16-11-10

Hannie

Ik trek de deur achter me dicht en voeg me bij mijn vrouw. We steken de straat over en lopen de 200 meter het troittoir af. In stilte. We zijn uitgenodigd op het verjaardagsfeest van Henk, een vriend. De gebruikelijke opstopping van auto's en fietsen voor het huis waar het feest gegeven wordt. Binnen zijn overal de lampen aan, en klinkt geluiden van geklets en gelach. Binnen heerst er vrolijkheid. Maar ik moet zeggen, ik voel die vrolijkheid niet. Vanmiddag heb ik weer eens een aanvaring gehad met mijn vrouw. Ik vroeg haar eerder op de dag of ze een leuk rokje aan wilde doen. Het staat haar heel mooi, en ik voel een zekere trots, trots op mijn mooie vrouw.
Maar nee, er kwam een van de vele uitvluchten die ze tot haar beschikking heeft. Dit keer was het dat ze het dan zo koud kreeg met die blote benen. Ik had natuurlijk kunnen voorstellen om een maillot of een panty aan te doen, maar ik zag het al aan haar gezicht. Haar besluit stond, geen rokje. Okee, laat dan maar. Maar het heeft wel een invloed op me. Ik voel teleurstelling. Vroeger deed me dat niet veel, maar tegenwoordig wel. Het komt tegenwoordig veel harder aan als vroeger. En dus, geen vrolijkheid bij mij, als ik naar Henk loop.

We gaan achterom en worden door Carla, de vrouw van Henk begroet. We schudden handen, zoenen en zoeken naar Henk. De jarige staat in de woonkamer te praten met twee buren. We feliciteren Henk. Ik dwing mezelf de teleurstelling opzij te zetten en in ieder geval te predenteren dat ik zin heb in een leuke avond. Vrouwlief kletst zichzelf al snel tussen een paar andere vrouwen, en ik klets wat met Henk en zijn buren. Af en toe merk ik dat mijn gedachten wegdwalen. Blij ben ik niet, en ik moet regelmatig mijn best doen wat te zeggen of mee te lachen, om grappen die ik niet gevolgd heb. Ik fladder wat tussen de mensen door. Zit ergens, en observeer mijn omgeving, de kennissen van Henk. Bekijk vooral de vrouwen. En probeer stuk voor stuk in te schatten hoe hun libido is. Wie van hen is geil, en hoe uit zich dat dan? Wie van hen zou preuts zijn? Zouden er stellen zijn die niet meer vrijen, zouden er stellen zijn die er wel pap van lusten?

De aanwezige vrouwen varieren nogal in leeftijd. De jongste lijkt me een jaar of 35. En stiekem denk ik dat ze best een mooie meid is. Ze draagt leuke en vlotte kleren, een kort spijkerrokje, een wit vestje en maillot en bruine laarzen. Ze is een klein beetje opgemaakt, en lijkt zelfbewust. De oudste vrouw is net oma geworden, zo vang ik op. Ik vermoed dat ze tegen de 60 is. Ze draagt een strak bloesje dat haar stevige voorgevel omspant, en ook een strakke rok tot op haar knieen. Daaronder een panty en pumps. Niet verkeerd, dat moet ik toch wel toegeven.

Henk en zijn vrouw hebben in de keuken een tafel neergezet waar de drank en hapjes staan uitgestald. Het is deze avond zelfbediening, als je dorst hebt, moet je je zelf bedienen. Zoals zo vaak gaat komen er, gaande de avond vordert, steeds meer mensen om de tafel te staan. Ook ik blijf er in de buurt, hier is nog de meeste afleiding voor mijn stemming. Als de avond en de nacht al aardig gevorderd is, vertrekken er mensen. Zo is er op een gegeven moment niemand meer rond de hapjes en dranktafel, iedereen zit in de woonkamer. Voordat ik me bij hen voeg, loop ik even naar de WC. Als ik terugkom zie ik de vrouw in haar strakke rokje net een wijntje inschenken. Ik wil voor mezelf ook wat inschenken als ze me een glimlach schenkt. Ze blijft me aankijken, en ik zeg "Hai...". Ze zegt hetzelfde tegen mij en vraagt me of ik ook nog wat wil drinken. "Oh ja, doe mij ook maar een wijntje" zeg ik en ik laat mijn glas volschenken. Alhoewel ik van plan was naar de woonkamer te lopen, blijf ik nog wat hangen, samen met deze vrouw. We kletsen wat en ik merk dat ze voortdurend de neiging heeft haar stem te dempen, alsof ze in vertrouwen tegen me wil praten. Ze stelt zich voor als Hannie.

Na een kwartier vertrekken we allebei naar de woonkamer en gaan we weer op in het grotere gezelschap. We blijven nog een uurtje en maken ons dan op om huiswaarts te gaan. Net als ik naar de hal loop, staat Hannie op en loopt naar de keuken. In de hal trekken mijn vrouw en ik onze jassen aan en lopen nog even naar de woonkamer om afscheid te nemen. Ik merk dat Hannie net uit de keuken stapt, en tegen me aanloopt. Ik voel hoe ze mijn hand pakt, deze openmaakt en er iets instopt. Het voelt als een briefje. Ik grijp het beet, en onderdruk de neiging meteen te kijken wat het is. Hannie deed dit duidelijk express, en alhoewel ik heel nieuwsgierig ben, speel ik het geheimzinnige spelletje mee.

Mijn vrouw en ik wandelen naar huis en al die tijd brandt het briefje in mijn hand. Pas als ik thuis ben en mijn vrouw verdwijnt snel naar boven. Ik zeg zo te komen. In de woonkamer open ik het briefje. Het lijkt uit een agenda gescheurd te zijn."

"Hallo Jeroen, Je praat niet alleen erg leuk, je bent ook erg leuk. Ik zou je graag nog eens zien. Bel je me eens? 06-12345678 Liefs Hannie xxx"

Mmmmmm, nadat ik dit las, kwamen er allerlei wilde gedachtes in me op. Wilde en vooral erotische gedachtes. Tjeee, het was toch wel een hele gewilde fantasie: erotiek met een vrouw die flink wat ouder is als ikzelf. Een mooie rijpe vrouw. Het briefje nog eens lezend merkte ik dat mijn pik al flink gezwollen was. Godsamme, allerlei bedscenes spookten door mijn hoofd. En al die tijd stond ik daar maar. Langzaam kwam ik weer tot de orde, en hoorde boven de bekende badkamer geluiden van iemand die zich klaar maakt voor de nacht. Ook ik ging naar boven, en kroop in bed. Maar de slaap wilde niet komen. Ik was klaarwakker en enorm opgewonden. Met een keiharde pik lag ik op mijn rug te fantaseren hoe ik samen met Hannie zou genieten. Jezus man, wat had ik ineens zin in haar. Gedurende het feestje zag ik haar als bezoeker van een feestje waar wij ook waren. Maar nu zag ik haar heel anders. Ik zag haar als een heerlijk geile vrouw met wie ik ontzettend lekker zou kunnen genieten.

Allerlei erotische beelden gleden over mijn netvlies:
Ze liep in mooie opwindende lingerie door haar woonkamer, compleet met hoge hakken en stay ups. Of ik zag haar naakt op bed liggend, in een zonovergoten slaapkamer. Met smachtende ogen naar me kijkend en me vragend om naast haar te komen liggen.
Ik zag haar in bad zitten, met opgestoken haar, en haar hangende borsten boven het schuim, de badkamer verlicht door kaarslicht. Haar lippen mooi donkerrood.
Donkerrode lippen die me heerlijk kusten, donkerrode lippen die mijn eikel omsloten. Oh god, wat hunkerde ik op dat moment naar haar. Wat wilde ik graag boven op haar liggen en haar met mijn hete pik diep maar rustig neuken. Ik wilde haar onder me voelen kronkelen.

En daarna kwam de ontnuchtering, ze wilde vast alleen maar met me praten. Maar die gedachte haalde het niet bij mijn fantasie. Hoe dan ook, ik kon maar moeilijk in slaap komen. De volgende dag, een zondag, kon ik haar toch moeilijk bellen, dan was ze vast met haar familie. Nee, ik moest toch echt wachten op maandag. Een haast onmogelijke opgave. De hele zondag lang liep ik met een half sltijve lul, mezelf verbazend over wat ze met me deed. Ik stond er verbaasd van dat deze vrouw me zo kon opwinden. Een verborgen verlangen? Was het wel het feit dat ze flink wat ouder was? Was het niet iets anders, haar grote borsten, of haar forse postuur? Ik kwam er niet achter. Ik kon niet anders dan wachten.

Maandagmorgen werd ik wakker met de gedachte dat ik haar ging bellen. Eindelijk zou ik er achterkomen wat ze bedoelde met haar briefje. Nog altijd voelde ik onzekerheid, nog altijd was ik bang dat ze alleen maar wilde praten.
Tegen 10 uur wilde ik haar bellen. Ik pakte mijn telefoon en liep naar een plek waar de collega's niet konden meeluisteren. Eenmaal daar bedacht ik dat ze waarschijnlijk nog niet wakker was. Ik kon beter nog een uur wachten. Mezelf vervloekend over mijn onzekerheid liep ik weer naar mijn plek. Of zou ik alvast een sms sturen, dan kon ze die lezen zodra ze gelegenheid had? Ach man, doe niet zo moeilijk! Ze vroeg je te bellen, nou, doe dat dan ook! Je hoort vanzelf wel wat ze wil, of juist niet. Opnieuw liep ik naar de plaats waar ik in privacy kon bellen. Met trillende handen toetste ik haar nummer. Het toestel belde. En ging over.

"Met Hannie..." zei ze. Een neutral stem. "Hoi, met Jeroen" zei ik. Haar stem fleurde op, "Hai Jeroen, wat leuk...." haar stem viel stil. Beiden wisten we even niet wat te zeggen. "Ik heb je briefje gelezen, en ja.... ja, daarom bel ik" zei ik, eigenlijk niet goed weten wat te zeggen. "Ja, ik wilde je nog eens zien" zei ze, "Uhhh, ik heb je die avond een beetje zitten bekijken, en ook gezellig met je gesproken in de keuken. Je hebt indruk gemaakt, en ik zou je graag eens alléén willen zien.....lijkt me leuk". Las ik nu verlangen naar meer tussen de regels? Of wilde ik dat alleen maar? Kennelijk was ik te lang stil, want ze vroeg "Hallo? Ben je er nog?" "Jaja" antwoordde ik, "Maar uhhhhh....". Shit, hoe zeg ik dat nou? "ik uhh, je ... je moet het me maar niet kwalijk nemen, en misschien stel ik me veel te veel voor, maar ik had het idee dat je me uhhhh.... voor iets uhhhh... bepaalds wilde zien?" Shitshitshit, nou gooit ze de hoorn erop! Ze lachte zenuwachtig "Inderdaad Jeroen, ik zou je graag, heel graag voor iets anders terugzien" zei ze, zelf ook stotterend. Zelf was ze net zo onzeker, maar ondanks dat liet ze me weten in welke richting ik het moets zoeken. Ik herwon mijn zelfvertrouwen wat, en zei haar "Hannie, ik zou ook heel graag met jou alleen zijn....".

En met kloppend hart vervolgde ik: "Je briefje heeft mijn fantasie aan het werk gezet....". Ze vroeg "En wat deed je in je fantasie?". Ik grinnikte en zei "Nou, we waren alleen, en we hadden het heerlijk, zeg maar". Even was het stil, en daarna "Zou je me willen vertellen wat we deden?" Ik ging verder "Ja hoor.... ik hoop dat ik je niet al te veel shockeer....". "Nou, dat is dan mijn eigen schuld, he?" antwoordde ze.
Ik zuchtte eens, nam in gedachte een aanloop en begon: "Nou, het zijn in de tussentijd een paar fantasieen geworden... De eerste: ik zat bij je op de bank, en we kusten uitgebreid...." Ik hield even stil, misschien wilde ze iets zeggen. En inderdaad, ze antwoordde "Lijkt me heerlijk...." Daarna weer stil, ik besloot door te gaan: "De tweede, ik lag met je op bed, en genoot van je prachtige lijf". Ik hoorde haar giechelen en daarna "Mmmmmmmm". Ik ging door, nu ik genoeg moed had, wilde ik het ook afmaken: "De volgende: Samen in bad, helemaal naakt. je haar opgestoken en mooie donkerrode lippen. Kaarsjes in de badkamer....". Weer was het even stil. Ik wachtte op haar reactie. Maar de enige reactie was "En nog een?" "Ja," zei ik, "maar die is uhhhhh... tja... uhhhh" Shit, hoe zei ik dat nu?
"Je mag me alles zeggen, hoor. Zelfs dát..." en ze wachtte weer af. Ik besloot het maar gewoon te zeggen: "De laatste fantasie: we liggen in bed, ik lig op je en ik ben in je. We hebben het fijn, heel fijn, zalig zelfs" En nu hield ik mijn mond, ik wilde eerst haar reactie horen, misschien was ik wel veel te ver gegaan. Maar ze leek niet echt uit het veld geslagen, en antwoordde "Wauw Jeroen, wat een zalige fantasieen. Ze lijken me wel wat. De vraag is alleen, met welke beginnen we?" En met die woorden viel ik stil.

Ik stond aan de grond genageld, en tegelijkertijd voelde ik mijn paal groeien. Jezus, deze heerlijk vrouw, stevig, rijp, lekker. Ze wilde me, en had me dat zojuist laten weten. Ik zou het liefste naar haar toe gaan om meteen te ondervinden hoe fijn we het konden hebben. Ik wilde haar verwennen, haar laten genieten. Ik wilde haar geilheid zien. Hoe zou dat in werkelijkheid zijn? Ik stelde me wel iets voor bij de geilheid van een oudere vrouw, maar hoe zou dat in werkelijkheid zijn? Hoe zou ze eruit zien? Zou ze een glad kutje hebben? Of niet meer de moeite nemen te scheren? Zou ze lekker zijn? Wat zou zij lekker vinden? Zou ze me willen pijpen? Of alleen neuken? Zou ze het lekker vinden om gelikt te worden? Ik vond het heerlijk om te doen? Om een vrouw te voelen schokken en trillen van genot onder je vingers en je tong, dat was zo intiem. Zou ze dat ook hebben? Hoe zou ze klaarkomen? Hoe zou ze het liefste neuken? Stevig of juist teder? Van welke standje zou ze het meest genieten? Al die vragen speelden door mijn hoofd en ik wilde ze graag beantwoord zien.

"Jeroen?" ging ze verder "weet je wel dat je met het opnoemen van je fantasieen mijn kutje helemaal zeiknat hebt gemaakt?". Wow.... "Zoals jij het beschreef, zo voelde ik ook wat je fantaseerde. Zo lag ik ook met je op bed, of zaten we ook in bad, en tenslotte, zo voelde ik ook hoe je met me vree.... En ik zeg het nog eens: ik zou het graag met jou beleven. Als jij het ook wilt.... En hoe eerder, hoe liever. Ik heb nú een nat kutje". Die laatste zin zei ze wat nadrukkelijker. Ik begreep de hint en vroeg "Waar ben je nu?" Ze antwoordde "Thuis... en de hele dag alleen". "Dus als ik nu kom...." en liet de rest in het midden. ".... dan kunnen we meteen genieten" maakt ze de zin af. "Dan kom ik eraan" zei ik gretig, en vroeg haar adres. Ze woonde niet meer als een kwartier rijden van mijn werk. Ik regelde dat ik de rest van de dag weg zou zijn van mijn werk en vertrok. Na wat zoeken bereikte ik haar huis. Ik liep naar de deur en wilde aanbellen, toen ik zag dat de deur op een kier stond. Ik ging naar binnen en deed de deur achter me dicht. Toen ik me omdraaide, zag ik haar staan. Op en top een vrouw, prachtig in hetzelfde strakke rokje, en dit keer ook prachtig opgemaakt: haar haar opgestoken, een paar krullerige lokken langs haar gezicht, evenals mooie hangers in haar oren. Nagels gelakt. Haar ogen donker aangezet, maar het mooiste van alles: haar donkerrode lippen. Ze was nog mooier als in mijn fantasie. Ik zag nu ook leuke sproeten op haar wangen.

Ze kwam op me af geklikklakt met haar hoge hakken. Ik zag nog net dat ze mooie gekouste benen had. Jezus, ik slikte even bij het zien van haar verschijning, nu werd alles wel erg concreet. Ik bedoel, tot nu toe was het allemaal een geile fantasie geweest die ik met haar deelde, maar we stonden nu wel op het punt om die realiteit te gaan maken. Ik wilde dat heel graag, en Hannie volgens mij ook, maar dit was het point of no return. "Hai..." zei ze, met iets of wat hese stem. Ik voelde haar handen over mijn armen glijden, maar boven. Vandaar over mijn schouders en dan om me heen. "Hey" zei ik, en niet veel later drukte ze haar zachte en warme lippen op die van mij. Oh heerlijk! De aanraking was genoeg om me helemaal op haar lippen te focussen, er was gewoon niets anders meer als haar lippen. Teder, geduldig, onze lippen matchten perfect. Het was alsof ze precies wisten wat ze moesten doen om het elkaar naar de zin te maken. Gaandeweg begonnen onze tongen zich er mee te bemoeien en heerlijk besloten in elkaars armen gaven we ons aan elkaar over. Intiem en intens stonden we daar minutenlang te genieten. Mijn paal was inmiddels hard en schaamteloos wreef ze haar heupen tegen mijn bult aan.

"Kom!" zei ze, en ze nam me mee naar de woonkamer. Ik ging naast haar zitten op de bank. Alhoewel deze niet voor het raam stond, kon iemand die bewust naar binnen keek toch wel zien wie er binnen was en wat die aan het doen was. Het leek haar niet te deren, ze legde haar hand op mijn benen en streelde me. "Je kust heerlijk, schat" zei ze. "Mmmm, jij anders ook wel". Ze streelde me over mijn been, langzaam naar boven. We kusten opnieuw en weer liet ik me betoveren door haar heerlijke lippen. Ik voelde hoe ze haar hand op mijn bult legde, en er zacht in kneep "Owwwwwwhhhhhhhh". Ze merkte duidelijk rectie en keek me even ondeugend aan. "Jezus Hannie, je bent zo mooi...." zei ik. Ik streelde haar zachte lijf en weer kuste ze me. En weer gleed haar hand over mijn bult, dit keer er stevig over heen wrijvend. Ik raakte heter en begon naar haar te verlangen. Ik wilde haar borsten in mijn handen nemen, en de tepels zuigen. Ik wilde weten of ze daar gek van werd. Ik wilde haar slipje uit doen en haar benen spreiden. Ik wilde haar kutje zien. Ruiken. Proeven. Al die gedachtes en haar masserende hand maakte me rete-geil. Ik voelde hoe haar handen met mijn broek in de weer gingen en merkte dat mijn riem en rits werden losgemaakt. Ik voelde haar hand naar binnen wurmen.

Ik streelde haar borsten, nog in een truitje. Ik voelde de zachtheid en tegelijkertijd de harde tepels. God, ik wilde haar uitkleden, ik wilde elk kledingstuk van haar heerlijke gezette lichaam afpellen, laag voor laag, en haar zien en voelen. Ik wilde elke ronding kussen en zoenen. Haar hals, haar decollete, haar borsten, haar buik, haar kont.
Ik merkte hoe ze mijn pik te pakken kreeg en kreunde "Owwwwwwwhhhhhhh jaaaaaaa". Warm en zacht. Oh jaaaaa, dit was fijn.... Ze keek me lief aan, en onderzocht de reacties op mijn gezicht. Volgens mij waren die overduidelijk, dit was zo goddelijk. Langzaam en voorzichtig begon ze haar hand over de stam heen en weer te bewegen, ze begon me af te trekken. Met een lief gezicht vroeg ze me "Lekker?". "Ohhh jaaaaaaaa..... Oh, Hannie dit is zalig....." was mijn antwoord. Na een halve minuut kustte ze me en fluisterde met ondeugende ogen "Ga je mee? Naar boven?" Ik wilde niets liever. "Ja graag" knikte ik. Ze stond op en liep naar de hal. Ik moest mijn stijve pik nog even in mijn broek doen, anders konden ze me op straat zien staan. Ik nam niet al te veel de tijd en hield mijn open broek met mijn handen bij elkaar. Die moest dadelijk toch weer uit. Ze ging me voor op de trap en ik keek naar haar heerlijk stevige kont die voor me de trap op ging. Jezus, wat was ze toch mooi, zo'n prachtige dikke kont, met een stevige buik erboven. Mmmmmmmm, zalig gewoon.... En dat alles gestoken in mooie zwarte kousen en op hoge hakken. En dan te weten wat we dadelijk gingen doen, de geilheid vlamde door mijn lijf.

Eenmaal boven liep ze gelijk door naar haar slaapkamer. Meteen viel me de gelijkenis op met mijn fantasie: de zon scheen overvloedig op het grote bed, waar de dekens ontbraken. Het was alleen een matras met een hoeslaken en een paar kussens. Heerlijk uitnodigend. Het was er aangenaam warm, en de sfeer in de kamer nodigde op een of andere manier uit om alle kleren zo snel mogelijk uit te doen. Ze draaide zich ondeugend lachend naar me om en voordat ik het wist kustte ze me weer. Mijn broek zakte naar beneden en ik voelde haar hand om mijn paal, "Owwwwwwhhhh". Weer trok ze me een paar keer af, en stopte toen. "Kijk maar eens goed" zei ze, en haar handen maakte het ritsje van haar rokje open. Ze schoof het naar beneden. Mmmmmm, wat heerlijk opwindend om te zien. Een zalige stevige vrouw, Jezus, wat zou ik graag mijn handen over haar lichaam laten glijden. Het rokje schoof over haar kont en dijen en ik zag dat ze een mooi zwart transparant broekje droeg en zwarte stay ups. Eenmaal bevrijd, ritselde het rokje naar haar voeten op hakken. Bevallig stapte ze eruit en zette haar voeten iets uit elkaar. Deze houding was erg opwindend, ik kon bij haar broekje tussen haar benen door kijken en zag dat ze gezwollen lipjes had, en ik zag ook dat ze niet helemaal geschoren helemaal, hooguit een beetje bijgewerkt. Alhoewel ik normaal een kaal kutje heerlijk vind, wond dit me op een bepaalde manier toch heel erg op.

Ze knoopte haar strakke bloesje open, en ik zag de bijbehorende BH, ook deels transparant. Nu ze alleen maar in zwarte lingerie voor me stond, voelde ik het verlangen stijgen. Man, wat was dit opwindend. Mijn pik, die uit mijn broek stak, klopte. "Kom..." zei ze, en ze kroop op bed. Ik ging naast haar liggen. Ze had allang door dat ik haar ontzettend opwindend vond, maar speelde toch graag het spelletje. Ze dicht naast me liggen, en vroeg met een glimlach en een kus "En? Beval ik je een beetje?". Ze wachtte niet op antwoord, maar ging over me heen hangen, en nam meteen mijn eikel in haar mond. "Owwwwwww" kreunde ik, en liet haar lippen haar gang gaan. Ze nam er even de tijd voor en schonk mijn eikel heerlijk genot. Ik lag met gesloten ogen te genieten. Haar tong gleed over al zijdes van mijn eikel, en ik wist niet hoe ik het had. Even liet ik haar begaan, en liet ik me ten volle doordringen van het feit dat ik met een heerlijke opwindende mooie en veel oudere vrouw in bed lag en dat het een zalig erotisch avontuur zou gaan worden. De gedachten aan wat ik dadelijk zou meemaken maakte me zo ontzettend geil dat Hannie dit merkte, "Mmmmmm, je hebt er volgens mij zin in, je pik steigert zo ontzettend...". "Ahhhhhhh, je pijpt zo zalig!" kreunde ik.

Ik wilde haar heel graag zien genieten, ik was erg benieuwd naar haar reacties. Deze heerlijk gevulde geile vrouw maakte me dan wel ontzettend wild, toch zou ik haar graag zien kronkelen. Ik kwam overeind en kuste haar teder maar erotisch, veel likken en tongen en lippen die elkaar nauwelijks raakten. Tegelijkertijd probeerde ik het bandje van haar BH los te maken. Na wat gefriemel op haar rug kreeg ik de sluiting los en pelde ik de bandjes van haar lichaam. Haar grote borsten gleden uit de cups van haar BH en rolden een stukje naar beneden over haar buik. Hier was haar leeftijd natuurlijk goed te zien, de zwaartekracht had haar werk al die jaren gedaan. Maar haar hangende borsten wonden me juist zo op, het maakte me duidelijk dat ze niet jong meer was. Het maakte me in ieder geval ontzettend geil, en mijn paal steigerde. Ze zag dat en masseerde haar borsten "Normaal ben ik niet zo trots op, dat ze zo hangen, maar ik zie dat jij er van geniet?" vroeg ze me. "Jaaa lekker! Echt heerlijk vind ik dit, Hannie!" reageerde ik. Op mijn gemak streelde ik haar borsten. Ik nam haar tepels tussen duim en wijsvinger en kneep er zacht in. "Mmmmmm jaaaah" steunde ze met gesloten ogen, "Ohhhh, jaaa, lekkerrrrr". Wat een mooi gezicht om haar te zien, om de opwinding van haar gezicht af te lezen. Kraaienpootjes, make-up, en een gezicht in opwinding. Man, wat voelde ik me vereerd.

Ik wilde haar broekje ook uit doen, ik verlangde er naar om haar kutje te kunnen bekijken. "Zal ik je slipje uit doen?" vroeg ik haar, terwijl ik nog met haar borsten speelde. "Goed hoor" antwoordde ze, en ze tilde haar heupen op. Met twee handen trok ik het broekje omlaag. Haar dikke buik kwam uit het broekje en even later gleed de transparant stof van haar behaarde venusheuvel. Over haar gezette benen en vandaar over haar stay ups naar beneden. Gebiologeerd keek ik naar haar kutje. Hoe de strakke huid van haar schaamstreek overging in gezwollen maar kale lipjes. Ze had het haar op haar venusheuvel laten staan, maar haar schaamlippen gladgeschoren. Ik streelde haar dijen, en kuste haar buik. "Mmmmmm, mooi..." fluisterde ik. Ze zag mijn goedkeur en streelde mijn hoofd, "Voel daar maar eens" zei ze zachtjes, terwijl ze schterover op haar ellenbogen ging hangen. Haar benen een klein beetje gespreid. Man, wat een opwindend gezicht. Een rijpe, oudere vrouw, geil en gewillig, op haar leeftijd nog heel mooi, met alle rondingen. Jezus, ik voelde zoveel opwinding!

Maar ik begon aan haar suggestie, en streelde haar schaamstreek. Warm huid, heerlijk zacht. Mijn hand kwam uit bij haar kutje. Ik wreef met twee vingers over haar lipjes, en ik hoorde haar adem naar binnen zuigen. Mmmmm, dit vond ze lekker, dus ik bleef nog even hier.... Al na een paar keer wrijven voelde ik haar glibberige vocht. Eenmaal vochtig gleden mijn vingers soepel over de lipjes, en kreunde Hannie luid. Ze gaf zich over aan het genot en ging helemaal op haar rug liggen. Met gesloten ogen ervoer ze het genot wat mijn vingers haar brachten. Ik zat naast haar op mijn knieen, en hing nu min of meer over haar heen, kon elke lichaamsdeel prima bekijken. Haar borsten die nu aan weerszijden van haar lichaam hingen, haar buik die in deze houding aardig plat leek en dan haar bruine schaamhaar. En daar weer onder, twee glimmende schaamlipjes, die zo gezwollen waren, dat ze een diep spleet ertussen toonde.
Mijn vingers waren ook al nat, en traag duwde ik mijn wijs en middelvinger naar binnen. Het voelde stevig aan, maar wel ontzettende vochtig. Hannie kreunde "Mmmmmmm, oh jaaaaaaa". Ik schoof mijn vingers er helemaal in, totdat de palm van mijn hand tegen haar lipjes aan lag. Ik bewoog het puntje van mijn vingers en voelde haar kutje van binnen. Lekker warm en nat. Ik begon haar diep te vingeren. Telkens liet ik mijn vingers over haar g-spot glijden. Dat miste zijn uitwerking niet, telkens schokte ze even en gaandeweg gaf zich over aan deze verwennerij. Ik keek naar haar gezicht in opwinding. Gesloten ogen, rode blosjes op haar wangen, haar mond open. Haar opgestoken haren waren in de opwinding losgeraakt en een bos met krullerig haar omsloot haar gezicht. Dit wond me zo op! Ze opende haar ogen en zag me naar haar kijken. "Is dit lekker voor je?" vroeg ik haar. Ze lachte "Oh jaaaaa, dit is zo lekker.... Jongen, je moest eens weten hoe lang ik hier naar verlangd heb".

Hannie rolde haar hoofd opzij en keek naar mijn pik, die in de opwinding nog best stijf was, en licht omlaag hing. De eikel, die door mijn voorvocht glibberige en nat was, rustte op de lakens. Daar waren verschillende druppels vocht door de het laken opgenomen. Ze pakte mijn pik en bewoog haar gezicht er naar toe. Haar donkerrode lippen sloten zich om mijn eikel en door haar gezicht te bewegen, begon ze me te pijpen en te zuigen. Mmmmm, dit voelde lekker. Het was zalig om haar bezig te zien. Krullen, sproeten, donkere lippen, gesloten ogen, oorbellen. Toch probeerde ik me te concentreren op haar kutje, waar ik nog altijd vingerde. Ik veranderde wat van houding en zorgde ervoor dat mijn palm tegen haar clitje aan sloeg, telkens als ik mijn vingers in haar kutje schoof. Ze merkte de verandering, en gaf zich over aan het nieuwe genot. Met mijn harde eikel nog in haar mond, lag ze met open mond te zuchten. Ze sidderde en ik merkte dat ze dichtbij een orgasme ging komen. Ik vond het heerlijk om haar zo te zien en wilde haar dit genot met alle plezier schenken. Het was zo'n mooi gezicht haar te zien liggen genieten. Ik vingerde stevig door en ineens krampte ze samen. Ze rolde opzij, mijn eikel gleed uit haar mond en mijn natte halfstijve paal gleed naast haar op het laken. Ze klemde haar benen samen en meteen weer los. Ik ging weer door, en dat was te veel voor haar, sidderend kwam Hannie klaar. Rode wangen, languit en luid kreunend, zo'n mooi gezicht. Ik stopte met vingeren, maar liet mijn vingers wel diep in haar kutje zitten. Ik voelde een golfje vocht over mijn vingers naar buiten lopen. Ik liet haar uitrazen, en bijkomen.

"Ohhhh wat lekker" kreunt ze met haar ogen dicht. Ineens opent ze haar ogen en kijkt me aan. "Laten we neuken" zei ze, "ik ben nu heerlijk opgewarmd, je hebt mijn kutje al helemaal gevingerd. Het het lijkt me nu echt het einde jouw pik lekker in me te voelen. Lekker diep en lekker stevig." Ze lag nog altijd op haar rug en terwijl ze dit aan me vroeg wreef ze stevig over haar natte en gezwollen schaamlippen. Ik kreeg terplekke zin, en kroop op mijn knieen tussen haar benen in. Ze bleef liggen en trok haar benen wat omhoog. Ik ging over haar heen hangen en richtte mijn harde paal op haar kutje. Jezus, een piek van opwinding vlamde door mijn lijf. Ik stond op het punt een vrouw op leeftijd te gaan neuken. Dat wond me mateloos op. Het kwam misschien door de combinatie van leeftijd en haar toch heerlijke geil zijn, of misschien de manier waarop ze voor me lag, met haar borsten en buik. Maar feit is dat er een schok door mijn paal heen ging en ik in het toppunt van mijn verlangen naar haar hem diep in haar schoof. Niet rustig, maar ineens. Een zalige warmte omsloot soepel mijn paal. Genietend onderging ik dit en keek op haar neer. Ze keek me geil aan, en kantelde haar bekken, zodat ik diep in haar kon. Ik begon te stoten en voelde mijn paal diep in haar glibberen. Haar kutje was niet strak, maar voelde wel heel warm. Duwend en stotend neukte ik haar tot aan de wortel van mijn paal. Ik zag hoe ze mijn stoten opving en genoot van de manier waarop haar borsten meetrilden. Ze hield me bij mijn zij vast en sloeg toen haar armen om me heen, ze trok me boven haar. Ik vleide me bovenop haar, en werd verwelkomd door meer zachte huid. Ze keek me aan, en kuste me. Overgaand in tongen. Heerlijk zeg, al tongend neukten we en voelde ik haar armen en handen overal om me heen. Wat een zalig lijf en wat een heerlijk gevoel schonk ze me. Bij elke stoot kreunde ze wellustig. We genoten minutenlang.

Na een tijdje stelde ik voor dat ze op handen en knieen kwam zitten, doggy dus. Mijn pik was keihard en druipend van haar kutsap. Ze kwam voor me zitten en ik zag haar borsten en buik bungelen. Normaal niet de meest elegante houding, maar ik vond het nu alleen maar mooi. Genoot ervan, het wond me op. Wellustig draaide ze haar kont voor me heen en weer. Snel leidde ik mijn pik weer in haar en neukte verder. Nu sneller en dieper. "Owwwwwwhhhhh!!" stootte ze uit. Ze zonk op haar ellenbogen neer, waardoor haar kont nog wat meer draaide. Ik voelde hoe diep ik in haar warme kut gleed. Ik streelde haar rug en werd zelf alleen maar wilder. Ineens trof de gedachte me dat ik een waanzinnige opwindende rijpe vrouw van achter aan het neuken was. In gedachte bezag ik ons van opzij: een vrouw op haar knieen, en ik erachter tegen haar aan aanrijdend. Ik zag hoe zo in extase was en hoe ze mijn stoten opving. Daarbij bewoog haar hele lichaam mee. Dat beeld maakte me wild. Ik kreunde stevig en voelde mijn orgasme naderen. Ik hield me niet in en kreunde luid. Elke stoot een nieuwe kreun. Even later was het zover en spoot ik haar kutje vol met warme zaad. Man, wat een gevoel! Ergens in de verte merkte ik hoe Hannie ook luid kreunde en haar hoogtepunt bereikte. Ik liet me op haar rug vallen, en hield haar zachte lijf vast, genoot van de warmte.

Toen we wat waren bijgekomen vertelde ze me dat ze haar hoogtepunt had bereikt door mijn gekreun. Het neuken had ze heerlijk gevonden. Van achter genomen te worden dat was haar toppertje, maar toen ik kreunde in mijn orgasme was dat haar trigger om ook heftig klaar te komen. Het idee dat ik door haar was klaargekomen gaf haar weer een goed gevoel, voldoende opwindend om haar ook zo ver te krijgen. En zo lagen we in elkaars armen rustig bij te komen. Wat een heerlijke vrouw!

00:28 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.