28-12-10

Lieke II

Op mijn vrije dag zat ik wat te internetten. Ik had het huis voor me alleen. Ik moest nog wat uitzoeken voor de zomervakantie en zat vakantieparken te bekijken. De parken zelf waren erg mooi, maar wat een prijzen! Elk jaar werden ze weer duurder. Net toen ik me serieus zat af te vragen  of we niet naar een andere en vooral goedkopere bestemming moesten gaan, ging de telefoon. "Met Jeroen" nam ik op. "Hallo Jeroen, met Lieke...." zei een vrouwenstem in mijn oor. Ik herkende de stem van mijn achterbuurvrouw meteen. Deze zomer hadden we een lekkere geile ontmoeting in het bos gehad. Ze had me destijds in mijn tuin betrapt, toen ik wat lag te spelen. Van het een kwam het ander, en op een mooie zomerdag hadden we samen een hete middag beleefd.

"Hey Lieke, hoe is het?" vroeg ik, met enthousiasme terugdenkend aan die middag. "Ja, goed he..." antwoordde ze. We hadden het over ditjes en datjes, en na een tijdje gingen we terug in de tijd. "Zat je aan me te denken?" vroeg ik haar, met een grijns op mijn gezicht. "Nou, ik lig meer aan je te denken, eigenlijk" zei ze. Ik vroeg "Hoezo? Lig je in bed?", waarbij ik haar meteen visualiseerde, liggend op bed. "Nee, niet in bed, maar in bad!" antwoordde ze, en ik hoorde het water klotsen met het badwater. Ze ging verder, "Lekker in het warme water. Nu is iedereen het huis uit, en dan heb ik even tijd om op mijn gemak in bad te gaan." Dat klonk heel bekend: alleen als iedereen uit huis was, voelde ik de rust om eens in bad te gaan.

Ze ging verder, "Maar inderdaad, ik lag hier te denken aan onze middag samen, en bedacht dat het wel weer eens leuk zou zijn om weer eens samen te zijn. En daarom wilde ik je eigenlijk iets vragen..." Ze was even stil en ik zei "Ga je gang, vraag maar..." "Nou, zou je het leuk vinden om met me in bad te gaan? Lekker samen genieten in bad..... En... het is misschien een beetje raar om dit te vragen, maar het lijkt me lekker om door jou geschoren te worden... jouw vingers, jouw handen...". Ha! ik vond het een geweldig idee! Meteen stelde ik me zo voor dat ik voor haar zou zitten, en haar tussen haar benen zou scheren. Misschien iets te enthousiast antwoordde ik dat ik het een geweldig idee zou vinden, en gretig vroeg ik haar "Nu meteen?" "Ja... als je kunt?" zei ze. Ik zei dat ik er meteen aankwam. "Kom je achterom? De poort is nog open..."

Ik sloot de computer af en haastte me naar Lieke. De gedachte alleen al zorgde voor een fijn gevoel in mijn broek. Jezus.... Lieke was een kleine maar mooie vrouw. Haar blonde haar hing altijd wat nonchalant naar beneden, maar ik wist zeker dat ze erg veel moeite deed om haar haar zo te krijgen. En met resultaat, want het maakte haar erg mooi. Ze was gezegend met een leuk koppie.

De poort deed ik maar op slot, dan kon er ook niemand meer binnenkomen. Door de tuin, en door de achterdeur naar binnen. Mmmmm, ik wilde haar graag weer zien en vasthouden. Ik dacht met plezier terug aan die middag in het bos, in haar auto. Het was heerlijk om haar op me te hebben zitten en haar te mogen bekijken terwijl ze me bereed. Haar deinende borsten..... godsamme, wat mooi was dat!

Ik liep de trap op, en ging toch wel met een kloppend hart de badkamer binnen. "Hai!" zei ze met een lieve glimlach. Wauw, ze zat in een bad vol met water en wat schuim, waar haar borsten net boven uitstaken. Ze had haar blonde haar, dat normaal tot op haar schouders hing, opgestoken met een grote haarklem. Verder viel me op dat haar lippen mooi rood waren. De badkamer was erg warm ingericht en verlicht. Alleen daardoor zou je al zin krijgen om hier in bad te willen.

"He Lieke! Hai!" zei ik, en begroette haar met een kus op haar lippen. Ze stak ze naar boven uit, en even voelde we in onze kus die hele fijne middag terug. We keken elkaar even in de ogen en zagen ons verlangen terug in elkaars ogen. Niet alleen verlangen naar sex, nee ook gewoon naar leuk gezelschap. Het verlangen om bij elkaar te zijn, en het samen leuk te hebben.

"Wat zie je er leuk uit!" zei ik, terwijl ik haar glunderend aankeek. Glunderend omdat ik me toch best vereerd voelde dat ze me gebeld had. "Dank je, maar het is toch maar gewoontjes, in mijn blootje kan ik me toch niet echt mooi maken.." antwoordde ze. "Nou, ik vind je haar erg leuk, zo met zo'n klem. En je lippen zijn zo mooi, heb je ze opgemaakt?" vroeg ik haar. "Nee hoor, ze zijn helemaal puur natuur, misschien door het warmte?" gaf ze glimlachend als verklaring.

"Ik vind het in ieder geval leuk... Zal ik bij je komen?" vroeg ik haar. "Ja, maar dan zou ik me even uitkleden als ik jou was..." antwoordde ze gevat. Ik kleedde me uit, en het viel me op dat ze me in de gaten hield. "Kun je alles goed volgen?" vroeg ik haar lachend. "Jaaaah, ik wil alles zien. Het is heerlijk om jou jezelf te zien uitkleden. Het maakt me een beetje gek!" was haar antwoord.

Ik probeerde het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor haar en ging zo staan dat ze mijn halfstijve pik kon zien. Die hing nog gewoon naar beneden, maar was behoorlijk gezwollen. In ieder geval was het erg gevoelig en genoot ik van de stof die er langs gleed toen ik mijn broek uitdeed. Een lekker gevoel. Toen ik geheel naakt was, maakte ik aanstalte om in het bad te stappen. Lieke ging zitten, en maakte wat ruimte voor me. Ze had gelijk, het water was heerlijk warm. Ik ging bij haar zitten en zag dat ze een grote grijns op haar gezicht had.

"Wat?" vroeg ik haar. "Ik geniet zo van je, van de manier waarop je hier binnenkomt en je zonder problemen uitkleed." zei ze. "Moet ik daar dan moeilijk over doen? Ik mag toch bij je in bad komen?" zei ik haar. "Ja, dat is zo, maar ik geniet gewoon van het feit dat je nu bij me in bad zit." En omdat te bekrachtigen, streelde ze mijn benen onder water. Mmmmm, dat voelde goed. We bogen ons voorover en namen de tijd elkaar lang te kussen. We lieten elkaar weer los en keken elkaar in de ogen. Ze had mooie blauwe ogen, en had een beetje mascara op. Haar oogwimpers waren heerlijk lang. Wat we zagen was blijdschap. Van het weer bij elkaar zijn, en van het fijne dat ging komen.

Weer kusten we elkaar, en ik voelde hoe ze haar handen over mijn borst liet glijden. Oeeehhhhhhh, dat was lekker. Haar warme zachte handen konden me helemaal gek maken. Haar handen gleden naar beneden en ik had verwacht dat ze ze onder water liet gaan om mijn paal te pakken, maar ze hield zich in. Ik keek haar nog eens aan. God, wat vond ik haar toch mooi. Haar opgestoken haar en haar rode lippen maakte haar zo meisjesachtig. Tegelijk lieten de kraaienpootjes en rimpels zien dat ze een volwassen vrouw was. Een heerlijke tegenstelling. Haar blote schouders waren mooi en dan haar borsten. Ze hingen al wat, zo stevig waren ze niet meer, maar net boven het warme water waren ze erg mooi. Ik legde mijn hand in een kommetje eromheen. Ze waren nog best stevig, maar de huid was lekker zacht. Bovendien voelde ik haar harde tepeltjes.

"Mmmmmm, wat lekker" reageerde ze. Weer kusten we elkaar. Teder, zacht, ontspannen. We streelde elkaar, en raakten elkaar bewust niet op de erogene plekjes aan. We wilden uitgebreid genieten, en niet binnen een kwartier in vuur en vlam staan. Het warme water zorgde voor een heerlijke gevoel, het leek wel of haar aanrakingen tintelden, en gezien haar reactie op mijn aanrakingen was dat bij haar niet anders. We kletsten over van alles en nog wat, elkaar daarbij regelmatig strelend en kussend. Het was gewoon lekker om zo ontspannen samen te zijn. Heerlijk op ons gemak. We hadden niet veel idee van tijd, en dat was ook helemaal niet nodig.

"Als je zin hebt, dan mag je me scheren..." zei ze me. Ik gaf aan dat me dat heerlijk leek en ze pakte een scheermes en een bus met scheercreme. Ze ging zo liggen dat haar kutje boven water kwam. Haar platte buik ook, en haar borsten dreven boven op haar buik. Ik spoot wat scheercreme op mijn vingers en begon haar schaamstreek in te smeren. Het was leuk dit te doen, het was leuk haar schaamhaar in te smeren en de creme met mijn vingertoppen te verdelen. Ze keek me geamuseerd aan, "Jij geniet hiervan, he?". Ik knikte, "Ja, dit is leuk en lekker om te doen..." zei ik, "Hoe wil je het? Helemaal kaal, of nog iets overlaten?"

"Doe maar helemaal glad, daar hou je vast wel van.." zei ze. "Ja, dat vind ik erg mooi, ja" beaamde ik. Ik pakte het scheermes en begon met het wegscheren van het driehoekje op haar venusheuvel. Het was leuk om te zien hoe ze kaal en glad werd daar. Af en toe smeerde ik wat schuim terug op een al geschoren plekje, zodat ik er nog eens kon scheren. Zo schoor ik haar hele venusheuvel glad. Nu was haar kutje zelf aan de beurt. "Zo, nu is je mooie kutje aan de beurt..." zei ik, en ik pakte weer wat scheercreme tussen mijn vingertoppen. "Kun je je been op de rand leggen?" vroeg ik.

Ze legde haar been op de rand en haar schaamlipjes gingen wat uit elkaar staan. Wauw, wat een erotische gezicht. Ik streek mijn vingertoppen net naast haar kutje, tussen haar schaamlip en haar been. Ik deed dit bewust heel zachtjes en keek haar daarbij aan. "Mmmmmmmm, ben je me gek aan het maken?" vroeg ze me zachtjes. Ik knikte "Ja, vind je het lekker?" vroeg ik haar. "Zalig..." antwoordde ze. Met twee vingers trok ik haar schaamlipje weg en hield zo de huid tussen kutje en haar been strak. Lastig, met glibberige vingers. Voorzichtig schoor ik van boven naar beneden. Ik zorgde er vaak voor mijn vingers weer anders te zetten en haar zo veel aan te raken. Regelmatig moest ik de scheercreme weer verdelen. Mijn vingertoppen gleden zacht over haar glibberige huid. Lieke lag met gesloten ogen te genieten van mijn aanrakingen. Kennelijk vertrouwde ze me genoeg om haar ogen te sluiten.

Nu kwam het moeilijke, het haar op haar buitenste schaamlippen. Ik smeerde langdurig en zacht het schuim op haar lipjes. Pas toen ik helemaal tevreden was begon ik voorzichtig en met kleine bewegingen te scheren. Ik maakte haar schaamlipje helemaal glad. Ik controleerde mijn werk door voorzichtig en uitgebreid mijn vingertoppen over haar lipjes te laten glijden en te zoeken naar stoppeltjes. Ik hoorde haar zachtjes kreunen, "Mmmmmmmm owwwwww". Soms moest er nog wat geschoren worden, maar over het algemeen was ze heerlijk glad. Tenminste, de linkerkant.

Dan de rechterkant. "Zo, dat is klaar. Als je wilt mag je je andere been op de rand leggen". Ze legde haar andere been op de rand en keek me wellustig aan. Ze had nu beide benen op de rand liggen. "Zeg heerlijke vent, weet je hoe geil je me gemaakt hebt? En zo voor je te liggen geeft me een een zalig gevoel. Kun je niet alvast even lekker in me komen? Me even lekker laten genieten van je pik? Ik lig er heerlijk klaar voor! Kom in me!.... Alsjeblieft!". Ze smeekte me bijna. "Nee..." zei ik, "je moet nog wachten, ik moet eerst de andere helft nog scheren" "Arrrgggghh" riep ze uit, "je bent een gemene rotzak!". Dat alles wel met een glimlach. Het was het spelletje wat het zo leuk maakte.

"Blijf je zo liggen? Of doe je je andere been omlaag?" vroeg ik haar. "Mmmmm, ik lig eigenlijk wel lekker. Ik voel me lekker geil zo, en als ik je pik niet krijg, dan wil ik je vingertopjes weer voelen..." zei ze. Ik pakte weer scheercreme, en volgde weer dezelfde manier: eerst uitgebreid insmeren en verdelen met mijn vingertoppen. Daarna voorzichting scheren. Weer liet ik mijn vingertopjes elke huidplooi en elk gleufje controleren op stoppels, net zolang totdat ze helemaal glad was. Toen ik helemaal tevreden was, en Lieke waanzinnig geil was geworden van al die aanrakingen, liet ik het warme badwater over haar kutje stromen. Ik vond het er zelf ontzettend mooi uitzien. Ze keek zelf ook, en zei "Wat ik er van kan zien, is het helemaal prima!"

Wellustig als ze was liet ze een vinger in haar kutje glijden. "En wat ik er van kan voelen ook, ik ben heerlijk glad van binnen....eigenlijk zo geil als boter! Kom schat, kom in me, laten we lekker neuken. Ik verlang naar die lekkere paal van je, lekker in me..." Weer smeekte ze me. Om haar woorden krachte bij te zetten, liet ze haar vinger een paar keer langzaam in en uit haar kutje glijden. Ohhhh, wat een zalig gezicht was dat! Ik wilde haar maar al te graag. Maar ik vond het leuk haar wat te kwellen, tenminste op deze manier dan. Het maakte haar alleen maar geiler en geiler. Heerlijk om zo de spanning op te bouwen.

Ik keek haar aan. Zag de geilheid in haar ogen. "Lieve Lieke, ik zou je eigenlijk willen vragen om mij ook te scheren" zei ik haar. Ze keek me aan en zag dat ik het meende. Dat had ze niet verwacht. Ze lachte, en zei "Ohhhh, zou je dat graag willen?" vroeg ze me. "Ja, dat lijkt me best lekker. Net zoals jij daarvan geniet, is dat voor mij ook vast heel erg lekker..." zei ik. Dus ging ik achterover liggen, met mijn buik plat en een been op de rand.

Lieke kwam overeind en ging op haar knieen tussen mijn benen zitten. Ze pakte de scheercreme en verdeelde een flinke hoeveelheid tussen haar vingers. Daarna smeerde ze mijn pik en ballen in. Oeeeeewwww, wat een heerlijk gevoel! Haar vingertoppen tintelden over mijn huid. Mijn paal was niet stijf, maar lekker gezwollen. Ze krulde haar vingers om mijn pik, en liet hem door haar hand glijden. Godsamme, wat was dat een zalig gevoel! Ik keek Lieke aan, maar ze was geconcentreerd bezig en keek strak naar mijn pik in haar handen. Ze wreef tegen de onderkant van mijn ballen aan en zeepte alles goed in. Jezus, wat lekker.

Ze pakte het scheermes en keek me aan. "Weet je het zeker?" vroeg ze me glimlachend. "Tuurlijk" zei ik, "ik vertrouw je echt wel, hoor. Ga je gang, maak me maar lekker glad". "Ok, daar gaan we dan" antwoordde ze wat giechelig en ze begon voorzichtig te scheren. In eerste instantie bij mijn pik, dat ging zonder problemen. Heerlijk voelde haar gladde vingers aan, die mijn pik zo zacht vasthielden. Maar rondom mijn ballen ging het niet zo makkelijk meer. De huid was daar veel ruimer als de inhoud, en de plooien zorgden ervoor dat ze maar kleine stukjes tegelijk kon scheren. Ze trok de huid met haar vingertoppen strakker en daarna ging het makkelijker. En voor mijn ook lekkerder. Het was fijn haar vingers om mijn ballen te voelen glibberen. Mijn pik schokte een keer en ze keek me lachend aan. "Wel stil liggen, he?" waarschuwde ze me. Ze ging in stilte verder.

Haar borsten hingen naar beneden en bungelden in hetzelfde ritme als haar scheerbewegingen. Ik keek afwisselend naar haar vingers die met een heerlijk werkje bezig waren en naar haar gezicht. Ze was geconcentreerd bezig met iets waar ze best van genoot, zo te zien. Lieke wond me nu ineens erg op. Ik merkte het aan mijn paal, die begon regelmatig te schokken onder haar vingertoppen. "Mmmmm, je vind dit lekker, he?" vroeg ze me. "Ohhh, kijk daar is zelfs een druppel." En ze smeerde de druppel boven op mijn eikel uit, en vermengde hem met het schuim op mijn pik. Al met al een heerlijk gevoel en ik begon nu flink naar Lieke te verlangen. Terwijl mijn paal nu flink klopte, spoelde ze met warm water het schuim eraf. Mooi gladschoren pakte ze mijn pik stevig vast en keek me aan "Lieverd, ik hou het niet langer meer! Ik wil je nu! Laten we neuken!" zei ze.

"Ja, ik wil je!" zei ik, en keek haar vol verlangen aan. "Zullen we onder de douche gaan?" vroeg ze, en ze wees naar de douche naast het bad. "Ok!" zei ik en ze klom uit bad om de douche aan te zetten. We stapte samen onder de douche en ze pakte een fles met doucheschuim. Ze spoot wat op haar handen en begon me in te zepen. Ze drukte zich tegen me aan. We kusten elkaar uitgebreid en glibberden tegen elkaar. Haar borsten waren zacht en glad en ik voelde haar overal. Dit was zalig! Ik sloeg mijn armen om haar heen en glibberde uitgebreid. Jezus, overal waar ze me raakte voelde ik de tintelingen op mijn huid.

Ik drukte mijn hete pik tegen haar gladde en vlakke buik. Samen genoten we van de warmte onder de douche. Regelmatig vernieuwde we het doucheschuim en zo konden we uitgebreid glibberen. Dit was echt opwindend. Ineens voelde ik haar hand tussen onze lijven, ze pakte mijn paal. Ze ging op haar tenen staan, duwde mijn paal naar beneden en wurmde hem tussen haar benen. Ik ging iets naar achteren om haar ruimte te geven. Haar benen iets uit elkaar en ze wreef mijn eikel over haar lipjes heen en weer. "Oewwwwwwww" stootte ze uit, "kom je in me?"

Ze zette haar ene been op een kraantje dat onder in de douche zat. Nu was haar kutje goed bereikbaar en soepel gleed mijn hete pik in haar. "Owwwwhhhhh" kreunde ze terwijl ze haar ogen sloot, "Oh jaaaaaaa, zaaalig!". Meteen begon ik tegen haar aan te rijden. Ik sloeg mijn armen om haar buik heen, om haar dicht tegen me aan te hebben. Mijn paal tintelde, en ik wist niet hoe ik het had. Jezus, wat was Lieke's kutje lekker! Zacht, warm, en heel glibberig. We genoten kreunend en concentreerden ons op het genot. Af en toe knepen we een scheut doucheschuim tussen onze lijven in. Op haar borsten, en dan zorgden onze stotende, glijdende lichamen zelf voor de verspreiding.

We kregen het heter en heter, en ik voelde dat ik ging klaarkomen. Ik had het niet meer. En Lieke maakte het nog fijner voor me, door mijn kont te strelen. Met haar wijsvinger gleed ze door mijn bilnaad, en raakte terloops mijn poepgaatje aan. Dat was een extra stimulans. Ik wilde haar vinger in mijn poepgaatje, dat zou het ultieme genot zijn. Ze maakte me gek door alleen maar rond mijn gaatje te strelen. Ondertussen bleef ik neuken en had het heerlijk. Ineens drukte ze haar vingertopje op mijn poepgaatje en spoot ik mijn zaad met een luide kreun diep in haar smachtende kutje. Die vinger was echt de druppel. Mijn god, wat een heerlijk gevoel!

Ik stopte en merkte dat Lieke me lief aankeek. "Vond je dat lekker?" vroeg ze me. "Heerlijk, maar...." begon ik. "Maar wat?" vroeg ze. "Nou, ik kwam wel lekker klaar, maar nou jij nog..." zei ik. En ik liet mijn hand op haar kutje glijden. Ik voelde haar lipjes en wreef mijn wijsvinger eroverheen. De lipjes gleden bijna als vanzelf uit elkaar en mijn vinger verdween naar binnen. Ik liet de palm van mijn hand over haar gladde venusheuvel van boven naar beneden glijden. Mijn vinger verdween daarbij telkens in Lieke's natte kutje. "Ohhhhhh" zuchtte ze, en haar ogen werden op slag glazig. Kennelijk was Lieke al een heel eind op weg. Ik bleef haar vingeren en voelde hoe mijn vinger over haar clitje gleed en tegelijkertijd haar g-spot raakte.

Ik ging door en Lieke klampte zich aan me vast, ik merkte dat ze met moeite overeind kon blijven staan. Ik ging nu door en bevredigde haar. Sidderend kwam ze klaar, in mijn arm knijpend. Het was een waanzinnig mooi gezicht om haar te zien klaar komen. Ze was helemaal van de wereld. Zo'n mooi gezicht en dan zo geil.... Ik hield mijn vinger stil, maar wel in haar kutje. Liet haar even bij komen. Ze opende haar ogen, die een beetje loensten. "Ohhhhhhhh god, wat was dat lekker" zei ze, terwijl ze nog wat wankelde.

Ik sloeg mijn armen om haar heen en kuste haar. "Weet je hoe mooi je bent als je klaar komt?" vroeg ik haar. Met gesloten ogen lachte ze en kuste me. Lekker in elkaars armen kwamen we wat bij en streelden we elkaar. Ik vond het heerlijk bij haar. Na een tijdje strelen, knuffelen en zoenen, stelde ze voor om samen lekker in bed te kruipen. Dat leek me een super idee, ik was namelijk nog niet klaar met Lieke. Ik wilde nog veel meer genieten. Gelukkig dacht zij daar net zo over. Ze pakte twee handdoeken en ik droogde haar af. Lekker om haar zachte lichaam te voelen, en droog te maken.

Eenmaal droog, liepen we naar de slaapkamer. Ik voelde me heerlijk, en kroop op het bed. Zonder woorden duwde ze me achterover. Meteen kwam ze over me heen gekropen en kwam ze op me liggen. We kusten elkaar en ik sloeg mijn armen om haar heen. Ze was nog steeds lekker warm van het badwater, en ik vond het lekker haar lijf op het mijn te voelen. Gewoon uitgebreid genieten en elkaar liefhebben. Ik streelde haar strakke kontje, terwijl we ontspannen tongden. Onze lippen speelden met elkaar.

Dan draaiden we om. Lieke rolde op haar rug en meteen kwam ik op haar liggen. We gingen verder met ons tongenspel. Soms kuste ik haar harde tepeltjes op haar verder zachte borsten. Ik merkte dat ik weer een harde pik kreeg. Maar dat was meer uit verlangen om haar eens flinke te laten genieten. Ik kroop tussen haar benen, en duwde haar benen opzij. Lieke trok ze op. Haar gladde kutje stond open, en rook heerlijk. De geur bedwelmde me, en ik genoot van de roze binnenkant van haar lipjes. Daar begon ik dan ook met mijn vingers te strelen. Dit keer was er geen schuim, maar haar kutje was uit zich zelf al heerlijk glibberig.

Met mijn vingetoppen streek ik dan ook zachtjes het vocht uit over haar lipjes. Lieke zuchtte en lag ontspannen te genieten. Met haar handen lag ze tussen haar benen en streelde mijn hoofd. Elk plekje van haar gladde lipjes kwam aan de beurt, en af en toe hoorde ik Lieke zacht kreunen. Ik kust haar teder op haar kutje en begon te likken. Ook voorzichtig. Het puntje van mijn tong likte over beide lipjes en maakte ook uitstapjes naar haar clitje. Daarbij haalde ze steevast sissend adem.

Gaande weg begon ik heftiger te likken, en ook mijn vingers speelden mee. Ze bewogen in en uit haar kutje. Kutsapjes vloeiden en het stukje huid tussen haar kutje en haar kontje werd nat. Een vingertopje masseerde op die plek en Lieke kronkelde onder mijn vingers en tong. Ik voerde het tempo langzaam op en dreef haar omhoog. Toen ik haar over haar buik bekeek, zag ik haar gezicht met open mond en gesloten ogen. Ze had het fijn, en dat was voor mij genoeg. Ik genoot hier zelf ook heel erg van.

Mijn tong begon in de buurt van haar clitje te komen en ik maakte haar gekker en gekker. Ze kreunde nu heftig en ik merkte dat ze op het punt stond om te gaan komen. Mijn pik klopte ook flink en op het laatste moment besloot ik om in haar te komen. Snel kwam ik overeind en ging op haar liggen. Blij verrast liet ze me bovenop haar kruipen en in haar komen. Mijn harde en kloppende pik gleed soepel in haar en terwijl ik ging liggen, voelde ik me helemaal in haar natje kutje wegglijden. God, wat lekker! Ik begon meteen te stoten en vrijwel meteen bereikte Lieke haar hoogtepunt. Omdat ik zelf nu zo genoot en heerlijk losging, had Lieke een intens orgasme.

Onder mijn stotende pik kreunde ze en schokte haar lichaam ongecontroleerd. Ze drukte zich van me af, maar ik lag op haar. Door mijn eigen genot kwam ze heftig en lang klaar. Ik kon gewoon niet ophouden met neuken, het was echt een geweldige ervaring. Lieke liet het langgerekte orgasme letterlijk over zich heen denderen. Op een of andere manier kon ze me hebben tijdens haar orgasme en kwam ze genieten onder me weer wat bij. Al die tijd bleef ik in haar stoten en voelde ik mijn eigen orgasme naderen. Lieke bekeek me terwijl ik op weg was naar mijn hoogtepunt. Ze moedigde me aan, en vooral haar strelende handen en de op haar buik drijvende borsten maakte me gek. Met een lange kreet kwam ik klaar en spoot mijn sperma in haar vochtige kutje. Tot slot liet ik me op haar vallen. Teder nam ze me in haar armen en zonder woorden lagen we lang na te genieten.

08:39 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

15-12-10

Evie

De dagen liepen in elkaar over. Er was nauwelijks onderscheid en hij wist pas na goed nadenken welke dag het was. Werken, eten, slapen. Werken, eten, slapen, dat was zijn dagindeling momenteel. Het leek alsof hij op automatische piloot liep. Er leek geen einde aan te komen, hier in Italie.

Hij was twee weken geleden door zijn baas hierheen gestuurd om "het project te redden", zoals zijn baas het zei, "Ik kan wel iemand anders sturen, maar we weten allebei dat hier iemand met veel ervaring nodig is". Zijn baas wist hoe hij het moest brengen, maar eigenlijk was het alleen maar slijmen. Het werd gebracht alsof alleen hij het kon, alsof hij hier nodig was, alsof hij alleen zo getalenteerd was. Nou, als hij zo getalenteerd was, waarom zat hij hier dan drie weken in Italie? En dan ook nog eens alleen.

Nee, de waarheid was dat hij telkens de klos was, als een project door toedoen van anderen weer eens in de shit was geholpen. Normaal gesproken had hij er niet zo'n problemen mee, maar dit project was echt een afgang. En dan ook nog de problemen met zijn vrouw. Ze hadden ruzie gemaakt, vlak voordat hij naar Italie vertrok. Niet zo'n beste start van zo'n periode. De ruzie bleef aan hem knagen, het zat hem niet lekker.

Zoals altijd ging het over erotiek. Of zoals hij het zag, het gebrek aan erotiek, het gebrek aan verleiding. Hij wilde graag een vrouwelijke vrouw, hij wilde graag trots zijn op zijn vrouw, haar mooi vinden. Zij zag daar het nut niet van in, wilde er geen moeite voor doen. Het ging toch om wat ze voor elkaar voelden? Daarbij maakte het toch niet uit hoe ze eruit zag? Telkens hoorde hij dit in verbazing aan, bedacht dat dit voor een vrouw toch best een aparte kijk op de zaak was.

Natuurlijk hield hij van haar, maar het gebrek aan erotiek in zijn leven speelde hem in toenemende mate parten. Hij keek steeds vaker naar andere vrouwen, bekeek hun kleding, hoe ze hun haar droegen, hun make-up. Bekeek hoe ze zich gedroegen. Hij stelde zich dan voor hoe zijn vrouw er in een rok of jurkje uit zou zien. Of op hakjes.

Hij fantaseerde ook hoe zo'n vrouw met erotiek en sex om zou gaan. Want aan dat laatste schortte het wat hem betreft ook. De zondagochtend-sex af en toe was fantasieloos, en van haar uit erg passief. Hij wilde graag anders, maar dat vond ze niet nodig, ze was tevreden zo. Sterker nog, hij wist dat ze dit alleen maar deed om hem op het minimale niveau van tevredenheid te houden. Wat haar betreft kon het hoofdstuk sex allang afgesloten worden.

Natuurlijk, hij had hier vaak over proberen te praten, maar zo'n gesprek begon altijd met een sceptische blik, en nadat hij zijn verhaal had gedaan volgde meestal een diepe zucht. Om duidelijk te maken dat het wat haar betreft allemaal tijdverspilling was. Ze wist allang wat hij wilde, en haar antwoord was steevast hetzelfde: Ze vond dat ze moeite genoeg deed, en wilde zichzelf niet "verlagen", zich niet anders voordoen dan ze was. Ze weigerde mee te doen "aan die poppenkast".

De avond voordat hij naar Italie reisde hadden ze de zoveelste ruzie hierover gehad. En in die stemming was hij vertrokken. Omdat ze geen kans hadden gezien deze ruzie bij te leggen, bleef het onderhuids etteren. De eerste dagen voelde hij er weinig voor om naar huis te bellen, totdat hij een sms van thuis kreeg: "Bel je even? x". Hij belde, en voelde meteen de spanning van voor zijn vertrek weer terugkomen. Zij wilde niet verder ruzieen, in ieder geval niet over de telefoon, en was erg oppervlakig in haar vragen. Ze vermeed elke mogelijke bron van irritatie. Hij was niet in de stemming, hij was net geconcentreerd op zijn werk. Het gesprek eindigde snel en zonder veel vreugde.

Die dagen verzoop hij in werk. Hij werkte van 8 tot 8, dan even snel wat eten in een restaurant om de hoek. Tegen een uur of half tien liep hij dan het hotel weer binnen, op weg naar de lift. Naast de lift was een trappenhuis en uit de kelder hoorde hij stampende muziek naar boven komen. Hij vermoedde dat er een bar was, en hij vroeg zich serieus af of er iemand in die herrie wilde zitten.

Deze avond won zijn nieuwsgierigheid het van de vermoeidheid. Hij liep de trap af en volgde de herrie. Aan het eind van een gangetje stond een deur open. Hij liep er heen en zag een kleine ruimte, met aan de ene kant een ronde bar, en aan de andere kant een dansvloertje met wat knipperende discolampen. "Tjezus, wat een zielige bedoeling..." was zijn eerste gedachte. De bar was bijna helemaal leeg. Er zat een man en een vrouw aan de bar te praten, voor zover dat kon met deze herrie, en een barman stond glazen te poetsen. Waarschijnlijk al voor de zoveelste keer, want zoveel afwas zou er niet zijn.

De vrouw had hij de afgelopen dagen bij het ontbijt al eerder gezien. Alhoewel ze toen zakelijk gekleed was, herkende hij haar meteen, het was een mooie vrouw. Lang steil bruin haar tot op haar schouderbladen. En nu hij haar hier in de bar zag zitten, was dat wel een ander gezicht dan het zakelijk pakje bij het ontbijt. Hij kon zien dat ze haar best had gedaan: een strak truitje met een ferm decollete. Een mooi slank lijfje. Ze zat op een barkruk in een kort rokje, met haar benen naast elkaar, gestoken in kousen en zwarte pumps.

"Kijk", dacht hij bij zichzelf, "zie je wel dat er vrouwen zijn die dit wel leuk vinden?" Zijn aanwezigheid op de drempel van de was de barman opgevallen en deze keek hem uitnodigend aan. Ook de vrouw keek om en keek hem even aan. Even een blik van herkenning, waarschijnlijk "Oh, de man die ook elke ochtend aan het ontbijt zit". Aangezien hij geen zin had om alleen aan de bar te gaan hangen en al helemaal niet om met de barman te gaan zitten praten, draaide hij zich om en liep terug naar boven.

Die avond in bed, lag hij met zichzelf te spelen. Dat was iets waar hij zichzelf op trakteerde, zo voelde het tenminste. En misschien was het wel nodig om van de spanning van de dag af te komen. De klant hier maakte het hem moeilijk, en dan had hij het "spelen" nodig. Zonder een orgasme kon hij maar moeilijk in slaap komen. Het hielp hem te ontspannen. Meestal fantaseerde hij over een vrouw uit zijn omgeving of op zijn werk. Deze avond was de vrouw aan de bar "de gelukkige". Na een kort gelukzalig moment viel hij in een diepe slaap.

De volgende ochtend bij het ontbijt zag hij de vrouw uit de bar weer, zonder de man dit keer. Hun blikken ontmoetten elkaar en een kort glimlachje, als teken van herkenning, gleed over haar gezicht. Een lange werkdag volgde, met verschillende telefoongesprekken met het kantoor in Nederland. Om fouten te melden, en onderdelen te bestellen. Tegen 8 uur 's avonds hield hij het voor gezien, en ging naar het hotel. Op routine bracht hij zijn spullen naar zijn hotelkamer en liep naar een van de restaurants. In je eentje eten is erg saai, en binnen drie kwartier stond hij weer buiten.

In het hotel terug hoorde hij weer de muziek. Waarom wist hij niet, maar hij liep de trap toch weer af. Aangetrokken door die vrouw? Waarschijnlijk, want waarom zou hij anders hierheen komen. Door de deuropeneing ziet hij dat de vrouw er weer is, zonder man dit keer. Ze zit met haar gezicht richting de deur en ziet hem staan, zo maakt hij op aan haar gezichtsuitdrukking. Hij kijkt haar aan, en ziet wat aarzeling. Dan, met een kort gebaar van haar hand, wenkt ze hem. Hij kijkt verbaasd om zich heen, bedoelt ze hem? Er is verder niemand, dus ze moet hem wel bedoelen. Ze lacht om zijn verbaasde blik, en wenkt nog eens.

Hij loopt naar haar toe. In die paar korte seconden bedenkt hij wat hij tegen haar zal zeggen. "Hello!" begint hij maar in het Engels. Ze lacht en zegt  "Hallo, je komt uit Nederland toch?" "Ja, had je dat gehoord?" vraagt hij haar. "Nou, ik hoorde je bij de receptie praten met een Nederlands accent..." was haar antwoord. "Ahh" ze hij weer, "ik ben Jeroen", en ze schudden elkaar de hand. Ze had kleine hand, met een paar ringen om haar vingers. "Hai, ik ben Evie" zei ze. Na een kleine stilte, waarin we elkaar wat onderzoekend aankeken vroeg ze "Wil je wat drinken?". "Ja" antwoordde hij, en hij keek wat ze dronk. Corona zo te zien. "Uhhh, doe mij er ook maar een" zei hij, terwijl hij op haar flesje wees

Ze vroeg nog een Corona, en hij ging naast haar zitten. Even keek hij ongemakkelijk naar de bar. "Ben je hier voor je werk?" vroeg ze, en daarmee bracht ze het gesprek op gang. Ze vertelden elkaar waarom ze in hier in Italie waren. Zij bleek er voor een productpresentatie te zijn, iets in de ICT of telecom. "Oh, ik dacht dat je op vakantie was, gisteren zat je hier toch met je man?" vroeg hij. Ze lachte, "Nee nee, dat was een collega, maar die is nu naar huis toe. Nee, ik ben nu alleen". Hij wilde dat ze dat laatste met wat nadruk had gezegd, maar hij kon er dat met geen mogelijkheid uit opmaken.

Hij vertelde zijn verhaal en toen hij zei dat hij meestal enkele weken op pad was, vroeg ze "Dan gaat je vrouw zeker wel eens mee? Ik bedoel, zo lang van huis....". "Nee...." zei hij kortaf, terwijl hij dacht aan de ruzie. Zijn gezicht sprak boekdelen en zij vroeg hem of ze nu iets pijnlijks had gevraagd. "Nee, maar..... nou ja... we hadden ergens onenigheid over voordat ik hierheen kwam". Hij geloofde niet wat hij hier zojuist gezegd had! Hij was niet van plan zijn prive problemen met een wildvreemde te bespreken. "Even jezelf inhouden..." bedacht hij.

"Oh, dat is vervelend, vooral als je op reis moet. Je wilt toch eigenlijk wel met een gerust hart van huis, toch?" vroeg ze door. "Ja precies" beaamde hij, en besloot van onderwerp te veranderen. "Maak je wel vaker van dit soort tripjes?" vroeg hij haar. "Ja, dat komt regelmatig voor, ja. Meestal een keer of 3-4 in het jaar..." Daarna viel het gesprek even stil. Hij speelde wat met zijn flesje, en keek wat voor zich uit.

Ze bestelden twee nieuwe Corona's en dronken verder. Naarmate de tijd en het alcoholniveau vorderde ging het gesprek in toenemende mate over niets. Slap geklets. In een roes bekeek hij haar van de zijkant en bedacht dat ze een lekker ding was. En dat wist ze. Ze wist dat ze een lekker ding was, met haar kleding benadrukte ze haar mooie lichaamsdelen. Hij besloot het haar op de vrouw af te vragen. Door de alcohol was zijn reserve een stuk lager en hij vroeg haar "He Evie, mag ik je eens wat vragen? Je bent erg leuk gekleed, sexy zelfs, doe je dat met opzet?".

Ze lachte, en keek hem aan toen ze antwoord gaf. "Ja, dat doe ik met opzet. Ik vind het fijn om er verleidelijk bij te lopen. Ik weet dat ik mooi ben, en ik maak er graag gebruik van." Het was even stil, waarna ze verder ging "En jij vindt me dus mooi?". Hij knikte, ineens wat verlegen. Ze was nu stil en keek hem strak aan. Ze had een opwindende blik in haar ogen. Hij voelde hoe ze haar hand op zijn bovenbeen legde. In eerste instantie lag haar hand er, maar na een tijdje streelde ze zijn hele bovenbeen er mee. Ze keek hem met een geamuseerd trekje rond haar mond aan.

Natuurlijk reageerde zijn paal heftig, en klopte flink in zijn broek. Telkens kwam ze een stukje dichter bij de bult in zijn broek. Ze was geraffineerd en was hem aan het gek maken. Ze keek hem aan, en lachte openlijk geil naar hem. En toen bewoog haar hand helemaal naar de bult en legde ze die erop. Ze keek hem strak aan. Met een schalks lachje vroeg ze "Wat doen we? Nog een Corona, of gaan we?"

Heel subtiel had ze hem daarmee aangegeven dat hij mee moest: "... of gaan we?". Hij antwoordde dat hij geen Corono meer hoefde, en voelde de druk in zijn broek toenemen. Ze vroeg de barman alles op haar rekening te zetten. Hij bood aan mee te betalen, maar ze zei dat dit van haar werk betaald werd. Ze tekende de rekening en liet zich van de barkruk glijden. Samen liepen ze naar de uitgang van de bar, en nadrukkelijk hoorde hij het getik van haar hakken.

Ze liepen naar de lift, en hij wist werkelijk niet wat nu te doen. Hij liep maar mee. Zij was veel daadkrachtiger en stuurde de situatie. Ze liep naar de lift en drukte op het pijltje omhoog. Ze keek hem aan, en glimlachte bemoedigend. "Ze hebben hier mooie liften, he?" zei ze. Dat moest hij beamen, de liften hier waren heel luxe. Het hotel was een vijftien verdiepingen hoog gebouw met een atrium dat even hoog was. De liften waren in het volle zicht van het atrium gemonteerd en waren van glas gemaakt. Zo kon je vanuit de lift het atrium inkijken. En andersom natuurlijk...

De lift kwam en de deuren gleden open. Ze stapten in en hij vroeg welke verdieping. In plaats van de antwoorden, druk ze op het knopje van de bovenste verdieping. Vreemd, daar was een restaurant.... Terwijl de deuren dichtgleden, draaide ze zich naar hem toe en kwam dichtbij staan. Zonder verder af te wachten sloeg ze haar armen om hem heen en na een korte pauze, waarin ze hem aankeek, drukte ze haar rode lippen op zijn mond. In eerste instantie schrok hij terug, maar herstelde hij zich snel. En gaf hij zich over aan die gewillige lippen. Ze kuste heerlijk, met veel beweging en lippen die over elkaar wreven.

Hij genoot behoorlijk en al helemaal toen hij voelde hoe ze zich tegen de bult in zijn broek aan drukte. Haar tong kwam op onderzoek uit en naadloos gingen de kussen over in een uitgebreid tongenspel. Alles tintelde en de opwinding kwam geweldig snel. Hij wilde haar, en wel nu. Haar handen waren overal en wreven ook over de bult in zijn broek. Mijn god, wat een druk voelde hij daar. Al kussend masseerde ze zijn paal. Ondertussen steeg de lift naar boven. Terwijl hij vaag een idee van die beweging had, liet hij zijn gretige handen over haar borsten glijden. Hij merkte haar reactie en genoot er net zo van als zij. Ze kronkelde tegen hem aan. Zijn handen gleden onder haar rokje en voelde de zachtheid van haar benen. Mmmm, ze droeg stay-ups. De broeierige warmte onder haar rokje maakte hem wild.

De lift steeg verder, en haar handen rukten aan zijn riem. Vliegensvlug rukte ze zijn broek open en haalde ze zonder plichtpleging zijn dikke pik uit zijn broek. Tegelijkertijd knielde ze voor hem en nam zijn eikel in haar warme en natte mond. Met gesloten ogen zoog ze, pijpte ze. Haar tong stevig over zijn eikel wrijvend. Dit was heerlijk! En het feit dat iedereen op de gallerijen dit kon zien, maakte het zo ontzettend spannend! Niet dat er rond dit uur veel mensen waren, maar het idee alleen al was zo geil. Terwijl ze hem stevig zoog, trok ze hem ook nog eens af, en dat was zo ontzettend lekker. Hij leunde tegen een spant van de lift, want anders zou hij omvallen. Hij kon gewoon niet goed blijven staan zo.

De lift had inmiddels de bovenste verdieping bereikte. Terwijl ze op haar knieen voor hem zat en hem pijpte, sloeg ze haar hand gehaast tegen het knoppenpaneel. De bedoeling was een van de lagere verdiepingen, het maakte niet uit welke. Na nog een poging werd het de 3e verdieping. Op de restaurantverdieping kwam net iemand aangelopen toen de deur dichtgleed, hij zag net niet wat er in de lift gebeurde. Terwijl Evie stevig zoog en rukte en zijn ballen masseerde, gleed de lift naar beneden.

Evie liet zijn eikel uit haar mond glijden. De eikel die nu helemaal glom en gezwollen was. Beiden kwamen ze tegelijkertijd op hetzelfde idee: hij draaide haar om en zette haar met haar handen voorover tegen glasplaat van de lift. Hij tilde het rokje omhoog, over haar mooie kont, en trok met een volgend gebaar haar tangaatje van haar kont af. Wauw, wat een mooie benen. Het blanke van haar strakke kontje en haar bovenbenen stak heel erotisch af tegen het zwarte van haar stay-ups en haar pumps. Hij pakte zijn stijve natte paal vast en richtte de eikel op haar kutje. Even smeerde hij het nat van zijn eikel over haar lipjes, maar dat was nergens voor nodig, hij zag de druppels kutvocht al uit haar kutje waren gelopen, tot over haar kousen. God, wat geil!

Zijn eikel klopte en zonder plichtplegingen schoof hij zijn lid diep naar binnen, in een keer. Ze hapte even naar adem en gooide haar hoofd achterover en meteen naar voren. Haar lange bruine haar deinde mee. Ze voelde heerlijk strak aan, en meteen begon hij haar te neuken. Ze kreunde luid en kneep haar vingers om de railing van de lift. Hij ramde hem diep en snel in haar en voelde elke stoot tegen haar kont aanslaan. "Oh god! Oh god ja, dieper, oh wat lekker!" kreunde Evie, en dat maakte hem alleen maar geiler.

De lift was weer op zijn bestemming en achterom reikend drukte hij op de knop van de een na bovenste verdieping. Het restaurant leek hem niet zo'n goed idee. De deuren gleden weer dicht, gelukkig niemand te zien. Hij neukte haar lekker en zag haar genietend mee doen. Ze had haar handen nu gespreid tegen de glasplaat gezet en keek recht het atrium in. En hij nam haar soppend langs achteren. Dit was ongekend geil en ze merkten allebei dat ze gingen komen. De spanning om hier betrapte te worden was ongekend en zorgde voor een snel en krachtig hoogtepunt. Sidderend en heftig kreunend kwamen ze beiden klaar en hij drukte zijn heupen strak tegen haar kont aan en wilde zijn lul tot aan zijn wortel in haar hebben, alsof hij elke druppel zaad zo diep mogelijk in haar wilde spuiten.

Het orgasme ging net zo snel als het kwam, en nog voordat ze op de een na bovenste verdieping aankwamen was hij uit haar kutje en stonden ze beiden hun kleding te fatsoeneren. Zonder woorden, hijgend, lachten ze triomfantelijk naar elkaar. Dit was echt goed! Zonder iets te zeggen drukte ze op het knopje van de zevende verdieping. Ze pakte zijn hand en zei slechts "Kom...".
Hij zij niets, maar wachtte tot de lift op de zevende was. Hij liep achter haar aan en ging met haar mee de hotelkamer binnen. De deur viel achter hem dicht en ze draaide zich om.

Ze sloeg haar armen om zijn rug heen en keek naar hem op, "Dat was heerlijk!" Hij antwoordde "God ja, dat was goed zeg!" Ze kusten elkaar, nu met veel meer gevoel. Het was alsof ze samen iets heel intiems deelden. Bovendien hadden ze de tijd. Het kussen duurde veel langer en meer ontspannen. Minutenlang kusten ze elkaar in het halletje van de hotelkamer. Hij voelde het verlangen weer groeien. Ze liepen naar het bed. Daar kleedden ze elkaar uit. Bewonderend keek hij naar haar. Ze was mooi. Dat lange haar, precies wat hij zo mooi vond. Haar borsten, haar gladde kutje. En heel erotisch: hij zag zijn eigen zaad als een druppel aan haar lipjes hangen. God, wat maakte hem dat geil.

Toen hij ook naakt was, duwde hij haar op haar rug op bed. Meteen kroop hij tussen haar benen. Terwijl hij op haar neer keek, streelde hij haar borsten en haar gladde buik. Hij streelde haar venusheuvel en ging toen op zijn hurken tussen haar benen zitten. Hij nam haar kutje uitgebreid in zich op. Zag in gedachte hoe zijn dikke natte paal een paar minuten geleden nog krachtig tussen haar lipjes pompten. Toen stevig, nu teder, en terwijl hij de omgeving van haar kutje streelde, stak hij zijn tong uit en begon haar lipjes te likken.

Hij genoot van de ietswat zoute smaak van haar lipjes, waar zijn zaad overal leek te zijn. Hij likte het zaad ervan af, likte haar schoon. Ondertussen lag ze diep te ademen, onder zijn aanrakingen. Ze spreidde haar dijen wat en hij streelde met zijn vingers haar kutje. Al gauw waren zijn vingers glibberig en liet hij twee vingers in haar sappige kutje glijden. "Ohhhh" zuchtte ze met gesloten ogen. Met haar hand stuurde ze zijn hoofd, zodat hij precies op de juiste plaats likte. En dat was natuurlijk haar clitje. Ze genoot van de stevig likjes over het gezwollen knopje. Terwijl zijn vingers diep in haar elastisch kutje sopte.

Hij voelde haar g-spot in haar en wreef er stevig over, tegelijkertijd met zijn schurende tong over haar clit. Omdat alles al zo lekker glibberig was, duwde hij zijn ringvinger in haar kontje. Zo vingerde hij haar ontspannen en geduldig, ondertussen likkend. Lag te kijken en te voelen hoe ze reageerde. Alhoewel in redelijke stilte, alleen haar diepe ademhaling was te horen, merkte hij dat ze ging komen. Ze wipte af en toe haar kontje omhoog, en drukte zijn hoofd stevig tegen haar kutje aan. Heftig schokkend was het orgasme dan ook, toen hij zijn laatste lik over haar clitje gaf.

Ze lag even bij te komen, waarna ze overeind kwam. Ze kroop van het bed af en ging staan. Ze vertelde hem aan de rand van het bed te komen liggen, op zijn rug. Zijn onderbenen hingen over rand van het bed naar beneden. Ze kwam er tussen staan en boog zich voorover. Ze pakte zijn pik en trok die langzaam af. De warmte, de zachtheid, maar tegelijkertijd de stevigheid waarmee ze hem in haar hand hield, dat was heerlijk. Ze trok hem lekker rustig af, en hij kon elk gevoel onderscheiden: het gevoel van de voorhuid die helemaal strak getrokken werd, het gevoel van haar hand die over het randje van de eikel gleed, het gevoel van haar vingertoppen die in zijn lid knepen. Heerlijk!

Ze boog zich verder voorover en hij zag haar lange haar over haar schouders naar voren glijden. Nu kon hij niet zien wat ze deed, maar hij voelde het wel: ze nam zijn eikel in haar mond, en likte ontspannen met tong en lippen. Ze zoog zacht en maakte hem helemaal gek in haar mond. Ze had haarfijn door dat hij toch graag wilde zien wat ze deed met haar mond en gooide haar haar om haar hoofd heen. Hij kreeg nu een eerste rangs uitzicht op haar zuigende en sabbelende mond. De bijbehorende geluidjes waren bijzonder opwindend.

Het tempo ging omhoog en alles kwam samen, het aftrekken, het zuigen, alle individuele puntjes van genot vloeiden in elkaar over en zorgden voor een wellustige warme gloed in zijn onderbuik. Hij voelde hoe ze recht op haar doel afging, hij voelde zijn orgasme naderen. Zij voelde het ook en zoog er stevig aan. Het was heerlijk om haar met holle wangen te zien werken aan zijn orgasme. Toen ze zijn ballen nog eens tegen elkaar aan kneep, had hij het niet meer en kwam spuitend in haar mond klaar. Schokkend en kreunend lag hij na te genieten. Ze kwam daarna in zijn armen liggen.

Ze kusten elkaar ontspannen en genoten van het heerlijke wat ze tot nu toe hadden gedeeld. Na een tijdje gelegen te hebben kwam ze overeind. Ze trok hem weer af, en weer werd hij geil. Het kwam door de hele omgeving: haar houding, haar gezicht, het naakt zijn, dat alles maakte hem zo verschrikkelijk geil. Zijn pik schokte in haar warmte hand, waarmee ze hem ritmisch aftrok. Toen hij weer stijf was, kwam ze over hem heen zitten. Terwijl ze dit keer op hem neerkeek, leidde ze zijn geslacht naar haar gezwollen schaamlipjes. Het was voor hem fantastisch om te zien hoe ze zich strekte: haar gladde buik, haar stevige borsten, die fier vooruitstaken en dat van onderaf gezien. Het maakte hem gek. Toen liet ze zich op hem zakken en ging op haar onderbenen zitten.

Geil als boter draaide ze met haar heupen. Haar hele lijf bewoog mee, en haar borsten deinden. Ze begon van voor naar achteren te bewegen, terwijl ze haar heupen constant kantelden. Zijn hete paal, glimmend van het vocht glibberde in haar kutje en werd gemangeld. Lekker gemangeld dan wel. Ze keek hem strak in de ogen en dwong hem te genieten. Dat was niet zo moeilijk, het was heerlijk. Om hem extra op te geilen begon ze met haar vingers over haar clit te wrijven. Daardoor werd ze zelf ook gek en ineens gooide ze zich in een heftige kreun voorover. Ze kwam boven op hem klaar. Het was een waanzinnig mooie sensatie: haar schokkende en krampende lichaam boven op hem. Hij voelde elke beweging in haar lijf en hoe ze zich liet gaan, en hoe ze later tot rust kwam.

 

 

 

 

14:17 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |