15-12-10

Evie

De dagen liepen in elkaar over. Er was nauwelijks onderscheid en hij wist pas na goed nadenken welke dag het was. Werken, eten, slapen. Werken, eten, slapen, dat was zijn dagindeling momenteel. Het leek alsof hij op automatische piloot liep. Er leek geen einde aan te komen, hier in Italie.

Hij was twee weken geleden door zijn baas hierheen gestuurd om "het project te redden", zoals zijn baas het zei, "Ik kan wel iemand anders sturen, maar we weten allebei dat hier iemand met veel ervaring nodig is". Zijn baas wist hoe hij het moest brengen, maar eigenlijk was het alleen maar slijmen. Het werd gebracht alsof alleen hij het kon, alsof hij hier nodig was, alsof hij alleen zo getalenteerd was. Nou, als hij zo getalenteerd was, waarom zat hij hier dan drie weken in Italie? En dan ook nog eens alleen.

Nee, de waarheid was dat hij telkens de klos was, als een project door toedoen van anderen weer eens in de shit was geholpen. Normaal gesproken had hij er niet zo'n problemen mee, maar dit project was echt een afgang. En dan ook nog de problemen met zijn vrouw. Ze hadden ruzie gemaakt, vlak voordat hij naar Italie vertrok. Niet zo'n beste start van zo'n periode. De ruzie bleef aan hem knagen, het zat hem niet lekker.

Zoals altijd ging het over erotiek. Of zoals hij het zag, het gebrek aan erotiek, het gebrek aan verleiding. Hij wilde graag een vrouwelijke vrouw, hij wilde graag trots zijn op zijn vrouw, haar mooi vinden. Zij zag daar het nut niet van in, wilde er geen moeite voor doen. Het ging toch om wat ze voor elkaar voelden? Daarbij maakte het toch niet uit hoe ze eruit zag? Telkens hoorde hij dit in verbazing aan, bedacht dat dit voor een vrouw toch best een aparte kijk op de zaak was.

Natuurlijk hield hij van haar, maar het gebrek aan erotiek in zijn leven speelde hem in toenemende mate parten. Hij keek steeds vaker naar andere vrouwen, bekeek hun kleding, hoe ze hun haar droegen, hun make-up. Bekeek hoe ze zich gedroegen. Hij stelde zich dan voor hoe zijn vrouw er in een rok of jurkje uit zou zien. Of op hakjes.

Hij fantaseerde ook hoe zo'n vrouw met erotiek en sex om zou gaan. Want aan dat laatste schortte het wat hem betreft ook. De zondagochtend-sex af en toe was fantasieloos, en van haar uit erg passief. Hij wilde graag anders, maar dat vond ze niet nodig, ze was tevreden zo. Sterker nog, hij wist dat ze dit alleen maar deed om hem op het minimale niveau van tevredenheid te houden. Wat haar betreft kon het hoofdstuk sex allang afgesloten worden.

Natuurlijk, hij had hier vaak over proberen te praten, maar zo'n gesprek begon altijd met een sceptische blik, en nadat hij zijn verhaal had gedaan volgde meestal een diepe zucht. Om duidelijk te maken dat het wat haar betreft allemaal tijdverspilling was. Ze wist allang wat hij wilde, en haar antwoord was steevast hetzelfde: Ze vond dat ze moeite genoeg deed, en wilde zichzelf niet "verlagen", zich niet anders voordoen dan ze was. Ze weigerde mee te doen "aan die poppenkast".

De avond voordat hij naar Italie reisde hadden ze de zoveelste ruzie hierover gehad. En in die stemming was hij vertrokken. Omdat ze geen kans hadden gezien deze ruzie bij te leggen, bleef het onderhuids etteren. De eerste dagen voelde hij er weinig voor om naar huis te bellen, totdat hij een sms van thuis kreeg: "Bel je even? x". Hij belde, en voelde meteen de spanning van voor zijn vertrek weer terugkomen. Zij wilde niet verder ruzieen, in ieder geval niet over de telefoon, en was erg oppervlakig in haar vragen. Ze vermeed elke mogelijke bron van irritatie. Hij was niet in de stemming, hij was net geconcentreerd op zijn werk. Het gesprek eindigde snel en zonder veel vreugde.

Die dagen verzoop hij in werk. Hij werkte van 8 tot 8, dan even snel wat eten in een restaurant om de hoek. Tegen een uur of half tien liep hij dan het hotel weer binnen, op weg naar de lift. Naast de lift was een trappenhuis en uit de kelder hoorde hij stampende muziek naar boven komen. Hij vermoedde dat er een bar was, en hij vroeg zich serieus af of er iemand in die herrie wilde zitten.

Deze avond won zijn nieuwsgierigheid het van de vermoeidheid. Hij liep de trap af en volgde de herrie. Aan het eind van een gangetje stond een deur open. Hij liep er heen en zag een kleine ruimte, met aan de ene kant een ronde bar, en aan de andere kant een dansvloertje met wat knipperende discolampen. "Tjezus, wat een zielige bedoeling..." was zijn eerste gedachte. De bar was bijna helemaal leeg. Er zat een man en een vrouw aan de bar te praten, voor zover dat kon met deze herrie, en een barman stond glazen te poetsen. Waarschijnlijk al voor de zoveelste keer, want zoveel afwas zou er niet zijn.

De vrouw had hij de afgelopen dagen bij het ontbijt al eerder gezien. Alhoewel ze toen zakelijk gekleed was, herkende hij haar meteen, het was een mooie vrouw. Lang steil bruin haar tot op haar schouderbladen. En nu hij haar hier in de bar zag zitten, was dat wel een ander gezicht dan het zakelijk pakje bij het ontbijt. Hij kon zien dat ze haar best had gedaan: een strak truitje met een ferm decollete. Een mooi slank lijfje. Ze zat op een barkruk in een kort rokje, met haar benen naast elkaar, gestoken in kousen en zwarte pumps.

"Kijk", dacht hij bij zichzelf, "zie je wel dat er vrouwen zijn die dit wel leuk vinden?" Zijn aanwezigheid op de drempel van de was de barman opgevallen en deze keek hem uitnodigend aan. Ook de vrouw keek om en keek hem even aan. Even een blik van herkenning, waarschijnlijk "Oh, de man die ook elke ochtend aan het ontbijt zit". Aangezien hij geen zin had om alleen aan de bar te gaan hangen en al helemaal niet om met de barman te gaan zitten praten, draaide hij zich om en liep terug naar boven.

Die avond in bed, lag hij met zichzelf te spelen. Dat was iets waar hij zichzelf op trakteerde, zo voelde het tenminste. En misschien was het wel nodig om van de spanning van de dag af te komen. De klant hier maakte het hem moeilijk, en dan had hij het "spelen" nodig. Zonder een orgasme kon hij maar moeilijk in slaap komen. Het hielp hem te ontspannen. Meestal fantaseerde hij over een vrouw uit zijn omgeving of op zijn werk. Deze avond was de vrouw aan de bar "de gelukkige". Na een kort gelukzalig moment viel hij in een diepe slaap.

De volgende ochtend bij het ontbijt zag hij de vrouw uit de bar weer, zonder de man dit keer. Hun blikken ontmoetten elkaar en een kort glimlachje, als teken van herkenning, gleed over haar gezicht. Een lange werkdag volgde, met verschillende telefoongesprekken met het kantoor in Nederland. Om fouten te melden, en onderdelen te bestellen. Tegen 8 uur 's avonds hield hij het voor gezien, en ging naar het hotel. Op routine bracht hij zijn spullen naar zijn hotelkamer en liep naar een van de restaurants. In je eentje eten is erg saai, en binnen drie kwartier stond hij weer buiten.

In het hotel terug hoorde hij weer de muziek. Waarom wist hij niet, maar hij liep de trap toch weer af. Aangetrokken door die vrouw? Waarschijnlijk, want waarom zou hij anders hierheen komen. Door de deuropeneing ziet hij dat de vrouw er weer is, zonder man dit keer. Ze zit met haar gezicht richting de deur en ziet hem staan, zo maakt hij op aan haar gezichtsuitdrukking. Hij kijkt haar aan, en ziet wat aarzeling. Dan, met een kort gebaar van haar hand, wenkt ze hem. Hij kijkt verbaasd om zich heen, bedoelt ze hem? Er is verder niemand, dus ze moet hem wel bedoelen. Ze lacht om zijn verbaasde blik, en wenkt nog eens.

Hij loopt naar haar toe. In die paar korte seconden bedenkt hij wat hij tegen haar zal zeggen. "Hello!" begint hij maar in het Engels. Ze lacht en zegt  "Hallo, je komt uit Nederland toch?" "Ja, had je dat gehoord?" vraagt hij haar. "Nou, ik hoorde je bij de receptie praten met een Nederlands accent..." was haar antwoord. "Ahh" ze hij weer, "ik ben Jeroen", en ze schudden elkaar de hand. Ze had kleine hand, met een paar ringen om haar vingers. "Hai, ik ben Evie" zei ze. Na een kleine stilte, waarin we elkaar wat onderzoekend aankeken vroeg ze "Wil je wat drinken?". "Ja" antwoordde hij, en hij keek wat ze dronk. Corona zo te zien. "Uhhh, doe mij er ook maar een" zei hij, terwijl hij op haar flesje wees

Ze vroeg nog een Corona, en hij ging naast haar zitten. Even keek hij ongemakkelijk naar de bar. "Ben je hier voor je werk?" vroeg ze, en daarmee bracht ze het gesprek op gang. Ze vertelden elkaar waarom ze in hier in Italie waren. Zij bleek er voor een productpresentatie te zijn, iets in de ICT of telecom. "Oh, ik dacht dat je op vakantie was, gisteren zat je hier toch met je man?" vroeg hij. Ze lachte, "Nee nee, dat was een collega, maar die is nu naar huis toe. Nee, ik ben nu alleen". Hij wilde dat ze dat laatste met wat nadruk had gezegd, maar hij kon er dat met geen mogelijkheid uit opmaken.

Hij vertelde zijn verhaal en toen hij zei dat hij meestal enkele weken op pad was, vroeg ze "Dan gaat je vrouw zeker wel eens mee? Ik bedoel, zo lang van huis....". "Nee...." zei hij kortaf, terwijl hij dacht aan de ruzie. Zijn gezicht sprak boekdelen en zij vroeg hem of ze nu iets pijnlijks had gevraagd. "Nee, maar..... nou ja... we hadden ergens onenigheid over voordat ik hierheen kwam". Hij geloofde niet wat hij hier zojuist gezegd had! Hij was niet van plan zijn prive problemen met een wildvreemde te bespreken. "Even jezelf inhouden..." bedacht hij.

"Oh, dat is vervelend, vooral als je op reis moet. Je wilt toch eigenlijk wel met een gerust hart van huis, toch?" vroeg ze door. "Ja precies" beaamde hij, en besloot van onderwerp te veranderen. "Maak je wel vaker van dit soort tripjes?" vroeg hij haar. "Ja, dat komt regelmatig voor, ja. Meestal een keer of 3-4 in het jaar..." Daarna viel het gesprek even stil. Hij speelde wat met zijn flesje, en keek wat voor zich uit.

Ze bestelden twee nieuwe Corona's en dronken verder. Naarmate de tijd en het alcoholniveau vorderde ging het gesprek in toenemende mate over niets. Slap geklets. In een roes bekeek hij haar van de zijkant en bedacht dat ze een lekker ding was. En dat wist ze. Ze wist dat ze een lekker ding was, met haar kleding benadrukte ze haar mooie lichaamsdelen. Hij besloot het haar op de vrouw af te vragen. Door de alcohol was zijn reserve een stuk lager en hij vroeg haar "He Evie, mag ik je eens wat vragen? Je bent erg leuk gekleed, sexy zelfs, doe je dat met opzet?".

Ze lachte, en keek hem aan toen ze antwoord gaf. "Ja, dat doe ik met opzet. Ik vind het fijn om er verleidelijk bij te lopen. Ik weet dat ik mooi ben, en ik maak er graag gebruik van." Het was even stil, waarna ze verder ging "En jij vindt me dus mooi?". Hij knikte, ineens wat verlegen. Ze was nu stil en keek hem strak aan. Ze had een opwindende blik in haar ogen. Hij voelde hoe ze haar hand op zijn bovenbeen legde. In eerste instantie lag haar hand er, maar na een tijdje streelde ze zijn hele bovenbeen er mee. Ze keek hem met een geamuseerd trekje rond haar mond aan.

Natuurlijk reageerde zijn paal heftig, en klopte flink in zijn broek. Telkens kwam ze een stukje dichter bij de bult in zijn broek. Ze was geraffineerd en was hem aan het gek maken. Ze keek hem aan, en lachte openlijk geil naar hem. En toen bewoog haar hand helemaal naar de bult en legde ze die erop. Ze keek hem strak aan. Met een schalks lachje vroeg ze "Wat doen we? Nog een Corona, of gaan we?"

Heel subtiel had ze hem daarmee aangegeven dat hij mee moest: "... of gaan we?". Hij antwoordde dat hij geen Corono meer hoefde, en voelde de druk in zijn broek toenemen. Ze vroeg de barman alles op haar rekening te zetten. Hij bood aan mee te betalen, maar ze zei dat dit van haar werk betaald werd. Ze tekende de rekening en liet zich van de barkruk glijden. Samen liepen ze naar de uitgang van de bar, en nadrukkelijk hoorde hij het getik van haar hakken.

Ze liepen naar de lift, en hij wist werkelijk niet wat nu te doen. Hij liep maar mee. Zij was veel daadkrachtiger en stuurde de situatie. Ze liep naar de lift en drukte op het pijltje omhoog. Ze keek hem aan, en glimlachte bemoedigend. "Ze hebben hier mooie liften, he?" zei ze. Dat moest hij beamen, de liften hier waren heel luxe. Het hotel was een vijftien verdiepingen hoog gebouw met een atrium dat even hoog was. De liften waren in het volle zicht van het atrium gemonteerd en waren van glas gemaakt. Zo kon je vanuit de lift het atrium inkijken. En andersom natuurlijk...

De lift kwam en de deuren gleden open. Ze stapten in en hij vroeg welke verdieping. In plaats van de antwoorden, druk ze op het knopje van de bovenste verdieping. Vreemd, daar was een restaurant.... Terwijl de deuren dichtgleden, draaide ze zich naar hem toe en kwam dichtbij staan. Zonder verder af te wachten sloeg ze haar armen om hem heen en na een korte pauze, waarin ze hem aankeek, drukte ze haar rode lippen op zijn mond. In eerste instantie schrok hij terug, maar herstelde hij zich snel. En gaf hij zich over aan die gewillige lippen. Ze kuste heerlijk, met veel beweging en lippen die over elkaar wreven.

Hij genoot behoorlijk en al helemaal toen hij voelde hoe ze zich tegen de bult in zijn broek aan drukte. Haar tong kwam op onderzoek uit en naadloos gingen de kussen over in een uitgebreid tongenspel. Alles tintelde en de opwinding kwam geweldig snel. Hij wilde haar, en wel nu. Haar handen waren overal en wreven ook over de bult in zijn broek. Mijn god, wat een druk voelde hij daar. Al kussend masseerde ze zijn paal. Ondertussen steeg de lift naar boven. Terwijl hij vaag een idee van die beweging had, liet hij zijn gretige handen over haar borsten glijden. Hij merkte haar reactie en genoot er net zo van als zij. Ze kronkelde tegen hem aan. Zijn handen gleden onder haar rokje en voelde de zachtheid van haar benen. Mmmm, ze droeg stay-ups. De broeierige warmte onder haar rokje maakte hem wild.

De lift steeg verder, en haar handen rukten aan zijn riem. Vliegensvlug rukte ze zijn broek open en haalde ze zonder plichtpleging zijn dikke pik uit zijn broek. Tegelijkertijd knielde ze voor hem en nam zijn eikel in haar warme en natte mond. Met gesloten ogen zoog ze, pijpte ze. Haar tong stevig over zijn eikel wrijvend. Dit was heerlijk! En het feit dat iedereen op de gallerijen dit kon zien, maakte het zo ontzettend spannend! Niet dat er rond dit uur veel mensen waren, maar het idee alleen al was zo geil. Terwijl ze hem stevig zoog, trok ze hem ook nog eens af, en dat was zo ontzettend lekker. Hij leunde tegen een spant van de lift, want anders zou hij omvallen. Hij kon gewoon niet goed blijven staan zo.

De lift had inmiddels de bovenste verdieping bereikte. Terwijl ze op haar knieen voor hem zat en hem pijpte, sloeg ze haar hand gehaast tegen het knoppenpaneel. De bedoeling was een van de lagere verdiepingen, het maakte niet uit welke. Na nog een poging werd het de 3e verdieping. Op de restaurantverdieping kwam net iemand aangelopen toen de deur dichtgleed, hij zag net niet wat er in de lift gebeurde. Terwijl Evie stevig zoog en rukte en zijn ballen masseerde, gleed de lift naar beneden.

Evie liet zijn eikel uit haar mond glijden. De eikel die nu helemaal glom en gezwollen was. Beiden kwamen ze tegelijkertijd op hetzelfde idee: hij draaide haar om en zette haar met haar handen voorover tegen glasplaat van de lift. Hij tilde het rokje omhoog, over haar mooie kont, en trok met een volgend gebaar haar tangaatje van haar kont af. Wauw, wat een mooie benen. Het blanke van haar strakke kontje en haar bovenbenen stak heel erotisch af tegen het zwarte van haar stay-ups en haar pumps. Hij pakte zijn stijve natte paal vast en richtte de eikel op haar kutje. Even smeerde hij het nat van zijn eikel over haar lipjes, maar dat was nergens voor nodig, hij zag de druppels kutvocht al uit haar kutje waren gelopen, tot over haar kousen. God, wat geil!

Zijn eikel klopte en zonder plichtplegingen schoof hij zijn lid diep naar binnen, in een keer. Ze hapte even naar adem en gooide haar hoofd achterover en meteen naar voren. Haar lange bruine haar deinde mee. Ze voelde heerlijk strak aan, en meteen begon hij haar te neuken. Ze kreunde luid en kneep haar vingers om de railing van de lift. Hij ramde hem diep en snel in haar en voelde elke stoot tegen haar kont aanslaan. "Oh god! Oh god ja, dieper, oh wat lekker!" kreunde Evie, en dat maakte hem alleen maar geiler.

De lift was weer op zijn bestemming en achterom reikend drukte hij op de knop van de een na bovenste verdieping. Het restaurant leek hem niet zo'n goed idee. De deuren gleden weer dicht, gelukkig niemand te zien. Hij neukte haar lekker en zag haar genietend mee doen. Ze had haar handen nu gespreid tegen de glasplaat gezet en keek recht het atrium in. En hij nam haar soppend langs achteren. Dit was ongekend geil en ze merkten allebei dat ze gingen komen. De spanning om hier betrapte te worden was ongekend en zorgde voor een snel en krachtig hoogtepunt. Sidderend en heftig kreunend kwamen ze beiden klaar en hij drukte zijn heupen strak tegen haar kont aan en wilde zijn lul tot aan zijn wortel in haar hebben, alsof hij elke druppel zaad zo diep mogelijk in haar wilde spuiten.

Het orgasme ging net zo snel als het kwam, en nog voordat ze op de een na bovenste verdieping aankwamen was hij uit haar kutje en stonden ze beiden hun kleding te fatsoeneren. Zonder woorden, hijgend, lachten ze triomfantelijk naar elkaar. Dit was echt goed! Zonder iets te zeggen drukte ze op het knopje van de zevende verdieping. Ze pakte zijn hand en zei slechts "Kom...".
Hij zij niets, maar wachtte tot de lift op de zevende was. Hij liep achter haar aan en ging met haar mee de hotelkamer binnen. De deur viel achter hem dicht en ze draaide zich om.

Ze sloeg haar armen om zijn rug heen en keek naar hem op, "Dat was heerlijk!" Hij antwoordde "God ja, dat was goed zeg!" Ze kusten elkaar, nu met veel meer gevoel. Het was alsof ze samen iets heel intiems deelden. Bovendien hadden ze de tijd. Het kussen duurde veel langer en meer ontspannen. Minutenlang kusten ze elkaar in het halletje van de hotelkamer. Hij voelde het verlangen weer groeien. Ze liepen naar het bed. Daar kleedden ze elkaar uit. Bewonderend keek hij naar haar. Ze was mooi. Dat lange haar, precies wat hij zo mooi vond. Haar borsten, haar gladde kutje. En heel erotisch: hij zag zijn eigen zaad als een druppel aan haar lipjes hangen. God, wat maakte hem dat geil.

Toen hij ook naakt was, duwde hij haar op haar rug op bed. Meteen kroop hij tussen haar benen. Terwijl hij op haar neer keek, streelde hij haar borsten en haar gladde buik. Hij streelde haar venusheuvel en ging toen op zijn hurken tussen haar benen zitten. Hij nam haar kutje uitgebreid in zich op. Zag in gedachte hoe zijn dikke natte paal een paar minuten geleden nog krachtig tussen haar lipjes pompten. Toen stevig, nu teder, en terwijl hij de omgeving van haar kutje streelde, stak hij zijn tong uit en begon haar lipjes te likken.

Hij genoot van de ietswat zoute smaak van haar lipjes, waar zijn zaad overal leek te zijn. Hij likte het zaad ervan af, likte haar schoon. Ondertussen lag ze diep te ademen, onder zijn aanrakingen. Ze spreidde haar dijen wat en hij streelde met zijn vingers haar kutje. Al gauw waren zijn vingers glibberig en liet hij twee vingers in haar sappige kutje glijden. "Ohhhh" zuchtte ze met gesloten ogen. Met haar hand stuurde ze zijn hoofd, zodat hij precies op de juiste plaats likte. En dat was natuurlijk haar clitje. Ze genoot van de stevig likjes over het gezwollen knopje. Terwijl zijn vingers diep in haar elastisch kutje sopte.

Hij voelde haar g-spot in haar en wreef er stevig over, tegelijkertijd met zijn schurende tong over haar clit. Omdat alles al zo lekker glibberig was, duwde hij zijn ringvinger in haar kontje. Zo vingerde hij haar ontspannen en geduldig, ondertussen likkend. Lag te kijken en te voelen hoe ze reageerde. Alhoewel in redelijke stilte, alleen haar diepe ademhaling was te horen, merkte hij dat ze ging komen. Ze wipte af en toe haar kontje omhoog, en drukte zijn hoofd stevig tegen haar kutje aan. Heftig schokkend was het orgasme dan ook, toen hij zijn laatste lik over haar clitje gaf.

Ze lag even bij te komen, waarna ze overeind kwam. Ze kroop van het bed af en ging staan. Ze vertelde hem aan de rand van het bed te komen liggen, op zijn rug. Zijn onderbenen hingen over rand van het bed naar beneden. Ze kwam er tussen staan en boog zich voorover. Ze pakte zijn pik en trok die langzaam af. De warmte, de zachtheid, maar tegelijkertijd de stevigheid waarmee ze hem in haar hand hield, dat was heerlijk. Ze trok hem lekker rustig af, en hij kon elk gevoel onderscheiden: het gevoel van de voorhuid die helemaal strak getrokken werd, het gevoel van haar hand die over het randje van de eikel gleed, het gevoel van haar vingertoppen die in zijn lid knepen. Heerlijk!

Ze boog zich verder voorover en hij zag haar lange haar over haar schouders naar voren glijden. Nu kon hij niet zien wat ze deed, maar hij voelde het wel: ze nam zijn eikel in haar mond, en likte ontspannen met tong en lippen. Ze zoog zacht en maakte hem helemaal gek in haar mond. Ze had haarfijn door dat hij toch graag wilde zien wat ze deed met haar mond en gooide haar haar om haar hoofd heen. Hij kreeg nu een eerste rangs uitzicht op haar zuigende en sabbelende mond. De bijbehorende geluidjes waren bijzonder opwindend.

Het tempo ging omhoog en alles kwam samen, het aftrekken, het zuigen, alle individuele puntjes van genot vloeiden in elkaar over en zorgden voor een wellustige warme gloed in zijn onderbuik. Hij voelde hoe ze recht op haar doel afging, hij voelde zijn orgasme naderen. Zij voelde het ook en zoog er stevig aan. Het was heerlijk om haar met holle wangen te zien werken aan zijn orgasme. Toen ze zijn ballen nog eens tegen elkaar aan kneep, had hij het niet meer en kwam spuitend in haar mond klaar. Schokkend en kreunend lag hij na te genieten. Ze kwam daarna in zijn armen liggen.

Ze kusten elkaar ontspannen en genoten van het heerlijke wat ze tot nu toe hadden gedeeld. Na een tijdje gelegen te hebben kwam ze overeind. Ze trok hem weer af, en weer werd hij geil. Het kwam door de hele omgeving: haar houding, haar gezicht, het naakt zijn, dat alles maakte hem zo verschrikkelijk geil. Zijn pik schokte in haar warmte hand, waarmee ze hem ritmisch aftrok. Toen hij weer stijf was, kwam ze over hem heen zitten. Terwijl ze dit keer op hem neerkeek, leidde ze zijn geslacht naar haar gezwollen schaamlipjes. Het was voor hem fantastisch om te zien hoe ze zich strekte: haar gladde buik, haar stevige borsten, die fier vooruitstaken en dat van onderaf gezien. Het maakte hem gek. Toen liet ze zich op hem zakken en ging op haar onderbenen zitten.

Geil als boter draaide ze met haar heupen. Haar hele lijf bewoog mee, en haar borsten deinden. Ze begon van voor naar achteren te bewegen, terwijl ze haar heupen constant kantelden. Zijn hete paal, glimmend van het vocht glibberde in haar kutje en werd gemangeld. Lekker gemangeld dan wel. Ze keek hem strak in de ogen en dwong hem te genieten. Dat was niet zo moeilijk, het was heerlijk. Om hem extra op te geilen begon ze met haar vingers over haar clit te wrijven. Daardoor werd ze zelf ook gek en ineens gooide ze zich in een heftige kreun voorover. Ze kwam boven op hem klaar. Het was een waanzinnig mooie sensatie: haar schokkende en krampende lichaam boven op hem. Hij voelde elke beweging in haar lijf en hoe ze zich liet gaan, en hoe ze later tot rust kwam.

 

 

 

 

14:17 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Heel goed geschreven !!

Gepost door: BR | 20-12-10

De commentaren zijn gesloten.