17-02-11

Eveline

Deze fantasie werd geboren zo vlak na oudjaarsdag, toen ik op Eveline op haar oprit zag. Ik heb het eerste deel in die tijd al geschreven, maar door allerlei omstandigheden, kwam ik er niet toe deze af te maken. Nu was de rust er weer even, en heb ik het verhaal af gemaakt. Hopelijk binnenkort weer wat verhalen.

Veel plezier, en genot :-P

----

Een stuk verder op in de straat woont een vrouw die me vanaf het begin af dat ik daar woon al opgevallen is. Een gezette vrouw, een kop kleiner als ik. Ze compenseerde haar kleine lengte met hoge hakken. De weinige keren dat ik haar zag, droeg ze hakken. Maar wat het meeste aan haar opvalt, in ieder geval mij opvalt, is haar haar. Tja, hoe noem je dat? Golvende lokken? Manen tot op haar schouder? In ieder geval bruin van kleur.

Deze vrouw heeft iets over zich. Ik kan er niet goed de vinger op leggen, niet goed onder woorden brengen. Ik vind dat ze sex uitstraalt, ze heeft sex-appeal. Of nee, niet sex, nee, porno. Haar houding, haar air, haar maniertjes. Uit haar hele doen blijkt dat ze weet dat ze mooi is, en dat ze mannen kan verleiden. Maar daar naast laat ze haar omgeving ook heel subtiel weten dat ze een liefhebber is van sex en erotiek. Niet overduidelijk, nee, het is veel subtieler. Ik zei al dat ik het niet goed onder woorden kan brengen. De manier waarop ze je aankijkt, onbevangen, zelfbewust zelfs. Haar kin wat naar voren, maar toch ook weer niet arrogant.

Haar kleding is niet hoerig, maar eerder klassiek. En toch weet ze die zo te dragen dat er verleiding van uit gaat. Een eenvoudig shirt, niet te strak, maar toch ook wel weer zo dat je ziet dat ze flinke stevige borsten heeft. Bij haar decollete steekt de kleur van haar huid mooi af tegen haar shirt.

Over haar shirt draagt ze brede bruine riem, waardoor haar stevige buik goed zichtbaar is. Het mistaat niet, absoluut niet, in tegendeel zelfs. Daaronder een grijze broek om haar stevige benen, gestoken in hoge bruine laarzen. Kortom, een mooie vrouw. Een vrouw waar ik graag eens een beschuitje mee zou willen eten. Maar ja, haar verschijning trekt meer mannen aan, en ik zal vast niet de enige zijn die dat beschuitje wil eten.

Laatst liep ik door de straat toen zij en haar gezin langsfietste. Toen ik haar zag, hield ik onwillekeurige mijn adem in. Jezus, wat had ze nu aan?!?!? Een dun zomerjurkje, fladderend om haar lijf. Kort, heel kort. Misschien wel te kort. Een groot deel van haar zongebruinde benen was te zien. En die eindigden in houten sandalen, waarvan de riempjes met bolle nagels waren vastgezet op het hout. Sandalen met een hele hoge hak. Belachelijk hoog. Ik weet zeker dat het er niet uitzag als ze daar op loopt. Ze was op de fiets dus ik kon het niet met eigen ogen zien, maar deze hakhoogte dwingt een vrouw geforceerd te lopen, en dat is geen mooi gezicht.

Maar daar ging het niet om. Het ging het feit dat ze ze aan had. Want wanneer trek je dat soort schoenen aan? Ze kon er vast niet lekker op kunnen lopen, ze zal er best last van gehad hebben. Dus waarom dan? Mijn theorie, ze droeg ze om verleidelijk te zijn. Het paste in mijn beeld van haar, het verleidelijk willen zijn, het sex-appeal uitstralen. Ook andere zaken die ik van haar had gezien, zorgden voor het beeld van een vrouw die graag gezien wilde worden, die een exhibistionistisch trekje had. Ze reed in een cabrio, en had ze een fiets met een grote rechthoekige rieten mand voor aan het stuur, een soort bakkersfiets zeg maar. Al met al een vrouw die graag opvalt en daar ook wat voor doet, subtiel weliswaar, maar toch.

Mijn blik klikte zich vast op haar benen en hoge hakken en ik staarde haar na. En dat had ze natuurlijk haarfijn door. Sterker nog, ze keek me geamuseerd aan. Alsof ze wilde laten weten dat ze genoot van mijn blik. Of dat ze wilde zeggen "Toe maar, verlustig je maar aan me, aan mijn benen. Geil er maar lekker op". En dat deed ik dan ook. Jezus, wat mooi...

Ik moest mijn blik losrukken van haar benen, en keek in plaats daarvan naar haar man. Ook hij had gezien dat ik naar zijn vrouw keek. Geschrokken verwachtte ik allerlei verwensingen naar mijn hoofd geslingerd te krijgen, maar ook hij keek geamuseerd, maar meer in de zin van "Mooi he? Daar mag ik aankomen en jij niet!". Het gezinnetje fietste verder en ik verloor ze uit mijn oog.

Al lopend fantaseerde ik over deze vrouw, over haar heerlijke verschijning en ja, ook over haar heerlijke lijf. Wat een fijne ervaring moest het zijn om deze vrouw te zien genieten. Ik zou haar wel eens bezig willen zien. Al fantaserend kreeg ik een harde paal, en dat loopt niet zo erg lekker...

Een week later zag ik haar nog eens, ze stond op haar oprit te praten met een buurvrouw. Weer had ze dat jurkje aan, blote benen, en haar voeten gestoken in die immens hoge houten sandalen. Genieten draaide ik al lopend mijn hoofd, ik wilde zoveel en zolang mogelijk zien. Tijdens haar gesprekje met haar buurvrouw keek ze mij aan. Dit keer kon het me niet schelen dat ze zag dat ik zo naar haar staarde en ik bleef naar haar kijken. In mijn fantasie stond ik achter haar en streelde haar stevige kont. Ze reageerde door te wiebelen en daarbij bewoog ze haar benen. Haar gebronsde benen. Ik voelde onder haar rokje en merkte hoe zacht en tegelijkertijd stevig haar billen waren. Tja, alleen maar een fantasie.

Dat was afgelopen zomer. Een hele tijd zag ik haar niet meer. En alhoewel ik elke vrijwel dagelijks langs haar huis reed, zag ik haar niet meer. Tot vorige week. Het was oudjaar, en ik had net de boodschappen voor oud en nieuw en nieuwjaarsdag gedaan. Ik fietste langs haar huis en zag haar weer. Dit keer natuurlijk in een winterjas. Haar volle bos met bruine haar lag over een dikke sjaal. En nog steeds die mooie bruine laarzen. Vreemdgenoeg was op haar oprit een paar hangtafels aan het klaarzetten. Een feestje? Ze zag me en ik stond op het punt mijn blik af te wenden, toen ze riep: "Heee! Komen jullie ook?" Ik dacht dat ze het tegen iemand anders had, en ik keek om me heen. Niemand te zien. Nog eens riep ze: "Ja... nee.. ik heb het tegen jou!" riep ze lachend.

Ik remde af en fietste het stukje naar haar terug, terwijl zij van de oprit naar me toe kwam lopen. "Hey, jullie komen vanavond toch ook?" vroeg ze. "Uhhhh..." zei ik stamelend, want ik wist totaal niet waar ze het over had. "Jij woont toch een stuk verderop, jullie wonen hier nog niet zo lang, toch?" vroeg ze weer. "Uh ja, dat klopt....". Ze ging meteen verder "Elk oudjaar vieren we oud en nieuw op onze oprit, de hele straat komt dan. Of is uitgenodigd in ieder geval..." "Ah, zo... Dat wist ik niet, doen jullie dat elk jaar?" vroeg ik, eerder verbaasd, omdat oud en nieuw toch meestal met vrienden gevierd wordt.
"Ja!" zei ze enthousiast, "dus jullie zijn ook uitgenodigd, vanaf een uur of elf". "En moeten we nog iets meebrengen, of bijleggen, of zo?" vroeg ik haar.

"Nou, iedereen brengt meestal iets mee, wat ie kwijt wil. De één brengt champagne mee, de ander hapjes. Dat mag je helemaal zelf weten." verklaarde ze. Ze keek me aan en vroeg "Dus je komt?" "Nou, het lijkt me erg gezellig, ik zal eens even overleggen" zei ik. "Nou, ik zou het erg leuk vinden als je komt" zei ze, en als afscheid streek ze even over mijn arm. Een gewoon gebaar, maar de ogen waarmee ze keek spraken boekdelen. Wat een verleiding, wat een geile ogen had ze ineens. Ik wist zeker dat ik er heen zou gaan, desnoods alleen en na 12 uur.

Thuis overlegde ik even en mijn vrouw antwoordde dat ze ook wel zin had om te gaan. Omdat we eigenlijk van plan waren om oud en nieuw thuis met de kinderen te vieren besloten we na 12 uur te gaan, als de kinderen in bed lagen. Opgewonden door het feit dat ik haar na zoveel maanden eindelijk zou leren kennen, verzuchtte ik het langzaam verlopen van oudjaarsavond.
De rest van de dag verliep als normaal, we aten oliebollen en telden samen met de kinderen de uren naar de jaarwisseling af. Weer met twee voeten op de grond, maakte ik me geen illusies, deze opwindende vrouw had vast meer mannelijke aandacht, bovendien had zij haar man daar ook rondlopen, en ik zou er met mijn vrouw zijn.

Tegen half een liepen we door de straat, naar de oprit waar het feestje gehouden werd. Het was toch best koud, alhoewel de opwinding en de alcohol me lekker warm hielden. Op de oprit stonden al aardig wat mensen gezellig te kletsen en te lachen, ik schatte een man of 30. Er waren vuurkorven en er was muziek. Op de hangtafels stonden oliebollen en hapjes. Ze hadden aardig hun best gedaan het gezellig te maken. Ik zag haar al meteen staan, ze stond te kletsen in een groepje van zes vrouwen. Toen ze ons zag aankomen, maakte ze zich los uit de groep en kwam op ons af. "Heeeey, jullie zijn toch gekomen! Hai, allereerst de beste wensen!" riep ze vrolijk, en kustte me meteen op mijn wangen, en daarna mijn vrouw. En meteen daarachter aan "Ik zal me trouwens eerst eens voorstellen, ik ben Eveline. En daar staat mijn man, met dat blauw ski-jack, dat is Frank". Frank kwam ook even gedag zeggen, maar liep meteen weer naar het groepje waar hij vandaan kwam. Haar hand voelde lekker zacht en warm aan, ondanks de kou.

Eveline stelde ons voor aan wat anderen, en al gauw waren we in gesprek met een groepje, en liet Eveline ons daar achter, ze voegde zich weer bij de vrouwen waar ze vandaan kwam. Ik stond zo, dat ik haar kon zien. Ik zag dat Eveline regelmatig een blik op me wierp, om dan weer ergens anders naar te kijken. Maar telkens kwam haar blik terug. Steeds meer keek ze me ronduit geil aan. Het verbaasde me, want ze stond toch te kletsen met een paar vrouwen. Ze moest daar toch ook een normaal gezicht houden. Natuurlijk voelde ik me gevleid door deze blikken, maar de vrouwen in haar gezelschap moesten dat toch opmerken...

De kou begon toch zijn invloed te hebben en ik moest op een gegeven moment naar de WC. Ik liep door de voordeur naar binnen en ging de WC binnen. Na afloop, toen ik uit de WC stapte hoorde ik Evelien roepen uit de keuken "Kun je even helpen?". Ik liep de keuken binnen en zag haar voor een kast staan. Ze was bezig wat brood te snijden voor buiten. "Hai" zei ze, met een stralende glimlach, "fijn dat je even kan helpen". Daarbij danste haar haren rond haar hoofd. "Wat kan ik voor je doen?" vroeg ik haar. "Nou, hier moet even wat brood gesneden worden. Als jij dat even zou kunnen doen, dan kan ik even deze worstjes warm maken." zei ze. "Ok, dan snij ik even het brood" antwoordde ik.

"Leuk dat je gekomen bent," zei ze terwijl ze met haar rug naar me toe stond, "ik keek er erg naar uit, moet ik eerlijk zeggen". "Ja?" vroeg ik glimlachend. Ze draaide zich naar me om. "Ja! En volgens mij jij ook." zei ze vol overtuiging. "Ja, eigenlijk wel, he? Kon je het zien?" zei ik, ineens verlegen met de situatie. "Ja, het viel me op dat je regelmatig naar me keek...." zei ze. We keken elkaar even in stilte aan, en zagen iets van verlangen bij elkaar. "Kom eens..." zei ze zacht, en ze liep nog een deur door, naar de bijkeuken. Hier stond de frituurpan, met bitterballen er in. Ik kwam achter haar aan, en ze draaide zich naar me om. Ze stond erg dichtbij, en legde haar hand op mijn zij. Zacht kneep ze in mijn zij. Ze keek me nu met grote bruine ogen aan en zei zacht "Wat vind ik het fijn dat je er bent". Ohhh! Wat een heerlijk moment! Ze streelde me, en maakte me met woorden en haar mooie ogen een en ander duidelijk.

Ik beantwoordde haar gebaar en streelde haar zij. In dat korte moment voelde ik van alles: een lekker zacht lichaam, maar ook heerlijk warm. Ik voelde de aanzet tot haar borsten. Toen ik mijn hand meer naar haar rug liet glijden, voelde ik hoe ze een stap dichterbij kwam, heel dichtbij. Heerlijk dichtbij. Godsamme, wat waren haar lippen uitnodigend. Eventjes wat bukken en ik zou ze kunnen kussen. Eveline moest hetzelfde gemerkt en gevoeld hebben, want ineens sloeg ze haar arm om mijn nek heen. "Wat ben jij een heerlijke man. Kus me alsjeblieft..." zei ze zacht. Maar ze wachtte niet en nam zelf het initiatief, ze drukte haar lippen tegen die van mij.

Ik had geen tijd meer om te reageren, en ging helemaal op in haar 'move'. Ineens voelde ik nog veel meer. Zalige lippen, zacht, warm, lief, lekker. Maar ook haar flinke borsten, die nu tegen mijn borst aan rustten. En haar armen die ze om me heen had geslagen. Op een of andere manier had ik haar gehouden voor een assertievere vrouw, een vrouw die me stevig kust en het initiatief neemt. Maar dat bleek niet uit haar handelen, ze was in werkelijkheid geduldig, zacht en teder. We kusten, en namen daar de tijd voor. Het begon met elkaars lippen af te tasten, maar allebei voelden we de drang naar meer. We openden onze lippen en lieten ze over elkaar wrijven. Dat was een heerlijk gevoel. Onze tongen speelde met vuur en we raakte behoorlijk opgewonden van elkaar. We konden van elkaar de binnensmondse kreunen en zuchtten horen, en het maakte ons alleen maar meer opgewonden. Ik voelde mijn onderlichaam reageren en merkte dat er iets aan het zwellen was.

Ze legde een hand op mijn kont en drukte me tegen haar heupen aan. Het moment dat ze de bult in mijn broek voelde, hoorde ik haar kreunen. Terwijl ze ademhaalde, kreunde ze "Oh god, wat wil ik je, man..." "Ohhhhhhhhh" was mijn antwoord daarop. Jezus! Wat een geile manier had ze om me duidelijk te maken dat ze meer wilde. Ja! Ik wil ook! "Oh ja! Ik wil jou ook!" kreunde ik, terwijl ik haar in haar geile ogen keek. Even lieten we elkaar los, met de bedoeling weer opnieuw te beginnen. Helaas werd dit magische moment verstoord door buren die de keuken in kwamen. "Kut! Nu gaat het niet meer!" zei ze fluisterend en gefrustreerd.

Eveline liep de keuken weer in en schakelde meteen over "Inge, kun jij even het brood meenemen?". Ik nam een schaal met bitterballen mee en liep de keuken in. "Zo, deze kunnen ook naar buiten, volgens mij" zei ik, en wilde achter de vrouw die Inge heet aan lopen. "Oh, wacht even, Jeroen, dan zet ik er even mayo en mosterd bij". En terwijl ze een paar schaaltjes pakte, keek ze naar Inge die naar buiten liep. Ze wachtte even tot ze weg was. Ze pakte een pen en krabbelde wat op een notitievelletje. Ze drukte dat in mijn handen, keek me nog eens met geile ogen aan en zei "Sms me, heerlijke vent! Ik wil je!" "Doe ik! En ik wil jou ook!" zei ik, en samen liepen we de keuken uit. "Ik moet even naar de WC, ik ben ... uhh... een beetje...." zei ze, terwijl ze de WC binnenstapt. "Ik snap het.." zei ik geamuseerd, gaf haar snel en ongezien nog een streel over haar zalig kontje en liep met de bitterballen naar buiten.

De rest van de nieuwjaarsnacht bekeken we elkaar regelmatig. Met vuur in onze ogen. We wilden elkaar. Ook keek ik naar een gelegenheid om nog even samen naar de keuken te gaan, maar dat lukte niet meer. Tegen een uur of drie vertrokken de meeste buren en zo ook mijn vrouw en ik. Eenmaal in bed, lag ik nog een tijd lang wakker. Denkend aan Eveline, natuurlijk. Aan haar handen, haar lippen, haar lichaam. Jezus, wat was ze lekker zacht. Heerlijk! En man, wat wilde ik haar! Ik fantaseerde er op los, hoe we elkaar zouden ontmoeten, hoe we zouden genieten van elkaar, en waar. En al die tijd had ik een harde pik. Het was dan ook moeilijk in slaap komen...

Toen ik wakker werd wilde ik haar meteen sms-en, maar ik durfde niet goed. Het was nog steeds nieuwjaarsdag en gegarandeerd dat Eveline thuis zou zijn, net zoals haar man. Ik wilde niet voor problemen zorgen door nu te sms-en. Nee, het zou moeten wachten tot maandag. Klote, dat duurde nog 2 dagen. In de tussentijd bedacht ik natuurlijk wel wat ik zou sms-en. Ik wilde verder gaan op de geile toon, waarmee we onze hete kussen in de bijkeuken moesten beeindigen. Oh man, als ik daar aan terug dacht. Ik kreeg terplekke weer een stijve paal! Wat moest het toch heerlijk zijn om met deze heerlijke vrouw samen te zijn. Ik bedacht wat een geluksvogel ik moest zijn. Zo zie je een vrouw van je dromen, mooi en opwindend, en zo heb je een niet mis te verstane uitnodiging van haar te pakken.

Twee lange dagen en nachten later, op mijn werk, pakte ik mijn mobiel en typte een sms naar haar: "Verlang naar je lippen, waar dan ook. xxx Jeroen". Ik zette er mijn naam maar even bij, want tenslotte had zij mijn telefoonnummer nog niet.
Het antwoord bleef even uit, en ik probeerde verder te gaan met mijn werk. Dat was lastig, ik was te opgewonden. Ik zat maar te denken hoe haar heerlijke lippen me kusten, en hoe haar handen tijdens dat korte moment overal over mijn lijf gleden. Ik had dan ook een harde pik, terwijl ik achter mijn bureau zat.

Pas een uur later kwam het antwoord: "Aan welke lippen zit je te denken? :-) xxx Eveline". Wow, Eveline schakelde meteen naar een volgend level. Ze wilde erotische sms-en, daar genoot ik ook wel van. Heerlijk geil antwoordde ik "Welke zijn het meest nat? En welke zijn het meest zacht? xxx". Daarna liep ik een vergadering in, met een vochtig plekje ergens daar beneden. Ik zette mijn mobiel op trillen, en kon me maar met moeite concentreren. Ik probeerde me voor te stellen wat ze nu aan het doen was. Lag ze zichzelf op bed te verwennen? Was ze geil aan het doen? Wat ze aan het werk, was ze thuis? Het wond me ontzettend op, en ik vermoedde dat ik tijdens de vergadering erg stil was.

Vlak voor het eind van de vergadering kreeg ik weer een sms: "Ik kom er niet uit, kun jij niet eens komen kijken? xxx" Mmmmm, ze nodigde me uit. Jezus, wat een heerlijke vrouw, en wat verlangde ik naar haar. Ik zou het liefste meteen naar haar toe gaan, en antwoordde dan ook "Nu? Bij jou? Mijn pik klopt... xxx". Nu kwam er meteen een antwoord: "Ja, ben heel de dag alleen thuis. Lipjes onder worden steeds natter, kom snel! xxx"

In de lunch pauze verliet ik mijn werk en haastte me naar Eveline. Ik parkeerde om de hoek en liep door een brandgang naar haar huis. De brandgang kwam naast haar oprit uit, dus weinig kans om gezien te worden. Ik twijfelde even of ik nog zou sms-en, iets in de geest van "Ben onderweg", maar besloot het niet te doen. Ik wilde ineens voor haar deur staan.

Ik belde aan, met kloppend hart. Het was spannend. En er klopte iets lager ook nog iets, en dat was een heerlijk gevoel. De deur zwaaide open, en daar stond Eveline. "Hai..." zei ze zacht en lachend. Meteen zag ik dat ze dat korte flodderige zomerjurkje aan had, samen schoenen met die hoge houten sandalen. Mijn god! Jezus, wat was ze mooi! Tegelijk dacht ik dat dat jurkje in deze tijd van het jaar wel erg koud moest zijn. Daar stond ik dan met mijn winterjas aan. Ik stapte snel naar binnen en deed de deur achter me dicht.

Ik bekeek haar nog eens en registreerde in één oogopslag wat haar zo mooi maakte: donkerrode lippen, nagels in dezelfde kleur, een donker lijntje rond haar ogen, grote oorringen, haar haar mooi loshangend.
"Wauw!" zei ik, "wat ben je mooi... en zo sexy!" Mijn ogen moesten boekdelen spreken, ik vond haar zo mooi en zo opwindend. Ze lachte, trok even haar wenkbrauw op en kuste me. Gewoon een zachte kus op mijn lippen. "Doe je jas uit..." zei ze. "Het is hier lekker warm" merkte ik op. "Ja, ik heb de verwarming lekker hoog gezet... en dan kan ik ook best zo'n jurkje als dit aan..." zei ze. Ik zei dat ik het een mooi jurkje vond, en dat ik het van de zomer al eens had staan bewonderen. "Ja, dat weet ik nog wel, je ogen rukten het jurkje toen van mijn lijf, dat was zo geil! Eerlijk gezegd, ik kreeg er een nat kutje van..." Ze kuste me nog eens, hartstochtelijk dit keer.

Ik streelde haar en voelde door de dunne stof elk ronding van haar lijf. Het waren goed gevulde rondingen, heerlijk om die onder mijn handen te voelen. Haar volle borsten die ze stevig tegen me aandrukte, haar mooie buik, ook al zo lekker vol en zacht. Mijn handen gleden over haar goed gevulde kontje, zalig gewoon. Al kussend en tongend wreef ze zich tegen me aan, god, wat een lekker gevoel! Ze wrong een been tussen die van mij en drukte daarbij haar heupen tegen me aan. Schaamteloos betastte ik haar heerlijke lijf, en ook zij liet haar handen alles verkennen.

Ineens zat ze op haar hurken voor me. Ik zag het jurkje over haar bovenbenen omhoog kruipen. Tegelijkertijd keek ze naar me op. "Ik wil je pik, lekkere vent!" zei ze, ietswat hijgend. Ze rukte mijn riem los, maakte de knoop open en deed de rits omlaag. Ze trok mijn broek aan mijn riem een stuk omlaag, tot net onder mijn heupen. Met haar hand trok ze mijn paal, al stijf en half hard eruit. Owwwww, de warmte van haar hand was zalig! Verrukt keek ze naar mijn paal. "Owwwww, wat een heerlijke pik!" zuchtte ze. En terwijl ze me met geile ogen aankeek, trok ze de voorhuid naar achteren en nam mijn eikel in haar mond. Haar rode lippen sloten zich om mijn paal.

"Owwwwwwwwww" zuchtte ik, terwijl ik mijn ogen sloot. Ik voelde de warmte, het vocht, de zachtheid van haar mond. Haar tong streelde mijn eikel en haar hand trok me rustig af. Ik sidderde van dit intense genot, juist omdat het onverwacht snel kwam. Ik had verwacht dat we eerst uitgebreid zouden tongen en elkaar betasten. Ik opende mijn ogen en zag hoe Eveline met gesloten ogen aan mijn paal zoog. Haar wangen stonden wat hol, en ze bewoog haar mond ritmisch over mijn eikel heen. Af en toe zag ik het randje van mijn eikel uit haar mond komen, om die vervolgens weer naar binnen te zien glijden. Haar hand trok me lekker af, het was zalig! Haar zo bezig te zien maakte me erg geil, en gek genoeg huiverde ik. Na een paar minuten heerlijk pijpend, mijn paal was zo hard als een ijzeren staaf, kwam ze overeind en kuste me vol op mijn mond. Ik proefde mijn eigen voorvocht, en merkte hoe ze er van genoot dit met me te delen. "Kom..." zei ze, en ze nam me bij de hand, mee naar boven.

Ik haaste me mijn broek even op te trekken, anders was ik gevallen. Ik strompelde achter haar aan de trap op, en werd getrakteerd op haar heerlijke blote benen. Het flodderende jurkje liet af en toe een stukje van haar kont zien, en ik zag dat ze er helemaal niets onderaan had. Tussen haar benen zag ik eventjes haar schaamplipjes. Oh man! Daar maakte ze me wild mee. Ik kon niet wachten! Halverwege de trap liet ik mijn hand tussen haar dijbenen glijden. Warm en zacht. "Kom eens..." zei ik, ik liet mijn hand hoger glijden en raakte haar kutje. Ik voelde de warmte, ik voelde haar vocht. God, ze was al nat... Ze kreunde en drukte haar kont naar achteren. "Ohhhhhggggggg" kermde ze, terwijl ze stilbleef staan op de overloop, "ohhhhhh jaaaaaaah..... dat is nou precies waar ik zo naar verlangde.... jouw handen op mijn lijf! Ohhhhh, ja, ga door...." Ik genoot van haar zachtheid en haar warmte. Nadrukkelijk draaide ze met haar kont heen en weer.

"Draai je om..." zei ik, en om mijn woorden kracht bij te zetten, pakte ik haar aan weerszijde vast en draaide haar heupen. Ze trok haar jurkje iets omhoog, zodat ik een ongehinderd zicht op haar kutje had. Haar buikje erboven had een toefje haar, maar haar lipjes waren heerlijk gladgeschoren. De lipjes waren wat gezwollen en stond een beetje uit elkaar. Natuurlijk zorgde ze daar zelf wel voor, door haar benen iets te spreiden. Terwijl ik haar weer tussen haar benen streelde, kuste ik haar vlak boven haar schaamhaar. Terwijl ze haar jurkje nog omhooggetrokken tegen haar buik aandrukte keek ze me aan. Ik zag haar geile blik, waarmee ze me aanspoorde.

Terwijl mijn vingers naar boven gleden en haar lipjes raakten, kuste ik haar vlak boven haar clitje. "Mmmmmmm" zuchtte ze, "Ohhhh lekker...." Haar lispelende woorden maakten me ongekend geil, ik wilde haar hier, terplekke. Niks meer wachten, nu! "Ik wil je, hier!" zei ik, "Ga zitten!" Ik drukte haar met haar kont naar achter, op een trede. Ze liet zich achterover zakken, en lag met haar rug op de treden erboven. Nog steeds hield ze haar jurkje vast. Ik schoof haar benen uit elkaar, waardoor haar mooie kutje helemaal beschikbaar was. De lipjes spleten wat verder open. Ik zag vocht, en dat maakte me nog geiler.

Ik stond voor haar op de trap en liet mijn broek weer zakken. Snel, ik wilde mijn pik in haar hebben! Ik zag hoe ze me wellustig aankeek, bijna loom. Haar handen gleden traag over haar borsten in het jurkje, en dan naar beneden. Ze bleef me daarbij aan kijken, hield mijn blik vast. Toch zag ik hoe ze haar hand tussen haar dijen bracht en met haar vingertoppen haar kutje begon te strelen. Rondjes draaien, waardoor ze haar schaamlippen en clitje masseerde. Man, wat geil! Ik pakte mijn pik vast, de voorhuid was al wat naar achteren geschoven, en uit mijn eikel kwam al voorvocht.

Evelien keek gebiologeerd naar mijn pik en toen naar mij. "Lekkere lul, zeg", zei ze, en ze beet op haar lip. Haar hand draaide rondjes over haar sappige kutje. Af en toe een vinger erin. Ze reikte naar mijn paal, en ik probeerde wat dichterbij te komen, zodat ze hem kon vastpakken. Met mijn broek op mijn enkels ging dat voor geen meter en ik besloot maar gewoon op haar te kruipen. Ik zakte door mijn knieen, totdat ze op een trede rustten. Beiden keken we naar beneden. Ik pakte mijn pik vast en richtte hem op haar lipjes. Ik liet me voorover zakken en leidde mijn lul naar haar smachtende kutje.

Mijn eikel gleed even over haar lipjes heen en werd natter. Ik liet me nog iets zakken en gleed naar binnen. Mijn dikke paal rekte haar kutje lekker op, en ik vulde haar helemaal. "Owwwwwhhhh" zuchtte ze, en ze sloot haar ogen en liet haar hoofd achterover zakken. Haar lange haren spreidden zich over de traptrede. Oh, wat was het een zalig gevoel om in haar te zijn! Deze geile vrouw gaf me alle gelegenheid mijn verlangen in haar uit te leven. Ik begon te stoten en voelde keer op keer hoe mijn eikel haar kutje oprekte. Een waanzinnig lekker gevoel. Het was heerlijk, en aan haar kreunen te horen had ook Evelien het erg lekker.

Alhoewel genoeg voor de eerste geilheid, was neuken op de trap niet echt bevredigend. Het was een onweerstaanbaar gezicht haar achterover te zien liggen met haar benen gespreid. Haar benen die eindigden in haar hoge sandalen. Alsof ze zich helemaal aan me overleverde. Maar deze houding was niet lang vol te houden. Daarom trok ik me na een minuut neuken uit haar hete kutje. Kleddernat was mijn pik. "Zullen we lekker op bed verder gaan?" vroeg ze me, alsof ze mijn gedachte las. Nog geen halve minuut later lagen we op haar bed, en gleed ik opnieuw in haar. Weer lag ze met haar benen uit elkaar gevouwen en kon ik haar heerlijk diep neuken.

Haar kutje was smachtend, en met haar bewegingen melkte ze mijn pik helemaal uit. Wellustig kreunend lag ze onder me. Dat alles maakte me compleet gek, en ik merkte hoe ik in deze houding zonder moeite en snel klaar zou kunnen komen. Daarom rolde ik van haar af, en trok haar met me mee. Ik eindigde op mijn rug met Evelien boven op me. Ze nam het naadloos over, en begon ritmische met haar heupen te rollen, daarbij mijn harde pik mangelend in haar kutje. Het was een ongelofelijk geil gevoel om zo in haar kutje te mogen zijn. Ze kreunde luid en kronkelde heftig. Een prachtig gezicht, haar volle ronde vormen, die allemaal bewogen. Ze begon steeds wilder te bewegen en ik merkte hoe ze begon klaar te komen. Haar wangen werden roder en haar ogen draaiden weg.

Ze liet mijn pik telkens half uit haar kutje glijden door naar achteren te bewegen. Daarna drukte haar heupen naar voren, daarbij mijn pik heftig in haar kutje drukkend. God, wat heerlijk. Ineens was het er, sidderdend kwam ze klaar en gooide ze zich op me. "Owwwwwwwwww" kermde ze, terwijl ik mijn armen om haar heen sloeg. "Wat ben je toch een lekker wijf! zei ik haar, terwijl ik teder haar rug streelde, van haar nek, tot aan haar kontje. "Mmmmm, dit had ik echt even nodig" hoorde ik haar onder een bos heerlijk haar zeggen.

Na een tijdje tilde ze haar hoofd op en keek ze me aan. "Je pik is lekker!" zei ze, en draaide nog eens met haar heupen, "hij gaat lekker in me, en je vult me lekker op..." Daarna gaf ze me een uitgebreide maar heerlijke tongzoen. We namen er de tijd voor, en genoten van in elkaars armen liggen. Gewoon lichamelijk, en lekker warm.

Ik bedacht hoe heerlijk opwindend ze eigenlijk was. Hoe geil het was om zo maar even bij haar aan te bellen en 5 minuten later heerlijk met haar te neuken. Ze merkte dat mijn pik schokte, en riep me terug in het heden. "Hey, je pik klopt...." zei ze. "Inderdaad, ik bedacht net hoe ongelofelijk geil dit is. Ik bedoel, ik kom hier binnen en een paar minuten later lig jij met je benen wijd op de trap en in bed. En hebben we het heerlijk." "Ja, lekker he?" beaamde ze lachend, waarna ze van me afrolde.

Geboeid keek ik naar haar mooie vormen die deinden en bewogen. Man, wat een mooie vrouw was Eveline. Ik streelde haar flinke dijen, toen ze naast me kwam zitten. We kletsten wat, terwijl we dicht bij elkaar waren en elkaar vooral veel aanraakten. Gaandeweg streelde ze mij ook, en ik merkte dat ze graag met mijn pik speelde. Dat was een fijn gevoel. Haar vingers waren warm en krulden zich om mijn pik en ballen. 

Langzaam gingen haar spelende en strelende bewegingen over in doelbewust aftrekken. Ze sloot haar hand nu om mijn paal, en hield hem stevig vast. Haar donkerrode nagels vielen op, erg erotisch, vond ik. Ritmisch bewoog ze haar hand, terwijl ze mijn pik stevig vasthield. Ik vond het erg lekker, vooral omdat ze me wellustig aankeek. "Lekker, he?" vroeg ze, terwijl ze eigenlijk geen antwoord nodig had. Ze las de opwinding zo wel van mijn gezicht af. Ze zat op haar knieen naast me, en ik begon haar te strelen, voorzover dat kon. Haar benen, haar zij, haar kont. Mooie, vrouwelijke vormen die ik met plezier streelde.

Ik probeerde mijn hand onder haar kont te krijgen, om bij haar kutje te komen. Dat lukte zo niet, maar ze tilde haar kontje op om mij de gelegenheid te geven. Ik liet mijn vingers meteen in haar kutje krullen en hoorde haar kreunen. "Niet doen" zei ze, "zo kan ik me niet concentreren... en je wilt vast ook lekker genieten" Ik knikte bevestigend, bleef in haar kutje spelen. "Ok, dan gaan we het anders doen" zei ze. Ze kwam half over mijn buik heen hangen. Met haar rug naar me toe. Ik kon niet meer bij haar kutje en ik kon ook niet meer zien wat ze deed. Damn! Haar heerlijke bos met haar lag over mijn buik.

Natuurlijk genoot ze hier van, en vertraagde ze haar rukbewegingen. Ik voelde niet veel meer, totdat ik merkte hoe ze me likte. "Jezus!" kreunde ik. Dit was lekker, zeg! Ze likte langzaam en teder en hield mijn stijve pik daarbij stevig vast. Haar tong krulde om mijn eikel en vooral de toom bewerkte ze uitgebreid. Wauw! Af en toe stopte ze, om me ergens anders te strelen. Dan hervatte ze haar goddelijk werk weer. Zo wist ze me wel gek te maken. Ze nam er uitgebreid de tijd voor, en stopte telkens als ik helemaal gek dreigde te worden. Telkens als ze weer opnieuw begon ging ze een stapje verder.

Nu had ze hem al heerlijk in haar mondje, en het was bijzonder opwindend te voelen hoe ze mijn harde lul in haar mond zoog en hem er weer uit liet glijden. Tegelijkertijd voelde ik haar had waar mijn lul soepel doorheen gleed. Ze pijpte heerlijk en ik wilde er niets van missen. Aftrekken en zuigen en dan ook nog mijn ballen masseren, dat was echt wel lekker. Ze had geen haast en liet me langzaam mijn orgasme naderen. Ik concentreerde me op haar lippen en tong en voelde het hoogtepunt zich in de verte aankondigen. Het was onontkoombaar. Gestaag rukkend en zuigend bevredigde ze me, en zoog ze mijn zaad uit mijn pik. Ik schokte en beleefde heerlijk momenten. Ze hield zich net genoeg in om me het ultieme genot te laten beleven. Met mijn schokkende pik nog in haar mond, keek ze me genietend aan.

Toen ze mijn pik uit haar mond liet glijden, zag ze nog een druppel zaad bovenop mijn eikel liggen. Met het puntje van haar tong likte ze het eraf en keek me genietend aan. "Jezus, wat lekker" zei ik, loom op mijn rug liggend. Ze kroop wat naar boven en kuste me. Ik proefde de smaak van mijn zaad nog op haar lippen. Uitgebreid kussend zorgde ze ervoor alles met me te delen. Mmmmmm, dit was zooo lekker, lekker kussen na een orgasme. Lekker genieten van elkaar, dat is lekker intiem. Terloops liet ze haar hand op mijn borst liggen en met haar vingers streelde ze me wat. Ik sloeg mijn arm om haar heen en hield haar losjes vast. Samen lagen we gewoon te liggen, na te genieten.

Na een paar minuten liggen en wat kletsen, streelde ik haar buik. Lekker zacht en een gladde huid. Ik streelde haar vlak boven haar kutje, en het eerste stukje van haar benen. Af en toen liet ik de palm van mijn hand over haar lipjes glijden. Dan hield ze even haar adem in, of kreunde zacht. We kusten elkaar uitgebreid en langzaam werd mijn pik weer stijf. Ze pakte hem vast en speelde er mee. Dat maakte hem alleen maar stijver. Ze kwam overeind en ging op handen en knieen zitten, met haar kont naar me toe. "Kom..." gebood ze me. Ze schopte haar sandalen uit.

Ik kwam ook overeind en ging vlak op mijn knieen achter haar zitten. Ze keek achterom, en haar lange haren vielen van haar rug af. Ik zag haar volle borsten bungelen. Ze keek verlangend, en beet op haar lip. Ik pakte mijn paal vast en leidde hem naar haar kutje. Eveline streelde zichzelf daar al, en toen mijn eikel bij haar kutje was, gebruikte ze haar vingers om hem naar binnen te leidden. De aanraking van haar vingers was lekker, en ik hield even in om haar te laten spelen. Daardoor raakte het puntje van mijn eikel regelmatig haar lipjes, en dat alles vond ze behoorlijk opwindend, gezien het gekronkel.

Met een stoot duwde ik mijn paal naar binnen, Eveline zuchtte even met gesloten ogen. Meteen daarna begon ik te stoten. Diep en stevig. "Ahhhhhh jaaaaah" zuchtte ze weer, ""zo jaaaaaa, lekker...." Dit was lekker, ook om te zien hoe ze genoot. Het was heerlijk om te zien hoe ze met haar kont elke stoot opving en de beweging die zich door haar lijf verplaatste. Hoe haar borsten daardoor bungelden. Ik streelde haar rug, en genoot zelf van de blik op mijn pik. Terwijl die in en uit haar kutje schoof, zag ik mijn lid glimmen van haar vocht. Wat lekker zeg!

Evenline kreunde en zakte door haar armen, ze legde haar hoofd op haar wang op het bed. Met gesloten ogen kreunend ving ze elke stoot op, ze leek in extase. Ik vond het heerlijk haar zo te zien genieten, dat wond me enorm op. Ik bracht mijn hand om haar buik en tussen haar benen in. Voelde de aanzet van haar lipjes. Lipjes die nu lekker gespleten werden door mijn glibberige pik. Ik voelde het harde clitje, en begon dat met mijn vingers te draaien. "Ohhhhh jezus!!!!!" stootte ze uit. Ze reageerde heftig op mijn aanraking, maar ik zag dat ze het fijn had en ging ermee door.

Samen met een verhoogd tempo neukte en streelde ik haar. Eveline sidderde en schokte met haar lichaam. Ik beukte in haar kut, en ramde mijn pik diep in haar. Ze was niet ver meer, ik zag haar ogen in de verte staren. Het geile gekreun maakte me duidelijk dat ze haar orgasme ging bereiken. Heerlijk om haar zo te mogen zien gaan. Jezus, wat was dat toch geil, zeg! Met een paar laatste stoten neukte ik haar naar haar ultieme moment en verstijfde ze even, en meteen daarna liet ze zich helemaal plat op bed zakken. Ik gleed met haar mee, en probeerde in haar te blijven. Dat lukte niet, haar kont was te groot. Lekker groot, ik hield daar wel van!

Eveline lag na te genieten op bed, en had een voldane glimlach op haar haar gezicht. Het was fijn om zo te kunnen genieten van elkaar. Dit zou er zeker vaker van komen.

 

 

 

02:02 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mooi...

Gepost door: Ingunn | 18-02-11

jeroen , lang geleden dat ik nog eens iets heb neergeschreven hier , maar wat niet wilt zeggen dat ik je verhalen niet meer lees.
Super zijn ze en brengen me toch altijd weer in de juiste mood
Ik hoop er nog veel te kunne lezen en hoop vo rjou dat je er ook vele kan beleven

groetjes b

Gepost door: boostie | 22-02-11

De commentaren zijn gesloten.