31-10-10

Ellen

Nog niet zo lang geleden ben ik verhuisd. We hadden simpelweg meer ruimte nodig, nu er kinderen waren. Via Funda vonden we een geschikt huis en we maakten en afspraak voor een bezichtiging. Toen we aankwamen wilde de vrouw des huizes net vertrekken, de gebruikelijke gang van zaken als je met een makelaar een huis gaat bezichtigen. Ik zag nog net het korte rokje en de zwarte laarzen eronder.

We waren enthousiast over het huis, brachten een bod uit en na korte onderhandelingen werden we het eens over de prijs. Het koopcontract werd opgesteld. Dit keer ontmoette ik de vrouw en haar man officieel, en stelde ze zich voor als Ellen. Ze was een kleine vrouw, mooi slank, met sluik vallend donkerblond haar. Haar ogen waren zwart opgemaakt. Ze droeg dit keer een broek, en ik vond haar er leuk uit zien. Een interessante vrouw.

Het koopcontract werd getekend, en het huis was van ons, alhoewel we nog 6 maanden moesten wachten voor we er in konden. De huidige bewoners gingen verderop in de wijk een nieuw huis bouwen. Ook na onze verhuizing zagen we ze nog regelmatig als we langs hun huis in aanbouw reden. Af en toe stapten we even binnen voor een praatje, en ook op buurtfeestjes waren ze nog regelmatig van de partij.

Ik vond het leuk met haar te praten, maar op een of andere manier wist ze altijd wat afstandelijk over te komen. Dat was meer haar houding als de manier van omgaan met ons. Door haar mooie figuurtje en de manier waarop ze zich kleedde, fantaseerde ik af en toe wel eens over haar.

Vorige week is hun nieuwe huis opgeleverd en liepen we er toevallig even langs. Ellen bracht net wat spullen naar binnen, en zag ons staan. "Hoi!" riep ze. We kwamen aan de praat en hoorden dat ze deze week probeerden over te gaan. "Je mag wel even komen kijken, hoor!" zei ze trots. "Stoort je dat niet teveel dan? Je bent toch bezig nu?" vroegen we. "Oh nee hoor, kom maar even binnen, dan heb ik meteen even pauze" zei ze.

We liepen achter haar aan, naar binnen. We kregen een rondleiding en waren verbaasd over de ruimte die hun nieuwe huis had. Er stond natuurlijk nog niet veel in, maar je kon zien dat ze de ruimte hadden. En door de grote ramen kwam er ook veel licht binnen. De ramen keken uit over de tuin. De keuken was ook al zo groots opgezet, een juweeltje. We stonden even met elkaar te praten over hoe ze de bouw en het leven in een caravan ervaren had.

Net toen ze ons voor naar boven wilde gaan, zei mijn vrouw "Ik moet naar huis, dadelijk komen de kinderen thuis. Maar jij kunt wel even verder kijken, hoor. Dan zie ik je zo wel.". Doordat we uitgebreid hadden staan praten was het al weer een half uur verder. Ellen ging me voor de trap op, ik volgde haar. Een mooi kontje had ze, alhoewel ze niet wiegde met haar billen. Ze babbelde er vrolijk op los en liet me de kinderkamers en de badkamer zien.

Als laatste liep ze de ouderslaapkamer binnen. Ook hier weer veel licht, grote ramen die op de tuin gericht waren. Deze slaapkamer had een eigen badkamer. Luxe, en erg mooi. De bed ombouw en de matrassen stonden er al. Ik zei daar iets van: "Ik zie dat je bed er al staat...". Ze keek me aan en antwoordde "Ja! Die hebben we er alvast maar neergezet." Ze bleef me met een vriendelijke blik aankijken. Die blik was niet apart, maar het feit dat ze me aan bleef kijken maakte me wat week.

En zonder blikken of blozen zei ze "Ik heb altijd jouw blik... uhhhh.... interessant gevonden.... zo bestuderend". Dat klopt wel, telkens als ik haar zag, dan nam ik uitgebreid de tijd om te zien wat ze aanhad, hoe ze opgemaakt was, hoe ze haar haar droeg, en hoe ze bewoog. Nu had ze opgemerkt dat ik dat deed, "Ja, dat klopt wel..." Niet wetend wat ik anders zou moeten zeggen. "Dat heb ik eigenlijk altijd wel 'lekker' gevonden, jouw blik" zei ze weer, "Ik kan zelfs wel zeggen dat ik er een beetje opgewonden van word"

Ze zag mijn iets of wat verbaasde reactie en ging verder. "Dat is even slikken, he? Dat ik zomaar zeg dat ik opgewonden van je raak?" Ik knikte, waarna ze verder ging "Maar ik bedoel het alleen maar positief. Ik voel aan je blik dat je geïnteresseerd bent in me, maar misschien ook wel in meer?..... Nou, ik wil je alleen laten weten dat ik ook wel geïnteresseerd ben in meer..."

Ze stond nu erg dichtbij, maar ik vond dat een niet onaardige sensatie. Het tintelde een beetje tussen ons. En voordat ik het wist kuste ze me vol op mijn mond. Ik herstelde razendsnel van de verbazing en ging mee in haar kussen. Ze kuste allemachtig lekker. Warme zachte lippen, van deze mooie vrouw die nu op haar tenen moest staan om me te kussen.

Ineens realiseerde ik me dat we in deze kamer vanuit de hele tuin te zien zouden zijn. Ik zei dat tegen haar en met een ondeugende blik zei ze dat dat juist heerlijk spannend was, "Mijn man is met de kinderen boodschappen doen, dus er is niemand" En eerlijk gezegd had ze daar wel gelijk in. Alhoewel er niemand in hun tuin was, was het idee dat we gezien konden worden heel erg spannend, en zorgde voor extra opwinding. En dat maakte het kussen en het tongen zo lekker geil.

Mijn paal groeide en ze voelde met haar heupen dat ik een dikke pik had. "Kom..." hijgde ze, "Kom.... er is niemand, we hebben nog even, laten we snel effe neuken!" En om haar worden kracht bij te zetten, wurmde ze aan mijn riem en rits. Niet echt geschokt door haar woorden ging ik mee in haar snelle acties. Ik wilde haar net zo erg. Het idee dat ik haar hier binnen een minuut zou neuken, maakte me allejezus geil.

Inmiddels had ze mijn broek en box naar beneden geschoven en mijn harde pik zwaaide eruit. Ik keek toch even naar de tuin. Niemand. Was er wel iemand geweest, dan had ie kunnen zien hoe Ellen op de rand van de matras ging zitten en mijn dikke paal in haar mond nam. Ze trok me heerlijk af, en gebruikte haar tong om mijn eikel te laten genieten. Ik keek op haar neer, en zag haar lippen om mijn eikel gesloten. "Oh jezus!" kreunde ik, genietend van haar tong en handen.

Ellen pijpte stevig en binnen no-time had ik een harde lul en natte gezwollen eikel. Ze stond weer op en we tongden weer. Innig elkaar omhelzend betastte ik haar heerlijke lichaam. Haar kont, haar borstjes, haar kutje. Ook ik maakte haar rits open, en liet mijn hand in haar broek glijden. Geen mooie en fijne lingerie, ze was aan het verhuizen. Maar wel een nat katoenen broekje. Ik trok haar broek verder omlaag en zag een licht behaard kutje. Ik legde er mijn hand op en voelde de warmte. Ik streelde haar schaamstreek en haar kontje. Jezus wat een mooi strak lijfje! Je zou niet zeggen dat ze drie kinderen op de wereld heeft gezet.

"Oh jaaaa, neuk me, lekker ding!" hijgde ze weer, toen mijn vingers haar kutje streelden. Ze draaide zich om, en leunde met haar handen op het matras. Haar mooie blanke kontje stak naar me toe, haar broek bleef hangen op haar enkels. Ze draaide haar hoofd naar me toe en beet op haar lip. "Toe, laat me niet zo wachten, kom op met die mooie paal van je!" zegt ze. Kennelijk vond ze mijn pik lekker.

De aanblik van haar gezwollen schaamlippen die door haar strakke billen werden ingesloten maakte me behoorlijk geil. Ik ging op mijn hurken achter haar zitten, en legde mijn handen op haar benen. Ze kon niet veel zien van wat ik uitspookte, maar ik zorgde met subtiele aanrakingen wel dat ze wist dat ik achter haar stond. Dat maakte haar gek en ze stond te draaien met haar kontje. "Kom nou, dadelijk komen ze thuis!" siste ze. Mmmmm, heerlijk een vrouw in geile nood te zien!

Ik bracht op mijn gemak mijn gezicht dichterbij en likte ineens met een flinke haal over haar lipjes. Ik ging meteen door, en likte er flink op los. Haar lipjes, haar clitje, haar kontje, alles kreeg een paar stevige likken. Bij elke lik kreunde ze en na een tijdje kon ze niet meer zo goed rechtop blijven staan. Ze begon te wankelen. En kreunen. God, wat kon Ellen wellustig kronkelen. Het ging me door merg en been, maar dan de geile versie. Haar kreunen wisten mijn pik te laten schokken. Ik kreeg ineens het ontoombare verlangen haar te neuken. Ik moest en zou haar binnendringen. Ik moest weten hoe strak ze was, ik moest weten hoe vochtig ze was.

Ik stond op en bracht mijn eikel in positie. Haar lipjes waren al nat, dus zonder tegenwerking drong ik in één keer diep in haar. "Owwwwwwwwwwww" stootte ze uit, "Jaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh". Ik hield even in, en begon toen ritmisch te stoten. Diep en krachtig. Ellen liet haar hoofd hangen en kermde bij elke stoot. Ze ving elke stoot op, veerde mee in genot. Ik genoot, ze was heerlijk warm en glibberig daarbinnen. Het gevoel elke keer tegen haar kont aan te beuken was ongekend lekker.

Ineens hoorde ik kinderstemmen buiten. Ook Ellen had ze gehoord. "Snel!" hijgde ze, "niet stoppen, duurt nog even.... ze komen niet meteen hier....". De adrenaline stuwde het tempo omhoog, de spanning maakte me dubbel geil. Ik voelde hoe mijn paal heel diep in haar gleed, en er weer bijna helemaal uit, keer op keer. Ik zag hoe nat ze was, mijn paal glom helemaal van haar vocht. Ze kronkelde en gaf tegen gas met mijn stoten. Weer de kinderstemmen, maar ik voelde ook een orgasme aankomen.

"Jaa jaa jaaa, door!" spoorde ze me aan. Ik hoorde nu ook een mannenstem. Ze kwamen naar binnen. En tegelijkertijd spoot ik mijn zaad diep in Ellen kutje. Oh god, wat een zalige ervaring! Ik had het gevoel dat ik maar bleef komen. Ook Ellen beleefde een intens orgasme, en greep tegelijkertijd naar haar broek. Probeerde hem omhoog te trekken. Terwijl ik mijn lul uit haar kutje trok, liep er een sliert sperma en kutsap uit haar kutje en droop naar beneden op haar en mijn benen. Geen tijd meer om af te vegen, allebei trokken we onze broeken omhoog.

De kinderstemmen waren al op de trap "Mama, waar ben je? Papa heeft ons een ijsje gegeven. Mama!" Ik liep naar de badkamer, uit het zicht, ik was nog met mijn rits bezig. Ook Ellen was net op tijd en kon min of meer haar shirt over haar broek fatsoeneren. "Jullie badkamer is mooi afgewerkt, zeg" zei ik, proberend naadloos over te gaan naar de rondleiding. "Ja he?" zei Ellen, en op dat moment kwam Erik, haar man de slaapkamer ingelopen. "He Erik!" zei ik, "Het resultaat is fantastisch, zeg! Wat een mooi huis! Ik heb net een rondleiding van Ellen gehad". Gelukkig had Erik niets in de gaten. Ellen keek me veelbetekenend aan, buiten het zicht van Erik.

We beëindigden de rondleiding, en ik nam afscheid. Met een plakkerige plek in mijn broek liep ik naar huis. Met op mijn netvlies Ellen die voorover op matras leunde, en mijn pompende lul in haar kutje, kreunend en schokkend. Alhoewel we niets hadden afgesproken, wist ik zeker dat dit een vervolg ging krijgen.

14:30 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-10-10

wantyou741@live.nl, deel 5

Nadat ik mijn foto had opgestuurd, duurde het niet lang voordat ze terug mailde.
Ik opende de mail en keek tegen twee hele mooie borsten aan. Wauw! Maar er was nog een fotootje, eentje waar bij haar benen wat gespreid waren, een zwart hempje een klein beetje was opgetrokken, zodat ik een heerlijk kutje kon zien. Ik keek er op mijn gemak en uitgebreid naar, en in mijn gedachte streelde ik de lipjes. Ik draaide mijn vingers teder en langzaam over het stukje waar de lipjes samen komen en haar clitje verborgen was. In gedachte spreidde ik haar benen zodat haar lipjes wat uiteen weken, waardoor het topje van mijn vinger zich makkelijk tussen haar lipjes liet gaan, en ik het glibberige vocht ertussen voelde. Ze kreunde terwijl ik dit deed.

Pas na deze geile gedachtes, las ik het stukje tekst.

"Lieve Jeroen, je hebt me een paar heerlijke momenten bezorgd met je verslagje en je foto's. Wat kun jij toch genieten, en dat ook nog zo beschrijven dat ik er ook van geniet. Met de plaatjes in deze mail kom ik mijn belofte na. Geniet er van, en zou je mij willen laten weten wat ze met je doen?"

Oh, en of ik dat zou laten weten! Ik genoot van de mails met haar. Ik kon er lekker bij fantaseren, net zoals zij dat zou doen.

"Als extra beloning stuur ik je nog een foto. Van deze foto zou ik graag precies willen weten waar je aan denkt als je er naar kijkt?

Geile groetjes,

Githa xxx"

Aha, haar nam was Githa. Weer een stukje informatie dat me hielp een beeld van haar te bouwen. Ik scrollde nog wat naar beneden en keek naar .... haar gezicht! Ze had een foto gestuurd met haar gezicht! Niet een grote foto, maar eindelijk kon ik me een completer beeld bij haar vormen. Haar lichaam kende ik al van de eerdere foto's, maar nu kende ik ook haar gezicht. Ik vond haar een mooie meid, echt een leuke vrouw. Niet echt de sexy looks, maar ze had iets waardoor ik me erg tot haar aangetrokken voelde. Een zekere onschuld, of stijlvol of iets dergelijks. Als je alleen naar haar gezicht keek, dan zou je niet verwachten dat ze zo geil kon zijn.

Op de foto lag ze op bed, mooie gladde stay ups aan, met een iets of wat transparant slipje. Verder had ze een strak truitje aan, niet al te uitdagend. Eigenlijk zag ze er uit alsof ze na een avondje stappen haar rokje uitgedaan heeft en haar benen gespreid had voor een uitdagende foto. En ze wilde weten wat deze foto met me deed. Ik wachtte een paar dagen met antwoord, maar keek regelmatig naar haar. En telkens kwamen mijn gedachten ongeveer neer op een zelfde soort fantasie.

De fantasie ontwikkelde zich tot een soort scenario dat zich tussen ons zou afspelen. Omdat ik het idee had dat ze net van een avondje uit terugkwam begon mijn fantasie daar...

Githa en ik hadden elkaar leren kennen op haar werk. We hadden al langer contact. Ik vond haar een vrouw met klasse, aardig, leuk om te zien, zelfbewust. Tijdens een teambuilding uitje waren we wat meer met elkaar in gesprek geraakt en bij wijze van grap hadden we afgesproken dat we volgende week samen zouden gaan eten. Ik was het eigenlijk weer vergeten, ik beschouwde het als een grap, maar ergens halverwege de week herinnerde ze me eraan, en merkte ik dat ze serieus met me wilde gaan eten.

Ik vond het wel degelijk een leuk, en ook lekker idee. Ze stelde een gezellig restaurant voor. Niet een eettentje, maar wat uitgebreider. Zo tent waar je bijvoorbeeld een 4 of 5 gangenmenu kon krijgen en waar je de hele avond over deed. Iets dat me best aansprak, ik hou wel van dat soort restaurants.

Die vrijdag was het zover. We spraken af in het restaurant zelf. Toen ik er aankwam zat ze al aan de bar. Ik voelde me een beetje schuldig, en vroeg of ze al lang zat te wachten. "Nee hoor, ik ben er nog maar net". Ze stond op en kuste me op mijn wang. Dat had ik niet verwacht, we zijn tenslotte collega's. Terwijl we wat keuvelde over van alles begon ik me te realiseren dat ze toch wel iets meer in me zag, dit was wel iets meer als alleen een etentje met een collega. Dat was overigens een best fijn gevoel, ik voelde me gewild.

We kozen voor een 4 gangen menu, en namen er een fles wijn en een fles water bij. Ze kletste honderduit, en eerlijk gezegd vond ik dat niet eens erg, het camoufleerde een beetje dat ik zelf niet zo'n prater ben. Ergens voor het hoofdgerecht keek ze me geamuseerd en met twinkelende oogjes aan, en streelde ze met haar vingers de mijne. Zacht en warm. "Hey.... vind je het leuk?" vroeg ze me. "Ja, het is een leuk tentje" zei ik. Natuurlijk het verkeerde antwoord. Ze lachte, "Ik bedoel eigenlijk, vind je het leuk om met mij samen te eten, wij samen, hier? Vind je het gezellig?"

"Dat ook..." zei ik wat verlegen. "Hey..." zei ze weer, "ontspan je maar, hoor. We zijn hier samen en ik geniet echt van je, hier. We maken er samen gewoon een leuke avond van.". Daarbij kon ik het niet laten wat geile gedachtes te hebben, over haar en mij samen. Raar eigenlijk, daarvoor had ik daar helemaal niet aan gedacht, maar iets in haar stem, de toon, of een bepaald gebaar maakte dat mijn gedachten wat geiler werden. Misschien die twinkeling in haar ogen?

Na het dessert namen we nog een koffie, betaalden en wandelden weg. Ik vroeg waar ze woonde, en ze zei "Nou, da's makkelijk. Hier om de hoek." Ze had een appartement. Ze pakte mijn hand vast, en kuste me net iets langer dan normaal op mijn wang. "Lieve Jeroen, ik zou het fijn vinden als je nog even met me meeging..." Ik keek haar aan, en zag dat ze erg ondeugend keek. Ronduit geil eigenlijk. Die blik had ik nog niet eerder gezien, en dat was erg apart. Niet dat ik er niet van genoot, maar ik verwachtte het niet bij haar. Weer die tegenstelling tussen geil en klasse.

Ik antwoordde bij wijze van grap dat ik best nog een kopje koffie lustte, en ze lachte. De lach van een vrouw die geniet van het feit dat ze het naar haar zin heeft. We liepen de trap op, en eenmaal bij haar binnen duwde ze de deur achter zich dicht. Ik draaide me om, en keek haar aan. Ze kwam vlak voor me staan. Doordat ze laarzen met hakken droeg (heerlijk, dat geklikklak op het trottoir) stonden we ongeveer op gelijke voet. Ze glimlachte sereen en keek me diep in de ogen.

"Jeroen, ik zal er geen doekjes om winden. Ik vind je leuk, heel erg leuk. Op een bepaalde manier. Je moet weten dat ik een erg geil meisje kan zijn. Dat had je niet verwacht he? Ik zie er zo 'classy' uit, toch? Nou, ook classy meisjes kunnen geil zijn. En sinds vorige week ben ik geil. Geil van jou, Jeroen." Ze kwam vlak voor me staan en kuste me stevig op mijn mond. Gaandeweg was mijn paal hard geworden. Dat kon ze voelen. "En daarom verlang ik zo naar je. En zo te voelen wil jij ook graag...". Ik was er helemaal stil van. Inderdaad had ik dit niet van haar verwacht, maar nu ik het wist, werd ik er bijzonder geil van. En of ik naar haar verlangde!

Het was alsof alles op zijn plaatsviel. We hoefden elkaar niet meer voorzichtig af te tasten, we hoefden geen spitsroeden meer te lopen, te kijken hoever we konden gaan, zonder de ander te kwetsen. Nee, alles was duidelijk, Githa wilde mij, en ik wilde Githa. We waren in haar apartement en we waren alleen. We kusten opnieuw en gingen naadloos over in tongen. Mmmmm, wat waren haar lippen zacht en warm. En wat was ze tegelijkertijd vol initiatief. We namen de tijd en ik voelde haar handen over mijn lijf glijden.

Ik deed hetzelfde bij haar. Streelde haar rug en haar kontje. En wat voor heerlijk kontje, zachte billen, prachtige vorm. Ik nam de tijd en voelde het ritsje in haar rokje aan de achterkant. Ik ritste het open en liet het zakken. Mijn handen gleden opnieuw over haar kontje, en voelde haar warme billen. Mmmmm, zalig! Van haar kontje naar beneden. Verrast voelde ik stay ups! Mmmmm, een van mijn favorieten wat lingerie betreft, al dan niet met een jarretelgordeltje. Bijzonder opwindend in ieder geval. Heerlijk wellustig keek ze me in mijn ogen, van de ene naar de andere, blij met mijn reactie.

"Mag ik je mee nemen?" vroeg ze me, en met het puntje van haar tong in haar mondhoek pakte ze mijn hand vast en trok me mee naar haar slaapkamer. Een leuk aangeklede kamer met een groot bed, waar de lakens uitnodigend lagen te wachten. Ze sloeg haar armen om me heen en weer tongden we elkaar. "Kom maar" zei ze weer en ze ging zitten en daarna half achterover hangen. Jezus, wat was ze toch een heerlijke mooie vrouw. Ik keek op haar neer en zei dat ik vond dat ze mooie laarzen aan had. Dat ik genoot van hoge hakken.

"Ik ben blij dat ik je daar mee heb kunnen helpen." zei ze, Maar in bed doe ik ze toch wel uit hoor." Ik was een beetje teleurgesteld, want het wond me ontzettend op. Maar ik begreep haar wel, ik zou zelf ook niet met schoenen aan willen vrijen. "Mag ik ze voor je uit doen?" vroeg ik haar. "Ja hoor, graag" zei ze, waarna ik voor het bed knielde. Ik deed de rits omlaag en trok de laars uit, en daarna de ander. Ik was vlak bij haar benen, in die mooie stay ups. Ze glommen wat, erg opwindend. Ik streelde ze en voelde hoe glad ze waren.

Mijn pik steigerde, dit was heerlijk. Ik zag hoe Githa genoot van mijn geile blik. Ik keek haar wellustig aan, en mijn handen gleden naar boven. Langs haar knie, naar haar bovenbenen. Naar de binnenkant en ik merkte hoe Githa haar benen helemaal spreidde. De stof van haar slipje stond strak over haar lipjes en venusheuvel. Ik keek of er ik iets onder kon ontdekken, maar daarvoor was het net niet transparant genoeg.

Met mijn wijsvinger streek ik licht over het stukje stof dat haar schaamlipjes bedekte en ik hoorde hoe Githa haar adem inhield. Eigenlijk wilde ik haar slipje uithebben, ik wilde haar kutje zien, ik wilde het opensplijten, ik wilde zien of haar kutje al nat was. Githa was me voor, "Ohhhhh Jeroen, doe mijn slipje uit! Pest me niet zo!" Ik kroop even tussen haar benen uit, zodat ze ze bij elkaar kon houden. Ik schoof haar slipje naar beneden en zag al dat ze een klein toefje schaamhaar had op haar venusheuveltje. Nu het slipje uit was spreidde ze haar benen weer en ging weer achterover hangen.

Ik had nu vol uitzicht op een zalig kutje. Gezwollen schaamlipjes, heerlijk dijbenen, mooi stay ups. Een licht behaarde venusheuvel. Kortom, ik werd gek gemaakt door Githa. Ze lag met gesloten ogen te wachten op mijn vingers. Weer streek ik over haar lipjes, maar nu zonder stof. Ze kreunde zachtjes. Ik liet mijn vingertoppen rondjes draaien op het plekje waar haar clitje verborgen was. "Ohhhhhhh Jeroen" kermde ze, met haar onderlip tussen haar tanden. Ik besloot er vol voor te gaan.

"Lieve Githa, wil je eens op je rug gaan liggen?" Dat deed ze, en ik begroef mijn gezicht tussen haar benen. Ik likte haar lipjes en voelde haar sidderen. Met mijn tong duwde ik de lipjes uit elkaar, en een heerlijke geur kwam uit haar vochtige grotje. Ik wachtte nog even met ertussen te likken. Mijn vingertoppen raakten haar schaamstreek nauwelijks en ik merkte hoe ze telkens reageerde op aanrakingen. Ze had haar eigen handen nu op haar buik en ze streelde zichzelf daar. Haar kutje was nu echt gezwollen en ik merkte hoe geil ze was.

Ik kwam even overeind en ik merkte dat ze verwachte dat ik haar zou gaan neuken. Nee meisje, nog even geduld. Weer begroef ik mijn gezicht, maar nu zoog ik mijn mond vast aan haar kutje. Mijn tong kon nu overal bij: haar clitje, haar lipjes, maar belangrijker, in haar kutje. Ik liet mijn tong in haar glijden en en proefde haar kutsapjes. Heerlijk! mijn tong duwde en masseerde, ik voelde haar g-spot. Door mijn tong, maar ook door de reactie. Ze schokte telkens. Ik draaide rondjes in haar kutje en duwde hem zo ver als ik kon. Ze duwde haar handen hard op haar vlakke buik.

Ik bracht mijn vingers er nu bij en streek eerst alleen met mijn duim over haar venusheuvel. Maar al gauw gingen mijn vingers ook in haar kutje. Mijn mond kon zich even wat ontspannen, en mijn vingers namen het over. In haar sappige grotje, wreef ik ze krachtig langs haar g-spot. Tegelijkertijd liet ik mijn tong haar clitje bewerken. Stevig ertegen aanduwend, merkte ik hoe geil ze werd. Volgens mij was ze hard op weg om klaar te komen. Ze gaf met elke stoot in haar kutje mee, en gaf ook tegengas. Ze draaide, wiebelde, kreunde en kermde, en begon tenslotte te gillen "Ja ja ja oh ja, oh ja, oh ik kommmmmmmmmmmmmmm". En ze kramte haar kutje in haar orgasme, ze verstrakte

Tegelijketijd voelde ik een golf glibberig sap op mijn hand lopen. Warm en nat. Ik likte het af, en vond haar heerlijk smaken. Zelf ook genietend van haar aanblik, een vrouw met haar benen wijd die zojuist een heftig orgasme beleefd is zooooo mooi om te zien. Ze was flink van de kaart en ik liet haar op haar gemak geneiten van dit moment.

Pas na een minuut vroeg ik haar, of ze genoten had. Een overbodige vraag, maar ik wilde graag die bevestiging. "Oh man, schatje, wat is dat lekker! Waarom wist ik niet dat jij dit zo zalig kunt?". Ik lachte en streelde haar teder over haar buik. Waar ze nog steeds een truitje droeg, we waren nog niet eens aanbeland bij elkaar helemaal uitkleden. Iets dat ik overigens heel graag wilde, ik wilde haar naakt zien, ik wilde haar overal voelen en strelen. Ik wilde mijn handen overal op haar lijf. Ik wilde haar overal kussen. Maar ik wilde ook naar haar kijken. Zien hoe fijn ze het had, wat voor uitdrukking ze op haar gezicht had, als ze in extase was.

Ze keek me aan en zei dat ze me graag in haar wilde. Mmmmm, wat geil! Een vrouw die je in je ogen kijkt en je vertelt dat ze je graag in je wil hebben. Ze bleef zelf op haar rug liggen, en ik stond op. Ik kleedde mezelf voor haar uit en liet haar me bekijken. Mijn paal was hard en plakte door het voorvocht in mijn boxer. Ik trok alles snel uit en kwam op mijn knieen tussen haar benen zitten. "Oh, jongen, mijn kutje tintelt nog zo van net, kom gauw in me, dan kun je met me doen wat je wilt...."

Mijn natte eikel hing vlak boven haar glibberige en gezwollen lipjes. Terwijl ik over haar heen hing en ze mijn armen streelde, keek ik hoe mijn eikel richting haar kutje ging. Toen ik haar lipjes raakte, glimlachte ze murmelend "Mmmmmmmmmm, lekker, kom gauw!". Ze draaide met haa heupen en ik drukte mijn eikel in het natte vocht. Haar heerlijke lipjes weken uiteen en ik voelde de warmte en het gemak waarmee ik binnendrong. Ze trok haar benen op en stak ze hoog de lucht in. Haar glanzende stay ups wonden me op, evenals de houding waarin ze lag. Soepel drong mijn paal helemaal in haar en ging op op haar liggen.

Ze sloeg haar armen om me heen en we kusten. Haar heupen draaiden, en daardoor gleed mijn paal niet in en uit haar, maar werd min of meer gedraaid in haar spappige kutje. Het voelde heerlijk. Maar vooral het idee dat ze met haar benen hoog de lucht in lag, gaf me een ongekend gevoel. Het gaf me het idee dat ze zich helemaal aan me gaf, en dat was ontzettend opwindend. Ik bego te stoten en voelde de kutsapjes heerlijk langs mijn pik glijden. Githa kreunde van elke beweging en dat maakte me ook zo lekker gek.

Al gauw hadden we een heerlijk ritme te pakken en neukte ik haar diep. Ze had haar armen om me heen en af en toe trok ze me aan mijn billen dieper in haar. Samen genietend lieten we ons gaan. Ik merkte hoe fijn Githa het onder me had, en ikzelf genoot ook intens van haar diepe kutje. Toch ontstond er een bepaalde moeheid, het was niet eceht lang vol te houden, voor allebei niet. Daarom rolde ik op een gegeven moment van haar af, een kletsnat glimmende pik, met de eikel rijkelijk onder het kutsap trok ik uit haar grotje.

Ik lag op mijn rug en Githa kwam overeind. We kusten elkaar en ze vroeg "Zal ik lekker op je komen zitten?" Dat leek me zalig, en Githa zette zich over me heen. Haar glanzende benen aan weerskanten van me, en haar kutje boven mijn paal. Ze pakte hem vast, en richtte de eikel op haar lipjes. Ze liet ze snel over me heen zakken en mijn lul gleed weer in haar, tot aan de wortel. Ze sloot haar ogen, en ik zag hoe ze met haar buik allerlei bewegingen maakte om mijn paal te laten bewegen in haar kutje. Daarbij bewogen haar borsten heerlijk. Ik streelde ze, en masseerde de tepels. Ze torenden hoog boven me uit, en het was opwindend ze vanuit deze houding te mogen bekijken.

Githa neukte me nu, en ik merkte dat ze dit heel opwindend vond. Ze bereed me stevig en kreunde luid. Ik pakte haar bij haar kontje en kneep in haar billen. Ze bewoog van voren naar achter en terug, mijn paal werd daarbij stevig in haar kutje afgetrokken, een ontzettende lekker gevoel. Af en toe liet ze mijn paal uit haar kutje komen, liet haar schaamlippen dat even eroverheen glijden, om hem vervolgens weer in haar te laten soppen. God, wat was dit zalig! Ik voelde mijn orgasme dan ook aankomen. Githa zag het ook, en vroeg me of ik ging komen. "Jaaaaahh" antwoordde ik kreunend. Ze keek me strak in de ogen, zelf uitermate geil kijkend.

Ze paste haar bewegingen aan op mijn kreunen en genot. Ik wist wat ze ging doen, ze ging proberen samen met mij klaar te komen. Ohhhh, wat zalig.... het wond me alleen maar meer op, en mijn orgasme kwam er snel aan. Ik merkte nog hoe ze het tempo opschroefde en extreme bewegingen begon te maken en toen spetterde het zaad uit mijn paal, diep haar kutje in. Zuchtend en kreunend merkte ik in de verte dat zij ook kwam en haar kutje stevig op mijn pik drukte, ik was heel diep in haar. Ze sidderde van haar genot en liet zich toen op me vallen.

Zo lagen we een paar minuten en lieten we de golven van genot uitrazen.

Ik besloot deze fantasie met een bedankje voor het onthullen van haar naam en haar gezicht, vooral het laatste zorgde voor een completer beeld van haar, en het wond me op. Daar konden mijn gedachten en fantasie mee aan de gang.

11:47 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-10-10

Alexandra I

Voor mijn werk, de touristensector, vlieg ik de hele wereld over. Vaak blijf ik niet zo heel erg lang, soms wat langer. Dit keer zat ik in Mexico. Alhoewel ik in normale westerse hotels verblijf, kwam het dit keer zo uit dat ik in een vijfsterren resort was geworden. Er was simpelweg gewoon geen andere hotel. Ik klaagde niet en vond het stiekem best leuk eens in een luxe hotel te logeren.

Mijn werk zat er bijna op, over vier dagen zou ik naar huis vliegen. Maar eerst zou ik nog bezoek krijgen van een collega. Hij moest het betalingsverkeer tussen onze firma en het hotel komen regelen. De collega zou morgenmiddag aankomen, ik had al een kamer voor hem geboekt. Hij had mijn nummer, en ik nam aan dat ie me wel zou bellen als ie hier was.

Die middag was ik aan het werk en ik dacht er niet meer aan. Pas toen ik na het werk op weg naar het hotel was, bedacht ik ineens dat hij gearriveerd zou moeten zijn. Ik zou zometeen bij de receptie eens vragen of mijn collega er al was. De receptie zei me inderdaad dat mijn collega er was, en of ik naar kamer 531 wilde bellen. Ok, prima. Ik stapte in de lift en ging naar mijn eigen kamer, op de tweede etage.

Ik gooide mijn spullen op bed, en pakte de telefoon. Een vrouwenstem antwoordde "Ja?". Huh? Had hij een vrouw bij zich? Zijn vrouw misschien. "Met Jeroen, ehhhh ik zoek eigenlijk Peter..." zei ik. "Oh hai Jeroen! Met Alexandra". Nu herkende ik haar stem. Alexandra? Alexandra was een collega van Peter. Ze ging verder "De vrouw van Peter is gisteren ernstig ziek geworden en hij kon dus niet komen. We konden nog net de ticket om laten boeken. Ik kon snel weg, en nou.... hier ben ik!"

Ik begreep het. "Nou, welkom in Mexico!" zei ik. Nu dat verklaard was, begon ik aan haar te denken. Ze was een wat stille vrouw, maar een erg leuke. Ik had regelmatig smalltalk praatjes met haar op het werk, en merkte dat ik het leuk vond om met haar te praten. En naar te kijken. Want ze had iets over zich. Een mooi lijf, dat zeker.

"Zeg, ik ga eigenlijk meteen na het werk eten", ging ik verder, "heb je zin om mee te gaan, of moet je nog douchen of zo? Wanneer ben je aangekomen?". "Ik ben 2 uur terug al ingecheckt en heb al gedoucht. Het was een lange vlucht..." zei ze, "Maar wat mij betreft kunnen we gaan eten." "Ok, geef me even 20 minuten, dan ben ik beneden, in de lobby. Ok?" zei ik. "Is goed, ik zie je over 20 minuten."

Jezus, hadden ze Alexandra gestuurd.... wat een geluk dat ik dat mee mocht maken. Ik vond haar echt leuk. En op mijn manier echt mooi. Ik douchte en trok andere kleren aan. Ik betrapte me erop, dat ik meer aandacht aan mijn uiterlijk besteedde als anders. Oh, jongen? Wat denk je te gaan doen? Terwijl ik voor de spiegel stond vroeg ik me af wat ze dadelijk aan zou hebben. Ik bedoel, terwijl het in Nederland koud was, was het hier prima van temperatuur. Genoeg reden om iets lichtigers te dragen.

Misschien droeg ze dat fantastische blauw jurkje wel, dat haar heerlijke rondingen zo mooi liet zien. Of haar zwarte rokje tot net boven de knie. En om het af te maken haar mooie lichtgrijze pumps, met die half hoge hakjes. Ik stond te popelen om haar te zien. Ik zag haar meteen toen ik de lift uitstapte. Alhoewel ze een broek en bloes droeg, zag ze er toch leuk uit. Geen hakjes, maar gewoon vlot. "Hai! Leuk dat je er bent....". "Ja" zei ze "het was even onverwacht, maar nu ik er ben, vind ik het toch wel leuk en ook spannend." "Ja?" vroeg ik, "waarom? Heb je dit nog niet eerder gedaan?". "Nee", zei ze, "dit is mijn eerste reis zo ver weg. Ik ben wel eens in Berlijn geweest, maar dat is naast de deur." "Ja, dan is dit wel iets anders natuurlijk"

We besloten wat langs de hoofdstraat te wandelen en te kijken of er ergens een restaurant was dat ons beviel. Ik liet haar kiezen, ik was hier al zo lang dat ik alle vijf de restaurants al had geprobeerd. Ze koos voor een eenvoudig mexicaans tentje, waar je uitstekend kon eten. Ik raadde haar chicken fajitas aan, die was hier erg lekker. Ze kletste honderuit, wat me eigenlijk verraste, want op het werk was ze toch niet zo spraakzaam, eerder wat verlegen. Ik vond het leuk om te zien, en genoot van haar gezelschap. Ik keek graag naar haar, vooral haar ogen waren mooi. Grote bruine ogen. Ze was een niet echt opgemaakt, maar ik vond haar toch erg mooi. Een onopvallend gezicht.

De wijn maakten ook mijn toch los en verhoogde de stemming. Zoals gebruikelijk als je met collega's op stap bent ging het gesprek eerst over de familie thuis. Ze was getrouwd en had twee klein kinderen thuis. Het was haar eerste lange reis en vond het aan de ene kant wel moeilijk om haar kinderen zo lang niet te zien, maar aan de andere kant ook wel fijn eens even niet al de drukte thuis te hebben. Het klonk allemaal heel bekend. Daarna ging de hele afdeling van onze firma over de tong. We vertelden elkaar wat we van iemand vonden en wat we eventueel met hem of haar hadden meegemaakt. Vanzelfsprekend ging Alexandra meer met vrouwen om en vertelde over ze.  Het bleek dat ze niet met iedereen goed overweg kon, ze had duidelijk haar voorkeuren en afkeuren. Geen probleem, die had ik ook. Ik vertelde maar niet dat ik toch wel een zwak voor haar had.

Na het eten liepen we terug naar het hotel en stapten we in de lift. Ik drukte op twee en zij op vijf. Toen de deur openging zei ik "Welterusten, en tot morgen. Zullen we zeggen om acht uur? Beneden in de ontbijtzaal?". "Oh ja, acht uur? Dat is goed. Slaap lekker, he?" antwoordde ze en ze besloot met een lief lachje. Oh man, dat maakte me week. Dat lachje, zo lief, zo lekker. Alhoewel de gedacht nog niet in me opgekomen was deze avond zou ik haar nu zo in mijn armen willen nemen. Met een gelukzalige glimlach en ondeugende gedachtes deed ik mijn kamerdeur open en ging naar binnen. Toen ik in bed lag dacht ik nog even aan haar.

De volgende ochtend verscheen ze precies om acht uur in de ontbijtzaal. Ze droeg een zakelijk pakje, en was helemaal klaar om aan het werk te gaan. Ik begroette haar en vroeg haar of ze goed geslapen had. "Ja heerlijk! Misschien van de jetlag, maar ik heb geslapen als een roos. En jij?" "Ja, ik ook hoor, zelfs zonder jetlag" zei ik met een glimlach. We namen wat van het buffet en maakten ons op om aan het werk te gaan. We spraken af om tegen zes uur vanavond even contact te hebben om af te spreken wat ze zouden doen met het avond eten.

Die dag werd ik aardig bezig gehouden, en pas tegen het einde van de middag dacht ik aan haar. En ik zag uit naar een leuk etentje met haar. We hadden gisteren al leuk gepraat en het was fijn om in haar gezelschap te zijn. Dat leek zij ook te vinden, al liet ze zich daar niet over uit. Ik meende het uit haar lichaamstaal op te maken, de manier waarop ze naar me keek, de langere periodes van oogcontact.
Tegen zes uur belde ik haar op en stelde voor om in het hotel te eten. Ze hadden een terras aan het strand en 's avonds was de temperatuur precies goed om op je gemak te eten. "Het is er leuk aangekleed, luxe stoelen, veel kussens, overal kaarsjes..." zei ik, om haar proberen over de streep te krijgen. "Nou, dat klinkt heerlijk. Lijkt me een prima idee!" Ze moest nog wat emails naar onze firma sturen, daarom spraken we om 8 uur af.

Ik douchte en bedacht wat ik aan zou doen. Ik wilde toch wel iets moois aan doen. Stiekem wilde ik me toch opdoffen voor haar. Ik schoor me zorgvuldig, iets dat ik 's avonds vrijwel nooit doe. Een licht geurtje. Ik koos voor een lichte broek en een bijpassend overhemd met korte mouwen. Tegen een uur of acht ging ik naar beneden en liet me naar een tafeltje brengen met uitzicht op zee, op een hoek van het terras, zodat we wat privacy hadden. Ik wist dat ik niets moest proberen, maar het was leuk om met haar samen te zijn en van haar aanwezigheid te genieten. En dat ging nu eenmaal beter als we wat privacy hadden. Boven ons tafeltje hingen de bladeren van een palmboom, en onder de bladeren door glinsterde de inmiddels oranje wordende zon in het water. Erg romantisch.

Even later kwam Alexandra aangelopen. Wauw! was het eerste wat in me opkwam. Ze zag er werkelijk prachtig uit. Een lange witte jurk, die haar schouders helemaal vrij liet. Haar blonde haar had ze aan een kant met een spel opgestoken, zodat haar lange oorbel aan die kant goed zichtbaar was. Een eenvoudige ketting. Doordat de jurk haar schouders vrij liet werden de vormen van haar borsten benadrukt en dat was heerlijk om te zien. De jurk viel tot ver over haar knieen, en ze droeg haar licht grijze pumps. Glimlachend stond ik op, voor zo'n mooie vrouw stond ik graag op. Ze keek wat verbaasd, maar begroette me ook glimlachend. "Hai!" zei ik. "Hoi" zei ze terug. Ik was verder toch wat verbouwereerd, door haar verschijning. Ik was wel zo galant de stoel voor haar aan te schuiven. Jezus, ze zag er niet gewoon leuk uit. Ik vond haar bloedmooi! En ik bedacht tegelijkertijd dat ze dit wel voor mij aanhad aan getrokken.

Ik ging zitten, en keek haar aan. Weer dat lange oogcontact. Ze lachte, alsof ze precies doorhad dat ik het even moeilijk had. "He, hoe was je dag?" vroeg ze me. Ik vertelde haar wat ik gedaan had en wat er nog moest gebeuren. Ze was belangstellend en stelde vragen. Op mijn beurt vroeg ik hoe het haar vergaan was. Ze vertelde dat ze een lange en moeizame dag had gehad, die toch nog goed was geeindigd. "En, ik heb zin in een gezellig etentje" zei ze me, terwijl ze me aankeek. Op dat moment kwam de ober vragen wat we wilden drinken. "Ik denk dat ik een cocktail neem" zei ze, en ze koos iets dat ik niet kende. De ober wel, hij noteerde haar bestelling en keek mij aan. Ik nam een glas witte wijn.

De ober ging naar de bar en we keken elkaar aan. Zag ik nu een twinkeling in haar ogen? En terwijl ik haar onderzoekend aankeek, zei ze "Wat is dit mooi, zeg! Je had gelijk, dit is echt een heerlijk terras" "Ja, het is hier prachtig" beaamde ik. Zou ik het durven zeggen? Zou het niet de verhouding tussen ons verstoren? Ik besloot het toch te doen, en met kloppend hart zei ik haar zacht "Mag ik je een complimentje geven? Ik vind je er ontzettend mooi uitzien. Ik vind je erg sexy in die mooie jurk..." Ik had het gevoel dat ik ontzettend rood werd, en keek even naar de tafel.
Toen ik haar weer aankeek, zag ik dat zij ook een rode kop had gekregen. Oh jee, zou ze kwaad zijn? Stommeling, waarom zeg je nu van die dingen?!?

Maar ze reageerde net zo verlegen als ik: "Dank je wel, da's lief van je, om dat te zeggen. Ik had deze jurk wel ingepakt, maar ik heb hem echt nog nooit gedragen. Ik wist ook niet of ik hem zou gaan dragen en heb tot het laatst getwijfeld of ik hem aan zou trekken." Ik vroeg haar "Waarom twijfelde je?". Ze zei "Nou, zou het niet té zijn? Ik bedoel, ik wist wel dat mijn jurk zou passen in deze omgeving, maar ja, we zijn ook collega's, he? Ik wist wat je er van zou denken". Ik begreep wat ze bedoelde. Ik zei "Maar je hoeft toch niet met mij rekening te houden, als je een mooie jurk aan wilt doen. Dat mag je toch helemaal zelf weten?". "Ja, dat weet ik wel, maar dat zit dan toch in mijn hoofd, he? Ik wil je niet in verlegenheid brengen." zei ze weer. "Nou hoe dan ook, ik meen wat ik zeg: ik vind je heel erg mooi en ik ben blij dat je deze jurk hebt aan gedaan. Ik voel me vereerd dat ik met zo'n mooie vrouw mag eten vanavond". Ze lachte en zo te zien voelde ze zich wat meer op haar gemak. Na mijn uitleg, zag ik hoe het zelfbewuste toenam, hoe ze genoot van mijn waardering.

"Maar mag ik jou ook een compliment geven? Ik vind eerlijk gezegd dat jij er ook heel leuk uitziet. Een mooie vent!" Nu was het mijn beurt te blozen. Gelukkig kwam op dat moment de ober en toverde Alexandra's cocktail en mijn witte wijn tevoorschijn. Hij liet de menu- en wijnkaarten achter en vertrok weer.
Tegen de ondergaande zon, klonken we en namen onze eerste slokje. "Lekker?" vroeg ik haar. "Ja, heerlijk!" zei ze. Ik vroeg haar wat het was en ze vertelde me wat er in zat, en dat ze het had leren kennen op een strandvakantie een paar jaar terug.

We keken in de menukaarten en zochten wat uit. Samen met een fles wijn bestelden we bij de ober wat we wilden. "Wat is het hier romantisch, he?" zei ze, terwijl het laatste straaltje licht op haar gezicht scheen. "Ja, mooi he? Straks als het donker is, kun je heerlijk over het strand lopen." zei ik. "Dat moet prachtig zijn" zei ze.

Na een half uur waarin we gezellig kletsten over van alles en nog wat kwam ons eten en in het kaarslicht namen we onze eerste happen. Het eten was zoals het hoorde op deze mooie avond: heerlijk. De wijn paste er prima bij en we genoten van het eten en ook van elkaar. We konden het echt goed met elkaar vinden. Het werd donkerder en de sterren kwamen te voorschijn. Het kaarslicht flakkerde op haar gezicht en alhoewel ik niet elk detail van haar gezicht kon zien, vond ik haar toch echt de mooiste vrouw die er was.

Onze borden werden weggehaald en de vraag "Do you care for a dessert or coffee?" kwam. We keken elkaar aan, en Alexandra zei "Ik zou eigenlijk wel eens langs het strand willen lopen."  "Oh ja, dat kunnen ook doen." zei ik, ik hoopte niet te gretig. "En dan kunnen we misschien straks nog een dessert nemen?" zei ze weer. "Ja, da's een goed idee." Ik liet de rekening op mijn kamer zetten, het kwam straks toch allemaal van onze firma af. We liepen naar de trap die naar het strand afdaalde. Ik keek hoe gracieus en vrouwelijk Alexandra liep. Dat was me wel eens eerder opgevallen, in onze firma: als ze hakjes aan had, dan bewoog ze zich prachtig. Haar tasje hing aan haar schouder, en de witte jurk zwaaide langs haar enkels. Eerlijk gezegd keek ik met aandacht naar de vormen van haar heerlijke kont, die in haar jurk wiegde.

Eenmaal in het zand, stopte Alexandra. "Wacht even," zei ze, "even mijn schoenen uitdoen, mijn hakjes verdwijnen in het zand". "Zal ik ze dragen?" vroeg ik haar. "Oh, dank je" zei ze, en ze gaf me haar pumps. Zelfs dat vond ik lekker, haar pumps dragen. Op blote voeten liep ze een stuk makkelijker, en we liepen van het terras weg. Het donker in. De sterren fonkelden en hoog boven de zee hing de maan. Zijn schijnsel zorgde voor een lange glinsterende strook over de zee. We liepen zonder te praten een eindje langs het strand. Ieder met onze eigen gedachte, maar die van mij waren wel bij haar. Ik begon naar haar te verlangen. Zo'n mooie vrouw, zo leuk, zo heerlijk....

Alsof ze mijn gedachte kon lezen, sloeg ze haar arm om mijn arm heen. Even keken we elkaar glimlachend aan. Zwijgend liepen we gearmd verder, en ik genoot van de warmte en de zachtheid van haar arm om die van mij. Op een gegeven moment stopten we en keken naar de zee. Na een tijdje draaide ze zich om, naar mij toe. "Mooi he?" fluisterde ze. "Het is hier prachtig" zei ik, en keek haar aan, ".... net als jij..." "Waarom ben je toch zo lief voor me? Je bezorgt me een heerlijk avond, stelt me op mijn gemak, geeft me complimentjes, je bent zo'n schat.... waar heb ik dat aan verdiend?" vroeg ze me, waarbij ze haar handen over mijn armen en mijn zij liet strelen.

Oh god, dit was heerlijk. Alexandra stond vlak voor me, we waren hier alleen. Ze was heel dicht bij me, ze streelde mijn arm en we wisten dat we elkaar leuk vonden. Ik begon met "Alexandra...." en ineens had ik mezelf niet meer in de hand. Ik drukte mijn lippen op die van haar. Ik kon mezelf niet meer tegenhouden en schrok van mezelf. Even was ik bang alles te verpesten, maar een fractie van een seconde later voelde ik de gretigheid waarmee Alexandra me terug kuste. Nog een kus, nog een, nog een. Oh, wat had ze warme lippen. De gretigheid werd afgewisseld met tederheid. Zalig ontspannen kusten we elkaar. Onze armen gleden om elkaar en ik genoot van haar warme en zachte lichaam tegen het mijne. Ik voelde elke ronding door de dunne stof van haar jurk. Ik voelde het bandje van haar strapless BH en de koortjes van haar stringetje.

We drukten ons nu ook tegen elkaar en voelden elkaars lichaam. En zo moest ze zeker voelen dat mijn paal aardig hard aan het worden was. Tijdens een korte pauze in het kussen drukte ze zich nadrukkelijk met haar borsten tegen me aan. Ik begroef mijn hoofd in haar hals en drukte kus na kus in haar hals, onder haar oor. "Owwwwwwwwww" hoorde ik haar zuchten "Owwwww, dat is fijn". God, wat was dit lekker! Ze was zo zacht en zo warm. Ik kuste haar blote schouder en streelde met mijn hand de andere.
Dan hervonden onze lippen elkaar weer. Een warm intens gevoel verspreidde zich door mijn lijf. Ik wilde met Alexandra vrijen. Heerlijk naakt in elkaars armen liggen, haar beminnen, haar verwennen, haar laten genieten.

Ik voelde haar hand op mijn kont en voelde haar strelen. Ze drukte haar lendenen tegen me aan, en nu wist ik zeker dat ze mijn stijve pik moest kunnen voelen. We onderbraken onze kussen en keken elkaar aan. "Kom!" lispelde ze, en ze trok me mee naar de palmbomen. Hier stonden we in de schaduw van de palmbladeren en was er echt niemand die ons kon zien. We zetten ons kus- en tongspel voort en genoten van het verlangen dat we allebei voelden. Ze kuste me vlak naast mijn oor en ik hoorde haar hijgerige stem fluisteren "Oh Jeroen, ik wil je! Je maakte deze avond vanaf het begin al zo geil! Je zou eens moeten weten hoeveel zin ik in je heb!" Ik moest even wennen aan deze woorden van deze lieve vrouw. Kennelijk had ze ook een wilde kant.

We kwamen terecht tegen een palmboom en en tongden er heerlijk op los. Ze keek me in mijn ogen, pakte mijn handen en zei "Lieve Jeroen, laten we vrijen. Hier. Nu. Ik verlang zo naar je..." Ik liet mijn handen over haar rug naar beneden glijden en liet ze op haar kontje rusten. Lekker zacht. Ik wilde haar ook, en trok haar jurk aan de achterkant omhoog. Net zo lang tot ik haar blote billen voelde. "Mmmmmmm jaaaaaah" bromde ze. De huid van haar kontje was heerijk zacht. Ik fluisterde in haar oor "Je bent niet alleen mooi maar ook heerlijk, ik wil je heel erg, lieve Alexandra!"

Ze draaide zich om en leunde tegen de palmboom. Ik had nog steeds haar jurk in mijn handen en streelde haar heerlijke zachte billen. Tegelijkertijd kuste ik haar op haar schouders. Ik kwam tegen haar aan staan, en ze voelde mijn harde lul. "Mmmmmm lekker" fluisterde ze, en ze bracht haar armen naar achter en streelde de bult. "Owwwwwww" bracht ik uit, genietend van haar handen. Ik streelde en kuste haar en wreef mijn pik tegen haar billen aan. Ze duwde me weer weg, en op de tast begon ze mijn riem los te maken, terwijl ik haar bleef kussen op haar schouders. Ik liet mijn handen over haar zachte buik glijden, en bracht ze strelend omhoog. Ik bereikte de rondingen van haar borsten en ik voelde hoe ze daarop reageerde.

Ze legde haar hoofd in haar nek en kreunde laag "Owwwwwwwwww jaaaaaaa". Genietend liet ze me begaan. Tegelijkertijd voelde ik hoe mijn broek op mijn enkels gleed. "Doe het, schat! Laten we genieten" fluisterde ze. Mijn handen gleden hoger en hoger en Alexandra stak haar armen omhoog en liet ze tegen de palmboom rusten. Ik had mijn handen nu vrij en kon haar overal beminnen. Ik stond achter tegen haar aan en zorgde er goed voor dat ze mijn kloppend pik kon voelen. Ik deed mijn boxer omlaag en mijn harde pik zwaaide tevoorschijn. Toevallig raakte mijn eikel haar billen, en dat werd gevolgde door een "Mmmmmmm". "Heb je zin, lieve Alexandra?" vroeg ik haar fluisterend in haar oor, waardoor ik wel tegen haar aan moest staan. "Oh jaaaaah" zei ze, "Ik wil je zo graag..."

Ik tilde haar jurk weer omhoog en voelde haar stringetje. Ik schoof het omlaag en om me te helpen deed ze haar benen wat uit elkaar. Ik pakte haar billen vast en stuurde mezelf ten opzichte van haar. Ze wist dat het nu ging gebeuren en ging even op haar tenen staan, en kantelde haar kontje naar me toe. Terwijl ik mijn pik wat begeleidde naar haar kutje, merkte ik verrast hoe nat ze was. Haar hele streek rond haar kutje was glibberig. "Nngggggggg" kreunde ze. Verrassend soepel gleed mijn eikel langzaam naar haar schaamlipjes toe. Al die tijd stond Alexandra met haar armen hoog tegen de palmboom.

Ik had het al heerlijk en kreunde toen ik voelde hoe mijn eikel over haar lipjes gleed. Met een hand aan de voorkant van haar glibberige kutje leidde ik mijn eikel naar binnen. Jezus, wat was ze nat. Het was heerlijk om haar daar zo vast te houden, en in deze houding gleed ik soepel naar binnen. Weer legde Alexandra haar hoofd in mijn nek, vak naast mijn hoofd. "Ohhhhh...... Oh ja...." kreunde ze, en vanaf dat moment was ik heerlijk in haar. Ik sloeg mijn armen om haar buik heen en voelde hoe ze reageerde op mijn pik. Ze kronkelde en dat maakte me heerlijk gek.

We neukte zachtjes, kreunde zachtjes. Alles was fantastisch. Mijn handen gleden naar boven en omvatte haar borsten. Ik voelde haar harde tepels en streelde ze. We kusten elkaar nat en genoten van onze lusten. Ik neukte haar lekker en ze kronkelde met haar kontje. Oh man, wat was Alexandra geil, ik genoot zo van haar reacties op mijn pik, en mijn handen en mond. We beleefden zo staand tegen de palmboom heerlijke minuten. Onze leuke avond werd zo nog fijner. Ik voelde me verbonden met haar, dit was ons intieme moment.

Ik merkte aan mijn paal, dat ik mijn hoogtepunt ging naderen. En ook bij Alexandra voelde ik aan dat ze het heel fijn ging krijgen. Als vanzelf verhoogde we langzaam het tempo en neukte ik dieper. Ohh god, wat was dit toch lekker. Alexandra drukte haar kontje naar achter zodat ik nog dieper in haar kon. Ik ramde mijn haar lul stevig in haar en sloeg haar op haar kont. Een luide kreun ontsnapte aan haar mond en ook ik begon heftig te kreunen. Het was zover, ik voelde mijn zaad komen. Bijna ongecontroleerd schokte mijn heupen, terwijl mijn paal diep in haar sappige kutje was. Ik kwam heerlijk spuitend in haar klaar, en in de verte hoorde ik haar heel hard kreunen. Het kon me niet schelen, ik liet me gaan, en genoot van het gevoel.

Moegeneukt leunde ik tegen haar aan, en merkte dat zei nu ook stil stond. "Owwwwwwhhhhhhhh" hoorde ik, "Jezus, dat was super, zeg!" Ik kuste haar op haar wang, en streelde haar buik. "Ohhhhh Alexandra, dat was zalig....." fluisterde ik.
Ze draaide zich om, waarbij mijn natte, halfslappe pik uit haar grotje gleed. We keken elkaar aan, geil, wellustig, maar zonder woorden. We lachten, ook zonder woorden. Die waren niet nodig, onze ogen zeiden alles. We kusten elkaar, en dat leek het moment dat we weer konden praten.

"Dat was heerlijk, lieve jongen" zei ze. Ik beaamde dat en zei "Vind ik ook, lieve Alexandra". We kwamen weer een beetje tot onszelf en lieten de buitenwereld weer toe. Ik keek toch wel even rond of niemand ons gezien had. Maar we stonden onder de bladeren van een palmboom, in de schaduw. Het was hier echt pikkedonker. En onze krunen gingen verloren in het geluid van de branding. Alexandra fatsoeneerde haar jurk en haar haar, de speld die ze droeg was afgezakt. Ik trok mijn broek weer aan. We begonnen aan onze terugwandeling naar het hotel, in de verte te herkennen aan de lichtjes die om de palmbomen waren gewikkeld, als kerstlampjes.

Tijdens onze wandeling pakte ze mijn hand, en hand in hand liepen we terug. Ik streelde met een vinger haar hand, en ze lachte lief naar me. Soms stopten we om elkaar heerlijk uitgebreid te kussen. En elke keer was dat weer zalig. Haar lippen lieten die van mij tintelen, en gaven me een gewild gevoel. Langzaam kwam het hotel dichterbij, en ik vroeg me af wat er dadelijk zou gebeuren. Ik wist niet zo goed hoe dat te vragen of te doen.

Die onzekerheid bleef tot in de lift van het hotel. We keken elkaar afwachtend aan, dat toch eigenlijk best raar was. Ik bedoel, we hadden zojuist heerlijk intiem geneukt, voelden ons heel erg verbonden, en dan nu....
De liftdeuren gingen open op mijn verdieping en ik wilde afscheid van haar nemen, en haar bedanken voor een heerlijke en hele speciale avond. Maar nog voordat ik wat kon zeggen drukte ze haar lippen op die van mij en kuste ze me heftig. En lang. Mmmmm, haar lippen waren elke keer weer zo lekker. Inmiddels gleden de liftdeuren weer dicht en vertrok de lift naar de vijfde verdieping.

Toen ze weer opengleden, keek Alexandra me aan. Met alweer geile ogen zei ze "Kom, blijf bij me vannacht..."

02:44 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |