29-06-10

Mijn collega

Al zolang als ik deze blog heb en hier mijn fantasieen verwoord, nemen mijn vrouwelijke collega's een groot deel van de fantasieen voor hun rekening. Kan ook niet anders, want een aantal van deze heerlijk vrouwen zie en spreek ik dagelijks meerdere keren. Sommige zijn directe collega's van dezelfde afdeling, of ze werken op een andere afdeling.
Natuurlijk weet geen enkel van deze leuke dames dat ik over hen fantaseer. Alhoewel sommige best vereerd zullen zijn, moet ik er ook van uit gaan dat een aantal er niet van gediend zullen zijn.

Een van mijn favoriete scenario's die zich wel eens in mijn hoofd afspeelt is dat ik ontdek dat een van mijn collega's met een fotoserie op sites als www.madmamas.com, www.maturecats.com, www.icematures.com of iets dergelijks staan. Dat mijn oog ineens op een fotoserie valt waarin een collega de hoofdrol speelt en zich te buiten gaat aan verschillende opwindende poses.

Ik kan zo een paar collega's noemen die ik daar best toe in staat acht. Bv de mooie maar gescheiden moeder van twee kinderen, die sinds haar scheiding een losbandig leven er op na houdt, als je de geruchten en wandelgang-roddels mag geloven. Het moet ontzettend opwindend zijn die ineens in zo'n serie te zien, in allerlei standjes en de extase op haar gezicht (al dan niet gespeeld).
Of wat te denken van die jonge vrouw die altijd met net iets te korte rokjes en lange laarzen buiten staat te roken. Ook die zou zo kunnen figureren in zo'n serie. Zich laten uitkleden en laten nemen door een man.
Dan de PR dame, een vrouw  met klasse, maar onmiskenbaar ook met een zwoele blik. Een dame die je ineens voor je ziet in zwarte lingerie, hoge hakken en mooie make-up, genietend van haar partner.

En daar kan ik best heerlijk over fantaseren, wat dat betreft zou ik nog wel wat verhalen kunnen schrijven voor deze blog. Ik stel me dan zo voor dat ik zo'n fotoserie op internet ontdek. Ik probeer met de collega-dame in contact te komen en zou dan graag willen weten wat haar drijft om zo'n stap te doen, om zo'n serie te laten maken. Is het het geld? Of vindt ze het geil zo publiekelijk afgebeeld te staan? En natuurlijk, wel zo eerlijk dat toe te geven, ik zou zelf ook wel eens met een leuke collega willen genieten.
Maar ik weet van mezelf dat ik dat uit alle macht zal voorkomen, neuken met een collega brengt alleen maar problemen... nee, dat gaat niet gebeuren.

Maar dit gisteren is het dus gebeurd! Ik kwam een fotoserie tegen waar een collega te zien is! Echt waar... Het is een collega waar ik zelfs wel eens mee te maken heb. Ik viel bijna van mijn stoel, toen ik die fotoserie zag. Ik heb de foto's uitgebreid zitten bekijken: "Aha, ziet mijn collega er zo uit zonder kleren" en "Aha, is dit de manier waarop mijn collega neukt".

De fotoserie van mijn collega is alleen niet waar ik aan dacht toen ik hier over fantaseerde. Ik dacht aan die mooie vrouwen die ik hierboven noemde. Maar niets van dat alles.... het is een man! Het is een van mijn mannelijke collega's! Dat is waar ik eigenlijk helemaal niet aan dacht.... mijn eerste gedachte was: "Die kan zich morgen echt niet meer vertonen!", maar ik neem aan dat ie er goed over nagedacht heeft. Dat geldt natuurlijk voor iedereen die zich laat fotograferen en dan op internet laat zetten. En kennelijk heeft ie, net als ik, voorkeur voor wat oudere vrouwen... vind ik wel grappig. Ik bedoel, mannen van mijn leeftijd gaan op zoek naar een groen blaadje, maar ik neig toch meer naar een wat oudere vrouw, liefst een moeder.

Maar, kennelijk is ie porno model en kan ie lekker losgaan, voor geld, of voor genot, whatever. En daar ben ik stiekum toch best wel een beetje jaloers op. Niet dat ik dat dan ook zou willen, dat dan weer niet...

23:42 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.