29-06-10

Mijn collega

Al zolang als ik deze blog heb en hier mijn fantasieen verwoord, nemen mijn vrouwelijke collega's een groot deel van de fantasieen voor hun rekening. Kan ook niet anders, want een aantal van deze heerlijk vrouwen zie en spreek ik dagelijks meerdere keren. Sommige zijn directe collega's van dezelfde afdeling, of ze werken op een andere afdeling.
Natuurlijk weet geen enkel van deze leuke dames dat ik over hen fantaseer. Alhoewel sommige best vereerd zullen zijn, moet ik er ook van uit gaan dat een aantal er niet van gediend zullen zijn.

Een van mijn favoriete scenario's die zich wel eens in mijn hoofd afspeelt is dat ik ontdek dat een van mijn collega's met een fotoserie op sites als www.madmamas.com, www.maturecats.com, www.icematures.com of iets dergelijks staan. Dat mijn oog ineens op een fotoserie valt waarin een collega de hoofdrol speelt en zich te buiten gaat aan verschillende opwindende poses.

Ik kan zo een paar collega's noemen die ik daar best toe in staat acht. Bv de mooie maar gescheiden moeder van twee kinderen, die sinds haar scheiding een losbandig leven er op na houdt, als je de geruchten en wandelgang-roddels mag geloven. Het moet ontzettend opwindend zijn die ineens in zo'n serie te zien, in allerlei standjes en de extase op haar gezicht (al dan niet gespeeld).
Of wat te denken van die jonge vrouw die altijd met net iets te korte rokjes en lange laarzen buiten staat te roken. Ook die zou zo kunnen figureren in zo'n serie. Zich laten uitkleden en laten nemen door een man.
Dan de PR dame, een vrouw  met klasse, maar onmiskenbaar ook met een zwoele blik. Een dame die je ineens voor je ziet in zwarte lingerie, hoge hakken en mooie make-up, genietend van haar partner.

En daar kan ik best heerlijk over fantaseren, wat dat betreft zou ik nog wel wat verhalen kunnen schrijven voor deze blog. Ik stel me dan zo voor dat ik zo'n fotoserie op internet ontdek. Ik probeer met de collega-dame in contact te komen en zou dan graag willen weten wat haar drijft om zo'n stap te doen, om zo'n serie te laten maken. Is het het geld? Of vindt ze het geil zo publiekelijk afgebeeld te staan? En natuurlijk, wel zo eerlijk dat toe te geven, ik zou zelf ook wel eens met een leuke collega willen genieten.
Maar ik weet van mezelf dat ik dat uit alle macht zal voorkomen, neuken met een collega brengt alleen maar problemen... nee, dat gaat niet gebeuren.

Maar dit gisteren is het dus gebeurd! Ik kwam een fotoserie tegen waar een collega te zien is! Echt waar... Het is een collega waar ik zelfs wel eens mee te maken heb. Ik viel bijna van mijn stoel, toen ik die fotoserie zag. Ik heb de foto's uitgebreid zitten bekijken: "Aha, ziet mijn collega er zo uit zonder kleren" en "Aha, is dit de manier waarop mijn collega neukt".

De fotoserie van mijn collega is alleen niet waar ik aan dacht toen ik hier over fantaseerde. Ik dacht aan die mooie vrouwen die ik hierboven noemde. Maar niets van dat alles.... het is een man! Het is een van mijn mannelijke collega's! Dat is waar ik eigenlijk helemaal niet aan dacht.... mijn eerste gedachte was: "Die kan zich morgen echt niet meer vertonen!", maar ik neem aan dat ie er goed over nagedacht heeft. Dat geldt natuurlijk voor iedereen die zich laat fotograferen en dan op internet laat zetten. En kennelijk heeft ie, net als ik, voorkeur voor wat oudere vrouwen... vind ik wel grappig. Ik bedoel, mannen van mijn leeftijd gaan op zoek naar een groen blaadje, maar ik neig toch meer naar een wat oudere vrouw, liefst een moeder.

Maar, kennelijk is ie porno model en kan ie lekker losgaan, voor geld, of voor genot, whatever. En daar ben ik stiekum toch best wel een beetje jaloers op. Niet dat ik dat dan ook zou willen, dat dan weer niet...

23:42 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-06-10

Sandra

Ze fietst regelmatig bij me langs door de straat. Een jonge moeder, fietsstoeltje achter op de fiets. Soms met een kindje achterop, soms in gezelschap van een man, haar man natuurlijk. Ik vermoed dat ze ergens een stuk verderop in de straat woont, maar ik weet niet waar. Irritant, want ik wil graag alles weten. Ja, ik zal wel achter de geraniums eindigen :-)

Ze heeft iets. Ze is geen schoonheid, in de zin van een klassieke mooie vrouw. Maar ze trekt mijn aandacht. Iets zorgt er voor dat ik haar graag zie, haar graag bekijk. Ze is iets of wat stevig, misschien wat gezet. Je zou ook kunnen zeggen dat ze te kort is voor haar omvang. Maar god, wat een lichaam. In mijn ogen is ze een heerlijke vrouw: haar rondingen zijn precies in verhouding met haar lichaam: geen grote borsten, maar mooi vol. Geen dikke kont, maar precies bij haar lijf passend.  Stevig, gezet...
Ze heeft kort haar, en daar zou ik niet in eerste instantie aan denken als ik moest noemen wat ik mooi vind. Maar het staat haar goed. Haar gezicht heeft ook geen bijzonder schoonheden, maar ze is gewoon leuk.

En elke keer als ze langs fietst, dan denk ik: ik zou je best eens naakt willen zien. Misschien een typische mannengedachte, maar hij is er... Ik kijk haar schaamteloos na, vanuit mijn huis. Soms kijkt ze naar binnen en ziet ze me vast en zeker kijken. Haar blik is neutraal, niet geinteresseerd of zo. Zoals je naar een boom of een huis kijkt. Ik zou willen dat ze me ziet, in de hoop dat we op die manier later zo in gesprek komen, mochten we elkaar eens tegen komen. Misschien een naieve gedachte, maar he? Wat moet ik anders? Ik ben niet zo'n versier-held. Ik kan geen fatsoenlijk gesprek met een nog onbekende vrouw aanknopen, daar ben ik veel te verlegen voor. Oh ja, als er eenmaal wat contact is, dan durf ik wel, maar die eerste stap, echt niet!

Gisteren kwam ze langsgelopen. Weer keek ze naar binnen. Ik had er al langer over gefantaseerd, of liever gezegd, over nagedacht. Zou ik haar aandacht kunnen trekken? Laten weten dat ik haar interessant vind? Haar laten weten dat ik haar mooi vind? Een glimlach? Een knipoog? Zou ik dat durven? In gedachte wel, maar in het echt? Trouwens hoe pakt ze dat op? Is een knipoog nog wel van deze tijd? Ze is minstens 10 jaar jonger, ik denk nog geen 35. Misschien lacht ze me wel keihard uit! Alhoewel, nee, haar zo te zien, haar zo inschattend, denk ik niet dat ze me uit zal lachen. Ik denk dat ze zelf ook best verlegen is op dat gebied. Er zullen vast geen zwermen mannen om haar heen draaien.

Maar gisteren, voor dat ik het zelf in de gaten had, glimlachte ik naar haar en gaf haar toen een knipoog. Ik voelde het bloed naar mijn hoofd stromen, ik werd meteen rood. Kreeg het warm. Wilde wegkijken, wegdraaien. Maar een ander deel van me wilde haar reactie zien. Dus dwong ik mezelf haar aan te blijven kijken, met die glimlach. Een reactie kwam er, ze glimlachte terug. En toen ik knipoogde keek ze even naar de grond, wat verlegen. Niet lang en snel keek ze me weer aan. Haar blik was open, nieuwsgierig. Alsof ze meer wilde weten.

Het weekend erop deed ik de boodschappen bij de supermarkt. Rij na rij worstelde ik me tussen de volle karren door. Ik zeilde de laatste rij binnen en botste bijna tegen haar aan. Holy shit! Nu moest ik toch even doorbijten, toch een gesprek aanknopen. Ik kon nu echt niet doen alsof ik haar niet kende...
"Hoi..." zei ik neutraal. "Hey!" antwoordde ze verrast en met een glimlach, "mijn knipoogje...". "Uh, ja..." was het enige wat ik uit wist te brengen. We keken even onwennig en toen: "Ik vond het erg leuk om een knipoog van je te krijgen" verbrak zij de stilte, "ik voelde me best gevleid".

Naar aanleiding van die knipoog raakten we wat aan de praat en ik kwam erachter dat ze haar leven wat saai begon te vinden. Ze heette Sandra. Ze vond het leuk dat ik haar interessant vond en bleef maar met me praten. Ik voelde me er niet gemakkelijk bij: straks zag iemand ons, en sprak daarover met een ander en voordat je het wist, kwam alles bij mijn vrouw tercht...
Ze merkte dat ik begon te drentelen en vroeg me op zachte toon "Kom je anders een keertje koffie drinken?". Ze keek er wel een beetje angstig bij, alsof ze bang was voor het antwoord. Maar het leek me best leuk en ik vroeg haar wanneer ze kon. "Maandagmorgen? 10 uur?" vroeg ze me, opgelucht, "dan hoef ik niet te werken en is mijn dochter bij de opvang. Hebben we tijd zat om te kletsen...". Ze gaf me haar adres en ik zei dat ik er zou zijn. We maakte aanstalten om verder te winkelen en ik voelde hoe ze me zacht over mijn arm streek.

Maandagochtend rond 10 uur belde ik aan. Ze woonde gelukkig in een omgeving waar de buren niet konden zien wie er voor de deur stond. Sandra deed glimlachend de deur open en zei "Hey! Leuk dat je er bent, kom binnen!". Ik stapte naar binnen en deed de deur achter me dicht. Ze keek me aan en begon meteen te kletsen. Ik vond dat ze wel wat dichtbij stond, maar vond dat eigenlijk wel een fijn gevoel. Alsof we elkaar al lang kenden. Al kletsend liepen we naar de woonkamer. "Hee, wil je koffie?" vroeg ze me. "Ja lekker" antwoordde ik. Ze liep naar de keuken, ik liep met haar mee. Ze zette de Senseo aan het werk en draaide zich naar me om.

Even viel er een stilte, en keken we elkaar in de ogen. Na een tijdlang stil te zijn geweest, begon ze "Weet je dat ik het fijn vind als je zo naar me kijkt?". "Oh? Hoe kijk ik dan?" vroeg ik haar. "Waarderend, genietend..." antwoordde ze, ze kwam een stapje dichterbij. Ik slikte. Weer wat dichterbij. "Niet schrikken, he?" zei ze zacht en heel rustig ging ze op haar tenen staan, kwam dichterbij en kuste me op mijn mond.

Even wist ik niet wat te doen, maar al gauw overheerste het fijne gevoel. Haar warme lippen, haar zachte mond. Haar lippen lieten me niet los en ik genoot! Pas na een tijdje liet ze los, en hield haar hoofd wat naar achteren. Ze keek me aan, dit keer nieuwsgierig, "Fijn?" vroeg ze. "Oh ja!" zei ik en sloeg mijn armen om haar heen en kuste haar. Ik wilde meer, langer, uitgebreider. Elkaar vasthoudend kusten we elkaar heerlijk. Zacht, teder, proberend, verkennend, proevend, we voelden aan elkaars lippen, tong, en mond. Ze kuste echt zalig! We namen hier de tijd voor. Geen notie van de tijd, lekker uitgebreid genietend.

Sandra sloeg beide armen om me heen en keek naar me op. "Ik wil je!" fluisterde ze, "wil jij me ook?". "Zeker weten!" zei ik en maar kuste weer verder. Ik kon daar maar geen genoeg van krijgen. Ik voelde een van haar handen over mijn rug glijden, naar mijn kont. Ze voelde mijn kont, kneep er in, duwde. Lekker gevoel. Ik deed het zelfde bij haar, natuurlijk had zij ook een heerlijk kontje, dat wist ik al. Ik streelde haar borsten, die lekker vol waren. Al kussend kermde ze, en gaf zich vol overgave.

Na een tijdje elkaar betastend, fluisterde ze "Kom! Neem me hier en nu! Ik wil je! Ik wil je in me! Doe het! Neuk me!" Ze kronkelde haar lichaam tegen me aan, en ze was duidelijk opgewonden. Ik anders ook wel, mijn paal klopte in mijn broek. Ik verlangde naar haar, ik wilde haar net zo erg! Toch namen we de tijd, het was niet zo dat we de kleren van elkaars lijf afrukten. Nee, het was meer heel doelbewust. Onze armen zaten elkaar in de weg bij het elkaar uitkleden. En na elk kleding stuk was het even elkaar zoenen, en tegen elkaar drukken en dan weer verder, het volgende kledingstuk.

Toen haar BH uitging bewonderde ik haar borsten. Wauw, wat mooi! Ze was moeder, ze was bevallen, maar haar borsten waren nog steeds mooi vol en stevig. Ik streelde ze en meteen daarna kuste ik haar tepels. Die waren al lekker hard. Ze kermde wat en keek me genietend aan. Ik streelde haar warme lijf en wilde meer.

Haar handen hadden mijn shirt al uitgedaan en ook mijn broek al opengemaakt. Ze streelde me, en liet vastberaden haar hand in mijn broek glijden. Meteen omsloot ze mijn half stijve pik en kneedde die zachtjes. Dat wilde ik ook bij haar. Ik wilde weten hoe haar kontje eruit zag, en ik wilde haar kutje zien. Had ze haar of was ze kaal.

Toen ik aan haar broek begon, fluisterde Sandra "Ja, doe uit! Mijn kutje is zo nat van je!" "Ja?", vroeg ik hijgerig. Ook ik liet een hand in haar broek glijden en voelde meteen het natte plekje in haar slipje ter hoogte van haar kutje. Niet zo maar nat, maar glibberig. "Owwwwhhhhh!!!!" stootte ze uit, "Jezus, wat maak je me gek! Ga door, alles uit!" commandeerde ze. Ik schoof haar broek van haar heupen en bekeek op mijn gemak haar broekje. Een wit broekje. Gewoon, katoen, niks speciaals, waarschijnlijk van de Hema of zo. Maar het donkere plekje ter hoogte van haar kutje was erg opwindend. Het maakte haar slipje half doorzichtig. Ik kon haar gezwollen schaamlipjes duidelijk onderscheiden. Ze keek zelf ook naar haar broekje en keek me toen weer aan. Lachend. Ze beet op haar onderlip. "Dat is jou schuld, he?" zei ze, "dat is nu wat je met me doet!"

Ze kwam bij me en kuste me. "Heb jij ook zo'n nat plekje in je broek?" vroeg ze me lachend, en ze duwde en masseerde de bult in mijn broek. "God, wat lekker!" kreunde ik, want het was met recht heerlijk wat ze deed. Ik voelde mijn pik harder worden en kloppen. Ze bleef maar strelen en ik vroeg me af wanneer we naar boven zouden gaan, naar haar bed. Waar we ongetwijfeld heerlijk zouden gaan genieten. Maar ze had andere plannen. Ze schoof mijn broek van mijn heupen en keek me verrast aan. "Jij hebt ook een natte plek!" Ik keek naar beneden en zag inderdaad dat ook mijn box een donkere plek had, terplekke van waar mijn eikel zat.

We kusten en wisten het: we gaan nu genieten. Al kussend schuiven Sandra's handen mijn box omlaag en bevrijden mijn harde paal. Mijn eikel nog half in de voorhuid verscholen, maar met een dikke laag glibberig voorvocht erop. "Mmmmmm, jij hebt zin!" zei ze, en ze streelt mijn ballen. Wat een lekker gevoel was dat! Op mijn beurt trok ik haar slipje uit en bewonderde haar heerlijke kutje. Niet helemaal kaal, haar venusheuvel was nog bedekt, maar haar lipjes waren heerlijk glad. En dus glimmend nat. Kussend stonden we nu tegen elkaar te wrijven. In de keuken. Op de grond rondom ons lagen onze kleren verspreid en mijn paal was klaar om haar kutje binnen te glijden. Haar kutje was gereed om me te ontvangen.

Ze maakte zich los uit onze intens kus en keek me aan. Zacht vroeg ze me "Kom je in me?". Ik knikte van wel. "Wil je me langs achter doen?" vroeg ze. Toen ik knikte, draaide ze zich om en bukte zich over het aanrecht. Haar zalige kontje! God, wat een heerlijk kontje! En daartussen een heerlijk smachtend druipend kutje. Mijn paal was hard en ik wilde niets lievers dan in haar komen. Ik stapte naar voren en nam mijn pik vast. Een beetje richten en dan voelde ik hoe mijn eikel haar lipjes raakte. En aan haar gekreun te horen was ik precies op de goeie plek aangeland.

Ze duwde haar kontje nadrukkelijk naar achter. Heerlijk om te zien. Ze draaide haar hoofd om en probeerde me aan te kijken. "Ahhhh lekker, kom! Doe het!" zei ze, op haar ellebogen leunend. Haar borsten bungelden vrij en ik genoot van deze mooie moeder. Toen duwde ik mijn eikel tussen haar glibberige schaamlipjes. Begeleid door haar gezucht en gekronkel voelde ik hoe haar lipjes opengleden en mijn eikel verwelkomden. Een zalig gevoel. Ik duwde verder en voelde mijn lid naar binnenglijden. Ze ging op haar tenen staan, misschien om haar genot te vergroten? Het was in ieder geval heerlijk en ik wilde niets liever dan zo met haar genieten.

Zodra ik helemaal in haar ben fluisterde ze "Ik kan je zo goed voelen, schat!". "Owwwwwwhhhhh", was mijn antwoord, "Jezus, wat voel je lekker glad". En toen begon het ritme te komen. Eerst rustig en niet diep, we genieten van elke beweging, ik voelde haar kutje zo lekker soppen rond mijn paal. En ik kon het niet zien, maar ik heb het gevoel alsof er druppels vocht langs mijn pik naar buiten kwamen en langs mijn benen omlaag liepen. Het is daar in ieder geval wat koud. Ik neukte haar lekker en aan de geluidjes te horen die ze maakt had Sandar het ook best lekker.

Ze gaf in ieder geval lekker het ritme mee en soms ook tegen. Varieerde een beetje en dat zorgde er voor dat we het samen steeds fijner kregen. Het tempo lag nu al wat steviger en ik voelde hoe fijn dit ging worden. Ik sidderde en genoott van het uitzicht, deze kronkelende vrouw, die zo verlangde naar genot, net als ik trouwens. Het was zo opwindend haar kontje te zien draaien van genot en verlangen tegelijk.

Ik naderde mijn hoogtepunt. Ik kon het voelen, de warmte, het krampen van mijn ballen. Het ging komen. Ik hield het niet meer tegen en wilde dat ook niet. Ik hoopte dat zij met me meeging. Ik was te ver weg om het nog in de gaten te hebben en met een paar krachtige stoten spoot ik mijn zaad diep in haar smachtend druipnatte kutje. Met een woeste kreet gooide ik mezelf op haar rug en sloeg mijn armen om haar heen buik en borsten.

In een waas hoorde ik haar in de verte net zo hard meekreunen en voelde ik haar schokken. Tevreden realiseerde ik me dat zij ook gekomen is. En dat zij ook nageniet. We stonden en hingen zo even om wat bij te komen en toen stapte ik achteruit. Mijn glibberige halfslappe pik gleed uit haar kutje en trok een dikke sliert met zaad en kutsap mee. Het liep op de grond en langs haar been. We gaven er niks om en slaan elkaars armen om elkaar heen. We kusten heftig. Even de emotie tot rust brengen. We keken elkaar aan en beseffen dat we samen getuigen zijn geweest van iets heel unieks: Binnen 10 minuten stonden we heerlijk te neuken. Niet alleen vol overgave, maar vooral vol overtuiging. Beide door onze thuissituatie achtergesteld op erotisch gebied, en beide besloten we daar vol overtuiging iets aan te doen. En het afgelopen kwartier was het begin daarvan.

Vol tederheid stonden Sandra en ik elkaar minuten lang innig omarmd te kussen, wetend dat we het de komende tijd heel fijn zouden gaan hebben!

23:03 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-06-10

Pauline

Ze zit tegenover me. Ze praat tegen me, ze kletst met me. Een heerlijke en prachtige vrouw. Ze is niet alleen leuk, ik vind haar nog mooi ook. Erg mooi... ze draagt een wit shirt met een rood hempje met schouderbandjes eroverheen.. Het witte shirt heeft een wijde hals en laat een flink stuk van haar blanke huid bloot. Geen diep decollete, maar gewoon haar huid boven haar borsten. Wat zou ik dat graag kussen....

Al de hele ochtend is er een erotische spanning tussen ons. Of verbeeld ik me dat maar? Het begon vanmorgen. Ik kwam haar tegen op de afdeling. Vroeg haar hoe haar weekend was geweest. Ik verwachtte eigenlijk het standaard antwoord, maar ze reageerde uitgebreid op mijn vraag en bleef in mijn buurt hangen. Al die tijd keek ik haar aan. Al die tijd keek ze terug. Ze heeft leuke bruine ogen. Ze lachen. Ze kijken ondeugend. Zoekt ze meer? Wil ze verder gaan? Ik denk van wel. Maar heb ik gelijk?

Bij elk antwoord zoek ik naar aanwijzigen, aanwijzingen dat zij ook meer wil. Ik denk het te zien, maar zeker weten doe ik het niet. Ze lachte veel naar me, met mooie witte tanden. Zachte lippen, lippen die ik graag zou kussen. Uitgebreid en heerlijk teder. Ik sta graag dichtbij haar, en ze laat dit toe. Sterker nog, ze komt ook wel regelmatig dicht bij mij staan. Af en toe raken we elkaar terloops aan, en zo weet ik dat ze een zacht en warme huid heeft. een huid die ik graag helemaal zou willen verkennen. Elke deel van haar lichaam willen bekijken, voelen, beminnen.

Mijn gedachten komen terug in het heden. Aan de lunchtafel. Ik bekijk haar uitgebreid. Geniet van haar weelderige rondingen, haar zalige welvingen. Haar borsten worden keurige bedekt door haar shirt en topje, maar net toen ze ging zitten boog ze even voorover en gaf me een prachtig uitzicht. De bovenkant van haar toch best volle borsten, en daaronder een lichte BH. Een BH die ik graag zou zien. Gewoon om te weten wat voor lingerie ze draagt. Om vervolgens achter haar te gaan staan, haar mooi zwarte golvende haar, dat tot op haar schouder valt, wat omhoog te doen en haar zachtjes in haar nek te kussen. Tegen haar aan gaan staan.

Ik kus haar hals en geniet van haar warme zachte huid. Zij geniet ook en legt haar hoofd achterover op mijn schouders. Ik sla mijn handen om haar buik heen en houd haar vast. Ik ga verder met kussen en geniet van haar heerlijk zachte lichaam. Ik draai haar om, en ze staat nu voor me. Ze weet dat ik haar wil en staat vol verwachting te wachten op wat ik ga doen. Ik neem haar in mijn armen en ik kus haar lippen. Haar heerlijke mond. Haar lippen antwoorden met een kus vol overgave. Vol verlangen. Uitnodigend. Opnieuw kussen we. Opnieuw. Opnieuw. Telkens weer kussen we. We krijgen er niet genoeg van. Onze lippen voelen elkaar, strelen elkaar, glijden over elkaar. Warm vocht, een kleine opening, haar tongetje dat me verkent en dan gaan de sluizen open.

Heerlijk tongend ontdekken we een nieuw aspect. Heerlijk is het om elkaar zo te kussen, aan te raken. Heerlijk is het omdat we allebei weten dat dit op iets heerlijks gaat uitdraaien. Ik heb haar vast en ook zij heeft haar armen om me heen. Ze laat me niet los. Op haar manier laat ze me weten dat zij ook wil. Maar voor nu, we hebben de tijd. We willen geen moment missen. Dus kussen we geduldig verder. Allebei ons hoofd een klein beetje gedraaid, onze tongen in hun eigen spel verwikkeld. Ik voel hoe ze haar borsten tegen me aandrukt. Die borsten die ik graag eens zo zien. Zou willen voelen, zou willen aanraken. En ook strelen, kussen, likken en zuigen. Die heerlijke volle borsten, met hun mooie rondingen.

Tijdens een korte pauze kijk ik haar in de ogen, en zie de gretigheid, het verlangen. En ook de opluchting, de opluchting dat we allebei hetzelfde voelden en nu zonder problemen aan elkaar kunnen tonen wat we willen, waar we naar verlangen. Naar een heerlijk tijd samen, met veel lichamelijkheid. Mijn god, wat is ze nu mooi! Teder kussen we elkaar en opnieuw tongen we heerlijk uitgebreid.

"Heerlijke Pauline, ik zou heel graag je prachtige borsten strelen... mag ik?" vraag ik haar zachtjes. Ze kijkt me verlangend aan en knikt. Ik laat haar wat los en streel haar zij. Langzaam glijden mijn handen naar haar borsten. Mooie volle borsten, mijn handen vol. Zo mooi.... ik voel de zachtheid, de welvingen, de warmte. Mijn duimen strelen over de tepels onder haar shirt en BH en ik voel dat ze harde knopjes heeft. Mmmmm, vast niet van de kou. Het windt me op, dit teken dat zij ook opgewonden is. Ik kijk haar aan, ik wil weten hoe ze reageert.

Ze heeft haar ogen gesloten, maar ik kan zien dat ze geniet. Heel zacht hoor ik een gegrom, ze gromt een beetje. Mmmmm, lekker. Ik druk wat steviger en merk dat ze diep zucht. Haar borsten voelen heerlijk aan, en eigenlijk zou ik haar nu graag uitkleden. Om haar borsten die heerlijke verwennerij te geven. En te zien hoe ze reageert natuurlijk. Volgens mij is het heerlijk om haar opgewonden te zien. Ik trek het topje uit, en daarna shirtje. Onder haar BH zweeft een zwembandje. Door haar en zovele vrouwen verfoeid, maar in mijn ogen best leuk. Zacht en warm, om heerlijk van te genieten. Achter haar maak ik de sluiting van haar BH los. Ze wacht gespannen af, in deze opwinding wil ze graag haar borsten aan me tonen.

Ik kus haar weer op haar zachte lippen. En dan op haar grote blote borsten, haar tepels. Harde tepels met een groot tepelhof eromheen. Zuchten haalt ze diep adem, en ik weet dat ze hier van geniet. Ik laat ze niet los, maar knijp met mijn lippen in haar tepels. Mijn handen strelen de onder en zijkant van haar borsten. En we genieten allebei.

Haar handen gaan nu ook op onderzoek en strelen me, mijn armen, mijn schouders, mijn nek, mijn borst en mijn rug. Ik laat me liefkozen en merk dat ze me vol tederheid streelt. Langzaam gaan haar handen naar mijn hemd en knopen ze de knoopjes een voor een los. Terwijl ik haar borsten blijf masseren, kleed ze me langzaam uit. Als mijn hemd eenmaal uit is, kust ze me op mijn borst. Ook op mijn harde tepels, dat ook mij best opwind. Haar warme handen strelen me over mijn borst. Ze weet precies hoe ze dat moet doen. Ik geniet van haar raven zwarte haar, dat door elke beweging weer anders valt.

We eindigen weer in elkaars armen, waar we elkaar weer heerlijk kussen. Dan kijken we elkaar aan. We weten allebei wat er nu gaat komen. En zonder woorden streel ik haar kont. Haar massieve maar toch heerlijk zachte kont. Ik kan niet wachten haar verder uit te kleden. Eerst haar zwarte laarzen. Daarna haar broek. Haar massieve kont zit strak in haar broek en het is niet makkelijk deze uit te doen. Ik duw en trek en langzaam glijd haar broek van haar kont. Een mooie kont. De broek is uit en ik streel haar billen. Ook al zo lekker zacht!

Ze komt tegen me aan staan en laat mijn handen hun gang gaan. Dan iets heel fijns: haar slipje. Ik kan niet wachten om haar kutje te bewonderen, en trouwens ook haar billen. Hoe zou haar kutje er uit zien? Is ze kaal, heeft ze mooie schaamlipjes? Ik trek gauw het katoenen broekje omlaag. En zie haar genieten. Ze is haar eigen cadeautje. En kan niet wachten op mijn reactie.

Mijn geile ogen spreken boekdelen. Hier ben ik dol op! Mmmmm, ik zie dat ze een streepje haar boven haar verder heerlijk kale kutje heeft. Wauw! Ze bijt lachend op haar onderlip en weet dat ik het heerlijk vind. Ik streel haar billen, en laat mijn andere hand langs haar benen omhoog glijden, tot vlak bij haar kutje. Dit is heerlijk. Ze hapt naar adem als een verdwaalt vingertje zacht over haar lipjes glijdt. "Ahhhhhh!" klinkt het zachtjes, en ze haalt diep adem.

Mijn vingertop glijd soepel tussen haar glibberige lipjes door. Gezwollen, glibberig, vochtig, warm. Ze siddert en ik herhaal mijn beweging, haar daarbij aankijkend. Ze heeft haar ogen gesloten en houd haar adem in, smachtend naar nog een keer en nog een keer. Ik vraag haar te gaan zitten op de punt van de tafel, helemaal aan de rand. Ze spreid haar benen en ik ga op mijn knieen voor haar zitten.Ik streel haar benen weer en bekend hoe mooi ik haar vind.

Opnieuw lichtjes strijken mijn vingertoppen langs haar schaamlipjes. Dit keer glimmen ze al, van de strelingen van net, het vocht is nu uit haar kutje gelopen en bedekt haar dikke schaamlippen. Ik bekijk het op mijn gemak en geniet van haar kutje. Ik wil dat ze het heerlijk heeft en smeer het kutvocht rsutig over haar schaamlipjes. Ze zucht en kreunt. "Mmmmmmooooooohhhhh" brengt ze uit, ze moet zich met haar handen achter haar rug in evenwicht houden. Ze leunt achterover en daarbij hangen haar borsten wat naar opzij.

Mijn vingertoppen strelen de glibberige lipjes en af en toe laat ik ze plagerig in de buurt van haar clitje komen. Telkens houdt ze haar adem in, en weer raak ik haar clitje niet aan. Mijn vingers glijden langzaam naar beneden, naar de plaats waar haar schaamlippen onder bij elkaar komen. de overgang naar haar kontje. Een paar druppels hangen al klaar en ik wrijf ze rustig tussen haar kutje en haar kontje uit. Ook dit is een gevoelig plekje, ze kreunt.

Dan weer omhoog, naar haar clitje, terloops een vingertop tussen haar schaamlipjes door. Dan besluit ik het eens anders aan te pakken. Ik duw twee vingers diep in haar kutje, en voel haar reageren op deze plotse wending van teder strelen naar diep vingeren. Ze kreunt, ze siddert en kreunt "Oh jaaaaaaah". Ik vinger haar ritmisch, en zorg ervoor dat mijn vingers langs haar g-spot glijden. Ze kermt en geniet.

Ik geef haar weinig kans hiervan te genieten en lik met mijn tong over haar natte clitje. Een stevig knobbeltje boven aan haar schaamlipjes. Een heel gevoelig knobbetje, want ze veert op, om met een kreun weer in te zakken. Telkens weer. Mijn tong duwt het clitje stevig omhoog, en dan weer stevig omlaag. Heen en weer, steeds sneller. Ik merk dat ze steeds geiler wordt en weet dat het tijd is.

Tijd om haar naar de top te brengen. Ritmisch vingerend, ritmisch likkend ga ik verder, langzaam het tempo opvoerend. Ik merk dat het kutvocht nu uit haar kutje loopt. Voor mij ontzettend opwindend om te zien: druppels lopen uit haar schaamlipjes langs haar bovenbenen naar beneden. Ik lik ze af en geniet van de zoete smaak.

Het ritme is precies wat ze wil en ik zie hoe haar lichaam schokt. Haar borsten deinen in het ritme en ze wind me daar mee behoorlijk op. Ze is niet ver meer en het is dit ritme dat haar heerlijk laat klaar komen. Ze klemt haar benen tegen elkaar van genoegen, mijn hand vastklemmend. Meteen daarna weer los, waarna ik weer verder vinger. Ze kreunt heftig en dat maakt me lekker geil. Ik hou niet op,  maar hou vol. Ik wil haar orgasme zo lang mogelijk laten aanhouden.

Mijn hand die vingert is inmiddels overgoten met warm glibberige vocht en ik geniet intens van haar geilheid... Weer kom ik terug in het heden. Ze praat met iemand anders, en dat geeft me gelegenheid haar uitgebreid te bekijken. In mijn fantasie van daarnet zag ik haar blote buik, nu kijk ik ook naar haar buik, bedekt door dat fleurige hempje. Maar haar zwembandje duidelijk zichtbaar. Vind ik het lelijk? Zeker niet! Ik vind het mooi, ik zou haar daar graag strelen. De overgang naar haar borsten is minder duidelijk, maar ze zijn mooi en vol.

Ze lacht en ik kijk naar haar mond. Hoe zou ze eruit zien als ze pijpt? Zou ze er mooi en opwindend uitzien, geil kijkend? Ik denk van wel. Hoe zou ze eruit zien als ze mooie gestifte rode lippen heeft? Heel opwindend dat weet ik zeker. In gedachte stel ik me voor hoe haar rode mond me lekker uitgebreid pijpt. Haar toch kleine handje heeft een hand vol aan mijn dikke pik maar ze trekt me lekker af, precies de juiste beweging in het juiste ritme. En haar rode lippen glijden in het zelfde ritme, maar net andersom over mijn paal. Vochtige, maar de voorhuid flink naar achteren en de toom strak gespannen. Ze kijkt me wellustig aan. Ik voel dat ik ga komen, maar wil dat het liefst in haar kutje doen.

Ik trek mijn pik uit haar mond en vraag of ze voorover op een tafel wil gaan liggen. Geil als ze is, voldoet ze meteen aan mijn vraag en haar verrukkelijke massieve kont buigt over de tafel heen. Twee heerlijke zachte blanke billen, met daar tussen een sappig kutje. Ik kom dichterbij staan, iets ze haarfijn aanvoelt. Ze wiebelt met haar kontje, om me duidelijk te maken op te schieten. Mijn glimmende eikel verdwijnt tussen haar billen en ik voel haar kutje, nat, warm en glibberig. Ze veert even op en spreid haar benen nog wat meer, om mijn paal te verwelkomen.

Heerlijk soepel voel ik hoe ik haar zalig sappige lipjes splijt. Haar warme lipjes klemmen losjes om mijn harde lul, die langzaam maar zeker helemaal in haar glijd. "Oewwwwwwww" zucht ze. Ik kreun, want dit is werkelijk heerlijk. "Oh schatje, wat ben je lekker nat...." fluister ik. "Daar heb je zelf voor gezorgd, lieve jongen" antwoord ze, meteen overgaand in een kreun. Want ik begin ritmisch te neuken. Eerst langzaam, maar steeds sneller. Steeds dieper ook. Ik klets tegen haar kont aan, maar voel hoe heerlijk diep ik in haar ga. Ze heeft haar hoofd nu helemaal naar rechts gedraaid en ligt met gesloten ogen mijn stoten op te vangen. Af en toe happend naar adem.

We genieten intens en weten dat dit onherroepelijk lijdt naar een orgasme. Ik vind het heerlijk haar opwinding te zien, de blosjes op haar wangen geven het aan. Ze worden donkerder, roder. Als ze zover is, haalt ze diep adem en kreunt wellustig. Ze trekt haar billen terplekke van haar kutje zo ver mogelijk open, om mijn paal zo diep mogelijk te ontvangen. Beukend ram ik hem tot aan de wortel in haar en elke stoot ontlokt een nieuwe kreun aan haar rode lippen. Kronkelend ondergaat ze haar orgasme, waarbij ik niet meer stoppen wil: ik voel mijn eigen moment of glory aankomen.. Stotend voel ik de genotsgolf naar buiten treden en voelt het alsof ik liters zaad in haar spuit. Het gevoel is overweldigend, en ik moet me bedwingen me niet op haar rug te storten. Dit is zo lekker!

"...weer eens wat gaan doen?" wordt ik wakkergeschud. Mijn collega's staan op, maken aanstalten weer aan het werk te gaan. Zij blijf nog even zitten en kijkt me aan. Open, nieuwsgierig, verwonderd. Geil? Ja? Geil? Ik weet het niet. Ik hoop van wel, wat ik net fantaseerde wil ik beslist met haar beleven. Maar durf ik het wel? Durf ik haar te laten weten wat ik wil? Nee, geen denken aan. Ik kan maar een ding doen: hopen dat zij de stoute schoenen aantrekt.... en ondertussen genieten van mijn fantasie!

23:46 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

08-06-10

Lieke I

Afgelopen weekend was het een van die lente dagen waarop je voor het eerst weer naar buiten kunt, de tuin in. Vrouw en kinderen waren niet thuis en ik had de hele tuin voor mezelf. In eerste instantie zat ik in de zon te genieten van de warmte op mijn huid. Het was rustig in de buurt en ik kon mijn gedachtes wat laten gaan. Geile gedachtes, dat wel. Hoe zou zijn om op dat moment in de tuin te vrijen, gewoon in het daglicht. Mmmmm, de gedachte alleen al maakte me opgewonden. Ik voelde hoe mijn pik reageerde, en langzaam zwol.

Ik zette de tuinstoel helemaal achterover en lag heerlijk in de warme zon te fantaseren. Mijn paal groeide, en ik voelde me wellustig. Niet echt met mijn handen in mijn broek, maar terloops liet ik mijn hand wel even over mijn broek glijden. Lekker! Ik liet mijn gedachtes op de vrije loop en beleefde heerlijk erotische avonturen met Paula. Ik had laatst een fantasie geschreven over hoe zij op mijn hotelkamer zou aankloppen en we daarna een heerlijke hete avond beleefde.

Terwijl ik daar in de zon in mijn tuinstoel lag, fantaseerde ik verder, hoe we daarna de douche in doken, elkaar inzeepten en weer afspoelden. We neukten staand en eindigden weer in bed. Kortom, een zalige gedachte, met bijbehorende kloppende pik. Ik kon voelen hoe er druppels uit mijn eikel vloeide, het plakte wat in mijn broek. Op een gegeven moment moest ik gewoon even met mezelf spelen. De druk was zodanig dat ik moest komen. Eb dat kon ik toch echt niet in de tuin doen, daarvoor is er teveel inkijk van de huizenrij achter ons huis. Dus dat spelen, dat deed ik op mijn bed.

Liggend op mijn rug was ik net lekker klaargekomen, mijn buik nog nat van mijn zaad, toen vrouw en kinderen thuiskwamen. Snel mijn buik droogmakend en mijn kleding fatsoenerend, was ik nog net op tijd voordat mijn vrouw de slaapkamer binnenstapte en verslag uitbracht van haar belevenissen van die dag. Weer ondergedompend in het gezinsleven was de magie van dat heerlijke moment al snel verdwenen.

Het weekend daarop werd er in de straat een buurt-barbecue gehouden op het grote grasveld tussen de huizen in. Het weer speelde mee, de zon scheen, het was zo'n heerlijke avond, waarop je je heel prettig voelt buiten. Samen met de buren gezamelijk buiten eten en drinken, de kinderen die er een gezellige chaos van maakten.

Tijdens het eten, met een bordje op schoot kletste ik wat met de buren. Of ik moet zeggen, mijn vrouw, want zelf ben ik niet zo'n prater. Ik luister meer. Het geeft me ook de gelegenheid rond te kijken. Ik zag verschillende leuke vrouwen, vrouwen waar ik eerlijk gezegd best eens mee zou willen praten. De verlegenheid weerhield me ervan om op zo'n vrouw af te stappen en haar aan te spreken.

Aan de overkant van de barbecue zat een leuke vrouw. Ze had al een paar keer naar me zitten kijken, dat had ik wel gemerkt. Half lang vol en blond haar, een beetje golvend. Ze was klein, echt klein. Slank was ze ook best wel. Meestal niet mijn ding, maar ik vond haar echt leuk om te zien. Misschien sprak haar kleding me aan: een kort spijkerrokje, blote benen, zwarte hempje en leuke zomerschoentjes. Ook niet met hak, terwijl ik daar toch een zwak voor heb. Nee, ze was mooi in haar gewoon zijn.

Ik kende haar wel ergens van, maar kon haar nergens plaatsen: mijn werk? sportvereniging? school? Ik kwam er maar niet achter. Ik genoot eigenlijk wel van haar aandacht en bedacht hoe ik met haar in contact zou kunnen komen. Zou ik wachten tot ze ergens alleen stond? Of zou ik gewoon op haar aflopen?

Daar keek ze me weer aan: openlijk nieuwsgierig. Wat een lekker gevoel gaf me dat toch. Normaal sta ik niet zo in de aandacht, maar dit deed me best goed. Zou ik het durven naar haar te knipogen? Jezus nee, straks staat haar man ineens voor me. Haar man die naast haar zat, en behoorlijk gespierd was. Jezus, ik leek wel een puber!

Ik glimlachte en ze reageerde onmiddelijk: een lachje terug. Ze trok haar wenkbrauwen even op! Ik weet niet wat ze er mee bedoelde, maar ik pikte het op als een complimentje, als "jij bent interessant". Ik kreeg het wel even benauwd.
Mijn vrouw vroeg me iets en ik moest even mijn aandacht verleggen. Toen ik weer terug keek was ze in gesprek met haar buurvrouw. Terwijl ze sprak, keek ze me even aan en wendde haar blik weer af.

Dit ging zo een flinke tijd door, en gedurende de avond, waar we ook waren, wat we ook deden, regelmatig zochten we oogcontact. Het gaf me een fijn gevoel, alsof we iets deelden, samen een geheim hadden. Soms zag ik dat ze naar me keek en beet ze op haar onderlip. Ik vond het allemaal iets erotisch hebben. Ik bedoel: ik vond haar erg mooi, en was benieuwd naar meer: zou ze lekker kussen? Hoe zou ze er uit zien zonder kleding? Wat denkt ze als ze naar me kijkt? Gaandeweg de avond ontstond er een erotische spanning tussen ons. Alsof we allebei wisten dat er meer mogelijk was. Wie zet de eerste stap? Een zalig gevoel, dat wel.

Ik haalde nog een stukje vlees en stond aan een tafel nog wat saus te zoeken. Ik dacht dat ik alleen was, maar ineens stond ze naast me. Ze was echt klein, ruim een kop kleiner als ik.
"Hai!" begroette ze me, maar ze keek me niet aan. Ik keek even naar haar, maar ging verder met zoeken. "Heb je het een beetje naar je zin hier?" vroeg ze me, zonder moeite een gesprek beginnend. "Hoi! Ja, het is gezellig hier!" antwoordde ik, "En jij? Jij ook?"

"Ja hoor, gezellig en leuk, leuk gezelschap ook. Vooral die vent die aan de overkant zit. Ik vind het een leuke vent en ik weet iets van hem dat me gek maakt." zei ze, en ze keek me even strak aan. Ik glimlachte, een beetje tastend in de duisternis. Wat bedoelde ze precies? "Weet je?" zei ze, "wij moeten zo gaan, maar ik wil je vragen me eens te bellen? Zou je dat willen?"
Of ik dat zou willen?!? Ik zou het geweldig vinden! "Uh... ja" stamelde ik, "ja.... ja dat lijkt me leuk..."
"Super!" reageerde ze enthousiast, "ik ga mijn nummer opschijven en geef het je voordat ik ga. Ok?". "Ok" was het enige wat ik kon antwoorden voordat ze wegliep.

Toen we later alles opruimden en ik rommel in de vuilnisbakken aan het proppen was, zag ik dat ze naar me toe kwam. Ze stond naast me en duwde ook iets in de vuilnisbak en liet daarbij een papiertje vallen. Ik pakte het op en zag een 06-nummer erop staan. Haar telefoonnummer met eronder: "ben maandag onder schooltijd thuis. Liefs, Lieke x". Ik wist haar naam nu...

De zondag erna was ik met mijn gedachte nogal wat tijd bij haar. Ik piekerde me suf waar ik haar eerder had gezien. Bovendien wilde ik weten waar ze woonde. Ik had haar nog niet eerder gezien.
Het papiertje brandde in mijn portomonee en ik was vast en zeker van plan haar te gaan bellen. Maar wist ook dat ik supernerveus zou zijn...

Ik kon niet wachten tot het maandag was! Dacht aan wat ik zou zeggen, en hoe. En hoe ik hoopte dat ze zou reageren. Hoopte op meer, veel meer!
Maandagochtend telde ik de uren af. Ik kon natuurlijk niet om 8:30 bellen, bovendien was ze dan nog haar kinderen wegbrengen, vermoedde ik.
Tegen 9:30 pakte ik mijn mobiel en stuurde eerst een sms: "Mag ik bellen? x BBQ-boy". Binnen een minuut was er antwoord "Ja! Graag! BBQ-girl x"
Ik liep het bedrijf uit, pakte mijn headsetje en toetste haar nummer in. Droge keel, trillende handen (ik typte eerst nog een verkeerd nummer).

"Hai, met Lieke!" zei een warme stem. "Hoi met Jeroen!" antwoordde ik. "Hoi Jeroen, lief dat je belt..." Oh man, haar stem.... haar stem zorgde voor kriebels in mijn buik. "Wat lief dat ik jou mag bellen." gaf ik als antwoord. "Tja, ik zag je zaterdagavond naar me kijken. Ik genoot eerlijk gezegd nogal van je aandacht...." ging ze verder, "... misschien kunnen we eens afspreken, als je dat leuk vind..."

"Dat lijkt me heel leuk, Lieke!" zei ik weer, "uh....wat stel je voor?". Een beetje huiverig om hier het initiatief te nemen had ik zeker wel. "Nou, heb je zin om een keer koffie te komen drinken?", vroeg ze. Nu kreeg ik het echt benauwd, ik had het er niet zo op om in mijn eigen buurt, onder het oog van alle buurtbewoners, bij haar naar binnen te gaan. Daar kwam praat van. "Nou, ik wil liever niet bij jou gezien worden, niet dat ik je niet graag wil zien, maar uhhhh", begon ik, maar verzandde in mijn woorden. Dat begon al lekker! Gelukkig begreep ze me prima en nam het over "Oh ja, das niet handig he? Hihi, mooi begin van mij!" lachte ze. Daarmee was het ijs wat gebroken en werden we wat losser.

"Misschien kunnen we ergens buiten de stad afspreken" stelde ik voor, en ik noemde een restaurant met een terras dat vanaf de weg niet zichtbaar was. "Oh ja, dat ken ik! Lijkt me prima! Wanneer zullen we afspreken?" vroeg ze. Ik stelde voor "Vanmiddag? Een uur? Half twee?". "Ja! Een uur is prima, mijn kinderen blijven over vanmiddag dus ik heb mijn handen vrij" antwoordde ze enthousiast.
"Oh Jeroen, ik kijk daar echt heel erg naar uit!" ging ze verder, "ik hoop dat ik niet te opdringering overkom...." "Neenee..." antoordde ik, "ik kijk er net zo erg naar uit, het lijkt me echt fijn je weer te ontmoeten!""

Ondanks ons afspraakje dat een heerlijk gevoel in mijn buik gaf, kletsten we verder. Over de barbecue, en zo kwamen we toch weer uit op dat we naar elkaar keken. "Ik kan er niks aan doen, ik vind je gewoon een lekkere vent" zei ze. Misschien dat ik door de telefoon meer lef had, maar ik antwoordde, met veel meer lef dan normaal voor mij: "En ik vind jou een hele mooie vrouw, Lieke. Ik vond het heerlijk om naar je te kijken..."
Ik hoorde haar lachen "Ik ben toch maar gewoon hoor, zo mooi vind ik mezelf niet." Ik antwoordde daarop "Tja, toch zie ik dat zo." We praatten nog wat verder en hingen toen met een groet op.

Die middag zei ik op mijn werk dat ik even een uurtje weg moest, maar stiekem hoopte ik dat het de rest van de middag zou worden. Ik reed naar het restaurant buiten de stad en parkeerde de auto. Op het terras zag ik dat ze er al was. Ze zwaaide naar me. Ik liep op haar toe en zag meteen dat ze er leuk uit zag. Dit keer droeg ze een leuk zwart rokje met plooien rondom, weer met blote benen. Ze droeg dit keer pumps met een klein hakje. Op haar rokje een gekleurde hempje met vestje. Haar haar hing los op haar schouders. Haar tasje hing aan de stoel. Wauw! was mijn gedachte.

Ze stond lachend op en begroette me drie kussen op mijn wang. Ik had de indruk dat de laatst kus half op mijn mond moest eindigen, hetgeen ik overigens helemaal niet erg vond. "Hoi!" zei ik, "zat je al lang te wachten?". Ze schoot in de lach, "Ja, eigenlijk wel, al 10 minuten." Verschrikt keek ik op mijn horloge "Ben ik zo laat dan?" "Nee joh! Ik was zelf veel te vroeg, zo graag wilde ik je zien..." was haar antwoord. Ik begreep haar lol en lachte mee.

Ik ging op de stoel naast haar zitten en keek haar aan, niet goed wetend hoe het gesprek te beginnen. Gelukkig wist zij dat wel... tja een vrouw he, die hebben daar niet zo'n moeite mee. Ze legde haar hand op die van mij. Lekker warm. "Fijn dat je er bent! Ik geniet hier echt van, weet je dat!" zei ze. Ik glimlachte en zei dat ik het ook erg fijn vond om haar weer te zien.
"Vind je me echt zo mooi? Dat zei je vanmorgen aan de telefoon..." vroeg ze me, "ik bedoel, ik ben geen twintig meer hoor, heb rimpeltjes, ben moeder, een zwembandje..."
Ik nam haar hand in die van mij en keek haar aan "Lieke, jij noemt precies die dingen op die ik zo mooi vind bij een vrouw: moeder, geen twintig, maar ouder, rimpeltjes, kraaienpootjes een zwembandje. Wat ik mooi vind is dat een vrouw zelfbewust is, en zich vrouwelijk voelt en kleedt. Dus jurkjes, rokjes, hakjes, aandacht voor haar en make-up. Een vrouw die zich sexy en verleidelijk voelt."

Na deze uitleg keek ze me serieus aan, en vroeg me "En? Voldoe ik aan je beschrijving? Vind jij me vrouwelijk, sexy en verleidelijk?" "Oh ja, zeker! Jij bent dat, mooi, sexy, ik vind je erg verlei..." en toen klapte ik dicht, me realiserend wat ik haar aan het vertellen was. Ze legde haar hand op mijn knie, en vertelde me "Dank je lieve Jeroen, dat is het mooiste compliment dat ik sinds jaren heb gekregen..." Even voelde ik hier een behoorlijke frustratie aan de oppervlakte komen. En heel spontaan drukte ze haar lippen op die van mij. Zachte, warme lippen. Ik genoot. En zij ook, want ze kustte me nog eens, dit keer haar lippen wat uitnodigend uit elkaar.

Ik deed mee en heel teder gaven we elkaar onze eerste tongzoen. Haar warme lippen gleden over die van mij en ik smolt weg. Onze tongen speelden met elkaar. Dit wilde ik graag! Ik wilde haar heel uitgebreid kussen en tongen. Dat moest zalig zijn. Na deze zoen openden we onze ogen en keken elkaar aan. Het duurde lang voordat we iets zeiden. Onze ogen spraken boekdelen. We wilden dit lang voortzetten, we wilden ook meer, we wilden elkaar vasthouden, elkaar voelen....

"Oh god Jeroen, dat was zooo fijn! Kunnen we niet ergens samen naar toe? Waar we alleen kunnen zijn?" zei ze. "Ja, dat wil ik ook graag, samen genieten!" antwoordde ik. Bij dit restaurant begint een boswandeling, misschien kunnen we..." begon ik aarzelend.
"Ja, laten we dat doen!" reageerde ze enthousiast. We betaalden onze koffie en liepen samen naar het begin van het bospad. Na 200 meter verdween het pad tussen de bomen en stopten we met wandelen. Ze draaide zich om en drukte zich tegen me aan. Door haar hakjes stond ze iets hoger, maar nog steeds was ze erg klein tegenover mij.

Ze richtte haar hoofd omhoog en ik omlaag. Opnieuw kusten we elkaar, dit keer innig verstrengeld. Heerlijk langzaam en loom genoten we van dit zalige gevoel. Ik voelde van binnen van allerlei warme en ook hete gevoelens. Het kriebelde in mijn onderbuik. En mijn pik klopte in mijn broek. Ik hoopte maar dat ze dat niet al te erg vond. Ze keek naar me en zei met een knipoog "Je hebt er wel zin in, he?". Toen ik me wilde verontschuldigen zei ze "Geeft niks, ik heb ook zin in jou! Echt wel!". Weer was ik stil en wist niks te zeggen.

Tussen de kussen door vroeg ze me "Weet jij waar ik woon?". Ik wist het werkelijk niet en zei haar dat ook. Ze vertelde "Vorige week, toen het zo'n mooi weer was, keek ik uit het raam en zag ik de achterbuurman in de tuin liggen". Oh-oh.... ik voelde al aankomen wat ze me ging zeggen, ik voelde me rood worden. "Een lekkere vent,", ging ze verder, "hij lag alleen in zijn korte broek, met zijn blote buik... Volgens mij had ie het best fijn, ik zag hem liggen genieten van de zon. Maar ook van iets anders...." Ik voelde dat ze me nu aan keek, maar durfde niet terug te kijken. So ashamed...

Ze ging verder "hij streelde af en toe de bult in zijn broek, en na een half uur ging hij ineens naar binnen... Weet je, dat half uur ben ik niet van het raam weggeweest, en heb ik met mezelf gespeeld. Die buurman kon mij niet zien, ik stond achter de luxaflex, maar ik streelde mezelf. In gedachte kroop ik over zijn lijf en streelde zijn borst. In mijn mooie ondergoed, dat ik speciaal voor hem droeg. Ik kuste zijn borst en zijn tepeltjes. Tepeltjes die hard werden. En ook de bult in zijn broek werd hard. In mijn fantasie kroop ik tussen zijn benen en maakte de knoop en rits van zijn broek los. Haalde zijn dikke lul eruit. Ik begon hem af te trekken, eerst zacht, maar al gauw stevig en wellustig. In mijn fantasie had de achterbuurman het heel fijn hebben en hij kronkelde, hij smeekte me om door te gaan, en hem te pijpen. Of beter nog, te neuken. Maar al te graag zou ik aan zijn verzoek voldoen. Ik zou niet eens de moeite nemen mijn stringetje uit te doen, alleen de stof opzij duwen en ik zou me op hem laten zakken. Zijn heerlijk dikke pik zou mijn sappige kutje oprekken en stevig opvullen. Ik zou stevig op hem rijden en hem intens genot bezorgen. Hem laten gillen van genot. En hem zonder pardon tot ongekende hoogte brengen. Hij zou zich niet meer in kunnen houden en zijn zaad diep in mijn strakke zuigende kutje spuiten."

Ik was niet echt geschokt door haar taalgebruik, maar meer de gelegenheid waarbij ze het gebruikte, we waren tenslotte nog geen uur samen. Ik wist niet zo goed hoe en waar ik moest kijken.
Ze keek me nu aan en zei "Weet je dat die achterbuurman me vorige week samen met mijn fantasie ontzettend heftig en lekker heeft laten klaar komen. Ik stond te trillen op mijn benen en moest even gaan zitten. Het vocht liep uit mijn kutje en mijn bovenbenen waren helemaal nat. Nadat die achterbuurman naar binnen verdween, moest ik nog een kwartier bijkomen."
Met een grote glimlach op haar gezicht zei ze me "Weet je trouwens dat die achterbuurman heel erg op jou lijkt?..."

Nu weet ik waarom ze zo naar me zat te kijken op de barbecue, en nu weet ik wat ze bedoelde met "ik weet iets van hem dat me gek maakt."
Omdat ik aardig uit het veld was geslagen kustte ze me teder. Dat was genoeg om me weer bij haar te brengen. Ze vroeg me "Mag ik je trouwens vragen waarom je naar een half uur halsoverkop naar binnen ging?". Oh man.... ze wist ook meteen door te dringen he? "Ik uh.... ik.... ik moest even spelen...."
"Echt?!?!" vroeg ze, "Ging je echt spelen? Dan hebben we bijna samen gespeeld! Oh wat een geil idee zeg! Ben je lekker klaargekomen, net als ik?" "Uh... ja... dat was erg lekker ja.."

Jezus, Lieke was al veel verder als ik, ze had zich al een tijd met me beziggehouden. In haar hoofd dan wel, maar toch. Het wond me eigenlijk best op, te weten dat ze heerlijk was klaargekomen door naar me te kijken en te fantaseren. Ik keek haar aan, niet goed wetend wat nu te doen. Het verhaal van haar fantasie had me rete-geil gemaakt, en ik zou het liefst meteen met haar het bed in gedoken zijn. Ze wond me nu alleen maar meer op, te weten dat ze ook spontaan kon genieten van erotiek. Ze zag mijn verwarring en kuste me nog eens.

"Lieve Jeroen, ik zou het leuk vinden zulke fantasieen als die ik je net vertelde met jou in het echt te beleven." Lachend keek ze me weer aan, wachtend op mijn reactie. Toen dat te lang duurde, nam ze het inititief en kuste me stevig op mijn mond. Dit keer een stuk doortastender. Haar handen streelde mijn rug, maar gleden al gauw naar mijn kont. Ze streelde die en kneep erin. Ze duwde me, met mijn bult in mijn broek, stevig tegen haar aan. Ze draaide haar heupen tegen me aan en wist me knettergek te maken. Jezus, ik wilde haar. Zo ontzettend graag.

We wilden elkaar echt nu. We moesten en zouden elkaar hebben. Het verlangen spatte uit mijn lijf. Ik wilde haar kleine maar fijne lichaam voelen, genieten van haar zachte rondingen. Zij had dat ook, en in onze hartstochtelijke omhelzing hijgde ze "Kom... naar mijn auto! Een stukje verder kunnen we in het bos parkeren". We haasten ons naar haar auto, mijn paal ongemakkelijk in mijn broek kloppend. We stapten in, en ze reed een stukje verder naar een bospad. Daar kon ze parkeren en kon niemand ons nog zien.

Ze stopte de motor en besprong me zowat. Ze kwam op de passagiersstoel over me heen zitten, morrelde wat aan de zijkant van de leuning en ineens zakte ik helemaal achterover. De stoelleuning lag bijna plat, met mij er op mijn rug op. Met haar benen aan weerszijde van me zat ze over me heen. Ze kwam helemaal over me heenliggen en we kusten elkaar wild en wellustig. Ik voelde haar borstjes en haar harde tepels voor het eerst. Mmmm, wat een zalig gevoel. Uitgebreid tongend maakten we elkaar nog wilder. Ik streelde haar kont door haar rokje heen, maar besloot mijn hand er maar eens onder te laten verdwijnen. Ik voelde alleen een draadje tusen haar billen, ze droeg een stringetje. Mmmmm lekker! Het gevoel van een hand op haar blote kontje maakte haar alleen maar wilder.

Half over me heen trok ze haar vestje en topje uit en mooie kleine stevige borstjes werden zichtbaar. Ze schoof mijn shirt naar boven en stortte zich weer op me. Ze keek me aan en fluisterde "Jeroen, ik wil je! Ik wil je nu! Laten we dit doen! Oh god, wat verlang ik naar je!" Ze rommelde met mijn broek en al gauw voelde ik haar handen in mijn broek. "Kom op! Eruit!" Doordat ze op me zat kon ze mijn broek niet omlaag wurmen. Ze ging even rechter zitten, en ik had daardoor de gelegenheid mijn broek en onderbroek naar beneden te schuiven. Eigenlijk was dat een erg geile handeling. Terwijl Lieke over me heen zat te wachten, deed ik mijn broek uit en haalde mijn stijve pik voor haar te voorschijn.

Een lekker gevoel om zo voor Lieke klaar te liggen. Terwijl ze op haar onderlip beet, keek ze naar mijn hard pik, die recht omhoog wees. Ze keek me aan, "Jij bent groot geschapen, zeg" zei ze. "Vind je dat lekker?" vroeg ik haar. Gretig keek ze me aan, "Wat denk je, weet je hoe zalig dat is, een dikke pik in je? Het gevoel stevig opgevuld te worden? Het gevoel helemaal opgerekt te worden? Oh man, dit wil ik voelen". Ze pakte hem vast, dat op zich al een heerlijk gevoel was. Ik zuchtte van genoegen en ze nam er even de tijd voor, zodat ik lekker kon genieten. Ze zakte wat naar beneden, en keek me geil aan.

"Ik ga je lekker pijpen..." zei ze, en even later had ze mijn eikel al in haar mond. "Owwwwwwwhhhhhhhh wat lekker..." kreunde ik. Ze begon me ritmisch af te trekken en te zuigen. Heerlijk geil om haar bezig te zien, haar blonde haar half voor haar hoofd, haar kleine maar best stevige borstjes verend en trillend in het ritme, en verder alleen een rokje om haar heupen. Haar heupen waarvan ik wist dat ze er een stringetje onder aan had. Dit alles maakte me gek en ik liet me gaan. Lieke schonk me genot en ik wilde hier uitgebreid van genieten. Ze knipoogde en ging verder met haar hemelse werk.

Na een paar minuten zalig gepijpt te zijn, was ze er klaar voor. Ze stopte en kwam wat naar boven zitten. "Vond je het lekker?" vroeg ze me. "Oh ja, dat was zalig!" bekende ik. Weer beet ze op haar onderlip, een opwindend gezicht. "Ik kom op je zitten" zei ze en met een hand steunde ze op me, met de andere pakte ze mijn harde natte paal vast. Richtte hem onder haar rokje en even later voelde ik hoe mijn eikel in een strak holletje verdween. Ohhhhhhh, wat een fijn gevoel. Ze keek nu dwars door me heen, bijna glazig. Haar oogleden gleden half dicht en haar mond stond wat open. Langzaam voelde ik hoe ik verder in haar kwam. Een waanzinnig gevoel. Haar ogen sloten zich helemaal en ze zuchtte langzaam

"Oooowwwwwwwwwhhhhhhhhh jaaaaaaaaaaaa" Ze kreunde. Toen ik helemaal in haar was, stopte ze, en hield zich zo even stil. "Ohhhhhh, wat is dit lekker. Jezus jij bent zo strak in me!" Dat was zeker waar, haar kutje was heerlijk strak. En zooo lekker warm. Ze kwam liggen en we kusten elkaar. Eerst alleen kussen maar al gauw verlangde we allebei naar het gevoel van een pik die heen en weer schuift in een lekker kutje. Het duurde niet lang voordat we een ritme gevonden hadden. Ze liet zich nu gaan en gaf zich helemaal over aan het ritme en het genot. Kreunend en steunend.

Ik hield haar vast en streelde haar, we kusten elkaar. En ondertussen genoten we van het intense genot tussen onze benen. De warmte, de gloed, het verlangen het nog net iets fijner te krijgen. We hadden nog zoveel te ontdekken en wisten dat we samen aan het begin van een heerlijk ontdekkingstocht stonden. We wisten dat we samen heel wat fijne uurtjes gingen beleven. En die wetenschap dreef ons tot ongekende hoogte. Ik voelde mijn buik onder spanning komen staan, een teken dat mijn orgasme er aan stond te komen. Ook Lieke bleek er bijna te zijn. Ze deed er nog een schepje bovenop en pompte heftig bovenop me. Ze stuiterde op mijn stijve dikke pik en bewerkte hem met haar vochtige sappige kutje.

Lieke kwam zonder problemen en luid kreunend klaar. Ze krampte en kneep hard in mijn pik. Daardoor had ik een ongekende geile ervaring en spoot mijn zaad in haar zalige kutje. In een paar stoten was ik leeg, en sloeg ik mijn armen om haar heen. Lieke had het ook intens fijn gehad en lag uitgeteld bovenop me. Mijn pik klopte nog na in haar kutje, zonder de behoefte daar te verdwijnen. Gewoon liggen en genieten van deze heerlijke ervaring. We lieten elkaar en de wereld weer toe in ons bestaan. Ze kuste me en lachte euforisch, "En? Lekker?". Ik knikte en antwoordde "Jezus, daar was ik geloof ik wel aan toe! Oh Lieke, wat is dat lekker zeg!"

Heerlijk nagenietend bleven we nog even in elkaars armen liggen. We wisten dat we de komende tijd samen nog veel meer zouden gaan genieten en dat was genoeg. Verder wilden we alleen maar even in elkaars armen liggen en alles zo laten...

19:40 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-06-10

Denise

Via internet leerde ik Denise kennen. We waren allebei actief in een forum over sex, genot en aanverwante zaken. We hadden ieder onze beweegredenen. Die van haar ken ik niet, maar voor mij, mijn hang naar erotiek en genot is veel hoger als die van mijn vrouw. Als je elkaars berichtjes leest, dan begin je wel met elkaar mee te leven. Zo wist ik (en de rest van de lezers van het forum) dat Denise niet zo lekker in haar vel zat. We wisten van elkaars bestaan, we lazen tenslotte elkaars posts, maar hadden eigenlijk nog nooit direct met elkaar gesproken of gemaild.

Op een of andere manier kwamen we met elkaar in gesprek en voor dat we het wisten ging dat de geile kant op. We schreven elkaar geile mails en wisselden foto's uit. Hete foto's. Zo wist ik dat Denise een mooie vrouw met volle borsten was. Een mooi kontje. De foto's maakten me heet. Dat was natuurlijk ook de bedoeling.

Ergens in haar emails vroeg ze me mijn fantasie te beschrijven. Dat leek me wel wat, ik beloofde haar snel aan de gang te gaan. Ik ging er eens voor zitten. Het zou een speciale fantasie worden, een met Denise in de hoofdrol. Met de foto's die ik had, moest dat niet moeilijk zijn, want ze intrigeerde me. Ik stelde me voor hoe het zou zijn om haar in het echt te voelen, te ondergaan. Dat moest heerlijk zijn.

Een paar dagen was ik bezig met het neerschrijven van mijn fantasie, niet dat ik de hele tijd schrijf, maar ik schreef het hele verhaal neer, en herlas het later nog eens, wijzigde wat en nog eens, en zo nam het een paar dagen in beslag. Ik mailde haar het volgende verhaal:

"We hebben een afspraakje in een hotel, ergens halverwege onze woonplaatsen. Al enige tijd mailen we met elkaar, hete berichtjes. Die werden steeds persoonlijker, natuurlijk ook door de geile foto's die we al uitwisselden. Ze heette Denise, en van wat ik op haar foto's kon zien, leek ze me een hele mooie meid. Ze had flinke borsten, met mooie tepels. Haar kontje was mooi slank. Elke keer als ik die foto zag moest ik denken aan een van haar mailtjes waarin ze zegt "nog een geheimpje , ik vind het heerlijk in mijn kontje geneukt te worden , en zeker als ik het zaad van mijn partner voel binnen stuwen.". Dat maakte wel iets in me los, ht beeld staat me dan helder op het netvlies: ik zie dan een glimmende paal ritmisch tussen haar billen in haar kont glijden, waarbij Denise kronkelt en vooral kreunt van genot.

Ze vertelde me ook dat ze nog nooit was klaar gekomen door vingeren en likken, terwijl haar dat zo ontzettend lekker leek. Vaginaal klaarkomen was geen probleem, maar door vingeren en likken was het nog nooit gelukt. Het leek mij leuk om dat dan toch eens te proberen. Niet geschoten is altijd mis tenslotte. En dat hebben we ook afgesproken: Denise wilde eens graag uitgebreid verwend worden maar niet geneukt. Aangezien ik het heerlijk opwindend vind om een tijdlang een vrouw te verwennen en te zien genieten, zouden we bij onze date dit eens gaan proberen.

We ontmoeten elkaar op de parkeerplaats van het hotel. Alhoewel we elkaar nog nooit ontmoet, weet ik precies hoe ze er uit ziet, van de foto's die we uitwisselden. Bovendien heeft ze me verteld in wat voor auto ze rijdt. Ze staat al te wachten als ik aan kom rijden. Wauw, in het echt is ze net zo mooi als op de foto's. Ze draagt een kort jasje, tas stevig om haar schouder en onder haar arm geklemd. Een kort rokje met daaronder een zwarte legging en laarzen. Haar bruine halflange haar hangt los op haar schouders.

Ik parkeer de auto en stap snel uit, met kloppend hart. Ik vind het spannend, maar wil haar graag leren kennen. We begroeten elkaar onwennig: geven we elkaar een hand of niet? We kennen elkaar tenslotte al aardig intiem, maar hebben elkaar nog nooit aangeraakt. Dat soort dingen. Een beetje opgelaten lopen we samen naar de receptie. Met kloppend hart neem ik een kamer, dit is toch echt niks voor mij, toch iets van schaamte? Terwijl we naar de kamer lopen zijn we wat stilletjes. Eenmaal op de kamer valt er iets van ons af. Jij gaat als eerste binnen, maar draait je meteen om zodra de deur in het slot valt. Je komt vlak voor me staan.

Ik kijk je aan en geniet. Ik vind je mooi. Je hebt grijze ogen en je make-up is bijpassend. Mooie lippen. Omdat ik naar je lippen kijk, zie jij dat als een verlangen om gekust te worden. Je drukt je lippen tegen die van mij. Mmmm, lekker warm en zacht. "Hai" fluister je, vlak voor mijn gezicht. "Eindelijk, he? Eindelijke eens samen, he?" Je houdt je hoofd een beetje schuif als je dat vraagt. Ik knik en kus je nu terug. Ik wil die lippen! We kussen een tijdje zonder woorden, die zijn ook niet nodig. In eerste instantie zachte kusjes, maar al gauw wat heftiger en met meer verlangen. Je kust zalig!
 
Na een tijdje heerlijk kussen en lichtjes tongen stap je achteruit, en doe je je tas af en jas uit. Je draagt een mooi strak truitje. Je borsten steken mooi af tegen de rest van je lijf. Het was me al opgevallen op een van de foto's dat je goeie BHs draagt, die je borsten mooi presenteren.

"Mag ik je uitkleden?" vraag ik je. Jij zegt welwillend "Oh graag, ik word graag uitgekleed!"
Ik ga aan de slag en begin met je truitje, maar niet voordat we elkaar weer kussen. Je lippen zijn verslavend! Ik wil ze telkens weer. Als je truitje uit is, zie ik dat je dezelfde mooie rode BH als op de foto aanhebt. Wauw! Wat mooi, ik geniet echt van die aanblik. Je volle borsten worden precies zo omsloten dat mijn ogen er de hele tijd naar toe getrokken worden.

"Bevallen ze je een beetje?" vraag je me lachend, en je beweegt afwisselend je ene en je andere schouder wat naar voren. "Oh Denise, zeker weten! Ik hou wel van volle borsten hoor!" antwoord ik. Je komt weer voor me staan, smekend om een kusje. Daarbij zorg je er wel voor dat je borsten me lichtjes raken. Dat maakt me gek! Ik sidder van genoegen en dat heeft ze natuurlijk haarfijn door. Terwijl we weer kussen, wurm ik de sluiting van je BH los. Je geeft wat mee als ik de bandjes van haar schouder schuif en twee seconden later zie ik haar borsten uit de cups komen. Jezus! Wat mooi! De vorm, de kleur, de tepels, alles is zo mooi!

Heel voorzichtig steek ik mijn handen omhoog en raak je borsten aan de zijkant aan. Mmmm, heerlijk warm en zacht. Je kijkt me genietend aan, en ik weet zeker dat ik je heel geil terug aankijk. "Lekker, jongen!" zeg je, "Mmmmm, ga zo maar door...". Je sluit je ogen en geniet van die eerste handen over je borsten. Ik streel ze en proef de warmte, de zachtheid van je huid en de stevigheid van je borsten zelf. Hoe hard de tepels zijn, en hoe bruin het tepelhof is. Je borsten liggen in de kom van mijn hand, en ik streel de tepels met mijn duimen. Je borsten zijn zo lekker warm en zacht en je tepels zijn zo hard...

Jezus, en dit is nog maar het begin! Mijn handen strelen je zij, je rug en glijden dan naar beneden. Je rokje. Het verbergt je kontje, en ik kan niet wachten voordat ik meer zie. Ik wurm het rokje omlaag en daar sta je dan, in je strakke zwarte legging. Geen vorm van je benen wordt verhuld, en toch zie ik nog niks. Om je nu verder uit te kleden moet ik eerst je laarzen uit doen. Je bent me voor en buigt voorover. Oh god! Je borsten hangen ook voorover. Jezus wat een mooi gezicht! Mijn pik klopt nog wat nadrukkelijker. Ik weet zeker dat er al druppels uitvloeien.

Je doet de rits van je laarzen open en doet ze uit. Daarna kom je weer rechtop staan. Bij dat alles bungelen je volle borsten zo mooi, daar wordt ik zo gek van!
Ik neem het weer van je over en steek twee vingers achter de band van je legging, ik pel hem van je lijf af en geniet van elke centimeter die te voorschijn komt. Je heupen, en dan.... het dunne bandje van een string! Mmmm, je draagt een stringetje! Mezelf tartend stroop ik de legging centimeter voor centimeter omlaag, maar geniet ik ook van elk stukje string dat je me toont. Ik zit nu op mijn knieen voor je en kijk vol verwachting naar een zwart driehoekje dat tevoorschijn moet komen. Het komt maar niet. Jezus, dat een zwart koordje je zo op kan winden!

Eindelijk komt het zwart transparante driehoekje te voorschijn. Wauw, ik wurm je legging verder naar beneden, maar mijn aandacht gaat geheel en al uit naar je string. "Geniet je een beetje?" vraagt ze. "Oh jezus, Denise, wat maak je me geil!" fluister ik, "Ik zou je zo willen!". Ze lacht en zegt "Dat geloof ik graag, maar je zult even geduld moeten hebben he? Jij zou mij verwennen, weet je nog?" Dat wist ik maar al te goed, maar het feit dat haar heerlijk neuk-kutje hier vlak voor me was, liet me dat even heel hard realiseren.

Na de legging trek ik ook de koordjes van haar string omlaag. En weer houd ik mijn adem in, als ik zie hoe twee gladde maar strak gezwollen schaamlipjes te voorschijn komen. Wauw, ik zie dat ze vochtig zijn, ze glimmen van het kutsap. Met spijt realiseer ik me dat dit vandaag niet voor mijn kloppende paal is, maar dat ik uitsluitend haar zou verwennen. Ik vraag haar dan ook te gaan liggen, en wel op haar buik.

Ik zie je mooie kontje en meteen komt de drang je lekker te strelen weer boven. Ik ga daarvoor op je bovenbenen zitten. Ik spreid mijn vingers en laat ze lichtjes over je rug glijden, je huid voelt lekker zacht aan. Je hebt je hoofd opzij gedraaid en je mooi haar waaiert uit over het bed. Je ogen zijn gesloten, zodat je helemaal kunt genieten van mijn handen. Ik laat mijn handen alle stukjes rug voelen en strelen. Soms heel zacht, en soms ruwer, of hard duwend.

Na een tijdje vraag ik je of je het fijn hebt. Met gesloten ogen zeg je "Jahaaa, dit is heerlijk, ga maar door....". Ik ga dus door, maar zak nu af naar je zij. Je ligt half op je borsten, maar ik kan er aan de zijkant bij. Teder streel ik ze en ik zie je reageren. Je kwispelt een beetje heen en weer, lekker dus....
Mijn handen gaan verder, op weg naar je kontje. Twee heerlijke billen, met daartussen een mooi bilspleetje. Daarachter het paradijs.... Ik streel je billen en voel hoe heerlijk zacht maar toch stevig ze zijn. Ik masseer ze en weer voel ik je reageren.

Al masserend en strelend merk ik wat je erg lekker vind. Daar concentreer ik me dan op. Ik ga naast je zitten en duw al strelend je benen wat uit elkaar. Je bilspleetje gaat wat open en ook kan ik nu je benen strelen. Vanaf je voeten omhoog werkend kom ik dichterbij je kontje en je kutje. Ik merk aan je ademhaling dat je hier van geniet. Ik streel met zachte handen je bovenbenen van de buitenkant naar de binnenzijde. Vooral daar boven is het gevoelig, je houdt telkens je adem even in.

Mijn handen glijden naar boven tussen je benen, met mijn vingers omhoog, de palmen tussen je benen. Vlak voordat mijn vingers je schaamlippen zouden raken draai ik af en schamp weg langs je bilspleet. "Ahhhhhhhhh" zucht je zacht. Ik wind je nu op, dat merk ik wel. Door je te plagen, ik raak net je schaamlippen niet, en dan ga ik ook nog eens langs je poepgaatje. Plagen is leuk, maar pesten niet en dus ga ik steeds dichterbij schaamlippen en poepgaatje. Ik kijk waar je van geniet en herhaal dat telkens.

Ik zie je schaamlipjes nog natter worden, en zie een eerste druppel erlangs lopen. Mmmm, je wordt gewoon nat onder mijn handen. Ik pak een flesje olie en neem er een scheut van in mijn handen. Ik laat de olie lekker warm worden en laat hem dan onder op je rug lopen. Vandaar wrijf ik de olie uit. Naar boven je rug op, naar je zij, en naar beneden naar je billen. "Mmmmmmmm, wat is dit lekker!" murmel je zacht. Ik ga door en neem nog wat verwarmde olie. Die laat ik over je poepgaatje lopen, zo naar je lipjes. Nu ga ik met teder zachte hand de olie vermengen met je kutsapjes. Ik geniet van het gevoel, net als jij trouwens, want je kreunt nu.

Het is heerlijk je schaamlippen te kunnen verwennen, maar ik heb ook nog iets anders in gedachte. Met nog wat olie smeer ik mijn borst in. Dan kom ik op je liggen. Met mijn borst wrijf ik langzaam omhoog en omlaag over je billen en rug. En, natuurlijk niet toevallig, raakt mijn inmiddels half stijve pik de binnenkant van je dijen. "Owwwwwwhhhhhhh" kreun je van genot, "Oh jaaaa, nog!" Nog een paar keer raak ik voorzichtig zo je schaamlippen met mijn eikel en nog een paar keer kreun je.

Dan vraag ik je om te draaien. Dat daarbij het bed onder de olie komt te zitten deert ons niet, het gaat hier om ons, of liever gezegd, om jou! Als je op je rug gaat liggen, gaan je borsten boven op je buik drijven, een beetje naar buiten toe. Je kijkt me met halfopen ogen aan. "Lekker hoor" zeg je, "ga door!". "Oh ja," zeg  ik, "ik was nog maar net begonnen". Weer pak ik een handje olie, die ik na verwarmen in je naveltje giet. Een mooi voorraadje. En van daar kan ik het uitwrijven. Alles komt aan bod, je buik, je hals, je schouders, tussen je borsten, naast je borsten. En dan: je borsten zelf. Daar gebruik ik wat nieuwe olie voor, want niets is zo lekker als een flinke hand olie gebruiken om borsten te masseren.

Dat jij het lekker vindt, laat je me weten door te kreunen, te kronkelen en me vooral heel geil aan te kijken. Dit maakt me dan ook weer geil, dat moet ik dan wel zeggen. De bovenkant van je benen zijn dan aan de beurt, heerlijk streel ik je met geoliede handen. Je wilt nu meer en dat maak je me duidelijk door je benen te spreiden. Je schaamlippen zijn nu super gezwollen en glimmen al van de olie. Maar de voorkant moet nog gedaan worden. Een nieuwe handje met olie vind zijn weg naar je venusheuvel, de bovenkant van je lipjes en je clit. Die clit van je steekt er mooi tussenuit, en lijkt ook wat gezwollen. Mijn vingers gaan op onderzoek uit. Ze strelen je lipjes, en maken rondjes om je clit.

Pas op het allerlaatst raak ik je clit aan en een siddering vind zijn weg in je lijf. En je kreunt heftig "Aaawwwwwhhhhhhh" stoot je uit als ik je clit begin te verwennen.
Ik concentreer me nu op je kutje, dat kutje waar ik al zo lang naar verlang en van droom. Dat ik zo graag zo willen neuken.... maar niet vandaag. Dat was de deal... Helaas, een andere keer.
Gladde warme vingers zorgen voor een tintelend gevoel in je schaamstreek. Je kreunt en kronkelt. Langzaam komen de vingers wat dichterbij je lipjes en af en toe even terloops een stukje ertussen. Je geniet en laat duidelijk merken dat je het fijn hebt.

Tussen je schaamlipjes is het ook glibberig, maar door je kutsap. Ook heerlijk en ik proef het graag! Daarom besluit ik maar eens tussen je benen te komen liggen. Zo dichtbij heb ik een waanzinnig mooi uitzicht op een lekker glad kutje. Ik kruip wat omhoog en kom dan vlak bij je kutje. Ik blaas warme lucht tegen je lipjes aan en je geniet. Dan komen de vingers erbij. Overal waar het je maar genot kan schenken vinden ze hun weg. Geolied of nat van het kutsap.

Ik duw je benen nu verder uit elkaar en je trekt ze op. Daardoor krijg ik een VIP uitzicht op je hele kutje en ook op je poepgaatje. Eindelijk kan ik doen waar ik zo'n zin in heb. Ik begin met je vlak naast je lipjes te kussen. Happen naar adem is het resultaat. Vandaar ga ik teder kussend langs je lipjes naar beneden, naar het stukje tussen je kutje en je poepgaatje. Aan de andere kant omhoog, waar ik uit kom op je clit. Je siddert en kermt. Mijn tong komt naar buiten, en likt over je clitje. Heel zacht, meer is ook niet nodig. Je kreunt luid, het gaat je door merg en been, maar dan wel lekker!

Mijn tong blijft likken en plagen. Je clit, je lippen, de binnenkant van je lipjes, alles komt aan de beurt. Je geniet en als ik je aankijk, lig je met gesloten ogen en blosjes op je wangen te genieten. Dan komen de vingers erbij. Nog nat van de olie en kutsap beginnen ze mee te helpen om jou intens genot te bezorgen. Mijn wijsvingers draait rondjes over je poepgaatje en je kreunt en siddert. Je schokt af en toe. Ik draai rondjes en af en toe stop ik precies op je poepgaatje. Dan houd je je adem in, afwachtend wat dat vingertje gaat doen. Om je te plagen, glijd het vingertje weer verder. Je had verwacht en ook gehoopt dat ik mijn vinger in je kontje zou duwen, maar ik wil je helemaal gek maken.

Dit herhaal ik telkens. Na een tijdje stop ik met je kontje en ga weer over op je kutje. Mijn vinger glijd zacht tussen je lipjes, splijt ze als het ware. Het lijkt wel of heel je schaamstreek overgevoelig is, want alles wat ik aanraak of streel zorgt voor sidderingen door je lichaam. ALs ik dan naar boven kijk zie ik je borsten trillen van genoegen. Ik streel ze gauw even, en knijp even in je tepels. Die tepels met dat mooie grote tepelhof.

Mijn vinger gaat op zoek naar je g-spot. Ik weet dat ik er ben als ik je gekreun en bijbehorende lichaamstaal bemerk. Ik masseer het plekje in je je druipende kutje en maak je gek. Je rolt je hoofd heen en weer. Ik drijf je verder in je genot. Het is me nog niet genoeg. Een tweede vinger er bij, je kut splijt verder open. Een derde vinger blijft buiten je kut en masseer alles rondom je clit. Je clit die heerlijk gezwollen boven je schaamlippen steekt.

Terwijl mijn vingers daar bezig zijn en je eindeloos verwennen, kijk ik naar je poepgaatje. Je lag daarnet wel heel erg te genieten. Eens kijken of dat samen kan. Ik buig me voorover en begin je poepgaatje te kussen. Jaaaah, daar geniet je van, je schrikt in eerste instantie, maar geeft je dan over aan het genot. Na de kusjes komen de likjes, mijn tong draait rondjes net naast dat gaatje en maakt je helemaal wild.

Ik gebruik een vinger van mijn andere hand om je poepgaatje eens extra te verwennen, ik duw zachtjes op het gaatje. Als ervaren kontneukstertje geef je meteen mee, en ontspan je je sluitspier. Mijn vinger glijd soepel in je kontje en dan voel ik hoe je aan mijn vinger knijpt. Je gilt "Oh jaaaa, jaaa, jaaaa ga door!". Ik voldoe maar al te graag aan dat verzoek en duw verder. Dan er weer uit en er weer opnieuw in. Kennelijk is het heerlijk voor je, want je geniet luid kreunend, schokkend en hoorbaar ademhalend.

Ik besluit je niet langer te tarten en je proberen te laten komen. Met al die vingers van beide handen in beide gaatjes, verplaats ik mijn tong weer naar je kutje en lik stevige over je clitje. Je gilt bij elke aanraking en ik heb het idee, dat je zo best zou moeten kunnen komen. Ik versnel mijn vingers en tong wat en dat is inderdaad genoeg. Je gaat de heuvel over en ik zie aan je lichaamstaal dat je zover bent. Je wangen zijn rood, je ademhaling gaat diep hijgend en je handen knijpen de lakens naast je vast. Schokkend dient het orgasme zich aan en brengt je tot in de hemel. Ik probeer zo lang mogelijk vast te houden. Het is altijd moeilijk in te schatten wanneer je moet gaan afbouwen. Maar dit maal lijkt het goed te gaan, na een halve minuut lijkt het gedaan en stop ik met mijn vingers en tong, alhoewel ik mijn vingers er nog wel in laat zitten.

Je ligt zo een tijdje en ik laat je nagenieten. Pas na een minuut trek ik mijn vingers langzaam uit je kutje en je kontje. Dat laat je nog even schokken.
Ik kom naast je liggen. Je draait je hoofd naar me toe, maar kijkt dwars door me heen. Je bent helemaal van de wereld. Ik laat je maar, maar kijk genietend naar je heerlijke lichaam. Ik kijk naar mijn paal en zie een half slappe pik, met een natte eikel. Het was voor mij heerlijk om je te verwennen en je zo te zien genieten.

Je komt langzaam bij en begint weer te reageren. "Jezus...." is het voorlopig. Ik streel je buik en jij streelt mij. "Jezus," is het weer, "god wat was dat lekker zeg! Weet jij wel dat dit de eerste keer is dat ik door vingeren en likken klaargekomen ben?". Ik geloof mijn oren niet en vraag vol ongeloof "Ben jij nog nooit door vingeren en likken klaargekomen? Dat gelooft toch niemand..." "Toch is het zo", zeg je. Tja, dan is het wel een compliment voor mij. Maar ook voor jou, dat het je nu toch gelukt is!

Je rolt naar me toe en kijkt me met nog steeds geile ogen aan. "Mmmmm, dit was echt zo lekker, niet normaal gewoon!". Je kust me. Ik streel je zalige lijf en kijk er genietend naar. Jij pakt mijn paal vast en streelt hem. Mijn pik wordt snel weer stijf, want je handen zijn vaardig. Ze schenken genot. Bovendien ben ik nu licht ontvlambaar, Ik zou liegen als ik zei dat ik niet verwend hoefde te worden.
Je merkt dat ik snel reageer en je zegt "Ik vind een beloning toch wel op zijn plaats. Jij zou alleen mij verwennen, en we zouden niet neuken, maar je hebt me wel laten komen, en niet zo'n beetje ook. Ik vind dat ik jou best mag verwennen."

Om je woorden kracht bij te zetten duw je me op mijn rug en komt naast me zitten. Je volle borsten hangen mooi, ik geniet daar van. Je hand begint me ritmisch af te trekken. Mijn pik is al stijf, dus je kunt meteen met rukken beginnen en dat doe je dan ook. God, wat zalig! Warme golven van genoegen verspreiden zich onder in mijn buik. Ik sluit mijn ogen. Doe ze weer open, want ik wil je zien verwennen. Je bent een mooie vrouw en ik kijk graag naar je.

Dat is maar goed ook, want ik zie hoe je je voorover buigt en je mijn eikel, met naar achter geschoven voorhuid in je mond neemt. Je sluit je lippen er om heen en kijkt me wellustig aan. Oh god, wat is dit heerlijk zeg, je trekt me af in je mond, maar beweegt je hoofd ook nog heen en weer. Alles is er op gericht mij te verwennen. Intens heerlijk! Ik was al flink op weg, en het duurt dan ook niet lang voordat ik merkt dat het orgasme gaat komen. Jij merkt het ook maar trekt je daar niets van aan. Je pijpt gewoon ritmisch verder. Dt is teveel voor mij en met schokken bevredig je me. Je brengt me in de zevende hemel, een paar golven met zaad spuiten in je zuigende mond en ik heb het heerlijk!

Ook na mijn orgasme liggen we even naast elkaar, kijkend naar elkaar. Dit was een waanzinnige ervaring. Ik heb er intens van genoten. Ik vind het heerlijk je prachtige lichaam te laten genieten, en wordt daar zelf ook wild van. Heerlijk voldaan nemen we afscheid met een lange tongzoen. We weten allebei zeker dat we vanavond al weer mailen om wat na te praten en na te genieten. - Einde"


Dit verhaal mailde ik haar en wachtte op haar reactie. Ik was natuurlijk zeer benieuwd hoe deze fantasie zou vallen. Oh, ze zou er flink van genieten, haar kutje zou drijfnat zijn. Ze zou er best bij weg kunnen dromen met haar vingers of vibrator tussen haar broeierige benen. Ik schreef Denise ook dat ik zelf ook heerlijk opgewonden raakte van deze fantasie. Dat mijn paal al druppelde bij het beschrijven van hoe ik haar uitkleedde, bijvoorbeeld. En de laatste minuten voor haar orgasme. Waar vingers in elk gaatje haar bevredigde. Toen ik aanbeland was bij het stuk waar Denise me gaat pijpen, moest ik zelfs even stoppen met schrijven en maakte ik de fantasie eerst even voor mezelf af. Het beeld dat ze me pijpt en laat komen in haar mond stond me zo helder voor de geest, dat ik daar heerlijk van klaarkwam en een hand vol warm zaad in mijn hand had.

Toen ik de fantasie aan haar doorstuurde, schreef ik dan ook onderaan dat het me geen probleem, nee, dat het me heerlijk leek om deze fantasie werkelijkheid te zien worden. Met een ietswat kloppend hart stuurde ik de fantasie op, het was tenslotte wel een uitnodiging. Aan de andere kant kon ik haast niet wachten op haar reactie op de fantasie.

22:09 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |