28-11-10

Kyra

Ik was al weer een week in het buitenland. In Singapore, waar ik een aantal klanten bezocht. Ik onderhandelde en sloot contracten met ze af. Mijn avonden waren min of meer vrij, als ik niet met klanten uit eten ging, dan kon ik zelf bepalen wat ik deed. Aangezien mijn hotel in de stad zelf stond, ging ik de stad in en zocht een restaurant. Als het even kan eet ik niet in het hotel zelf, de restaurants daar zijn behoorlijk saai en het eten is altijd hetzelfde.

Maar de klant die ik vandaag bezocht had, had me behoorlijk bezig gehouden. Ik kwam laat terug in het hotel, en had geen zin meer om de stad in te gaan. Ik besloot dan maar voor één keer in het restaurant van het hotel te eten. Het zou wel een buffet zijn. Nadat ik even snel gedoucht had, nam ik de lift naar de eerste verdieping en meldde me bij een dame die me een tafeltje wees. Ik bestelde een biertje en bekeek de menu kaart. Ik zat te dubben, werd het het buffet of toch maar a la carte?

Ik bestelde uiteindelijk een biefstuk, ik wilde eigenlijk niet te veel eten. Terwijl ik wachtte keek ik wat rond in het restaurant. En alhoewel ik redelijk achterin zat, had ik zicht op de ingang, en zag dat het toch best druk begon te worden. Veel zakenlieden, te zien aan hun donkere pakken. En alhoewel de zakenwereld in dit soort hotels toch nog wel geregeerd worden door mannen, zag ik toch ook wel vrouwen.

Bij de ingang kwam een groepje uitgelaten mannen en een vrouw. Ook zij waren overduidelijk voor zaken hier, stuk voor stuk droegen ze laptops. Maar.... maar... dat was Kyra! Jezus, wat deed die hier nou?! Ja, ze was het toch echt! En ze zag er heel zakelijk uit, zo kende ik haar helemaal niet: een mantelpakje, pumps, aan haar schouder een laptoptas en een handtas. Ze kregen een tafel aan de andere kant van het restaurant. Kyra ging met haar rug naar me toe zitten.

Ha, wat een toeval, dat ik haar hier zo maar tegenkwam. Ik bedacht hoe ik haar kon benaderen. Ik had met Kyra een paar heerlijk afspraakjes gehad in Nederland. Kyra was een zalige vrouw, stevig, goed gevuld, ook met ondeugende gedachtes en fantasieen. In flarden kwamen mijn herinneringen terug: Samen uitgebreid tongend toen ik net een hotelkamer binnenstapte, ik nog met mijn jas aan, en Kyra al in een heerlijk jurkje, dat niets aan de verbeelding overliet. Dat was nog eens een welkom! Of Kyra liggend op haar rug, haar benen wat gespreid, de eerste keer dat ik haar heerlijk kutje zag. Ik streelde haar, en vond het een mooi kutje, mijn vingers en mijn tong die haar heerlijk gek maakte.

Of Kyra die me lekker lag te pijpen en me daarbij lief aan keek, terwijl haar vinger mijn kont verwende, oh man, wat een heerlijk gevoel! Lekker boven op elkaar liggen te tongen, minutenlang. Of als afsluiting van een waanzinnige dag samen onder de douche, waarbij ik haar diep vingerde in haar kletsnatte kutje en ze haar zoveelste orgasme bereikte. Die douche bracht me even terug naar het heden, want de kamer die ik in dit hotel had, beschikte ook over net zo'n soort douche. Een ruime douche, met zo'n hele grote sproeier boven je hoofd. En als toppertje: een hele grote ruit, van de vloer tot aan het plafond, waardoor je vanuit de hotelkamer zelf alles in de douche kon zien. Of andersom natuurlijk, vanuit de douche kon je alles in de hotelkamer zien.

Ik merkte dat de herinneringen aan Kyra me een harde pik hadden bezorgd. Jezus, dat was nog eens genieten geweest! Kyra kon ontzettend heftig klaarkomen, ze kneep behoorlijk met haar benen. En verder herinnerde ik me dat ze wel eens in een golf van orgasmes belandde. Dan bleef ze maar klaarkomen, met hele stromen kutsap, zo'n heerlijk geil gezicht was dat. Het gaf me een heel goed en lekker gevoel, dat mijn tong en lippen zo'n orgasme-golf veroorzaakten. Ik verlangde best naar haar, gewoon weer eens lekker ouderwets samen genieten. We zouden het allebei heerlijk hebben, dat was zeker. Ik besloot haar aandacht te trekken. Ik moest zogenaamd even naar het toilet. Ik stond op, en liep voorbij het tafeltje waar ze zat te eten met haar collega's. Laptops en schrijfblokken op tafel, heel gangbaar, heel zakelijk.

Ze had me nog niet in de gaten, maar ik vroeg bij aan de dame bij de ingang van het restaurant waar de toiletten waren. Daarbij draaide ik me half om, zodat ze mijn gezicht zou kunnen zien. In eerste instantie zag ze me nog niet, ze was aan het luisteren naar een collega. Maar toen keek ze de ruimte rond en zag ze me. Ik zag de blik van herkenning, en de verwarring daarna. Haha, ze moest moeite doen haar gezicht in de plooi te houden. Ik gaf haar een knipoog en een glimlach, en keek nadrukkelijk naar de toiletten. Toen liep ik door.

Bij de toiletten wachtte ik af, het was in de lobby van het hotel en hier te moeten wachten viel niet echt op. Een minuut later zag ik haar aan komen lopen. Een grote glimlach op haar gezicht. "Hey! Wat doe jij hier nou?" vroeg ze me. Ze keek even rond, of er geen collega's waren en kuste me toen op mijn mond. "Ik ben hier voor zaken, net als jij trouwens. Heb je een nieuwe baan?" vroeg ik haar. "Ja, ik ben iets heel anders gaan doen, en af en toe moet ik dan op reis. Heel leuk werk..." was haar antwoord. "Aha. Ik had je al even zien zitten in het restaurant, ik zag jullie binnenkomen. En heb in de tussentijd herinneringen op gehaald". Dat laatste zei ik met een grote grijns, en ze grijnsde met me mee. "Heb je de douche op je kamer gezien?" vroeg ik haar. Meteen glinsterde haar oogjes. Haha, dat deed ze toen ook al zo, als geil keek. "Mmmmmm jaaaa" zei ze, ik moest al wel aan ons denken, ja..." zei ze.

Het was even stil, en ik besloot de gok te wagen. We waren door een minder prettige reden uit elkaar gegaan, en alhoewel ik milder was geworden wat er toen gebeurd was, wist ik niet wat zij er van vond. Toch besloot ik het te proberen, "Ik zit in kamer 215" zei ik. Ze beet glimlachend op haar lip, mijn bedoeling was haar meteen duidelijk. "Dat zou wel leuk zijn, he?" zei ze, "net als vroeger...alhoewel je niet zo lief voor me bent geweest op het eind, dat heb ik je wel kwalijk genomen." Ik knikte schuldbewust, en gaf toe dat het zo was. "Maar aan de andere kant, ik heb er toch eigenlijk wel zin in, die douche gaf goeie herinneringen..." ging ze verder. "Ik moet nog wel even verder eten en overleggen. Maar ik vermoed dat de heren dadelijk in de bar verder willen, en dan kan ik wel zeggen dat ik niet mee ga. Ik bedenk wel iets." We bezegelde onze spontane date met een kus. Ze legde haar hand op mijn borst en heel snel likte ze haar tong tussen haar en mijn lippen door.

Ik ging terug naar mijn tafel en vroeg de rekening. Ik betaalde en liep naar mijn kamer. Snel even de boel een beetje opruimen, en ook even snel douchen. Ik keek TV, en na een half uur, hoorde ik een zacht kloppen op de deur. Door het spionnetje zag ik dat het Kyra was. Snel deed ik open. "Hai" zei ze glimlachend. "He! Kom binnen..." antwoordde ik. "Ik ben meteen hierheen gekomen..." zei ze, en ik zag inderdaad dat ze haar zakelijke outfit nog aan had, inclusief laptop tas aan haar schouder. Nog in het halletje kusten we elkaar. Het was van beide kanten even proeven of het nog als vroeger was en of er niet nog iets tussen ons in lag. Maar nee, het was weer als op onze eerste date, binnen no-time stonden we heel innig te tongen. We namen er de tijd voor en kusten, tongden en likten elkaars lippen. "Mmmmmm Kyra, dit is heerlijk..." zuchtte ik, genietend van haar lippen.

Op mijn gemak streelde ik haar, voelde de zachtheid van haar lichaam. Ik kneep in haar kont, een gevoel van herkenning. Ik wilde haar rok omhoog trekken om mijn hand eronder te laten glijden, toen ze zich van me los maakte. "Mag ik eerst even douchen? Ik ben zo van onze klant terug gekomen, het waren zware onderhandelingen, en ik voel me niet helemaal fris. Dus..." zei ze. "Oh, natuurlijk! Ga je gang!" antwoordde ik. "Daarna ben ik helemaal voor jou" antwoordde ze weer, met een ondeugende twinkeling in haar ogen. Ze stapte de badkamer in, en op dat moment realiseerde ik me dat de douche een geweldig uitzicht bood op het bed. En andersom natuurlijk. Met een geile blik ging ik op het bed zitten.

Kyra wist natuurlijk ook van dit uitzicht, alle kamers waren hetzelfde in dit soort hotels. Zelfbewust als ze was, stapte ze de douche binnen. Met een geile blik keek ze me aan, en zei "Dat dacht ik wel, geile vent! Jij wilt dit beslist niet missen....". Ik lachte en antwoordde "Tuurlijk, en jij wist dit ook, en dit is precies wat je wilt...". Ze lachte mee, en knikte. Ondertussen had ze de kraan opengedraaid, en was ze begonnen zich uit te kleden. Ze trok haar pumps uit en met haar kont naar me toe maakte ze het ritsje van haar rok open. Daaronder droeg ze een glanzend slipje, niet echt sexy maar wel erg vrouwelijk. Dat trok ze ook meteen uit, daarbij heupwiegend. Mmmmmm, dat zag er heerlijk uit. Twee prachtige stevige billen kwamen te voorschijn.

Ze draaide zich om, en schonk me een blik op haar kutje, haar gladde kutje. Mmmmm, wat zag dat er mooi uit! Ik voelde mijn paal reageren. Ondertussen ging Kyra gewoon door, en knoopte haar bloesje los. Daaronder een hemdje dat strak over haar heerlijke grote borsten spande. Het hemdje verdween, en haar BH, horende bij het slipje, kwam te voorschijn. Zonder dralen maakte Kyra de sluiting open en rolden haar heerlijk massieve borsten eruit. Even liet ze haar borsten door haar handen glijden, en moest ik de drang weerstaan om samen met haar onder de douche te springen. Haar borsten had ik altijd waanzinnig mooi gevonden. Zo groot, en zo lekker zacht. Heerlijk om mee te spelen, om door mijn handen te laten glijden.

Terwijl mijn paal in mijn broek knelde, voelde Kyra de temperatuur van het water, en stapte onder het sproeiende water. Ze wreef met haar handen over haar lichaam en dat wond me nog meer op. Dat wilde ik doen! Ik wilde haar! Toch besloot ik mijn eigen verlangens even opzij te zetten en iets te doen wat ons waarschijnlijk nog meer zou ophitsen, nog meer zou opgeilen. Aan mijn kant van de ruit kleedde ik me ook uit. Ik zag Kyra gefascineerd toekijken toen ik mijn broek liet zakken. Haar blik met toenemende geilheid, een hand ogenschijnlijk achteloos over haar kutje strelend.

Mijn stijve pik zwiepte uit mijn boxer en ik zag Kyra ronduit geil op haar lip bijten. Mijn overhemd was ook zo uit en ik stond naakt voor de ruit. Tergend langzaam pakte ik mijn paal en streelde hem. Ondertussen kijkend naar Kyra. Ze streelde haar kutje, en met haar andere hand haar borsten. Draaide suggestief met haar heupen. Maar man, wat keek ze me geil aan. Ik begon langzaam mijn paal te af te trekken en genoot enorm. Deels van haar geile blik, deels van het feit dat ik wist dat we het zo meteen zalig gingen hebben en deels van mijn eigen paal. Ik zag dat er een eerste druppel uit mijn eikel kwam zetten. Met een vinger nam ik de druppel weg en likte mijn vinger af.

"Oh geile vent, je maakt gek!" zuchtte Kyra onder het warme water, terwijl ze zelf haar ene been op een plankje in de douche zette. Ritmisch wreef ze een paar vingers over haar schaamlippen. Een golf van genot overspoelde me, jezus wat maakte ze me gek! Meer druppels vloeide en ik liet ze maar, rukte mezelf verder af. De druppels verspreidde zich over mijn eikel en druipten op de grond. Kyra liet een paar vingers diep in haar kutje glijden en sloot haar ogen even. Oh god, wat wilde ik haar! Wat wilde ik graag mijn vingers in haar kutje soppen, en wat wilde ik haar graag neuken. Maar dit rukken voor de ruit was ook heerlijk, en neuken zou ongetwijfeld later komen.

Inmiddels stonden we allebei voor de ruit te kronkelen, elkaar heftig op te geilen. Mijn god, wat voelde dit goed, zeg! Golven van verlangen en golven van genot zorgden voor een waanzinnige sensatie. Aan haar trillende en schokkende heupen, en aan haar half geopende mond zag ik dat Kyra haar orgasme ging naderen en dat was voor mij ook genoeg. Ik besloot er voor te gaan, em rukte door. Ik zag Kyra met een verwrongen gezicht klaarkomen, ze schokte en haar borsten deinden. Ze moest zich vasthouden en steunde tegen te ruit. Haar blik was gefocust op mijn harde pik, die ja.... jaaaaa.... JAAAAA.... een paar keer schokkend witte stralen zaad tegen de ruit van de douche aan spoot. Vanaf daar zakten de klodders zaad in dunne stroompjes naar beneden. Oh god, wat lekker en wat geil!

Kyra wachtte niet af en kwam nat uit de douche gestapt. "Oh geile vent, kom hier, ik wil neuken!" Ze sloeg haar armen om me heen en duwde me achterover het bed op. Ik viel op mijn rug, mijn harde lul fier omhoog stekend. Zelf kroop ze erachter aan, en kwam over me heen zitten. "Zo schatje, en nu wil ik dat je me neukt met die heerlijke dikke pik van je. Weet je hoe erg ik dat gemist heb?" En met die woorden pakte ze mijn pik en leidde me in haar kutje. Haar schaamlipjes waren zacht en streken over mijn eikel, terwijl ze zich liet zakken. Mijn lul gleed soepel in haar sappige kutje en kreunend sloot Kyra haar ogen. Ik ook, want dit was super lekker! Niet alleen om in haar te zijn, maar ook om vastgepind te worden door haar stevige heupen. Mmmmm, het voelde weer ouderwets goed. Kyra kwam op me liggen en begroef me onder haar massieve borsten. Ze was nog nat van de douche, en maakte mij en de lakens nat. Dat kon ons geen donder schelen, we waren veel te druk met elkaar. Onze lippen vonden elkaar en heftig begonnen we te tongen.

Tegelijkertijd probeerden we heftig te neuken, maar dat gaat echt niet. Onze lippen gleden telkens van elkaar en vonden elkaar weer opnieuw. Afwisselend legden we onze aandacht op tongen en neuken. Tongen... neuken.... haar borsten.... natte handen....weer neuken, nee tongen. Die chaos maakte ons alleen maar geiler en heftig zuchtend was het een gekrioel van armen en benen. Daarbij ook nog eens Kyra's likkende natte haren die over me heen hingen en in mijn gezicht druipten. God, wat zalig! Het was een soort ontlading.  We hadden elkaar al een tijd niet gezien of gesproken hadden, en waren eigenlijk altijd naar elkaar blijven verlangen. Dat kwam allemaal samen op dit moment.

Maar de chaos ging langzaam over in blind verlangen naar genot, en de drang om klaar te komen. Langzamerhand werd het neuken intenser en genoten we van dat broeierige gevoel tussen onze heupen. We kreunden stevig. Zo pompend werd ze erg zwaar en ik duwde haar van me af, zei haar op haar rug te gaan liggen, met haar kutje aan de rand van het bed. Ik ging voor het bed staan. Ik trok een van haar benen omhoog, waardoor haar kutje geopend werd. Mijn pik duwde ik opnieuw in haar, en ik begon te stoten. Mmmmm, dit keer had ik een mooi uitzicht op haar. Haar natte buik, haar borsten die in het ritme heen en weer deinden en haar geile gezicht. Haar natte haren hingen in flarden langs haar gezicht.

Ik neukte stevig en pompte dierlijk in haar heerlijke kutje. Kyra lag heerlijk geil te genieten, ik zag al weer een orgasme aankomen. Ik ramde nog sneller en Kyra kreunde luider. "Oh ja.... oh ja.... ga door schatje..... oh jezus..... ja.... jaaaaaaaaaa..... nnnnnnnnjjjjjaaaaaaaaaa" kermde ze, terwijl ze klaarkwam. Ik voelde dat ze haar been naar beneden wilde trekken, maar ik hield haar daar vast. Ik wilde in haar blijven.

"Woooooowwww" zei ze na een tijdje, "dit was zo nodig, zo hard nodig....". "Ja?" vroeg ik haar, "was je er aan toe?" "Oh ja, je wil niet weten hoe graag ik geneukt wilde worden. Zo lekker, die ontlading!" gaf ze als antwoord. "Nou, graag gedaan" zei ik met een lachje, terwijl ik naast haar kwam liggen, in de vochtige lakens. Ze keek me aan en zei "Maar jij, voor jou was dit toch ook wel anders, toch?" zei ze, "Jij bent toch meer van teder en zacht en uitgebreid verwennen. Dit heftige neuken ben ik niet van je gewend.". Ik zei dat dat wel klopte maar dat ik ook stevig wilde neuken, en dat het verlangen naar haar weer oplaaide toen ik haar in het restaurant zag.

We lagen in elkaar armen, te strelen en te zoenen. Elkaar gewoon lichamelijk vasthouden en genieten. Op haar haar en haar kutje na, was ze nu wel opgedroogd en genoten we even van de rust en de warmte. We kletsten wat, en praatten elkaar even bij. Al pratende streelde ik haar, dat had ik altijd al lekker gevonden. Ze had nog steeds die heerlijke zachte huid en mijn handen konden niet van haar borsten afblijven. Het waren mooie grote borsten, heerlijk zacht en ze lieten zich alle kanten opduwen. Haar grote bruine tepels staken er niet uit, niet nu tenminste. Ik drukte mijn lippen erop, en zoog eraan. Nee, ze lieten zich niet zomaar naar buiten lokken.

Ik begon haar tepels met mijn tong te bewerken, stevig wreef ik mijn tong er overheen. Het ietwat ruwe oppervlak van mijn tong schuurde licht over haar tepels en na een tijdje voelde ik haar reageren. Kyra gromde, en ik voelde de tepels hard worden. Ik wisselde af met zuigen en likken, waarbij ik haar borsten stevig vasthield. Kyra lag al weer geil te kronkelen, en ik keek haar aan. "Mmmmm, schatje, wat heb je toch mooie borsten" zei ik. "Oh jongen, wat maak je me geil zo!" Ik streelde haar buik en zoog nog wat verder. Mijn hand zakte verder af en bereikte haar kutje. Ik voelde hoe nat ze was, haar lipjes waren nog steeds glibberig. Ik wreef de lipjes met mijn vingers en merkte hoe Kyra kreunde.

Ik kwam omhoog, en ging tussen haar benen zitten. Ik boog me voorover en zag haar kutje openstaan. Roze vlees, met een dikke laag glibberig vocht. Met mijn duim wreef ik er doorheen, mmmmmmm, zo lekker glibberig. Ik hoorde Kyra met een zucht reageren. Ik ging liggen, zodat ik met mijn tong ook overal bij kon. Ik likte de lipjes, en met mijn duim wreef ik over haar clitje. Ze zuchtte luid, en gaf zich helemaal over. Mijn duim en tong verwisselde van rol: mijn duim gleed haar kutje binnen, en mijn tong begon haar clitje te bewerken. Ik voelde hoe Kyra haar rug kromtrok en kreunde. Haar kutje smaakte heerlijk. Moeilijk te omschrijven, de smak van geil, maar ik vind het ontzettend lekker.

Sloeperend aan haar clitje vingerde ik haar en voelde haar g-spot. Kyra voelde hem ook, ze schokte telkens als ik mijn duim erover heen wreef. Ik zoog me vast aan haar clitje, probeerde het in mijn mond te krijgen. En tussen mijn tanden te nemen. Heel zacht erin bijten. Ze merkte wat ik aan het doen was. In eerste instantie reageerde ze wat huiverig, maar toen ze merkte dat ik haar zeker geen pijn ging doen, gaf ze zich over. Ze kreunde luider en luider, en kronkelde heftig. Af en toe wisselen ik het bijten af, met stevig likken. Met mijn tong haar clitje wegduwen.

Ik voelde aan de stromen kutsap, dat ze het heerlijk had, en ik vermoedde dat ze niet ver weg was van een orgasme. Ik zoog weer aan haar clitje en nam hem tussen mijn tanden. Met mijn tong wreef ik eroverheen. Kyra sidderde heftig en gaf zich helemaal over. Ze kromde haar rug en draaide haar hoofd van links naar rechts. Ze pakte mijn hoofd vast en liet die weer los. Gromde, kreunde, schokte. Ze kwam heftig klaar en ik voelde weer een golf van sap over mijn hand lopen. Wat kon ze toch heerlijk klaarkomen!

Maar ik wilde haar graag in een golf van orgasmes krijgen, eens proberen of ze dat nog steeds kon. Ik stopte met likken, en bracht mijn wijs- en middelvinger in haar natte kutje. Begon haar te vingeren. Daarbij zorgde ik er wel voor dat ik haar g-spotje stevige masseerde. Ze bleef genieten, en dat was precies wat ik wilde. Ze bleef maar konkelen, "Ohhhh jongen, wat doe je toch met me? Wil je me weer minutenlang laten komen of zo?" "Ja," antwoordde ik, met mijn gezicht nog nat van die uitgebreide lik-sessie daarnet, "ja, dat is het mooiste wat er is. Jou maar blijven zien klaarkomen..."

Haar hele kutje en bovenbenen, waren kleddernat. Geen wonder, want ze bleef maar vocht produceren. Heerlijk vond ik dat. Terwijl ik haar vingerde, duwde ik haar benen een beetje uit elkaar. Daardoor kwam haar poepgaatje wat beter bereikbaar. Met mijn ringvinger, die toch al glibberig was van haar kutsapjes, wreef ik over haar bilnaad, en over haar sterretje. Ze sidderde en schokte, ze had dit niet verwacht. Ik wachte niet af en drukte mijn ringvinger meteen haar poepgaatje binnen. Het kustap smeerde alles en nu kon ik haar kutje vingeren met wijs- en ringvinger en tegelijkertijd haar kontje vingeren met mijn ringvinger. Ze kreunde luid, en het was duidelijk dat ze al aardig heen was.

Ik startte weer met likken en even later likte ik haar clitje er ook nog bij. Dat was te veel, en ik voelde hoe ze explodeerde in een golf van genot. Ik bleef mijn vinger- en likwerk voortzetten, en rekte haar orgasme daarmee. Ze bleef maar kermen op de manier zoals alleen zij dat kon.

Toen het orgasme weg-ebde keek ze me loom aan, ze pakte mijn natte hand, en zei "Dank je wel, lieverd, dat was heerlijk. God, wat een gevoel zeg!". Ik lachte en zei dat ik het ook weer heerlijk had gevonden, en dat ze zo mooi kon klaarkomen. Weer kletsten we wat, liggend in elkaars armen. Ze vertelde over haar nieuwe baan, en hoeveel voldoening ze daarin vond. Het was een baan die haar op het lijf was geschreven. Af en toe ging ze naar het buitenland, en het was ook nog prima te combineren met thuis.

Net zoals vroeger, waren die gesprekjes een soort intermezzo, om wat bij te kunnen komen, en gewoon te genieten van elkaars lijfelijke aanwezigheid. Kyra streelde mijn buik, en daalde af naar mijn pik. "Zo, nu wordt het tijd om meneer te bedanken" zei ze, en ze pakte mijn halfslappe pik. Ze draalde niet en nam hem meteen in haar mond. Dat was het heerlijkste, vond ik: een pik die hard gemaakt wordt in een mond. Vooral toen ze de voorhuid helemaal naar achteren trok en de gevoelige eikel in haar mond was, kreunde ik van genot. Dat was zo zalig!

Tegelijkertijd begon Kyra met haar lippen over mijn eikel heen te strelen, en met haar tong te likken. Dit was ontzettende lekker en binnen no-time was mijn paal kloppend hard. Daar wist Kyra heel goed raad mee, en doelbewust begon ze de eikel te bewerken met tong, lippen en ook natte vingers. Dat laatste was heerlijk! Ze wisselde het pijpen af met aftrekken en keek me veel en geil aan. Haar haar hing in lokken voor haar gezicht en die hele aanblik was zeer opwindend. Haar fluisterende zwoele stem vertelde me dat ze het heerlijk vond me zo te zien genieten en dat ze hooopte dat ik lekker in haar mond zou klaarkomen.

Toen ze mijn ballen in haar hand nam en ze zacht kneedde, wist ik dat ik ging komen. Dat was echt teveel. Uit de verte voelde ik mijn zaad aankomen, en Kyra voelde het aan het schokken van mijn buik en pik. Ze trok me stevig af en zoog met holle wangen aan mijn paal. Toen ik kwam keek ze me strak aan. Ik spoot een paar klodders in haar mond, en gaf me over aan het intense genot, ik sloot mijn ogen. Ik voelde hoe Kyra mijn pik uit haar mond liet glijden en hoe ze half op me kwam liggen. Ze drukte haar lippen op die van mij. Ik merkte hoe ze mijn mond open wilde doen, en wist wat ze wilde bereiken. Terwijl ik mijn mond ook opendeed, voelde ik mijn eigen zaad, in mijn mond lopen. God, het was echt als vanouds! 

 

 

17:54 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-11-10

Hannie

Ik trek de deur achter me dicht en voeg me bij mijn vrouw. We steken de straat over en lopen de 200 meter het troittoir af. In stilte. We zijn uitgenodigd op het verjaardagsfeest van Henk, een vriend. De gebruikelijke opstopping van auto's en fietsen voor het huis waar het feest gegeven wordt. Binnen zijn overal de lampen aan, en klinkt geluiden van geklets en gelach. Binnen heerst er vrolijkheid. Maar ik moet zeggen, ik voel die vrolijkheid niet. Vanmiddag heb ik weer eens een aanvaring gehad met mijn vrouw. Ik vroeg haar eerder op de dag of ze een leuk rokje aan wilde doen. Het staat haar heel mooi, en ik voel een zekere trots, trots op mijn mooie vrouw.
Maar nee, er kwam een van de vele uitvluchten die ze tot haar beschikking heeft. Dit keer was het dat ze het dan zo koud kreeg met die blote benen. Ik had natuurlijk kunnen voorstellen om een maillot of een panty aan te doen, maar ik zag het al aan haar gezicht. Haar besluit stond, geen rokje. Okee, laat dan maar. Maar het heeft wel een invloed op me. Ik voel teleurstelling. Vroeger deed me dat niet veel, maar tegenwoordig wel. Het komt tegenwoordig veel harder aan als vroeger. En dus, geen vrolijkheid bij mij, als ik naar Henk loop.

We gaan achterom en worden door Carla, de vrouw van Henk begroet. We schudden handen, zoenen en zoeken naar Henk. De jarige staat in de woonkamer te praten met twee buren. We feliciteren Henk. Ik dwing mezelf de teleurstelling opzij te zetten en in ieder geval te predenteren dat ik zin heb in een leuke avond. Vrouwlief kletst zichzelf al snel tussen een paar andere vrouwen, en ik klets wat met Henk en zijn buren. Af en toe merk ik dat mijn gedachten wegdwalen. Blij ben ik niet, en ik moet regelmatig mijn best doen wat te zeggen of mee te lachen, om grappen die ik niet gevolgd heb. Ik fladder wat tussen de mensen door. Zit ergens, en observeer mijn omgeving, de kennissen van Henk. Bekijk vooral de vrouwen. En probeer stuk voor stuk in te schatten hoe hun libido is. Wie van hen is geil, en hoe uit zich dat dan? Wie van hen zou preuts zijn? Zouden er stellen zijn die niet meer vrijen, zouden er stellen zijn die er wel pap van lusten?

De aanwezige vrouwen varieren nogal in leeftijd. De jongste lijkt me een jaar of 35. En stiekem denk ik dat ze best een mooie meid is. Ze draagt leuke en vlotte kleren, een kort spijkerrokje, een wit vestje en maillot en bruine laarzen. Ze is een klein beetje opgemaakt, en lijkt zelfbewust. De oudste vrouw is net oma geworden, zo vang ik op. Ik vermoed dat ze tegen de 60 is. Ze draagt een strak bloesje dat haar stevige voorgevel omspant, en ook een strakke rok tot op haar knieen. Daaronder een panty en pumps. Niet verkeerd, dat moet ik toch wel toegeven.

Henk en zijn vrouw hebben in de keuken een tafel neergezet waar de drank en hapjes staan uitgestald. Het is deze avond zelfbediening, als je dorst hebt, moet je je zelf bedienen. Zoals zo vaak gaat komen er, gaande de avond vordert, steeds meer mensen om de tafel te staan. Ook ik blijf er in de buurt, hier is nog de meeste afleiding voor mijn stemming. Als de avond en de nacht al aardig gevorderd is, vertrekken er mensen. Zo is er op een gegeven moment niemand meer rond de hapjes en dranktafel, iedereen zit in de woonkamer. Voordat ik me bij hen voeg, loop ik even naar de WC. Als ik terugkom zie ik de vrouw in haar strakke rokje net een wijntje inschenken. Ik wil voor mezelf ook wat inschenken als ze me een glimlach schenkt. Ze blijft me aankijken, en ik zeg "Hai...". Ze zegt hetzelfde tegen mij en vraagt me of ik ook nog wat wil drinken. "Oh ja, doe mij ook maar een wijntje" zeg ik en ik laat mijn glas volschenken. Alhoewel ik van plan was naar de woonkamer te lopen, blijf ik nog wat hangen, samen met deze vrouw. We kletsen wat en ik merk dat ze voortdurend de neiging heeft haar stem te dempen, alsof ze in vertrouwen tegen me wil praten. Ze stelt zich voor als Hannie.

Na een kwartier vertrekken we allebei naar de woonkamer en gaan we weer op in het grotere gezelschap. We blijven nog een uurtje en maken ons dan op om huiswaarts te gaan. Net als ik naar de hal loop, staat Hannie op en loopt naar de keuken. In de hal trekken mijn vrouw en ik onze jassen aan en lopen nog even naar de woonkamer om afscheid te nemen. Ik merk dat Hannie net uit de keuken stapt, en tegen me aanloopt. Ik voel hoe ze mijn hand pakt, deze openmaakt en er iets instopt. Het voelt als een briefje. Ik grijp het beet, en onderdruk de neiging meteen te kijken wat het is. Hannie deed dit duidelijk express, en alhoewel ik heel nieuwsgierig ben, speel ik het geheimzinnige spelletje mee.

Mijn vrouw en ik wandelen naar huis en al die tijd brandt het briefje in mijn hand. Pas als ik thuis ben en mijn vrouw verdwijnt snel naar boven. Ik zeg zo te komen. In de woonkamer open ik het briefje. Het lijkt uit een agenda gescheurd te zijn."

"Hallo Jeroen, Je praat niet alleen erg leuk, je bent ook erg leuk. Ik zou je graag nog eens zien. Bel je me eens? 06-12345678 Liefs Hannie xxx"

Mmmmmm, nadat ik dit las, kwamen er allerlei wilde gedachtes in me op. Wilde en vooral erotische gedachtes. Tjeee, het was toch wel een hele gewilde fantasie: erotiek met een vrouw die flink wat ouder is als ikzelf. Een mooie rijpe vrouw. Het briefje nog eens lezend merkte ik dat mijn pik al flink gezwollen was. Godsamme, allerlei bedscenes spookten door mijn hoofd. En al die tijd stond ik daar maar. Langzaam kwam ik weer tot de orde, en hoorde boven de bekende badkamer geluiden van iemand die zich klaar maakt voor de nacht. Ook ik ging naar boven, en kroop in bed. Maar de slaap wilde niet komen. Ik was klaarwakker en enorm opgewonden. Met een keiharde pik lag ik op mijn rug te fantaseren hoe ik samen met Hannie zou genieten. Jezus man, wat had ik ineens zin in haar. Gedurende het feestje zag ik haar als bezoeker van een feestje waar wij ook waren. Maar nu zag ik haar heel anders. Ik zag haar als een heerlijk geile vrouw met wie ik ontzettend lekker zou kunnen genieten.

Allerlei erotische beelden gleden over mijn netvlies:
Ze liep in mooie opwindende lingerie door haar woonkamer, compleet met hoge hakken en stay ups. Of ik zag haar naakt op bed liggend, in een zonovergoten slaapkamer. Met smachtende ogen naar me kijkend en me vragend om naast haar te komen liggen.
Ik zag haar in bad zitten, met opgestoken haar, en haar hangende borsten boven het schuim, de badkamer verlicht door kaarslicht. Haar lippen mooi donkerrood.
Donkerrode lippen die me heerlijk kusten, donkerrode lippen die mijn eikel omsloten. Oh god, wat hunkerde ik op dat moment naar haar. Wat wilde ik graag boven op haar liggen en haar met mijn hete pik diep maar rustig neuken. Ik wilde haar onder me voelen kronkelen.

En daarna kwam de ontnuchtering, ze wilde vast alleen maar met me praten. Maar die gedachte haalde het niet bij mijn fantasie. Hoe dan ook, ik kon maar moeilijk in slaap komen. De volgende dag, een zondag, kon ik haar toch moeilijk bellen, dan was ze vast met haar familie. Nee, ik moest toch echt wachten op maandag. Een haast onmogelijke opgave. De hele zondag lang liep ik met een half sltijve lul, mezelf verbazend over wat ze met me deed. Ik stond er verbaasd van dat deze vrouw me zo kon opwinden. Een verborgen verlangen? Was het wel het feit dat ze flink wat ouder was? Was het niet iets anders, haar grote borsten, of haar forse postuur? Ik kwam er niet achter. Ik kon niet anders dan wachten.

Maandagmorgen werd ik wakker met de gedachte dat ik haar ging bellen. Eindelijk zou ik er achterkomen wat ze bedoelde met haar briefje. Nog altijd voelde ik onzekerheid, nog altijd was ik bang dat ze alleen maar wilde praten.
Tegen 10 uur wilde ik haar bellen. Ik pakte mijn telefoon en liep naar een plek waar de collega's niet konden meeluisteren. Eenmaal daar bedacht ik dat ze waarschijnlijk nog niet wakker was. Ik kon beter nog een uur wachten. Mezelf vervloekend over mijn onzekerheid liep ik weer naar mijn plek. Of zou ik alvast een sms sturen, dan kon ze die lezen zodra ze gelegenheid had? Ach man, doe niet zo moeilijk! Ze vroeg je te bellen, nou, doe dat dan ook! Je hoort vanzelf wel wat ze wil, of juist niet. Opnieuw liep ik naar de plaats waar ik in privacy kon bellen. Met trillende handen toetste ik haar nummer. Het toestel belde. En ging over.

"Met Hannie..." zei ze. Een neutral stem. "Hoi, met Jeroen" zei ik. Haar stem fleurde op, "Hai Jeroen, wat leuk...." haar stem viel stil. Beiden wisten we even niet wat te zeggen. "Ik heb je briefje gelezen, en ja.... ja, daarom bel ik" zei ik, eigenlijk niet goed weten wat te zeggen. "Ja, ik wilde je nog eens zien" zei ze, "Uhhh, ik heb je die avond een beetje zitten bekijken, en ook gezellig met je gesproken in de keuken. Je hebt indruk gemaakt, en ik zou je graag eens alléén willen zien.....lijkt me leuk". Las ik nu verlangen naar meer tussen de regels? Of wilde ik dat alleen maar? Kennelijk was ik te lang stil, want ze vroeg "Hallo? Ben je er nog?" "Jaja" antwoordde ik, "Maar uhhhhh....". Shit, hoe zeg ik dat nou? "ik uhh, je ... je moet het me maar niet kwalijk nemen, en misschien stel ik me veel te veel voor, maar ik had het idee dat je me uhhhh.... voor iets uhhhh... bepaalds wilde zien?" Shitshitshit, nou gooit ze de hoorn erop! Ze lachte zenuwachtig "Inderdaad Jeroen, ik zou je graag, heel graag voor iets anders terugzien" zei ze, zelf ook stotterend. Zelf was ze net zo onzeker, maar ondanks dat liet ze me weten in welke richting ik het moets zoeken. Ik herwon mijn zelfvertrouwen wat, en zei haar "Hannie, ik zou ook heel graag met jou alleen zijn....".

En met kloppend hart vervolgde ik: "Je briefje heeft mijn fantasie aan het werk gezet....". Ze vroeg "En wat deed je in je fantasie?". Ik grinnikte en zei "Nou, we waren alleen, en we hadden het heerlijk, zeg maar". Even was het stil, en daarna "Zou je me willen vertellen wat we deden?" Ik ging verder "Ja hoor.... ik hoop dat ik je niet al te veel shockeer....". "Nou, dat is dan mijn eigen schuld, he?" antwoordde ze.
Ik zuchtte eens, nam in gedachte een aanloop en begon: "Nou, het zijn in de tussentijd een paar fantasieen geworden... De eerste: ik zat bij je op de bank, en we kusten uitgebreid...." Ik hield even stil, misschien wilde ze iets zeggen. En inderdaad, ze antwoordde "Lijkt me heerlijk...." Daarna weer stil, ik besloot door te gaan: "De tweede, ik lag met je op bed, en genoot van je prachtige lijf". Ik hoorde haar giechelen en daarna "Mmmmmmmm". Ik ging door, nu ik genoeg moed had, wilde ik het ook afmaken: "De volgende: Samen in bad, helemaal naakt. je haar opgestoken en mooie donkerrode lippen. Kaarsjes in de badkamer....". Weer was het even stil. Ik wachtte op haar reactie. Maar de enige reactie was "En nog een?" "Ja," zei ik, "maar die is uhhhhh... tja... uhhhh" Shit, hoe zei ik dat nu?
"Je mag me alles zeggen, hoor. Zelfs dát..." en ze wachtte weer af. Ik besloot het maar gewoon te zeggen: "De laatste fantasie: we liggen in bed, ik lig op je en ik ben in je. We hebben het fijn, heel fijn, zalig zelfs" En nu hield ik mijn mond, ik wilde eerst haar reactie horen, misschien was ik wel veel te ver gegaan. Maar ze leek niet echt uit het veld geslagen, en antwoordde "Wauw Jeroen, wat een zalige fantasieen. Ze lijken me wel wat. De vraag is alleen, met welke beginnen we?" En met die woorden viel ik stil.

Ik stond aan de grond genageld, en tegelijkertijd voelde ik mijn paal groeien. Jezus, deze heerlijk vrouw, stevig, rijp, lekker. Ze wilde me, en had me dat zojuist laten weten. Ik zou het liefste naar haar toe gaan om meteen te ondervinden hoe fijn we het konden hebben. Ik wilde haar verwennen, haar laten genieten. Ik wilde haar geilheid zien. Hoe zou dat in werkelijkheid zijn? Ik stelde me wel iets voor bij de geilheid van een oudere vrouw, maar hoe zou dat in werkelijkheid zijn? Hoe zou ze eruit zien? Zou ze een glad kutje hebben? Of niet meer de moeite nemen te scheren? Zou ze lekker zijn? Wat zou zij lekker vinden? Zou ze me willen pijpen? Of alleen neuken? Zou ze het lekker vinden om gelikt te worden? Ik vond het heerlijk om te doen? Om een vrouw te voelen schokken en trillen van genot onder je vingers en je tong, dat was zo intiem. Zou ze dat ook hebben? Hoe zou ze klaarkomen? Hoe zou ze het liefste neuken? Stevig of juist teder? Van welke standje zou ze het meest genieten? Al die vragen speelden door mijn hoofd en ik wilde ze graag beantwoord zien.

"Jeroen?" ging ze verder "weet je wel dat je met het opnoemen van je fantasieen mijn kutje helemaal zeiknat hebt gemaakt?". Wow.... "Zoals jij het beschreef, zo voelde ik ook wat je fantaseerde. Zo lag ik ook met je op bed, of zaten we ook in bad, en tenslotte, zo voelde ik ook hoe je met me vree.... En ik zeg het nog eens: ik zou het graag met jou beleven. Als jij het ook wilt.... En hoe eerder, hoe liever. Ik heb nú een nat kutje". Die laatste zin zei ze wat nadrukkelijker. Ik begreep de hint en vroeg "Waar ben je nu?" Ze antwoordde "Thuis... en de hele dag alleen". "Dus als ik nu kom...." en liet de rest in het midden. ".... dan kunnen we meteen genieten" maakt ze de zin af. "Dan kom ik eraan" zei ik gretig, en vroeg haar adres. Ze woonde niet meer als een kwartier rijden van mijn werk. Ik regelde dat ik de rest van de dag weg zou zijn van mijn werk en vertrok. Na wat zoeken bereikte ik haar huis. Ik liep naar de deur en wilde aanbellen, toen ik zag dat de deur op een kier stond. Ik ging naar binnen en deed de deur achter me dicht. Toen ik me omdraaide, zag ik haar staan. Op en top een vrouw, prachtig in hetzelfde strakke rokje, en dit keer ook prachtig opgemaakt: haar haar opgestoken, een paar krullerige lokken langs haar gezicht, evenals mooie hangers in haar oren. Nagels gelakt. Haar ogen donker aangezet, maar het mooiste van alles: haar donkerrode lippen. Ze was nog mooier als in mijn fantasie. Ik zag nu ook leuke sproeten op haar wangen.

Ze kwam op me af geklikklakt met haar hoge hakken. Ik zag nog net dat ze mooie gekouste benen had. Jezus, ik slikte even bij het zien van haar verschijning, nu werd alles wel erg concreet. Ik bedoel, tot nu toe was het allemaal een geile fantasie geweest die ik met haar deelde, maar we stonden nu wel op het punt om die realiteit te gaan maken. Ik wilde dat heel graag, en Hannie volgens mij ook, maar dit was het point of no return. "Hai..." zei ze, met iets of wat hese stem. Ik voelde haar handen over mijn armen glijden, maar boven. Vandaar over mijn schouders en dan om me heen. "Hey" zei ik, en niet veel later drukte ze haar zachte en warme lippen op die van mij. Oh heerlijk! De aanraking was genoeg om me helemaal op haar lippen te focussen, er was gewoon niets anders meer als haar lippen. Teder, geduldig, onze lippen matchten perfect. Het was alsof ze precies wisten wat ze moesten doen om het elkaar naar de zin te maken. Gaandeweg begonnen onze tongen zich er mee te bemoeien en heerlijk besloten in elkaars armen gaven we ons aan elkaar over. Intiem en intens stonden we daar minutenlang te genieten. Mijn paal was inmiddels hard en schaamteloos wreef ze haar heupen tegen mijn bult aan.

"Kom!" zei ze, en ze nam me mee naar de woonkamer. Ik ging naast haar zitten op de bank. Alhoewel deze niet voor het raam stond, kon iemand die bewust naar binnen keek toch wel zien wie er binnen was en wat die aan het doen was. Het leek haar niet te deren, ze legde haar hand op mijn benen en streelde me. "Je kust heerlijk, schat" zei ze. "Mmmm, jij anders ook wel". Ze streelde me over mijn been, langzaam naar boven. We kusten opnieuw en weer liet ik me betoveren door haar heerlijke lippen. Ik voelde hoe ze haar hand op mijn bult legde, en er zacht in kneep "Owwwwwwhhhhhhhh". Ze merkte duidelijk rectie en keek me even ondeugend aan. "Jezus Hannie, je bent zo mooi...." zei ik. Ik streelde haar zachte lijf en weer kuste ze me. En weer gleed haar hand over mijn bult, dit keer er stevig over heen wrijvend. Ik raakte heter en begon naar haar te verlangen. Ik wilde haar borsten in mijn handen nemen, en de tepels zuigen. Ik wilde weten of ze daar gek van werd. Ik wilde haar slipje uit doen en haar benen spreiden. Ik wilde haar kutje zien. Ruiken. Proeven. Al die gedachtes en haar masserende hand maakte me rete-geil. Ik voelde hoe haar handen met mijn broek in de weer gingen en merkte dat mijn riem en rits werden losgemaakt. Ik voelde haar hand naar binnen wurmen.

Ik streelde haar borsten, nog in een truitje. Ik voelde de zachtheid en tegelijkertijd de harde tepels. God, ik wilde haar uitkleden, ik wilde elk kledingstuk van haar heerlijke gezette lichaam afpellen, laag voor laag, en haar zien en voelen. Ik wilde elke ronding kussen en zoenen. Haar hals, haar decollete, haar borsten, haar buik, haar kont.
Ik merkte hoe ze mijn pik te pakken kreeg en kreunde "Owwwwwwwhhhhhhh jaaaaaaa". Warm en zacht. Oh jaaaaa, dit was fijn.... Ze keek me lief aan, en onderzocht de reacties op mijn gezicht. Volgens mij waren die overduidelijk, dit was zo goddelijk. Langzaam en voorzichtig begon ze haar hand over de stam heen en weer te bewegen, ze begon me af te trekken. Met een lief gezicht vroeg ze me "Lekker?". "Ohhh jaaaaaaaa..... Oh, Hannie dit is zalig....." was mijn antwoord. Na een halve minuut kustte ze me en fluisterde met ondeugende ogen "Ga je mee? Naar boven?" Ik wilde niets liever. "Ja graag" knikte ik. Ze stond op en liep naar de hal. Ik moest mijn stijve pik nog even in mijn broek doen, anders konden ze me op straat zien staan. Ik nam niet al te veel de tijd en hield mijn open broek met mijn handen bij elkaar. Die moest dadelijk toch weer uit. Ze ging me voor op de trap en ik keek naar haar heerlijk stevige kont die voor me de trap op ging. Jezus, wat was ze toch mooi, zo'n prachtige dikke kont, met een stevige buik erboven. Mmmmmmmm, zalig gewoon.... En dat alles gestoken in mooie zwarte kousen en op hoge hakken. En dan te weten wat we dadelijk gingen doen, de geilheid vlamde door mijn lijf.

Eenmaal boven liep ze gelijk door naar haar slaapkamer. Meteen viel me de gelijkenis op met mijn fantasie: de zon scheen overvloedig op het grote bed, waar de dekens ontbraken. Het was alleen een matras met een hoeslaken en een paar kussens. Heerlijk uitnodigend. Het was er aangenaam warm, en de sfeer in de kamer nodigde op een of andere manier uit om alle kleren zo snel mogelijk uit te doen. Ze draaide zich ondeugend lachend naar me om en voordat ik het wist kustte ze me weer. Mijn broek zakte naar beneden en ik voelde haar hand om mijn paal, "Owwwwwwhhhh". Weer trok ze me een paar keer af, en stopte toen. "Kijk maar eens goed" zei ze, en haar handen maakte het ritsje van haar rokje open. Ze schoof het naar beneden. Mmmmmm, wat heerlijk opwindend om te zien. Een zalige stevige vrouw, Jezus, wat zou ik graag mijn handen over haar lichaam laten glijden. Het rokje schoof over haar kont en dijen en ik zag dat ze een mooi zwart transparant broekje droeg en zwarte stay ups. Eenmaal bevrijd, ritselde het rokje naar haar voeten op hakken. Bevallig stapte ze eruit en zette haar voeten iets uit elkaar. Deze houding was erg opwindend, ik kon bij haar broekje tussen haar benen door kijken en zag dat ze gezwollen lipjes had, en ik zag ook dat ze niet helemaal geschoren helemaal, hooguit een beetje bijgewerkt. Alhoewel ik normaal een kaal kutje heerlijk vind, wond dit me op een bepaalde manier toch heel erg op.

Ze knoopte haar strakke bloesje open, en ik zag de bijbehorende BH, ook deels transparant. Nu ze alleen maar in zwarte lingerie voor me stond, voelde ik het verlangen stijgen. Man, wat was dit opwindend. Mijn pik, die uit mijn broek stak, klopte. "Kom..." zei ze, en ze kroop op bed. Ik ging naast haar liggen. Ze had allang door dat ik haar ontzettend opwindend vond, maar speelde toch graag het spelletje. Ze dicht naast me liggen, en vroeg met een glimlach en een kus "En? Beval ik je een beetje?". Ze wachtte niet op antwoord, maar ging over me heen hangen, en nam meteen mijn eikel in haar mond. "Owwwwwww" kreunde ik, en liet haar lippen haar gang gaan. Ze nam er even de tijd voor en schonk mijn eikel heerlijk genot. Ik lag met gesloten ogen te genieten. Haar tong gleed over al zijdes van mijn eikel, en ik wist niet hoe ik het had. Even liet ik haar begaan, en liet ik me ten volle doordringen van het feit dat ik met een heerlijke opwindende mooie en veel oudere vrouw in bed lag en dat het een zalig erotisch avontuur zou gaan worden. De gedachten aan wat ik dadelijk zou meemaken maakte me zo ontzettend geil dat Hannie dit merkte, "Mmmmmm, je hebt er volgens mij zin in, je pik steigert zo ontzettend...". "Ahhhhhhh, je pijpt zo zalig!" kreunde ik.

Ik wilde haar heel graag zien genieten, ik was erg benieuwd naar haar reacties. Deze heerlijk gevulde geile vrouw maakte me dan wel ontzettend wild, toch zou ik haar graag zien kronkelen. Ik kwam overeind en kuste haar teder maar erotisch, veel likken en tongen en lippen die elkaar nauwelijks raakten. Tegelijkertijd probeerde ik het bandje van haar BH los te maken. Na wat gefriemel op haar rug kreeg ik de sluiting los en pelde ik de bandjes van haar lichaam. Haar grote borsten gleden uit de cups van haar BH en rolden een stukje naar beneden over haar buik. Hier was haar leeftijd natuurlijk goed te zien, de zwaartekracht had haar werk al die jaren gedaan. Maar haar hangende borsten wonden me juist zo op, het maakte me duidelijk dat ze niet jong meer was. Het maakte me in ieder geval ontzettend geil, en mijn paal steigerde. Ze zag dat en masseerde haar borsten "Normaal ben ik niet zo trots op, dat ze zo hangen, maar ik zie dat jij er van geniet?" vroeg ze me. "Jaaa lekker! Echt heerlijk vind ik dit, Hannie!" reageerde ik. Op mijn gemak streelde ik haar borsten. Ik nam haar tepels tussen duim en wijsvinger en kneep er zacht in. "Mmmmmm jaaaah" steunde ze met gesloten ogen, "Ohhhh, jaaa, lekkerrrrr". Wat een mooi gezicht om haar te zien, om de opwinding van haar gezicht af te lezen. Kraaienpootjes, make-up, en een gezicht in opwinding. Man, wat voelde ik me vereerd.

Ik wilde haar broekje ook uit doen, ik verlangde er naar om haar kutje te kunnen bekijken. "Zal ik je slipje uit doen?" vroeg ik haar, terwijl ik nog met haar borsten speelde. "Goed hoor" antwoordde ze, en ze tilde haar heupen op. Met twee handen trok ik het broekje omlaag. Haar dikke buik kwam uit het broekje en even later gleed de transparant stof van haar behaarde venusheuvel. Over haar gezette benen en vandaar over haar stay ups naar beneden. Gebiologeerd keek ik naar haar kutje. Hoe de strakke huid van haar schaamstreek overging in gezwollen maar kale lipjes. Ze had het haar op haar venusheuvel laten staan, maar haar schaamlippen gladgeschoren. Ik streelde haar dijen, en kuste haar buik. "Mmmmmm, mooi..." fluisterde ik. Ze zag mijn goedkeur en streelde mijn hoofd, "Voel daar maar eens" zei ze zachtjes, terwijl ze schterover op haar ellenbogen ging hangen. Haar benen een klein beetje gespreid. Man, wat een opwindend gezicht. Een rijpe, oudere vrouw, geil en gewillig, op haar leeftijd nog heel mooi, met alle rondingen. Jezus, ik voelde zoveel opwinding!

Maar ik begon aan haar suggestie, en streelde haar schaamstreek. Warm huid, heerlijk zacht. Mijn hand kwam uit bij haar kutje. Ik wreef met twee vingers over haar lipjes, en ik hoorde haar adem naar binnen zuigen. Mmmmm, dit vond ze lekker, dus ik bleef nog even hier.... Al na een paar keer wrijven voelde ik haar glibberige vocht. Eenmaal vochtig gleden mijn vingers soepel over de lipjes, en kreunde Hannie luid. Ze gaf zich over aan het genot en ging helemaal op haar rug liggen. Met gesloten ogen ervoer ze het genot wat mijn vingers haar brachten. Ik zat naast haar op mijn knieen, en hing nu min of meer over haar heen, kon elke lichaamsdeel prima bekijken. Haar borsten die nu aan weerszijden van haar lichaam hingen, haar buik die in deze houding aardig plat leek en dan haar bruine schaamhaar. En daar weer onder, twee glimmende schaamlipjes, die zo gezwollen waren, dat ze een diep spleet ertussen toonde.
Mijn vingers waren ook al nat, en traag duwde ik mijn wijs en middelvinger naar binnen. Het voelde stevig aan, maar wel ontzettende vochtig. Hannie kreunde "Mmmmmmm, oh jaaaaaaa". Ik schoof mijn vingers er helemaal in, totdat de palm van mijn hand tegen haar lipjes aan lag. Ik bewoog het puntje van mijn vingers en voelde haar kutje van binnen. Lekker warm en nat. Ik begon haar diep te vingeren. Telkens liet ik mijn vingers over haar g-spot glijden. Dat miste zijn uitwerking niet, telkens schokte ze even en gaandeweg gaf zich over aan deze verwennerij. Ik keek naar haar gezicht in opwinding. Gesloten ogen, rode blosjes op haar wangen, haar mond open. Haar opgestoken haren waren in de opwinding losgeraakt en een bos met krullerig haar omsloot haar gezicht. Dit wond me zo op! Ze opende haar ogen en zag me naar haar kijken. "Is dit lekker voor je?" vroeg ik haar. Ze lachte "Oh jaaaaa, dit is zo lekker.... Jongen, je moest eens weten hoe lang ik hier naar verlangd heb".

Hannie rolde haar hoofd opzij en keek naar mijn pik, die in de opwinding nog best stijf was, en licht omlaag hing. De eikel, die door mijn voorvocht glibberige en nat was, rustte op de lakens. Daar waren verschillende druppels vocht door de het laken opgenomen. Ze pakte mijn pik en bewoog haar gezicht er naar toe. Haar donkerrode lippen sloten zich om mijn eikel en door haar gezicht te bewegen, begon ze me te pijpen en te zuigen. Mmmmm, dit voelde lekker. Het was zalig om haar bezig te zien. Krullen, sproeten, donkere lippen, gesloten ogen, oorbellen. Toch probeerde ik me te concentreren op haar kutje, waar ik nog altijd vingerde. Ik veranderde wat van houding en zorgde ervoor dat mijn palm tegen haar clitje aan sloeg, telkens als ik mijn vingers in haar kutje schoof. Ze merkte de verandering, en gaf zich over aan het nieuwe genot. Met mijn harde eikel nog in haar mond, lag ze met open mond te zuchten. Ze sidderde en ik merkte dat ze dichtbij een orgasme ging komen. Ik vond het heerlijk om haar zo te zien en wilde haar dit genot met alle plezier schenken. Het was zo'n mooi gezicht haar te zien liggen genieten. Ik vingerde stevig door en ineens krampte ze samen. Ze rolde opzij, mijn eikel gleed uit haar mond en mijn natte halfstijve paal gleed naast haar op het laken. Ze klemde haar benen samen en meteen weer los. Ik ging weer door, en dat was te veel voor haar, sidderend kwam Hannie klaar. Rode wangen, languit en luid kreunend, zo'n mooi gezicht. Ik stopte met vingeren, maar liet mijn vingers wel diep in haar kutje zitten. Ik voelde een golfje vocht over mijn vingers naar buiten lopen. Ik liet haar uitrazen, en bijkomen.

"Ohhhh wat lekker" kreunt ze met haar ogen dicht. Ineens opent ze haar ogen en kijkt me aan. "Laten we neuken" zei ze, "ik ben nu heerlijk opgewarmd, je hebt mijn kutje al helemaal gevingerd. Het het lijkt me nu echt het einde jouw pik lekker in me te voelen. Lekker diep en lekker stevig." Ze lag nog altijd op haar rug en terwijl ze dit aan me vroeg wreef ze stevig over haar natte en gezwollen schaamlippen. Ik kreeg terplekke zin, en kroop op mijn knieen tussen haar benen in. Ze bleef liggen en trok haar benen wat omhoog. Ik ging over haar heen hangen en richtte mijn harde paal op haar kutje. Jezus, een piek van opwinding vlamde door mijn lijf. Ik stond op het punt een vrouw op leeftijd te gaan neuken. Dat wond me mateloos op. Het kwam misschien door de combinatie van leeftijd en haar toch heerlijke geil zijn, of misschien de manier waarop ze voor me lag, met haar borsten en buik. Maar feit is dat er een schok door mijn paal heen ging en ik in het toppunt van mijn verlangen naar haar hem diep in haar schoof. Niet rustig, maar ineens. Een zalige warmte omsloot soepel mijn paal. Genietend onderging ik dit en keek op haar neer. Ze keek me geil aan, en kantelde haar bekken, zodat ik diep in haar kon. Ik begon te stoten en voelde mijn paal diep in haar glibberen. Haar kutje was niet strak, maar voelde wel heel warm. Duwend en stotend neukte ik haar tot aan de wortel van mijn paal. Ik zag hoe ze mijn stoten opving en genoot van de manier waarop haar borsten meetrilden. Ze hield me bij mijn zij vast en sloeg toen haar armen om me heen, ze trok me boven haar. Ik vleide me bovenop haar, en werd verwelkomd door meer zachte huid. Ze keek me aan, en kuste me. Overgaand in tongen. Heerlijk zeg, al tongend neukten we en voelde ik haar armen en handen overal om me heen. Wat een zalig lijf en wat een heerlijk gevoel schonk ze me. Bij elke stoot kreunde ze wellustig. We genoten minutenlang.

Na een tijdje stelde ik voor dat ze op handen en knieen kwam zitten, doggy dus. Mijn pik was keihard en druipend van haar kutsap. Ze kwam voor me zitten en ik zag haar borsten en buik bungelen. Normaal niet de meest elegante houding, maar ik vond het nu alleen maar mooi. Genoot ervan, het wond me op. Wellustig draaide ze haar kont voor me heen en weer. Snel leidde ik mijn pik weer in haar en neukte verder. Nu sneller en dieper. "Owwwwwwhhhhh!!" stootte ze uit. Ze zonk op haar ellenbogen neer, waardoor haar kont nog wat meer draaide. Ik voelde hoe diep ik in haar warme kut gleed. Ik streelde haar rug en werd zelf alleen maar wilder. Ineens trof de gedachte me dat ik een waanzinnige opwindende rijpe vrouw van achter aan het neuken was. In gedachte bezag ik ons van opzij: een vrouw op haar knieen, en ik erachter tegen haar aan aanrijdend. Ik zag hoe zo in extase was en hoe ze mijn stoten opving. Daarbij bewoog haar hele lichaam mee. Dat beeld maakte me wild. Ik kreunde stevig en voelde mijn orgasme naderen. Ik hield me niet in en kreunde luid. Elke stoot een nieuwe kreun. Even later was het zover en spoot ik haar kutje vol met warme zaad. Man, wat een gevoel! Ergens in de verte merkte ik hoe Hannie ook luid kreunde en haar hoogtepunt bereikte. Ik liet me op haar rug vallen, en hield haar zachte lijf vast, genoot van de warmte.

Toen we wat waren bijgekomen vertelde ze me dat ze haar hoogtepunt had bereikt door mijn gekreun. Het neuken had ze heerlijk gevonden. Van achter genomen te worden dat was haar toppertje, maar toen ik kreunde in mijn orgasme was dat haar trigger om ook heftig klaar te komen. Het idee dat ik door haar was klaargekomen gaf haar weer een goed gevoel, voldoende opwindend om haar ook zo ver te krijgen. En zo lagen we in elkaars armen rustig bij te komen. Wat een heerlijke vrouw!

00:28 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-11-10

Nicole

Er is één collega waar ik erg weg van ben. Ik denk niet dat het verliefdheid is, zo diep gaat het niet. Maar ze is leuk, aardig, grappig, en vooral lekker. Dat laatste kan ik niet goed uitleggen. Zo mooi is ze niet. Maar ze heeft iets over zich, iets ondefinieerbaars. Iets in haar trekt me aan, iets zorgt ervoor dat ik bij haar in de buurt wil zijn, met haar wil praten, wil lachen. En als ik dan in de buurt ben, dan belijk ik haar. Hoe ze naar me kijkt terwijl ze praat, welke gebaren ze maakt, hoe ze beweegt. De vorm van haar lijf vind ik best mooi, voorzover ik dat kan zien. Want ze draagt vrijwel nooit strakke kleding. Haar ronding zijn vaak niet goed te zien.

Ik probeer me voor te stellen hoe haar borsten, ik schat een cup-B, bewegen. Hoe haar brede heupen bewegen is beter te zien, in haar spijkerbroek. Heel af en toe een spijkerrokje. Ik zou haar wel eens naakt willen zien bewegen.

Ik klets graag met haar. We hebben ongeveer dezelfde geschiedenis achter ons in de firma, en dat schept kennelijk een band. Door mijn aanhouden maken we in onze gesprekjes af en toe wel eens een uitstapje naar onze relaties. Zo weet ze dat mijn vrouw niet zo'n behoefte heeft aan erotiek en zo weet ik dat zij ook niet zo zit te wachten op te veel actievan haar man. Dat wetende, waarom hoop ik dan tegen beter weten in op iets meer? Geen idee, het voelt gewoon lekker om in haar buurt te zijn en te hopen op meer. Misschien kwel ik mezelf graag? Weet ik veel....

Laatst merkte ik, voor het eerst overigens, iets van een spanningsveld tussen ons. Meestal maak ik de dubbelzinnige opmerkingen, waarna zij in de lach schiet. Niet erg effectief dus. Maar laatst, laatst maakte zij een dubbelzinnige opmerking. Ik keek haar aan, om te zien of ze doorhad wat ze zei. Haar blik had ik nog niet eerder gezien. Haar strakke blik liet me duidelijk weten dat ze dondersgoed wist wat ze had gezegd en dat ze dat heel bewust had gedaan.

Ik was even uit het veld geslagen. Ik had totaal niet verwacht dat ze zoiets zou zeggen. Maar vanaf dat moment veranderde er iets tussen ons. We keken elkaar vaak langere tijd in de ogen, strakker. Ik hoopte maar dat onze collega's hier niets van merkten. Soms zag ik, als ik ineens van mijn werk opkijk, dat ze wat dromerig naar me zat te kijken. Een glimlach onderdrukkend verplaats ze haar blik dan naar haar computerscherm. Dit duurde zo al een paar weken, en ik wilde eigenlijk weten wat er veranderd was bij haar. Maar hoe moest ik dat in het vat gieten? Ik vond het moeilijk haar aan te spreken en te vragen waarom ze ze anders naar me keek. Misschien was ik bang voor het antwoord. Aan de andere kant, in min of meer bedekte termen hadden we het over onze sexlevens gehad....

Ondanks die speciale blik kwam ik niet verder, ik durfde haar er niet op aan te spreken. Telkens nam ik me voor haar te vragen, en telkens hield ik me in en deed het niet. Raar eigenlijk, want we konden goed met elkaar praten. We wisten allebei dat er iets tussen ons gekomen was. Iets dat goed kon uitpakken.

Op een gegeven moment was er een teambuilding uitstapje. Natuurlijk keek ik regelmatig naar haar en zag haar dan ook mij aankijken. Dit kon niet anders zijn dan hetgeen waar ik op hoopte. De middag werd afgesloten in een kroeg. Er werd wat gedronken en de sfeer was opperbest. Waar we ook stonden, of zaten, telkens deelden we even een stiekeme blik. Eventjes maar, maar in die fractie van een seconden zagen we telkens bevestigd wat we wisten, wat we hoopten. Of wat ík hoopte, want ondanks al haar blikken wist ik niet zeker. Ik bleef twijfelen.

Ik kreeg er op een gegeven moment genoeg van de kroeg en maakte aanstalte om naar huis te gaan. Ze sprak me aan: "Ga je naar huis?". "Ja, ik vind het wel mooi geweest...." zei ik. "Wacht even, dan fiets ik met je mee", zei ze. We woonden namelijk ook nog eens in dezelfde wijk. "Oke" antwoordde ik, inwendig jubelend, maar tegelijkertijd onzeker. Straks je move maken! Vraag het haar gewoon! Maar ja, wat dan? Jezus, straks kijkt ze me nooit meer aan, of erger nog, gaat ze naar de HR afdeling! Shit, door dat soort gedachtes durfde ik al bijna niet meer...

We fietsten in stilte. Raar eigenlijk, want zij had altijd wel wat te kletsen. Bij een stoplicht keek ik haar aan. Ze keek terug. Wow, ze keek..... uh... raar? Zo had ik haar nog niet eerder zien kijken. Dromerig? Een glimlach rond haar mond. We fietsten weer verder, weer stilte. Mijn hart klopte, jezus, hier fiets ik dan. Naast de vrouw die ik al zolang in mijn armen zou willen hebben. Die me aardig vind en graag met me kletst. Ergens voelde ik spanning, erotische spanning. Maar ik durfde de eerste stap niet te maken...

We kwamen nu in de buurt van waar we woonden, we hadden niet lang meer. We fietsten een parkje door. Dit was eigenlijk de laatste plaats waar ik nog iets aan haar zou kunnen vrage, zodra we het parkje uit waren, kwamen we in de straat waar ze woonden en zouden we beslist gezien gaan worden. Snel bedacht ik een vraag om mee te beginnen. Zou ik het durven?

Ik voelde haar hand op mijn arm. Ik keek haar aan, en zag dat ze remde. Wat ging ze doen? Ik remde mee, en we kwamen tot stilstand. Zonder woorden zette ze haar voeten aan de grond en stapte af. Zette haar fiets op de standaard. Weer die glimlach, weer die aparte blik. Ze pakte mijn arm en trok me mee. Ik stapte ook af. Ik zat vol met vragen, maar bleef stil. Ik wachtte af. Tegelijkertijd voelde ik de spanning. Zou ze.....? Zou ze iets willen? We staan hier helemaal alleen, beschut ook. In mijn gedachte, en die gingen razendsnel, vroeg ze me of ik haar wilde. Of ze kuste me op mijn mond, of ze duwde me tegen een boom en sloeg haar armen om me heen. Wat wilde ze nou!?!?

Ze stapte van het fietspad af, in het gras. Het was hier behoorlijk donker. Haar gezicht werd verlicht door een enkele lantaarnpaal, een stuk verderop. Een enkele lok van haar opgestoken haar danste in het licht en veroorzaakte schaduwen op haar gezicht. Juist op dit moment vond ik haar zo ontzettend mooi. Ik kon uren naar haar kijken. Ze draaide zich naar me toe, keek me aan. Ze had onderzoekende ogen, voorzover ik dat kon zien in het donker. Ze bestudeerde me. Ze leek ook gespannen. Weer voelde ik haar hand op mijn arm, dit keer streek ze haar vingers licht over mijn hand. Ik beantwoordde dit gebaar met mijn vingers en tegelijkertijd overweldigde het me. Ze streelde me!

Ik wilde van alles tegen haar zeggen, maar wist gewoon niet waar te beginnen. Tegelijkertijd hadden we bedacht elkaar vast te willen houden en sloegen we onze armen om elkaar heen. We keken elkaar weer aan, en zagen opluchting maar dit keer ook verlangen. Ik wilde haar kussen, ik wilde haar lippen op de mijne voelen. Die lippen van haar waar ik al jaren van droom. Ineens drong de vraag zich op of ze lekker kon kussen. Raar, om na al die jaren van verlangen je dat dan net op dit moment te gaan afvragen. Ik bracht mijn gezicht dichterbij en maakte aanstalte om haar te kussen.

Op dat moment stapte ze achteruit en leek uit mijn armen te stappen. Shit! Ik zag dit heerlijke moment uit elkaar vallen..... Ze nam mijn arm en trok me mee. Ik wist niet wat ze wilde, ik volgde maar. Tegelijkertijd zag ik dat heerlijke gevoel van de afgelopen paar seconden weer verdwijnen. Nee! Nee, ik wilde dit niet! Ik wilde dat fijne weer terug! Voordat ik het zelf in de gaten had, stapte ik dichterbij en sloeg mijn armen weer om haar heen. Ze stond min of meer met haar rug naar me toen en ik sloeg mijn armen om haar buik. Ze stopte. Net als ik in verwarring. Ik keek naar haar en ze draaide haar hoofd en keek mij aan.

Weer stonden we daar, heel dicht bij elkaar, niet goed wetend wat te doen. Ik liet mijn hand haar buik strelen, liet haar weten dat ik haar wilde, dat ik haar leuk vond. Als ik het dan niet met woorden kon, dan maar met mijn handen. Strelen. Ze was lekker zacht. En zo heel dicht bij, ik rook haar haar, lekker. Ik wilde haar zo best wel even vasthouden... Door mijn strelende handen bleef ze daar staan, bewoog nog niet. Ik streelde haar buik en liet mijn handen over haar zij glijden, de aanzet tot haar heupen. Ze reageerde. Ik was bang dat ze zou weglopen.

Maar nee, ze drukte zich tegen me aan. Ze sloot haar ogen, en haar gezicht ontspande zich. Ik streelde verder. Dit alles ging zonder woorden, zonder geluid. Pas na een tijdje, nu de spanning begon weg te ebben, voelde ik haar zachtheid, haar warmte. Ik genoot, maar zei verder niets. Na al mijn voornemens haar aan te spreken had ik nu even niets zeggen. Mijn handen deden het woord. Ik voelde haar handen lichtjes op mijn armen rusten. Ze duwden mijn armen niet weg. Ik zag dat maar als goedkeur. Ze streelden me zacht, net zoals ik haar streelde.

Zo stonden we daar, in het donker, spaarzaam verlicht door een enkele lantaarnpaal. We waren hier alleen. Best lekker, ik genoot erg van de manier waarop ze tegen me aan stond. Ik had mijn hoofd naast het hare, we keken de zelfde kant uit. Niet dat er veel te zien was, alleen donkere struiken. Ik vond het een best erotisch gevoel, haar daar vast te houden. Zij vond dat ook, want ze drukte haar kont tegen mijn broek aan, tegen mijn paal.

Die was al half stijf, maar regaeerde heftig op de druk van haar heerlijke kontje. Ik voelde hoe haar handen mijn armen wat naar beneden duwden. Wilde ze dat ik haar benen streelden? Goed, graag zelfs, en al strelend daalden mijn handen af. Ik genoot van haar zachte benen. Ze had mooie vormen, vond ik, mooie stevige benen. En lekker zacht dus. Met dat soort gedachtes werd mijn paal harder. En dat voelde ze. Ze ging er in mee, in plaats van dat ze zich er van afkeerde. Ze wiegde haar kont tegen mij aan. Mmmmm, heerlijk. Nog altijd waren we stil, en hoorden we enkel elkaars ademhaling en een diepe inwendige grom.

Haar handen stuurden mijn armen weer. Ik genoot van haar aanwijzingen, want er bleek uit dat ze graag meer wilde, en dat ik haar "please-de". Dit keer raakte ik behoorlijk opgelaten: ze duwde mijn handen naar haar kutje toe. Mijn handen bewogen in het verscholen plekje, en ik merkte hoe haar lichaam hier op reageerde, ze kronkelde even, en ik hoorde een nauwelijks hoorbare grom.

En op dat moment aarzelde ik even.... al die tijd droomde ik ervan om met haar samen te genieten, samen met haar heerlijke intieme uurtjes door te brengen. En nu zij mijn handen tegen haar schaamstreek duwden, twijfelde ik of ik dit wel mocht doen.... Natuurlijk mocht ik dat doen! Zij wilde het, en ik ook. Zo hield ik me voor. Ik strekte mijn vingers en legde ze op haar venusheuvel. Omdat ze een stevige vrouw was, had ze ook een aardig geprononceerde venusheuvel. Mijn vingers tastten haar driehoekje af, waarbij ik merkte hoe ze zich liet gaan. Kronkelde zachtjes onder de aanrakingen van mijn vingers.

Al die tijd zeiden we niets. Dat hoefde ook niet, want we wisten allebei wat we wilden. Ik streelde haar en liet mijn vingertoppen tussen haar benen glijden. Toen ik daarbij over de plaats van haar schaamlipjes gleed haalde ze sissend adem. Ik voelde haar schokken, en dat gaf mij een ongelofelijk fijn gevoel. Wat was het een heerlijk na al die jaren te merken dat ze genoot van mijn aanrakingen! Ik voelde me goed en raakte meer en meer opgewonden. Ze spreidde haar benen wat en ik bleef haar strelen, tussen haar benen en vandaar over haar heuveltje, en weer terug. Ze leunde wat achterover tegen me aan.

Overtuigd dat zij dit ook wilde, trok haar rokje omhoog. Ik legde mijn handen nu op haar gladde legging en voelde de warmte van haar benen. "Mmmmmmmmmmm" hoorde ik haar zuchten. Langzaam strelend gingen mijn handen omhoog en bereikte haar venusheuvel weer. Mijn afzonderlijke vingers streelden haar daar en ik probeerde met mijn vingertoppen haar vormen te zien. Het liefste wilde ik samen met haar in een bed liggen, en haar van top tot teen bekijken en bewonderen. Dat ging nu eenmaal niet, in zowel haar als mijn bed lag al iemand te wachten.

Ik liet mijn hand van boven in haar legging glijden en voelde haar blote huid. Ze zuchtte zacht, en bleef zuchten toen mijn hand naar beneden gleed. De vingers gleden haar slipje binnen en een "Owwwwwwhhhhh" ontsnapte aan haar lippen. Gewillig bewoog ze haar lichaam zo, dat ik makkelijk naar haar kutje kon komen. Over haar venusheuvel glijdend, bereikte mijn vingers haar lipjes. De wijsvinger gleed zonder pardon meteen haar kutje binnen, ze was nat! Nou nee, niet nat, ze was kleddernat.
Haar lipjes was gezwollen en stijf en aan de buitenkant ook al nat en glibberig. Het binnendringen onttrok een geile kreun aan haar lippen.

Terwijl mijn wijsvinger de binnenkant van haar lipjes verkende en heerlijk gladde huid beroerde, streelden mijn andere vingertoppen de buitenkant. De palm van mijn hand lag om haar lipjes heen en de wijsvinger stak nu diep in haar natte kutje. Rustig heen en weer strelend gleed mijn wijsvinger in en uit haar kutje. Ze sidderde en gaf zich nu langzaam over. Ze hing nu vol achterover tegen me aan en had haar hoofd achterover liggen op mijn schouder.

Ritmisch vingerend zorgde ik voor regelmatig schokkende ademhaling en merkte ik dat ze geiler en geiler werd. Diepere ademhaling, kreunen, zuchten, sissen tussen haar lippen door. En terwijl ik bleef vingeren in dat sappige kutje, sloeg ze haar armen over haar hoofd om me heen. Ik vond het heerlijk haar zo te laten genieten, en mijn keiharde pik, bekneld in mijn broek drukte tegen haar kont aan.

En van het ene op het andere moment kwam ze klaar. Haar armen verdwenen bij mijn hoofd, en ze legde haar handen weer op mijn armen. Ze drukte mijn handen stevig tegen haar kutje aan, en mijn wijsvinger gleed extra diep naar binnen. Mijn handpalm drukte hard tegen haar lipjes aan. Op die manier masseerde ik haar clitje. Met een langgerekte "Owwwwwwwwhhhhhhh" kwam ze heftig klaar en kromp ineen. Ik hield mijn wijsvinger zolang mogelijk in haar kutje, wilde haar zo lang mogelijk laten genieten op dit moment.

Langzaam kwam ze wat tot bedaren in mijn armen. Ze keek me aan, en ik zag verwarring maar ook opwinding. Hoe graag ik ook verder zo willen gaan, ik besloot haar wat ruimte te geven. Ik vond het heerlijk zo met haar te genieten, maar het werkt alleen maar als zij dat ook wilde. Mijn vinger gleed uit haar kutje, en mijn hand verdween uit haar legging, een natte plek achterlatend. Haar rokje viel weer omlaag en ze maakte zich los uit mijn omhelzing.

Niet goed wetend hoe ze moest kijken liep ze terug naar haar fiets. Ze kuste me op mijn lippen en fluisterde "Dank je. Dat was echt heel lekker.... Welterusten". Met diep woorden namen we ook afscheid van elkaar. Het leek een afgang, maar dat was het niet voor me. Eindelijk had ze me laten merken wat ze wilde, eindelijk waren we intiem geweest. Een volgende keer keer zouden we elkaar misschien opzoeken en zouden we misschien plannen maken voor een fijn samenzijn.

Die avond, in bed, speelde de hele film zich nog eens voor mijn ogen af. Ik voelde weer haar zachte lipjes en haar kletsnatte grotje. Haar sidderingen en haar overgave toen ik eenmaal aan het vingeren was, gaven me weer een goed gevoel. Ik had het idee dat ze er ontzettend van genoot. Terwijl ik dat alles overdacht in bed, streelde ik mijn eigen pik. Die was weer hard geworden door de gedachte aan dat zalige kwartiertje daar tussen de struiken.

Een warme gevoel verspreidde zich door mijn lijf en vooral de gedachte dat intiem samenzijn nu tot te mogelijkheden behoorde maakte me ongelofelijk geil. In gedachte zag ik ons al in allerlei standjes genieten van elkaar. Ik speelde met mijn keihard kloppende pik en trok me af. Daarbij dacht ik aan haar. Ik werd geiler en geiler en wist dat ik heerlijk ging klaarkomen. De gedachte dat ik haar lippen uitgebreid zou kussen, maakte dat ik heftig spuitend klaarkwam. Haar lippen op die van mij.... dat zou geweldig zijn. Ik wreef mijn buik schoon, draaide me op mijn zij. De slaap kwam snel...

De weken daarna moest ik op een zakenreis. Ik zag haar dus niet. Af en toe belde ik haar op, ik wist natuurlijk precies wanneer ze werkte. Soms belde ik terwijl ze aan het werk was, en soms ook thuis. Die heerlijke avond kwam niet expliciet ter sprake, maar ik wist zeker dat ze er vaak aan dacht, net als ik. Na een paar weken, ik was nog steeds op zakenreis, spraken we elkaar weer. Ze vroeg me naar mijn reisplannen. Ik vertelde dat ik aan het einde van de week terug kwam en de week erna een paar dagen vrijnam. Spontaan vroeg ik of ze zin had om dan op de koffie te komen. "Ja, lijkt me leuk. Gezellig!" antwoordde ze en we spraken af voor een dinsdagmorgen.

Eenmaal thuis wende ik weer aan het dagelijkse leven rondom huis. Voordat ik het wist was het dinsdag. Ik zag uit naar onze ontmoeting, al wist ik niet heel goed hoe ik haar moest benaderen, na die avond. Eigenlijk raar, want we hadden het allebei fijn gehad, en ik vermoedde dat zij ook best meer zou willen. Ik besloot af te wachten waar het op zou uitdraaien.

Ik deed de deur voor haar open, en begroette haar vrolijk. Afgezien van het sexuele, vond ik haar ook een leuke vrouw. Ik kon sowieso goed met haar opschieten. Ze zag er prachtig uit. Ze droeg een spijkerrokje en een leuk hempje. Omdat ze vrij stevige benen had, zat het rokje strak om haar benen. Mmmmm, lekker. Daaronder een legging en zwarte laarzen. Daarnaast had ze haar haar opgestoken en mooie oorbellen aan. Op het werk had ik haar zo nog niet eerder gezien.

"Hai!" zei ik, en we kustten elkaar op de wang. Daarna keken we elkaar aan, wilden we elkaar ook nog op de mond kussen? Ik wel, maar toch nog even niet. "Leuk dat je er bent!" zei ik, terwijl ik mijn arm op haar zij hield. Haar warmte viel me op. "Fijn dat je weer terug bent." zei ze, en wat zachter "Ik heb je gemist..." Daarbij voelde ik haar strelende vingers over mijn zij gaan. "Ik jou ook" antwoordde ik, en ik dacht meteen weer aan die avond tussen de struiken.

We liepen naar binnen, en ik maakte koffie. Ze hield me daarbij gezelschap in de keuken. Ze vroeg naar de afgelopen weken, en ik vertelde. Maar we voelden allebei dat we graag over die avond wilden praten, over onze verlangens en gevoelens. We zochten alleen een aanleiding. Die kwam maar niet. Alhoewel we het toen heel fijn hadden gehad, wisten of durfden we geen van beiden erover te beginnen.

Toch besloot ik mezelf te dwingen hierover te beginnen. Ik legde mijn hand voorzichtig op haar been en zei "Nicole.....". Ze keek me aan en zag aan mijn blik dat ik naar woorden zocht. Ze streelde mijn arm, en maakte me duidelijk dat het goed was, dat zij ook graag wilde praten. "...over die avond, over ons..." ging ik verder. Ze glimlachte bij de gedachte, en ik streelde haar been. "...dat vond ik heerlijk..." zei ik. Haar strelende hand gleed omhoog langs mijn armen en sloeg om mijn schouder. "Ik vond dat ook heerlijk..." zei ze, waarna ze op haar lip beet. Een heerlijk gebaartje, waar ik helemaal week van werd.

Ik sloeg mijn arm ook om haar heen en onze gezichten kwamen dichter bij elkaar. Een heerlijk gevoel verspreidde zich in mijn buik. Zonder een verdere aanleiding, vonden onze lippen elkaar en begonnen we te kussen. Niet te tongen, maar gewoon kusjes. Het was fijn om elkaars lippen te voelen. Ze kuste lekker, en ik genoot. Ik streelde haar rug en haar nek, liet haar lange haar door mijn vingers glijden. Onze lippen tintelden, dit was zalig. Ik kon er maar niet genoeg van krijgen.

"Ik wil met je naar boven" zei ze ineens, tussen onze kussen door. Ik keek haar aan, en genoot van die gedachte. Samen genieten. Ze verwoordde die gedachten, terwijl ze keek of ik de boodschap begreep. "Lekker samen genieten..." fluisterde ze. We kusten en streelden nog. Het gevoel in mijn buik was een warme gloed geworden. En ook mijn pik werd wakker bij haar woorden. "Lijkt me heerlijk" zei ik zacht, "Ga je mee?" Een brede lach was het antwoord.

Ik stond op en nam haar hand, haar warme hand. Zacht. Lekker. We liepen de trap op, zonder woorden, maar die waren ook helemaal niet nodig. Pas boven op de slaapkamer, toen we weer in elkaars armen stonden, fluisterde ik in haar oor "Hier heb ik de afgelopen weken zo naar verlangd, zo van gedroomd..." "Ik ook" was haar antwoord, "ik wilde bij je zijn, van je genieten, die avond nog eens beleven..."

Op een of andere manier eindigden we in bed, verstrengeld in elkaars armen, kussend en strelend. Mijn broek was open en haar hand gleed naar binnen. Zonder pardon pakte ze mijn harde pik en trok die meteen af ""Owwwwwhhhhh!" kreunde ik, terwijl ik half op mijn rug rolde. "Ik wil met je vrijen, lieverd!" fluisterde ze. Door die heerlijk hand kon ik even niet veel anders doen als genieten. Ik kreunde... Ze bleef me aftrekken. "Ik wil ook vrijen! Oh god, schatje, wat is dit lekker!" zei ik. Het voelde goed haar schatje te noemen. Dat deed ik wel vaker, maar dan op het werk als deel van onze conversaties, als koosnaampje. Maar nu meende ik het toch echt.

"Mag ik je uitkleden?" vroeg ik haar. Ze lachte, "Nee, nog niet. Eerst dit." en ze bleef me heerlijk aftrekken. Mijn pik was inmiddels keihard, en schokte in haar hand. De eerste druppels voorvocht meldden zich al aan. Ze verspreidden zich tussen eikel en voorhuid en het gevoel werd nog wat fijner. Ik lag met gesloten ogen te genieten, en te kreunen. Ze maakte me gek!

Ze kwam met haar gezicht over me heen hangen, en zei "Ohhhhh, ik heb zo'n zin om met je te vrijen, ik ben zo nat van je!". Ik vond het heerlijk, zo direct als ze tegen me praatte. "Oh man, het idee dat je straks zo lekker in me bent, en we het samen heerlijk hebben...." Dit soort praat maakte me helemaal gek en ik wilde nu ook ontzettend graag met haar vrijen. Ik liet mijn handen onder haar hempje glijden en voelde haar warme zachte huid. Ik wilde haar echt graag, en schoof haar hempje omhoog. Een zwarte BH met haar kleine borsten werd zichtbaar. Nadat ze de sluiting had losgemaakt werden haar borsten zichtbaar. Ik bekeek ze uitgebreid.

Ze schoot in de lach. "Vind je ze mooi? Je mag ze wel voelen, hoor..." zei ze, en om haar woorden kracht bij te zetten, name ze mijn handen en duwden de tegen haar borsten. Mmmmm, heerlijk zacht en warm, en de tepels keihard en stevig. Bij het voelen van haar harde tepels keek ik haar verrast aan. Ze herkende mijn blik en zei "Zoveel zin heb ik nou in je...". Ik verlegde mijn geile aandacht weer naar haar borsten en naam haar harde tepels in mijn mond. Ohhhh, wat had ik hier toch van gedroomd, zo lang al. Ik zoog er aan, likte eraan, streelde ze. Maar het allermooiste voor mij was haar reactie. Ze kronkelde onder mijn aanrakingen, mijn kussen, mijn zuigen, mijn strelen. "Owwwwwhhhhh, oh jaaaaa, lekker, ga door....." kreunde ze.

Ze gaf me vrij baan en ik kuste en verwende haar waar ik kon en genoot van haar goedkeurende reactie. Met haar kronkelen, haar kreunen en har geile woordjes gaf wond ze me op, en voelde ik me gewild. Net als Nicole waarschijnlijk, ik liet haar merken dat ik haar wilde. Ze streelde me en speelde met mijn stijve pik die nog steeds half om mijn broek hing. Ze probeerde die verder omlaag te schuiven, maar ik was te zeer met haar mooie lichaam bezig om me daar om te bekommeren, ik wilde haar eigenlijk verde uitkleden. Haar rokje van haar brede heupen omlaag schuiven. Haar slipje uitdoen.

Alsof ze mijn gedachte raadde, gaf ze me de gelegenheid daarvoor, ze kwam even overeind. Ik keek haar glimlachend aan, en ze zei me "Kleed me maar uit, lieverd, dat is toch wat je wilt, he?" Ik antwoordde bevestigend, "Ja, heel graag". "Ik wil het ook graag, ik wil weer graag jouw handen op me voelen, die handen waar je me zo ontzettend heerlijk mee hebt verwend..." zei ze, voor het eerst een toespeling makend op onze hete avond van een paar weken terug. Ik liet me dit geen twee keer zeggen en deed zowel haar rokje als haar slipje uit. Telkens genietend van een stukje mooi lijf dat bloot kwam.

Ik bekeek haar op mijn gemak, en kennelijk had ik een gretige blik op mijn gezicht, want ze zei "Hier had je zin in, he? Mij naakt in je armen?". Ik zei "Ja, wat ben je mooi...." Ik wilde mijn armen om haar heen slaan, maar ze hield me tegen, "Wacht nog even, ik wil jou ook uitkleden." Snel schoof ze mijn broek en onderbroek uit, en werd mijn shirt uit gedaan. Het was heerlijk haar handen over mijn lichaam te voelen glijden, ik gaf me er helemaal an over. Het duurde niet lang, of we waren beiden naakt. Eindelijk. Mijn pik stak schuin omhoog en Nicole lag op haar zij naast me, waarbij haar ene borst op mijn buik lag. We keken elkaar verlangend aan. "Ohhhh Nicole, ik heb zo'n zin om met je te vrijen..... kom..." zei ik, en ik sloeg mijn arm om haar heen en trok haar over me heen. Ze gaf mee, en kwam op me liggen.

Haar zwarte lange haar viel langs mijn gezicht en we kusten elkaar. Het was heerlijk zo. Alleen wij tweeen en verder niemand. Minuten lang kusten we elkaar zo, en al die tijd voelden we allebei hoe mijn kloppende pik tegen haar buik aan drukte. Na een tijdje tilde Nicole haar heupen omhoog en kantelde ze wat naar voren. Tegelijkertijd spreidde ze haar benen. Haar kutje kwam daarbij precies voor mijn smachtende pik, en ik was er zeker van dat haar kutje net zo smachtend was, ik zag het aan haar ogen, al die tijd keken we elkaar strak en geil aan. Alsof we via onze ogen vertelden wat we daarbeneden voelden en wilden. Ik voelde dat mijn eikel iets nats en zachts had gevonden. Ik voelde hoe Nicole langzaam haar heupen naar beneden liet komen en hoe mijn eikel zachtjes in haar kutje gleed.

Kleine kreuntjes ontsnapte aan mijn mond en haar mond, tussen onze hete kussen door. Langzaam begonnen we te bewegen. Eerst onsamenhangend, willekeurig. Voelen hoe het was om in haar te schuiven, voelen hoe ze reageerde, uitproberen wat lekker was. Nadat we elkaar even hadden aangekeken, ontstond er een samenspel, een ritme. Dat was heerlijk, ze kreunde zacht "Ohhhh, wat voel ik je toch goed in me, je bent zo lekker. Ohhh.... Oh.... Oh ja...". We hadden het heerlijk, dit was waar we zo naar hadden uitgekeken.

Met gesloten ogen en mijn handen om haar stevige billen kreunde ik "Ohhhhh Nicole, wat heb ik het toch fijn..... Oh dit is zo zalig..... Ohhh....". Ik had mijn ogen dicht, ik concentreerde me helemaal op haar heupen die ritmisch op die van mij drukten. Ik merkte dat Nicole het ritme langzaam opvoerde en merkte dat ik dieper in haar hete kutje gleed. Het gevoel was niet te beschrijven, golven van genot spoelden rond mijn heupen. Ik sloeg mijn armen om haar heen en streelde door haar haren. Heerlijk genietend merkte ik dat ik ging komen. Mijn ademhaling ging net als het ritme omhoog, en ik wilde dieper in haar zijn. Ik kreunde nog steeds, genietend van mijn harde pik die soepel in haar natte kutje neukte. Het was zo'n goed gevoel, het maakte me compleet gek.

Nicole wist dat ik ging komen en ik merkte dat ze zelf ook haar hoogtepunt naderde, ze kreunde luider en beukte nu tegen mijn heupen aan, stevig en snel, hard en diep. En toch met gevoel, heerlijk gevoel zelfs. Sneller.... Oh god.... Ja.... het komt, a jezus, oh, ja.... jajajajaja... Ik merkte dat mijn zaad eruit spoot, diep in haar zalige kutje, ik raakte van de wereld. Er was even niets anders als mijn paal, die in een heerlijke warme zachte omgeving vertoefde, omringd door genot.

In de verte voelde ik een lichaam op het mijn schokken en hoorde ik iemand heftig kreunen, bijna gillen. Daarna werd het schokken minder. Langzaam kwam ik weer in de gewone wereld en voelde Nicole boven op me liggen, langzaam wiebelend met haar heupen. Ik voelde haar handen, ik voelde haar lippen. "Ohhhhhh, wat lekker....." ontsnapte er langzaam aan haar mond. Ook ik kreunde, en genoot na van dit heerlijke gevoel.

We lagen lang zo in elkaars armen, en streelden elkaar wat. Ik keek haar aan, en zei haar hoe fijn ik het had. We kusten elkaar ontspannen en teder. We hedden nu iets heel intiems tussen ons. Mijn slappe pik gleed juist uit haar heerlijke warme kutje en wat mij betreft gingen we dit nog vaak herhalen. Ik streelde haar rug en was lief voor haar. Ik voelde een enorme behoefte om haar te verwennen, lief te hebben. Genietend onderging ze mijn strelen over haar hele lichaam.

Ze keek me glimlachend aan, en zei "Weet je, het is heerlijk als je me zo streelt. Eerst lekker vrijen en daarna heerlijk gestreeld worden, dat is zo lekker.". Na een kus vertelde ik haar dat ik hetfijn vond haar zachte lichaam te voelen en te mogen verwennen. Ze rold van me af, en ging op haar rug liggen. Haar borsten rolden van haar af, en hingen van haar buik af. Ze was ongeveer van mijn leeftijd, had kinderen gebaard, dus echt stevig waren haar borsten niet meer. Het deerde me niet, ik vond haar verrukkelijk en wilde niets lievers dan haar strelen en liefhebben.

Ik voelde haar zachte borsten en de donker bruine tepels. Ik zoog er zachtjes aan. Mijn handen verkenden haar lichaam. Armen, schouders, buik, zij, dijen, benen, en haar kutje. Ik vond het leuk haar te zien genieten. We kusten veel en vaak, kennelijk voelde het voor allebei dat we de jaren die we hier misten moesten inhalen.

Mijn handen waren nu contant in de buurt van haar kutje te vinden. "Ohhhhh, wat lekker" fluisterde ze. Al kussend zakte ik af naar beneden, waarbij ik hara bleef strelen. Jezus, wat was ze toch een mooie meid! En wat wond het me op haar te mogen laten genieten. Ik bereikte haar kutje en ging tussen haar benen inliggen. Ze spreidde ze wat, zodat ik er tussen kon. Ze had een mooi kutje, de schaamlipjes waren nog wat gezwollen, en tussen de schaamlipjes zag ik vocht. Met mijn duim streelde ik haar venusheuvel, boven haar clitje.

Ik kuste haar op haar lipjes, en ik voelde haar reactie, ze spreidde haar benen nog wat verder. Ik begon met mijn tong haar lipjes te strelen. Links, rechts, omhoog, omlaag. Ze kronkelde en probeerde bepaalde plekjes tegen mijn tong te krijgen. Ik werkte mee en gaf haar wat ze wilde. Al gauw bleek ze haar clitje tegen mijn tong te hebben gemanouvreerd. Mijn ttong gleed rollend en glijdend over haar natte en gezwollen clitje, en bij elke streek kreunde ze. Steeds heftiger. "Ohhhhh Jeroen, oohhhhhh zalig, ga door, ja....ja....ja.... oh wat lekker"

Ik likte en likte en vond het heerlijk. Ze spreidde haar benen nu verder en gebruikte haar eigen handen om haar lipjes uit elkaar te trekken. Ik zag het roze vlees aan de binnenkant van haar lipjes, en keek zo haar sappige kutje in. Wauw wat een opwindedn gezicht. Boven het grotje stak haar hete clitje uit en ik likte het teder. Ze sidderde. Daarna stak ik mijn tong in haar kutje en ik voelde overal warm en zacht. Mmmmmm, wat lekker!

Ik bracht mijn vinger in haar kutje en voelde de aangename warmte. En ik voelde ook het ongelofelijke vocht in haar. Ik vingerde haar en merkte hoe het vocht naar buiten kwam. Ik likte haar vocht op. Het smaakte nog naar mijn zaad. Ik likte snel door, en wilde niets verloren laten gaan. Mezelf tegoed doen aan haar kutsapjes en mijn zaad was heerlij geil om te doen en al gauw zaten mijn lippen helemaal onder. Ik keek haar glunderend aan en ze trok me naar haar toe.

We kusten elkaar stevig en vermengde zo onze lichaamssappen. We werden allebei erg geil en zouden zo weer weillen neuken. Dat moest nog even wachten, ik wilde haar eerst laten genieten daar beneden. Dus zakte ik weer af en ging verder met mijn tong. en vingers. Genietend liet Nicole zich gaan en het duurde niet lang voordat ze lag te kronkelen en heftig op weg was naar een orgasme. Ik zag het gebeuren en werkte er met plezier aan mee. Ik zag haar heupen schokken, ik voelde hoe ze af en toe haar benen samen kneep, met mij er tussen. Het deerde me niet, ik genoot met volle teugen.

Met een paar goedgeplaatste likjes over haar clitje en tegelijkertijd een vinger op haar g-spot, laat ik haar ontploffen. Ze knijpt haar benen samen en drukt haar heupen de lucht in. "Nnnnnnnnnggggggggggggg" liet ze horen en hield haar ogen stijf dichtgeknepen. Meteen daarna liet ze zich vallen en kronkelde "Jaaaaaa, oh jaaaaaa, oh jaaaaaaa" kreunde ze. Daarbij spoelde het orgasme over haar heen en lag ze ineens stil. Na te genieten.

Ik keek het alles aan en voelde me in en in gelukkig. Een, omdat ik eindelijk na jaren mocht vrijen met deze hele lieve meid, en twee, omdat ze zo ontzettend lekker lag te genieten. Ik liet haar op haar gemak genieten en bijkomen. Het enige wat ik deed was naar haar kijken. Wat een mooi gezicht toch, een vrouw die klaarkomt en weer bijkomt.

Na een paar minuten sloeg ik mijn arm om haar heen. Ik keek haar aan en vroeg "Vond je het lekker?" Ze glimlachte ontspannen en zei "Zalig.... dat je dat nog moet vragen...". Ik zei "Ik hoor het graag uit jouw mond". We kusten, ik merkte het liefdevolle gevoel in haar lippen. "Je maakte me compleet gek" zei ze en daarna kuste ze me uitgebreid.

Ik voelde hoe haar arm over mijn zij naar beneden gleed, naar mijn slappe pik. Ze streelde me tussen mijn benen en al gauw werd mijn pik weer stijf, ik genoot van haar hand. Ze duwde me op mijn rug en ik liet haar begaan. We kusten elkaar en ging ze naast me zitten. Ze pakte mijn paal vast en trok hem een paar keer zachtjes af. "Wat zalig om te zien hoe jij geniet, zeg!" zei ze. "Vind je dat lekker, dan?" vroeg ik haar, want ik had precies hetzelfde met haar, ik werd opgewonden als ik haar zag genieten. "Oh ja lieverdje, je maakte me gek als ik je zie kronkelen."

Terwijl ze me nu heerlijk ritmisch aftrok, zei ze "Geniet maar lekker schatje, laat je maar gaan...". Daar had ik geen moeite mee, want haar hand trok me echt heel lekker af, ik voelde hoe het randje van mijn eikel telkens door haar hand heen gleed, en hoe de voorhuid door alle voorvocht gleed. Een intens gevoel. Ze zag me genieten en keek me lachend aan. Wat een warm gevoel, zo verwend worden door Nicole, met als enige doel mijn genot.

Ze bog zich voorover en nam mijn eikel in haar mond. Een heerlijk gevoel, mijn eikel die door haar tong en lippen opgenomen wordt. Terwijl ze likt en zuigt, ziet ze ook nog kans me te blijven aftrekken. Ik heb het niet meer.  Dit is een heel intens gevoel. Het genot stijgt naar grote hoogte, en met gesloten ogen voel ik alles wat Nicole met me doet. Haar handen, haar lippen, haar tong. Ik concentreer me op haar verwennerij en het genot en dan voel ik een hoogtepunt naderen. Zij ook, en ze verhoogd het tempo wat. Niet te veel, maar wel heel lekker.

Ik begin te kronkelen en te schokken en af en toe schieten mijn heupen omhoog. Daarbij glijd mijn paal verder haar mondje in. Ze laat het toe en dat maakt het alleen maar fijner. Al gauw is het bekeken en kom ik kreunend en kermend en kronkelend klaar. Haar lippen blijven om mijn eikel gesloten en ik voel hoe ze alle zaad opvangt. Ze laat mijn eikel uit haar mond glijden en houd haar lippen daarbij zorgvuldig op elkaar.

Ze komt over me heen hangen en kijkt me vragend aan. Ik sla mijn armen om haar heen en trek haar dichterbij. We drukken onze lippen op elkaar en dan opent ze haar mond. We tongen en ik voel mijn zaad in mijn mond lopen. Oh man wat geil! Dit is de bekroning op haar heerlijk pijpbeurt! We blijven kussen en voelen en zien hoe mijn zaad in draden tussen ons in hangt. We kijken elkaar aan en weten dat we elkaar gevonden hebben. Na al die jaren van in de buurt van elkaar zijn, zonder dit van elkaar te weten, hebben we elkaar nu gevonden.   

06:53 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |