28-08-10

wantyou741@live.nl, deel 2

 

Haar reactie was even kort als haar eerste twee mails, alhoewel de mail nogal vreemd opgesteld was:

Je hebt haar nogal laten genieten. Als dank zal ze je een foto sturen van een lichaamsdeel naar keuze.

Ze sprak over zichzelf in de derde persoon, tenminste dat nam ik aan. Haha, ik vond het wel een grappige conversatie worden. Dit kon nog interessant worden. Ik mocht dus een lichaamsdeel kiezen waarvan ik dan een foto kreeg. Op een of andere manier intrigeerde juist dat deel wat ik niet kon zien op de foto me het meest: haar gezicht. Ik zou haar mond, haar lippen wel eens willen zien.

Dus ik stuurde een even kort mailtje terug:

Je lippen.

Ik kreeg niet meteen antwoord. Ik moet zeggen, dat viel me best zwaar. Ze bleef me intrigeren. Wat voor vrouw stak hierachter? Was het wel een vrouw, of was een vent me in de maling aan het nemen, hier kwam mijn onzekerheid even boven drijven. Welke kant ging deze mail-wisseling op? Maar ook meer fysieke zaken: hoe zag ze eruit? Hoe oud was ze? Waar woonde ze? Had ze een relatie? Waarom deed ze dit en waarom schreef ze van die korte mailtjes?

Het duurde bijna een week voordat ze antwoordde. Inmiddels gewend aan haar lege mails, keek ik meteen of er een paperclip bij de mail getoond werd, of er een foto bij zat. Ja dus.... Ik opende de mail en zoals verwacht hier geen tekst. Nee, wacht eens, weer een scrollbalk, dus ergens onderaan zou wel tekst staan. Ik voelde dat ze wilde dat ik eerst die foto bekeek, en daarna pas de tekst zou lezen.

Dus opende ik de foto, en keek naar een paar mooie dieprode volle lippen. De foto raakte me onmiddelijk, deze lippen waren betoverend, ze hielden mijn blik vast. Ik bestudeerde de foto uitgebreid. Haar lippen waren dieprood, met mooie witte tanden op een rij. Het puntje van haar tong stak links tussen haar tanden uit en krulde licht omhoog, best erotisch. Haar lippen glommen, maar niet van de lipstick. Ik denk dat ze ze natgelikt had. Haar huid was blank, erg licht in ieder geval, maar verder gaaf, zonder onvolkomenheden. Ik vond haar een mooie vrouw, voor wat betreft haar mond. Even dacht ik eraan hoe lekker het zou moeten zijn haar te kussen.

Toen ik me eindelijk los kon rukken van de foto scrollde ik de lege mail door naar beneden. Daar stond het verwachte korte zinnetje:

Wat doen deze lippen?

"Nou lieve schat," dacht ik, "daar kan ik kort over zijn: heerlijk kussen!" Ik wist al meteen welk antwoord ik zou gaan sturen. In welke stijl en welke sfeer.

Later begon ik aan de volgende fantasie, in dezelfde stijl als de eerste die ik haar gestuurd had: een ontmoeting in een hotelkamer:

Ik kon niet wachten. Zelfs na zoveel keer niet. We hadden weer eens afgesproken in ons inmiddels stam-hotel. Niet dat ze ons bij de balie al kende, zo vaak kwamen we nou ook weer niet. We konden en wilden dat ook niet. Door elkaar maar één keer in de zoveel tijd te zien hielden we het verlangen naar elkaar en de heerlijke middag die we dan beleefden hoog. We konden uitgebreid toeleven naar deze middagen.

Dit keer had ik de hotelkamer geregeld en zat ik in spanning op haar te wachten. Ik wist dat zij het ook zo ervaarde. Een geile spanning. Er werd op de deur geklopt en ik sprong op en haastte me naar de deur. Even door het spionnetje kijken, want de deur openen voor personeel in alleen een boxer leek me niet zo prettig. Zeker niet als de vorm van mijn harde paal duidelijk zichtbaar is.

Ik deed de deur open en zag mijn heerlijke vriendin staan. Haar ogen twinkelden, ze had zin in deze dag. Ze zag er zoals elke keer weer betoverend uit. Een leuk spijkerrokje, hoge hakken, een strak truitje en haar prachtige lokken heerlijk languit op haar schouders. Aan haar schouder een tas, op en top een leuke vrouw.

Ik zei niets, lachend beet ik op mijn lip. Ze lachte ook naar mij en zette zwijgend naar gehakte voeten over de drempel. Eenmaal binnen, sloeg ze haar armen om me heen, en fluisterde de woorden "Hai lieve jongen, ik heb je gemist". Ik kon nog net zeggen "Ik jou ook", want daarna vonden haar heerlijke rode lippen mijn mond. Haar tas gleed van haar schouder en ik gaf me over aan haar lippen.

Dit was tot nu toe nog elke keer de manier waarop onze heerlijke middagen begonnen: lang en intens kussend. Ze wist dat ik dol ben op mooie rode lippen, eerst om te kussen, maar daarna ook om mijn paal en mijn ballen te likken, sabbelen en zuigen. Ze wist ook dat ze er verdomd goed in was. Maar eerst uitgebreid kussen dus. Met onze armen om elkaar, namen we de tijd en kusten we elkaar teder en zacht. Onze lippen gleden ontspannen en geduldig over elkaar. Wat waren haar lippen toch lekker. Bijna tintelend. Tussendoor krulden onze tongen in en om elkaar en wisselden en vermengden ons speeksel.

Af en toen lieten onze lippen elkaar los, meestal fluisterden we dan dingen als "God, wat is dit weer zalig", "Wat heb ik dit gemist" of "Wat voel je lekker aan". Ik liet mijn handen door haar mooie lokken glijden, genietend van de zachtheid van haar haar. Tijdens één van onze eerste dates had ik haar verteld dat ik lippen met lipstick of lipgloss zo ontzettend opwindend vond. Het legde de nadruk op haar lippen, en dat wind me buitengewoon op. Sindsdien trakteerde ze me elke keer weer op gestifte lippen.

 Gaandeweg ging het kussen over in uitgebreid tongend. Ik vond het fijn haar ook op haar gezicht te kussen, haar wangen, neus, kin en voorhoofd. Het gaf me een goed gevoel haar te laten weten hoe fijn ik het vond haar weer te zien. Onze handen streelden rug, zij en later ook kont. Daarna kleedden we elkaar uit. Dat was altijd genieten. Ik genoot van haar handen en vingers die me uitkleedden. Haar handen die elk plekje van mijn lijf aanraakten. 

 En als we eenmaal naakt waren kon kropen we op bed, om elkaar heerlijk te gaan verwennen. Lichamelijk zijn, genieten van elkaars aanraking. Heerlijk uitgebreid elkaar strelen, knuffelen, en daar kwam dan vanzelf het sexspel wel bij. En ik genoot elke keer weer van de lingerie die ze droeg. Ze wist dat ik daar dol op was en vond het heerlijk daar in mee te gaan. Dus kousen, jarretelgordel, een topje, een body, strings, een leuke BH, elke keer was het een verrassing, maar ik was nog nooit teleurgesteld.

 "Kom, ga liggen" zei ik haar, "lekker hier op je rug". "Hmmmm, lijkt me fijn" antwoordde ze, "je zult wel merken dat ik al best geil ben. Ik stond net in de file en fantaseerde over wat je met me ging doen, dus..." "Oh ja?" zei ik weer, "En wat deed ik dan met je? In je fantasie?" Ze vertelde dat ik haar boeide en dat ik daarna gruwelijk lekkere dingen bij haar uithaalde, met vingers, tong en lul. "Zou je dat willen?" vroeg ik haar, "zou je geboeid willen worden?" "Tja, het is wel een fantasie he? Ja, eigenlijk zou ik dat wel eens willen proberen..." antwoordde ze. "Nou sorry, maar dan moet ik je teleurstellen, want dat was niet mijn plan... niet vandaag in ieder geval" zei ik met een glimlach, "maar ik heb iets waarvan ik denk dat je het best lekker zult vinden..."

En meteen begon ik haar te kussen. Haar borsten, haar buik, haar benen, en tenslotte haar venusheuvel. Ze kronkelde en genoot van elke kus. Hoe dichter ik bij haar kutje kwam, hoe heftiger ze reageerde. Heel teder liet ik een vinger over haar schaamlipjes glijden en merkte ik dat ze al heerlijk nat was. "Oh schat, ja, vinger me..." steunde ze wellustig. Maar dat was ik niet van plan. Nee, ik bracht mijn gezicht vlak voor haar lipjes en begon ze zacht te kussen. Haar kutsapjes stroomde rijkelijk en ik kreeg er genoeg van op mijn lippen.

 Daarna ging ik boven haar hangen en kuste ik haar op haar mond. Ze proefde het geil en likte mijn lippen uitgebreid af. "Hmmmmm heerlijk lieverd...." zei ze. Dit herhaalden we een paar keer: ik kuste haar lipjes uitgebreid, zorgde dat mijn lippen onder haar kutsapjes zaten en kuste haar daar dan uitgebreid mee op haar mond. Het was een ontzettend geil spelletje en we kusten elkaar zoooo lekker.

Alhoewel nog niet geeindigd, toch stopte ik op dit punt het verhaal en sloot mijn mail af met de vraag:

Je hebt mooie lippen, kun jij lekker kussen?
Omgekeerd mag jij nu kiezen welk lichaamsdeel van mij je zou willen zien.

 

23:27 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-08-10

wantyou741@live.nl

Laatst kreeg ik een email die ogenschijnlijk leeg was. Onbegrijpend keek ik naar een leeg scherm. De afzender zei me niets: wantyou741@live.nl. Ik vond het meer zo'n typisch email adres dat je wel eens bij spam ziet. Pas even later zag ik dat er een foto bij zat. Ik opende de foto en hielp mijn adem even in. De foto toonde een vrouw in lingerie - kousen, hempje en string - met pumps. Haar hoofd was niet te zien, maar haar donkere haar viel op haar schouders. Ze zat op een stoel achter een laptop. Op die laptop was over duidelijk mijn blog te zien, als ik het goed zag, had ze het verhaal van Janneke voor zich staan.

Weer bekeek ik de mail zelf. Nee, toch echt geen tekst. Vreemd.... Ik bekeek de foto weer eens. Ik kon haar hoofd niet zien, dus kon daar niet op afgaan, maar ze had een mooi lichaam. Flinke volle borsten, aan de vorm. En ook al waren ze bedekt door een hempje, kon ik toch wel zien dat ze al wat ouder was. Het was een mooie foto, best leuk gemaakt. Zou ze hem zelf gemaakt hebben, of haar man? Maar waarom stuurt iemand mij een foto zonder tekst in een mailtje?

Opnieuw bekeek ik de foto. Ze droeg pumps, die stonden haar goed. Opwindend. De foto straalde verwachting uit, vond ik. Alsof ze ergens op wachtte. Op haar minnaar? Om daarna heerlijk te gaan genieten. Of..... op een antwoord van mij? Ik wist niet zo goed wat ik er mee moest. Ik besloot er nog even over na te denken. Ik kon wel een antwoord terugsturen, maar wist even niet zo goed wat ik dan moest schrijven. Daar heb ik meestal geen last van, maar dit was nieuw voor me.

Maar de foto en de email lieten me niet los. De dagen er na dacht ik er regelmatig aan. Keek ik er ook nog naar, want het was wel degelijk een mooie en opwindende foto. Sprak tot de verbeelding. Aan het formaat van de foto merkte ik dat ze hem had uitgesneden, waarschijnlijk om haar hoofd van de foto weg te halen. Maar daardoor straalde de foto meteen ook verleiding uit. Een paar van haar lokken waren nog te zien, en dat intrigeerde me. Wat voor haar had ze? Hoe droeg ze het? Hoe zou het bewegen?

Zo ook haar lingerie. Ze zat zó voor de camera, dat haar rug en haar zij te zien waren. Met natuurlijk haar borsten. Ze gaf niet te veel weg, en daardoor was de foto verleidelijk. Het wekte bij mij als kijker nieuwsgierigheid naar hoe ze er verder uitzag.

Een paar dagen later controleerde ik mijn mailbox en zag dat ik een nieuw mailtje van wantyou741@live.nl had gekregen. Meteen was de spanning terug. Ik was het eerste mailtje niet vergeten, sterker nog, ik wilde haar een antwoord sturen, maar was daar nog niet aan toegekomen. Ik opende de mail en... weer niks. Weer een lege mail, met weer een foto.

Ik opende de foto en zag haar dit keer op bed liggen. Dezelfde vrouw, nu liggend op bed, en van boven gefotografeerd. Het was wat donker op de foto. Ze had haar benen iets opgetrokken en licht gespreid. De hakken van haar pumps prikten in de lakens. Haar hempje was tot net onder haar borsten omhoog geschoven en op haar buik lag een hand. Donkere nagellak op haar vingernagels. Vingers die gespreid waren, alsof ze haar buik streelde. Haar andere hand lag tussen haar gespreide benen, eigenlijk boven op haar stringetje. De vingers bij haar kutje. En weer was haar hoofd niet te zien, alleen een paar lokken op har schouders.

Weer bekeek ik de lege mail en nu viel me de scrollbar aan de zijkant op. Heeee, dat betekende dat er meer tekst was dan weergegeven kon worden. Snel scrollde ik naar beneden. Helemaal onderaan stond de korte regel:

Vertel me wat je hierbij fantaseert.

Ah! Eindelijk. Eindelijk gaf ze aan wat ze hiermee wilde. Een reactie dus. Ik bekeek de foto nog eens uitgebreid en goed. Ik kon nog net zien dat ze met een gekromde rug lag, haar hoofd helemaal achterover. Alsof ze in extase was. Er begon zich een fantasie op te bouwen. Een beeld dat ik naar haar keek, aan de kant van haar voeten. Dat ze me gek maakte door met zichzelf te spelen, dat ze me verleidde.

Ik had de tijd en besloot meteen een antwoord te typen. In dezelfde stijl als haar email: geen hallo, geen chit-chat, maar alleen de tekst van mijn fantasie:

We zien elkaar vandaag voor het eerst. We hebben al veel gemaild, maar vandaag zijn we voor het eerst samen. Toen ik op de deur klopte deed je open en zag ik dat de kamer was verduisterd met de sfeerverlichting aan. Je loopt voor me uit en ik bewonder je lingerie, maar ook de manier waarop je beweegt. Ik zie hoe gracieus en vrouwelijk je loopt op hoge hakken. Naast het bed staat een stoel, en je vraagt me daar te gaan zitten. Terwijl ik ga zitten, ga jij op bed liggen.

Je ligt met je benen naar mij toe. Je vertelde me dat ik vandaag ga genieten, en dat ik me moet ontspannen. Ik laat je dan ook maar begaan. Je kijkt me even heel zwoel aan, en gaat dan achterover liggen. Je sluit je ogen en begint jezelf te strelen. Je handen strelen over je hempje, waar je mooie volle borsten duidelijk in af steken. Ze strelen je benen, die in mooie zwarte stay-ups gestoken zijn. Je weet heel goed dat ik daar van houd, en ik weet zeker dat je ze bewust voor mij hebt aangedaan, net als die mooie pumps. Alles wat je doet lijkt er opgericht te zijn me gek te maken.

Je handen duwen aan de onderkant tegen je borsten en het hempje spant zich. Ondanks de duistere omgeving zie ik duidelijk de tepels door de stof duwen. Ik hoor je adem even stokken. Ik luister even goed en merk dat je er zelf ook van geniet. Dit is niet alleen maar een showtje, je hebt het echt fijn. Hmmmm, wat opwindend. Ik voel iets kriebelen daar beneden.

Even bedenk ik dat dit voor jou reuze spannend moet zijn: dit is de eerste keer dat we elkaar ontmoeten, en om je dan voor mijn ogen heerlijk te gaan verwennen, jezelf te gaan geven, dat moet toch best even moeilijk zijn. Maar daar merk ik niets van, je laat je handen genietend over je lichaam glijden en ik merk dat je er echt van geniet: snellere ademhaling, blosjes op je wangen. Mijn pik begint hard te worden, je maakte me behoorlijk gek. Je rechter hand streelt je kutje over het stringetje heen. Je beweegt je benen bij de strelingen in en ik hoor je zachtjes steunen.

Oh god, wat is dit geil! Ik kijk gefascineerd hoe jij je stringetje opzij schuift. Onder je vingers zie ik twee gezwollen schaamlipjes. Je vingers duwen, trekken, strelen je lipjes en ik meen toch echt iets van vocht te zien. Je houd je benen nu ver gespreid, zodat je er goed bij kunt. Ik wordt hier gek van. Ik begin heel erg naar je te verlangen. Ik wil je kutje! Ik wil mijn vingers en mijn lippen laten kennismaken met je kutje. En andersom. Ik wil je kutsap likken, ik wil het proeven! Ik wil voelen hoe strak je kutje is, hoe elastisch, hoe diep. En al die tijd lig je jezelf maar te verwennen. Nu glijd je vinger zelfs naar binnen. Je kromt je rug en kreunt. Ik hoor je fluisteren "Oh god, wat is dit heerlijk...."

Dat is genoeg, ik kan het niet langer aanzien, ik kan niet langer toekijken. Ondanks het feit dat je me gevraagd hebt om te blijven toekijken, begin ik mijn hemp los te knopen. Jij ziet niets, je hebt je ogen gesloten en bent heerlijk met je zelf bezig. Ik doe mijn broek uit en ben in no-time naakt, met een dikke pik die recht vooruit steekt. Natte eikel. Maar daar gaat het me nu niet om. Ik wil je kutje! Ik wil mijn vingers en tong bij je kutje hebben.

Pas als ik tussen je benen kruip, merk je me op. Je ziet dat ik meteen bij je kutje kom zitten en kreunt "Oh ja, oh ja, doe maar....". Als je merkt dat mijn hand over je gladde kousen op weg gaat naar je kutje, haal je jouw hand weg. Mijn vingers bereiken je natte lipjes en zonder pardon glijden twee vingers door, soppend naar binnen. "Ohhhhh....." kreun je heftig. Je hoofd ligt achterover. Ik steek mijn tong uit en lik je lipjes. Weer een heftige kreun.

Ik voel hoe je je handen op mijn hoofd legt en me de goeie richting in duwt. Ik lik je harde en gezwollen clitje en merk je heftig reactie daarop. Ohhh, dit is heerlijk, hier geeft me zo'n goed gevoel: jij kronkelt van genoegen door alleen mijn handen en mijn tong. Ik duw mijn lippen nu stevig tegen je kutje aan, en gebruik mijn tong om je clit te likken. Dat wissel ik af door met mijn tong in je kutje te neuken. Je siddert. Ik geniet net zo hard mee. Het is machtige mooi jouw heerlijke lijf te zien genieten.

Met een harde tong lik ik je stevig in je kutje en over je clitje en ik merk dat je je gaat verliezen in geil genot. Je weet niet meer hoe je het hebt, en je bent ver weg. Mijn handen maken uitstapjes naar je buik, je benen (vooral je gladde kousen zijn heerlijk om te voelen), je buik en je borsten. Ik streel ze en merk hoe stevig ze zijn. De tepels heerlijk hard. Ik merk ook dat je best genietend reageert als ik ze knijp en masseer.

Je nadert je hoogtepunt, ik zet mijn tong en vingers in de hoogste versnelling en lik je snel en hard. Mijn vingers dwarrelen rond je kutje en zijn geconcentreerd op maar een ding: jou laten komen. Ik merk dat je zover bent en lik je clit stevig, terwijl twee vingers je diep en snel vingeren. Alles sopt nu gruwelijk lekker. Jouw kreunen erbij maken het voor mij ook lekker. Je sprint tegen de berg op en bereikt schreeuwend de top. Je kromt je rug, meteen daarna een holle strakke buik en dan weer die holle rug. Sidderend en schokkend beleef je je orgasme, terwijl ik mezelf aan je kutje heb vastgezogen. Alhoewel er een flinke golf met jou kutsap ontsnapt, blijf ik je likken, maar nu teder en zacht. Samen bouwen we af en zak jij in een roes weg.

Ik kom naast je zitten en kijk op je neer. Rode blosjes op de wangen van je ontspannen gezicht verraden dat je zojuist heerlijk bent klaargekomen. Je doezelt wat en opent pas na een tijdje je ogen. Loom kijk je me aan. Ik kijk jou aan en zeg lachend "Hallo ik ben Jeroen, leuk je nu eens in het echt te ontmoeten".

Dan klik ik op "versturen"

23:28 Gepost door Jeroen in fantasieen, vervolgverhaal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-08-10

Sylvia

In the early years van mijn relatie woonde ik samen met een vriendin, en was net begonnen met werken. Samen met een paar bevriende koppels hadden we al langer het plan opgevat om samen eens een weekje te gaan skien. Dit jaar leek het eindelijk ernst te gaan worden met deze plannen. Iemand van ons was naar een reisbureau gegaan en had een paar wintersportbrochures gehaald.

Al snel waren we het erover eens, dit jaar zou alles doorgaan. Met 8 man en vrouw zouden we ons met de bus naar Kaprun laten brengen waar we een week lang zouden genieten van sneeuw, skien en heel veel lol waarschijnlijk gepaard gaand met aardig wat drank. Persoonlijk keek ik niet alleen uit naar het skien, maar ook naar een week lang in de buurt verkeren van Petra, de rondborstige vriendin van mijn toenmalige vriendin. Petra was heerlijk vrijpostig. Ze praatte toen al (ze was toen 25) over lingerie en hoge hakken, en droeg die ook, volgens eigen zeggen.

Ik wilde in de buurt van Petra zijn, want wie weet, kon ik de losse flirts tot dan toe eens omzetten in een uurtje dampende sex... Genieten van die mooie borsten in een cup-D BH en rijden tegen haar stevige heupen. Ik fantaseerde er flink op los in ieder geval.

Het was geloof ik tegen de herfstvakantie dat een van de dames van ons gezelschap voorstelde om te gaan trainen. Fit worden voordat we zouden gaan skien. De animo bij mij was niet al te groot, hoe kun je nu gaan trainen voor het skien? Maar mijn vriendin leek het ook een goed idee en zo kwam het dat we wekelijks vertrokken naar het zwembad om daar baantjes te trekken. Volgens de initiefneemster was zwemmen heel goed voor alle spieren en zou ons conditie sterk verbeteren.

6 van de 8 zwommen zo elke week baantjes. Petra niet, ze woonde aan de andere kant van het land. Jammer, want ik had haar maar al te graag in een badpak gezien. Wat een lijf...

Nu waren wij, mijn vriendin en ik, al in het bezit van een auto, en konden we 2 anderen van ons groepje ophalen. Van ons uit gezien woonden ze toch in de richting van het zwembad, en ze hadden zelf nog geen vervoer, dus het was een kleine moeite ze mee te nemen. We haalden ze op van de bovenwoning van het meisje in een studentenhuis. Ze studeerde dan wel niet meer, maar zoals wel vaker gebeurd, bleef ze er nog wonen. Omdat haar baantje niet genoeg opleverde voor een huurhuis, bleef ze voorlopig in het studentenflatje. Haar vriendje woonde in een ander studentenhuis, en studeerde nog wel.

Eenmaal in het zwembad was het in het begin nog dollen, maar een paar fanatiekelingen wisten het toch al snel op serieus zwemmen te krijgen. Een uur lang trokken we baantjes en hingen vervolgens bek-af aan de rand van het bad. Gaande weg ging onze conditie omhoog. Na afloop was het douchen en aankleden. De kleedruimtes waren gemeenschappelijk voor mannen en gemeenschappelijk voor vrouwen. De douches waren individueel, ieder had zijn eigen douchhokje, maar vreemdgenoeg waren deze hokjes voor mannen en vrouwen gemengd. Ze waren allemaal aan een lange gang naar de 2 kleedruimtes gelegen.

Ik vermoed om het schoonmaken te bevorderen waren de douchhokjes gebouwd uit zwevende panelen met daaraan de deurtjes hangend. In ieder geval was de afscheiding tussen de douchhokjes niet tot op de vloer. Op de avonden dat wij gingen zwemmen was het nooit echt druk, en waren de douchehokjes aan één zijde van de gang afgesloten.

Op een avond stond ik te douchen, toen ik twee armen onder het afscheidingswandje zag verschijnen. Verbaasd als ik was zei ik niets, maar stond te kijken. Ik zag een bos nat haar verschijnen, het was Sylvia. Sylvia was het meisje dat we altijd ophaalden, samen met haar vriend. Sylvia was niet mijn type, ze had bos met krullend haar, een neutraal gezicht, waarvan ik vond dat er niets van uit ging. Niet dat ze lelijk was, maar ze sprak me gewoon niet aan.

Op haar buik kroop Sylvia onder de afscheiding door en het eerste wat me opviel was dat het bandje van haar bikinitopje ontbrak. Ze kroop verder en ik zag na haar blote rug twee witte billen verschijnen. Toen was ze er door en keek ze naar me op. Voor het eerst zag ik een geile blik in haar ogen. Met een eenvoudig fluisterend "Hai..." kwam ze overeind. In één oogopslag zag ik haar stevige borstjes en haar behaarde kutje. Nat.

Ik keek haar aan, en ze kwam meteen terzake: "Niks zeggen!" zei ze zachtjes. Ze kuste me vol op mijn mond en ik voelde hoe ze tegelijkertijd haar hand in mijn zwembroek schoof. Mijn pik was op dat moment slap, ze was als een verassing in mijn douchhokje gekropen. Hij werd ook niet hard, zo verbouwereerd was ik. Ze schoof mijn zwembroek omlaag en mijn slappe pikkie, toch al klein door het koude zwemwater, bungelde naar buiten.

Ze keek me aan, geil en wellustig. Terwijl ze mijn pik in haar warme hand nam, voelde ik hem reageren. Ik voelde hem groeien. Het was meer het fijne gevoel, dat hem liet groeien dan het verlangen. "Even geen geluid maken...." fluisterde ze nog eens waarna ze op haar knieen voor me ging zitten. Sylvia keek me weer geil aan en even later had ze mijn halfslappe paal helemaal in haar mondje.

Dit was een overweldigend gevoel! Mijn nog koude paal werd snel verwarmd in haar warme mondje. En tegelijkertijd liet ze mijn pik half uit haar mond glijden en zoog hem toen weer naar binnen. Hij werd snel stijf en dik. Toen hij een maal stijf was pakte ze het lid vast en begon me ritmisch te zuigen. Met holle wangen zoog ze hem naar binnen en met haar hand trok ze me af. Ze keek me aan, en gaf me een geile knipoog. Jezus, dit werd wel heel lekker! Ik keek naar haar en zag hoe haar lippen zacht mijn eikel verwende, terwijl haar hand me bleef aftrekken.

Ik wist niet hoe ik het had, en wilde haar. Jezus, wat verlangde ik ineens naar haar mooie stevige borstjes en haar hete kutje. Ondanks het feit dat ik niets voor haar voelde, wilde ik haar. Hier en nu. Maar ik kon me niet losmaken van die heerlijke lippen en die zalige hand. Ze pakte met haar andere hand nu mijn ballen vast en dat was helemaal het einde. Zacht kneedde ze ze. Dit was heerlijk en ik liet haar maar begaan, jezus, het kon zo niet lang duren.

Ze stopte ineens en kwam weer overeind staan. Ze keek naar me op. Met vrolijke ogen keek ze me aan en vroeg "Vind je dat lekker?". Tegelijkertijd streelt ze mijn dikke paal. "Ja..." fluisterde ik en ik wilde mijn armen om haar heen slaan. Maar ze stapte wat naar achteren en ging verder "Ik vond het ook heerlijk om te doen, en ik wil meer. Ik wil jou! Helemaal, en ook langer als 5 minuten hier onder de douche. Als je morgenavond nou eens naar mij komt dan ben ik helemaal voor jou, en krijg je nog meer lekkers." Ze wachtte even om alles tot me door te laten dringen. "Okee" stamelde ik. "Ja?" vroeg ze gretig, "Kom je morgen naar mij toe?". Ik bevestigde het nog eens en ze kuste me als afscheid nog eens op mijn lippen "Tot morgen dan!" En weg was ze. Ze liet me verbouwereerd achter met een pik die snel slap werd.

Als in een roes douchte ik verder. Ik kwam als laatste uit de kleedkamer en werd met een kus begroet door mijn vriendin. Sylvia schonk me verder geen aandacht, hoe ik ook naar haar keek, in de auto door de achteruitkijk spiegel. Net zoals als anders zei ze "Tot volgende week!".

De rest van de avond en een deel van de nacht dacht ik veel aan Sylvia. Dit had ik nooit verwacht. Ik voelde niets voor haar, vond haar maar een beetje aanstellerig type. Vond haar ook niet echt mooi. Maar de gebeurtenissen van eerder deze avond veranderde dat. Ik dacht aan dat bikinitje wat ze altijd droeg als ze ging zwemmen. Haar kleine borstjes werden door er mooi door geaccentueerd, en ik moest eerlijk toegeven, haar borstjes waren erg mooi. De vorm was mooi, en ze waren stevig. Als ze liep, dan deinden ze niet, maar ze veerden, ze trilden. En haar broekje bestond aan de zijkant uit geknoopte koordjes. En daar had ik wel iets mee. Strikjes, koordjes, knoopjes. Ik vond het ergens verleidelijk, je kon immers aan die strikjes trekken en het broekje was los.

De volgende dag verliep natuurlijk langzaam, want ik was ongeduldig aan het wachten op de avond. In die periode werkte ik regelmatig over en het was dan ook niet moeilijk om een avond weg te blijven. Eindelijk reed ik naar haar flatje. Ik was er verder nooit geweest, ik wachtte altijd in de auto. Maar nu liep ik de trap op en belde aan. Ze deed open en verwelkomde me met een vrolijke lach. "Hey! Kom binnen." Ik merkte meteen dat ze in bikini liep en dat het binnen behoorlijk warm was. Ze ging me voor, maar keek regelmatig achterom. Ik kwam de woonkamer binnen en liep haar achterna. Ze draaide zich om en kwam voor me staan.

Verlangend keek ze me aan en vroeg me "Had jij ook zo'n moeite om de dag door te komen?". "Ja, ik moest de hele tijd aan gisterenavond denken" antwoordde ik. "Ja ik ook" ging ze verder, "ik was best wel geschrokken van mezelf. Dat ik dat durfde! Maar ik verlang al best wel een tijdje naar je...". Daar wist ik niets vanm ze had dat nooit eerder laten merken. Ik wist niets te zeggen en keek haar aan. Ze kwam voor me staan en legde haar hand op mijn borst. Ze ging op haar tenen staan en kuste me op mijn mond. Ik ging er in mee en al gauw stonden we innig te tongen. Ze kuste heerlijk, en ik voelde al snel iets groeien.

Sylvia had dat door en begon me al strelend uit te kleden. Ik raakte alleen maar meer opgewonden en toen ik naakt was, had ik een stijve pik, die recht vooruit hing. Ze keek me aan en zei verlekkerd "Jaaah, dat wil ik... ga je mee?". Ze pakte mijn hand en ging een deur door. We kwamen terecht in haar slaapkamer. Ze draaide zich om en keek naar me op. "Nu ik nog..." zei ze, terwijl ze haar handen op haar rug bracht. Ze trok de onderste koordjes van haar bikinitopje los. De twee driehoekjes hingen nu over haar borstjes heen, de koordjes bungelden naar beneden. Weer kwam ze op haar tenen staan en kuste me. Ze zorgde er daarbij wel voor dat haar borstjes tegen me aan gedrukt werden.

Tegelijkertijd pakte ze mijn harde paal vast. Owwwwwhhhh, wat een fijn gevoel. Ze maakte zich los uit die heerlijke kus en haalde het bikinitopje van haar hals af. Haar kleine borstjes waren nu onbedekt. Ik staarde ernaar, ze waren mooi. Niet puntig, maar mooi rond. Terwijl ze me zwoel aankeek, streelde ze haar eigen borstjes en vroeg me "Vind je ze mooi?" Oh jezus, dit wond me op. Mijn pik klopte en ik knikte. "Wil je ze strelen? Doe maar hoor..." En om me aan te moedigen pakte ze mijn hand en legde die tegen haar borstjes aan. Mmmmmm, heerlijk zacht en warm...

Terwijl ik haar borstjes zacht streelde, glimlachte ze en beet op haar lip. Haar eigen handen verplaatsten zich naar de zijkant van haar broekje. Ze trok aan de koordjes en haar broekje schoot los. Omdat ze een klein beetje gespreid voor me stond, viel het broekje zo naar beneden en stond Sylvia naakt voor me. "Ik heb een verassing voor je" lispelde ze. Ik keek naar beneden en zag dat haar kutje kaal was. "Ik ben heerlijk glad" zei ze. Ohhhhh, wat heerlijk! Een kaal kutje. Ik wilde haar daar strelen, maar ze zei "Kom, we gaan lekker op bed..." en ze kroop op bed. Man, wat was het heerlijk haar te zien. Alles bewoog zo mooi.

"Kom hier liggen, schat" zei ze, en ze duwde me op mijn rug. Ze kwam naast me over me heen hangen en we kusten uitgebreid. Daarbij voelde ik hoe ze mijn harde paal in haar handen nam. Hij klopte flink. "Waar was ik gebleven?" vroeg ze, en even later liet ze de eikel diep in haar mond glijden. Ohhhhhhh! God, wat een zalig gevoel. Warm, nat, zacht.... Ik had het heerlijk. Meteen begon ze me ook te pijpen, af te trekken. Ze schonk me intens genot. Ik streelde haar rug en haar kontje, maar kom me nauwelijks concentreren. Ze pijpte goddelijk! Haar lippen gleden teder langs het randje van mijn eikel, wat nu juist zo gevoelig was. Ik zonk weg, dacht aan niets anders als haar heerlijke lippen.

Na een paar minuten stopte ze en keek me met natte lippen aan. Ze kwam weer naar me toe, en kuste. Ik proefde mijn eigen voorvocht, en ik merkte hoe geil ik dat vond. Ik likte haar lippen af. Ze draaide zich wat en kwam over me heen zitten.
Mijn natte paal stond schuin omhoog. Keihard, daar had ze wel voor gezorgd. Met haar hand tussen haar beneden stuurde ze mijn dikke eikel naar haar kutje toe en duwde hem tussen haar lipjes. Ze was al nat en zonder moeite liet ze zich naar beneden zakken. Mijn paal volgde en ik sidderde bij het gevoel om haar binnen te gaan. Oh man, wat een heerlijk gevoel!

Sylvia keek nu glazig. Ze keek recht vooruit, en ze was ver weg met haar gedachten. Langzaam begon ze te bewegen. Daarbij sloot ze haar ogen. God wat een heerlijk gevoel! Ik keek naar haar, haar borstjes, haar gladde buik, haar kutje, waar mijn dikke glimmende paal in- en uitgleed. Het gevoel was onbeschrijfelijk zalig! Ik keek genietend naar dit sexspel en voelde me in een roes door het feit dat ik er zelf deel van uitmaakte. Sylvia keek me nu aan. Ze hijgde en lachte tegelijk. Af en toe liet ze haar hoofd hangen omdat ze het zo fijn had. Steunend met haar handen op mijn borst, neukte ze me ritmisch met haar heupen. Eerst langzaam, maar later ook krachtige stoten.

Ik voelde me vereerd, omdat Sylvia met mij wilde neuken en kennelijk niet met haar vriendje. Dat en het feit dat ze hier nu met haar prachtig lijf boven me zat, maakte dat ik mijn orgasme voelde naderen. Een warme gloed verspreidde zich in mijn lichaam, en Sylvia merkte aan mijn korte kronkelende bewegingen dat ik ging komen. Een paar hete heftige stoten van haar heupen zorgden ervoor dat ik mijn zaad diep in haar kutje pompte. Ik kreunde luid en haar glimlach vertelde me dat ik dat vooral moest doen, dat ik me moest laten gaan. Ik kromde mijn rug, en duwde mijn hoofd in het kussen.

Ze stopte en kwam plat bovenop me liggen, mijn pik nog in haar. "Vond je het lekker?" vroeg ze me. Ik knikte en wat later realiseerde ik me schuldig dat Sylvia nog niet was klaargekomen. Ze raadde mijn gedachte en zei "Geeft niks, schatje, we hebben de tijd..." En terwijl ze van me afrolde en op haar rug naast me kwam liggen vroeg ze me "Ik zou het lekker vinden als je me zou likken... Wil je dat doen?". Ik zei "Mmmmm, lijkt me heerlijk". Achteraf voelde ik me wel een mietje, dat ze alles zo moest aangeven. Zij vertelde me wat te doen, zij pijpte me, zij neukte me. Maar even goed vond ik het wel lekker, dat zij het heft in handen nam. Maar nu was het tijd de rollen om te draaien. Ik ging op mijn knieen naast haar zitten en begon met haar borstjes.

Die dreven boven op haar buik en de tepeltjes staken omhoog. Ik streelde ze en genoot van de veerkracht. Sylvia bleek hier erg gevoelig te zijn, bij elke aanraking kreunde ze. Ik kuste de tepeltjes, en zoog er voorzichtig aan. Ook speels bijten vond ze erg lekker. Daarbij streelde ik haar gladde en zachte buikje. Langzaam verlegde ik mijn aandacht naar haar onderbuik. Ze had haar benen al wijd uit elkaar gelegd en ik ging maar meteen tussen haar benen in liggen. Mijn gezicht vlak voor haar geurige kutje. Het rook hier zo zwoel, zo geil.

Haar lipjes waren nog nat van ons heerlijke neukpartijtje zonet en ook nog gezwollen. Tussen de lipjes zag ik het vocht staan. Ik begon haar lipjes teder te likken en Sylvia reageerde door diep in te ademen en te steunen. Ze trok haar benen op, zodat haar lipjes verder open gingen. Ook kon ik haar kontje nu bereiken. Zover was het echter nog niet, ik wilde haar kutje eerst alle aandacht geven. Ik liet een vinger in haar natte grotje glijden en voelde hoe strak ze was. Ik draaide mijn vinger in haar warme holletje en voelde met mijn vingertop haar g-spot. Ze sidderde en draaide met haar heupen. Hier was ze erg gevoelig.

Ik kuste haar lipjes en stak mijn tong uit. Die gleed richtig clitje en de reactie van Sylvia liet me merken dat ik goed op weg was. Een beetje plagerig nam ik telkens een aanloopje richtig haar clitje, maar stopte net voordat ik er was. Sylvia duwde haar heupen dan zo dat haar clitje tegen mijn tong aan zou komen, maar ik trok mijn tong dan snel weg. Dit maakte haar gek en ze kreunde gefrustreerd. "Toe nou!" zei ze, "doe niet zo gemeen, lik m'n clitje. Alsjeblieft!"

Maar ik liet me niet overreden en bleef haar minuten lang zo verwennen. Ze werd gek en ik merkte dat ze steeds meer opgewonden werd. Het was een voelbare spanning. Ik had het gevoel dat als ik nu haar clitje zou aanraken, dat ze in één ontlading zou klaarkomen. Toch ging ik nog even door, daarbij ritmisch langs haar g-spot wrijvend en met een stevige tong het gebied rond haar clitje likkend. Ze lag inmiddels met gesloten ogen te wachten op het moment. Ik besloot haar de volle laag te geven en verschoof het puntje van mijn tong precies op haar harde donker rode knobbeltje.

Ik had gelijk: vrijwel meteen kwam Sylvia heftig klaar. Het was even stil en toen kwam ze met een lange schreeuw klaar. Ineens had ik een nat gezicht. Jezus! Sylvia's kutje spoot me krachtig in mijn gezicht. Oh man! Wat lekker! Ik opende mijn mond om wat van het geile vocht op te vangen. Jezus, wat was dit supergeil! Sylvia lag met heftige en hoorbaar te hijgen en met elke adem tocht spoot er weer wat uit haar kutje. Zo bouwde het af, en lag ik met een kletsnat gezicht tussen haar benen. Oh god, wat was dit heerlijk! Ik keek haar triomfantelijk aan. Sylvia voelde zich wat schuldig en zei "Oh sorry! Oh dit gebeurt haast nooit, alleen als ik zelf speel". Maar ik zei haar dat ik het heerlijk vond. Ik had dit nog nooit gezien, er alleen maar van gehoord, en ik vond het zo ontzettend opwindend.

Ik kwam op haar liggen en we kusten elkaar, ze likte mijn natte gezicht en ook ik genoot van de smaak en het gevoel van haar kutsap vermengd met het vocht uit haar kutje. Minuten lang bleven we zo tongen. Het had iets heel intiems, dat ik dit mee mocht maken en zo intens in elkaar opgingen. We neukten daarna nog uitgebreid en genoten een fijne, lange avond van elkaar.

Onze skivakantie was de week erna en we spraken af, dat we elkaar tijdens het skieen niet zouden benaderen. De kans was veel te groot dat dit zou opvallen, zo onder de ogen van onze partners. Wel bekeek ik regelmatig met andere ogen, deze vrouw kon heftig spuitend klaarkomen, en dat te weten maakte het best geil...

09:06 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-08-10

Janneke

Ik kwam Janneke tegen in de koffiekamer. We werkten op twee verschillende afdelingen, maar we zagen elkaar wel regelmatig in de koffiekamer. We konden samen best lekker kletsen en ik vond dat ze er mocht zijn. Ze valt precies in de groep vrouwen waar ik een flinke interesse in heb: een vrouwelijke vrouw, moeder, zo rond de 35-40 jaar, een beetje stevig of gezet, maar vastbesloten er nog leuk uit te zien en met succes. Voordat ik de koffiekamer binnenkwam was ze in gesprek met iemand die net vertrok. Het gesprek ging over fotografie.

Ik vroeg haar of ze ook aan fotografie deed. "Ja!" antwoordde ze, "ik probeer altijd wel een paar leuke plaatsjes te maken." "Wat voor camera heb je?" vroeg ik haar. "Een Canon, een EOS300. En jij? Fotografeer jij ook?" Ik knikte bevestigend, en zei "Ja, ik heb een Nikon D40 met een zoomlens".

Janneke vroeg wat ik zoal fotografeerde. Ik zei "Voornamelijk natuur en architectuur". Ze ging verder: "Ik doe aan portret fotografie, doe je dat ook wel eens?". "Nee" zei ik, "sterker nog, ik heb liever geen mensen op mijn foto's, dat is me veel te moeilijk om die bij een natuur- of architectuurfoto erbij te krijgen zodat het er dan ook nog een beetje uitziet."

"Ja, dat klopt, maar bij portretfotografie maak je een foto van iemand, dat is dan het onderwerp waar het om draait op de foto." Ze pakte haar telefoon. "Kijk" zei ze, en ze wandelde door de menu's van haar telefoon heen. "Deze bijvoorbeeld" zei ze, en ze liet me het schermpje van haar telefoon zien.

Jezus! De foto op het scherm liet Janneke zien, maar bloed-mooi opgemaakt. Ik staarde gefascineerd naar haar foto. Daarnaast een prachtige compositie en een hele mooie belichting, alles klopte aan haar en aan de foto. Aan de onderkant van de foto zag ik de aanzet naar een gewaagd niemendalletje. Door de foto precies op die plaats af te snijden, kreeg de foto een erotische sfeer. In je fantasie kon je je van alles voorstellen. En fantaseren, daar ben ik goed in....
Het was echt een prachtige foto. Ik vroeg of ze die zelf had gemaakt. "Ja!" antwoordde ze toch wel trots, "Mooi he? Het heeft me een uur en 25 opnames gekost om uiteindelijk bij deze te belanden" "Wauw!" zei ik, "ik vind hem echt heel mooi...". Wat ik niet durfde te zeggen was dat ik niet alleen de foto heel erg mooi vond, maar haar ook.

"Doe je dat wel vaker? Een zelfportret maken?" vroeg ik aan Janneke. "Ja, toch wel, ja. Van tijd tot tijd heb ik zin om mezelf te fotograferen, en ga ik daar eens voor zitten. Het voordeel is dat je alles onder controle hebt, het nadeel is dat je jezelf pas kunt bekijken als de foto is gemaakt. Je moet veel foto's maken voordat je bent waar je wilt." Daar gaf ik haar gelijk in. Ik ging verder, ik wilde het weten: "Ennuh.... het is toch best een erotische foto, doe je dat ook vaker?" Ik probeerde niet te blozen, maar had het gevoel dat dat niet helemaal lukte. Ook zij keek wat schaapachtig en zei toen "Nee..... dat is iets van de laatste tijd... ik wilde het eens uitproberen".

Met kloppend hart ging zei ik: "Nou, ik moet zeggen, het is een hele opwindende foto. Ik bedoel, je wordt als kijker nieuwsgierig gemaakt naar wat je daar aan had. "Ja he?" antwoordde ze, "dat was ook de bedoeling... ik vind hem zelf erg erotisch..."
"Ik ook. En als je het niet erg vind dat ik het zeg, maar: ik vind je op de foto een hele mooie vrouw...", waarbij ik naar de foto wees. Meteen voelde ik de teneur, in het echt niet dan? Ik probeerde te corrigeren: "In het echt ook hoor, maar uhhhh...." Ik voelde het zweet op mijn voorhoofd verschijnen. Ik verzandde in uhhhhs. Man, dat ik dat gezegd had! Gelukkig pikte ze het goed op "Heee, het is al goed hoor. Je hoeft je niet te verontschuldigen. Ik begrijp je wel. Maar dank je, leuk dat je dat zegt. Kijk dat mooie komt ook door de make-up en het licht, he?" probeerde ze. Er viel even een stilte in ons gesprekje.

Ik probeerde te herstellen en het gesprek weer op gang te krijgen: "Maar portretfotografie, nee dat heb ik nog nooit gedaan. het lijkt me wel heel leuk om het te kunnen. Sommige portretfoto's, zoals die van jou hier zijn heel mooi om te zien, die stralen dan echt iets uit." "Door veel te doen en veel uit te proberen, dan kun je dat leren, he? Zo ben ik ook begonnen." zei ze. Na wat drentelen kon ik niets anders dan terug naar mijn kantoor lopen, en ik maakte aanstalte om te gaan.

Ze rommelde wat aan haar telefoontje en leek even te twijfelen. Maar toen zei ze "En deze heb ik ook nog, wat vind je daar van?". Ze draaide het schermpje weer naar me toe. Ik keek en hield mijn adem in. Mijn god.... ook op de foto was ze te zien, in hetzelfde niemendalletje, maar nu tot aan haar navel. Ze stond voorover gebogen, met haar haar langs haar gezicht. Door de zwart transperante stof waren duidelijk haar borsten met kleine tepels te zien. Het was een echte glamourfoto, een ontzettende opwindende glamour foto. Ik kon mijn ogen niet losrukken van het kleine schermpje.

Ze beet op haar onderlip, in afwachting van mijn oordeel. Ik keek haar aan en kon niets uitbrengen. "En? Wat vind je ervan?" drong ze aan. "Jezus! Dit is echt mooi! Maar ook uhhhh heel opwindend! Ik vind hem echt heel mooi. En jou ook...." kraamde ik uit. Weer keek ik naar het schermpje. Man, wat opwindend. Ze was gewoon hot, dit was niet meer gewoon erotisch. Nee, ze straalde sex uit op deze foto. Tot nu toe had ik er nog niet opgelet, maar ik voelde mijn pik groeien. Nu wist ik helemaal niet meer wat te zeggen.

We gingen beiden naar ons kantoor terug. Eenmaal achter mijn scherm kon ik moeilijk aan andere dingen denken. Jezus, wat zou het heerlijk moeten zijn om Janneke zo te kunnen zien in real life. Te zien hoe ze beweegt, hoe haar blonde lokken bewegen als ze foto's aan het maken is. Haar stevige borsten die trillen als ze loopt. Hoe ze haar niemendalletje aantrekt en zich opmaakt. Alleen al hier aan denken zorgde voor een aangenaam gevoel in mijn broek.

Kennelijk moest zij ook aan het gesprekje van net denken: de computer piepte dat er een mailtje van haar was. Als onderwerp had het mailtje "Alleen openen als je alleen bent...". Mmmmmm, spannend. Aan het paperclipje zag ik dat er een document aanhing. Ik keek om me heen, en keek of niemand in de buurt was. Ik ging zo zitten dat de enige collega die op mijn scherm zou kunnen kijken niks zou zien. Ik opende het document. Ik keek regelrecht in de blauwe ogen van Janneke. Ogen die zwoel en geil keken. Ze lag op haar rug, met haar haar rond haar hoofd. Ook dit was een geile foto. Maar het allermooiste: ze had één hand in haar niemendalletje zitten en hield daarmee een van haar borsten vast. De andere arm hield ze zo te zien tussen haar benen. Ook deze foto was halverwege haar arm afgesneden. Voor mijn gevoel minutenlang keek ik naar haar. Ik vond haar zo opwindend. Er gleed een gelukzalige glimlach over mijn gezicht toen ik me realiseerde dat ze me deze foto uit eigen beweging toestuurde. Dat deed ze niet zo maar natuurlijk.

Ik keek of er nog tekst in het mailtje stond. Eronder stond getypt:


Hallo Jeroen,
ik had nog een foto van mezelf, maar eerlijk gezegd durfde je die niet te laten zien, waar ik bij stond. Toch wil ik hem je laten zien, dus daarom dit mailtje. Ik hoop dat je hem leuk vindt (en dat mag je me best laten weten :-) ).
En er is nog iets dat ik je zou willen vragen, maar ook niet durfde :-( (Wat ben ik toch een bange kwezel he?). Zou je het leuk vinden om samen eens portretfoto's van elkaar te maken? Zo zou jij dat kunnen leren en ik krijg eens een ander model. Ik ben jou model, en jij bent mijn model. Laat maar weten of je dit zou willen, maar het hoeft niet he?

Groetjes,

JannekeZo! Ik was even stil. Ik zag in gedachte hoe ik er bij mocht zijn als ze zich opmaakt, dat ik haar mocht fotograferen, dat ze naar me keek, dat ik een tijd in haar buurt kon zijn. Het leek me in één woord fantastisch. Natuurlijk wilde ik dat! Ik dacht niet langer na en typte een antwoord, dat natuurlijk niet al te gretig mocht zijn:


He Janneke,

Dank je voor je prachtige foto! Hij is niet alleen heel mooi, maar ook heel opwindend! :-)
Samen foto's maken lijkt me super! Samen zo iets uitproberen is leuk. Wanneer had je ongeveer in gedachten?

Bedankt voor het aanbod.

Groetjes,

JeroenIk stuurde de mail weg en keek nog even naar die geile ogen op de foto. Ze leken me op te zuigen, me te lokken. Vrijwel meteen kwam er antwoord:


Hoi Jeroen,

Dank je voor je complimentjes! Ik moet er van blozen :-)
Leuk dat je samen foto's wilt maken. Volgende week maandag en dinsdag is mijn man naar het hoofdkantoor van zijn firma in Frankrijk. Dan zouden we 's avonds foto's kunnen maken. Laten we voorlopig op 20u00 houden, dan heb ik de kinderen in bed en heb ik mijn handen vrij. Kun jij dan ook? Anders wordt het pas over drie weken.

Groetjes,

Janneke
x
Vooral het x-je onder haar naam viel me op. En gaf me een goed gevoel. Ik mailde terug dat ik op maandagavond kon en vroeg haar waar ze woonde.
Weer kwam er een mailtje:He Jeroen,

ik woon op Francoisstraat 12. Ik zal je mijn mobiele nummer geven: 06-55512345 Mocht er nog iets tussen komen (ik werk dinsdag pas weer), dan kun je me sms-en en dan spreken we iets nieuws af.

Grtjes,

Janneke
xDit keer stuurde ik een sms terug:


he janneke, hier is mijn mobiele nummer, dan heb je dat ook. Tot maandag x jeroen


Het weekend wat er tussen zat was zwaar en ging langzaam. Ik maakte mijn fotocamera in orde en zorgde dat de batterijen opgeladen waren.
Ik kon niet wachten tot maandagavond en in de loop van de middag kreeg ik een smsje van haar:


wachten duurt lang he? :-) ik kijk uit naar vanavond, lijkt me super leuk. x janneke


Ik smste terug dat ik ook op hete kolen zat.

Met kloppend hart belde ik bij haar aan. Ik keek even of de buren achter de geraniums zaten. Gelukkig waren de tuin hier behoorlijk verdekt gelegen en kon je niet zo maar zien wie waar naar binnen gaat.
Ik hoorde haar aankomen lopen en ze maakte de deur open. "Ho-oi!" verwelkomde ze me vrolijk. Ze bleef een beetje achter de deur staan. Ze was zwaar opgemaakt. Wat een mooi gezicht, zeg! Helder rode lippen, mascara, smoky eyes. Prachtig! Net zoals op haar glamour foto's. Pas toen ik binnen was, zag ik dat ze een ochtendjas aan had.

Een beetje onwennig keken we elkaar aan. "Je bent er al helemaal klaar voor?" vroeg ik haar toch wat opgelaten, en knikkend naar haar ochtendjas. "Ja!" zei ze, ik ben vanmiddag in bad geweest en heb me daarna helemaal opgetut. Ik heb er zin in! En jij? Ook klaar?". Ik antwoordde dat ik niet echt de gelegenheid had gehad me op te doffen, want de familie was gewoon thuis. Dat maakte het natuurlijk ook een beetje spannender. "Oh, dat geeft niet hoor..." zei ze overdreven nonchalant. Ook bij haar was de spanning te merken.

"Zullen we maar naar boven gaan, dan kunnen we daar de foto's maken" stelde ze voor. Even kwam de vraag op, waarom ze helemaal in bad was geweest en een ochtendjas aan had als we protretfoto's gingen maken, maar ik klaagde niet en verdrong de vraag. Ik volgde haar de trap op en zag dat ze zwarte laarsjes met hakjes aan had. Volgens mij had ik wel eens gezien dat ze die op het werk droeg, ze stonden haar in ieder geval erg mooi. Wat me ook weer opviel waren haar brede heupen. Haar kont wiegde heen en weer bij elke tree die ze nam. Dat vond ik nou net zo mooi aan haar. Die brede kont. In een strakke spijkerbroek was dat allemaal beter te zien als in de ochtendjas die ze nu droeg, maar zo vlak voor je oog, dan kun je het niet missen. Een heerlijk gezicht.

Ik had verwacht dat we naar haar slaapkamer zouden gaan, maar ze liep nog een verdieping verder de trap op, naar de zolder. Ze zei dat ze op zolder goed licht en een mooie achtergrond voor foto's had. Eenmaal boven zag ik inderdaad een zee van licht en haar camera op een statief. Voor de camera, een opgedekt bed met zwart satijnen lakens en een achtergrond bestaande uit een meubeltje met bloemen, een schemerlampje etc. Het was een klein studiootje. Ze had het goed voor elkaar hier. Maar een bed? Ging het toch iets anders worden als portretfoto's?

"Hoe zullen we beginnen?" vroeg ze. "Nou, laten we gewoon eens een paar foto's maken en eens kijken hoe dat eruit ziet." stelde ik voor, terwijl ik mijn camera pakte, "Zal ik beginnen met foto's te maken?" "Ok. Wil je dat ik ga zitten, of liggen?" vroeg ze me weer. "Blijf maar even staan, dan probeer ik eerst wat portret foto's, goed?" stelde ik voor. "Ok, dan ga ik hier staan" zei ze.

Ik begon in te stellen en maakte foto's van haar gezicht. Terwijl ik dat deed bedacht ik me dat ze toch wel een mooie meid is, en dat ik een geluksvogel was, om haar zo te mogen fotograferen. Janneke keek soms serieus en lachte dan weer. Als ze serieus keek, had ze prachtige ogen. Als ze lachte zag ze er erg lief en onschuldig uit. Gaandeweg raakte we wat losser en werd ze uitdagender. Ze begon zwoel te kijken en suggestieve houdingen aan te nemen: een schouder naar voren, haar borsten vooruit te duwen, voorover te staan. Ik merkte dat dit me niet onberoerd liet. Ik genoot hiervan. Ik voelde een niet onaangenaam gevoel in mijn buik.

Op een gegeven moment was mijn geheugenkaartje vol en liep ik naar mijn tas om een nieuw te pakken. Terwijl ik daar mee bezig was, hoorde ik haar zeggen "Jeroen.... niet schrikken he?". Meer als reactie op haar vraag, dan om antwoord te geven draaide ik me om. Jezus! Ze had haar ochtendjas uitgedaan. Janneke stond in een prachtig zwart setje voor me in het licht. Een jarretel-topje, en mooie kousen. Onder haar topje een mooi klein slipje, iets of wat transparant. Ik slikte eens, wat ik kon door de stof van het slipje haar schaamlippen en haar gladgeschoren kutje zien.

Ze keek me verlegen en breekbaar aan. Een rare combinatie: verlegen en tegelijk opwindend. Voor mij in ieder geval wel. Dat ze dit durfde! Voorzichtig vroeg ze me op zachte toon "En? Bevalt het je? Zou je zo foto's van me willen maken?". Ik slikte nog eens "Wauw Janneke! Jezus! Ik weet.... Ik moet... Wauw, wat mooi! Ik weet niet wat ik moet zeggen... Ja, natuurlijk wil ik foto's maken." Ik probeerde zo gewoon mogelijk te doen, alsof we dit samen even gingen doen. Maar inwendig voelde ik me flink opgelaten. Toch voelde ik mijn paal opzwellen, een fijn gevoel, dat wel. Ik probeerde aan de gang te gaan, maar het was erg moeilijk concentreren. Mijn ogen werden naar haar heerlijk verschijning getrokken: haar blanke huid, haar rondingen, haar nauwelijks bedekte kutje, haar mooie lange benen met kousen en laarzen.

Toch begon ik met afdrukken en Janneke begon per foto van houding te veranderen. Geleidelijk aan kwam ze uit haar schulp, liet ze de verlegenheid achter zich. Ze werd zelfbewuster, misschien ook omdat ze zag dat ik me zoveel mogelijk op fotograferen concentreerde. Ze besefte wel degelijk dat ze erg verleidelijk was, en ik zag dat ze daar van begon te genieten. Ik had het moeilijk. Na een paar foto's wilde ze de opnames eens bekijken. Ze kwam achter de camera meekijken op het schermpje. Ik was me erg bewust van haar, ze stond naast me, dicht naast me, ik voelde haar warmte. Ze rook naar zeep, in plaats van naar de camera te kijken, keek ik naar haar. Gefascineerd staarde ik naar haar, terwijl zij commentaar gaf op de foto's: "deze is ook mooi, kijk, die is erg vereidelijk..... deze kun je mooi uitsnijden...."

Ik hoorde het wel, maar staarde gefascineerd naar de aanzet van haar borsten in het jarretel-topje. Haar blanke huid was erg mooi. Zag er zacht uit. Wat zou ik haar graag strelen. Mijn paal bemoeide zich ermee, en ik voelde wat kouds, er waren beslist al druppels voorvocht uitgelopen. Ze draaide zich naar me toe, en zag me staren. Haar blik verzachtte "Heeeej, je kijkt zo naar me..." Ze had me door. "Gaat het? Je kijkt alsof je nog nooit een vrouw in lingerie hebt gezien". Ik keek haar aan, "Niet in het echt met zulke lingerie, nee..." antwoordde ik. "Nee?" vraagt ze me, en voor dat ik het weet wijdde ik uit over het gebrek aan erotiek en het gemis van verleiding thuis.

Na een korte stilte, stelde ze voor dat zij nu foto's ging maken. Ik ging achteruit op het bed zitten en verwachtte dat ze me wel zou vertellen hoe ik moest gaan zitten. Ze maakte een paar opnames en keek me dan aan langs haar camera. "Zou je het leuk vinden als ik een reportage van je maak, een serie opnames met een verhaallijntje erin?" vroeg ze. "Oh ja, dat lijkt me leuk. Wat wil je dat ik doe?" vroeg ik haar. "Ga maar achterover hangen op bed, tegen het kussen aan, een beetje naar mij gericht..... ja, zo ja" zei ze. Ze maakte weer een paar opnames. "Mag ik je vragen je overhemp open te knopen" vroeg ze weer. Ik kreeg er een warm gevoel bij. Ik wilde me best een stuk uitkleden voor haar.

Ik voldeed aan haar verzoek. Een voor een gingen de knoopjes open en Janneke klikte er op los. "Mooi... oh ja, leuk zo.... ga maar door. Laat je overhemd zo maar even open hangen, nog niet uitdoen..." Ze pakte een kastje, dat ik herkende als een afstandbediening voor een camera. Ze kwam aan de achterkant van het bed staan en zei dat ze eens een erotisch getinte foto wil maken. Of ik dat goed vond. "Mag ik?" vroeg ze me, en ze legde haar hand op mijn borst tussen het overhemd in. Mmmmm, allereerst een lekker gevoel, haar warme hand, maar ook een erotische gezicht. Slanke vingers en rode nagels die suggestief op mijn borst lag. "Ja.... het voelt erg lekker". Ze lachte. Ze was nu weer zo lekker dichtbij, ik voelde me heerlijk opgewonden raken, het idee dat ze me daar aanraakte.... zalig. Ik zag de bult in mijn broek groeien en hoopte maar dat ze het niet zag....

Met de hand die niet in beeld is, drukte ze af. Ze maakte een hele serie, telkens met haar hand iets verder onder mijn overhemd. Mijn pik groeide en ik genoot van haar bijna strelende hand. Bijna tintelend, eletriserend. Ineens zag ze de bult in mijn broek even opzwellen, mijn pik was aan het kloppen: "Ohhhhhh, Jeroen.... ik zie je broek uhhhh groeien" zei ze, "vind je dit opwindend?" "Uh ja.... uh tja, ik uh...." ik wist even niets te zeggen op haar directe vraag. "Nou ja, kijk, je loopt erbij in opwindende lingerie, ik vind je erg mooi, je bent dicht bij, en je raakt me aan..... Dus uh ja, ik vind dit heel opwindend." zei ik toch wel wat verlegen.

"Geeft niks, ik vind het zelf ook erg opwindend... en ik geniet ervan, jij hopelijk ook" zei ze. Nu ik wist dat ze er meer vanzelfsprekend mee omging, voelde ik me ook wat meer op mijn gemak. Ik begon er aan te wennen. En toch kwam haar vraag onverwacht: "Ik zou nog een stapje verder willen gaan... Als je het niet erg vind  tenminste en alleen als je het echt wilt." "Wat wil je dan?" vroeg ik haar. "Ik zou graag een fotoserie maken waarin je gaandeweg al je kleren kwijtraakt." zei ze "Alleen als je het echt wilt he?"

Wow.... dit ging wel een stap verder. Maar toch trok de gedachte me wel aan. De sfeer was toch al best opwindend, er broeide iets. Iets heel intiems, alsof de wereld bestond uit alleen wij op die zolder. Ik stemde in, en ze was blij. Terwijl ze foto's maakte, trok ik mijn overhemd uit, daarna mijn broek. "Oh, wat een mooie foto!" riep ze uit, "dit is zo erotisch!" Ik lag half op bed met mijn broek op mijn knieen. Ik vroeg me af wat er zo erotisch was aan deze houding, maar toen zag ik de donkere vochtvlek in mijn boxer. Mijn half stijve pik was al een tijdje aan het druppelen.

Ik streelde mijn buik, genoot daar wel van. "Oh ja, dit is mooi!" riep ze weer uit, "streel jezelf! Dat is opwindend" Ik bleef mezelf strelen, genoot er ook van. Ze maakt de ene foto na de andere. Ik liet mijn hand ook over mijn broek glijden, en voelde mijn harde pik kloppen. Janneke zag het ook, en lachtte. "Genieterd!" riep ze vrolijk. Dat stelde me nog meer op mijn gemak. Het voelde bijna vertrouwd aan. Met een wijsvinger streelde ik over de vochtige plek in mijn boxer en voelde hoe glad dit was. Lekker.... De volgende stap was dat ik mijn hand in mijn boxer liet glijden en mijn paal vastpakte. De warmte en zachte huid van mijn ballen was fijn om te voelen. Ik was opgewonden, en het was gewoon heerlijk om mijn pik vast te houden. En het feit dat Janneke toekeek, voegde er toch echt wel iets extra's toe. Ondanks het feit dat we dit nog niet eerder hadden gedaan. Ik was de schaamte of verlegenheid voor dit moment voorbij en genoot van mezelf en wat ik voelde. Alhoewel dit niets voor mij is, was dit toch een tikkie exhibitionistisch...

Ik keek Janneke aan, en ze keek weer langs de camera. "Je hebt het wel naar je zin he? Zo lijkt het toch in ieder geval....". Ik moest dat beamen, ik voelde me heerlijk opgewonden en had er goed gevoel bij dat haar te laten merken. Janneke merkte dat en gebruikte dat, ze ging stapje voor stapje verder. "Durf je je boxer uit te doen, en dat dan nog eens te doen?" vroeg ze me, terwijl ze door de camera keek. "Ja, dat durf ik wel..." zei ik, na even nadenken, en ik begon mijn boxer naar beneden te schuiven. Janneke klikt nu onophoudelijk. Ik grapte "Dan zal je zien dat dadelijk je geheugenkaartje vol is, net als ie tevoorschijn komt." "Nou, dan mag je jezelf twee keer uitkleden" zei ze gevat.

"Dat zou ik graag voor je doen...". Het was eruit voor dat ik er erg in had. Geschrokken keek ik haar aan, en ook zij keek mij aan. En het was nu dat ik voor het eerst een geile blik in haar ogen zag. "Lijkt me heerlijk...." zei ze heel zacht. Tot dan toe hadden we kunnen zeggen dat we foto's van elkaar maakten, erotische, maar nog steeds gewoon foto's. Maar met dat laatste zinnetje vertelden we elkaar ondubbelzinnig wat we wilden: elkaar.
Op dat moment zwaaide mijn stijve pik uit mijn boxer. In vol ornaat wees ie naar boven. Janneke's camera klikte onophoudelijk. Geil als ik me voelde besloot ik haar te geven waar ze op wachtte. Ik begon mijn pik te strelen en omvatte mijn ballen. Een lekker gevoel en ik sloot mijn ogen. Kronkelde. Ik keek naar Janneke en bedacht wat het heerlijk zou zijn als zij dit alles bij me deed. De gedachte liet mijn pikt heel stijf worden en dat zag ze.

Ik wilde meer, ik verlangde naar meer. Ik begon me langzaam af te trekken. De warmte van mijn hand voelde goed. Ik voelde het gevoelige randje van mijn eikel onder mijn vingers doorglijden. Het bezorgde me een lekker gevoel. Met mijn vingers streelde ik mijn gladde ballen en ik genoot van de zachte huid die door de opwinding strakgetrokken werd. Ik keek non-stop naar haar. Ze stond maar foto's te maken, maar wel in heerlijk lingerie. Ik zag haar bewegen en bedacht hoe zalig het zou zijn om met haar te vrijen. Om haar langzaam uit te kleden, overal te kussen en strelen en haar heerlijk lichaam te verwennen. Haar te zien huiveren als ik met mijn vingers en lippen haar zou verwennen, hoe ze haar ogen sloot in extase als mijn tong haar intieme plekjes likte.... hoe ze kermde. Ik zou haar graag horen kermen, haar horen kreunen. Of zou ze stil zijn?

Ze kwam achter de camera vandaan, met de afstandbediening in haar handen. Ze bleef klikken. Ik bleef me langzaam aftrekken en voelde me heerlijk geil.  We kijken elkaar aan, en aan haar geile ogen zie ik het verlangen. Haar blik, haar lingerie, haar mooie lijf, samen met haar tong die haar rode lippen nat likte. Wauw! Ze kwam naast me op bed zitten. We keken elkaar aan. Ze legde haar hand op mijn borst en streelde me, haar vingers kroelden door het borsthaar en ik voelde me als was in haar handen. haar vingers streelden zacht rondjes rond mijn tepel en een scheutr van genot schoot door mijn lijf. Jezus wat lekker. Ik sloot mijn ogen en liet haar begaan. Ze wist heel goed wat ze deed! Ze wreef haar slanke vingers over mijn tepels heen en was bewsut bezig me op te winden. Ze kwam nog dichterbij en drukte haar rode lippen tegen mijn tepel. Links en ook rechts. Zachtjes er aan zuigen, met haar tong. Jezus, dit was heel erg lekker! Ik voelde dat het niet meer lang kon duren. Ik was me heel erg bewust van de nabijheid van haar lichaam, ze straalde warmte uit. Ik genoot intens, en samen met het aftrekken, wist ik dat het niet lang meer zou duren. Ze bleef me maar likken, kussen en strelen op mijn tepels, en ineens was het zover! Ik beleefde een intens lekker orgasme.

Kreunend en kronkelend kwam ik klaar en spoot een straal wit zaad over mijn buik. Het gevoel was overweldigend. Een krampend gevoel in mijn buik maakte dat ik me heerlijk voelde. Ik gaf het een paar tellen en keek haar daarna aan. Bij Janneke zag ik de ronduit wellustige blik in haar ogen. "God.... wat lekker..." mompelde ik. "Dat vind ik ook... Jeroen,.... ik ben heet, je hebt me zo opgewonden!" zei ze.

Ze keek verlekkerd naar me. En ik keek genietend naar haar. Ze kwam dichterbij, ik voelde weer haar warmte en rook weer haar huid. "Jeroen..." fluisterde ze, "...laat me je kussen". Dichterbij... nog dichterbij. Het zaad op mijn buik was totaal vergeten. Haar lippen, ik wilde haar lippen. Die rode lippen. Terwijl ze dichterbij kwam keek ik naar haar rode lippen. Oh god, ik wilde die mooie rode lippen voelen, zien, voelen!

Een vonkje sprong over toen onze lippen elkaar raken. Vanaf het begin voelden haar lippen zacht, warm, soepel, teder, lekker en ga zo maar door. Teder kusten we elkaar langdurig. Ik hing achterover en zij zat naast me over me heen gebogen. Ergens in de verte voelde ik hoe haar borsten in dat mooie topje me heel zachtjes raakten. Het was heerlijk om onze lippen te voelen genieten van elkaar. Geduldig elkaar strelend met lippen en tong. De indruk die ik van deze kussen van haar kreeg is vooral "lief". Ze was zo lief als ze kuste. Eerst waren het onze lippen alleen, maar ik nam haar hoofd in mijn handen, mijn vingers in haar hals. Ze was lekker warm en ik vond het zalig haar vast te kunnen houden. Ze liet het ook graag toe. Onze monden draaiden over elkaar, waarbij onze lippen elkaar niet los wilden laten. Haar blonde haar was zachte en rook lekker.

We keken elkaar zonder woorden aan en kusten weer verder. Het was alleen Janneke en ik en verder niets. Ik genoot hier heel erg van, ik wilde nog veel meer voelen. Ik begon haar lijf te strelen en fluisterde in haar oor hoe mooi ik haar vond. Ze keek me aan, en zag dat ik meende wat ik zei. Ze kuste me en streelde mijn naakte lijf. Daarbij kwam haar hand terecht in de natte plek op mijn buik. We keken allebei naar haar hand en moesten lachen. "Sorry" zei ik. "Nee, geeft niks", zei ze en ze pakte een lap en droogde haar hand en mijn buik. Eenmaal droog ging ze verder en kusten we elkaar opnieuw. God, wat was dit zalig!

Ik streelde haar en schoof de bandjes van haar schouder. Erg sexy. Ik bekeek haar uitgebreid en streelde haar daarbij. Alhoewel ze haar lingerie nog steeds aan had, genoot ik ontzettend van haar mooie lijf. Ze merkte het, "Weet je dat ik me ontzettend begeerlijk voel in deze mooie lingerie. En de manier waarop je naar me kijkt maakt dat gevoel alleen maar sterker. Ik heb me nog nooit zo vrouwelijk en zo mooi gevoeld. Het is lang geleden dat ik me begeerd heb gevoeld, Jeroen. Ga alsjeblieft nog lang door...."

Dat was ik ook van plan. Met wat kussen en tongen liet ik mijn handen over haar borsten glijden. Even bang voor haar reactie, maar ze bleek er heftig geil op te reageren. "Ohhhhhhhh" zuchtte ze wellustig, "ohhhhhhh jaaaa!". Ik merkte dat haar borsten harde tepeltjes hadden en ik schoof de cups van haar topje tot onder haar borsten. Allemachtig, wat was dat mooi om te zien. Ik staarde gefascineerd naar haar borsten en streelde ze, met mijn duim en wijsvingers. Ze pakte mijn hoofd en drukte het richting haar borsten. Ik kuste de tepels en begon haar uitgebreid aan haar tepels te likken en zuigen. Janneke kreunde en legde haar hoofd in haar nek. Ze gaf zich over aan het genot.

Ze ging achterover liggen en kroop verder het bed op. Ze keek me aan, afwachtend. Ik zat voor het bed, en greep naar haar slipje. Ik trok de stof naar beneden en Janneke tilde haar kont op. Ik schoof het stukje stof naar beneden en staarde naar haar kutje. De lipjes waren van opwindig al flink gezwollen. Het slipje schoof over haar laarzen en was al vergeten voor het op de grond lag. Haar kutje kreeg mijn aandacht. Ik streelde haar langs haar benen omhoog tot aan haar schaamstreek. haar kousen voelden glad aan, en ik vond het haar ontzettend opwindend maken. Janneke legde haar ene been wat opzij, waardoor ik tussen haar benen de ruimte zou hebben.

Ik wilde haar ruiken. Een geil kutje rook altijd zo lekker, zo verleidelijk. Ik kwam dichterbij gekropen en Janneke keek gespannen wat ik voor haar in petto had. Ik keek haar aan en streelde even haar buik en borsten. Ik liet mijn hand onder in haar topje glijden. De stof was elastisch en strak.
Eenmaal liggend op mijn knieen was mijn gezicht vlak bij haar kutje. Het was helemaal glad, geen stoppeltje te zien. En het rook heerlijk, bedwelmend. Mijn vingers bereikten haar lipjes en streken er licht over heen. Janneke lag nu met gesloten ogen achterover en gaf zich over aan wat ze voelde. Met een paar vingers trok ik haar lipjes, uit elkaar. Dat ging makkelijk, want ze was erg vochtig. Ik bekeek het inwendige van haar kutje op mijn gemak: veel roze huidplooitjes, veel vocht, haar wat donkere clitje en een verlangend gaatje eronder.

Ik stak mijn tong uit en likte haar lipjes. Ze krampte samen, en kreunde. Mijn tong verkende haar lipjes die heel zacht aanvoelde. Ik likte het zacht en teder, en na een tijdje legde ze haar hand op mijn hoofd. Ze begon mijn hoofd in de juiste richting en houding te duwen. En vooral wat steviger tegen haar kutje. Ze kronkelde en kreunde zacht, "Oh jaaaaa Jeroen, Jezus wat lekker, ga dooooooorrrrr". Ik hoefde haar nauwelijks op te winden, ze was al zo geil als wat. Na een minuutje de binnenkant van haar kutje te hebben gelikt, zei ze "Ohhhh wat heb ik zin in je, wil je me alsjeblieft neuken?"

Ik moet zeggen, daar dacht ik zelf ook aan, ik kreeg zoveel zin in haar... Ze kwam overeind, en ze draaide zich meteen op handen en knieen om. Ze keek me verlekkerd aan en wiegde haar kont. "Kom in me!" moedigde ze me aan en mijn harde pik met natte voorhuid en eikel wees recht voor uit, naar haar kutje. Ze spreidde haar benen wat, zodat haar kutje lager zou komen. Zo kon ik beter in haar, en het was nog erotisch ook: een vrouw op knieen en dan nog met benen gespreid. Om het af te maken droeg ze dat fantastische zwart setje.

Ze drukte haar kont richting mijn pik, alsof ze wilde zeggen "Hier met die pik!". Ik verlangde hevig naar haar en bracht mijn pik in stelling. Ik wreef de eikel even tussen haar lipjes en voelde meteen de warme natheid. Ik drukte en voelde hoe haar lipjes werden opengedrukt door mijn eikel. Mijn eikel zonk langzaam in haar weg. Ik heb ooit eens gemerkt dat een vrouw het fijn vindt om in één keer gevuld te worden, dus langzaam maar beslist gleed ik in één soepele beweging helemaal in haar. Ondertussen zuchtte Janneke diep en lang. Ik voelde hoe haar kutje in mijn dikke paal kneep. Hoe ik haar opvulde. Alles heerlijk soepel en zacht, maar beslist stevig omkneld.

Ze keek weer achterom, we maakten oogcontact. Haar ogen schreeuwden het verlangen uit. En weer bewoog ze haar kont. Ze wilde de beweging, ze wilde me voelen. Langzaam heen en weer bewegend zag ik mijn natte paal in en uit haar kutje glijden. Ze sidderde en na een tijdje legde ze zich met haar buik plat op het bed. Alleen haar kontje stak nog omhoog en duidelijk zichtbaar was mijn dikke paal die in en uit haar lekkere sappige kutje gleed. Mijn god wat een prachtige stevige kont had ze toch. Ze keek me af en toe aan, steevast met een wellustige blik in haar ogen.

Ik voerde het tempo op, en zag haar reageren. Ze haalde sneller adem, ze draaide haar hoofd van links naar rechts. Ze kneep in de lakens met haar rode nagels. Ik neukte haar lekker snel en stevig. Stiekem hoopte ik maar dat ze snel zou klaarkomen, want dit ritme kon ik echt niet lang volhouden. Maar dat leek het minste probleem, ze begon de kreunen en ook te gillen "Nngggggggg, ja, jaaa, jaaaaaa, oh jaaaaaaaaaa!". Heftig kronkelend en schokkend kwam ze klaar, intens genietend van de golven van genot die haar overspoelden. Ik bleef haar neuken en zag haar blijven genieten. Wow, kon ze gewoon doorneuken? Jezus ja zeg, wat opwindend!

Toch moest ik het tempo omlaag doen, dit was voor mij niet te doen. Ze kwam weer op handen en knieen, en ging wat naar voren, waardoor ik uit haar natte gaatje gleed. Ze draaide zich snel om en ging op haar rug liggen. "Kom" fluisterde ze en ze strekte haar armen naar me uit. Ik kwam over haar heen hangen, ze trok haar benen omhoog en pakte mijn natte harde lul vast. Ze wreef ze gezwollen eikel over haar kutje heen en weer en zorgde ervoor dat haar clit flink gewreven werd. Daarna drukte ze hem weer in haar spleetje en drukte ik weer door. "Ahhhh" zuchtte ze en geil keek ze me aan. "Kommmmmmm" fluisterde ze en ze trok me boven op haar. Ik kwam op haar liggen en voelde haar warmte. Haar borsten, haar lichaam.

Ik begon te stoten en voelde hoe heerlijk diep ik in haar kon komen, tot aan de wortel. Een lekker gevoel, haar poesje was flink nat en ze kon er lekker mee knijpen. Onder mij maakte Janneke opwindende geluidjes als ze mijn stoten opving met haar heupen. Ik voelde het soppen in haar kutje, ik voelde haar kutsapjes langs mijn paal glijden. Toen ik me realiseerde dat haar kutje op mijn lippen, vingers en pik reageerde met zoveel vocht, dat ze snel nat werd van mijn aanrakingen, toen kwam ik vrijwel meteen heerlijk klaar. Het was er van het een op het ander moment. Ik ramde mijn paal diep in haar, het was een bijna ongecontroleerde beweging. En het voelde intens goed om op dat moment heftig te spuiten.

Ook Janneke leek dit moment weer te gaan komen, misschien ook door het soppende gevoel, of door mijn heftige orgasme-stoot, maar feit is dat ze kreunend onder me klaar kwam en ze met haar nagels in mijn rug en schouders kneep. Ze hield me stevig vast en kneep in mijn kont. Zo lagen we na te schokken en te genieten van dit intense moment. Daarna kwam de zee van rust, ik gaapte. Met wat schaamte, dat wel. Het is iets dat een taboe schijnt te zijn bij goede sex, maar ik kan er niets aan doen en geef het ook gewoon toe: ik gaap als ik goed ben klaargekomen. Ze sloeg haar armen om me heen en kuste me. Zonder woorden.

We lagen wat in elkaars armen te murmelen. Te genieten van elkaars lichaam en warmte. Twee zielen met één gedachte. Kusten elkaar af en toe. Ik lag te bedenken dat ze als collega en ook tijdens het foto's maken best verlegen is, maar eenmaal in bed die verlegenheid van zich afsloeg en zich helemaal liet gaan. Een leuke combinatie die met erg opwond. Ik zei haar dat en ze moest er zelf om glimlachen. "Ja" zei ze, "dat heb ik zelf ook wel eens gemerkt. Ik ben best wat verlegen, maar van binnen een lekker geil meisje..." Ik sloeg mijn arm om haar heen en kuste haar teder.

Tedere kusjes, die langzaam over gingen in warme tongzoenen. De hele wereld werd weer kleiner, alleen Janneke en ik. Ik voelde haar zachte vingers weer over mijn lijf strelen. Ik keek haar aan, en zag in haar ogen weer die geilheid. Mmmmmmm, heerlijk.....


Die avond bekeek ik de fantastische foto's van haar en van mij. Voordat ik naar huis ging hadden we alle foto's die we gemaakt hebben gekopieerd en uitgewisseld, zodat we allebei alle foto's hadden. De laatste foto die ze had gemaakt was het mooiste. Ik had niet eens gemerkt dat ze die maakte. Het was een leuke verrassing achteraf: Het was een mooie foto van een lange straal zaad die over mijn buik heen schiet. Met in de hoek van de foto een blonde lok haar, van Janneke die met mijn tepel bezig was. Je kon niet precies zien wat Janneke aan het doen was en daarom straalde deze foto veel suggestie uit. Erg erotisch...

08:27 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

05-08-10

Ingrid III

Die morgen liep ik weer de tuin door. Dit keer stond ze niet boven aan de trap, maar ik hoorde haar roepen vanaf de bovenverdieping. Ik liep de trap op, me afvragend waar ze was. Eenmaal op de overloop zag ik haar in bed liggen, onder de dekens. "Hey" zei ik lachend, "ben je alvast maar in bed gekropen." "Ja" antwoordde ze, "ik dacht ik ga hier maar op je wachten".

Ik wilde de lakens terugslaan, om te kijken of en wat ze aan had. Maar ze hield me tegen. "Ho, even wachten. Je moet me vandaag verdienen" zei ze met een lachje. Mijn pik roerde zich en wilde genieten, maar het leek erop als of ik eerst aan het werk moest, al had ik geen idee wat. "En wat moet ik dan doen?" vroeg ik haar. "Je moet me opgeilen" zei ze. Ik schoot in de lach, "Volgens mij ben jij allang geil! Net als ik!" zei ik. Dat moest ze beamen, maar ze ging verder "Nee, maar ik zou je zo graag jezelf zien uitkleden voor me, strippen zeg maar... En als je dat gedaan hebt, dan mag je me zien. Dan ben ik voor jou.
Pleaeaease...."

"Ok, ik zal een poging doen" zei ik, wel wat aan mezelf twijfelend. Mijn gevoel voor ritme en dansen, over liever gezegd, het ontbreken daarvan was me wel bekend... Maar het feit dat Ingrid me dit vroeg en het deel uit liet maken van onze date, zorgde ervoor dat ik toch begon. In het begin aarzelend, en houterig natuurlijk. Ik knoopte mijn hemp open. Onhandig bewegend en draaiend met mijn kont. Ik streelde mijn eigen borst, streek over mijn tepels. Altijd een lekker gevoel. Ik begon er zelf lol in te krijgen. Ik zag dat Ingrid op een bepaalde manier begon te kijken, geil, hongerig. Ze beet op haar onderlip, en haar tong bevochtigde haar lippen. En dat wond mij weer op. Mijn paal werd wat harder, een aangename sensatie.

Mijn overhemp gleed op de grond. Ik wurmde de knoop van mijn broek los, en de rits volgde. Ik liet suggestief mijn hand in mijn broek glijden en sloot mijn ogen, geluidloos kreunend. Zacht de bult in mijn broek masserend en en nog steeds draaiend met mijn kont, keek ik Ingrid aan. Ik zag hoe ze onder de lakens lag te bewegen, en volgens mij zag ik haar handen rond haar kutje bewegen. Mmmmmm, ze lag lekker te spelen. Dat wond me op, lekker! Ik draaide om en schoof de broek van mijn kont af. "Mmmmmmm" murmelde Ingrid, "wat een lekker kontje..." Ik zei niets maar liet de broek op mijn enkels glijden en stapte eruit. Alleen nog in mijn zwarte slip draaide ik mijn heupen in het rond en streelde mijn eigen lijf. Af en toe keek ik over mijn schouder naar Ingrid. Ik pakte mijn pik vast en kreunde zacht. Ik hoorde hoe ze zacht kreunde "Ohhhhh, wat maak je me gek, ik verlang zo naar je" fluisterde ze, "kun je niet bij me komen?"

Maar nu was het mijn beurt, ik bleef voor het bed staan draaien en trok de slip van mijn kont af. Streelde mijn billen, en eerlijk het wond me ontzettend op dit vlak voor Ingrid te mogen doen. Het feit dat we elkaar nog maar net intiem kende en dan nu al zoiets te doen was best spannend. Ik pelde de voorkant van mijn slip van mijn harde paal af en zag tevreden dat de eikel al nat was en half uit de voorhuid kroop. Ik speelde met mijn pik, en merkte dat Ingrid haar adem inhield. Ze wist precies wat ik aan het doen was.

"Oh Jeroen, pest me niet langer! Kom hier, ik wil je. Laten we samen genieten, hier in bed." smeekte ze me. Ik deed mijn slip helemaal uit, en draaide me om, met mijn handen om mijn geslacht. Glimlachend keek ik naar Ingrid die met heerlijk geile smachtende ogen naar me lag te kijken. "Kom bij me in bed..." vroeg ze. "Neeeeejjj" zei ik, "nog niet". Ik liep naar de zijkant van het bed, waar ze lag. Met grote ogen keek ze afwisselend naar mij en mijn handen die ik nog steeds om mijn pik hield. "Mag ik hem niet zien?" vroeg ze me, "mag ik hem hebben?". "Zien wel..." zei ik terwijl ik mijn handen weghaalde en mijn pik naar voren zwiepte. Aan de natte en gezwollen eikel hing al een druppel voorvocht. "maar hebben... nee, dat nog niet. Ik was nog niet klaar namelijk...." zei ik wat geheimzinnig.

Ik nam mijn pik in mijn hand en begon te spelen, te bewegen. Ik keek haar aan, en zag hoe geil ze keek, strak naar mijn pik. Gebiologeerd keek ze hoe ik mezelf aftrok. Af en toe liet ik mijn hand onder mijn paal glijden en omvatte ik mijn ballen. Mijn ballen had ik gisterenavond nog gladgeschoren in bad. Het voelt zo heerlijk zacht als mijn gladde ballen worden gestreeld of gekneed, dat is echt een zalig gevoel. Ik streelde ze en genoot met mijn ogen dicht. Maar aan de andere kant was het ontzettend geil om Ingrid zo te zijn genieten. Ze lag eigenlijk bijna onder mijn paal, terwijl ik naast het bed stond en mezelf heerlijk aftrok. Een warme gloed verspreidde zich door mijn onderbuik, en ik wist dat daarna het voorvocht lekker begint te stromen. Ook was dat zo en Ingrid was er getuige van hoe een paar flinke druppels zich tussen eikel en voorhuid verspreidde. Het aftrekken begon nu geluid te maken, het klotste een beetje. Dat was alleen maar geiler en ik merkte dat het bij Ingrid zijn uitwerking niet miste.

Ik genoot hier best van. Ik vroeg Ingrid of ik haar ook mocht zien en of de lakens weg mochten. Gewillig en geil deed ze de lakens weg en zag ik haar in volle glorie liggen. Haar stevige borstjes, de kleine harde tepeltje, haar mooie gladde en platte buikje en dan haar stevige heupen. Met daartussen het waanzinnig mooie gladde kutje. Haar benen net iets uit elkaar en haar handen die met twee vingers haar kutje vingerde. Ik kon het vocht zien. Al aftrekkend keek ik naar haar en ze zag aan het schokken van mijn pik dat ik genoot van haar heerlijke lijfje. Het was zo geil elkaar te zien masturberen! Ik voelde hoe een orgasme zich aanmeldde. Nu kon ik wachten tot we straks lekker gingen neuken, maar ik vond het ontzettend geil mezelf te laten gaan en me nu hier voor haar ogen af te rukken.

Dat leek Ingrid ook zo te ervaren en samen genietend, ieder van ons eigen lichaam, werkten we ons naar het ultieme genot. Ik rukte me heerlijk af en genoot van de warmte, de tintelende sensatie, daarbij aangemoedigd door een kronkelende Ingrid die zichzelf echt zalig wellustig lag te vingeren. Ze streelde haar eigen borsten, kneep in de tepels en likte haar lippen. Ik voelde het komen en kreunde, ik had het zalig. Stevig rukkend keek ik haar strak aan, diep in de ogen. Haar geile ogen moedigden me in feite aan. En onder een ritmisch "Ja.... ja.... oh ja..." bereikte ik mijn orgasme. Ik bleef rukken en zag hoe een paar witte klodders zaad met een boogje op haar borsten spatten. "Oh jaaaaaaaa" kreunde ze, "Oh lieverd wat zaaaaaalig". Oh wat was het geil om haar te zien genieten van het onderspuiten van haar borsten. Dat was echt een supergevoel!

Ingrid keek naar de witte klodders op haar borsten. Breed glimlachend keek ze me aan "Oh, jij geile vent! Dit is zo opwindend." Ik vroeg haar of dat nog nooit iemand bij haar had gedaan. "Nee, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Maar het is een heerlijk gevoel. Lekker warm zaad op mijn borsten, heerlijk!" zei ze. Ik maakte aanstalte om bij haar in bed te kruipen. Ik trok de lakens helemaal van haar benen en ging over haar benen zitten. Mijn paal was nog stijf, maar al aan het zakken.

Ik keek naar die mooi borsten met het zaad dat al naar benen begon te lopen. Ik ging over haar heen liggen en voordat ik het zelf wist lag ik mijn eigen zaad van haar borsten te likken. "Owwwwhhhhh" kreunde Ingrid, "wat lekker schat!" Ik likte het zaad van haar borsten en zoog en passant aan haar harde tepels. Ze kermde en hield haar borsten voor me vast, zodat ik er goed bij kon. Heerlijk erotisch. Ik likte haar borsten helemaal schoon, al het zaad verdween in mijn mond. Toen ik klaar was keek ik haar aan. "Kom hier" zei ze. Ik ging wat naar bovenliggen en genoot van haar zachte huid. We kusten elkaar. Ze likte mijn lippen, "Ik wil ook wat van je zaad proeven, net als gisteren... Mmmmmmmm, lekker"

Ons likjes en kusjes gingen langzaam over in heerlijk intieme en erotische tongzoenen. Die intimiteit die we nu deelden maakten dat de hele wereld bestond uit alleen Ingrid en mij en het bed. Elkaar teder strelend, heerlijk uitgebreid tongend hadden we elkaar lief. We hadden de tijd, we wisten dat er nog een hele dag voor ons zou zijn. Ik vond het heerlijk haar handen over mijn billen te voelen glijden, maar ook haar armen om mijn nek heen was lekker. God, wat vond ik haar toch mooi. Haar korte blonde haren, haar bruine ogen. Ze was gewoon een ontzettend mooie meid.

Na een paar minuten heerlijk kussend vroeg ze me of ik in haar wilde komen. Ik ging even rechtop zitten, tussen haar benen. Ze keek genietend naar me, nog steeds geil. Ze hield haar wijsvinger tussen haar tanden. Ik pakte mijn paal en leidde mijn eikel naar haar lipjes. Ik wreef de eikel zacht over haar natte lipjes en ze zuchtte met gesloten ogen. Ik duwde wat en mijn eikel gleed naar binnen, haar lipjes langzaam splijtend. Ze legde haar hoofd achterover, gesloten ogen, haar mondje open. Terwijl ik over haar heen kwam liggen tilde ze haar benen mee omhoog. Toen ik eenmaal op haar lag had ze haar benen opgetrokken, hoog de lucht in. Haar kutje voelde zo zacht en tegelijk zo heerlijk strak. Toen we langzaam en ritmisch begonnen te neuken sloeg ze haar armen om mijn nek heen en kreunde, haar hoofd in haar nek. "Oh Ingrid, wat voelt dit zalig!" fluisterde ik met gesloten ogen.

In ons sexspel hijgden we kort en snel, in het ritme waarmee onze lichamen over elkaar gleden. "Fijn he?" fluisterde ze, "Oh god wat neuk je me lekker! Ik voel je zo graag in me". Haar lange benen de hoogte in en ik had het fantastisch in haar zalige, druipnatte kutje. Jezus, wat was dit een overheerlijk gezicht! Ik had een waanzinnig mooi en opwindend gezicht op alles wat ik zo opwindend aan haar vond: haar mooie gezicht in extase, haar borsten, haar gladde kale kutje en haar mooie benen met brede heupen. Ze was zo mooi, en ze verwende me zo lekker! Ons ritme was fijn en ik voelde hoe Ingrid het ging laten gebeuren. In dit ritme kon ze het niet weerstaan. Telkens als ik in haar stootte, kreunde ze en ving ze de stoot op. Mijn eikel gleed telkens langs gaat g-spot en ze kromp telkens ineen van genot.

Ik vond het zo mooi haar te zien genieten. Ik zag de rode blosje op haar wangen komen, ze stond op het punt te gaan klaarkomen "Oh ja!.... oh ja!" hoorde ik haar regelmatig kreunen. Ik hield dit tempo vast, al was het hard werken voor me. Maar ik wilde haar zien komen. Dat is echt de ultieme beloning voor me, een vrouw zien klaarkomen. Ingrid legde haar handen om haar billen heen en trok haar kutje wat open. Rondom mijn paal zag ik de roze binnenkant van haar kutje. Met een hoop vocht, wat een ontzettend geil gezicht! Kennelijk kwam er door het opentrekken wat spanning op haar clitje, want met een paar diepe zuchten kwam Ingrid luid kreunend klaar. Ze kromde haar rug, en ik moest even moeite doen mijn paal in haar zachte kutje te houden. Ik bleef het ritme aanhouden, en haar op die manier zo lang mogelijk te laten genieten van haar orgasme. Ze zakte diep weg en kwam weer luid kreunend bij. Ik bouwde het pompende ritme langzaam af en kwam weer op haar liggen. Ik was behoorlijk bezweet, maar in haar armen te mogen liggen was heerlijk. Mijn pik helemaal diep in haar.

"Owwwwwwwhhhhhhh" kermde ze onder me, "Owwwwhhhhhhh wat ben je toch lekker met me bezig" fluisterde ze bijna onhoorbaar. Ik bleef heel dicht bij haar en in haar en liet haar zo wat bij komen. Het was zalig om Ingrid zo te zien klaar komen. We kussen teder en zachtjes. We kijken naar elkaar en weten allebei dat we dit nog heel vaak willen doen. Ik stelde haar voor om samen te douchen, met een geil lachje gaat ze akkoord. Ik rolde van haar af en ze stond op uit het bed om naar de douche te gaan. Ik hoorde haar rommelen en daarna het water stromen. "Kom je?" vroeg ze. Ik sprong op en liep naar de douche.

Het was een zeer ruime douche en we konden er makkelijk met zijn tweeen in. Pas toen viel me op dat er twee douchekoppen waren. Ik keek Ingrid vragend aan, en ze begreep precies wat ik bedoelde. "Laten we zeggen dat ik het niet van een vreemde heb, dat ik zo geil ben...." zei ze met een veelbetekenende blik in haar ogen. Ik stapte met haar in de douche en streelde haar prachtige lichaam. Haar zachte borsten, haar stevige kontje. Alles was zo lekker, zo mooi. We gebruikten de zeep ruimschoots en glibberden uitgebreid in elkaars armen. Mijn pik was binnen no-time zo hard als wat, geen wonder als je met een hoop zeep wordt afgetrokken.

Ik sloeg mijn armen om haar heen en zei dat ik haar zo mooi vind. Ik stond nu naast haar. Ze kuste me en ik liet mijn handen zakken. Mijn hand aan de voorkant vond haar zachte kutje, mijn vingers gleden moeiteloos tussen haar glibberige lipjes door. Of het van de zeep of haar kutsap was weet ik niet, maar we genoten er allebei van. Mijn andere hand gleed door haar bilnaad. Toen het topje van mijn wijsvinger over haar poepgaatje gleed, sidderde ze even. We tongden heerlijk uitgebreid in het warme water en genoten ontzettend van dit geile samenzijn.

Ik kromde de wijsvingers van mijn beide handen en ik voelde hoe ik haar lipjes binnengleed en hoe het puntje van mijn andere wijsvingers haar poepgaatje openduwde. Ze hapte naar adem en zuchtte het weer uit, "Owwwwwwhhhhhhh..... lekker!" kreunde. Ik duwde wat meer en voelde hoe ik verder in haar kontje gleed. Tegelijk gleed mijn andere wijsvinger helemaal haar kutje binnen. Het was lekker om haar zo vast te kunnen houden, en ook Ingrid genoot met volle teugen. Om de beurt in en uit glijden, haar in kontje en kutje maakte Ingrid helemaal week. Regelmatig moest ze zich aan me vasthouden. Mijn andere vingers gleden door de zeep heerlijk over billen en venusheuvel en Ingrid is weer hard op weg om het heerlijk te krijgen. Ik voelde hoe ze mijn pik vast wilde pakken, maar door al dat gekronkel van twee lijven en mijn twee armen was daar maar weinig plaats voor.

Ik verhoogde het tempo waarmee ik haar g-spot in haar kutje en in haar kontje vingerde en ze was als was in mijn handen. Sidderend en kreunend bevredigde ik haar en liet ze zich tegen mijn armen hangen. Wat was ze toch mooi als ze klaarkomt!
Ze gingt met haar rug tegen de muur hangen om bij te komen. Haar benen wat gespreid en naar voren. Ik ging op mijn knieen zitten, het warme water stroomt over onze lijven. Ik kuste haar hete kutje en liet mijn vinger opnieuw in haar glijden. Ik vingerde haar lekker diep, en voelde hoe ze zich liet gaan "Oh jezus schatje , neee, niet weer..... oh god, wat doe je toch met me..... god wat is dit toch lekker". Het was heel opwindend om te zien hoe mijn vinger helemaal in haar gleed. Het water wass lekker warm en stroomde over haar buik en benen, maar ik voelde toch echt hoe haar kutsapjes langs haar benen naar beneden lopen. Ze kronkelde en ze kreunde, pakde haar borsten, kneep in haar tepels. "Oh wat heb ik zin in je!" zei ze, "wat zou ik je nu toch graag in mijn kutje hebben. Je hebt me zo lekker gevingerd, ik ben helemaal voor je pik klaar gemaakt. Kom in me!"

Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik ging staan en vroeg haar voorover te gaan staan. Ze pakte de twee handvaten vast die tegen de muur geschroefd waren. Nu was het duidelijk waarom die daar zitten.... Ik pakte mijn stijve pik en leidde die zonder veel moeite naar binnen. "Ahhhhhhhhhhh" zuchtte ze, en ze liet haar hoofd hangen. Ik genoot hier ook van en begon teder te neuken. Al gauw gaf ze aan dat ze stevig wilde, en ook diep. Haar tegenstoten waren best heftig. Helemaal nat en druipend neukten we, genietend van het warme water. Het tintelende tussen ons zorgde bij ons allebei voor intens genot. Ik genoot van haar stevige kont en mijn pik die daar tussen gleed. Het was fijn om te zien hoe ze genoot en dat ik haar dat genot mocht schenken. Het gaf me een goed gevoel. We gingen helemaal op in onze lust.

Samen waren we weer op weg naar een heerlijk moment. Ik voelde hoe haar kutje mijn paal heerlijk zuigt, aftrekt, liefheeft, sabbelt en haar bijbehorende geile gekreun maakte me heerlijk opegwonden. Het orgasme was er dan toch onverwacht. Ik kwam heftig schokkend klaar en kreunde er flink bij, vanuit mijn tenen. Dat was voor haar voldoende. Mijn lendenen kletsten tegen haar kont aan en ook kronkelend kwam ze klaar, hangend aan de handsvaten. Dan realiseerde ik me ineens dat Ingrid binnen een kwartier drie keer was klaar gekomen. Jezus, en het was pas ochtend....

De volgende dag moesten we allebei werken. We zagen elkaar regelmatig en moesten ons best doen niet te gelukzalig naar elkaar te kijken. Maar feit was wel dat ik vanaf de eerste moment dat ik haar zag die dag, ik heftig naar haar verlangde. Ik stond eigenlijk op het punt haar voorst te stellen ons even terug te trekken in een archiefkamer of zo. Op dat moment werd ik weggeroepen, dus dat plannetje ging niet door. De dag erna hadden we onze volgende date en beleefden we weer zo'n intense dag.

18:16 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Ingrid II

Wauw, een spannende speurtocht... Ik kende die buurt wel, inderdaad afgeschermde tuinen.
De dagen daarna en het weekend waren vreselijk. Ik kon niet wachten... ik wilde naar Ingrid toe. Naar haar heerlijke lichaam. Het verlangen brandde in me. Haar zalige lippen voelde ik de hele tijd op die van mij en ik zag ze ook op mijn netvlies, om mijn eikel heen. Het was moeilijk in slaap te komen.

Maar eindelijk was het de dag! Ik had vrij genomen. Zoals afgesproken ging ik naar het adres en deed voorzichtig de schuurdeur open. Niet op slot. Toen ik binnen was deed ik voor de zekerheid maar de schuif op de deur. Door de tuin, en naar binnen. Ik had haar daar verwacht, maar niemand.... Shit! En nu? Zou ik naar boven gaan? Ik stond hier wel in een vreemd huis, voor hetzelfde geld kwam de bewoner naar beneden. Dan had ik een vet probleem. Ik luisterde, maar hoorde niets. Ook in de hal hoorde ik niets. Toch maar naar boven gaan? Ik zette mijn voet op de eerste trede. Die kraakte... mijn hard bonkte in mijn keel.

Ik hoorde boven wat ritselen en wilde weglopen, maar voordat ik me kon omdraaien zag ik Ingrid's gezicht boven aan de trap. "Hai!" verwelkomde ze me. Wauw! Mijn spanning was in 1 klap vergeten, want daar boven stond een hele mooie vrouw. Een leuk jurkje, dat had ik al eens eerder gezien en het stond haar heel mooi. Haar hoge hakjes weer, en dit keer was ze echt prachtig opgemaakt. Het meest opvallende waren haar rode lippen en haar donkere ogen. Mascara en dik aangezet. Ik vond haar bloed-en-bloed mooi, en verlangde naar haar lippen.

Ik liep gauw naar boven. Ze sloeg op haar gemak haar armen om me heen. Weer begon alles met kussen, lang, heftig, maar ook teder en zacht. Het feit dat haar lippen vuurrood waren maakte me best geil. Ze nam me mee naar een slaapkamer met een tweepersoons bed en verder ging het kussen... Mijn handen gleden om haar heen en trokken haar stevig tegen me aan. Ik voelde haar harde tepels, god wat wilde ik haar! Ze ging op bed zitten en ik boog me voorover om haar te kussen. Ze trok me naar haar toe en liet zich toen achterover vallen. Ik liet haar gaan en streelde haar buik. Ik zat tussen haar benen en streelde die. Langzaam schoof ik het jurkje omhoog. Wat een mooie benen had ze toch. Daarboven, haar brede heupen. Ze hielp me mee, en trok haar jurkje verder omhoog. Ze spreidde haar benen ver en ik zag het zwarte stofje van haar stringetje, nauwelijks voldoende om haar gezwollen schaamlipjes te bedekken.

"Ohhhh, ik ben zo nat! Sinds dat ik wakker ben, druipt mijn kutje al zo...." zei ze heerlijk geil. Ze keek me welustig aan. Ik genoot van die blik, die blik die me vertelde door te gaan. Ik streelde haar benen, die lange benen. Ze had een heerlijke zachte huid en dat zei ik haar ook. "Ik ben lekker in bad geweest en heb mezelf heerlijk vertroeteld. En ik hoop dat jij het lekker vind..." zei ze. "Oh zeker!" zei ik, "Ik vind dat best lekker". Ik kuste haar bovenbenen en liet mijn handen al strelend naar boven gaan, op weg naar haar grotje.

Haar string had strikjes aan de zijkant. Handig, want nu kon ze gewoon lekker blijven liggen terwijl ik haar uitkleedde. Ik maakte het eerste strikje los en vouwde het klein driehoekje dat haar kutje en venusheuvel bedekte weg. Mmmmmm, Ingrid was lekker glad. Ik kuste haar venusheuvel en streelde haar daar. Dan het tweede strikje los, en toen trok ik het koordje uit haar bilnaad. Ik keek haar zalige lijfje en verlangde stevig naar haar. Maar ik wilde haar eerst zien genieten, dat wond me nog meer op.

Met gesloten ogen legde ze haar handen naast haar lipjes, de mooie rode nagellak op haar nagels benadrukte het erotische. Ze trokt de huid van haar benen weg. Daardoor spleet haar kutje open. Haar schaamlipjes openden zich en ik zag het roze vlees van haar kutje. Glinsterend, ze was vochtig. "Ohhhh, Ingrid wat een mooi kutje heb je" zei ik. Ze glimlachte en fluisterde "Voor jou, schat". Met een wijsvinger streelde ik haar lipjes en ze reageerde meteen heftig. Ze zoog haar adem naar binnen en kromde haar rug "Ahhhhhhhhh".

Ik kuste haar net naast haar lipjes, ik rook de muskus-achtige geur. Heerlijk. Mijn ene hand lag op haar heuvel, en met mijn andere streelde ik haar onder haar lipjes. Ik bracht mijn gezicht dichterbij en likte heel snel en heel zacht over haar lipjes. Weer die schok door haar lijf. Ik likte haar nog eens en gleed met een vingertje in haar. Zo lekker nat en warm. Ingrid kreunde en fluisterde lieve woordjes "Oh jaaaa schatje, wat zalig", "Mmmmmmm, ga door..."

Ik begon haar clitje te likken. Ze sidderde. Het was al nat van haar kutje, met mijn tong gleed ik door haar heerlijk smakende kutvocht. Dan weer het clitje. Een vinger masseerde dat heerlijke knobbeltje. Ingrid kronkelde en kreunde. Het was zo opwindend haar te zien genieten. Ik voelde mijn paal heftig kloppen en voelde de natte plek in mijn onderbroek.

Toen ik haar clitje snel likte en haar vingerde in het zelfde ritme, was Ingrid niet meer te houden, ze kreunde, ze kromde haar rug, dan weer een holle buik. Maar al gauw greep ze mijn hoofd en duwde hem hard tegen haar kutje. Ze kwam heerlijk gillend klaar. Ik bleef haar likken, ik wilde wel eens weten of ze dat lekker vond. Ja dus, Ingrid bleef maar kronkelen, bleef maar genieten.

Langzaam bouwde ik het af, en kwam naast haar liggen. Na een tijdje deed ze haar ogen open. Geile ogen. Ze was ver weg, ik liet haar even gaan. Na een tijdje kuste ze me. "Wauw!" zei ze, "Dat was heerlijk, lieverd". Ik streelde haar zachte buik, over haar omhoog geschoven jurkje. Ze ging recht op zitten en zei dat ik ook moest komen zitten. We kusten elkaar, waarna ze mijn shirt uitdeed. Met warme handen streelde ze mijn tepels en dat was een lekker gevoel, het wond me flink op.

Ik liet me helemaal uitkleden en genoot toen ze mijn pik geil bekeek. Eigenlijk vond ik het spannend maar ook ontzettend opwindend om helemaal naakt voor haar te zijn. En zo de eerste keer dat we samen zijn. "En?" vroeg ik haar geamuseerd. Ze keek me verrukt aan. "Ik heb zin in je" zei ze geil. "Mag ik eerst nog even je jurkje helemaal uitdoen?" vroeg ik haar. "Tuurlijk" zei ze, "ik wil graag bloot bij je zijn, ik wil je handen overal op me voelen". Ze trok het jurkje over haar hoofd en ik zag voor het eerst haar borsten. Niet supergroot, maar wel mooi en met kleine tepels. Harde tepels.

"Ga lekker liggen" zei ze me, en ze kuste me. Ik liet me op mijn rug vallen en keek genieten naar Ingrid. Ze was naakt en heerlijk! Ze pakte mijn stijve pik. Mmmmmmm, wat een lekker gevoel. Ik sloot mijn ogen. Nee, opende ze weer, ik vond haar zo mooi, ik wilde haar zien!
Ze trok me af. Keek me lief lachend aan "Vind je het lekker?" vroeg ze. "Ohhhh jaaahhh, dit is zoooo lekker" fluisterde ik hortend en stotend, tussendoor zuchtend. "Ik zie het! En ik voel het, hij klopt"

Na een minuutje aftrekken keek ze me aan. Ze ging anders zitten en ineens zag ik hoe ze zich voorover boog en mijn eikel in haar mond nam. "Owwwwwwwhhhhhh jezus wat lekker!" In het begin heerlijk teder pijpend, en daarna langzaam steviger, sneller, heter. Haar mooie lippen heerlijk om mijn paal gesloten, met veel vocht. Een heerlijk gezicht. Ook een heerlijk gezicht waren haar borsten die in het ritme deinen. De kleine tepeltjes leken me heerlijk om aan te mogen zuigen.

Ze kwam omhoog en kuste me. In haar hand een nat gezogen maar stijve pik. We keken elkaar aan en wisten precies wat we wilden. "Kom je lekker in me?" vroeg ze me. "Graag!" zei ik enthousiast. We kusten elkaar uitgebreid, we hadden geen haast, hoefden nergens naar toe. Heerlijk ontspannen kwam Ingrid naast me zitten. Het was heel intiem, zo samen zijn. Fijn om zo iets samen mee te maken. Haar heupen en natte kutje drukten op mijn pik en haar zachte borsten lagen op mijn borst.

Even lekker tongen, daarna trok ze haar heupen iets omhoog. Haar natte kutje hing geopend boven mijn eikel, ze ging weer liggen. Soepel gleed ik in haar en voel de warmte, de natheid. Heerlijk om hier in weg te glijden. We waren voor het eerst in elkaar, en we keken elkaar aan. We wilden de intimiteit van deze houding uitgebreid beleven. Ik streelde haar rug en vertelde haar hoe fijn dit voor me was. Ze kuste me en zei "Je voelt heerlijk in me!"

Heel langzaam begonnen we te bewegen, en ik voelde de tinteling in mijn paal. Wat een sensatie, wat een zalig genot. Het leek wel of ik in een warm, nat en stroperig gaatje was, dat was ook zo. Ik kreunde, Ingrid kreunde, samen hadden we het heerlijk. Het tempo ging langzaam omhoog en we lieten al dit heerlijke gevoel op ons inwerken. Ingrid slaakte gilletjes. Het maakte me ontzettend geil. Een tijdlang genoten we zo van elkaar. Soms kreunend, soms in stilte.

Na een tijdje stelde ze me voor om om te draaien. Ze wilde onderop liggen. We rolden ons om, zochten even een manier om lekker op elkaar te liggen en gingen daarna verder met ons genot. Van ons neuken. Ik ging wat rechter hangen en kijk naar haar hete lichaam. Jezus, wat was ze toch mooi! "Je bent zo lekker in me, je vult me zo lekker" fluisterde ze, terwijl we elkaars handen vasthielden, vingers verstrengeld. Ik neukte heerlijk verder en wist dat ik niet ver meer weg was van een orgasme. Ik hoopte en wist eigenlijk wel dat Ingrid het ook lekker had, ik zou best graag samen met haar willen klaarkomen, het was zoooo intiem dat te delen.

Ik weet niet wat er voor zorgde, maar iets aan Ingrid wond me zo op dat ik snel en heel heftig in haar sappige kutje klaar kwam. Voor mijn gevoel spoot ik haar hele kutje vol. Ze sloeg haar armen om me heen en hield me stevig tegen haar aan, terwijl mijn orgasme wegebde. Ogen dicht en gewoon nagenieten.

Ik rolde van haar af, en ging op mijn zij naast haar liggen. We keken elkaar aan, onderzoekend. Zonder woorden bekeken we elkaar, kijkend naar de details. Haar mooie gezicht, haar lippen met nog wat sporen lipstick. Lippen die zo lekker konden kussen. Mooie tanden als ze lachte. Haar ogen met wat uitgelopen mascara, met kraaienpootjes. Ze was geen twintig meer. maar ik vinf kraaienpootjes nu eenmaal mooi, het getuigt van een soort rijpheid zeg maar. Verder was haar gezicht blank, ze had een lichte huidskleur. Haar blonde haren. Ik vond haar gewoon een mooie vrouw, met een onschuldige uitstraling. Dat onschuldige in combinatie met dat verborgen geile, dat maakte haar zo interessant.

Ze lag uit te hijgen, haar borsten ging omhoog en omlaag. Tussen haar kleine maar stevige borsten was haar blanke huid nog nat van het zweet. Haar buik was vlak, maar ook wat vochtig. Ze keek me bestuderend aan en vroeg me waarom ik haar zo bekeek. "Omdat ik je mooi vind, ik kijk graag naar je. Hoe je ligt, hoe je kijkt, je ogen. En hoe je beweegt" antwoordde ik. Ze lachte en zei "Maar zo mooi ben ik toch niet, mijn heupen zijn te groot, mijn borsten te klein en zo zijn er nog wel een paar dingen die niet zo moi aan me zijn". Ik bestreed dat en vertelde haar dat ik haar heupen juist mooi vond, en dat ik best van een stevig kontje hield. "Zo lekker zacht" zei ik.

We kletsten wat en ik streelde haar, haar buik, borsten, heupen, benen. Ze had een lekker zachte en gladde huid. Af en toe elkaar kussend. We hadden de tijd, het was fijn samen op bed te liggen en met elkaar te praten en te strelen. Het was heerlijk zo lichamelijk te zijn. Terwijl ik zo naast haar zat zag ik van haar gladde kutje alleen de aanloop naar haar schaamlipjes. Mooie gladde huid die vanaf de venusheuvel naar tussen haar lange benen loopt. Ik streelde haar venusheuvel teder en keek haar aan.

Langzaam gleed haar blik weg in geilheid. Het was mooi om te zien hoe de geilheid over haar gezicht komt. Langzaam liet ik een paar vingers over haar lipjes glijden en zag ik hoe ze haar ogen sloot en diep inademde. Mijn vingers gleden heen en weer over haar lipjes. Ze genoot al weer en lag met gesloten ogen. Ik besloot haar eens heerlijk uitgebreid te gaan verwennen daarbeneden. Ze lag er perfect voor. Ik kroop tussen haar benen, die ze nog wat verder uit elkaar deed.

Ik ging op mijn buik op bed liggen, mijn benen van het bed af. Ik lag met mijn hoofd tussen haar benen. Ze was nu ver gespreid. Ik drukte mijn lippen tegen haar warme lipjes en voelde hoe ze reageerde, een schok ging door haar lichaam. Ik keek uitgebreid naar dit prachtige stukje Ingrid. Tussen de lipjes haar rode knopje, met daaronder haar gleufje van genot. Ik keek nog verder naar beneden en zag waar haar lipjes weer bij elkaar komen. Ik likte haar, tussen haar kutje en haar poepgaatje. Ze sidderde en fluisterde "Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah....". Nog een kusje, een likje. Mijn handen lagen op haar dijbenen en streelden zachtjes.

Ik bracht mijn handen naar haar lipjes, legde mijn vingers erop en trok ze uit elkaar. Daartussen zag ik druppels helder vocht. Zacht masserend en haar lipjes kussend en likkend voelde ik hoe ze kronkelde. Ze kreunde, en ik zie hoe druppel na druppel uit haar kutje komen lopen en over haar huid naar haar kontgaatje liep. Elk druppeltje eindigde rond haar poepgaatje en bleef daar even hangen. Heerlijk opgewonden (mijn paal was hard en druppelde ook lekker) ging ik er voor en likte het van haar poepgaatje. De eerste keer reageerde ze met een schok, maar ze kreunde er wellustig bij. Ik proefde de zoete zachte smaak van haar kutsapjes.

Ik duwde heel langzaam mijn wijsvinger tussen het roze vlees van haar heerlijke kutje. Met één kootje in haar kutje draaide ik rondjes, en dat miste zijn uitwerking niet. Kermend liet ze zich horen "Ooooooowwwwwwwhhhhhhh". Mijn vinger gleed iets dieper. Ik voelde haar g-spot, het voelde als een rozijntje, maar dan één die haar intens genot kon bezorgen. Ik wreef er rustig over en voelde hoe ze hier van genoot. En ik kon het ook zien, want het kutje druppelde gestaag. Onder haar kontje lag al een behoorlijk natte en glibberige plekje in de lakens. Ze merkte er niets van en het was eigenlijk een supergeil gezicht. Het was heerlijk om haar zo te mogen verwennen, ik werd er zelf ook heel geil van.

Langzaam voerde ik het tempo op, en ook liet ik mijn vinger dieper in haar wegzinken. Toen ik mijn hoofd wat optilde zag ik hoe Ingrid haar eigen borsten masseerde, er in kneep en lag te genieten. Ik begon haar met twee vingers te vingeren en daarna met drie. Ze kreunde luid. Haar ogen gesloten, te kronkelen. Mijn hoofd ging weer omlaag en ik begon haar clitje te likken. Toen was haar genot compleet en was er geen houden meer aan. Luid kreunend, schokkend en kronkelend probeerde ze haar genot te weerstaan. Haar hoofd draaide ze van links naar rechts en haar vingers graaiden in de lakens. Ik zag haar gezicht roder worden en wist dat ze haar hoogtepunt ging bereiken. Vlak voordat het zover was werd het even helemaal stil, ze zette zich schrap en toen kwamen de trillingen, de schokken in alle heftigheid terug.

Ze kromde haar buik, haar hoofd kwam omhoog en heftig kreunend kwam ze klaar. Ze liet zich weer vallen en rolde van links naar rechts "OOOOHHHHHH!!! OOOOOOOHHHHH!!!! JA! JA! JA!" kermde ze uit. Daarbij duwde ze mijn hoofd tegen haar kutje, mijn tong en vingers moesten blijven. Langzaam bouwde ik het af, langzamer likken, minder heftig vingeren. En zo liet ik haar weer op aarde komen. Het kermen nam af en ging over in diep zuchten.

Ik voelde de natte plek onder mijn pik. Ik tilde mezelf op en keek. Ja hoor, een flinke natte plek. Maar het was dan ook zo geil om dit te mogen doen. Ik voelde me bevoorrecht dat ik Ingrid mocht laten genieten. Dit vond ik toch wel heel erg lekker: een leuke en mooie vrouw te mogen verwennen. Dan hoefde ik niet eens te neuken, het was zo ook al heel erg lekker.
Maar Ingrid dacht daar toch anders over. Toen ik over haar heen hing om haar te kussen keek ze me aan en zei "Ga jij nu maar eens op je rug liggen..."

Ik voldeed aan haar verzoek en ging met harde pik op mijn rug liggen. Mijn pik stak schuin omhoog. Ze kwam gauw naast me zitten en keek op me neer. "Ik vind je pik mooi" zei ze, "hij is lekker groot. Ik bedoel, niet extreem lang, maar wel lekker dik... daar houdt een geil meisje van!". Ik schoot in de lach en streelde haar mooie blanke lijfje. "Nee dat is echt zo: ik vind gewoon een fijn gevoel lekker gevuld te zijn. Het is niet zo dat ik opgerekt wordt, maar stevige gevuld is gewoon heerlijk". Ik genoot van de manier waarop ze over mijn paal praatte.

Al pratende greep ze hem vast en speelde er wat mee, ze bekeek hem uitgebreid.
Ze hield mijn stijve paal recht omhoog. Dat is ook al zo'n lekker gevoel. Normaal zou ie uit zichzelf schuin naar boven wijzen en het is gewoon een lekker gevoel als een vrouw hem recht omhoog houdt. Verder raakte ze me nergens aan. Haar hand voelde lekker warm en ook stevig aan. Ik had vanuit mijn liggende positie een mooi uitzicht op haar zachte lijf.

Ze begon langzaam mijn paal af te trekken. Ik zag hoe de voorhuid naar achter werd getrokken en dan weer terug bewoog. Telkens als haar vingers over het randje van mijn eikel gleden, ging er een schokje door me heen. Net zoals bij het likken van dat o zo gevoelige randje. In het ritme van het aftrekken deinden haar stevige kleine borsten heen en weer. Een opwindend gezicht. Ze concentreerde zich op het aftrekken en bezorgde me behoorlijk intens genot. Ik werd er gek van. Ik sloot mijn ogen en genoot in stilte. Man, wat was dit lekker! Haar hand kneep er stevig in en ik voelde het genot toenemen.

Ook haar tempo nam toe en we wisten allebei dat ik ging komen. Ik zag ook bij haar de opwinding op haar gezicht en geil als ze was, likte ze haar lippen nat. We keken elkaar aan. "Ik wil je zien komen!" zei ze opgewonden. Stevig rukkend ging ze tekeer. Ineens voelde ik haar andere hand tussen mijn benen. Ze Nam mijn ballen in haar hand. Ohhh jaaaaaaaaaaaa!!!!! Dat was genoeg, ik voelde mijn zaad door mijn lijf heen stromen en met een paar flinke rukken uit mijn harde paal spuiten. Een klodder kwam op mijn buik terecht en een tweede liep van mijn eikel op haar hand.

Ze keek me wellustig aan en vroeg me met een geile glimlach of het lekker was. Tegelijkertijd likte ze voorzichtig het zaad van haar hand en mijn paal. Daarna was de klodder op mijn buik aan de beurt. Ik werd zorgvuldig schoongelikt. Jezus! Heerlijk! Ik kon niets uitbrengen, moest nog even bijkomen. Ze kwam half op me liggen en we kusten uitgebreid "Je smaakt lekker! Een beetje zoet. Was het fijn?" vroeg ze me. Ik kon niets anders als alleen maar diep zuchten en kreunend. Pas na een minuut was ik in staat haar te antwoorden, "Oh jezus Ingrid, god wat is dit lekker...". We genoten in stilte en hielden elkaar vast.

"Mijn ouders zijn nog twee weken op vakantie, dus we kunnen hier nog eventjes heerlijk genieten..." zei ze na een tijdje veel betekenend. "Mmmmm," zei ik, "dus overmorgen kunnen we weer genieten?" Ze glimlachte: "Ja! Lijkt me heerlijk. Zo zalig als ik vandaag heb genoten, dat wil ik vaker!" We spraken af dat ik overmorgen weer op dezelfde manier zou binnen komen.

Ik kon haast niet wachten tot onze volgende ontmoeting. We hadden nu gewoon lekker uitgebreid genoten van heerlijke sex. We wisten dat het fijn was en we alle tijd hadden om elkaar te ontdekken en verkennen, te experimenteren en ontdekken.

Wordt nog een keer vervolgd! Tong uitsteken

18:15 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Ingrid I

Ik kom haar regelmatig tegen op de gangen, of bij de koffiekamer. In eerste instantie was ze gewoon een collega, met wie ik niet al te veel om ging. Ze was erg jong, en ik vond haar niet bijzonder mooi. Misschien kwam dat door dat ze geen make-up gebruikte en ook haar kleding stijl best behoudend was: een spijkerbroek en een vest of shirt. Ze was een onopvallende vrouw en deed geen pogingen dat te veranderen. Ze trok geen aandacht en vermeed de belangstelling. Eigenlijk was ze best verlegen. Ze keek je niet veel aan, haar ogen draaien veel om je heen. Ik wist dat ze een vriend of een man had, die had ik op een personeelavond wel eens gezien.

Hierdoor trok ze ook mijn aandacht niet, vandaar, ze was ze gewoon collega. Maar sinds kort denk ik toch wat anders over haar. Het begon me op te vallen dat ze aan het veranderen was. In plaats van de toch wel wat saaie kleding en uiterlijk, merkte ik dat ze heel subtiel, en met klein veranderingen aan haar verschijning werkte. Ik wijt het aan het feit dat ze twee jaar geleden moeder is geworden. Volgens mij is ze toen langzaam aan wat gaan veranderen.

Het begon met het feit dat ze regelmatig in nieuwe kleding naar haar werk kwam, ze kocht regelmatig nieuwe kleren. Niet meteen hele aparte kleding, maar het stond haar wel leuk. Er kwamen laarzen met hakjes, die haar erg mooi stonden, ze begon er mooi door te lopen. De broeken werden strakker. Ondanks het feit dat ze moeder was, en wat brede heupen had gekregen, stond de strakke kleding haar erg mooi. Af en toe kwam ze eens in een rokje en droeg ze een legging.

Stuk voor stuk kleine aanwijzinkjes dat ze toch wel meer geinteresseerd was geworden in hoe ze eruit zag. En zoals gezegd, ze begon me op te vallen. Af en toe knoopten we eens een praatje aan en merkte ik ze best leuk gezelschap was. Ze lachte graag. Haar verlegenheid leek minder te worden. Ik zag dat ze make-up begon te gebruiken. Subtiel, maar effectief. Mascara en een beetje oogschaduw. Ik vond dat ze er mooier door werd. Ik keek graag naar haar. Als ze over de afdeling liep, keek ik haar na. Naar het wiebelen van haar net iets dikkere kont die haar strakke broek zo mooi vulde. Of naar haar niet al te grote borsten die licht deinden als ze liep. Naar haar korte blonde haar, dat telkens weer anders leek te zitten, alhoewel je met kort haar toch niet zo veel kunt doen.

Een paar weken terug kwam ik haar tegen bij de kopieermachine. Ik vroeg haar grappend "He Ingrid! Hoe is het, nog verse roddels?". Ze keek met twinkelende oogjes vrolijk aan en zei "Misschien kunnen we er een maken?". Meteen na haar opmerking schoten haar ogen naar de grond, toch weer die verlegenheid. "Oh ja, da's leuk, een roddel maken en kijken hoe snel het duurt voordat ie door het bedrijf is." antwoordde ik, maar meteen daarna vroeg ik me of ze niet iets anders bedoelde. Namelijk de gedachte dat wij samen die roddel zouden maken, dat wij samen iets kregen waarover men te roddelen zou hebben. Maar ze ging door "Nou, ik weet wel dat Lisanne weer zwanger is, dat wist je vast nog niet". En zo roddelden we nog wat verder.

Vorige week zag ik haar weer, net na de middagpauze, in de koffiekamer dit keer. Ze was net buiten geweest, met al die hitte. "Ben je echt naar buiten geweest met dit weer?" vroeg ik haar. "Ja hoor, hoe heter hoe beter..." zei ze. Weer die twinkeling in haar ogen. Wow.... zocht ik daar nou te veel achter, of was dit wel degelijk een dubbelzinnige opmerking? En ze ging door "Nee, ik kan de hitte goed hebben.". Daarna keek ze weer vooral naar de grond. Weer eerst die ondeugende houding en dan de verlegenheid. Een interessante combinatie.

Weer terug achter mijn bureau dacht ik na over haar. Ik wilde haar eigenlijk vragen hoe het kwam dat ze van een onopvallend meisje langzaam veranderde in een mooie, in mijn ogen opwindende vrouw. Ik zou er natuurlijk bij moeten zeggen dat ik het waarschijnlijk niet mocht vragen, want voor je het weet valt zo'n vraag verkeerd en loopt ze naar PZ. Maar, was ze misschien geiler geworden door haar zwangerschap? Kon dat uberhaupt, geiler worden door een zwangerschap? En ook zou ik haar wel willen zeggen dat ze ondeugende oogjes had, of vragen of dat ze ook echt zo ondeugend was. Zou ik het doen? Zou ik haar aanspreken? Voorlopig maar niet.

God, wat zou het heerlijk zijn als ze zou bevestigen dat ze graag ondeugend is, sterker nog, dat ze geiler is geworden? Ik zou willen voorstellen om eens samen te gaan wandelen in de pauze, maar wel zonder de collega's. Gewoon kletsen, gewoon van haar verschijning genieten. Die twinkelende oogjes bekijken. Haar zien bewegen.

Gisteren zag ze me richting kopieerhok lopen. Ik had haar zelf niet gezien, maar ineens stond ze achter me. "Hey!" zei ze, en ik beantwoorde haar groet met "Hoi Ingrid! En, wat zijn de laatste roddels?". Sinds ons gesprekje over roddels is dat onze standaard opening. Ze antwoordde "Nou, ik heb geen roddels, maar volgens mij jij wel!", en met twinkelende oogjes keek ze me brutaal aan. Heel on-Ingrid, dat brutaal kijken. Ze wachtte duidelijk op een reactie en wilde geen moment van mijn reactie missen. Ik was me van geen kwaad bewust, "Oh?? Wat bedoel je?" vroeg ik haar.

Glimlachend keek ze me aan, en vroeg me op de man af "Ok, mag ik je het volgende eens vragen: Schrijf jij op internet onder een pseudoniem Jeroen?". Holy shit!!!! Had ze me 'gevonden'?!?! Hoe was ze daar achter gekomen? En weer bleef ze me al die tijd aankijken. Vliegensvlug probeerde ik na te gaan of ik ergens een fout had gemaakt? Ik kijk mijn verhalen toch altijd goed na, dat ik niet de echte namen gebruik... Het antwoord duurde haar kennelijk te lang en ze ging verder "Dat mag je best zeggen, hoor. Dat blijft bij mij...".
Om nog wat tijd te rekken vroeg ik haar "He? Wat bedoel je?". Ze vroeg nog eens "Nou, net wat ik vraag, schrijf jij op internet een blog 'fantasieen' onder de naam Jeroen? Een hele leuke blog trouwens, met heerlijke verhalen."

Met een betrapte glimlachje gaf ik toe. "Uh.... ja.... die blog, ja, die is van mij, ja. Wanneer heb je die gevonden?" vroeg ik haar. "Oh, gevonden al een jaar geleden, Ik lees je verhalen al best lang. En ik vind ze zooo lekker!". Twinkelende oogjes. Ik genoot van haar compliment. Het feit dat juist zij die complimentjes gaf, gaf me best een lekker gevoel. Ze ging verder: "Maar sinds kort begonnen een aantal dingen uit sommige verhalen me op te vallen, en ik bedacht dat die verhalen zich wel hier in dit bedrijf moesten afspelen. Het was alleen nog maar een kwestie van combineren..."
"En waarom dacht je dat ík ze schreef?" vroeg ik haar weer. "Ja, da's meer een gevoel. De manier waarop jij praat en wat ik lees, hoe je over vrouwen denkt. Het voelde alsof dat dezelfde persoon is. Daar had ik kennelijk toch gelijk". "Ja..." zei ik, "daar heeft je gevoel je goed gewerkt...."

"Maar nu ik weet dat jij de schrijver bent, heb ik eigenlijk nog zoveel vragen. Als dat mag tenminste...." zei ze. "Oh ja? Wat voor vragen dan?" wilde ik wel eens weten. Ze glimlachte en zei "Die moet ik misschien ergens anders stellen, dat is hier niet helemaal de juiste omgeving, als je begrijpt wat ik bedoel... En misschien wil je die vragen helemaal niet beantwoorden, dat zou ik wel begrijpen in ieder geval". Ik begreep precies wat ze bedoelde, ze wilde details weten over mijn verhalen. En namen natuurlijk... "Misschien moet ik eens mee gaan wandelen in de pauze? Dan mag je je vragen stellen. En als ik geen antwoord wil geven dan kan ik dat toch gewoon zeggen?". Mijn gretigheid verrastte haar, maar ook mijzelf. Ze zei "Alleen als je wilt, he?". Misschien wilde ik ergens meer open worden, wilde ik mijn erotische wensen delen met mijn echte leven? Misschien verlangde ik ernaar dat ik betrapt werd met betrekking tot mijn blog. Of misschien was het wel het feit dat er niet echt vaak gereageerd wordt op mijn verhalen. Ik wilde graag de mening van mijn lezers horen of lezen. "Nee graag, ik wil je dat best vertellen hoor" antwoordde ik.

We spraken af dat we de volgende dag elkaar in het naastgelegen park zouden ontmoeten. Ingrid wandelde toch al elke dag en ik zou op een bepaalde plaats in het park op haar wachten. Pas toen ik weer aan mijn bureau zat, merkte ik dat dit me niet onberoerd had gelaten, mijn pik was toch wel dik geworden. Ik vond het spannend, en wilde haar graag ontmoeten. En zo kwam het dat ik op een enigszins verscholen bankje op haar zat te wachten. Ik hoorde het geklik-klak van haar hakjes eerder dan dat ik haar zag. Ze zag er leuk uit, droeg een fleurig jurkje dat haar ronde vormen toonden, en daaronder inderdaad mooie schoentjes met een hakje. "Hey" begroette ik haar. "Hoi" reageerde ze, "ik heb iets voor de lunch meegebracht." "Oh lekker, een appelflap!" zei ik. "Ja, ik voelde me toch wel een beetje schuldig, alsof ik je het vuur aan de schenen legde." Ik lachte, "Maar misschien vind ik het wel lekker als je dat doet" reageerde ik cryptisch.

We aten even in stilte. Ik vermoedde dat zij zich wat ongemakkelijk voelde, terwijl ik eigenlijk in rust zat te wachten. Ik bekeek haar en vond haar echt een mooie vrouw. Geen vrouw voor de modellenwereld, maar ze had iets sereens en onschuldigs over zich. En daar bleek ik erg gevoelig voor te zijn. Bovendien liet het jurkje niets te raden over haar vormen en had ze mooie lange benen.
Ik merkte dat ze het moeilijk had en niet goed wist hoe ze moest beginnen. Ik vond dat wel wat amusant maar besloot haar te helpen. "Zal ik beginnen met te vertellen hoe ik met die blog begonnen ben?". Ze glimlachte wat betrapt en knikte "Graag, als je dat wilt..". "Oh ja" antwoordde ik, "je hebt me dan wel ontdekt, maar je leest daar niet voor niets. Je bent, denk ik, dus geinteresseerd, en hebt op zijn minst een soortgelijke insteek over dit soort zaken, vermoed ik." Vermoed ik, denk ik, ik was erg voorzichtig, want ik wist niet echt waarom ze mijn blog las. Misschien wilde ze me dat later vertellen.
"En dus wil ik je graag vertellen hoe ik die blog begonnen ben."

"Kijk, alhoewel ik veel om mijn vrouw geef en veel van haar hou, heeft ze een libido van bijna nul. We hebben daar veel over gepraat en ze beseft dat ze me tekort doet, maar ze kan zichzelf ook niet dwingen om mijn wensen en verlangens te vervullen. Tja, daar hebben we een pat stelling, he? Mijn vrouw kan en wil niet en ik wil en kan wel... De hele erotiek interesseert haar gewoon niet, en ze begrijpt werkelijk niet waar ik me zo druk over maak." Terwijl ik mijn verhaal deed, keek ze me aan. Ik genoot van haar blik, was het haar geinteresseerdheid? Ik ging verder, "Op een gegeven moment was ik zo gefrustreerd, ik wilde perse meer erotiek, en ook meer en fijnere sex. Ik struinde wat op internet en vond verschillende erotische blogs. Een Belgische blog van een minnaar en minnares vond ik erg leuk om te lezen. Dat was in het begin mijn voorbeeld. Ik had regelmatig erotische fantasieen en besloot die te gaan opschrijven en op mijn eigen blog te zetten.". Ze knikte.

"Ik ben zo nieuwsgierig," zei ze, "je schreef in een van je laatste berichtjes dat je een collega hebt herkend op internet...." Ze keek me vragend aan. Ik lachte knikkend, "Je wilt natuurlijk weten hoe dat zit?". "Ja tuurlijk! Dat is toch de ultieme roddel? We hebben het hier toch over porno?" vroeg ze.
"Inderdaad," zei ik, met ineens toch weer wat schaamte. Ik gaf hier tenslotte toe dat ik porno keek. Zelf heb ik daar niet zo'n probleem mee, maar maatschappelijk is het niet altijd geaccepteerd. "Ja, ik heb een paar mooie foto's van hem gevonden", zei ik. Ze bleef me vragend aan kijken en ik schoot in de lach "Zeg nou!" zei ze, zelf ook lachend. "Ok, maar dit blijft wel onder ons, he? Niet dat ik via via hoor, dat Jeroen porno kijkt..." stelde ik als voorwaarde. "Nee joh, bovendien zou ik dan ook vragen over mezelf afroepen, he? Want hoe weet Ingrid dat dan weer? Nee, ik beloof dat het ons geheimpje is". Ze keek me aan, "Nou, wie is het?"

Ik vertelde haar wie het was. "Echt?!?!?!?" was haar verbijsterde reactie, "Echt waar? Maar... dat is een afdelingshoofd!". Ze keek geniepig en zei "vertel eens, wat doet ie allemaal op die foto's?". Ik antwoordde "Als fotoserie stelt het niet zoveel voor: hij is met een vrouw, ze kussen, hij grijpt haar bij de borsten, zij pijpt hem en dan neuken ze in verschillende standjes." Terwijl ik die woorden gebruikte, keek ik haar aan, hoe reageerde ze erop, geschokt misschien? Maar nee hoor, zonder blikken of blozen. Ik vroeg haar "Kijk jij ook wel eens dat soort foto's?". Ze antwoordde meteen "Nou, niet echt foto's, maar ik kijk wel eens filmpjes.... Ja, ik kijk dat ook...". En met een ondeugend gezicht, vroeg ze verder "Mag ik ze eens zien, die foto's?". Wow! Dit ondeugende gezicht... wat vond ik haar ineens mooi! Ik beet op mijn lip en zei toen "Ok, heb je een memory stick? Dan zet ik ze daar op..".
"Is goed, ik breng een stick voor je mee."

Met Ingrid was het echt lekker kletsen en hier zo samen geheimen uitwisselen gaf het best een intiem karakter. We moesten weer eens aan het werk en één voor één vertrokken we uit het park. We spraken af dat we de volgende dag weer zo'n wandelingetje zouden maken. Ik beeindigde met "Weet je, ik vind het fijn om met je te praten over dit soort dingen, het voelt goed om deze dingen met iemand te kunnen delen.". Ze keek me lief aan en zei "Vind ik ook. Tot morgen!" En weg was ze.
Met een fijn gevoel in mijn buik keek ik haar na, en bedacht dat het echt een leuke meid was. Ik vond het lekker mijn hart te kunnen luchten. Al die tijd was het hebben van een blog, het mailen, chatten, sms-en met vrouwen iets dat het daglicht niet kon verdragen, dat altijd geheim moest blijven. Maar om er nu eens gewoon over te kunnen praten, dat was best fijn. Ik keek al weer uit naar ons volgende gesprekje hier op het bankje.

"Mag ik je eens vragen, een hoop fantasieen spelen zich volgens mij af op ons werk. Is er ook een fantasie over mij?" vroeg ze me de volgende dag, met een glimlachje. Ze had me de memory stick gegeven voor de foto's. Ik wist dat ze dat zou gaan vragen, en gaf eerlijk antwoord: "Ja, heb je jezelf herkend? Heb je zelf een idee?". Nu werd ze ineens rood, en keek even naar de grond. Ze zei "Ik heb er lang naar gezocht, maar ik kan er niet achter komen... Welke is het?". "Een van de allereerste: Inge" zei ik. "Jij was al langer in mijn fantasie. Ik hoop dat je dat niet erg vind..." "Oh nee, nee hoor, ik voel me wel vereerd." Ze herstelde weer wat en keek me weer aan, met een warme blik dit keer. Zacht zei ze "Ik vind het eigenlijk best een lekker gevoel, dat je over me fantaseert... want... ik heb thuis een zelfde soort situatie, ook ik krijg niet die aandacht die ik graag wil. Wat ik ook doe, hij is niet echt geinteresseerd. En dan doet me dit heel erg goed. Kennelijk wek ik toch de interesse van iemand."

Ik keek erg op van het feit dat ze thuis dezelfde situatie had. Door mijn situatie wist ik maar al te goed hoe frustrerend dat is. De buitenwacht kan wel zeggen "dan moet je eens met je vrouw praten", of "dan ga je toch bij haar weg", maar zo werkt dat natuurlijk niet.
Maar ook, het verlangen in mij maakte dat ik een kans zag ontstaan. Ze was een leuke vrouw en ik dacht even aan die fantasie. Mijn onderbuik kriebelde. Ik voelde mijn pik zich roeren. Ik keek haar aan, en wilde haar kussen. Ik keek naar haar hand op het bankje en legde er langzaam mijn hand boven op. Daarna keek ik haar aan. Mijn hart bonkte in mijn keel. Wat ik nu wilde vragen. Zou ik het durven? "Ingrid...", ik beet op mijn onderlip, "ik geef je graag de aandacht...". Ik slikte, "Ik geef je graag wat je mist, ik wil niet pushen, maar ik zou graag ... uh... wie weet kunnen we elkaars gemis een beetje aanvullen.... als je wil"
Ze trok haar hand onder die van mij uit en legde die weer boven op mijn hand. Ze keek me best serieus aan en zei "Dat lijkt me heel fijn...". Even was het stil, en toen kwam ze heel langzaam dichterbij. Ook mijn hoofd ging naar haar toe. Het was dof in mijn hoofd aan het worden. Tunnelvisie, zag alleen nog maar haar gezicht. Mijn oren suisde, ik hoorde niets meer. De omgeving vervaagde. Dichterbij, ik voelde haar hand mijn hand strelen, dat dan weer wel.

Dichterbij. Alleen haar mond was er nog, haar lippen, haar lichte lippen. Ik draaide mijn hoofd een beetje. Ingrid draaide ook. Haar lippen gingen van elkaar. Haar tong bevochtigden ze even snel. Dichterbij. Toen ik haar lippen niet meer kon zien keek ik haar in haar ogen. Zachte ogen, lieve ogen, mooie ogen, ... donker... Ik sloot mijn ogen en voelde haar lippen op die van mij. Geen schokje, geen vonkje, maar heerlijk zacht, warm en teder. We genoten allebei van deze eerste zoen. Heel lichtjes bewogen we onze lippen. Niet bereid te stoppen, maar alleen het verlangen om te door te gaan. Rustig en met gesloten ogen sloeg ik mijn arm om haar heen en ik voelde dat zij hetzelfde deed. Alsof we het allebei wisten opende we onze monden voor elkaar. Gewoon, rustig, geduldig. Onze tongen begroeten elkaar en speelden met elkaars lippen. Oh jezus, wat was dit fijn! Dit was alles wat we nu wilden. Tintelend gleden onze lippen en tongen over elkaar, en ik verwonderde me hoe heerlijk zacht ze waren. Minutenlang hadden we nergens aandacht voor, alleen onze heerlijk lange zoenen.

En toen we elkaar dan toch eindelijk loslieten, keken we elkaar aan. Ik zag zoveel emoties in haar ogen: opluchting, geluk, verlangen, ongeduld maar ook geduld. Mijn god, wat was ze verrukkelijk! Ik wilde haar nog meer kussen, ik was nog lang niet klaar. Gelukkig dacht zij er hetzelfde over en gingen we door. Weer dat rustige, alsof we allebei geen moment wilden missen van deze heerlijke kussen. We tongden teder en genoten van het liefdevolle waarmee we elkaar in elkaars armen hielden. Veelbelovend, dat was het juiste woord. Veelbelovend omdat er de belofte van nog veel meer heerlijks was. En daar waren helemaal geen woorden voor nodig. Alles werd duidelijk door onze blikken en onze lippen. We wisten allebei wat er in de toekomst zou gaan gebeuren en dat was een heerlijke gedachte. Alhoewel ik behoorlijk naar haar verlangde, wist ik ook dat ik nu geduld kon hebben, omdat het zeker zou aan gebeuren.

We moesten weer aan het werk en namen afscheid met een innige warme zoen. Alsof we elkaar al zolang kenden en kusten. Ik keek haar na en bedacht voor de zoveelste keer wat een mooie vrouw ze eigenlijk was. Op ons werk kwamen we elkaar wel eens tegen en deden dan net of er niets aan de hand was, als gewone collega's. Maar van binnen voelde het zo goed, we deelden samen een geheim, een heerlijk geheim. En dat kon ik ook in haar ogen zien.

Ze werkte niet elke dag, en een paar dagen later ontmoetten we elkaar weer in het park. Ik zat te wachten en hoor haar weer aankomen. Ze zag er mooi uit: een strak blauw truitje met wijde hals, een grijs wijdvallend rokje dat haar heel goed stond. Haar schoenen met hakjes zorgden voor dat ze erg mooi bewoog. "Hai" begroette ze me met een lach. We kusten elkaar en daarbij legde ze haar hand op mijn borst. Ik hield haar losjes bij haar armen vast. "Hai, ik heb je gemist" zei ze weer. "Ik jou ook!" antwoordde ik, en daarna kusten we verder. Heftig dit keer, alsof we iets in te halen hadden. Snelle kussen, onze lippen gleden en draaiden langs en over elkaar. Tongen die likten.

Ik voelde iets loskomen in mijn broek, mijn pik begon te zwellen. Ik voelde haar hand op mijn kont en liet haar met plezier begaan. Zelf streelde ik haar rug en mijn handen wilde naar haar borsten. Haar mooi stevige borsten. Wat zou ik ze graag zien, strelen, kussen, wrijven, masseren, likken, zuigen....
Het vuur in ons begon op te laaien, onze kussen werden heftiger, en we drukten onze lichamen tegen elkaar. Ik voelde haar borsten en zij voelde ongetwijfeld mijn nu harde pik. Ze keek me aan en pakte mijn hand. Ze duwde die tegen haar borsten aan. Ze bleef me strak aankijken en wreef mijn hand over haar borsten. Ik keek haar ook strak aan, en voelde nauwelijks hoe hard haar tepels waren. Ze beet op haar lip en sloot haar ogen half. Ze genoot!

Ik wreef haar borsten en zag hoe fijn ze dit vond. Ze zuchtte. Ik duwde, masseerde, en genoot van de stevigheid en zachtheid. Een vreemde maar lekkere combinatie. Ze beet weer op haar lip en keek me aan. Geil! Ze pakte mijn hand weer en leidde hem naar beneden, naar onder haar rokje. Daar weer omhoog. Oh god! Ze zuchtte, toen mijn vingers de bovenkant van haar benen raakten. "Ohhhh jaaaaa" was het langgerekt, "Ohhhh lekker....". Ik streelde haar benen, en langzaam maar doelbewust bewoog mijn hand naar boven. Ik wilde niet meer wachten. Ik wilde nu. Mijn vingers voelde nattigheid en ik realiseerde me dat de binnenkant van haar benen glibberig waren. Ja! Oh heerlijk! Haar kutje was nat!

Me concentrerend op mijn hand en mijn vingers, bewoog ik ze in de glibberigheid omhoog. Ze kreunde zachtjes. "Oooohhhh!!!" riep ze uit, toen mijn vingers haar schaamlipjes raakte. Geen slipje! dacht ik triomfantelijk. Heerlijk! Mijn vingertoppen wreven langzaam over haar lipjes en bijna als vanzelf gleed mijn wijsvinger naar binnen. God, wat warm, wat nat en wat glibberig. Het voelde heerlijk aan. En ook Ingrid ervaarde zo iets, want met gesloten ogen zuchtte ze schokkend. "Oh ja, oh ja! Oh ga door, lieverd!" Deze aanmoediging liet ik me geen twee keer zeggen. En het woordje "lieverd" hoorde heel goed aan. Terwijl ik mijn vinger dieper in haar liet glijden, zette zij haar voet op het bankje. Een heel opwindend gezicht: haar gehakte voet op een bank, blote benen tot halverwege haar bovenbeen, dan dat mooie rokje, met daar mijn hand onder, mijn vinger diep weggezonken in een drijfnat en glibberige kutje, de palm van mijn hand tegen haar lipjes en venusheuvel aan.

Ik voelde het nat op mijn hand lopen, terwijl ik haar zacht vingerde. "Oh jaaaa, jongen. Ga door! jaaaa!" kermde ze. Ze begon haar heupen tegen mijn vinger aan te rijden, om aan te geven dat ik moest bewegen. Ik begon haar te vingeren en voelde haar g-spot langs mijn vinger glijden. Mmmmm, heerlijk om Ingrid zo te mogen verwennen. Haar zo te zien maakte me compleet gek. Ik wilde haar zien genieten. Ik vingerde haar diep en ze kronkelde er heerlijk bij. En ondertussen leek het alsof haar kutje leeg liep, zo nat was ze. Ze klampte zich nu aan me vast en ik verhoogde het ritme nog wat. Ze smoorde haar gekreun tegen mijn schouder aan en ik voelde dat ze ging komen. In dit ritme was het niet ver meer weg. Schokken, kreunen, kermen, ze kneep in mijn schouder en smoorde een langgerekte kreun. Haar ogen keken supergeil, ver weg, toen ze haar orgasme kreeg. Heftig ademend liet ze het over zich komen en vertraagde ik het tempo waarmee ik vingerde.

Ik had het idee dat er een hele lading vocht uit haar kutje gekomen was. Voorzichtig, om haar rokje niet te bevlekken, haalde ik mijn hand onder haar rokje uit. Inderdaad, kleddernat. We keken samen glimlachend naar mijn hand. "Zo!" riep ik uit, "jij zult dadelijk wel dorst hebben". We lachten allebei en ik likte het nat van mijn vingers. "Mmmm, smaakt lekker" zei ik. "Oh jongen, je weet niet half hoe lekker dit was!" zei ze met een gelukzalige glimlach op haar gezicht.

Ze keek me een tijdje aan, stilletjes, en streelde me. "Weet je", zei ze, "ik zou graag eens met je afspreken. Wij samen, alleen, ergens een hele dag van elkaar genieten. Dat moet toch zalig zijn. Maar nu eerst...". Ze ging op het bankje zitten, en maakt mijn gulp open. Ik hielp haar wat mee, een harde pik uit een gulp krijgen is bijna niet te doen. Ik maakt de de riem en knoop open, en hielp haar. Haar hand omsloot mijn harde pik en trok hem naar voren, mijn onderbroek omlaag schuivend. "Ohhhhhh..." kreunde ik, het eerste moment dat een pik vastgenomen wordt is altijd zo lekker! Ze keek glimlachend omhoog en vroeg me of ik het fijn vond. "Oh ja," zei ik, "dit is zo'n geil gezicht.... Jij die op een bankje voor me zit en met mijn pik speelt.". Ze lachte en zei "Ik ben blij dat je het fijn vind. Ik ben best lekker geil en zou je nu het liefste mee naar huis nemen. Maar ja, onze collega's wachten op ons he?".

Daarna verlegde ze haar aandacht naar mijn pik en trok hem bedachtzaam af. Een heerlijk gevoel, Ingrids' warme hand, die mijn pik stevig vasthield. Haar gezicht was vlakbij en leek mijn paal te bestuderen. Haar hoofd bewoog wat heen en weer en elke keer als ze dichterbij kwam dacht ik "Ja, nu neemt ze hem in haar mond". En inderdaad, na een paar keer rukken, opende ze haar mond en nam de eikel naar binnen. Meteen warmte... vocht... heerlijk! "Owwwwwwhhhhh" kreunde ik weer, mijn ogen sluitend. Ingrid ging meteen helemaal los, en zoog, likte, pijpte zalig. Ik wist niet hoe ik het had, en voelde haar tong, haar lippen haar wangen overal. Volgens mij had ik moeite om te blijven staan, zo fijn was dit. Ze keek me af en te aan, een heerlijk opwindend gezicht: holle wangen, haar lichte lippen, en dan geile ogen die me aanmoedigden om vooral te genieten. En dat deed ik.

Geheel tegen mijn verwachting in voelde ik een orgasme naderen. Ik had dat niet verwacht, ik moest veel te veel opletten dat ik niet ging vallen. Maar Ingrid wist iets in mijn pik los te maken, ze bevredigde me vol overgave en bleef me aankijken. Dit maakte dat mijn orgasme er aan stond te komen. Heftig ademend moest ik me vasthouden aan het bankje. Maar god, wat een woeste golven donderde door mijn lijf.
Ingrid's lippen zogen nu zachter, teder en maakte het genot compleet. De laatste druppels vloeiden in haar mondje en toen liet ze me los. Glimlachend. God, wat een heerlijke vrouw was ze toch!

Dit intense genot smaakte naar meer, maar in de roes van dat moment konden we niet meer uitbrengen als "Ik wil je helemaal schat!". En wilden we vaker samen zijn, dan moesten we dit echt goed plannen, alles moest kloppen. We woonden vrij dicht bij elkaar, dus grote kans op bekenden in de buurt die ons zouden kunnen zien. We spraken niets af, behalve dat we nog iets zouden afspreken. Die dag zag ik haar niet meer.
Maar de hele middag liep ik met een druppelende pik rond. Godsamme, wat was dat heerlijk!

Twee dagen later, toen ze weer moest werken, kwam ik haar in de gang tegen. Ze liep samen met een collega en ik zag een klein glimlachje. Ik werd terplekke week en wilde weer samen naar het park. Helaas kreeg ik geen gelegenheid. In de koffiekamer wist ze me later die dag een briefje in mijn hand te moffelen. Toen ik alleen was las ik het:
"As maandag 10:00 Koning Willem de Zwijgerlaan 3. Huis van mijn ouders, die op vakantie zijn. Achterom komen door brandgang, 2e deur links (bruin), is open. Door tuin naar binnen (niemand kan je daar zien). Dan: de zevende hemel :-) xxxxxxxx
PS ik ga het nog heel moeilijk krijgen met wachten tot maandag...
PS2 lachen, die porno-pix die je gegeven had..."

Wordt vervolgd

18:14 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20000 bezoekers!

Wauw! We hebben de 20.000ste bezoeker (of bezoekster) gehad! Dat is wel een reden voor een feestje. Ik trakteer!

En wel op een driedubbele aflevering. Zie het maar als een lekker lang zomerverhaal.

Veel leesplezier en ook veel genot toegewenst! Tong uitsteken

xxx

Jeroen

18:13 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |