17-02-11

Eveline

Deze fantasie werd geboren zo vlak na oudjaarsdag, toen ik op Eveline op haar oprit zag. Ik heb het eerste deel in die tijd al geschreven, maar door allerlei omstandigheden, kwam ik er niet toe deze af te maken. Nu was de rust er weer even, en heb ik het verhaal af gemaakt. Hopelijk binnenkort weer wat verhalen.

Veel plezier, en genot :-P

----

Een stuk verder op in de straat woont een vrouw die me vanaf het begin af dat ik daar woon al opgevallen is. Een gezette vrouw, een kop kleiner als ik. Ze compenseerde haar kleine lengte met hoge hakken. De weinige keren dat ik haar zag, droeg ze hakken. Maar wat het meeste aan haar opvalt, in ieder geval mij opvalt, is haar haar. Tja, hoe noem je dat? Golvende lokken? Manen tot op haar schouder? In ieder geval bruin van kleur.

Deze vrouw heeft iets over zich. Ik kan er niet goed de vinger op leggen, niet goed onder woorden brengen. Ik vind dat ze sex uitstraalt, ze heeft sex-appeal. Of nee, niet sex, nee, porno. Haar houding, haar air, haar maniertjes. Uit haar hele doen blijkt dat ze weet dat ze mooi is, en dat ze mannen kan verleiden. Maar daar naast laat ze haar omgeving ook heel subtiel weten dat ze een liefhebber is van sex en erotiek. Niet overduidelijk, nee, het is veel subtieler. Ik zei al dat ik het niet goed onder woorden kan brengen. De manier waarop ze je aankijkt, onbevangen, zelfbewust zelfs. Haar kin wat naar voren, maar toch ook weer niet arrogant.

Haar kleding is niet hoerig, maar eerder klassiek. En toch weet ze die zo te dragen dat er verleiding van uit gaat. Een eenvoudig shirt, niet te strak, maar toch ook wel weer zo dat je ziet dat ze flinke stevige borsten heeft. Bij haar decollete steekt de kleur van haar huid mooi af tegen haar shirt.

Over haar shirt draagt ze brede bruine riem, waardoor haar stevige buik goed zichtbaar is. Het mistaat niet, absoluut niet, in tegendeel zelfs. Daaronder een grijze broek om haar stevige benen, gestoken in hoge bruine laarzen. Kortom, een mooie vrouw. Een vrouw waar ik graag eens een beschuitje mee zou willen eten. Maar ja, haar verschijning trekt meer mannen aan, en ik zal vast niet de enige zijn die dat beschuitje wil eten.

Laatst liep ik door de straat toen zij en haar gezin langsfietste. Toen ik haar zag, hield ik onwillekeurige mijn adem in. Jezus, wat had ze nu aan?!?!? Een dun zomerjurkje, fladderend om haar lijf. Kort, heel kort. Misschien wel te kort. Een groot deel van haar zongebruinde benen was te zien. En die eindigden in houten sandalen, waarvan de riempjes met bolle nagels waren vastgezet op het hout. Sandalen met een hele hoge hak. Belachelijk hoog. Ik weet zeker dat het er niet uitzag als ze daar op loopt. Ze was op de fiets dus ik kon het niet met eigen ogen zien, maar deze hakhoogte dwingt een vrouw geforceerd te lopen, en dat is geen mooi gezicht.

Maar daar ging het niet om. Het ging het feit dat ze ze aan had. Want wanneer trek je dat soort schoenen aan? Ze kon er vast niet lekker op kunnen lopen, ze zal er best last van gehad hebben. Dus waarom dan? Mijn theorie, ze droeg ze om verleidelijk te zijn. Het paste in mijn beeld van haar, het verleidelijk willen zijn, het sex-appeal uitstralen. Ook andere zaken die ik van haar had gezien, zorgden voor het beeld van een vrouw die graag gezien wilde worden, die een exhibistionistisch trekje had. Ze reed in een cabrio, en had ze een fiets met een grote rechthoekige rieten mand voor aan het stuur, een soort bakkersfiets zeg maar. Al met al een vrouw die graag opvalt en daar ook wat voor doet, subtiel weliswaar, maar toch.

Mijn blik klikte zich vast op haar benen en hoge hakken en ik staarde haar na. En dat had ze natuurlijk haarfijn door. Sterker nog, ze keek me geamuseerd aan. Alsof ze wilde laten weten dat ze genoot van mijn blik. Of dat ze wilde zeggen "Toe maar, verlustig je maar aan me, aan mijn benen. Geil er maar lekker op". En dat deed ik dan ook. Jezus, wat mooi...

Ik moest mijn blik losrukken van haar benen, en keek in plaats daarvan naar haar man. Ook hij had gezien dat ik naar zijn vrouw keek. Geschrokken verwachtte ik allerlei verwensingen naar mijn hoofd geslingerd te krijgen, maar ook hij keek geamuseerd, maar meer in de zin van "Mooi he? Daar mag ik aankomen en jij niet!". Het gezinnetje fietste verder en ik verloor ze uit mijn oog.

Al lopend fantaseerde ik over deze vrouw, over haar heerlijke verschijning en ja, ook over haar heerlijke lijf. Wat een fijne ervaring moest het zijn om deze vrouw te zien genieten. Ik zou haar wel eens bezig willen zien. Al fantaserend kreeg ik een harde paal, en dat loopt niet zo erg lekker...

Een week later zag ik haar nog eens, ze stond op haar oprit te praten met een buurvrouw. Weer had ze dat jurkje aan, blote benen, en haar voeten gestoken in die immens hoge houten sandalen. Genieten draaide ik al lopend mijn hoofd, ik wilde zoveel en zolang mogelijk zien. Tijdens haar gesprekje met haar buurvrouw keek ze mij aan. Dit keer kon het me niet schelen dat ze zag dat ik zo naar haar staarde en ik bleef naar haar kijken. In mijn fantasie stond ik achter haar en streelde haar stevige kont. Ze reageerde door te wiebelen en daarbij bewoog ze haar benen. Haar gebronsde benen. Ik voelde onder haar rokje en merkte hoe zacht en tegelijkertijd stevig haar billen waren. Tja, alleen maar een fantasie.

Dat was afgelopen zomer. Een hele tijd zag ik haar niet meer. En alhoewel ik elke vrijwel dagelijks langs haar huis reed, zag ik haar niet meer. Tot vorige week. Het was oudjaar, en ik had net de boodschappen voor oud en nieuw en nieuwjaarsdag gedaan. Ik fietste langs haar huis en zag haar weer. Dit keer natuurlijk in een winterjas. Haar volle bos met bruine haar lag over een dikke sjaal. En nog steeds die mooie bruine laarzen. Vreemdgenoeg was op haar oprit een paar hangtafels aan het klaarzetten. Een feestje? Ze zag me en ik stond op het punt mijn blik af te wenden, toen ze riep: "Heee! Komen jullie ook?" Ik dacht dat ze het tegen iemand anders had, en ik keek om me heen. Niemand te zien. Nog eens riep ze: "Ja... nee.. ik heb het tegen jou!" riep ze lachend.

Ik remde af en fietste het stukje naar haar terug, terwijl zij van de oprit naar me toe kwam lopen. "Hey, jullie komen vanavond toch ook?" vroeg ze. "Uhhhh..." zei ik stamelend, want ik wist totaal niet waar ze het over had. "Jij woont toch een stuk verderop, jullie wonen hier nog niet zo lang, toch?" vroeg ze weer. "Uh ja, dat klopt....". Ze ging meteen verder "Elk oudjaar vieren we oud en nieuw op onze oprit, de hele straat komt dan. Of is uitgenodigd in ieder geval..." "Ah, zo... Dat wist ik niet, doen jullie dat elk jaar?" vroeg ik, eerder verbaasd, omdat oud en nieuw toch meestal met vrienden gevierd wordt.
"Ja!" zei ze enthousiast, "dus jullie zijn ook uitgenodigd, vanaf een uur of elf". "En moeten we nog iets meebrengen, of bijleggen, of zo?" vroeg ik haar.

"Nou, iedereen brengt meestal iets mee, wat ie kwijt wil. De één brengt champagne mee, de ander hapjes. Dat mag je helemaal zelf weten." verklaarde ze. Ze keek me aan en vroeg "Dus je komt?" "Nou, het lijkt me erg gezellig, ik zal eens even overleggen" zei ik. "Nou, ik zou het erg leuk vinden als je komt" zei ze, en als afscheid streek ze even over mijn arm. Een gewoon gebaar, maar de ogen waarmee ze keek spraken boekdelen. Wat een verleiding, wat een geile ogen had ze ineens. Ik wist zeker dat ik er heen zou gaan, desnoods alleen en na 12 uur.

Thuis overlegde ik even en mijn vrouw antwoordde dat ze ook wel zin had om te gaan. Omdat we eigenlijk van plan waren om oud en nieuw thuis met de kinderen te vieren besloten we na 12 uur te gaan, als de kinderen in bed lagen. Opgewonden door het feit dat ik haar na zoveel maanden eindelijk zou leren kennen, verzuchtte ik het langzaam verlopen van oudjaarsavond.
De rest van de dag verliep als normaal, we aten oliebollen en telden samen met de kinderen de uren naar de jaarwisseling af. Weer met twee voeten op de grond, maakte ik me geen illusies, deze opwindende vrouw had vast meer mannelijke aandacht, bovendien had zij haar man daar ook rondlopen, en ik zou er met mijn vrouw zijn.

Tegen half een liepen we door de straat, naar de oprit waar het feestje gehouden werd. Het was toch best koud, alhoewel de opwinding en de alcohol me lekker warm hielden. Op de oprit stonden al aardig wat mensen gezellig te kletsen en te lachen, ik schatte een man of 30. Er waren vuurkorven en er was muziek. Op de hangtafels stonden oliebollen en hapjes. Ze hadden aardig hun best gedaan het gezellig te maken. Ik zag haar al meteen staan, ze stond te kletsen in een groepje van zes vrouwen. Toen ze ons zag aankomen, maakte ze zich los uit de groep en kwam op ons af. "Heeeey, jullie zijn toch gekomen! Hai, allereerst de beste wensen!" riep ze vrolijk, en kustte me meteen op mijn wangen, en daarna mijn vrouw. En meteen daarachter aan "Ik zal me trouwens eerst eens voorstellen, ik ben Eveline. En daar staat mijn man, met dat blauw ski-jack, dat is Frank". Frank kwam ook even gedag zeggen, maar liep meteen weer naar het groepje waar hij vandaan kwam. Haar hand voelde lekker zacht en warm aan, ondanks de kou.

Eveline stelde ons voor aan wat anderen, en al gauw waren we in gesprek met een groepje, en liet Eveline ons daar achter, ze voegde zich weer bij de vrouwen waar ze vandaan kwam. Ik stond zo, dat ik haar kon zien. Ik zag dat Eveline regelmatig een blik op me wierp, om dan weer ergens anders naar te kijken. Maar telkens kwam haar blik terug. Steeds meer keek ze me ronduit geil aan. Het verbaasde me, want ze stond toch te kletsen met een paar vrouwen. Ze moest daar toch ook een normaal gezicht houden. Natuurlijk voelde ik me gevleid door deze blikken, maar de vrouwen in haar gezelschap moesten dat toch opmerken...

De kou begon toch zijn invloed te hebben en ik moest op een gegeven moment naar de WC. Ik liep door de voordeur naar binnen en ging de WC binnen. Na afloop, toen ik uit de WC stapte hoorde ik Evelien roepen uit de keuken "Kun je even helpen?". Ik liep de keuken binnen en zag haar voor een kast staan. Ze was bezig wat brood te snijden voor buiten. "Hai" zei ze, met een stralende glimlach, "fijn dat je even kan helpen". Daarbij danste haar haren rond haar hoofd. "Wat kan ik voor je doen?" vroeg ik haar. "Nou, hier moet even wat brood gesneden worden. Als jij dat even zou kunnen doen, dan kan ik even deze worstjes warm maken." zei ze. "Ok, dan snij ik even het brood" antwoordde ik.

"Leuk dat je gekomen bent," zei ze terwijl ze met haar rug naar me toe stond, "ik keek er erg naar uit, moet ik eerlijk zeggen". "Ja?" vroeg ik glimlachend. Ze draaide zich naar me om. "Ja! En volgens mij jij ook." zei ze vol overtuiging. "Ja, eigenlijk wel, he? Kon je het zien?" zei ik, ineens verlegen met de situatie. "Ja, het viel me op dat je regelmatig naar me keek...." zei ze. We keken elkaar even in stilte aan, en zagen iets van verlangen bij elkaar. "Kom eens..." zei ze zacht, en ze liep nog een deur door, naar de bijkeuken. Hier stond de frituurpan, met bitterballen er in. Ik kwam achter haar aan, en ze draaide zich naar me om. Ze stond erg dichtbij, en legde haar hand op mijn zij. Zacht kneep ze in mijn zij. Ze keek me nu met grote bruine ogen aan en zei zacht "Wat vind ik het fijn dat je er bent". Ohhh! Wat een heerlijk moment! Ze streelde me, en maakte me met woorden en haar mooie ogen een en ander duidelijk.

Ik beantwoordde haar gebaar en streelde haar zij. In dat korte moment voelde ik van alles: een lekker zacht lichaam, maar ook heerlijk warm. Ik voelde de aanzet tot haar borsten. Toen ik mijn hand meer naar haar rug liet glijden, voelde ik hoe ze een stap dichterbij kwam, heel dichtbij. Heerlijk dichtbij. Godsamme, wat waren haar lippen uitnodigend. Eventjes wat bukken en ik zou ze kunnen kussen. Eveline moest hetzelfde gemerkt en gevoeld hebben, want ineens sloeg ze haar arm om mijn nek heen. "Wat ben jij een heerlijke man. Kus me alsjeblieft..." zei ze zacht. Maar ze wachtte niet en nam zelf het initiatief, ze drukte haar lippen tegen die van mij.

Ik had geen tijd meer om te reageren, en ging helemaal op in haar 'move'. Ineens voelde ik nog veel meer. Zalige lippen, zacht, warm, lief, lekker. Maar ook haar flinke borsten, die nu tegen mijn borst aan rustten. En haar armen die ze om me heen had geslagen. Op een of andere manier had ik haar gehouden voor een assertievere vrouw, een vrouw die me stevig kust en het initiatief neemt. Maar dat bleek niet uit haar handelen, ze was in werkelijkheid geduldig, zacht en teder. We kusten, en namen daar de tijd voor. Het begon met elkaars lippen af te tasten, maar allebei voelden we de drang naar meer. We openden onze lippen en lieten ze over elkaar wrijven. Dat was een heerlijk gevoel. Onze tongen speelde met vuur en we raakte behoorlijk opgewonden van elkaar. We konden van elkaar de binnensmondse kreunen en zuchtten horen, en het maakte ons alleen maar meer opgewonden. Ik voelde mijn onderlichaam reageren en merkte dat er iets aan het zwellen was.

Ze legde een hand op mijn kont en drukte me tegen haar heupen aan. Het moment dat ze de bult in mijn broek voelde, hoorde ik haar kreunen. Terwijl ze ademhaalde, kreunde ze "Oh god, wat wil ik je, man..." "Ohhhhhhhhh" was mijn antwoord daarop. Jezus! Wat een geile manier had ze om me duidelijk te maken dat ze meer wilde. Ja! Ik wil ook! "Oh ja! Ik wil jou ook!" kreunde ik, terwijl ik haar in haar geile ogen keek. Even lieten we elkaar los, met de bedoeling weer opnieuw te beginnen. Helaas werd dit magische moment verstoord door buren die de keuken in kwamen. "Kut! Nu gaat het niet meer!" zei ze fluisterend en gefrustreerd.

Eveline liep de keuken weer in en schakelde meteen over "Inge, kun jij even het brood meenemen?". Ik nam een schaal met bitterballen mee en liep de keuken in. "Zo, deze kunnen ook naar buiten, volgens mij" zei ik, en wilde achter de vrouw die Inge heet aan lopen. "Oh, wacht even, Jeroen, dan zet ik er even mayo en mosterd bij". En terwijl ze een paar schaaltjes pakte, keek ze naar Inge die naar buiten liep. Ze wachtte even tot ze weg was. Ze pakte een pen en krabbelde wat op een notitievelletje. Ze drukte dat in mijn handen, keek me nog eens met geile ogen aan en zei "Sms me, heerlijke vent! Ik wil je!" "Doe ik! En ik wil jou ook!" zei ik, en samen liepen we de keuken uit. "Ik moet even naar de WC, ik ben ... uhh... een beetje...." zei ze, terwijl ze de WC binnenstapt. "Ik snap het.." zei ik geamuseerd, gaf haar snel en ongezien nog een streel over haar zalig kontje en liep met de bitterballen naar buiten.

De rest van de nieuwjaarsnacht bekeken we elkaar regelmatig. Met vuur in onze ogen. We wilden elkaar. Ook keek ik naar een gelegenheid om nog even samen naar de keuken te gaan, maar dat lukte niet meer. Tegen een uur of drie vertrokken de meeste buren en zo ook mijn vrouw en ik. Eenmaal in bed, lag ik nog een tijd lang wakker. Denkend aan Eveline, natuurlijk. Aan haar handen, haar lippen, haar lichaam. Jezus, wat was ze lekker zacht. Heerlijk! En man, wat wilde ik haar! Ik fantaseerde er op los, hoe we elkaar zouden ontmoeten, hoe we zouden genieten van elkaar, en waar. En al die tijd had ik een harde pik. Het was dan ook moeilijk in slaap komen...

Toen ik wakker werd wilde ik haar meteen sms-en, maar ik durfde niet goed. Het was nog steeds nieuwjaarsdag en gegarandeerd dat Eveline thuis zou zijn, net zoals haar man. Ik wilde niet voor problemen zorgen door nu te sms-en. Nee, het zou moeten wachten tot maandag. Klote, dat duurde nog 2 dagen. In de tussentijd bedacht ik natuurlijk wel wat ik zou sms-en. Ik wilde verder gaan op de geile toon, waarmee we onze hete kussen in de bijkeuken moesten beeindigen. Oh man, als ik daar aan terug dacht. Ik kreeg terplekke weer een stijve paal! Wat moest het toch heerlijk zijn om met deze heerlijke vrouw samen te zijn. Ik bedacht wat een geluksvogel ik moest zijn. Zo zie je een vrouw van je dromen, mooi en opwindend, en zo heb je een niet mis te verstane uitnodiging van haar te pakken.

Twee lange dagen en nachten later, op mijn werk, pakte ik mijn mobiel en typte een sms naar haar: "Verlang naar je lippen, waar dan ook. xxx Jeroen". Ik zette er mijn naam maar even bij, want tenslotte had zij mijn telefoonnummer nog niet.
Het antwoord bleef even uit, en ik probeerde verder te gaan met mijn werk. Dat was lastig, ik was te opgewonden. Ik zat maar te denken hoe haar heerlijke lippen me kusten, en hoe haar handen tijdens dat korte moment overal over mijn lijf gleden. Ik had dan ook een harde pik, terwijl ik achter mijn bureau zat.

Pas een uur later kwam het antwoord: "Aan welke lippen zit je te denken? :-) xxx Eveline". Wow, Eveline schakelde meteen naar een volgend level. Ze wilde erotische sms-en, daar genoot ik ook wel van. Heerlijk geil antwoordde ik "Welke zijn het meest nat? En welke zijn het meest zacht? xxx". Daarna liep ik een vergadering in, met een vochtig plekje ergens daar beneden. Ik zette mijn mobiel op trillen, en kon me maar met moeite concentreren. Ik probeerde me voor te stellen wat ze nu aan het doen was. Lag ze zichzelf op bed te verwennen? Was ze geil aan het doen? Wat ze aan het werk, was ze thuis? Het wond me ontzettend op, en ik vermoedde dat ik tijdens de vergadering erg stil was.

Vlak voor het eind van de vergadering kreeg ik weer een sms: "Ik kom er niet uit, kun jij niet eens komen kijken? xxx" Mmmmm, ze nodigde me uit. Jezus, wat een heerlijke vrouw, en wat verlangde ik naar haar. Ik zou het liefste meteen naar haar toe gaan, en antwoordde dan ook "Nu? Bij jou? Mijn pik klopt... xxx". Nu kwam er meteen een antwoord: "Ja, ben heel de dag alleen thuis. Lipjes onder worden steeds natter, kom snel! xxx"

In de lunch pauze verliet ik mijn werk en haastte me naar Eveline. Ik parkeerde om de hoek en liep door een brandgang naar haar huis. De brandgang kwam naast haar oprit uit, dus weinig kans om gezien te worden. Ik twijfelde even of ik nog zou sms-en, iets in de geest van "Ben onderweg", maar besloot het niet te doen. Ik wilde ineens voor haar deur staan.

Ik belde aan, met kloppend hart. Het was spannend. En er klopte iets lager ook nog iets, en dat was een heerlijk gevoel. De deur zwaaide open, en daar stond Eveline. "Hai..." zei ze zacht en lachend. Meteen zag ik dat ze dat korte flodderige zomerjurkje aan had, samen schoenen met die hoge houten sandalen. Mijn god! Jezus, wat was ze mooi! Tegelijk dacht ik dat dat jurkje in deze tijd van het jaar wel erg koud moest zijn. Daar stond ik dan met mijn winterjas aan. Ik stapte snel naar binnen en deed de deur achter me dicht.

Ik bekeek haar nog eens en registreerde in één oogopslag wat haar zo mooi maakte: donkerrode lippen, nagels in dezelfde kleur, een donker lijntje rond haar ogen, grote oorringen, haar haar mooi loshangend.
"Wauw!" zei ik, "wat ben je mooi... en zo sexy!" Mijn ogen moesten boekdelen spreken, ik vond haar zo mooi en zo opwindend. Ze lachte, trok even haar wenkbrauw op en kuste me. Gewoon een zachte kus op mijn lippen. "Doe je jas uit..." zei ze. "Het is hier lekker warm" merkte ik op. "Ja, ik heb de verwarming lekker hoog gezet... en dan kan ik ook best zo'n jurkje als dit aan..." zei ze. Ik zei dat ik het een mooi jurkje vond, en dat ik het van de zomer al eens had staan bewonderen. "Ja, dat weet ik nog wel, je ogen rukten het jurkje toen van mijn lijf, dat was zo geil! Eerlijk gezegd, ik kreeg er een nat kutje van..." Ze kuste me nog eens, hartstochtelijk dit keer.

Ik streelde haar en voelde door de dunne stof elk ronding van haar lijf. Het waren goed gevulde rondingen, heerlijk om die onder mijn handen te voelen. Haar volle borsten die ze stevig tegen me aandrukte, haar mooie buik, ook al zo lekker vol en zacht. Mijn handen gleden over haar goed gevulde kontje, zalig gewoon. Al kussend en tongend wreef ze zich tegen me aan, god, wat een lekker gevoel! Ze wrong een been tussen die van mij en drukte daarbij haar heupen tegen me aan. Schaamteloos betastte ik haar heerlijke lijf, en ook zij liet haar handen alles verkennen.

Ineens zat ze op haar hurken voor me. Ik zag het jurkje over haar bovenbenen omhoog kruipen. Tegelijkertijd keek ze naar me op. "Ik wil je pik, lekkere vent!" zei ze, ietswat hijgend. Ze rukte mijn riem los, maakte de knoop open en deed de rits omlaag. Ze trok mijn broek aan mijn riem een stuk omlaag, tot net onder mijn heupen. Met haar hand trok ze mijn paal, al stijf en half hard eruit. Owwwww, de warmte van haar hand was zalig! Verrukt keek ze naar mijn paal. "Owwwww, wat een heerlijke pik!" zuchtte ze. En terwijl ze me met geile ogen aankeek, trok ze de voorhuid naar achteren en nam mijn eikel in haar mond. Haar rode lippen sloten zich om mijn paal.

"Owwwwwwwwww" zuchtte ik, terwijl ik mijn ogen sloot. Ik voelde de warmte, het vocht, de zachtheid van haar mond. Haar tong streelde mijn eikel en haar hand trok me rustig af. Ik sidderde van dit intense genot, juist omdat het onverwacht snel kwam. Ik had verwacht dat we eerst uitgebreid zouden tongen en elkaar betasten. Ik opende mijn ogen en zag hoe Eveline met gesloten ogen aan mijn paal zoog. Haar wangen stonden wat hol, en ze bewoog haar mond ritmisch over mijn eikel heen. Af en toe zag ik het randje van mijn eikel uit haar mond komen, om die vervolgens weer naar binnen te zien glijden. Haar hand trok me lekker af, het was zalig! Haar zo bezig te zien maakte me erg geil, en gek genoeg huiverde ik. Na een paar minuten heerlijk pijpend, mijn paal was zo hard als een ijzeren staaf, kwam ze overeind en kuste me vol op mijn mond. Ik proefde mijn eigen voorvocht, en merkte hoe ze er van genoot dit met me te delen. "Kom..." zei ze, en ze nam me bij de hand, mee naar boven.

Ik haaste me mijn broek even op te trekken, anders was ik gevallen. Ik strompelde achter haar aan de trap op, en werd getrakteerd op haar heerlijke blote benen. Het flodderende jurkje liet af en toe een stukje van haar kont zien, en ik zag dat ze er helemaal niets onderaan had. Tussen haar benen zag ik eventjes haar schaamplipjes. Oh man! Daar maakte ze me wild mee. Ik kon niet wachten! Halverwege de trap liet ik mijn hand tussen haar dijbenen glijden. Warm en zacht. "Kom eens..." zei ik, ik liet mijn hand hoger glijden en raakte haar kutje. Ik voelde de warmte, ik voelde haar vocht. God, ze was al nat... Ze kreunde en drukte haar kont naar achteren. "Ohhhhhggggggg" kermde ze, terwijl ze stilbleef staan op de overloop, "ohhhhhh jaaaaaaah..... dat is nou precies waar ik zo naar verlangde.... jouw handen op mijn lijf! Ohhhhh, ja, ga door...." Ik genoot van haar zachtheid en haar warmte. Nadrukkelijk draaide ze met haar kont heen en weer.

"Draai je om..." zei ik, en om mijn woorden kracht bij te zetten, pakte ik haar aan weerszijde vast en draaide haar heupen. Ze trok haar jurkje iets omhoog, zodat ik een ongehinderd zicht op haar kutje had. Haar buikje erboven had een toefje haar, maar haar lipjes waren heerlijk gladgeschoren. De lipjes waren wat gezwollen en stond een beetje uit elkaar. Natuurlijk zorgde ze daar zelf wel voor, door haar benen iets te spreiden. Terwijl ik haar weer tussen haar benen streelde, kuste ik haar vlak boven haar schaamhaar. Terwijl ze haar jurkje nog omhooggetrokken tegen haar buik aandrukte keek ze me aan. Ik zag haar geile blik, waarmee ze me aanspoorde.

Terwijl mijn vingers naar boven gleden en haar lipjes raakten, kuste ik haar vlak boven haar clitje. "Mmmmmmm" zuchtte ze, "Ohhhh lekker...." Haar lispelende woorden maakten me ongekend geil, ik wilde haar hier, terplekke. Niks meer wachten, nu! "Ik wil je, hier!" zei ik, "Ga zitten!" Ik drukte haar met haar kont naar achter, op een trede. Ze liet zich achterover zakken, en lag met haar rug op de treden erboven. Nog steeds hield ze haar jurkje vast. Ik schoof haar benen uit elkaar, waardoor haar mooie kutje helemaal beschikbaar was. De lipjes spleten wat verder open. Ik zag vocht, en dat maakte me nog geiler.

Ik stond voor haar op de trap en liet mijn broek weer zakken. Snel, ik wilde mijn pik in haar hebben! Ik zag hoe ze me wellustig aankeek, bijna loom. Haar handen gleden traag over haar borsten in het jurkje, en dan naar beneden. Ze bleef me daarbij aan kijken, hield mijn blik vast. Toch zag ik hoe ze haar hand tussen haar dijen bracht en met haar vingertoppen haar kutje begon te strelen. Rondjes draaien, waardoor ze haar schaamlippen en clitje masseerde. Man, wat geil! Ik pakte mijn pik vast, de voorhuid was al wat naar achteren geschoven, en uit mijn eikel kwam al voorvocht.

Evelien keek gebiologeerd naar mijn pik en toen naar mij. "Lekkere lul, zeg", zei ze, en ze beet op haar lip. Haar hand draaide rondjes over haar sappige kutje. Af en toe een vinger erin. Ze reikte naar mijn paal, en ik probeerde wat dichterbij te komen, zodat ze hem kon vastpakken. Met mijn broek op mijn enkels ging dat voor geen meter en ik besloot maar gewoon op haar te kruipen. Ik zakte door mijn knieen, totdat ze op een trede rustten. Beiden keken we naar beneden. Ik pakte mijn pik vast en richtte hem op haar lipjes. Ik liet me voorover zakken en leidde mijn lul naar haar smachtende kutje.

Mijn eikel gleed even over haar lipjes heen en werd natter. Ik liet me nog iets zakken en gleed naar binnen. Mijn dikke paal rekte haar kutje lekker op, en ik vulde haar helemaal. "Owwwwwhhhh" zuchtte ze, en ze sloot haar ogen en liet haar hoofd achterover zakken. Haar lange haren spreidden zich over de traptrede. Oh, wat was het een zalig gevoel om in haar te zijn! Deze geile vrouw gaf me alle gelegenheid mijn verlangen in haar uit te leven. Ik begon te stoten en voelde keer op keer hoe mijn eikel haar kutje oprekte. Een waanzinnig lekker gevoel. Het was heerlijk, en aan haar kreunen te horen had ook Evelien het erg lekker.

Alhoewel genoeg voor de eerste geilheid, was neuken op de trap niet echt bevredigend. Het was een onweerstaanbaar gezicht haar achterover te zien liggen met haar benen gespreid. Haar benen die eindigden in haar hoge sandalen. Alsof ze zich helemaal aan me overleverde. Maar deze houding was niet lang vol te houden. Daarom trok ik me na een minuut neuken uit haar hete kutje. Kleddernat was mijn pik. "Zullen we lekker op bed verder gaan?" vroeg ze me, alsof ze mijn gedachte las. Nog geen halve minuut later lagen we op haar bed, en gleed ik opnieuw in haar. Weer lag ze met haar benen uit elkaar gevouwen en kon ik haar heerlijk diep neuken.

Haar kutje was smachtend, en met haar bewegingen melkte ze mijn pik helemaal uit. Wellustig kreunend lag ze onder me. Dat alles maakte me compleet gek, en ik merkte hoe ik in deze houding zonder moeite en snel klaar zou kunnen komen. Daarom rolde ik van haar af, en trok haar met me mee. Ik eindigde op mijn rug met Evelien boven op me. Ze nam het naadloos over, en begon ritmische met haar heupen te rollen, daarbij mijn harde pik mangelend in haar kutje. Het was een ongelofelijk geil gevoel om zo in haar kutje te mogen zijn. Ze kreunde luid en kronkelde heftig. Een prachtig gezicht, haar volle ronde vormen, die allemaal bewogen. Ze begon steeds wilder te bewegen en ik merkte hoe ze begon klaar te komen. Haar wangen werden roder en haar ogen draaiden weg.

Ze liet mijn pik telkens half uit haar kutje glijden door naar achteren te bewegen. Daarna drukte haar heupen naar voren, daarbij mijn pik heftig in haar kutje drukkend. God, wat heerlijk. Ineens was het er, sidderdend kwam ze klaar en gooide ze zich op me. "Owwwwwwwwww" kermde ze, terwijl ik mijn armen om haar heen sloeg. "Wat ben je toch een lekker wijf! zei ik haar, terwijl ik teder haar rug streelde, van haar nek, tot aan haar kontje. "Mmmmm, dit had ik echt even nodig" hoorde ik haar onder een bos heerlijk haar zeggen.

Na een tijdje tilde ze haar hoofd op en keek ze me aan. "Je pik is lekker!" zei ze, en draaide nog eens met haar heupen, "hij gaat lekker in me, en je vult me lekker op..." Daarna gaf ze me een uitgebreide maar heerlijke tongzoen. We namen er de tijd voor, en genoten van in elkaars armen liggen. Gewoon lichamelijk, en lekker warm.

Ik bedacht hoe heerlijk opwindend ze eigenlijk was. Hoe geil het was om zo maar even bij haar aan te bellen en 5 minuten later heerlijk met haar te neuken. Ze merkte dat mijn pik schokte, en riep me terug in het heden. "Hey, je pik klopt...." zei ze. "Inderdaad, ik bedacht net hoe ongelofelijk geil dit is. Ik bedoel, ik kom hier binnen en een paar minuten later lig jij met je benen wijd op de trap en in bed. En hebben we het heerlijk." "Ja, lekker he?" beaamde ze lachend, waarna ze van me afrolde.

Geboeid keek ik naar haar mooie vormen die deinden en bewogen. Man, wat een mooie vrouw was Eveline. Ik streelde haar flinke dijen, toen ze naast me kwam zitten. We kletsten wat, terwijl we dicht bij elkaar waren en elkaar vooral veel aanraakten. Gaandeweg streelde ze mij ook, en ik merkte dat ze graag met mijn pik speelde. Dat was een fijn gevoel. Haar vingers waren warm en krulden zich om mijn pik en ballen. 

Langzaam gingen haar spelende en strelende bewegingen over in doelbewust aftrekken. Ze sloot haar hand nu om mijn paal, en hield hem stevig vast. Haar donkerrode nagels vielen op, erg erotisch, vond ik. Ritmisch bewoog ze haar hand, terwijl ze mijn pik stevig vasthield. Ik vond het erg lekker, vooral omdat ze me wellustig aankeek. "Lekker, he?" vroeg ze, terwijl ze eigenlijk geen antwoord nodig had. Ze las de opwinding zo wel van mijn gezicht af. Ze zat op haar knieen naast me, en ik begon haar te strelen, voorzover dat kon. Haar benen, haar zij, haar kont. Mooie, vrouwelijke vormen die ik met plezier streelde.

Ik probeerde mijn hand onder haar kont te krijgen, om bij haar kutje te komen. Dat lukte zo niet, maar ze tilde haar kontje op om mij de gelegenheid te geven. Ik liet mijn vingers meteen in haar kutje krullen en hoorde haar kreunen. "Niet doen" zei ze, "zo kan ik me niet concentreren... en je wilt vast ook lekker genieten" Ik knikte bevestigend, bleef in haar kutje spelen. "Ok, dan gaan we het anders doen" zei ze. Ze kwam half over mijn buik heen hangen. Met haar rug naar me toe. Ik kon niet meer bij haar kutje en ik kon ook niet meer zien wat ze deed. Damn! Haar heerlijke bos met haar lag over mijn buik.

Natuurlijk genoot ze hier van, en vertraagde ze haar rukbewegingen. Ik voelde niet veel meer, totdat ik merkte hoe ze me likte. "Jezus!" kreunde ik. Dit was lekker, zeg! Ze likte langzaam en teder en hield mijn stijve pik daarbij stevig vast. Haar tong krulde om mijn eikel en vooral de toom bewerkte ze uitgebreid. Wauw! Af en toe stopte ze, om me ergens anders te strelen. Dan hervatte ze haar goddelijk werk weer. Zo wist ze me wel gek te maken. Ze nam er uitgebreid de tijd voor, en stopte telkens als ik helemaal gek dreigde te worden. Telkens als ze weer opnieuw begon ging ze een stapje verder.

Nu had ze hem al heerlijk in haar mondje, en het was bijzonder opwindend te voelen hoe ze mijn harde lul in haar mond zoog en hem er weer uit liet glijden. Tegelijkertijd voelde ik haar had waar mijn lul soepel doorheen gleed. Ze pijpte heerlijk en ik wilde er niets van missen. Aftrekken en zuigen en dan ook nog mijn ballen masseren, dat was echt wel lekker. Ze had geen haast en liet me langzaam mijn orgasme naderen. Ik concentreerde me op haar lippen en tong en voelde het hoogtepunt zich in de verte aankondigen. Het was onontkoombaar. Gestaag rukkend en zuigend bevredigde ze me, en zoog ze mijn zaad uit mijn pik. Ik schokte en beleefde heerlijk momenten. Ze hield zich net genoeg in om me het ultieme genot te laten beleven. Met mijn schokkende pik nog in haar mond, keek ze me genietend aan.

Toen ze mijn pik uit haar mond liet glijden, zag ze nog een druppel zaad bovenop mijn eikel liggen. Met het puntje van haar tong likte ze het eraf en keek me genietend aan. "Jezus, wat lekker" zei ik, loom op mijn rug liggend. Ze kroop wat naar boven en kuste me. Ik proefde de smaak van mijn zaad nog op haar lippen. Uitgebreid kussend zorgde ze ervoor alles met me te delen. Mmmmmm, dit was zooo lekker, lekker kussen na een orgasme. Lekker genieten van elkaar, dat is lekker intiem. Terloops liet ze haar hand op mijn borst liggen en met haar vingers streelde ze me wat. Ik sloeg mijn arm om haar heen en hield haar losjes vast. Samen lagen we gewoon te liggen, na te genieten.

Na een paar minuten liggen en wat kletsen, streelde ik haar buik. Lekker zacht en een gladde huid. Ik streelde haar vlak boven haar kutje, en het eerste stukje van haar benen. Af en toen liet ik de palm van mijn hand over haar lipjes glijden. Dan hield ze even haar adem in, of kreunde zacht. We kusten elkaar uitgebreid en langzaam werd mijn pik weer stijf. Ze pakte hem vast en speelde er mee. Dat maakte hem alleen maar stijver. Ze kwam overeind en ging op handen en knieen zitten, met haar kont naar me toe. "Kom..." gebood ze me. Ze schopte haar sandalen uit.

Ik kwam ook overeind en ging vlak op mijn knieen achter haar zitten. Ze keek achterom, en haar lange haren vielen van haar rug af. Ik zag haar volle borsten bungelen. Ze keek verlangend, en beet op haar lip. Ik pakte mijn paal vast en leidde hem naar haar kutje. Eveline streelde zichzelf daar al, en toen mijn eikel bij haar kutje was, gebruikte ze haar vingers om hem naar binnen te leidden. De aanraking van haar vingers was lekker, en ik hield even in om haar te laten spelen. Daardoor raakte het puntje van mijn eikel regelmatig haar lipjes, en dat alles vond ze behoorlijk opwindend, gezien het gekronkel.

Met een stoot duwde ik mijn paal naar binnen, Eveline zuchtte even met gesloten ogen. Meteen daarna begon ik te stoten. Diep en stevig. "Ahhhhhh jaaaaah" zuchtte ze weer, ""zo jaaaaaa, lekker...." Dit was lekker, ook om te zien hoe ze genoot. Het was heerlijk om te zien hoe ze met haar kont elke stoot opving en de beweging die zich door haar lijf verplaatste. Hoe haar borsten daardoor bungelden. Ik streelde haar rug, en genoot zelf van de blik op mijn pik. Terwijl die in en uit haar kutje schoof, zag ik mijn lid glimmen van haar vocht. Wat lekker zeg!

Evenline kreunde en zakte door haar armen, ze legde haar hoofd op haar wang op het bed. Met gesloten ogen kreunend ving ze elke stoot op, ze leek in extase. Ik vond het heerlijk haar zo te zien genieten, dat wond me enorm op. Ik bracht mijn hand om haar buik en tussen haar benen in. Voelde de aanzet van haar lipjes. Lipjes die nu lekker gespleten werden door mijn glibberige pik. Ik voelde het harde clitje, en begon dat met mijn vingers te draaien. "Ohhhhh jezus!!!!!" stootte ze uit. Ze reageerde heftig op mijn aanraking, maar ik zag dat ze het fijn had en ging ermee door.

Samen met een verhoogd tempo neukte en streelde ik haar. Eveline sidderde en schokte met haar lichaam. Ik beukte in haar kut, en ramde mijn pik diep in haar. Ze was niet ver meer, ik zag haar ogen in de verte staren. Het geile gekreun maakte me duidelijk dat ze haar orgasme ging bereiken. Heerlijk om haar zo te mogen zien gaan. Jezus, wat was dat toch geil, zeg! Met een paar laatste stoten neukte ik haar naar haar ultieme moment en verstijfde ze even, en meteen daarna liet ze zich helemaal plat op bed zakken. Ik gleed met haar mee, en probeerde in haar te blijven. Dat lukte niet, haar kont was te groot. Lekker groot, ik hield daar wel van!

Eveline lag na te genieten op bed, en had een voldane glimlach op haar haar gezicht. Het was fijn om zo te kunnen genieten van elkaar. Dit zou er zeker vaker van komen.

 

 

 

02:02 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

01-02-11

Saskia en Lotte

De trouwe lezer zal het al wel gemerkt hebben: het is al een tijdje stil hier. Al een tijdje geen nieuw verhaal meer. De laatste tijd had ik het wat drukker en kennelijk is er daardoor even wat minder inspiratie. Om jullie toch wat te lezen te geven, hier een verhaal uit de oude doos. Have fun!

Jeroen

-

Het was al weer een tijdje geleden dat ik bij Saskia was geweest. Ze is een gescheiden vrouw, die om de hoek woont. We leerden elkaar kennen toen mijn vrouw een dagje weg was (zie Saskia I en II).
De laatste tijd zie ik haar vaker met modieuze kleren. Ze draagt graag rokjes en ze draagt er steevast zwarte suede hoge laarzen onder. Van die laarzen zonder rits. Zelfs nu, in de zomer draagt ze die laarzen vaak, onder een rokje, of over een strakke broek. Ik vind het er heerlijk uit zien. Het was duidelijk dat ze er graag leuk en vooral vrouwelijk uit wilde zien, ondanks haar korte haar.

Ik herinner me nog goed dat de vrijpartijen die we samen hadden meestal heerlijk teder en geduldig waren. We zochten meestal een tijd uit, dat we een langere tijd heerlijk van elkaar konden genieten. Ze hield van elkaar knuffelen en aanraken, strelen en kussen, en dan afsluiten met een lekkere zachte vrijpartij.

Laatst kwamen we elkaar tegen, zeiden hoi en hallo tegen elkaar. Met meteen natuurlijk een een blik van herkenning: "Weet je nog, die heerlijke vrijpartijen?" We raakten aan de praat en ze zei dat ze eigenlijk wilde dat ik weer eens langskwam. Of ik daar ook weer eens zin in had? "Oh, dat lijkt mij ook fijn" zei ik. Ze lachte en vroeg me of ik morgen vroeg zou kunnen. "Mijn kinderen zijn dan bij mijn ex, en ik heb de hele dag de tijd. Het lijkt me fijn om dan met jou te kunnen genieten". Ik dacht even na en zei "Morgen kan ik ook! Het lijkt me fijn om weer eens bij je te zijn" antwoordde ik. Ze bezegelde onze afspraak door mijn hand aan te raken en fietste toen weg.

Zoals altijd liep ik bij haar achterom naar binnen. Ze verwelkomde me met een tedere kus en een omhelzing. Ze zag er weer verrukkelijk uit: een strak zwart topje, een leuk wijdvallend spijkerrokje en daaronder haar zwarte hoge suede laarzen. De schacht van de laarzen had ze een beetje naar beneden geschoven en dat zag er speels uit. Ze was een beetje op gemaakt: mascara en een lijntje onder haar ogen. Ze zag er heerlijk uit.

Ze keek me veelbetekend aan en vroeg me of ik er zin in had. "Nou en of, ik verlang erg naar je" antwoordde ik. Ze zei "Ik heb ook zo'n zin. Ga je mee?" Net als vroeger, pakte ze mijn hand en nam me mee de trap op.
Ik had een mooi uitzicht op haar prachtige benen en haar zalige kontje. Ze bewoog zo mooi, zo gracieus. Haar hogen hakken zorgden daar wel voor. Ze wist exact wat voor effect ze op me had, want boven aangekomen keek ze even achterom om te zien waar ik naar keek. Nou Saskia, naar jouw zalig lijf! Ik verlangde behoorlijk naar haar.

In de overloop draaide ze zich om, en wachtte tot ik boven was. Ze nam me in mijn armen en we kusten elkaar heerlijk. Lekker tongen en genieten van zachte lippen. Na een tijdje keek ze me aan. Haar glinsterende ogen vertelde me dat ze geil was. "Zeg, ik moet je nog iets vertellen..." begon ze aarzelend. "Wat dan?" vroeg ik haar, een beete weifelend, bang voor een afwijzing of iets dergelijks. Pretlichtjes in haar ogen namen dat gevoel snel weg. "Ik heb een verrassing voor je, en ik hoop dat je die leuk vind", ging ze verder. "Oh?" zei ik nieuwsgierig, "Nou, ik ben benieuwd." Ze kuste me en begon te vertellen.

"Toen wij elkaar leerden kennen, heb ik een tijd lang mijn sexuele kanten onderzocht. Ik heb een beetje geëxperimenteerd" vertelde ze. Wauw, dit had ik helemaal niet achter haar gezocht. Ze ging verder, "Ik heb ook met een vrouw gevreeën. Dat vond ik ontzettend fijn! Als vrouwen onder elkaar weet je toch meer wat je precies wilt en wat je lekker vind." Ik was heel verbaasd, maar vond het ook super geil om te horen dat Saskia met een vrouw had gevreeën.

"Ik vrij nog steeds regelmatig met haar en geniet daar heel erg van. Maar ik kwam erachter dat vrijen met een man ook heel fijn is". "Dank je!" zei ik haar. Ze moest lachen, maar ging verder, "Ik zou eigenlijk allebei willen hebben, vrijen met een vrouw maar ook met een man."
Ik begon te voelen waar dit heen ging, en het beviel me wel... "Ik heb mijn vriendin gevraagd wat zij er van zou vinden om met mij en een man te vrijen en ze was eigenlijk meteen enthousiast" zei ze. "Dus als jij het goed vindt, dan gaan we vandaag met zijn drieën vrijen..."

Wauw! Dit is toch een jongensdroom! Een vrouw vraagt aan je of haar vriendin ook mee mag doen. Ik stamelde wat, maar Saskia kon zien dat ik er zin in had. Ze kuste me dankbaar en zei "Dank je lieverd, ik beloof je dat we het heerlijk gaan hebben! Ik zal haar eens even bellen. Als het goed is zit ze al te wachten". "Oh" zei ik, "wist ze dan dat je vandaag met mij zou zijn?" Ze lachte samenzweerderig en zei "Ja, nadat we gisteren afgesproken hadden, heb ik haar gebeld en verteld dat mijn minnaar vandaag zou komen. En of ze geinteresseerd zou zijn in een triootje als jij dat ook wilde. Nou, ze was laaiend ethousiast. Vlak voordat je hier kwam heeft ze al een keer gebeld om te vragen of ik al wist of je wilde".

Ze pakte haar mobiel en belde haar vriendin "He, met mij! ... Ja, hij is hier ... ja ... ja echt waar... ja het lijkt hem ook leuk... ok, tot zo". Ze hing op, keek me vrolijk aan en zei "Nou, ze komt er zo aan. Ze woont hier achter, dus ze zal er snel zijn". "Woont ze hier achter?" vroeg ik haar, "wie is het dan?". "Lotte, van derde huis van de hoek. Je weet wel, ze heeft twee kinderen van 3 en 5" zei Saskia. Er begon me wat te dagen. Als het was die ik dacht, dan ging dat nog leuk worden, Lotte was een mooie moeder, lang donker blond haar, flinke borsten en heupen. Ik zag haar regelmatig op de fiets, ze werkte ergens bij mij in de buurt. Een mooie meid in ieder geval. Dat zou toch wel heerlijk zijn.

Saskia kwam naar me toe en kuste me. "Heb je er een beetje zin in?" vroeg ze me. Bij mijn gedachte aan Lotte, had ik al wat beroering in mijn broek gevoeld, en ik antwoordde bevestigend. "Hoe ken je Lotte eigenlijk?" vroeg ik haar. "We kennen elkaar van het schoolplein, onze kinderen zitten in dezelfde klas. Op een gegeven moment zijn we bij elkaar koffie gaan drinken, en we merkte dat ze dezelfde interesse in mannen en sex hadden. We worden allebei graag verwend, en staan allebei open voor experimenteren. We wilden eigenlijk allebei eens weten hoe het met een vrouw zou zijn en dus hebben we dat samen uitgeprobeerd. Het was zo heerlijk, dat we nog regelmatig samen een ochtendje of middag genieten.

Toen kwam Lotte binnengelopen. "Halloooo" zei ze vrolijk. Ze kwam naar me toe en gaf me een hand. Ze keek me aan en zei "Hoi, ik ben Lotte". Ik stelde me ook voor. Ze ging verder "Heeft Saskia al verteld hoe het zit met ons?", waarbij ze wees op Saskia. Ik antwoordde "Ja, net. Saskia zei dat jullie samen regelmatig vrijen en nu eens met een man erbij willen proberen". "Inderdaad, nou ik heb er zin in, en jij?" vroeg ze weer. "Ik heb heel veel zin" zei ik. En of ik dat had: Lotte zag er fantastisch uit: ze was een kleine vrouw maar leuk gekleed. Een zwart strak truitje dat haar stevige borsten mooi liet zien, haar brede heupen verpakt in een kort zwart rokje en daaronder kousen. Ze droeg mooie bruine leren laarzen met hoge hakken. Ze liep en bewoog mooi op die hakken, dat had ik al meteen gezien toen ze binnenkwam.

Lotte en Saskia kwamen naast elkaar staan en gaven elkaar een kus, en nog een en nog een. Het kussen ging over in tongen. Ze omhelzenden elkaar en hun kussen werden vuriger. Ze gingen helemaal op in elkaar. Ik zag hoe Saskia de borsten van Lotte begon te strelen en hoe Lotte de kont van Saskia vastpakte. Ze drukten zich tegen elkaar aan en genoten intens en vurig van elkaar. Het was lekker om te zien hoe deze twee mooie meiden van elkaar genoten. Mijn pik werd wat stijver in mijn broek, en zat wat ongemakkelijk. Ik wilde meedoen, maar durfde niet goed tussenbeide te komen, ik liet ze maar even begaan en genoot van hun passie.

Na een paar minuten merkte Saskia mij weer op. Ze keek me eerst glimlachend aan, beet toen op haar onderlip en fluisterde "Kom hier, heerlijke vent, doe met ons mee." Ik liep naar haar toe en ze draaide zich naar mij toe. Ze kuste me zacht op mijn lippen. Mmmmh, dat tintelde, haar lippen waren vochtig van de hete kussen van Lotte. Saskia gebruikte haar tong en stak die in mijn mijn mond. Heerlijk genoot ik van haar tong, maar ook haar handen. Lotte hield zich nog even bezig met Saskia, maar draaide zich toen naar mij. Ze keek me aan met twinkelende oogjes, en vroeg me of ze me mocht kussen. "Natuurlijk", zei ik lachend. In eerste instantie waren haar kussen voorzichtig, maar toen ze merkte dat ik ze heet en geil beantwoordde, ging ze los en tongden ook Lotte en ik. Ik sloeg mij arm om Lottes lichaam en voelde de zachtheid. Ik vond het heerlijk. Lotte gebruikte nu ook haar handen en samen maakten we elkaar gek.

Ik werd dubbel zo snel heter en geiler: niet alleen verlangde ik hevig naar Saskia, vooral het verlangen naar Lotte en haar zalige lichaam maakte me gek! Ik wilde Lottes borsten zien, ik wilde haar kont strelen en ik wilde haar slipje uit trekken om haar schaamlippen te zien. En ik zag al voor me dat terwijl ik Lotte slipje uit deed, Saskia me lekker aan het aftrekken was. Mmmm, wat kreeg ik ik zin! Terwijl Lotte me heerlijk aan het tong was, stelde Saskia voor om naar boven te gaan: "Boven staat een bed, waar we lekker naakt van elkaar kunnen genieten".  Lotte kuste Saskia nog even en zei "Een super idee, ik wil graag uitgekleed worden door deze heerlijke vent hier!".

Op Saskia's slaapkamer ging Saskia meteen van start. Ze ging op de rand van het bed zitten, zei tegen me dat ik voor haar moest komen staan. Terwijl ik dat deed, kwam Lotte naast haar zitten. Ze kuste Saksia en vroeg "Wat ga je doen?". Saskia antwoordde, "Ik ga Jeroen eerst eens lekker heet maken. Ik wil zijn paal eens goed stijf maken". En om haar woorden kracht bij te zetten maakten ze mijn riem en broek los en gleed ie rond mijn enkels. Haar handen gleden langs mijn benen omhoog naar mijn onderbroek. Die trok ze ook omlaag en daarmee bevrijdde ze mijn inmiddels behoorlijk harde pik. "Oooh wat een mooie dikke!" zei Lotte, "Mmmm, zo'n dik geval in je hebben, dat moet heerlijk zijn". Saskia keek Lotte lachend aan en zei "Nou, dat ik je wel bevestigen. Zijn dikke pik is heerlijk in je! Hij vult je zo lekker op"

Tegelijkertijd pakte ze mijn pik vast en begon hem meteen zacht af te trekken. Oowwwwwww, heerlijk! Haar warme hand en het stevig vastpakken zorgden voor een fantastisch gevoel. Ze boog wat naar voren en nam hem toen in haar warme, vochtige mond. Ze sloot haar lippen en bezorgde me intens genot. Er is niks lekkerder dan een pik meteen in je mond te voelen glijden en van de warmte te kunnen genieten. Niks langzaam, eerst de eikel en dan likken etc. Gewoon meteen helemaal en zuigen en aftrekken! Heerlijk. Lotte, die nog steeds naast Saskia zat, had haar aandacht nu helemaal op mijn pik. Afwisselend keek ze omhoog naar mij en omlaag naar mijn pik. Ik zag in haar ogen dat ze geil was.

Saskia vroeg aan Lotte "Jij ook?" en richte mijn pik richting Lotte. Lotte maakte dankbaar gebruik van het aanbod en nam mijn pik over van Lotte. Aaaaahhh, weer zo heerlijk, Lotte pakte hem stevig vast. En begon hem ook stevig af te trekken. Meteen sloot ze haar mond om mijn inmiddels natte eikel en zoog er flink aan. Oooooh, ik sloot mijn ogen en genoot intens van haar handen en mond. Dat was eigenlijk heerlijk: Saskia was teder en lief en zacht. Lotte was heet en wilder en harder. Die afwisseling was heel lekker. Lotte's wangen stonden hol en ze keek me geil aan. Heel erotisch, haar lippen die zich strak om mijn pik sloten.

Daarna kreeg Saskia hem weer, die hem teder verwende. Ze streelde ook zacht mijn ballen, en zorgde voor lekker genot. Zo wisselden de meiden elkaar af. Een minuutje bij Saskia en een minuutje bij Lotte. Superlekker! Toen Saskia hem weer aan Lotte gaf en Lotte vol overgave aan mijn paal begon te rukken en zuigen, kroop Saskia op bed. Ze opende haar nachtkastje en rommelde er wat in. Ik zag dat ze er een vibrator uithaalde. Een vibrator met clitverwenner. Wauw, wat een geil ding zeg! Zou ze die bij Lotte gaan gebruiken?

Maar Saskia ging languit op haar rug op bed liggen. Ze deed de stof van haar spijkerrokje naar boven. Ik zag haar kutje, ze droeg geen slipje. Oh wat geil was dit. Saskia speelde met de top van de vibrator en liet die over haar venusheuvel en schaamlippen glijden. Na een tijdje drukte ze de vibrator in haar kutje. Ze schoof hem zacht naar binnen. Er ontsnapte een zucht uit haar mond. Ik zag hoe ze zich ontspande en zich liet gaan. "Ohhhhh lekker zeg!" fluisterde ze. Al die tijd was Lotte me aan het pijpen en ik werd helemaal gek. Gepijpt worden en dan zo'n mooi uitzicht op een vrouw die zichzelf helemaal gek maakt met een vibrator, heerlijk! Saskia schoof de vibrator nog iets verder en het uitsteeksel drukte nu tegen haar clitje aan. Haar rug kromde zich en en kreunde hevig.

Lotte keek nu om en zag Saskia kronkelen. Ze keek me geil aan en zei "Volgens mij heeft ze het heerlijk, maar jij ook he? Zal ik verder gaan?" Ik knikte bevstigend. "Vind je het goed als je helemaal afzuig, en je in mijn mond klaarkomt?", vroeg ze me. "Natuurlijk, oh ja, natuurlijk wil ik dat!", antwoordde ik. De waarheid was dat als ze nog een halve minuut verder pijpte ik gigantisch klaar gekomen zou zijn. Ik was niet ver meer. Saskia die heerlijk lag te genieten, keek me aan en vroeg "Lieverd, wil je me, als je klaargekomen bent, lekker komen neuken?". Oh man, dit was natuurlijk wel het lot van een man in een trio, het was dubbel zo hard werken. Ik beloofde mijn best te doen en concentreerde me op Lotte's zachte en zalige lippen.

Lotte ging met hernieuwde energie weer aan het werk. Ditmaal gebruikte ze haar nog vrije hand om mijn ballen te strelen. Zalig. Het werd nu echt te veel. Ik zag hoe Saskia heftig lag te kronkelen en luid lag te kreunen. Saskia stuurde de vibrator precies op haar genotspekjes, van binnen en van buiten met de clitverwenner. Ook zij was niet ver meer.

Lotte's hevige ruk en zuig werk en Saskia's heerlijk gekronkel zorgde snel voor een intens orgasme. Ik voelde mijn benen slap worden, en sloot mijn ogen. Opende ze weer, mocht niet vallen. Zo heerlijk, schokken, genot. Het kwam. Ja! Ohh!  Ja! Ik kronkelde, driegde toch om te vallen. Al die tijd zoog Lotte heerlijk aan mijn pik en trok ze me af. Zalig. Ik keek naar Saskia die ook hevig kronkelend, luid kreunend en haar rug krommend klaar kwam. Samen met Saskia beleefde ik een heerlijk orgasme!

Saskia lag wijdbeens na te genieten en Lotte likte zachtjes het zaad nog van mijn pik. Saskia haalde de vibrator uit haar kutje en trok een hoop vocht mee. "Kom", zei ze, "kom in me! Ik ben zo geil, ik wil meer!". "Ga gauw", zei Lotte, "geef haar de beurt waar ze naar verlangt!"
Ik ging in haar armen liggen en bracht mijn keiharde pik in haar kut. Het was lekker warm en nat. Meteen begon ze het ritme te voeren dat ze wilde. Ik paste me erop aan. Ze streelde me en kreunde dat ze het fijn had. Lotte kwam naast ons zitten en begon Saskia en mij tussen onze benen te strelen. Mijn ballen werd zacht gekneed en Saskia's schaamlippen werd gestreeld. Saskia had het niet meer en ik merkte dat ze weer ging komen. Onder me schokte ze heftig en genoot ze van haar orgasme.

Lotte was zich inmiddels aan het uitkleden. Ze deed haar laarzen uit en haar rokje omlaag en gaf me uitzicht op een leuk klein zwart stringetje. Ook dat ging uit. Mmmmm lekker hoor. Haar benen waren gestoken in kousen. Prachtig! Ik genoot van haar heerlijk lichaam, die grote borsten met grote tepels en een grote tepelhof, brede heupen en een gladgeshoren kutje. Ik keek haar bewonderend aan en zei dat ik haar mooi vond. Saskia beaamde dat: "Ja, ze is echt mooi he? Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen.". Lotte glimlachte en zei "Jeroen, ik ben blij dat ik jou heb leren kennen, ik vind je pik zo mooi! Hij is lekker dik!" Saskia zei dat het inderdaad heerlijk was als die dikke pik in je was. Lotte zei me "Als ik eerlijk ben zou ik hem graag in me willen voelen, dus...". Ze ging op haar rug liggen, met niets anders dan haar zwarte kousen. Op dit moment wilde ik erg graag in haar zijn.

Ik kroop over haar heen. Saskia zei "Ik help je wel" en pakte mijn pik vast. Ze wreef met mijn eikel over Lotte's schaamlippen. Die opende zich een beetje en Lotte zuchtte. "Ooohhhh jaaaaah! Mmmmmm lekker". Tussen Lotte's schaamlippen was het al lekker vochtig en Saskia duwde mijn eikel verder. Haar schaamlippen gingen open voor mijn eikel en ik duwde langzaam en stotend verder. Lotte lag met gesloten ogen te genieten van dit moment. "Ohhhh wat voelt dit goed! Zo heerlijk stevig, zo dik!" kreunde ze. Toen was ik helemaal in haar en ging ik op haar liggen. Lotte sloeg haar armen en onderbenen om me heen. "Je bent zo ver in me, heerlijk! Je vult me zo lekker op! Neuk me maar, lieverd, neuk me lekker en diep!" fluisterde ze in mijn oor.

Al gauw hadden Lotte en ik een zalig ritme te pakken en kronkelde we allebei. Lotte's kutje voelde zalig aan. Het leek wel of ze met haar schaamlippen lekker kon knijpen in mijn paal. Met gesloten ogen en diep zuchtend genoot ik van haar heerlijke lichaam. Tegelijkertijd verhoogde Saskia ons genot door mij en Lotte te strelen en kussen. Saskia zorgde ervoor dat haar lichaam lekker tegen onze lijven drukte. Haar hand was druk bezig tussen onze benen. Om de beurt werden mijn ballen gekneed en gestreeld en Lotte's kutje en poepgaatje verwend. Ons ritme ging omhoog en weer omlaag, zodat we intens konden genieten.

Lotte begon een orgasme te naderen. Regelmatig gooide ze haar hoofd achterover en kreunde dan hevig. Ik vond het lekker mijn pik tot aan de wortel in haar kut te rammen en haar zo diep te raken. Ze sidderde dan. Maar voor mij was dat ook zalig. Ik voelde dat de voorhuid dan maximaal naar achteren werd getrokken en dat was heerlijk. Het ritme ging omhoog en ik merkte dat Lotte ongecontroleerde bewegingen begon te maken. Ze maakte me zo wild met haar kronkelen dat ik ook ging komen. Heftig stotend en heet kreunend bereikten we ongeveer tegelijkertijd een heerlijk orgasme. Met een paar diepen stoten in haar spoot ik haar vragende kut vol.

Ik rolde van Lotte af. Dit was echt heerlijk! Ook Lotte lag even na te genieten. Saskia zag haar kans schoon en begon haar vriendin te strelen. Haar handen streelden haar hele lijf, benen, buik, armen, borsten. Lotte murmelde dat ze dit lekker vond en genoot met gesloten ogen. Saskia begon zich langzamerhand te concentreren op Lotte's mooie volle borsten en kneep er zacht in. Duwt, kneedt, knijpt, trekt. Lotte genoot van dit spel en liet het zich ondergaan. Saskia's handen gleden dan in de richting van Lotte's kutje, maar Lotte trok Saskia bovenop zich. De meiden kusten elkaar en al gauw zijn ze verwikkeld in een heerlijk tongenspel. Dit was zooo opwindend om te zien. Hun handen streelden elkaars lichamen en beiden waren al gauw helemaal van de wereld. Het was duidelijk te zien, dat ze intens van elkaar genoten.

Daarna gingen ze in 69 positie liggen. Lotte op haar rug en Saskia andersom er bovenop. De tongen deden hun werk en schaamlippen werden gelikt, clitjes gestreeld. Ik keek gefascineerd toe hoe ze elkaar naar grote hoogte brengen. Zachte likjes werden afgewisseld met harde vinger sessies. Kutsappen vloeiden rijkelijk en bij Lotte liep ook nog mijn zaad uit haar kutje. Dit was ontzettend opwindend om mee te maken. Na een kwartier intens gekreun en gelik en gevinger kwamen beide meiden heftig kreunend klaar Hun lichamen schokten en kronkelden.

Ze rusten in elkaars armen wat uit, en al die tijd zat ik met een stijve pik naar ze te kijken. Saskia merkte me als eerste op. Ze lachte naar me en zei "Hoe vond je dat nou, twee meisjes die elkaar heerlijk laten genieten?". Ik zei dat ik het super opwindend vond, en dat ik het ook heerlijk had. Saskia stelde voor dat ik nu eens op mijn rug ging liggen, dan konden Lotte en zij mij eens gaan verwennen. Met kloppende pik voldeed ik aan haar verzoek en ging midden op bed op mijn rug liggen. Saskia en Lotte kwamen aan weerszijde liggen en begonnen me te strelen en te zoenen. Zoveel aandacht was heerlijk. En vier handen was altijd fijner als twee handen.

Ik onderging het met heel veel plezier. Jezus wat was dat lekker. Ik voelde Lotte's handen mij pik vast pakken en heerlijk zacht aftrekken. Saskia begon mijn eikel te likken, eerst het puntje, daarna het randje rondom. Wauw, wat intens! Dan draaiden ze de rollen om, Saskia trok me teder af en Lotte gebruikte haar mond. Vooral het wisselen van de hand waarnmee ik werd afgetrokken was heerlijk. Het vstpakken en loslaten van mijn pik.

Gaandeweg werden bewegingen meer gericht op het bevredigen van mij. Er werd harder aan mijn pik gezogen, het aftrekken gebeurde wat sneller. Af en toe kwamen Lotte en Saskia allebei met hun mond en zat mijn pik tussen hun heerlijke lippen. Daarna weer fantastisch aftrekken en pijpen. Het duurde niet lang of ik voelde de druk in mijn ballen toenemen. Ook de meiden merkten dat en concentreerden zich op mijn genot. Ik werd heftig afgetrokken en voelde mijn zaad eraan komen. Luid zuchtend en kronkelend bevredigde de meiden me. Het laatste moment hield Lotte mijn pik recht omhoog en spoot het zaad de lucht in. Het grootste deel kwam op mijn buik terecht, maar een deel kwam op de wangen en het haar van de Lotte en Saskia terecht. Wauw, het leek wel een porno film! Ik heb nooit begrepen wat daar nu zo leuk aan is, het haar van een vrouw onderspuiten. Maar nu het mijn zaad was, moet ik zeggen dat het wel heel geil was!

22:42 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |