22-07-11

Marja

In de trein op weg naar huis zie ik haar zitten. Ze zit een bank verder aan de andere kant van het gangpad. Ik ken haar al vrijwel mijn hele leven, maar we hebben verder niet echt contact. Ze woonde vroeger in de straat achter mijn ouderlijk huis. Meestal speelden we als kinderen in onze eigen straat, maar natuurlijk kwamen we af en toe wel eens een straat verderop. Daar zag ik haar dan wel eens. Marja heet ze. Ze is een paar jaar jonger als ik. Het toeval wil dat we nu weer vlak bij elkaar wonen. Weer woont zij een huizenrij verderop. Alhoewel we elkaar kennen is er voor beiden geen reden geweest om contact te hebben.

Er is heel vroeg in mijn kindertijd iets tussen ons gebeurd waar ik achteraf niet zo trots op ben. In die tijd was ik een tijdje bevriend met een jongen uit mijn klas. Ik denk dat we een jaar of tien waren. Hij kreeg vanuit thuis niet de gebruikelijke opvoeding mee. Om te zeggen dat hij asociaal was, dat gaat te ver, maar zijn normen lagen wel ergens anders. Het was met deze jongen dat ik een keer in de straat speelde waar Marja woonde. Ze zal vijf of zes jaar geweest zijn. Hij droeg Marja op mee te komen naar een paar struiken, "de bosjes" noemden we dat vroeger. Marge deed netjes wat hij haar opdroeg, ze was toch wel wat bang van hem. Ik stond erbij en keek er naar.

"Doe je rok eens omhoog!" zei hij haar op dwingende toon. Marja voldeed aan zijn verzoek en tilde haar rokje omhoog. Een broekje werd zichtbaar. "En je broek omlaag!" beval hij haar. Gedwee trok ze haar broekje omlaag en zagen we haar poesje. Daarna was het voorbij en liet hij haar gaan. Alhoewel ik bang was dat ze meteen naar haar ouders zou rennen, had mijn vriendje daar totaal geen last van, en we speelden gewoon verder. Vreemd genoeg speelde Marja ook verder. Ze was te bang voor hem, of misschien zag ze er geen kwaad in.

Het voorval is me altijd bijgebleven. Telkens als ik haar ergens zie, moet ik aan die gebeurtenis van jaren geleden denken. Ik vraag me regelmatig af of ze het zich nog herinnert. Tegenwoordig is Marja getrouwd en heeft kinderen, in dezelfde leeftijd als ze destijds was. Ik zie haar regelmatig op het grasveldje voor mijn deur, waar haar kinderen spelen. Ze maakt regelmatig een praatje met andere ouders, tegen de tijd dat ze haar kinderen komt halen. Met een bepaald soort belangstelling bekijk ik haar.
Haar manier van kleden bevalt me wel. Volslank, mooie rondingen op de juiste plaats. Ik kan zien dat ze zichzelf graag leuk kleedt, ze besteedt aandacht aan details. Meestal iets stoers, bijvoorbeeld western laarzen, soms iets supervrouwelijks. Af en toe heeft ze haar haar weer anders geknipt of gekleurd. Een bril die haar leuk staat. Een leuke, zelfbewuste vrouw.

Ik kom zelf ook regelmatig op het grasveldje, het is tenslotte recht voor mijn huis, maar ik zal haar niet aanspreken. Ik ben er redelijk zeker van dat de gebeurtenis in de bosjes daar debet aan is. Ik ben waarschijnlijk bang voor een reactie van haar kant.
Laatst stond ik buiten met een buurman te praten, toen ik haar ineens in mijn ooghoeken zag verschijnen. Ze raakte betrokken bij het gesprek, en kletste mee over de hangjeugd die tegenwoordig 's avonds op het grasveldje hing. Gewoon een willekeurig praatje dat je tegenwoordig met je buren hebt. De buurman kreeg een telefoontje en nam zijn mobiel op. Even later nam hij met een snelle zwaai afscheid en al pratend verdween hij door zijn voordeur naar binnen.

"Hey Jeroen, hoe is het?" zei Marja, de gelegenheid aangrijpend om persoonlijk met me te praten. "Ja, goed!" antwoordde ik, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Dat was het natuurlijk ook, gewoon twee mensen die elkaar begroeten. Alleen voelde ik me niet helemaal op mijn gemak. "Lang geleden dat ik je hier zag" probeerde ze weer. "Ja..." zei ik, zoekend naar woorden. "... ja, mijn kinderen komen hier niet meer zo vaak, he?" We spraken over gewone onderwerpen, kinderen, werk, school, de buurt. Gaandeweg merkte ik dat ze me helemaal niet wilde aanspreken op het verleden. Misschien was ze het toch vergeten, dat moest haast wel. Of wilde ik graag dat ze het vergeten was?

Ze vroeg me "Zeg, wij hebben nog een jas van je zoon bij ons liggen. Hij heeft laatst bij ons gespeeld en is hem, denk ik, vergeten. Als je even meeloopt, dan geef ik hem mee." Af en toe kwamen mijn kinderen wel eens bij haar thuis, het was wat dat betreft de zoete inval. Ik liep mee, en door de achtertuin liepen we naar haar huis. Ze droeg een rokje tot op haar knieen, met daaronder sleehakjes. Niet al te hoog, maar ze stonden haar erg mooi. Ze bewoog prachtig, dat viel me op. Haar gevulde kontje wiegde in haar rokje en ook dat trok mijn aandacht.
Achter haar liep ik de keuken binnen. Op een of andere manier verwachtte ik haar man of haar kinderen, maar er was verder niemand. We liepen naar de hal, naar de kapstok nam ik aan. Daar draaide ze zich naar me om. Meteen vielen haar twinkelende oogjes op.

"En? Beval ik je?" vroeg ze me, toch wat brutaal. Hoe wist ze dat? Hoe wist ze dat ik haar bewonderde? Ik moet wat betrapt gekeken hebben, want ze lacht ondeugend en legt een hand op mijn arm "Geeft niks, hoor! Ik zag je in de weerspiegeling van de ruit naar mijn kont kijken. Ik moet zeggen, dat deed ik wel een beetje met opzet, zo met een wiegend kont lopen.." Ze staat ineens erg dichtbij, wat niet eens zo'n heel onprettig gevoel is. Zonder op antwoord te wachten gaat ze openhartig verder. "De laatste jaren voel ik me meer vrouw dan ooit, wil ik mooi zijn. Ik geniet van de aandacht, en kleed me graag vrouwelijk. Ik merk dat ik graag bewonderende blikken krijg en complimentjes."

Ik wist niet zo goed hoe ik op deze openbaring moest reageren. Ik bekeek haar inderdaad graag, ze was een mooie vrouw, die zich leuk kleedde. Maar om dat nu meteen tegen haar te zeggen, leek me ook zo... eh... intiem? Toch kreeg ik ineens de durf over me en zei ik haar "Ja, ok, ik vind inderdaad dat je een mooie  verschijning bent. Je ziet er altijd erg leuk uit, en als ik je op het grasveldje zie, dan blijf ik graag even kijken..." Jezus! Dat ik dat zo in haar gezicht durfde te zeggen! Gelukkig reageerde ze positief, "Dat weet ik, en ik geniet van je bewonderende blikken! Echt, dat doet me goed..."

We stonden nog steeds in haar hal, dicht bij elkaar. Met zachte stem zei ze "Ik geniet van je aandacht, jij kijkt graag naar me, en nu staan we ineens heel dicht bij elkaar". Ze streek over mijn arm, en keek me onbevangen aan. "Ik zou je best mee naar boven willen nemen..." ging ze verder. Ik wist niet wat ik hoorde, maar ergens schreeuwde ik van binnen "JAAA! Natuurlijk ga je mee!" Ik moest glimlachen, en dat zei Marja genoeg. "Kom... ga met me mee..." zei ze. Ze draaide zich om, en nam me mee naar boven. Weer liep ik achter haar prachtig wiegende kont aan. We gingen de trap op, en ik zag haar benen gracieus bewegen.

Ik stak een hand uit, en streelde haar benen. "Mmmmmm, jij kunt niet wachten, he?" zei ze met een lach. "Je hebt mooie benen.." antwoordde ik, "en mooie schoenen. Ze staan je mooi en je beweegt er mooi door" "Ja, he?" zei ze bevestigend, "Schoenen en vrouwen...   Deze zijn mijn favoriet. Ik voel zelfs dat ik er mooi door beweeg, ze lopen zo lekker". We kwamen aan op de eerste verdieping, en daar nam ze de trap naar de zolder. Ik had verwacht naar de slaapkamer te gaan, maar kennelijk moesten we nog een verdieping hoger zijn. De zolder was mooi afgewerkt, er was een grote ruime kamer van gemaakt. De dakkapel zorgde voor veel licht, en voor 's avonds waren er veel lampjes neergezet rondom een groot spijlenbed. En meteen vielen de vier boeien op, aan de spijlen op de hoeken van het bed.

"Zo!" zei ik, "dat is een mooie ruimte..." Ik zei maar niets over de boeien, maar ze had me er al naar zien staan kijken. Ik zag de aparte blik in haar ogen. "Ja, je moet weten dat ik het af en toe fijn vind om vastgebonden te worden... verder niks aparts, hoor." "Oh, dat lijkt me ook best eens fijn..." reageerde ik. Ze merkte het open einde van mijn zin op. "Maar?" vroeg ze. "Ach, nou ja, ehhh..." begon ik, zoekend naar woorden. "Kijk, mijn vrouw is niet zo bezig met sex. Laten we het er maar op houden dat ze een heel laag libido heeft" zei ik. "Maar dat van jou is hoog, he?" zei ze, terwijl ze dichterbij kwam. Ik knikte, en mijn blik verschoof van haar ogen naar haar forse voorgevel. Ik staarde gebiologeerd naar haar borsten, terwijl Marja verder ging: "En je wil wel eens vastgebonden worden..."

Die woorden en misschien wel de manier waarop ze ze zacht uitsprak maakte me gek, ik voelde mijn pik harder worden en kloppen. Jezus, wat ging hier gebeuren? Ik beantwoordde haar vraag knikkend met mijn hoofd, "Ja, als er genoeg vertrouwen is, dan zou ik wel eens vastgebonden worden ja,... dat weerloze, terwijl een vrouw me dan heerlijk laat genieten. Het feit dat je geen kant op kunt en er niet aan kunt ontsnappen, dat lijkt me ontzettend lekker. Geen pijn, geen slaan en zo hoor, gewoon genieten, terwijl je zelfs niets kunt doen. Dat lijkt me heel... geil"
Ze drukte zichzelf zacht tegen me aan, haar borsten raakten me net. Ik voelde de erotische spanning tussen ons, alhoewel we nog niets hadden gedaan. Een lekker gevoel, alsof je wist dat er iets ging gebeuren. "Mag ik die vrouw zijn die je heerlijk laat genieten?" vroeg ze me zacht. Ze ging op haar andere been staan, en door die beweging wreven haar borsten over mijn borst. Oh, ik werd gek! "Lijkt me zalig..." zei ik, terwijl mijn paal klopte.

Als bevestiging zag ik haar gezicht dichterbij komen. En dichterbij... Haar lippen openden zich, haar gezicht draaide ze wat. Toen raakten onze lippen elkaar, zochten elkaar, wreven elkaar. Dat was lekker! Teder lieten we onze lippen samen spelen en genieten. "Wat ben je lekker warm" wist ze tussen de kussen door te lispelen. Gaandeweg raakten onze lippen elkaar meer en meer en proefde ik haar tong af en toe. Nog steeds tongden we teder, en ik voelde haar hand op mijn rug. Ze trok me stevig tegen haar aan, en onze kussen werden vuriger. We raakten meer en meer opgewonden. Nog helemaal niet bezig met sex bleef ik haar kussen, dit was veel te lekker om te stoppen. Marja was me iets voor, gretig voelde ik haar handen bezig met mijn rits. Ik laafde me in haar aanrakingen, en vooral haar grote zachte borsten gaven me een lekker gevoel. Ik had zeker een harde pik, zodanig dat ie toch wat beklemd werd in mijn broek.

Gelukkig had Marja mijn broeksknoop open gewurmd en sprong mijn dikke paal in mijn onderbroek uit mijn broek. "Wow!" zei ze, "die zat wel klem, zeg!" Ze keek me genietend aan, "Je bent lekker opgewonden..." "Ja, je kust erg lekker, en erg opwindend" was mijn antwoord. "Haha, dit is nog maar het begin, lekkere vent! Laat mij maar begaan" zei ze opgewonden, en ze drukte haar toch al grote borsten wat naar voren door haar armen vlak langs haar lichaam te houden. Ze kleedde me uit, mijn broek uit, shirt uit. Binnen no-time stond ik in mijn onderbroek, en liet dat alles gebeuren. Het kwam nog niet in me op om Marja ook uit te kleden. Mijn pik was hard in mijn onderbroek, maar tot nu toe had ze hem nog niet aangeraakt. Ik realiseerde me dat niet eens, maar het maakte me alleen maar geiler. Ik verlangde naar haar aanrakingen op mijn pik.

Haar handen voelde ik wel op de rest van mijn lijf, mijn borst, mijn rug, even op mijn kont. Het verlangen naar meer en naar wat er ging komen maakte me dronken van geilheid. Wow, binnen een paar minuten verleidde Marja me, nam me mee naar boven en beloofde het een waanzinnig erotische uurtje te worden. "Kom, ga liggen", stelde ze voor, wijzend op het bed, dan zal ik je vastmaken. Ik beloof je een heerlijk uurtje..." Mijn paal klopte opnieuw van verlangen, en de bult in mijn onderbroek sprak boekdelen. Ze zag het ook en keek me verrukt aan, "Mmmmm, wat een harde pik heb jij... ik ga hem zo meteen bevrijden, schatje." Ik ging liggen, en ze maakte de eerst handboei open. In mijn geilheid stak ik mijn arm uit. Marja bevestigde de  boei weer en ik zat met één hand vast aan de hoek van het bed. Ik stak mijn andere arm uit, terwijl Marja naar de andere hoek van het bed liep.

Ik kon niet anders dan gaan liggen, met mijn armen gespreid naar boven, naakt op mijn onderbroek na. Waar mijn harde paal klopte van verlangen, van opwinding. Nu zou het gaan gebeuren. Marja zou me verder uitkleden en ik zou helemaal weerloos zijn en door haar verwend gaan worden. Stiekem hoopte ik dat ze me zou "misbruiken". Lekker misbruiken dan wel, zonder pijn, maar doorgaan en doorgaan en doorgaan... Ik stelde me zo voor dat ze me lang zou neuken, aftrekken, pijpen, en meerdere keren dwong om klaar te komen. Alleen de gedachte daar aan liet mijn pik weer kloppen. Marja lachte en zei "Ok, nou, als ie dan zo graag wil, dan zal ik hem maar eens bevrijden! Ik zal je box eens uitdoen." Strelend liet ze haar handen over mijn borst naar beneden glijden. Mmmmmm, jezus dat was fijn! Jaaa! haar handen gleden regelrecht naar beneden en zouden zo bij mijn onderbroek naar binnen glijden, eindigend bij mijn paal. Ohhhhh, het idee dat ze haar warme handen om mijn pik zou laten glijden, om mijn ballen! God, daar verlangde ik naar!

Steeds dichterbij kwamen haar handen en mijn paal steigerde. Haar vingers streelden de elastiek aan de bovenkant, en tergde me nog meer. Ze gleden langzaam mijn zij. Nee! Nee, terug! terug naar de voorkant, mijn paal, ik wil ze om mijn pik hebben! Dit alles gebeurde geluidloos. Marja zat naast me op het bed, enigszins voorovergebogen. Ze keek me geil aan, en liet haar vingers het werk doen. Ik zat met open mond te wachten tot haar vingers zich om mijn pik zouden sluiten. Eindelijk gleden ze mijn onderbroek binnen, maar wel aan de zijkant. Ok, ook goed, dan van daar weer naar voren, onder de stof, doorgaan! Schiet op, ik wil je vingers om mijn paal!

Maar in stilte greep Marja de elastiek vast en trok mijn onderbroek omlaag. In eerste instantie bleef de elastiek achter mijn harde pik hangen, maar even later schoot hij los en zwiepte mijn gezwollen lid naar buiten.  "Wauw!" fluisterde Marja, "Jezus!" Ze keek me even verrukt aan en staarde toen weer naar mijn nazwaaiende paal. "Mmmmm, dat is een lekkere pik..... Wow, best wel stevig, zeg maar" Ik verwachtte dat ze hem nu wel vast zou nemen, dat heerlijke moment van de eerste aanraking. Dat was niet net zo lekker als een orgasme, maar verschafte zeker intens genot. Iets waarvan ik zou huiveren. Maar Marja vermeed dat moment nog even en bouwde de spanning nog verder op. Ze schoof de onderbroek helemaal naar beneden en trok hem uit. Ze streelde mijn benen en stelde voor de twee boeien bij mijn benen ook vast te maken.

Gewillig en verlangend naar een geil uurtje voldeed ik graag aan haar vraag en stak mijn been uit. Ik moest zelfs nog een stuk naar beneden schuiven, zodat mijn enkel in de boei paste. Ze bevestigde de eerste voet en liep om het voeteneind heen om het andere been ook vast te maken. Ze boog zich wat voorover en weer staarde ik opgewonden naar haar borsten. De inkijk in haar shirtje gaf me een heerlijk gevoel. Dat alles zou straks allemaal voor mij zijn, ik zou haar borsten op mijn buik voelen glijden, als ze op me zat en me zou berijden, me zou neuken. Die gedachte leidde me af van haar borsten en haar decollete. In gedachte zag ik namelijk hoe haar kutje mijn pik in zich had, hoe haar schaamlipjes zich om mijn harde pik sloten, en haar clitje in de aanhechting tussen haar gezwollen lipjes zichtbaar zou zijn. Hoe zou ze boven op me draaien en kronkelen met haar heupen om zichzelf genot te bezorgen met mijn dikke pik.

"Zo!" zei ze glimlachend, "nu ben je helemaal voor mij. Nu kan ik met je doen wat ik wil". Lief lachend kwam ze naast me zitten. God, wat een vrouw! Ze zou me straks helemaal gek maken, me helemaal suf neuken, me helemaal leeg zuigen. Smachtend naar haar handen draaide ik met mijn heupen, en voelde mijn pik kloppen. Ze keek weer naar mijn paal en zei "Ik vind hem echt mooi, hoor! Hij is best dik. Halverwege je lul is ie behoorlijk stevig. Ik heb zo'n dikke nog niet eerder gehad...." Ze keek bij deze woorden afwisselend naar mijn pik en naar mij. "Het zal best een lekker gevoel zijn als ie in mijn kutje schuift. Als ie zich tussen mijn lipjes dringtt, ze oprekt om naar binnen te glijden. Eigenlijk moet dat heerlijk zijn. Jouw paal heerlijk soppend in mijn natte kutje...". God man! Ze maakte me zo geil met deze woorden. Mijn pik klopte en ik zag hoe zich een druppel had gevormd bovenop de eikel.

"Weet je, dat lijkt me zo lekker geil", zei ze, "dat ik over je heen kom hurken, mijn kutje vlak boven jouw paal. Ik pak je paal met twee vingers vast en richt hem vertikaal". Ik visualiseerde haar woorden en weer klopte mijn pik, want ik vind het heerlijk als mijn harde paal rechtomhoog gehouden wordt. Op een of andere manier komt er een spanning in de wortel van mijn pik, en dat geeft een heerlijk gevoel, vooral als ie dan afgetrokken wordt. "Dan laat ik me langzaam zakken en samen kijken we hoe mijn lipjes geopend worden door jouw eikel. We genieten denk ik allebei van dat gezicht... Ik zak verder en je eikel glijdt naar binnen. Ik voel je warmte en jij die van mij. We beseffen allebei dat we gaan neuken, en dat we het heerlijk gaan hebben. We kreunen, en we weten dat we niet gaan stoppen tot we allebei heerlijk zijn klaargekomen." Ze keek me aan, en vroeg me "Dat zou toch super zijn, zo van elkaar genieten?"

Ze was geraffineerd met woorden. Ze had me met geen vinger aangeraakt, en toch zag ik precies voor me hoe geil ik zou zijn. En in werkelijkheid klopte mijn paal natuurlijk non-stop, en was het ene druppeltje aan het puntje van mijn eikel al vervangen door velen meer. Mijn eikel was nat, en het nog gerimpelde voorhuidje zat vol met glibberig voorvocht. Ze keek er nadrukkelijk naar, en ik wist zeker dat ze me nu zou gaan verwennen. Ik lag vastgemaakt en kon niks meer, en ze was me lekker aan het opgeilen met woorden. Trouwens ook met haar houding en bewegingen. Ze straalde gewoon sex uit.

In eerste instantie was het alleen maar in een bepaalde houding gaan zitten, zodat ik bijvoorbeeld haar borsten goed zag. Mooie volle borsten trouwens, met haar decollete maakte ze me aardig gek. Ik stelde me voor hoe ik mijn handen om haar borsten sloot, en de zachtheid voelde. Hoe ik de warme borsten in mijn handen had en de bruine tepeltjes streelde met mijn duim, waarbij Marja met gesloten ogen zou genieten.

Marja streelt me terloops even over mijn bovenbeen, en eindigt vlak bij mijn harde pik. Weer een schok door mijn lijf, weer meende ik dat ze me nu zou vastpakken. Maar ze staat op, en kijkt op me neer. "Je bent lekker geil, he?" zegt ze zacht, "Volgens mij heb je het heerlijk... Je pik is al helemaal nat en glibberig van je voorvocht." Ze wacht even en kijkt me genietend aan. "Volgens mij zou je het waanzinnig fijn vinden als ik je nu zou vastpakken en zou gaan aftrekken. Of zou gaan pijpen, want volgens mij heb je dat het allerliefst, of niet?" Ik knikte gretig, want dat was precies wat ik wilde: haar lippen om mijn eikel.

Weer visualiseerde ik, en zag ik voor me hoe haar heerlijke lippen zich om mijn eikel heen gleden. Eerst alleen het puntje, maar al gauw gebruikt ze haar lippen om mijn hele eikel te beminnen, te verwennen. Samen met haar tong weet ze me tot intense hoogte te verwennen, en sta ik op het punt klaar te gaan komen. In gedachte zie ik hoe ze me geil aankijkt en ik weet dat dat genoeg zou zijn om me te bevredigen en om mijn hete zaad in haar licht zuigende mond te spuiten.

Ze zei verder niets, maar begon langzaam rond het bed te lopen. Meer te wiegen, eigenlijk. Ze bewoog haar hele lichaam. Haar heupen wiegend, haar buik draaiend. Haar handen liet ze suggestief over de spijlen glijden, alles had een doel, ze wond me alleen maar meer op. Even hing ze over de spijlen heen, nadrukkelijk haar borsten er tegenaan duwend. Man, waar was ze mee bezig, dit was zo opwindend! Ze liep langzaam van het voeteneind, langs de zijkant naar het hoofdeind van het bed. Ze hing over de spijlen heen, nu met haar borsten eroverheen. Haar haren hingen aan weerszijde van haar gezicht, voor mij op zijn kop. Ik vond haar zo mooi, zo geil...

Ik zou zo haar borsten kunnen strelen, ze vasthouden, genietend van de warmte en de zachtheid.. Ineens zag ik haar handen over haar eigen lijf strelen. Eerst drukte ze in haar shirtje haar borsten tegen elkaar. Haar decollete werd groter, dieper. Ze wreef ze tegen elkaar, masserde ze. Ik zag dat alles op zijn kop, en zou dit graag gezien hebben als ze naast me op bed zat. Nu ging er meer suggestie vanuit, ik moest er zelf meer bij bedenken. Maar het was opwindend. Ze wiegde verder, liep weer naar het voeteneind. Toen ze met haar kont naar me toe stond, heupwiegend, zag ik hoe ze haar handen over haar kutje liet glijden. Dat nam ik tenminste aan, want ze stond met haar rug naar me toe. Mmmmmm, wat zou ik haar graag van de andere kant bekijken. Ik zou wel eens willen zien hoe Marja zich zelf verwent.

Hoe zou ze dat doen? Zou ze teder zijn en haar lipjes licht strelen, samen met haar clitje? Of zou ze zich uiteindelijk met één of twee vingers in haar kutje vingeren, genietend van haar g-spot? Hoe zag haar kutje er trouwens uit, mooi glad, of behaard? Werd ze gauw nat, en hingen de druppels aan haar lipjes, of beperkte zich dat tot alleen tussen haar lipjes? Al deze gedachtes spookten door mijn hoofd, terwijl ze met haar rug naar me toe stond te wiegen. Mijn dikke pik bleef kloppen en ik begin toch wel flink te verlangen naar het heerlijke moment dat ze me zou berijden, me zou neuken, en ik bedolven zou zijn onder haar warme volle lichaam. Genietend van haar dierlijke instinct om zichzelf op me te bevredigen.

Ze draaide zich om, en keek me weer aan. "Je wilt me, he?" vroeg ze, "je zou het heerlijk vinden als ik je nu zou neuken. Dat is precies waar je heel erg naar verlangt, jouw mooie dikke lul in mijn sappige kutje. Toch?". Weer streek ze me over mijn been, vlak bij mijn heupen. "Jaaaa! Zeker, dat zou ik het heerlijkste vinden...." zei ik smachtend. Ik zag mijn pik, ondertussen waren de druppels in een draad van mijn eikel op mijn buik gelopen. Een plasje met voorvocht glinsterde op mijn buik.

"Lieve schat, ik ben bang dat ik je nog even ga tergen..." zei ze, nog altijd even lief. Ergens schrok ik, mijn eerste gedachte was "ze laat me hier liggen en ze gaat weg". Maar ze ging verder "Weet je nog dat je me ooit eens met je vriendje mee lokte in de bosjes? Jaren geleden?"

Slik...

"Weet je nog dat jullie me dwongen mijn broekje uit te doen?". Ik kreeg het koud, heel erg koud. Marja bleef me lief aankijken, dat was erg verwarrend. Ze ging verder en vertelde hoe ze dat ervaren had, en dat ze zich teveel schaamde om het iemand te vertellen. Ze dacht toen dat ze er alleen maar voor op haar donder zou krijgen en het daarom niemand vertelde. Ik voelde me, terecht, behoorlijk schuldig, en wist even niets te zeggen. Ze kwam naast me zitten en keek me aan. Mijn enorme opwinding zakte snel. Mijn paal was al slapper aan het worden. "En daarom moet je eerst iets voor me doen", ging ze verder, "ik hoef geen verontschuldigingen, maar ik wil je proberen uit te leggen hoe ik je nu zie..."

"Wat jullie toen deden is verschrikkelijk en het heeft me lang achtervolgt. Ik heb je destijds nog lang gehaat, alhoewel ik het nooit tegen iemand heb verteld. De jaren daarna verloor ik je uit het zicht, en verdween de gedachte aan je. Pas toen ik hier kwam wonen en je weer zag, kwam de herinnering terug. Maar toen het vreemde: ik was intussen volwassen geworden, heb een man en kinderen. Ook mijn sexualiteit is volwassen en ik ken mijn behoeftes. En dat is het rare, vroeger haatte ik je, en nu... nu verlang ik naar je. Vreemd genoeg, vind je een leuke vent, een lekkere vent. Ik voel me sexueel erg tot je aangetrokken. Ik zou je graag hier ter plekke willen nemen, en van je genieten. In mijn fantasieen hebben we hier al vaak liggen genieten, op allerlei manieren. En geloof me, dat was heerlijk.
Maar op een of andere manier is het gevoel van wraak willen nemen blijven hangen, ondanks het verlangen. Ik wil toch op een bepaalde manier wraak nemen. En daarom komt het me wel goed uit dat je nu vastgebonden bent...."

Ik slikte nog eens, en wilde iets zeggen. Dat het me speet of zo. Maar ze liet me mijn mond houden en ging verder, "Ik wil dat je je hier aftrekt voor me. Ik wil dat je ongemakkelijk voelt, net als ik destijds. Je moet jezelf aftrekken tot je klaar komt. En ik ga je blindoeken, zodat je me niet kan zien." Ze haalde een shawl van een stoel en bond die om mijn hoofd. Alhoewel ik nog wel licht zag, kon ik niets meer zien.
"Ben je links of rechts?" vroeg ze me. Verbaasd zei ik "Rechts...". Waarom wilde ze dat nu weten? Maar het antwoord kwam meteen: "Dan zal ik je linkerhand losmaken..." Ze liep naar het hoofdeind en maakte mijn linkerhand los. Ik merkte meteen dat ik nog vast genoeg lag, zodat ik niet met mijn linkerhand de rest los kon maken. Ik kon nog altijd geen kant op. Ze had me precies waar ze me hebben wilde. Eerst had ze me waanzinnig op lopen geilen, en daarna keihard laten vallen. "En nu, Jeroen, nu ga je je aftrekken... tot je klaar komt." besloot ze.

Ik voelde me ongemakkelijk, net zoals ze omschreven had. Het feit dat ik haar niet kon zien, versterkte dat gevoel. Ik nam mijn slappe pik in mijn handen en speelde er mee. In slappe toestand begon ik me nooit af te trekken, ik speelde eerst altijd. Marja was uitgekookt, door mijn linkerhand vrij te laten kon ik het nooit zo lekker maken als met mijn rechterhand. Het was simpelweg niet zo fijn. Ik streelde mijn ballen en voelde de warme huid. In opgewonden toestand zou dat een heerlijk tintelend gevoel geven, nu was het alleen maar strelen. Meestal visualiseerde ik er nog een erotische situatie bij, om de opwinding te versterken. Dat was nu wat lastiger door de streek die ze me leverde. Ik stelde me voor, hoe Marja me zou aftrekken, zittend naast me. Ergens wel opwindend, maar ja, de gedachte aan haar streek, he?

Het duurde lang voordat mijn pik reageerde, hij werd wel half stijf, maar echt opgewonden, nee, dat zat er niet in. Shit, dit zou niet werken. Het frustreerde me, maar vreemd genoeg kon ik niet kwaad op haar worden. Ze bleef een vrouw die me op wond, als ik dacht aan de strelen en kussen die ik het afgelopen half uur van haar gekregen had. Ik was er van overtuigd dat ze wel degelijk "interesse" had. Die gedachte maakte me wat meer opgewonden. Waarom had ze me hier dan uitgebreid staan tongen? Waarom had ze me bijzonder op staan geilen? Het kon niet anders zijn dat ze toch ergens wel verlangens had. Bovendien had ze dat zojuist verteld, dat ze naar me verlangde.

Dat ene zinnetje bleek het te zijn, daaraan hield ik me vast. Ik visualiseerde wat er zou gebeuren als ik me daar op richtte. Hoe ze haar verlangen naar mij omzette in daden. Ik liet mijn fantasie op de loop gaan, startend vanaf die heerlijk tong-partij die we zojuist hadden gehad. Ik stelde me voor hoe ze me liefdevol mee nam naar dit bed en me helemaal uitkleedde, daarbij elk plekje van mijn lichaam strelend en kussend. In gedachte genoot ik van haar aanrakingen, van haar vingers die over mijn borst gleden, op weg naar mijn pik. Mijn pik die stijf en hard was en klopte. Ze keek ernaar en ik zag de opwinding in haar ogen. Die speciale blik die een vrouw krijgt als ze geil is en verlangt naar bevrediging.

Ik trok me met mijn verkeerde hand af, maar genoot toch van mijn fantasie. De dikke stam gleed nu door mijn handen en gaf me genot. Ik hoorde hoe Marja rechts van me stond toe te kijken, maar..... hoorde ik dat nu goed? Ja, ik hoorde haar adem stokken. Ik luisterde aandachtig en merkte inderdaad dat haar adem af en toe even stokte. Het wond me vreselijk op. Het moest haast wel betekenen dat ze opgewonden was en genoot van hetgeen ze voor zich zag gebeuren.  Versterkt door deze wetenschap, ging ik verder in mijn fantasie. In mijn fantasie hing ik op mijn ellebogen achterover op het bed, mijn benen gespreid over de rand. Marja zat er tussen en keek glunderend, afwisselend naar mij en mijn keiharde pik. Ze was mooi opgemaakt en ze had diep rode lippen. Ze vroeg zacht of ze me mocht pijpen, maar wachtte het antwoord niet af. Ze liet haar lippen om mijn eikel glijden en begon heerlijk te pijpen. Haar hand met nagels in dezelfde kleur als haar lippen hield mijn ballen vast, masseerde ze. Met holle wangetjes zoog ze lekker aan mijn paal, en trok me er tegelijkertijd heerlijk bij af. In mijn fantasie gooide ik mijn hoofd achterover van genot. Even later keek ik weer naar haar zuigende lippen, want het zien gebeuren dat mooie rode lippen me pijpen wind me ontzettend op. Ik voelde hoe mijn glimmende pik klopte en schokte om nog stijver te worden.

Deze fantasie zorgde voor enorme opwinding en zelfs met mijn linkerhand werd mijn paal flink stijf. In de stilte van de zolderkamer was alleen het geluid van aftrekken hoorbaar. Daarnaast hoorde ik nog steeds haar adem stokken, sterker nog, ik meende nu ook nog iets anders te horen. Ook rechts van me hoorde ik nu een geluid dat zich herhaalde, net als bij mijn aftrekken. Ik probeerde goed te luisteren, en me voor te stellen wat ze aan het doen was. Het klonk als wrijven over stof, maar toch ook als wrijven over huid. He? Nee! Zou ze echt?! Ik herkende het geluid ineens, volgens mij was ze zich zelf aan het vingeren. Ik luisterde nog eens goed.... Ja, hoor, ik hoorde haar arm onder haar rok glijden en ik hoorde hoe haar vingers in haar kutje sopte. Jezus! Ik slikte. Man, dat was opwindend. Ze was zich zelf aan het bevredigen, ze vingerde zichzelf! Wat zou ik dat graag zien, zeg!

Wat zou ik graag zien hoe haar vingers in en uit haar kutje gleden, haar schaamlippen nat en haar gezicht vertrokken van opwinding. Gesloten ogen, zich concentrerend op haar genot. Ik merkte aan mijn pik dat het nu erg fijn werd, en dat het aftrekken heel soepel ging. Weer mijn voorvocht dat rijkelijk vloeide. Ik kreeg zelfs een paar kreunen over mijn lippen. Ik voelde me daar niet meer ongemakkelijk bij en genoot van elke beweging. Ik merkte dat Marja hier ook weer op reageerde, ze was minder stil, minder voorzichtig in het verborgen houden van haar opwinding. Het ademen ging haar moeizamer af, en ik meende zelfs een half onderdrukte kreun te horen. Het wond me alleen maar meer op en ik merkte dat mijn orgasme zich aankondigde.

Stevig kloppend gleed mijn paal door mijn handen, heerlijk soepel door het voorvocht. Weer dacht ik aan aan haar heerlijke rode lippen, die me ritmisch zogen. Haar massieve borsten die deinden in het ritme van het aftrekken. In sneltreinvaart steeg ik naar grote opwinding en ik wist dat het onomkeerbaar was, mijn zaad kwam er aan. Ik rukte stevig door en voelde golf na golf door mijn paal schokken. Ik kon me niet meer stil houden en kreunde luid. Ja! Ja! Ohhhhhh! Jaaaaaa.... Ik voelde hoe een paar klodders zaad mijn paal verlieten en als hete druppels op mijn buik belandden. Het orgasme was heftig, dat had ik niet verwacht in deze omstandigheid. Ik voelde hoe mijn paal bleef kloppen en hoe mijn onderbuik bleef krampen van binnen.

Naast me hoorde ik hoe Marja haar geluiden zo stil mogelijk probeerde te houden. Iets dat haar niet helemaal lukte. Met een glimlach op mijn gezicht besefte ik wat er gebeurd was. Ik gaf me over aan het heerlijke gevoel van na een orgasme, zelfs met een blinddoek om. Ik lag hijgend na te genieten. Ik rolde het liefst even op mijn zij, maar daar was nu geen sprake van, ik lag nog vastgebonden. Pas na een minuutje werd mijn blinddoek losgemaakt, en keek ik in de ogen van Marja. Geile ogen, ik wist genoeg, en kon een lachje niet onderdrukken. Marja zei niets, maar haar ogen sprake boekdelen. Ik keek nog even naar haar rok, zag ik nog sporen van het vingeren? Een rok die niet helemaal naar beneden geschoven was? Natte benen? Nee, behalve haar geil kijkende ogen was er niets te zien. Beiden beseften we dat we allebei genoten hadden, en dat daarmee wat ons betreft het verleden was afgesloten. En niet veel later volgde daaruit de conclusie dat daarmee een heerlijke toekomst voor ons lag. Een toekomst vol wellust, opwinding en genot, inclusief de spanning van vreemdgaan, afspraakjes, heimelijke smsjes...

Marja maakte mijn boeien los, maar ik bleef nog even liggen. Marja kwam naast me zitten en streelde me op mijn buik. Ze keek me even aan, en vroeg me toen waar ik aan dacht toen ik op weg was naar mijn orgasme. Ik vertelde haar dat ik gevisualiseerd had dat ze me heerlijk teder pijpte en aftrok. Ze lachte en zei dat ze dat inderdaad heel erg opwindend vond om te doen. Op mijn beurt vroeg ik haar wat zij gedaan had om zichzelf klaar te vingeren. Onschuldig kijkend vroeg ze me wat ik bedoelde, en ik schoot in de lach om deze reactie. Ze lachte mee en zei dat ze zich voorstelde dat ze op haar rug op het bed lag, met haar benen ver opgetrokken en dat ik haar diep neukte, en dat ik haar lekker vulde met mijn paal. Ik antwoordde dat me dat inderdaad erg leuk en erg lekker leek. Ze kuste me en fluisterde dat ik dan maar eens opzij moest schuiven, zodat ze ook kon komen liggen. Tegelijkertijd voelde ik haar hand zich sluiten om mijn nog half stijve paal.

11:02 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |