelvinger en wijsvinger glijden je kutje in, en mijn ringvinger glijdt over je poepgaatje. Als gestoken veer je op, weer zo iets dat je niet verwachtte. Je hapt schokkend naar adem, en geniet. Terwijl mijn ringvinger over je poepgaatje glijdt, druk ik zachtjes. Niet genoeg om binnen te gaan, enkel wat lichte druk. Je siddert en trekt aan de touwen. Kennelijk een gevoelig plekje, dat ontdek ik nu pas.

Weer de hand naar beneden, vingers uit je kutje. Dan weer terug, vingers in je kutje, ringvinger over je poepgaatje. Je kutvocht smeert alles heerlijk, het beste glijmiddel wat er is. Deze heen en weer gaande beweging maakt je gek en je kreunt wellustig met gesloten ogen. Je handen hebben het touw waarmee je gebonden bent vast en trekken eraan in je genot.

Ik vinger je kutje lekker nu en merkt dat je je kontje telkens tegen mijn vingers aanduwt, om zo het genot daar te verhogen. Ik merk ook dat mijn hele hand nu kleddernat van je kutsapjes is. Bij de eerst volgende beweging omhoog, duw ik mijn ringvinger wat steviger tegen je kontgaatje. Moeiteloos glijd mijn eerste vingerkootje je kontje in. Ik voel de kracht van je sluitspier. "Aaaaahhhhhh" is je geile reactie, en meteen daarna "Jaaaaaaaahhhhhhhh". Dan er weer uit en opnieuw erin, dit keer iets dieper. Je kutvocht smeert alles en na een paar keer heen en weer bewegen zit mijn ringvinger helemaal in je kontje. Jij siddert, je geniet hier intens van.

Het maakt mij ook geil. Elke keer als ik mijn vingers in je beweeg, worden mijn middelvinger en ringvinger uit elkaar geduwd. Mijn ringvinger gaat je kontje in, en mijn middelvinger en wijsvinger je glibberige kutje. Een opwindend gevoel en gezicht. Ik voer het tempo op en vinger je uitgebreid. Je siddert en het is gewoon fantastisch om je zo te zien genieten. Je kreunt luid en bent niet echt meer in staat tegen me te praten. Hooguit in de zin van hijgerige kreunen als "Jaaaa", "Owwwww" en "Ngggggghhh".

Ondertussen schok je regelmatig, trekkend aan de touwen. Al vingerend buig ik me langzaam voorover. Je hebt het niet door, je ogen zijn nu dicht. Ik steek mijn tong uit en duw die heel teder op je gezwollen clitje. Dat is de druppel, met een spetterend orgasme kom je klaar. Ik blijf je vingeren, en zie hoe je kronkelt. Het is nog moeilijk mijn tong op je clitje te houden. En terwijl je klaarkomt, voel ik een grote golf met warmte over mijn hand lopen, je kutje loopt leeg met heerlijk ruikend kutvocht.

Ik stop mijn hand, met mijn vingers diep in je gaatjes. Kijk naar je, zie je weer wat bijkomen. Je opent je ogen langzaam en kijkt me aan. Ik glimlach. "Ohhhhhhhh, wat was dat lekker!!!!" kreun je. Je wilt je opzij rollen, maar je geboeide armen laten dat niet toe. Tergend langzaam trek ik mijn vingers uit je gaatjes, en geniet je nog een laatst keer.

Ik sluit mijn mail af met:

En liefste ...., zou je dit willen ondergaan? 

 

07:49 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-08-10

wantyou741@live.nl, deel 2

 

Haar reactie was even kort als haar eerste twee mails, alhoewel de mail nogal vreemd opgesteld was:

Je hebt haar nogal laten genieten. Als dank zal ze je een foto sturen van een lichaamsdeel naar keuze.

Ze sprak over zichzelf in de derde persoon, tenminste dat nam ik aan. Haha, ik vond het wel een grappige conversatie worden. Dit kon nog interessant worden. Ik mocht dus een lichaamsdeel kiezen waarvan ik dan een foto kreeg. Op een of andere manier intrigeerde juist dat deel wat ik niet kon zien op de foto me het meest: haar gezicht. Ik zou haar mond, haar lippen wel eens willen zien.

Dus ik stuurde een even kort mailtje terug:

Je lippen.

Ik kreeg niet meteen antwoord. Ik moet zeggen, dat viel me best zwaar. Ze bleef me intrigeren. Wat voor vrouw stak hierachter? Was het wel een vrouw, of was een vent me in de maling aan het nemen, hier kwam mijn onzekerheid even boven drijven. Welke kant ging deze mail-wisseling op? Maar ook meer fysieke zaken: hoe zag ze eruit? Hoe oud was ze? Waar woonde ze? Had ze een relatie? Waarom deed ze dit en waarom schreef ze van die korte mailtjes?

Het duurde bijna een week voordat ze antwoordde. Inmiddels gewend aan haar lege mails, keek ik meteen of er een paperclip bij de mail getoond werd, of er een foto bij zat. Ja dus.... Ik opende de mail en zoals verwacht hier geen tekst. Nee, wacht eens, weer een scrollbalk, dus ergens onderaan zou wel tekst staan. Ik voelde dat ze wilde dat ik eerst die foto bekeek, en daarna pas de tekst zou lezen.

Dus opende ik de foto, en keek naar een paar mooie dieprode volle lippen. De foto raakte me onmiddelijk, deze lippen waren betoverend, ze hielden mijn blik vast. Ik bestudeerde de foto uitgebreid. Haar lippen waren dieprood, met mooie witte tanden op een rij. Het puntje van haar tong stak links tussen haar tanden uit en krulde licht omhoog, best erotisch. Haar lippen glommen, maar niet van de lipstick. Ik denk dat ze ze natgelikt had. Haar huid was blank, erg licht in ieder geval, maar verder gaaf, zonder onvolkomenheden. Ik vond haar een mooie vrouw, voor wat betreft haar mond. Even dacht ik eraan hoe lekker het zou moeten zijn haar te kussen.

Toen ik me eindelijk los kon rukken van de foto scrollde ik de lege mail door naar beneden. Daar stond het verwachte korte zinnetje:

Wat doen deze lippen?

"Nou lieve schat," dacht ik, "daar kan ik kort over zijn: heerlijk kussen!" Ik wist al meteen welk antwoord ik zou gaan sturen. In welke stijl en welke sfeer.

Later begon ik aan de volgende fantasie, in dezelfde stijl als de eerste die ik haar gestuurd had: een ontmoeting in een hotelkamer:

Ik kon niet wachten. Zelfs na zoveel keer niet. We hadden weer eens afgesproken in ons inmiddels stam-hotel. Niet dat ze ons bij de balie al kende, zo vaak kwamen we nou ook weer niet. We konden en wilden dat ook niet. Door elkaar maar één keer in de zoveel tijd te zien hielden we het verlangen naar elkaar en de heerlijke middag die we dan beleefden hoog. We konden uitgebreid toeleven naar deze middagen.

Dit keer had ik de hotelkamer geregeld en zat ik in spanning op haar te wachten. Ik wist dat zij het ook zo ervaarde. Een geile spanning. Er werd op de deur geklopt en ik sprong op en haastte me naar de deur. Even door het spionnetje kijken, want de deur openen voor personeel in alleen een boxer leek me niet zo prettig. Zeker niet als de vorm van mijn harde paal duidelijk zichtbaar is.

Ik deed de deur open en zag mijn heerlijke vriendin staan. Haar ogen twinkelden, ze had zin in deze dag. Ze zag er zoals elke keer weer betoverend uit. Een leuk spijkerrokje, hoge hakken, een strak truitje en haar prachtige lokken heerlijk languit op haar schouders. Aan haar schouder een tas, op en top een leuke vrouw.

Ik zei niets, lachend beet ik op mijn lip. Ze lachte ook naar mij en zette zwijgend naar gehakte voeten over de drempel. Eenmaal binnen, sloeg ze haar armen om me heen, en fluisterde de woorden "Hai lieve jongen, ik heb je gemist". Ik kon nog net zeggen "Ik jou ook", want daarna vonden haar heerlijke rode lippen mijn mond. Haar tas gleed van haar schouder en ik gaf me over aan haar lippen.

Dit was tot nu toe nog elke keer de manier waarop onze heerlijke middagen begonnen: lang en intens kussend. Ze wist dat ik dol ben op mooie rode lippen, eerst om te kussen, maar daarna ook om mijn paal en mijn ballen te likken, sabbelen en zuigen. Ze wist ook dat ze er verdomd goed in was. Maar eerst uitgebreid kussen dus. Met onze armen om elkaar, namen we de tijd en kusten we elkaar teder en zacht. Onze lippen gleden ontspannen en geduldig over elkaar. Wat waren haar lippen toch lekker. Bijna tintelend. Tussendoor krulden onze tongen in en om elkaar en wisselden en vermengden ons speeksel.

Af en toen lieten onze lippen elkaar los, meestal fluisterden we dan dingen als "God, wat is dit weer zalig", "Wat heb ik dit gemist" of "Wat voel je lekker aan". Ik liet mijn handen door haar mooie lokken glijden, genietend van de zachtheid van haar haar. Tijdens één van onze eerste dates had ik haar verteld dat ik lippen met lipstick of lipgloss zo ontzettend opwindend vond. Het legde de nadruk op haar lippen, en dat wind me buitengewoon op. Sindsdien trakteerde ze me elke keer weer op gestifte lippen.

 Gaandeweg ging het kussen over in uitgebreid tongend. Ik vond het fijn haar ook op haar gezicht te kussen, haar wangen, neus, kin en voorhoofd. Het gaf me een goed gevoel haar te laten weten hoe fijn ik het vond haar weer te zien. Onze handen streelden rug, zij en later ook kont. Daarna kleedden we elkaar uit. Dat was altijd genieten. Ik genoot van haar handen en vingers die me uitkleedden. Haar handen die elk plekje van mijn lijf aanraakten. 

 En als we eenmaal naakt waren kon kropen we op bed, om elkaar heerlijk te gaan verwennen. Lichamelijk zijn, genieten van elkaars aanraking. Heerlijk uitgebreid elkaar strelen, knuffelen, en daar kwam dan vanzelf het sexspel wel bij. En ik genoot elke keer weer van de lingerie die ze droeg. Ze wist dat ik daar dol op was en vond het heerlijk daar in mee te gaan. Dus kousen, jarretelgordel, een topje, een body, strings, een leuke BH, elke keer was het een verrassing, maar ik was nog nooit teleurgesteld.

 "Kom, ga liggen" zei ik haar, "lekker hier op je rug". "Hmmmm, lijkt me fijn" antwoordde ze, "je zult wel merken dat ik al best geil ben. Ik stond net in de file en fantaseerde over wat je met me ging doen, dus..." "Oh ja?" zei ik weer, "En wat deed ik dan met je? In je fantasie?" Ze vertelde dat ik haar boeide en dat ik daarna gruwelijk lekkere dingen bij haar uithaalde, met vingers, tong en lul. "Zou je dat willen?" vroeg ik haar, "zou je geboeid willen worden?" "Tja, het is wel een fantasie he? Ja, eigenlijk zou ik dat wel eens willen proberen..." antwoordde ze. "Nou sorry, maar dan moet ik je teleurstellen, want dat was niet mijn plan... niet vandaag in ieder geval" zei ik met een glimlach, "maar ik heb iets waarvan ik denk dat je het best lekker zult vinden..."

En meteen begon ik haar te kussen. Haar borsten, haar buik, haar benen, en tenslotte haar venusheuvel. Ze kronkelde en genoot van elke kus. Hoe dichter ik bij haar kutje kwam, hoe heftiger ze reageerde. Heel teder liet ik een vinger over haar schaamlipjes glijden en merkte ik dat ze al heerlijk nat was. "Oh schat, ja, vinger me..." steunde ze wellustig. Maar dat was ik niet van plan. Nee, ik bracht mijn gezicht vlak voor haar lipjes en begon ze zacht te kussen. Haar kutsapjes stroomde rijkelijk en ik kreeg er genoeg van op mijn lippen.

 Daarna ging ik boven haar hangen en kuste ik haar op haar mond. Ze proefde het geil en likte mijn lippen uitgebreid af. "Hmmmmm heerlijk lieverd...." zei ze. Dit herhaalden we een paar keer: ik kuste haar lipjes uitgebreid, zorgde dat mijn lippen onder haar kutsapjes zaten en kuste haar daar dan uitgebreid mee op haar mond. Het was een ontzettend geil spelletje en we kusten elkaar zoooo lekker.

Alhoewel nog niet geeindigd, toch stopte ik op dit punt het verhaal en sloot mijn mail af met de vraag:

Je hebt mooie lippen, kun jij lekker kussen?
Omgekeerd mag jij nu kiezen welk lichaamsdeel van mij je zou willen zien.

 

23:27 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-08-10

wantyou741@live.nl

Laatst kreeg ik een email die ogenschijnlijk leeg was. Onbegrijpend keek ik naar een leeg scherm. De afzender zei me niets: wantyou741@live.nl. Ik vond het meer zo'n typisch email adres dat je wel eens bij spam ziet. Pas even later zag ik dat er een foto bij zat. Ik opende de foto en hielp mijn adem even in. De foto toonde een vrouw in lingerie - kousen, hempje en string - met pumps. Haar hoofd was niet te zien, maar haar donkere haar viel op haar schouders. Ze zat op een stoel achter een laptop. Op die laptop was over duidelijk mijn blog te zien, als ik het goed zag, had ze het verhaal van Janneke voor zich staan.

Weer bekeek ik de mail zelf. Nee, toch echt geen tekst. Vreemd.... Ik bekeek de foto weer eens. Ik kon haar hoofd niet zien, dus kon daar niet op afgaan, maar ze had een mooi lichaam. Flinke volle borsten, aan de vorm. En ook al waren ze bedekt door een hempje, kon ik toch wel zien dat ze al wat ouder was. Het was een mooie foto, best leuk gemaakt. Zou ze hem zelf gemaakt hebben, of haar man? Maar waarom stuurt iemand mij een foto zonder tekst in een mailtje?

Opnieuw bekeek ik de foto. Ze droeg pumps, die stonden haar goed. Opwindend. De foto straalde verwachting uit, vond ik. Alsof ze ergens op wachtte. Op haar minnaar? Om daarna heerlijk te gaan genieten. Of..... op een antwoord van mij? Ik wist niet zo goed wat ik er mee moest. Ik besloot er nog even over na te denken. Ik kon wel een antwoord terugsturen, maar wist even niet zo goed wat ik dan moest schrijven. Daar heb ik meestal geen last van, maar dit was nieuw voor me.

Maar de foto en de email lieten me niet los. De dagen er na dacht ik er regelmatig aan. Keek ik er ook nog naar, want het was wel degelijk een mooie en opwindende foto. Sprak tot de verbeelding. Aan het formaat van de foto merkte ik dat ze hem had uitgesneden, waarschijnlijk om haar hoofd van de foto weg te halen. Maar daardoor straalde de foto meteen ook verleiding uit. Een paar van haar lokken waren nog te zien, en dat intrigeerde me. Wat voor haar had ze? Hoe droeg ze het? Hoe zou het bewegen?

Zo ook haar lingerie. Ze zat zó voor de camera, dat haar rug en haar zij te zien waren. Met natuurlijk haar borsten. Ze gaf niet te veel weg, en daardoor was de foto verleidelijk. Het wekte bij mij als kijker nieuwsgierigheid naar hoe ze er verder uitzag.

Een paar dagen later controleerde ik mijn mailbox en zag dat ik een nieuw mailtje van wantyou741@live.nl had gekregen. Meteen was de spanning terug. Ik was het eerste mailtje niet vergeten, sterker nog, ik wilde haar een antwoord sturen, maar was daar nog niet aan toegekomen. Ik opende de mail en... weer niks. Weer een lege mail, met weer een foto.

Ik opende de foto en zag haar dit keer op bed liggen. Dezelfde vrouw, nu liggend op bed, en van boven gefotografeerd. Het was wat donker op de foto. Ze had haar benen iets opgetrokken en licht gespreid. De hakken van haar pumps prikten in de lakens. Haar hempje was tot net onder haar borsten omhoog geschoven en op haar buik lag een hand. Donkere nagellak op haar vingernagels. Vingers die gespreid waren, alsof ze haar buik streelde. Haar andere hand lag tussen haar gespreide benen, eigenlijk boven op haar stringetje. De vingers bij haar kutje. En weer was haar hoofd niet te zien, alleen een paar lokken op har schouders.

Weer bekeek ik de lege mail en nu viel me de scrollbar aan de zijkant op. Heeee, dat betekende dat er meer tekst was dan weergegeven kon worden. Snel scrollde ik naar beneden. Helemaal onderaan stond de korte regel:

Vertel me wat je hierbij fantaseert.

Ah! Eindelijk. Eindelijk gaf ze aan wat ze hiermee wilde. Een reactie dus. Ik bekeek de foto nog eens uitgebreid en goed. Ik kon nog net zien dat ze met een gekromde rug lag, haar hoofd helemaal achterover. Alsof ze in extase was. Er begon zich een fantasie op te bouwen. Een beeld dat ik naar haar keek, aan de kant van haar voeten. Dat ze me gek maakte door met zichzelf te spelen, dat ze me verleidde.

Ik had de tijd en besloot meteen een antwoord te typen. In dezelfde stijl als haar email: geen hallo, geen chit-chat, maar alleen de tekst van mijn fantasie:

We zien elkaar vandaag voor het eerst. We hebben al veel gemaild, maar vandaag zijn we voor het eerst samen. Toen ik op de deur klopte deed je open en zag ik dat de kamer was verduisterd met de sfeerverlichting aan. Je loopt voor me uit en ik bewonder je lingerie, maar ook de manier waarop je beweegt. Ik zie hoe gracieus en vrouwelijk je loopt op hoge hakken. Naast het bed staat een stoel, en je vraagt me daar te gaan zitten. Terwijl ik ga zitten, ga jij op bed liggen.

Je ligt met je benen naar mij toe. Je vertelde me dat ik vandaag ga genieten, en dat ik me moet ontspannen. Ik laat je dan ook maar begaan. Je kijkt me even heel zwoel aan, en gaat dan achterover liggen. Je sluit je ogen en begint jezelf te strelen. Je handen strelen over je hempje, waar je mooie volle borsten duidelijk in af steken. Ze strelen je benen, die in mooie zwarte stay-ups gestoken zijn. Je weet heel goed dat ik daar van houd, en ik weet zeker dat je ze bewust voor mij hebt aangedaan, net als die mooie pumps. Alles wat je doet lijkt er opgericht te zijn me gek te maken.

Je handen duwen aan de onderkant tegen je borsten en het hempje spant zich. Ondanks de duistere omgeving zie ik duidelijk de tepels door de stof duwen. Ik hoor je adem even stokken. Ik luister even goed en merk dat je er zelf ook van geniet. Dit is niet alleen maar een showtje, je hebt het echt fijn. Hmmmm, wat opwindend. Ik voel iets kriebelen daar beneden.

Even bedenk ik dat dit voor jou reuze spannend moet zijn: dit is de eerste keer dat we elkaar ontmoeten, en om je dan voor mijn ogen heerlijk te gaan verwennen, jezelf te gaan geven, dat moet toch best even moeilijk zijn. Maar daar merk ik niets van, je laat je handen genietend over je lichaam glijden en ik merk dat je er echt van geniet: snellere ademhaling, blosjes op je wangen. Mijn pik begint hard te worden, je maakte me behoorlijk gek. Je rechter hand streelt je kutje over het stringetje heen. Je beweegt je benen bij de strelingen in en ik hoor je zachtjes steunen.

Oh god, wat is dit geil! Ik kijk gefascineerd hoe jij je stringetje opzij schuift. Onder je vingers zie ik twee gezwollen schaamlipjes. Je vingers duwen, trekken, strelen je lipjes en ik meen toch echt iets van vocht te zien. Je houd je benen nu ver gespreid, zodat je er goed bij kunt. Ik wordt hier gek van. Ik begin heel erg naar je te verlangen. Ik wil je kutje! Ik wil mijn vingers en mijn lippen laten kennismaken met je kutje. En andersom. Ik wil je kutsap likken, ik wil het proeven! Ik wil voelen hoe strak je kutje is, hoe elastisch, hoe diep. En al die tijd lig je jezelf maar te verwennen. Nu glijd je vinger zelfs naar binnen. Je kromt je rug en kreunt. Ik hoor je fluisteren "Oh god, wat is dit heerlijk...."

Dat is genoeg, ik kan het niet langer aanzien, ik kan niet langer toekijken. Ondanks het feit dat je me gevraagd hebt om te blijven toekijken, begin ik mijn hemp los te knopen. Jij ziet niets, je hebt je ogen gesloten en bent heerlijk met je zelf bezig. Ik doe mijn broek uit en ben in no-time naakt, met een dikke pik die recht vooruit steekt. Natte eikel. Maar daar gaat het me nu niet om. Ik wil je kutje! Ik wil mijn vingers en tong bij je kutje hebben.

Pas als ik tussen je benen kruip, merk je me op. Je ziet dat ik meteen bij je kutje kom zitten en kreunt "Oh ja, oh ja, doe maar....". Als je merkt dat mijn hand over je gladde kousen op weg gaat naar je kutje, haal je jouw hand weg. Mijn vingers bereiken je natte lipjes en zonder pardon glijden twee vingers door, soppend naar binnen. "Ohhhhh....." kreun je heftig. Je hoofd ligt achterover. Ik steek mijn tong uit en lik je lipjes. Weer een heftige kreun.

Ik voel hoe je je handen op mijn hoofd legt en me de goeie richting in duwt. Ik lik je harde en gezwollen clitje en merk je heftig reactie daarop. Ohhh, dit is heerlijk, hier geeft me zo'n goed gevoel: jij kronkelt van genoegen door alleen mijn handen en mijn tong. Ik duw mijn lippen nu stevig tegen je kutje aan, en gebruik mijn tong om je clit te likken. Dat wissel ik af door met mijn tong in je kutje te neuken. Je siddert. Ik geniet net zo hard mee. Het is machtige mooi jouw heerlijke lijf te zien genieten.

Met een harde tong lik ik je stevig in je kutje en over je clitje en ik merk dat je je gaat verliezen in geil genot. Je weet niet meer hoe je het hebt, en je bent ver weg. Mijn handen maken uitstapjes naar je buik, je benen (vooral je gladde kousen zijn heerlijk om te voelen), je buik en je borsten. Ik streel ze en merk hoe stevig ze zijn. De tepels heerlijk hard. Ik merk ook dat je best genietend reageert als ik ze knijp en masseer.

Je nadert je hoogtepunt, ik zet mijn tong en vingers in de hoogste versnelling en lik je snel en hard. Mijn vingers dwarrelen rond je kutje en zijn geconcentreerd op maar een ding: jou laten komen. Ik merk dat je zover bent en lik je clit stevig, terwijl twee vingers je diep en snel vingeren. Alles sopt nu gruwelijk lekker. Jouw kreunen erbij maken het voor mij ook lekker. Je sprint tegen de berg op en bereikt schreeuwend de top. Je kromt je rug, meteen daarna een holle strakke buik en dan weer die holle rug. Sidderend en schokkend beleef je je orgasme, terwijl ik mezelf aan je kutje heb vastgezogen. Alhoewel er een flinke golf met jou kutsap ontsnapt, blijf ik je likken, maar nu teder en zacht. Samen bouwen we af en zak jij in een roes weg.

Ik kom naast je zitten en kijk op je neer. Rode blosjes op de wangen van je ontspannen gezicht verraden dat je zojuist heerlijk bent klaargekomen. Je doezelt wat en opent pas na een tijdje je ogen. Loom kijk je me aan. Ik kijk jou aan en zeg lachend "Hallo ik ben Jeroen, leuk je nu eens in het echt te ontmoeten".

Dan klik ik op "versturen"

23:28 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |