15-07-10

Denise en Vicky

De rij aan de incheckbalie was lang, veel te lang. Ik zuchtte eens. Ook dat nog! Vanmorgen natuurlijk belachelijk vroeg moeten opstaan, dan bijna geen parkeerplaats kunnen vinden, en dan nu ook nog een lange rij voor de incheckbalie! En dan zijn er mensen die zeggen dat vakantie leuk is... Ja best wel, als je eenmaal met een koud biertje aan het strand ligt ja.... Berustend sluit ik met vrouw en kinderen achter aan in de rij.

Vlucht OA213 naar Kreta zit goed vol, zo te zien. Heel langzaam vordert de rij en schuifelen we onszelf, onze tassen, en een bagagekarretje naar voren. De rij naast ons net zo. Mijn blik glijdt over de rij. Zoals gebruikelijk bij een vakantievlucht bestaat het gezelschap uit gezinnen met hyperactieve kinderen, veel jonge stellen of vriendinnen, en een enkel ouder stel. Nog twee man voor ons.
Na de incheckbalie volgt de douane (wachten in de rij), het boarden (wachten voor de scanner), en het vliegtuig (wachten voor vertrek). Dan, eindelijk, we vertrekken! Nu hoeven we alleen nog maar 4 uur te wachten en dan zijn we er....

Op Kreta aangekomen melden we ons bij de hostess van de reisorganisatie. Ze dirigeert ons en nog een heel stel in een bus. De bus brengt ons vervolgens naar onze hotels. Ik heb inmiddels al gemerkt dat ons hotel de laatste van de rij is, en dat we nog eens een uur in de bus mogen zitten. Een uur later is de bus inderdaad bijna leeg, alleen wij en een stel vriendinnen gaan kennelijk naar het Sitia Beach Hotel.

De dames zijn het eerst uit de bus en staan al aan de hotelreceptie als wij ook binnenkomen. Terwijl we wachten op onze beurt bekijk ik de vriendinnen eens. Vergezeld door de gebruikelijke hardcases, beautycases en tassen proberen de dames een mooie kamer te bemachtigen. Alhoewel ik moe ben, merkt mijn oog toch wel op dat ze er leuk uitzien. De ene vrouw is klein, heeft donker blond haar en een mooi figuurtje. De andere is wat langer, heeft volle borsten en mooi lang zwart haar. Ook zij ziet er leuk uit. Ik schat ze ergens in de dertig. Uit hun conversatie in de bus heb ik op gemaakt dat een van hen kinderen heeft.

Dan zijn wij aan de beurt en krijgen we de de sleutel van de geboekte familiekamer. De kids kunnen niet wachten en racen vooruit, ze hebben het zwembad gezien en zijn niet meer te houden. Eenmaal op de kamer hebben ze binnen no-time hun badkleding aan en zijn ze weg. Rust daalt neer in de kamer. Mijn vrouw en ik bekijken de kamer eens, en ik open de deur naar het balkon. We kijken uit op het zwembad, met daarachter de zee. Niet slecht, helemaal niet slecht!
Op het balkon staan een paar ligstoelen en een tafeltje. Er is weinig privacy, tussen de balkonnetje is er een eenvoudige plaat gemaakt, waar je makkelijk langs kunt kijken.

Als we onze spullen hebben neer gezet en even wat luchtigers hebben aangetrokken, besluiten we naar beneden te gaan en de rest van het hotel, het zwembad en het strand eens te bekijken. Beneden is een restaurant, maar wij weten als ervaren Griekenland-vaarders dat je veel beter en lekkerder in de tavernes in het dorpje kunt even. Bovendien ook een stuk gezelliger. Het zwembad ziet er mooi uit, het strand nog mooier. Hier kunnen we het best een week uithouden.

Die middag acclimatiseren we wat en doen we niet veel meer. We zitten wat op het balkon en houden zo onze zwemmende kinderen in de gaten. Op een gegeven moment hoor ik de deur van het balkon naast ons opengaan. Onze mede-reizigers uit de bus blijken de kamer naast ons te hebben. De kleine vrouw komt ook eens van het uitzicht genieten. Na een tijdje kijkt ze naar ons balkon en ziet me zitten. "Hallo!" zegt ze, met een blik van herkenning. Ik zeg "Hoi" terug. Mijn vrouw, die met haar rug naar haar toe zit, draait zich om zegt ook "Hallo", waarna ze weer verder leest in haar tijdschrift. Mijn buurvrouw blijft naar me kijken. Ik kijk terug. Ze lacht en houd het puntje van haar tong langs haar geopende lippen. Haar ogen kijken me ondeugend aan, ze beweegt ook haar wenkbrauwen eens even omhoog. Ze gaat verder met hetuitzicht bewonderen. Maar ze voelt dat ik haar aan blijft kijken en kijkt weer terug. Ze lacht.

Ik houd me stil, ik wil niet dat mijn vrouw me ziet kijken. Maar mijn buurvrouw is hard bezig me te verleiden en op te geilen. Ik weet van mezelf dat ik daar gevoelig voor ben, denk al gauw dat een vrouw iets van me wil als ze zo kijkt. Ze bijt op haar onderlip en blijft me verleidelijk aan kijken. Ze geeft me dan een knipoog. Vervolgens buigt ze haar hoofd even snel een beetje naar binnen, ze gebaart dat ik naar de hotelgang moet komen.

"He, ik ga eens even beneden, kijken wat er daar te doen is..." zeg ik mijn vrouw op een toon die aangeeft dat ik het wel gehad heb op het balkon. "Ja, goed, ik kom straks wel naar het zwembad" is het antwoord. Ik sta op en loop naar de gang. Mijn buurvrouw, die dit gehoord heeft komt ook net de gang op. We lopen samen naar de lift. "Hai, ik ben Denise" stelt ze zich voor. "Ik ben Jeroen" zeg ik. "Je viel ons al op op het vliegveld" gaat ze verder. "Mijn vriendin en ik zijn samen op vakantie. Even helemaal weg van de familie thuis. Twee meiden, die het er eens lekker van gaan nemen deze week." verklaarde ze. "Daar was je aan toe?" vroeg ik Denise. "Oh, nou en of! Een keer in de zoveel tijd gaan we samen lekker los, en daar kunnen we onze mannen niet bij gebruiken, als je begrijpt wat ik bedoel" En bij dat laatste keek ze me nadrukkelijk aan.

"Weet je?" zei ze, "Ik denk dat mijn vriendin het ook wel leuk zou vinden als jij eens een keer met ons meegaat. Zou je dat leuk vinden?" Daarbij legde ze haar hand op mijn arm. Wow, ik kreeg hier een uitnodiging om met twee leuke vrouwen mee te gaan. "Lijkt me leuk!" zei ik, "had je wat in gedachten?". "Nou, we zijn hier drie jaar geleden ook geweest en een stukje verderop heb je een heel klein baaitje. Het is maar 10 meter breed en heeft een klein strandje. Daar kun je heerlijk alleen zijn, of met een paar leuke meiden als wij natuurlijk...". "Dat klinkt hartstikke leuk" zei ik, "Wanneer gaat dat gebeuren?"

"Nou, ik denk dat jij maar moet zeggen wanneer je kunt, jij moet weg kunnen bij je familie, he?" De lift was er bijna. "En als aanmoediging..." zei ze, terwijl ze op haar tenen ging staan en me op mijn mond kuste. Mmmmm, heerlijk! De lift stopte, maar ik stapte niet uit. Ik hield haar tegen en drukte op het knopje voor de 2e verdieping. De deuren gingen weer dicht en de lift ging omhoog. Ik sloeg mijn armen om haar heen en kuste haar stevig. Haar mooie stevige borsten drukten tegen me aan. Ze liet zich gaan en ik voelde haar tong al. God, wat was dat fijn. Mijn pik roerde zich. Onze lippen lieten elkaar los en ze keek me verrukkelijk aan, wat een mooie ogen had ze!

De lift bereikte de 2e verdieping en ik nam haar mee naar buiten. We liepen de gang helemaal naar achter. Daar was een nisje met een deur naar de linnenkamer. Hier konden we even alleen zijn. Ze sloeg haar armen weer om me heen en we tongden verder. Ze een heerlijke vrouw en ik genoot toen ik merkte dat ze harde tepels had in haar witte topje. Ze keek heerlijk geil en verleidelijk aan. Terwijl we heerlijk aan het tongen waren voelde ik haar hand over mijn kont glijden. Ik deed het zelfde en liet mijn hand over haar kont glijden, ik tilde haar rokje op en merkte dat ze een string droeg. Jezus, wat was dat opwindend.
"Lekker?" vroeg ze me. "Jezus ja!" fluisterde ik. Om me nog geiler te maken, haalde ze haar borsten uit haar topje. Wauw, ik werd geiler, en mijn paal klopte tegen mijn broek aan. Jezus wat wilde ik haar. Het liefst hier terplekke!

Alsof ze mijn gedachte raadde, keek ze me zwoel aan. Met beide handen maakte zijn mijn broek los en schoof hem wat naar beneden. Vaardig haalde ze mijn dikke paal uit mijn broek en nam hem in haar handen. Ze keek me aan, zonder woorden. Ze ging op haar knieen zitten, en nam mijn paal in haar mond. "Ohhhhhhh!" stootte ik uit. God! Haar warme mond die zich verlekkerde aan mijn paal. Super zalig! Haar tong verwende mijn eikel en haar hand trok me nu zacht af. Mijn eikel werd in haar mond ontbloot en meteen nat gemaakt. Wat een intens gevoel. Al die tijd bleef Denise me aankijken, waar ik alleen maar geiler van werd.

"Zo..." zei ze, terwijl ze mijn eikel uit haar mond haalde en mijn paal losliet, "hier zal ik toch maar even stoppen. Dadelijk sta je hier stevig te kreunen en trekken we wat bezoek. Bovendien was het maar een voorproefje, he?" Ik was even teleurgesteld, maar begreep dat we hier inderdaad beter maar niet door konden gaan. "Zeg lieve schat, als dit is wat je wilt, kom je dan een keer naar ons strandje? Wie weet doet mijn vriendin dan ook mee..." Sodeju! Ze stelde een trio voor. Ze kuste me nog even en liep toen weg.

De rest van de dag had ik het moeilijk. Hoe kon ik nou aan iets anders denken als een trio met mijn twee buurvrouwen. Non-stop denkend aan deze meiden, worstelde ik me de dag door. Met de familie eten, zwemmen, een beetje het dorpje verkennen, weer eten, en wennen aan het te kleine apartement. 's Avonds op het balkon had ik het met mijn vrouw over de volgende dag. Ik stelde voor om naar het strand te gaan. Dat vond ze een goed idee.

De volgende dag kwam we mijn buurvrouwen tegen bij het ontbijt. Na het plichtmatige "Hoi" en "Hallo" vervolgden we ons weg, maar Denise bleef me nakijken, vragend. Haar vriendin keek me bijzonder geinteresseerd aan, alsof ze me beoordeelde. Natuurlijk had Denise haar verteld wat er was gebeurd en wat ze zouden gaan doen.
Toen mijn vrouw en kinderen al aan tafel zat liep ik achter Denise langs en zei in het voorbijgaan "Vanmiddag kan ik naar jullie strand komen...". "Super!" zei Denise en ging haar weg.

De ochtend besteedden we aan het huren van een auto. Tja, dat gaat daar niet zo snel als in ons land, dus het had nogal wat voeten in aarde. Na het middag eten pakten we onze spullen voor het strand. De zon stond hoog aan de hemel en brandde op mijn hoofd en nek, en dat was precies waar ik gebruik van zou gaan maken. Na een uurtje bakken en braden op het strand wendde ik koppijn voor. Ik zei dat ik naar het appartement terug ging en even op mijn bed ging liggen. Ik zou proberen later weer terug te komen.

Ik liep van het strand naar de weg. In plaats van rechts terug naar het hotel te gaan, sloeg ik links af. Ik liep verder weg van het hotel en volgde de aanwijzingen van Denise. Ik vond het toegangspaadje, een beetje verscholen achter een droge struik. Het pad liep naar de zee af en na twee minuten stond ik ineens aan een heerlijk zandstrandje.
Inderdaad 10 meter breed. Met midden op het strand, net in de schaduw van een palmboom, twee badlakens. Daarop Denise en haar vriendin. Wauw, allebei in een mooie sexy bikini. Strikjes en kleine driehoekjes stof, maar wel goed gevuld. Hmmmmm!

Ze hadden me niet opgemerkt. "Dag dames" zei ik. "Heeeeee, daar ben je!" verwelkomde Denise me enthousiast. Ze stond op en kwam op me toe gelopen. Jezus, ze zag er echt super zalig uit in die bikini. Ik zag dat haar vriendin ook opstond en ook naar me toe kwam. Denise kuste me op mijn mond en sloeg haar arm om me heen. "Vicky, dit is Jeroen" zei ze, "Jeroen, dit is mijn beste vriendin Vicky". Ik gaf haar een hand en zei "Hoi Vicky". Vicky zei "Hallo" terug, en gaf me meteen een kus op mijn mond. "Leuk dat je bent gekomen" zei Vicky en met zijn drieen raakten we wat aan de praat. Denise zorgde ervoor dat ze me veel aanraakte en streelde. Ook Vicky was erg aanhalig, hetgeen ik helemaal niet erg vond.

In mijn zwembroek was elke zwelling goed te zien en dus hadden de dames wel degelijk door dat ik genoot van hun aandacht. Denise streelde me nu zacht en sloeg haar armen om mijn nek heen. Zachte kussen gingen over in tongen. Denise drukte haar borsten tegen me aan en wreef haar buik subtiel tegen mijn paal aan. God, wat heerlijk. Het feit dat er maar een dun lapje stof tussen haar borsten en mijn buik zat maakte me gek... Haar lippen tintelden en haar tong zocht elk plekje van mijn lippen af. Ze was zo lekker met me bezig...

Ik zag hoe Vicky achter Denise ging staan en de knoopjes in haar bikini topje losmaakte. Haar topje gleed op de grond en ik voelde haar zachte borsten met harde tepels tegen me aanglijden. Heerlijk! Toen kwam Vicky achter mij staan. Ze streelde me. Wauw: vier handen die me verwenden. Haar handen streelden me tussen mijn benen. Daarna pakte ze mijn zwembroek en trok die naar beneden. Mijn harde paal bleef naar boven wijzen, tegen de buik van Denise. Vicky wilde nu haar deel hebben, en sloeg ook haar arm om me heen. Denise liet me los, en meteen kwam Vicky er voor in de plaats. "Zo," zei ze, "eens kijken of je echt zo lekker kust als Denise zegt..." En meteen daarop kuste ze heftig, eigenlijk meteen al tongend. Jezus, zo te voelen was Vicky een heel geil meisje!

Nu was het Denise's beurt om Vicky wat naakter te krijgen. Ook haar bandjes van haar sexy bikini werden losgemaakt en Denise mooie volle borsten rolden eruit. Haar tepels stonden boven op haar borsten, lekker stijf. Denise ging verder, ook de knoopjes aan de zijkant van haar tanga werden losgemaakt en even later stond Vicky geheel naakt in mijn armen. Mijn stijve pik drukte tegen haar platte buik aan en liet daar druppels voorvocht achter. Denise kwam nu naast me op haar knieen zitten en pakte mijn pik tussen onze lijven vast. "Waar was ik ook al weer gebleven, gisterenmiddag?" Ze nam hem zonder pardon in haar mond en zoog er aan. Heerlijk!

Het was moeilijk mijn aandacht bij de kussen van Vicky te houden, terwijl mijn paal ritmisch gezogen werd. Denise liet er geen gras over groeien en pijpte stevig.  Vicky merkte dat en besloot ook maar eens bij Denise te gaan kijken. Even later zaten beide dames in die houding voor me die zo intens opwindend is voor mannen: naast elkaar op hun knieen voor me, licht naar elkaar toegebogen. Mijn paal ging van hand naar hand en van mond naar mond. Tongen likten gretig aan mijn staaf en hij glansde van het vocht. Regelmatig keken zowel Vicky als Denise naar me op, maar eerlijk gezegd was ik alleen maar bezig met te genieten.

Vicky keek lachend naar me op en vroeg me of ik een beetje genoot. "Ooooohhhhh jaaaaaa" kreunde ik langgerekt. Ze zei tegen Denise "He Denies, hou je een beetje in he? Hij moet nog een tijdje. Ik wil hem nu in me!". Verlekkerd liet Denise, mijn paal uit haar mond glijden en keek mij en Vicky geil aan. "Ok, dan doen we dat..."
Vicky vertelde me te gaan liggen op mijn rug. Toen ik eenmaal lag, lag mijn stijve natte paal op mijn buik. Vicky kwam over me heen zitten en verspilde geen tijd. Ze hield mijn paal omhoog en schoof hem recht tussen haar natte en gladde schaamlippen. Voorzichtig liet ze zich er helemaal op zakken en mijn stijve paal werd omsloten door een strak en nat kutje. Ik kreunde en sloot mijn ogen. Dit was intens!

Vicky begon ritmisch te rijden en mijn paal werd heerlijk in haar kutje verwend. Denise keek verlekkerd toe en vroeg me of ik het fijn had. "Ohhh jaaa Denise, dit is zo goed!". Vicky bemoeide zich er ook mee: "Ja? Vind je het lekker? Ik kan je heel goed voelen, ik heb het ook lekker, hoor! God, wat vul je me lekker!", terwijl ze met haar vlakke handen op  mijn borst leunde. Denise kuste me stevig en vroeg of ik haar wilde likken, of ze met haar kutje op mijn gezicht mocht komen zitten. "Oh ja, mmmmm, dat lijkt me fijn." In feite was dit bijna mijn ultieme fantasie, ik zou graag eens op mijn rug liggend een vrouw willen likken, zodat ik niet kan zien hoe een andere vrouw me neukt of pijpt, tot aan mijn orgasme toe.

Denise deed snel haar broekje uit, en kwam voorzichtig over mijn gezicht zitten, en bood me haar kutje aan. Ze zat met haar gezicht naar Vicky toe. Kletsnat, zag ik meteen, de druppels hing aan haar gezwollen schaamlipjes. Ik plaatste mijn hoofd zo goed als ik kon en begon haar kutje te verkennen en te verwennen. Denise kronkelde meteen. Haar kutje was mooi en was lekker. Het was leuk om te zien hoe ze reageerde op mijn tong, voor zover mogelijk, want haar benen en buik belemmerde mijn uitzicht. Maar aan de bewegingen die ze maakte zag ik dat ze genoot.

Ik likte haar lipjes, en de binnenkant ervan. Denise sidderde en regelmatig kon ze zich niet meer overeind houden en zakte ze helemaal op mijn gezicht. Het maakte me niet uit. Haar kutje leek leeg te lopen, hele stromen kutsap druipten op mijn gezicht. Ik likte het allemaal op, lekker zoet. Ik wurmde mijn armen zo, dat ik bij Denise's mooie strakke kontje kon en streelde haar. Mijn vingers gingen langzaam op zoek naar haar kontgaatje. Toen ik haar sterretje aanraakte veerde ze even op, en kreunde in extase. Ze ontspande haar spieren en ik duwde mijn wijsvinger een stukje naar binnen. Ze huiverde en ik masseerde haar sterretje. Haar glibberige kutsap gebruikte ik om haar te kontgaatje smeren en al gauw gleed mijn vinger ritmisch in en uit haar kontje. Dit was heerlijk voor haar en Denise was hard op weg naar een orgasme.

Ik zag vingers bij het kutje van Denise verschijnen: Vicky besloot haar vriendin nog wat extra genot te geven. Ze krampte en kreunde en gillend kwam Denise klaar. Het leek wel of haar kutje de poorten open zetten: Stroompjes met kutsap liepen uit haar en ik likte het alles lekker op. Gaandeweg ontspande Denise zich en ging ze van mijn hoofd af. "Oh God! Wat was dat zalig zeg! Oh, die tong en zoveel vingers, dat was echt teveel voor me!"

Ondertussen zat Vicky nog steeds heerlijk op me en genoot best wel. Haar stevige borsten deinde in het ritme en haar verstrakte gezicht maakte me duidelijk dat Vicky ook niet ver weg meer was. Denise besloot haar schuld in te wisselen en gebruikt nu haar vingers om Vicky te verwennen. Denise zat naast haar en tongde met Vicky. Ik nam haar volle borsten in mijn handen en masseerde ze. Vicky hapte naar adem en kromde haar rug. Schokkend kwam ook Vicky klaar. Heel even bleef ze achterover hangen zitten, maar kwam toen op me liggen. Haar borsten duwde op mijn buik. Lekker.

Vicky kuste me en vroeg me of ik het ook fijn had. Ik knikte, "Het is heerlijk met jullie!". Vicky zei me "Zullen we eens kijken of we jou ook kunnen laten komen?". Ze gleed van me af en kwam andersom naast me liggen: haar hoofd vlak bij mijn pik en haar benen naast mijn hoofd. Ik had een mooi uitzicht op haar heerlijke lijf. Denise begreep haar vriendin en kwam aan de andere kant naast me liggen. Denise pakte mijn stijve paal vast en begon me af te trekken. Eerst rustig en geduldig. Vicky streelde mijn ballen en kuste mijn paal.

Al gauw kwamen de lippen en tongen erbij en werd mijn paal van boven tot beneden gelikt, gestreeld en gekust. Heerlijk nat en glibberig. Dan namen Vicky's vaardige handen het over. Ook zij trok me lekker af. Samen likten ze mijn eikel. Ze wisten precies waar de gevoelige plekjes waren . Ze keken elkaar met gloeiende gezichten aan. Af en toe kusten ze elkaar ook, zo genietend van elkaar. Langzaam ging het tempo omhoog, het ritme steviger. Het rukken werd krachtiger en ook hun lippen en tong bewogen feller.

Om de beurt nam een van hen de eikel in haar mond en zoog er dan lekker aan, de natte lippen ritmisch over mijn paal laten glijdend. Het voorvocht stroomde ook vrijelijk en tongen likten het meteen op. Mijn ballen werden vakkundig gekneed en gemasseerd, dat een zalig gevoel gaf. Maar vooral het gezicht van de lippen van beide vriendinnen die mijn eikel naar binnen zogen, met de bijbehorende holle wangen maakte het af. Schokkende voelde ik mijn orgasme aan komen denderen en de schokgolf verplaatste zich naar mijn benen. Kreunend kwam ik klaar en spoot mijn zaad hoog de lucht in. Klodders kwamen neer op het gezicht van zowel Denise en Vicky.

Ik werd even met rust gelaten, terwijl Denise en Vicky hun gezicht afdroogden. Ik kwam weer enigszins bij en lag totaal uitgeteld op mijn rug. De vrouwen zaten naast me en keken op me neer. Denise vroeg "Zo te zien vond je het best lekker...?". "Oh ja, het was geweeeeldig!" zei ik hees. Vicky stelde voor om even in het water te gaan. Dat leek ons een goed idee en we liepen de branding in. Heerlijk om zo te kunnen ontspannen in het warme en blauwe water. We zwommen wat, we dreven wat. Ik zwom op Vicky af en we dobberden samen wat. "Waar komen jullie vandaan?" vroeg ik haar. "Uit Turnhout" zei ze, "en jij?". Ik antwoordde "Eindhoven, niet zo heel ver weg". Nee, da's eigenlijk dichtbij voor ons, we gaan er ook regelmatig winkelen"

Ik streelde haar lichaam, dat was lekker, zo in het water. Vicky vond dat ook en voordat ik het wist dreven we in elkaars armen, elkaar heerlijk tongend en strelend. Ik voelde mijn paal weer hard worden, haar handen verwenden me heerlijk. Ik keek haar aan en zei dat ik weer zin in haar kreeg. "Dan gaan we toch lekker genieten" stelde ze voor.
Denise kwam op ons af en Vicky zei dat we lekker gingen genieten. We liepen half het water uit. Vicky vroeg of ik haar langs achter wilde neuken. Ze ging half in de branding op handen en knieen zitten. Mijn paal was al hard en ik ging achter haar zitten. Denise kwam er ook bij en streelde Vicky tussen haar benen. Ze pakte ook mijn harde lul en leidde die bij Vicky naar binnen.

Stevig neukend nam ik haar langs achter. Vicky kronkelde en kreunde. Ze ving de stoten op en schokte met haar hele lichaam. Haar stevige borsten deinden in ons neukritme heen en weer. Samen met Denise streelde ik haar borsten, kneep in haar tepels, trok eraan. Ik sloeg Vicky op haar kontje en elke pets werd begroet met een stevige kreun. In het ritme waarin ik Vicky neukte, zei ze "Denies, kom-hier-voor-me-lig-gen. Kwil-je-lik-ken!" Denise liet zich dat geen twee keer zeggen en ging op haar rug in de branding liggen. Benen wijd, onder het gezicht van Vicky. Vicky viel aan en begon Denise's kutje stevig en diep te likken.

Elke stoot van mij in Vicky vervolgde zijn weg door haar tong in Denise's kutje. Samen met de handen van Vicky op Denise buik en borsten genoot ze. Denise keek me aan en moedigde me aan flink te neuken. Ik deed er nog een schepje boven op en ik merkte dat beide dames hun genot tot zich namen. Vicky sidderde en zei dat ze ging komen. "Nee Vik! Nog niet, op mijn wachten!" zei Denise. Ze liet zich gaan en een minuut later was ook Denise zo ver. Samen lieten de dames zich komen en schokkend kwam Vicky klaar. Denise gilde en trok haar benen helemaal op.

Denise was nog verbazend fit en op de been. "Nu ik!" zei ze tegen Vicky in mij, "Nu wil ik geneukt worden!" Ze kwam bij me, keek me aan en zei me "Maar wel in mijn kontje. Zou je dat willen?" Jezus, dat leek me zalig! Ik knikte enthousiast, waarna Denise mijn pik in haar mond lekker glibberig en nat maakte. Daarna kwam Denise op dezelfde manier als Vicky voor me zitten. Vicky hielp ons en duwde het puntje van mijn eikel tegen Denise's sterretje aan. Ik had er al aangezeten toen we op het strand in een heerlijke trio bezig waren. Het kostte dan ook geen moeite om mijn eikel voorzichtig naar binnen te duwen. Denise kreunde en genoot. Ik schoof helemaal naar binnen en voelde dat Denise heerlijk strak was. God dit was fijn. Ritmisch begonnen we te neuken en al gauw had ik het heerlijk. Ik merkte dat ik zelfs in vervoering raakte en wilde niets liever dan het hete kontje van Denise vol spuiten.

Daar hoefde ik niet lang op te wachten. Met een praar krachtige halen spoot ik in haar kontje. Dit was voor Denise te veel: ook zij bereikte een heftig hoogtepunt. En kwam kermend klaar. We gunden elkaar even een erg fijn gevoel en toen trok ik terug. We hadden nu even genoeg gehad en besloten op de handdoeken even te gaan liggen. We genoten van de warmte, het voldane gevoel naar een flinke neukpartij en elkaar. We streelden elkaar en wilden dit zo wel even laten duren.

De tijd vliegt altijd sneller als je het leuk hebt, en zo ook hier. Voordat we het in de gaten hadden was de middag voorbij en moet in ieder geval ik terug. Eenmaal bij onze kamer aangekomen hoorde ik de kinderen al op de kamer. Ik verklaarde dat ik even een rondje had gelopen en dat mijn hoofdpijn ver weg was.

Een paar dagen later gingen de kids en mijn vrouw voor de zoveelste keer zwemmen en wilde ik op ons balkon een boek lezen. De afgelopen dagen had ik veel nagedacht over mijn vriendinnen van hiernaast. Ik kreeg de indruk dat ze op hun kamer waren. Ik klopte aan. Vicky deed open en verwelkomde me een heftige tongzoen. "Kom je gauw binnen?" zei ze wilde me al mee naar binnen trekken. "Ik heb een beter idee" zei Denise, terwijl ze aan kwam lopen. Ze duwde Vicky en mij de gang op en leidde ons naar mijn kamer. "Wat gaan we doen? We kunnen niet op mijn kamer gaan vrijen hoor..." zei ik.

Denise trok mijn zwembroek uit, waardoor ik naakt was. "Ga op het balkon staan, je paal is niet te zien vanuit het zwembad of de rest van het hotel."
Ik voldeed aan haar verzoek en ging op het balkon staan, naakt. Met mijn armen leunde ik op de reling. Ik zag mijn familie beneden bij het zwembad. Ik keek om en zag dat Denise haar bikini uit trok en dat Vicky haar voorbeeld volgde. Wat waren ze eigenlijk mooi, die beide vrouwen. Ik kreeg weer zin, flink zin. Denise kwam gebukt naar buiten, zodat ze vanuit het zwembad niet te zien was. Ze kroop onder mijn benen door en kwam met haar rug tegen de reling aan zitten. Ze was met haar mond precies voor mijn paal. Nu wist ik wat ze ging doen!

En ja hoor. Denise begon me heerlijk zacht en teder te likken en strelen. Haar handen streelde me geduldig en zacht en warm. Dit was lekker. Even later voelde ik Vicky's handen op en onder mijn kont. Vicky was achter me komen zitten en kuste me overal. Mmmmm wat lekker. Denise likte mijn eikel en nam hem af en toe even in haar mond, meer om me wat gek te maken. En dat lukte prima. Druppels voorvocht kwamen naar buiten, die gretig opgezogen werden.

Achter me masseerde Vicky mijn ballen en kneedde ze. God wat een heerlijk gevoel! Denise nam mijn paal nu diep in haar mond en zoog er met holle wangen aan. Haar hand trok me ritmisch af en haar mond en zorgde ervoor dat de voorhuid naar achteren geduwd werd. Daardoor konden de lippen en tong van Denise hun werk doen. Intens genot verdeelde zich van uit mijn eikel door de rest van mijn lichaam. Vicky maakte het af door mijn ballen te kneden en mijn benen te strelen. Ik wilde zo graag komen. Denise was zo'n zalige pijpster, super gewoon.

Beneden zagen mijn kinderen me staan en en zwaaiden en riepen "Papa!". Ik zwaaide terug en voelde mijn orgasme naderen. Ik liet het gewoon gebeuren, schokkend kwam ik klaar, spoot mijn zaad in de zuigende mond van Denise. Ik moest me goed aan de reling vasthouden, was bang dat ik zou vallen. Wat een genot! Wat een zaligheid!
Denise en Vicky vroegen of ik vanavond nog even bij hun kon komen, voor een afscheid op zijn Grieks. Ik zei dat ik dat niet kon maken, morgen zouden we naar huis vliegen en ik moest spullen mee inpakken. Helaas dus.

"Ok," zei Vicky, "Ik weet het goed gemaakt: als we morgen naar huis vliegen moet jij in het vliegtuig 2x naar de WC. Een keer met mij en een keer met Denies...". Denise en ik glimlachten om dit heerlijke geile idee. Met een beetje geluk was ik morgen rond deze tijd lid van de Mile-High club en had ik er twee heerlijke geile vriendinnen bij!

20:01 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |