27-11-11

Hanneke II

Vorige week hadden Hanneke en ik een vluggertje in de auto beleefd. Ze neukte als een razende en kwam daarbij twee keer krampend klaar. Ook ik was hard op weg naar een heerlijk momentje toen ik haar man zag aan komen en ze halsoverkop afscheid moest nemen. De rest van de dag liep ik met tintelende ballen, en de geilheid was bijna niet uit te houden.

Kennelijk was dit de opmaat naar meer, want de dagen erna besloten we elkaar nog eens te ontmoeten, maar nu wat langer. De afgelopen dagen hadden we elkaar alleen maar geiler en geiler gemaakt door mailtjes en smsjes. Ik kon niet meer goed slapen. Zodra mijn ballen de lakens raakte begon ik spontaan mijn heupen tegen de lakens aan te wrijven. Mijn paal werd hard en ik verlangde naar aanrakingen daar beneden. Het verlangen steeg meer en meer.

Bij Hanneke was dat niet anders. Naar eigen zeggen drupte haar kutje bij elk mailtje dat ik stuurde. Ze verhaalde uitgebreid hoe ze zonder een slipje onder haar rokje aan het werk ging. Alleen maar om haar nog geiler te maken. De lucht die langs haar lipjes blies wond haar flink op. Ze moest regelmatig naar het toilet om even haar lipjes droog te maken. Door dat te lezen werd ik weer gek. Het feit te weten dat ze zonder haar slipje op haar werk zat. Man, wat zou ik er voor over hebben daar even in haar kantoor te kunnen kijken. Zien of ik de geilheid kon herkennen. Voor haar collega's moest ze natuurlijk de schijn ophouden, en ik was dan ook benieuwd of ik het zou herkennen.

De ochtend dat we elkaar zouden ontmoeten was ik best zenuwachtig. Zij ook, las ik in een smsje. Mijn stemming was opperbest. Ik was supergeil en ik had zin om haar eens flink en uitgebreid te neuken. Gelukkig liet ze me weten daar helemaal voor in te zijn. "Ja! Wat ik wil? Ik wil je diep en hard in me! Ik wil dat je heftig en stevig neukt! Je mag me niet ontzien!" Mmmm, dit soort taal en deze toon maakte me heel opgewonden. Zo lief als ze eruit zag, en dan zulke praat! Heerlijk!

Ik had een flink stuk te rijden, maar gelukkig zat het verkeer mee. Eindelijk zag ik de afslag naar het hotel waar we samen zouden komen. Ik zette mijn auto op de parkeerplaats en liep naar binnen. Ik zag haar al met een grote grijns zitten wachten in de lobby. Ik begroette haar met een heerlijke lange kus. Mmmmm, ze schurkte zich tegen me aan, en zorgde ervoor dat ik elke ronding van haar lichaam voelde. En ik wist ook dat ze de verdikking in mijn broek had opgemerkt.

Nadat we even getongd hadden, verbrak ik haar omhelzing. Spijtig, maar als we nu een kamer namen, dan konden we in de alle rust verder genieten. Alhoewel, rust?? Eenmaal met de sleutel in de hand liepen we kussend en strelend naar de kamer. Jezus, wat vond ik haar toch mooi! Haar blonde haar was nu langer en het stond haar geweldig. Onder haar jas zag ik dat ze haar flinke borsten in een diep decollete van een zwart shirtje droeg. Daarboven haar mooie blanke huid. Ze lachte op de bekende manier naar me, en wist me helemaal in te palmen.

Ik hield het niet meer en nam haar in mijn armen. Ik drukte haar tegen de muur aan en pakte haar handen vast. Die drukte ik ook hoog tegen de muur aan, ze liet daarbij haar tas vallen. Dat er mogelijk mensen waren die dit konden zien kon me op dat moment niks schelen. Heerlijk tongend drukte ik mezelf tegen haar aan, mijn paal nadrukkelijk tegen haar heupen aan duwend en wrijvend. Ik wilde haar! Desnoods hier!

Toch maar even verder lopen dan... maar wel snel! Bij de kamer aangekomen ging Hanneke eerst naar binnen en draaide zich meteen om. Ze liet haar tas vallen, gooide haar jas uit, en sloeg haar armen om me heen. "Oh liefje!!!!" zuchtte ze. Weer drukten we ons tegen elkaar, keken elkaar aan. Ik lachte naar haar, en wist werkelijk niet wat te zeggen. Er was zoveel gebeurd, en het was zo lang geleden, op het vluggertje van vorige week na dan. Onze ogen spraken boekdelen, we waren echt graag bij elkaar.

Ineens braken we los, de onrust kwam naar boven. Vurig kusten we, Hanneke hijgde "Ik heb je zo gemist... dit zo gemist" en hield me stevig vast. Veel kussen, onze lippen wreven nat over elkaar, onze tongen flitsten langs elkaars lippen en mond. Hijgend haalden we adem, om dan weer opnieuw te tongen. Onze armen hielden elkaars lichaam stevig vast, maar onze handen wilden naar beneden. Hannekes borsten tegen me aangedrukt en haar volle kontje in mijn handen. Ik kneep erin. Ze keek me aan, en zei met een lage stem, een beetje buiten adem "Schiet op, neem me! 'k heb zo'n zin in je!"

Ik wilde haar ook echt wel nemen, mijn paal klopte van verlangen, en mijn ballen jeukten. Maar eerst moesten die kleren uit! Ik pakte haar shirt vast en trok het in één beweging over haar hoofd. Geil keek ze me aan, in haar sexy zwarte BH, helemaal gevuld met een zalige cup D of zeker weten nog meer. De preciese maat kon me niet schelen, maar haar borsten waren heerlijk groot en vol en massief en .... Het rokje! Dat moest uit. Ik begon te zoeken naar de knop, naar de sluiting. Snel! Het moest snel!

"Nee!" zei ze, "Niet uitdoen! Niet nog meer wachten! Duurt allemaal te lang! Zó!" En ze maakten een gebaar met haar kont. Ok dan, dan met rokje aan! Hanneke rukte tegelijkertijd aan mijn overhemd. "Trek maar kapot, als het maar uitgaat en snel!" dacht ik. Gaande weg begon ik haar blote warme huid te voelen en dat versterkte het verlangen alleen maar. Jezus, haar goed gevuld BH gleed langs mijn armen. Ohh shit! Wat kreeg ik zin. Ergens ver weg voelde ik de beknelling van de voor mijn gevoel enorme pik, die uit mijn broek wilde. Snel schatje, doe mijn broek uit!

Ik voelde Hanneke's handen bij mijn rits, af en toe raakte ze de verdikking van mijn paal. Jaah, snel snel, bevrijd hem! Ik begon te zuchten, mijn hartslag nam nog meer toe. Eindelijk had ze de knoop en rits open en meteen verdween een deel van de beknelling. Ik had geen boxer aan getrokken, zodat mijn harde pik er meteen uit was. Hanneke slaakte opgewonden kreten van verrassing.

Ik had Hanneke's borsten nu te pakken, kneep en masseerde. Ik wurmde haar borsten uit haar BH. Haar grote tepelhoven met daarop haar harde tepels. Ik pakte ze even snel vast, lekker warm! Ik wilde ze kussen, zuigen, bijten. Ik voelde hoe ze mijn harde pik vasthield. Stijf maken was niet meer nodig. Oh god, wat was ik heet!

"Kom!" zei ik kortaf, ik wilde nu echt! Ik draaide haar bij haar schouders om, en duwde haar voorover. Ze snapte me meteen en leunde op het buro van de hotelkamer. Haar massieve kontje stak achterwaarts, en daartussen, daartussen wachtte de hemel. Ik schoof het rokje omhoog op haar kont, en zag de heerlijke zwarte benen. Mooie kousen, strikjes aan de zijkant. Heel sexy, heel geil! Mijn paal wilde, mijn eikel was er klaar voor. Een druipend natte grotje, gezwollen tintelende lippen, die hoognodig eens lekker opgerekt moesten worden. Ik nam mijn paal vast en richtte die op haar smachtende grotje.

"Oh ja! Kom op, met die heerlijk neukstaaf van je! Neem me diep, vul me maar eens lekker op! Kom op, man! Er in, laat me niet langer wachten!" De hese opwinding in haar stem maakte me zo heet. Heerlijk als ze zo geil tegen me praatte. Ik voelde haar lipjes en wreef mijn eikel erlangs. Nat maken was niet meer nodig, we waren allebei al een tijdje aan het druppelen. Zonder te aarzelen drukte ik hem stevig naar binnen, iets dat ze graag had, en waar ze me regelmatig aan herinnerde. Ik voelde hoe haar natte warmte me verwelkomde. Ik hoorde Hanneke een stevig en laag "Ohhhhhhh" uitkreunen, terwijl ze wat sidderde. Dat had ik ook, een huivering ging door mijn lijf, en de intense lust kwam vrij.

Ik begon meteen stevig te stoten. Oh, god! Dat gevoel! Die heerlijkheid! Hanneke ging mee in elke beweging, of was het juist tegen, zodat ik dieper in haar kutje ramde? Het maakte me niet uit, het was heerlijk! Hanneke was een kreuner, zo lekker, zo zalig. Elke stoot maakte ze hoorbaar. Het wond me mateloos op. Heerlijk om haar opwinding, haar geilheid, haar onbeschaamde gekreun te horen.

We neukten snel en heftig, diep en hard. Dit hadden we zo ontzettend nodig. Mijn ballen kletsten tegen haar benen aan. Pas nu viel het me op dat er een spiegel achter het bureau hing. Ik zag precies haar volle borsten hangen, heerlijk deinend op het ritme van ons neuken. Maar wat nog mooier was, de uitdrukking op Hanneke's gezicht. Ik zag haar mond open staan, haar ogen half gesloten. Ze was ver weg, in extase. Ze had het zelf niet in de gaten, maar ik werd ongekend geil van de uidrukking op haar gezicht! Haar donkere ogen, aan weerszijde omsloten door blond haar. Haar geilheid spatte van haar ogen. Zo merkte ik eigenlijk niet eens dat ze al klaarkwamn. Schokkend en met een schreeuw kwam ze, kronkelend en happend naar adem. Ik voelde hoe haar kutje, glibberig van het vocht, kneep. Mijn harde paal gleed er bijna uit.

Door me aan haar vast te grijpen hield ik mijn pik in haar en ging door. In de spiegel zag ik hoe ze haar lijf tegen het mijne aan drukte, zich aan me gaf, zich voor me openstelde. Ik voelde mijn paal gloeien, en de drang sneller te neuken was onweerstaanbaar. Dierlijk liet ik me gaan. Hanneke kreunde, nee, schreeuwde met elke stoot, en dat wond me alleen maar meer op. Hanneke ging voorover op het bureau liggen, waardoor ik nog dieper in haar kon. Ik hield me vast aan haar rug en zij. Doordat ze haar hoofd draaide, kon ik toch zien wat ze voelde, wat ze ervaarde. Ik stootte stevig en genoot van elke ontvangst. Ik voelde het vocht dat om onze pik en kut hing. Het zorgde voor über-geilheid.

Ik voelde mijn orgasme naderen. Oh jaaah! Eindelijk kon ik mijn zaad diep in haar pompen. Ik begon onsamenhangend te bewegen, het was onomkeerbaar. Mijn ballen krampten ongecontroleerd, en knepen het hete zaad door mijn lijf. Mijn paal was hard en glimmend en sopte werkelijk in Hanneke's kut. Toen ze merkte dat ik kwam, begon Hanneke ook hevig te kronkelen.

Samen beleefden we een intens orgasme. Zaad en kutsap vermengde zich in haar, ik voelde het vocht soppen. Ik gooide me met een extra stevige stoot tegen haar aan en viel toen op haar rug. Hanneke schokte nog na en ontving al mijn druppels zaad. Ze bleef kreunen, het nam maar langzaam af. Een minuut lang bleven we hijgen, en ik voelde de trillingen in mijn benen. Het was moeilijk mezelf onder controle te krijgen. Niet dat ik dat wilde, trouwens...

Pas na enige tijd probeerde ik rechtop te gaan staan, wankelend. Ik trok mijn pik uit haar natte kutje, en trok een hele sliert vocht mee. Ik liet mijn vingers even tussen haar schaamlipjes glijden en merkte hoe heerlijk glibberig ze daar was. Witte klodders hingen om mijn vingers en ik likte ze af. Mmmmm, geil! Oh man, wat een zalig voldaan gevoel! Hanneke kwam ook overeind, met een voldane glimlach op haar gezicht. "Oh liefje! Wat heerlijk, dit had ik zooo nodig..." Ik nam haar in mijn armen en kuste haar overal. Teder... Haar heerlijke warme, en bezwete lijf had ik in mijn armen. Ik voelde me gewoon goed, echt goed. Eindelijk waren we compleet...

We liepen naar het bed, en kropen er samen op. Meteen kroop ze tegen me aan, in mijn armen, en we hielden elkaar vast. Het was goed zo, even samen liggen, samen genieten. De genegenheid voor elkaar bevestigend door elkaar te strelen, te liefkozen. We kwamen samen tot rust. Er hoefde niets gezegd te worden. De blik in onze ogen was genoeg, iets als "Eindelijk samen, eindelijk bij elkaar". Het zweet op onze lijven droogde snel op, en we genoten al snel van elkaars warmte en zachtheid.

We begonnen opnieuw met kussen, met tongen. Teder, uitgebreid, met veel geduld. Strelen. Dit alles gebeurde zonder woorden. Langzaam kroop ik op haar lijf. Onze handen verkende elk plekje. Ik genoot bijzonder van haar mooie gezicht, haar grote bruine ogen en blonde haar. Mijn slappe pik lag boven op haar kutje, en dat was een fijn en intiem gevoel. Al strelend hadden we elkaar lief en waren we er voor elkaar. Mijn heupen draaiden over haar lijf heen, en mijn paal gleed over haar kutje heen.

Dat vonden we allebei erg lekker, en langzamerhand raakten we weer opgewonden. We wilden nog niet meteen weer neuken, maar vooral veel genieten van andere dingen. Ik liet me van haar lichaam glijden en begon haar borsten te kussen. Af en toe zuigen aan borst en tepel. Ze kreunde, ze genoot ervan. Ik wisselde beide borsten af en beet af en toe in tepels, draaide er aan. Ze kermde, dit was duidelijk een erogene zone.

Terwijl mijn handen haar zachte borsten bleven strelen en masseren, daalde ik al kussend af naar haar buik. Ook al zo lekker zacht. Ik belandde bij haar kutje, een klein toefje haar, boven haar verder helemaal glad geschoren kutje en lipjes. Ik streelde haar graag over haar kutje, ze genoot hier best van. Loom spreidde ze haar benen wat meer, waardoor haar lipjes zich een tikkeltjes openden. Binnen was het nog vochtig en soepel gleed mijn wijsvinger naar binnen. Tegelijk kuste het plekje boven haar clitje. Het rook er heerlijk, de muskus geur bedwelmde me.

Ik streelde haar overal, genoot er van. Ik kwam naast haar zitten. Een vinger werden twee vingers en haar kutje ontving ze met gemak. Ik vingerde haar zachtjes. Ik drukte mijn vingers in haar kutje wat naar boven toe en voelde hoe haar g-spot langs de binnenkant van mijn vingers gleden. "Mmmmmmhhh" kreunde ze zacht, "Ooooh jongen, wat lekker! Ahhhhhhhh". Heerlijk om Hanneke zo loom te zien genieten. Mijn pik groeide wat. Ze haalde schokkend adem, en ik zag haar heerlijk hangende borsten mee bewegen.

Ik maakte er drie vingers van, en door het glibberige vocht gleden ook die soepel naar binnen. Hanneke kromde haar rug en drukte haar kutje wat naar boven. Ik boog me voorover en kuste haar clitje. Likte het teder. "Mmmmmmmm, jaaaaahhhh" zuchtte ze wellustig. Ze gaf zich helemaal over aan mijn vingers en tong. Mijn paal hing nu horizontaal, en er hing alweer een druppel aan. Toch wilde ik haar nog steeds niet neuken, ik wilde haar op deze manier uitgebreid laten genieten.

Ik likte wat steviger, en probeerde mijn pink ook in haar kutje te krijgen. Dat lukte en soppend verwende ik de roze binnenkant van haar heerlijk grotje. Hanneke lag zalig wellustig te kronkelen, ze was totaal van de wereld. Ik merkte dat ze steeds geiler werd en ik voelde dat ze snel ging komen. Alweer... jezus, wat een vrouw! Sidderend beleefde ze een orgasme, en lucky me, ik voelde een golfje warm vocht over mijn hand lopen. Mmmmm, wat geil!

Ik liet haar even en wilde na een tijdje mijn vingers uit haar kutje trekken, toen ze me tegen hield. Met gesloten ogen zei ze "Nee.... alsjeblieft, ga maar door, het is zooo lekker.... dit kan ik eeuwen volhouden....". Precies dit zinnetje, in geilheid uitgesproken, zorgde voor een kloppende paal, met weer een stroompje helder voorvocht uit mijn pik. Ik kroop tussen haar benen en ging voor haar kutje liggen. Die geilmakende muskus geur hing rond haar kutje. Terwijl mijn vingers nog steeds in haar kutje zaten, begon ik haar te likken. Haar lipjes, haar clitje en net erboven.

Met gesloten ogen stuurde ze mijn hoofd, zodat ik precies het juiste plekje likte. Zacht kreunend, zacht kermend. Terwijl Hanneke langzaam haar heupen draaide, bleef ik haar likken. Af en toe wisselde ik met kussen en lipjes zuigen, om te voorkomen dat mijn tong kramp kreeg. Zo beleefde Hanneke nog een heerlijk orgasme. Niet zo heftig, maar wel lekker uitgebreid en lang. God, wat heerlijk om hier deel van uit te mogen maken, wat heerlijk om haar te kunnen verwennen.

Ik haalde mijn vingers uit haar kutje, kleddernat. Weer ging ik op haar liggen, en weer kuste ik haar. Ze keek me een beetje scheel aan, ik weet niet of dat van haar orgasme was, maar ik vond haar blik opwindend. We streelden elkaar, en ze fluisterde "Mmmm, dank je schatje, wat ben je toch zalig met mijn kutje...". We kusten elkaar en ze vroeg "Mag ik op jou komen liggen?" Dat vond ik lekker, "Mmmm, jaaah lekker!" zei ik dan ook gretig. Haar volle gewicht op me te voelen, dat was erg opwindend. Als of ik helemaal ingesloten was door Hanneke.

Ik draaide me snel om, en even later lag ik op mijn rug. Hanneke kroop over me heen. Haar borsten gleden over mijn borst, en haar blonde haar kwam om mijn gezicht hangen. In deze beslotenheid leek het of Hanneke overal was. Ze kuste me teder en keek me gelukkig aan. Ik genoot van de intimiteit tussen ons, zo dicht bij elkaar. Ik sloeg mijn armen om haar volle lijf heen, en voelde haar zachtheid, haar warmte. Ik liet plagend een vinger door haar bilnaad glijden en ze lachte "Dat kietelt!". Ik zei niets, en ging door. Kuste haar, streelde haar. Hanneke ook bij mij.

Ze draaide weer met haar heupen en ik voelde haar natte kutje tegen mijn stijve lid aan duwen. Mmmmm, lekker. Hanneke had dit echt wel door en ging doelbewust te werk. Ze maakte me gek, en ik begon al weer naar haar te verlangen. Nu zou ik best eens heerlijk bevredigd willen worden. Door haar handen, lekker afgetrokken worden. Alsof ze mijn gedachte raadde, gleed ze van me af. Kroop tussen mijn benen. Ze streelde mijn ballen, en pakte mijn stevige paal vast.

Met geile ogen keek ze me aan, "Zal ik?" vroeg ze me zacht. "Jaaa, alsjeblieft..." zei ik. Ik voelde hoe ze mijn paal recht omhoog trok, en ik voelde de fijne spanning waarmee deze vastgehouden werd. Langzaam begon ze haar hand omhoog en omlaag te bewegen. Mijn pik gleed door haar warme hand. God! Wat lekker... De voorhuid was half naar achteren getrokken, en mijn roze eikel was nat van het voorvocht.

Terwijl ze me strak aankeek stak ze haar tong uit. Samen met haar rode lippen was dit een ontzettend geil gezicht. Langzaam gleed het puntje van haar tong over het puntje van mijn eikel. Een zalig gevoel en ook zalig gezicht. Langzaam begon ze de rest van mijn eikel te likken, beginnend aan het puntje en dan rustig uitbreidend naar de hele eikel. Flitsend langs de toom en dan weer terug naar boven.

Het was de rust en tederheid waarmee ze me liet genieten, die zo ontzettend opwindend was. We hadden alle tijd en heerlijk uitgebreid bewerkte ze mijn eikel. Pas toen elk plekje een keer onder haar tong was geweest, nam ze mijn eikel in haar mond. Niet in een keer, nee, stukje bij beetje, telkens weer even likkend. Ze sloot haar lippen om mijn eikel en trok toen haar hand naar de wortel van mijn paal toe. Mijn voorhuid werd helemaal teruggetrokken, een ongekend lekker gevoel. Ik kreeg er rillingen van.

Hanneke bleef me zacht verwennen met haar tong en haar mond, nu helemaal over mijn eikel. God wat was dit heerlijk. Ik lag te kronkelen en te zuchten, kon dit maar eeuwig duren. Hanneke bleef me zacht aftrekken, en pijpen. Heel, heel langzaam ging het tempo omhoog. Werden haar zuigbewegingen feller. Steviger. Het voelde fantastisch en ik zou elk moment wel willen komen. Maar ook weer niet, ik wilde het zo lang mogelijk uitstellen.

Ze had letterlijk en figuurlijk het heft in handen en bepaalde hoe en wanneer. Nu het tempo al wat hoger lag, voelde ik hoe ik ging komen. Jaaa, god, wat lekker! De manier waarop ze me vasthield was onverbiddelijk. Ze liet zich niet meer tegenhouden. Dat vertaalde zich tot ongekende opwinding en voordat ik het wist voelde ik de schokgolven door mijn lijf spatten, en voelde ik haar lippen stevig aan mijn pik zuigen. Het was lekker om te spuiten, en het was nog lekkerder om het in haar mond te mogen doen. Ineens stopte ze met zuigen, alles was er uitgespoten.

Toch liet ze mijn pik nog niet los en keek ze me triomfantelijk aan. Ik genoot van haar geile blik en was ik dankbaar voor haar heerlijke pijpen en het waanzinnige orgasme, dat nog steeds door mijn lijf raasde. Mijn paal klopte nog steeds heftig in haar mond. Hanneke had mijn hete zaad nog steeds in haar mond.

 
 
 
 

14:16 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-11-11

Marlies II

Mijn buurvrouw Marlies hield mijn gemoed flink bezig. Omdat we hier nog maar net woonden zijn we vorige maand kennis gaan maken, en daarbij wist ze me al behoorlijk van de kook te maken. Aan het eind van die middag had ze zichzelf uitgebreid verwend op haar bed, terwijl ik had haar staan begluren. Later die avond maakte ze me nog eens heerlijk geil door me te laten weten dat ze me had zien gluren. Ze wist er van! En toen we 's avomds laat naar huis gingen, legde ze bij wijze van afscheid evn haar hand op de bult in mijn broek.

Sindsdien laat ze me niet meer los. Lafaard als ik ben, durf ik niet verder te gaan. Zou ze alleen met me spelen, of zou ze wel degelijk een stapje verder willen gaan? In mijn fantasie ging ik all-the-way. Natuurlijk zou ik bijna willen zeggen. In mijn fantasie beleven we de heerlijkste momenten in allerlei situaties. Maar in werkelijkheid? Zoals gewoonlijk weet ik het niet. Ik kan niet inschatten wat ze echt wil.

Gisterenavond hadden we een wijnproefavond in de buurt. Ik keek er best naar uit, het leek me leuk kennis te maken met meer mensen uit onze nieuwe buurt. Het was georganiseerd in een schoolgebouw dat ze konden huren. Ik had al snel gezien dat mensen dit zagen als een gezellig avondje uit. Hun werkkloffie was thuisgelaten, en men zag er toch wat opgedoft maar leuk uit. 
Nadat de meesten waren gearriveerd, werd er uitgelegd hoe het verloop van de avond zou zijn. Er werd een bodem wijn geschonken, en na het proeven kon men de wijn uitspugen in speciale kommen. 'Kon' werd er nadrukkelijk en vrolijk bij gezegd, want men mocht de wijn ook gewoon opdrinken.

Ik zag dat Marlies en Ruud er ook waren. Marlies zag er mooi uit. Of laat ik het maar toegeven, ik vond haar gewoon 'lekker' Een leuk rokje met daaroverheen een strak hemdje en een vestje. Haar vormen waren goed te zien, en het was duidelijk dat ze het fijn vond om aandacht te krijgen. Haar benen waren in zwart glanzend nylon gestoken. Zwarte pumps met een klein hakje maakte het af. Het stond haar heel mooi, en ik kon mijn ogen niet van haar benen afhouden.

De reden daarvoor: ik kon niet besluiten of ze nu panties of stay-ups droeg. Het intrigeerde me heel erg. In gedachte keek ik vanaf een laag gezichtspunt omhoog onder haar rokje, zag ik stay-ups. Natuurlijk, want dat is opwindend om te zien. Maar ja, ik wist het niet zeker, he? Gebiologeerd bestudeerde ik haar rokje, en dwong mijn ogen door het rokje heen te kijken. Of probeerde te besluiten of ik ergens de brede band van haar stay-ups zag. Als ze die al aan had. Natuurlijk was er niets te zien, en kon ik niets met zekerheid weten. Juist daardoor bleef mijn blik maar weer terugkeren naar haar rokje.

Iets anders dat mijn blik maar bleef trekken: haar borsten. Marlies had een paar volle borsten, en zo te zien vond ze het leuk die mooi te presenteren. Het hemdje zat er strak gespannen om heen, en het vestje was toch wel wat laag uitgesneden. Het diepe decollete was mooi om te zien. Ik bekeek het graag en fantaseerde ook hier graag even mee verder. Alhoewel hier weinig fantasie bij nodig was. Ik wist tenslotte al hoe ze eruit zagen en hoe ze bewogen. Ik dacht even terug aan het showtje van vorige maand. Alhoewel ik er behoorlijk zeker van was dat ze dat toen speciaal voor mijn had gedaan, en er zelfs een toespeling op had gemaakt, wist ik het niet zeker. Er was verder niet over gesproken.

Marlies had ons in het begin van de avond wel begroet, maar stond voorlopig nog met andere buren te praten. Ik zocht een manier om in haar buurt te komen, met haar een gesprekje aan te gaan. De hand op mijn broek, vorige maand, maakte dat ik bij haar in de buurt wilde zijn. Ik wilde met haar praten en op de een of andere manier zien op te maken of ze 'geinteresserd' was. Overigens had ik geen idee hoe ik zo'n gesprek zou moeten voeren. Voorlopig was het nog niet zover, ik was nog niet in haar buurt.

Wel kon ik haar op mijn gemak bekijken. Ze bewoog veel, ze was een druk persoontje dat met veel gebaren praatte. Prima, dacht ik, beweeg maar... Ik bezag haar nu op haar rug. Ik genoot van het deinen van haar rokje, en ook haar kont. Haar benen als ze van het ene been op het andere stapte. (Inderdaad weer die kwestie: panty of stay-ups?). Mijn gedachten dwaalden weg van deze ruimte. Het geluid van het geklets nam af, de omgeving vervaagde. Ik ging achter haar staan, en liet mijn handen over haar rokje glijden, ter hoogte van kont. Ze draaide haar hoofd naar me toe en keek me lachend aan. "Mmmmmm, lekker Jeroen! Ja, doe maar, hier geniet ik van..." zei ze lachend.

Ik voelde hoe zacht ze was. Marlies was een volle vrouw en het was genieten om haar zo te strelen. Ze wiegde met haar kont, en maakte me zo duidelijk dat ik door kon gaan. Ik liet mijn hand naar haar buik glijden. Ze kwam iets naar achteren gestapt en drukte zich tegen me aan. Vooral haar kont drukte ze tegen mijn lendenen. Mijn paal begon te bewegen, en manifesteerde zich wat duidelijker. Nog steeds in gedachten gleden mijn beide handen omhoog, naar haar borsten toe. Mijn vingers gleden over haar borsten en omsloten ze zoveel als maar kon. Niet dat dat mogelijk was, het was meer dan een hand vol. Maar wat heerlijk zacht! Ik genoot van de zachtheid, terwijl ik meende te voelen dat haar tepels hard waren.

Ik drukte me tegen haar aan, en genoot van haar blonde haren in mijn gezicht. Marlies genoot ook en drukte haar eigen handen in haar kruis. "Mmmmmmmmm....", ze zuchtte en fluisterde iets geils...

Met tegenzin kwam de omgeving weer terug. De intieme stilte tussen Marlies en mij werd verdrongen door het geroezemoes om me heen. Marlies stond nog altijd geanimeerd te kletsen. Ze stond nu met haar gezicht naar me toe. Ik had vol uitzicht op haar prachtige vormen. Ik stond half mee te luisteren naar een gesprek bij mij in de buurt, maar de aandacht ging naar Marlies. Af en toe keek ze mijn kant uit. Haar gezichtsuitdrukking veranderde. Ze stond nu te luisteren maar ze zag me kijken. Een paar keer keek ze terug. Ik kreeg het warm. Werd rood, denk ik. Ik voelde haar blik, betrapt. Tegelijkertijd was het niet onaardig, het gevoel door haar bekeken te worden.

Al wist ik niet wat ik er van moest denken. Was het interesse, of keek ze vooral om te kijken of ik haar nog steeds stond aan te staren. Ik besloot te blijven kijken, misschien kon ik zo duidelijk maken dat ik meer dan alleen haar kant op keek. Ze luisterde nog steeds maar ik zag een glimlachje over haar gezicht heen trekken. Ze bleef serieus luisteren naar twee andere vrouwen.
Ineens keek ze me langer aan. Ze trok haar wenkbrauw even op, en beet op haar lip, waarna ze weer heimelijk lachte. Als dat niet duidelijk was...

Ik kreeg het warmer, en mijn pik bewoog. Ik voelde me heerlijk, genoot van deze aandacht. Doelbewuste aandacht, volgens mij. Al was er niets uitgesproken, ik voelde dit als interesse. Ze keek me nu bewust niet aan, maar hield haar mond een beetje open, met het puntje van haar tong in een mondhoek. Haar witte tanden stonden mooi op rij, en haar lippen.... haar lippen waren zo mooi... Fel rood, het stond geweldig bij haar blanke huid. Ik staarde naar haar lippen... wat zou het waanzinnig lekker zijn om daar door gekust te worden... en daarna... gepijpt.... Mmmmmm, zalig om die rode lippen om mijn eikel te zien glijden, het nat van mijn eikel onder haar rode lippen te zien glijden. Haar tong die zich over het puntje van mijn eikel kronkelt. Alles heerlijk nat en warm. 

Haar hand die me ritmisch aftrekt. Telkens laat ze mijn pik uit haar mond glijden, om hem dan weer opnieuw tussen haar rode lippen te nemen en er zacht aan te zuigen. God, wat is dit heerlijk! Marlies weet als geen ander hoe ze lekker moet pijpen. Vol gevoel en verlangen voel ik hoe ze me langzaam naar een hoger plan brengt, hoe ze mijn opwinding vergroot. Alles is heerlijk, maar het uitzicht op haar rode lippen maakt me knettergek.

Telkens weer iets feller, de vaardige handen van Marlies veroorzaken groot genot. Met twee handen masserend, trekkend, wrijvend zorgt ze voor continu genot. Daarbij duwt ze mijn eikel met de voorhuid tussen haar rode lippen naar binnen. Vervolgens trekt ze de voorhuid weer naar buiten en laat ze haar rode lippen het randje van mijn eikel glijden. Het voorvocht vloeit rijkelijk en het glijdt waanzinnig zalig. En om me helemaal tot aan het randje te brengen, kijken haar grote bruine ogen me strak en geil aan. Ik heb het niet meer en voel hoe ik ga komen. Ze moet het gevoeld hebben, haar hand kneedt mijn ballen regelmatig. Ze weet dat mijn ballen krampen en een heerlijk hoeveelheid warm zaad produceren. Met schokken wordt het naar buiten gewerkt, zodat er een hete straal zaad in haar zuigend mond spuit.

Met tegenzin hoorde ik het geroezemoes weer terugkeren. Ik voel een behoorlijke spanning in mijn broek en weet dat ik een flinke paal heb. En niet alleen dat, ik voel dat ik genoeg vocht heb geproduceerd voor een plakkerig boeltje. Hopelijk is er geen natte plek te zien. Ik kijk even snel en zie dat er niets te zien is. Toch voel ik me er niet prettig bij, het voelt toch alsof ik nu al een donkere plek in mijn broek heb zitten. Ik loop naar een rustig plekje aan de bar, daar ben ik in ieder geval wat afgeschermd van kijkers.

Ik drink nog een slokje van de laatste Argentijnse wijn en luister naar de uitleg die erbij hoort. Ik realiseer me dat ik dadelijk naar het toilet moet, anders krijg ik alsnog die donkere plek in mijn broek. Op het moment dat ik om wil draaien staat Marlies ineens voor me. "Hai Jeroen!" zegt ze met een stralende glimlach. Wauw! Die lippen.... "Hoe gaat het?" vraagt ze me vrolijk. De wijn mist zijn uitwerking niet bij Marlies. "He Marlies" zeg ik, "ja, goed hoor. Gezellig hier!"

"Ja, ik had al gezien dat je het hier leuk vond..." zegt Marlies met een veelbetekend lachje en ze kijkt nadrukkelijk even naar beneden, ter hoogte van mijn broek en dan weer naar mij. Ik krijg ogenblikkelijk een rooie kop, en weet even niet wat ik moet zeggen en waar ik moet kijken. In ieder geval niet naar Marlies. Ze schiet in de lach als ze me zo ziet en legt haar hand om mijn arm. "Heey, maak je niet druk. Volgens mij heb alleen ik het gezien en ik vind het niet erg...." zegt ze. En na een korte pauze "... en eigenlijk geniet ik daar wel van ... van uh... je belangstelling". Nog steeds uit het veld geslagen kijk ik haar even heel kort aan. Ze gaat verder: "Misschien is het niet zo hoor, maar je stond me nogal aan te staren, en ik zag de bult in je broek dikker en dikker worden... Ik kan één en één optellen, dus volgens mij .... volgens mij ben ik de oorzaak van dat daar beneden..."

Ik kon het wel ontkennen, maar ik besefte dat ik beter kon zeggen wat ik dacht. Ik kon zo snel geen ander verhaal bedenken, en wie weet wat er verder nog gebeurde... "Uh ja... ik stond je aan te staren, ja... en... je hebt heel verleidelijke lippen" stotterde ik. "Ja?" vroeg ze me, "Ja, ik ben er zelf ook wel blij mee, zo rood vallen ze wel op he?". Ik knikte. "Ik krijg in ieder geval genoeg aandacht van jullie mannen!" Het was even stil, waarbij ze me onderzoekend aankeek. Ik keek maar af en toe terug. "Maar ... uh... je moet het me maar niet kalijk nemen dat ik het je vraag.... volgens mij vind je nog wel meer mooi als alleen mijn mond, toch?" ging ze verder.

Ik voelde haar hand op mijn arm, haar vingers die langzaam over mijn arm wreven. "Vorige maand? Vrijdagmiddag? Je was naar me aan het gluren, toen, he?" zei ze op zachte toon. Niets intimiderend, juist níet intimiderend. Heel vriendelijk, heel open. Ik knikte, ik kon gewoon niets zeggen. "Weet je? Ik had je al snel gezien, achter jullie vitrage. En het maakte me ontzettend geil, mijn leuke nieuwe buurman die me stond te bekijken. Ik besloot het spelletje mee te spelen en heb mezelf heerlijk verwend. Het was heerlijk mezelf te geven voor een vreemde. Ik kwam ontzettend heftig klaar..." Dat herinnerde ik me nog heel goed, ze lag flink te schokken en te kronkelen op haar bed. Ik stond er wel een beetje van te kijken dat ze zo op deze manier sprak, ik bedoel, we hadden elkaar nog maar een paar keer gezien en gesproken. We waren buren...

Ik keek haar aan, en zag hoe ze vriendelijk naar me lachte "Heeej, ik ga je niets doen hoor... ik vond het toen heerlijk en ook nu geniet ik van je aandacht." Ze keek even om zich heen en keek me toen weer aan. "Weet je?" zei ze, "jij vind het leuk om naar mij te kijken en ik vind jou leuk... Ik maak jou opgewonden, maar jij... jongen, weet jij wat je met me doet? Weet jij wat er zojuist gebeurd is?"
Ik wist helemaal niet wat er gebeurd is, en dat zei ik dan ook "Uhhhh nee....". Ze ging verder: "Toen ik die bult in je broek zag verschijnen, toen werd ik weer zo heerlijk geil. Ik wil je iets laten voelen, geef me je hand eens."

Ik stak mijn hand uit, en ze pakte de palm van mijn hand vast. Met haar andere hand trok ze haar rokje wat omhoog. Daarna bracht ze mijn hand omhoog, tussen haar bovenbenen. Ze bewoog haar hand zo, dat mijn vingers haar dijbenen raakte. Ik voelde de gladde stof van haar panty. Maar ook vocht, glibberig vocht. Toen ze zeker wist dat mijn vingers haar benen raakte bewoog ze mijn hand omhoog. Ik slikte met een flinke brok in mijn keel. Jezus! Eerst voelde ik glibberige huid - ergens ver weg registreerde ik dat ze stay-ups droeg. Ik verwachtte natte stof van een broekje te voelen, maar mijn vingertoppen gleden zo haar warme lipjes binnen. Shit, Marlies droeg geen slipje! My god, mijn vingers werd zonder pardon haar kutje binnen geschoven. Omdat ze zo heerlijk nat was, was dat geen enkel probleem. Ze keek me geil aan, en liet mijn hand en haar rokje los. "Mmmmmmm, lieve Jeroen, je wilt niet weten hoe heerlijk dit voelt! Hoe zalig het is om jou vingers op mijn lipjes te voelen."

Ineens realiseerde ik me dat Marlies, in het gezelschap van al deze mensen, mijn vingers in haar kutje had geduwd. Dat was een intens geile ervaring! Mijn hart klopte in mijn keel! De spanning om ontdekt te worden, samen het het geile. Jezus!
Ik haalde mijn vingers onder haar rokje vandaan en keek naar het vocht aan mijn vingers. Voordat ik het in de gaten had stak ik ze in mijn mond en zoog haar kutsap van mijn vingers. "Oh god, wat is dat geil!" fluisterde ze, "mijn vocht in jouw mond.... Lik ze maar lekker af, jongen..." Het smaakte me nog ook, en de muskus geur die aan mijn vingers hing maakte ook mij heel erg geil. Ik voelde een druk in mijn onderlijf, en wist dat mijn pik weer hard was. Zonder dat iemand het zag, legde Marlies haar hand op mijn pik, en streelde me daar met haar vingers. Ik genoot, en kreunde zacht. Ze keek me strak aan en zei "Ik zou de rest ook best wel eens willen uitproberen... je vingers, je lippen, je tong... en deze..." Bij dat laatste woord drukte ze even op mijn kloppende pik.

"Ja, lijkt me ook ... wel lekker" wist ik uit te brengen. Ik voelde me net een puber; dit ging zo snel dat ik geen kans zag om de juiste woorden te vinden. Wat dat betreft liep ik achter Marlies aan. "Zullen we eens iets afspreken?" vraagt ze kordaat en weer een stapje verder. "Het idee sprak me wel aan" zou een understatement zijn. Ik wilde echt graag en zag mezelf al met Marlies, heerlijk naakt genietend in een bed. Dat beeld had ik helder op mijn netvlies staan. Ik lachte even, en zei simpelweg "Ok...". Ook Marlies lachte, maar werd daarna stil.

Nu we dit punt bereikt hadden was het toch even ongemakkelijk. We keken allebei naar de grond en om ons heen. Raar, nu we openlijk besloten hadden om verder te gaan, we ons toch even verlegen te voelen. Marlies was daar, natuurlijk, het eerste overheen. "Hoe gaan we dat doen?" vroeg ze, "Wat zou je willen en kunnen?" Het gemak waarmee Marlies dit soort dingen met me besprak viel me op. Ik wilde dat ik dat kon. Mijn antwoord kwam stamelend: "Nou uhhh... wat wil jij? Thuis een keer? Of uhhh.... misschien is dat een beetje te gevaarlijk?" Ze antwoordde "Och, we komen toch niet dagelijks bij elkaar over de vloer? Wat mij betreft kan dat hoor... Maandagmorgen hoef ik nooit te te werken..." 

Mmmmmm, nu het zo concreet werd, begon mijn pik weer te groeien. Jezus, Marlies wilde echt! "Uhhh, ja maandag kan ik." zei ik, waarna ze vroeg "Kom jij bij mij?". Ik antwoordde bevestigend. Ze glimlachte en onze afspraak was een feit. Ik wist werkelijk niet wat ik moest verwachten, maar ik voelde me ontzettend geil. We merkten dat de avond op een eind liep, de mensen achter Marlies begonnen spullen op te ruimen. Marlies keek me nog eens ondeugend aan en zei zacht "Geef je hand nog eens.." Weer stak ik mijn hand uit, en leidde ze die naar beneden. Weer duwde ze mijn vingers tegen haar warme maar oh zo natte kutje aan. Jezus, wat heerlijk... Ze pakte mijn vingers beet, en schoof mijn vingers diep naar binnen. Wauw, wat lekker warm, wat sappig! Mijn pik maakte overuren.

Ze lachte geil en wellustig en duwde tegen de bult aan, "Die vind het ook lekker, he?" Ik was over de ergste verlegenheid heen, ik lachte mee, "Ja zeker, die kan niet wachten. Ik trouwens ook niet..." Marlies duwde en draaide mijn vingers in haar kutje rond. Ik gromde, dit was zoooo opwindend. Ook in haar ogen zag ik opwinding, en ik hoorde haar zacht kreunen, "Oooooh, wat wil ik dit graag! Wat wil ik die vingers lekker diep in me!" Marlies draaide mijn vingers in haar kutje rond en ik  voelde letterlijk de druppels op de palm van mijn hand lopen. Toen trok ze mijn hand eruit, en hield hem voor me. "Kijk eens!" zei ze triomfantelijk, "Voor jou, als lekkermakertje voor maandag... Lik maar lekker af! En beloof me dat je me maandag heerlijk diep vingert..."

En met die woorden draaide ze zich om en liep naar haar man toe, om samen met hem naar huis te gaan. Ik bleef met een dikke en druppelende paal in mijn broek staan. Ik likte inderdaad mijn vingers af, mmmmm, dat smaakte heerlijk geil! Ik  voelde me geweldig! 

09:00 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |