25-05-10

Linda

Lieve lezers en lezeressen,

het onderstaande verhaal is een experiment. Terwijl ik de fantasie aan het virtuele papier  toevertrouwde, heb ik er foto's bijgezocht die het beeld in mijn fantasie ondersteunden.
Voor mij wordt het verhaal daardoor meer echt, het komt voor mij meer tot leven.

Is dat voor jullie ook zo? Wordt de fantasie daardoor helderder, of juist niet? Graag zou ik weten wat jullie van het gebruik van foto's vinden.
Als je wilt reageren, dan kan dat beneden, bij de "Reacties".
Je kunt ook klikken op "Mail mij", links boven.

Mucho gracias!

Jeroen

xxx

----

Tijdens de lunch in de bedrijfskantine zie ik haar regelmatig. Ze zit er meestal al samen met haar collega's. Een wat oudere vrouw, ik schat tegen de 50. Ik meen dat ze op de PR afdeling werkt, maar ik ben er niet zeker van.

Er is iets met deze vrouw dat me aantrekt. Rijpheid? Opwindend? Ik weet het niet. Het is in ieder geval zeker dat ze haar best doet er leuk uit te zien. Haar collega's zijn allemaal wat jonger, misschien dat ze daardoor probeer er nog bij te horen? Toch kleedt ze zich niet overdreven jong, zoals je wel eens ziet. Wat ze draagt, dat staat haar mooi, het past bij haar leeftijd.

Zoals nu: het is net wat warmer aan het worden en ze draagt een grijs, donker groen jurkje tot net boven haar knieen. Daaronder kousen en leuke western laarzen, beiden in een bijpassend kleur. Het geeft haar een wat stoer uiterlijk. Haar gezicht is niet meer dat strakke perzikkenhuidje, maar kent lijnen, rimpels en kraaienpootjes. Haar blonde haar draagt ze met een haarklem opgestoken. In haar oren hangen grote ringen. Haar ogen zijn met een lijntje wat opvallender gemaakt. Beetje lippenstift. Ik vind haar een mooie vrouw. Geen klassiek schoonheid, maar wel mooi.

Als ze in de bedrijfskantine is, dan kijk ik regelmatig haar richting op. Op een of andere manier hebben we dan ook oogcontact. Aan haar blik is verder niets te merken, geen interesse of iets dergelijks. Ook vandaag hebben we elkaar weer even aan zitten kijken. Een paar keer zelfs, onze ogen houden net iets langer dan normaal contact.

Ik sta op en breng mijn afval naar de afvalemmer en maak aanstalte om naar mijn werkplek terug te lopen. Dan hoor ik een stem achter me, een stem die ik niet ken "Jij kijkt wel vaak naar me, is het niet?". Omdat ik de stem niet herken en niet weet of dit tegen mij bedoeld is, draai ik me om. Ze staat achter me, ook met haar afval dat ze kwijt wil. Ze kijkt me vriendelijk aan, het was kennelijk toch tegen mij bedoeld.

"Uhhhh, ja..... ja dat is wel zo he?" antwoord ik. Gelukkig is er niemand in de buurt. Ik ga verder: "Maar jij toch ook, jij kijkt toch ook vaak terug....". "Ja, dat is waar" moet ze beamen, "ik moet eerlijk zeggen, ik vind dat soort aandacht wel fijn, ik geniet er wel van".
"Tja, en ik moet eerlijk zeggen, ik vind het fijn om naar je te kijken. Ik geniet daar ook van", zeg ik weer, me meteen daarna in gedachten voor mijn kop slaand, Jezus, dat zeg je toch niet!
"Ja?" vraagt ze me, "wat vind je er dan fijn aan?" Hmmmm, deze vrouw dringt gauw tot de kern van de zaak door!

Ik moet nu wel bekennen. "Uhhh, ja, hoe zeg je dat zonder in de problemen te komen?" maak ik er maar van, "uhhhh, als ik eerlijk ben.... ik vind je een mooie vrouw....". Oh god, hoe kan je dat nou toch zeggen?!?! Maar ze pikt het best aardig op, en lijkt zelfs gevleid. Ze glimlacht weer. "Dat is lief van je, weet je, een vrouw houdt van zulke woorden!". Er komen nu andere collega's aan om hun rommel weg te gooien. Dat ziet zij ook, en ze vraagt me hoe ik heet. Ik geef mijn naam en ze fluistert "Ik bel je zo meteen, Ok?". Aangenaam verrast zeg ik "Ok".
Voordat ze ging strijkt haar hand terloops langs mijn rug. Een fijn gevoel. En gelukkig, niemand die het ziet...

Eenmaal op mijn plek weet ik niet goed aan mijn werk te komen. Ik zit te wachten op haar telefoontje! Ik vraag me trouwens wel af of ze zomaar ongestoord met me kan bellen. Tot schrik realiseer ik me dat ik dat ook niet zomaar kan! Dat maakt me eigenlijk nog het meest zenuwachtig: het feit dat ik niet zomaar alles door de telefoon kan zeggen op een afdeling vol collega's. Het zal in ieder geval best wat vragende blikken opleveren. Meer tijd om daar over na te denken, of een oplossing te bedenken, krijg ik niet: mijn telefoon gaat over.

Met trillende hand neem ik de hoorn op en zeg mijn naam. Haar stem klinkt aan de andere kant "He, met Linda". "Hoi.." weet ik uit te brengen. "Ik neem aan dat je niet voluit kunt praten?" vraagt ze. "Uhhhh nee, inderdaad. Nee, dat gaat niet." antwoord ik op zachte toon. "Dan zal ik het je makkelijk maken, je hoeft alleen maar met ja of nee te antwoorden, goed?" gaat ze verder. Ik merk dat dit me best opwind. "Je kijkt graag naar me" zegt ze weer, "Ik kijk ook graag naar jou, ik vind je erg leuk. En ik zou dan ook graag eens met je willen praten. Heb je zin om eens af te spreken?". Wow..... dacht ik, nu of nooit. "Uhhh ja! Dat lijkt me leuk..." zeg ik, niet in staat meer uit te brengen. "Ik woon alleen, en we kunnen elke avond afspreken als je wilt", zegt ze weer, "dus als je wilt? Vanavond of morgenavond? Kun je dan?"

In gedachte raadpleeg ik mijn agenda, en vanavond moet lukken, er is dan niets. Jezus, realiseer ik me, vanavond al! "Uhhh, vanavond kan het wel..." zeg ik. "Om 8 uur? Kun je dan?" vraagt ze. "Ja hoor, dat is goed" zeg ik. "Ok! Dan doen we dat. Leuk, ik kijk er naar uit!" zeg ze, "En Jeroen?". "Ja?" vraag ik onschuldig. "Ik hoop dat we het heel gezellig hebben vanavond..." lispelt ze nog even in mijn oor. Ohhhh, die klank in haar stem! In mijn ogen klonk het gewoon geil.

Tegen 8 uur bel ik bij haar aan. Met kloppend hart.... De deur gaat snel open en een lachende Linda laat me binnen. Ze is mooi, haar blonde haar hangt nu los. Donkere oogleden, roze lippen en rode nagels. Ze verwelkomt me met een kus op mijn wang. Meteen daarna kijken we elkaar aan, vergeten elkaar los te laten. Mijn gedachte is "Zal ik haar hier meteen verder kussen?" Het moment is er precies goed voor, en straks durf ik niet meer... Zij denkt er het zelfde over en als vanzelf vinden onze monden elkaar. We kussen zacht en ontspannen. Heerlijk is dit. Lippen die elkaar zacht raken, warm, vochtig. Onze tongen willen ook meedoen en we openen onze lippen voor elkaar. Elkaar aftastend, verkennend, proevend. Zelfs dat eerst leren kennen is heerlijk.

Pas na een tijd heb ik in de gaten dat we elkaar ook nog eens staan te strelen en dat we tegen elkaar aan drukken. Mmmmm, dit is heerlijk! Ze heeft een heerlijk lichaam, heerlijk zacht. Na een paar fijne intieme minuten laten onze lippen elkaar los. Ze kijkt me aan, nu ronduit geil. "Kom mee" zegt ze, en ze gaat me voor naar boven. Haar kontje wiebelt voor mijn ogen als we de trap op lopen, haar blote benen en voeten nemen tree voor tree. Haar fel rood gelakte teennagels vallen me op, mooi! Eenmaal boven wacht ze op me en kussen we opnieuw.

Al kussend en strelend komen we in haar heldere slaapkamer. "Mmmmmm, ik wil je!" fluistert ze tussen twee kussen door. En haar handen beginnen me uit te kleden. Ik laat haar begaan, ik vind het heerlijk door een vrouw uitgekleed te worden. Als ik alleen mijn boxer nog aanheb, neem ik het over. Ik wil haar ook uitkleden. Ook dat is leuk om te doen. Al vermoed ik dat er weinig werk aan is bij haar jurkje. En inderdaad, een paar knoopje en het jurkje glijdt ritselend van haar af. En daar staat ze, bloedmooi, in een roze hempje en een zwart transperant slipje.

Genietend en lachend gaat ze op haar bed liggen, neemt niet eens de moeite het dekbed terug te slaan. Met haar hoofd tegen de kussens vraagt ze me bij haar te komen, hetgeen ik maar al te graag doe. Ik lig naast haar en weer kussen we.

1klein

Ik leg mijn hand op haar bovenbeen en als vanzelf spreid ze haar benen wat. Mijn hand ligt algauw op haar slipje, waar haar schaamhaar zichtbaar door het transparante deel. Ze sluit haar ogen en haalt diep adem. We kussen opnieuw en mijn hand vindt zijn weg in haar slipje. Heerlijk warm en vochtig voelt het aan. Ik streel haar lipjes, die als vanzelf open gaan. "Owwwwwwhhhhhhh" kreunt Linda zacht. Teder streel ik haar kutje, voel haar zachte lipjes, en het plekje waar de lipjes om het clitje heen samenkomen. Mijn vingers glijden er langzaam omheen. "Ohhhhhhh ga door, dit is zo zalig" kreunt ze weer.

2klein

Ik neem de tijd haar zo te laten genieten. Het wind me zelf ook behoorlijk op, ik voel mijn paal groeien en ook kloppen. Er gaan vast druppels uitvloeien. Haar kutje begint lekker glibberig te worden. Tijd om mijn aandacht even ergens anders op te richten. Ik vraag haar even te komen zitten. Lachend komt ze overeind. "Mmmmm, je bent echt een lekkere vent" zegt ze. Ik schuif de bandjes van haar hempje van haar schouders en ontbloot haar borsten. Klein, stevig en roze tepels. Leuk. Mooi. Ik kus de tepels en zuig er zacht aan. Met open mond haalt ze adem en ik hoor haar genieten. Ik geniet zelf van haar zachte borsten en harde tepeltjes. Zo lekker om aan te zuigen.

3klein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gaande weg glijden mijn handen weer over haar heerlijke lichaam. God wat wil ik haar! Al zoenend en strelend gaat ze weer achterover liggen, met haar hoofd in de kussen. Ik help haar uit haar slipje, zodat ik overal goed bij kan. Om haar overgave te benadrukken, spreid ze haar benen voor me. Ik kijk naar haar en zeg "Wauw, wat een mooie vrouw ben je toch!". Een beetje verlegen met dit complimentje kijkt ze naar me en wil ze me naar haar toe trekken. Ik zeg "Nee, ik ben nog niet klaar, hoor". Ik ga met mijn borst over haar buik heen liggen en heb zo beide handen en ook mijn tong beschikbaar voor haar kutje. Ik streel, duw, trek , vinger. Het is heerlijk haar kutje te verkennen en het roze vlees teder te strelen en likken. Ik hoor en voel haar sidderen als ik haar meest gevoelige plekjes weet te vinden..

4klein

Op deze manier verwen ik haar een tijd lang. Regelmatig probeert ze overeind te komen of om ze om te laten draaien, maar ik vind het veel te leuk om lekkere kutje te laten genieten. Bovendien is het ook wel aardig haar wat te pesten: ze kan geen kant op, kan niks zien en moet afwachten wat ik met haar ga doen.

Op een gegeven moment draait Linda de rollen om en duwt ze me van haar af. Ze komt overeind, en trekt mijn boxer uit. Dan vertelt ze me op mijn rug te gaan liggen. Na weer wat kussen en tongen laat ze haar handen over mijn borst glijden.... Mmmmm, dit is fijn. Als vanzelf spreid ik mijn benen, en geniet ik van het gevoel dat mijn paal vrij is. Niets wat hem nog bekneld of omvat. Heerlijk. Gebiologeerd kijkt ze naar mijn stevige pik. Met glimmende ogen kijkt ze me aan en zegt "Jij hebt een lekkere dikke pik! Jammie!". Ik schiet in de lach en vertel haar dat ie helemaal voor haar is. Dat laat ze zich geen twee keer zeggen en ze neemt hem in haar hand. Meteen trekt ze de huid naar achter en komt mijn eikel bloot. "Owwwwwwhhhhhh" kreun ik, dit is altijd zo'n zalig gevoel! Die eerste keer als ie wordt vastgepakt en wordt afgetrokken.

Linda blijft aftrekken en dan zie ik hoe ze haar tong over mijn eikel laat glijden. Ik hap naar adem. Jezus wat lekker! Dan houd ze met haar hand de huid strak naar achter en gebruikt haar lippen en tong om mijn eikel non-stop te likken. Ook de rest van mijn paal wordt gelikt en dat is heerlijk. Ik wordt opgestuwd in mijn opwinding. En om het nog fijner te maken neemt ze hem in haar mond, sluit haar lippen erom heen en trekt met holle wangen aan mijn pik. Haar vingers trekken me ritmisch af, terwijl haar mond zacht aan mijn eikel zuigt. En heel terloops, maar ongetwijfeld bewust, gebruikt ze haar nagels van haar andere hand om me tussen mijn benen te krassen.... zalig. Ik word heerlijk verwend door Linda! Ze zit op haar knieen naast me en mijn hand streelt haar kontje, en laat af en toe een vingertje in haar kutje glijden. Nog steeds zo lekker glibberig.

5klein

Nu we allebei heerlijk opgegeild zijn, willen we eigenlijk gewoon lekker neuken. Het verlangen naar elkaar is alleen maar toegenomen door de hete belofte van onze lippen en tongen. Linda's kutje is heerlijk glibberig en haar warme schaamlipjes staan wat open, in afwachting van hetgeen ze in zich wil voelen. En mijn paal is hard en stijf en compleet natgelikt. Linda gaat op haar zij liggen en trekt haar benen op. Daardoor komt haar kutje vrij. Ik kom achter tegen haar aan liggen en manouvreer me zo dat mijn eikel tegen haar sappig en gezwollen lipjes aan duwt. Aan haar kreunende geluidjes te horen ben ik op het juiste adres. Ik recht mijn rug, duw mijn eikel tegen haar lipjes aan en schuif dan in een keer helemaal in haar. Heerlijk voel ik haar schaamlippen opensplijten, haar warme kutje zich om mijn dikke paal heel vormen. Omdat we allebei lekker nat zijn, kan ik in een keer helemaal in haar en dat is echt een zalige ervaring. Ik word heerlijk omsloten door haar warme kutje, en dat is een fantastisch gevoel!

6klein

Ik sla mijn arm om haar heen, en omvat haar borsten. Mijn gezicht drukt in haar blonde haar. Ik duw mijn paal ver in haar en ik merk hoe ze tegendruk geeft. Samen hebben we het nu heerlijk. Er ontstaat een zalig ritme, waarin Linda haar kutje helemaal vrijgeeft voor mijn paal. Oooo god wat is dit lekker! Linda geeft zich helemaal in mijn armen en ik duw ritmisch tegen haar kont aan. Haar blonde haar raakt in de war, maar dat is ook zo erotisch. Een vrouw die zich helemaal mooi voor je heeft gemaakt en daarna in een heftig sexspel haar make-up en haren in de war laat gaan.

We neuken zalig zo, en genieten intens van onze warme lichamen die in een lekker ritme een zalig gevoel weet te creeeren. Ik streel haar zachte buik en voel mijn paal ook daadwerkelijk in haar onderbuik heen en weer schuiven. Om haar nog wat meer op te winden streel ik haar kutje. Met liefde en plezier laat ik mijn vingers over haar lipjes glijden en trek ze wat uit elkaar. Telkens op nieuw: mijn vingers glijden over haar gezwollen lipjes omlaag en duwen ze dan zo uit elkaar dat de roze natte binnenkant van haar kutje bloot komt te liggen. Ook haar clitje laat zich zo prima verwennen en het is heerlijk om te zien dat ze zich dan helemaal laat gaan.

7klein

We veranderen van standje. Mijn hete en natte paal glijdt uit haar gladde kutje. Ik ga op mijn rug liggen en Linda komt op me zitten, maar met haar kont naar mijn gezicht toe. Eerst met haar kontje omhoog, zodat ze mijn pik vast kan houden. Ze richt de glimmende eikel op haar natte lipjes en laat zich dan zakken. Ik zie hoe mijn eikel zich in haar kutje boort en hoe mijn paal er helemaal in verdwijnt. Haar kontje is zo mooi, ik streel haar en houd haar vast bij haar zij.
Dat grijpt ze als teken aan om achterover te komen hangen en met haar armen naast me steunt ze zich af. Dan begint ze met haar heupen heen en weer te bewegen. Ritmisch glijdt daardoor mijn paal in en uit haar kutje en ik hoor het soppen. Dit is een fantastische gevoel.

Af en toe wisselt ze deze beweging af met een beweging horizontaal over mijn heupen. Hierdoor wordt mijn pik gemangeld, maar dat is toch wel een erg lekker gevoel. Daarna weer overschakelen op de vertikale beweging, inclusief het soppen. Alhoewel ik niet veel van haar kan zien, is het toch wel fijn om Linda zo mee te maken, af en toe gooit ze haar hoofd achterover, en kan ik haar blonde haren zien bewegen boven me. Mijn handen kunnen natuurlijk overal bij, en met veel plezier streel ik haar heerlijk neukende kutje. Ik merk weer hoe nat ze is. Ook haar borsten zijn goed te bereiken en teder masseer ik ze. Bij dit alles merk ik hoe ze reageert, kreunend en kronkelend.

8klein

Alhoewel het heerlijk is om zo geneukt te worden is het voor Linda wel een vermoeiend standje. Daarom glijdt ze van me af en gaat weer liggen. Weer op haar rug. Ik vraag Linda wat ze graag zou hebben en ze kijkt me wellustig aan. Ze zegt "Als ik mijn benen optrek en jij komt diep in me, dan kun je me zo heerlijk laten komen". Lijkt me lekker en dus trekt ze haar benen omhoog. Ze slaat haar armen om haar knieen heen en zo ligt ze met hoog opgetrokken benen. Haar natte kutje wijdopen en smachtend. Mijn pik is stevig en ik wil niets liever dan heerljk in haar klaarkomen. Haar kutje volspuiten. Ik kom om mijn knieen vlak achter haar zitten en schuif mijn glimmende dikke paal weer diep in haar. Weer siddert ze. Met wijd open ogen laat ze me haar diep nemen.

9klein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genietend van een opzwepend ritme merken we allebei dat het gaat gebeuren. Haar kutje is zo gewillig en sappig, en mijn paal sopt door haar kutsapjes. Een paar minuten genieten we intens en dan merken we hoe een warme gloed zich verspreid. Ik merk dat ik ga komen, ik wil dit zo graag. Ze heeft me al maanden, misschien wel jaren geintrigeerd en nu, deze avond, heb ik het heerlijk met haar. Ik voel het zaad door mijn lijf heen jagen en met een hevige kreun en stijf gesloten ogen, kom ik klaar en spuit het zaad diep in haar.
Ik stort me over haar heen en in de verte merk ik dat ze bezweet is, haar huid is wat plakkerig.
Pas als ik ben bij gekomen, merk ik dat Linda ook is klaar gekomen. Ook zij heeft het zalig gehad. Ze slaat haar armen om me heen. "Mmmmmm schatje, dat was heerlijk, echt geweldig!"

23:04 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

17-05-10

Paula I

Het zijn vreemde tijden: alhoewel treurig werkt mijn geile fantasie gewoon door.... enjoy, Jeroen x

-----

Voor mijn werk kom ik regelmatig naar het buitenland. Vliegreizen, hotels, taxi's, het is vrij normaal voor me. Het lijkt allemaal erg leuk, dat reizen, maar het is wel erg eenzijdig. Je ziet vooral vliegvelden, hotels en taxi's. En die zien er over de hele wereld hetzelfde uit. Het spreekt misschien tot de verbeelding, maar na een paar jaar reizen voor je werk, is er maar weinig spannends aan.

Laatst moet ik naar een cursus. Deze vond in Nederland plaats, maar was eigenlijk niet dagelijks te bereizen vanuit mijn woonplaats. Er werd daarom een hotel geboekt. Op een of andere manier voelde ik me daar erg eenzaam bij. Raar misschien, ik heb over de hele wereld in hotels gezeten en me nooit eenzaam gevoeld. Maar nu ik zo dicht bij huis in een hotel ging voelde ik dat wel zo. Bij de boeking was denk ik ook nog iets fout gegaan, want de kamer die ik had gekregen was erg luxe: de kamer was behoorlijk groot, een groot bed, en een badkamer met een groot bad en ook nog een ruime douche. Dit zou het bedrijf geld gaan kosten, maar ik klaagde niet...

Na de eerste cursusdag reed ik terug naar het hotel. Ik at wat in het restaurant van het hotel en keek wat rond. De meeste tafeltjes waren bezet door een of twee mannen, zoals gewoonlijk. Heel af en toe zag je een vrouw. De zakenwereld is nog altijd een mannen aangelegenheid. Na het eten ging ik naar mijn kamer en logde in op mijn laptop. Controleerde mijn email. Beantwoordde er een paar.

Er werd op mijn deur geklopt. Enigszins verbaasd liep ik naar de deur en bedacht wie mij hier moest hebben. Niemand wist in welke kamer ik zat, alleen van het hotel zelf. Was er een probleem met de hotel-boeking? Nieuwsgierig als ik was keek ik eerst door het spionnetje in de deur. Ik zag een vrouw. Meteen vielen me de rode lippen op. Maar.... maar dat was Paula! Hè?!?! Wat deed Paula hier nu?

Paula boekte alle reizen en hotels in het bedrijf waar ik werkte. Je kon haar beter te vriend houden, want anders kwam je in een slecht hotel, of had je een slechte stoel in het vliegtuig. Ik had overigens niets te klagen, ze deed haar werk prima!

Verbaasd deed ik de deur van het slot en deed open. "He Paula!" begroette ik haar. Met een grote lach op haar gezicht begroette zij me terug "Hai! Je zult wel verbaasd zijn, dat ik hier ben..."
"Ja, dat kun je wel zeggen!" antwoordde ik weer, "Maar kom binnen...". Ik stapte achteruit en hield de deur voor haar open. Paula stapte naar binnen. Terwijl ik de deur achter haar dicht deed, realiseerde ik me dat Paula er toch wel "anders" uitzag als ik haar normaal kende. Ze zag er heel mooi uit, een leuk en toch ook wel bloot zomerjurkje...

Ik was verbaasd! Wat kwam Paula hier doen? En dan ook hoe ze er uit zag: niet alleen haar rode lippen, maar ook haar kleding. Het jurkje, tot net boven haar knieen, blote benen en pumps. Niet zo uitzonderlijk, ware het niet dat ik Paula nog nooit in dit soort kleding gezien had. Het stond haar echt mooi. Het jurkje benadrukte haar flinke borsten en ook haar stevige kont zag er heerlijk uit.

Paula was de veertig al ruim gepasseerd en had overal wat extra. Alhoewel ik dat graag zie, was ze me nooit op deze manier opgevallen. Zoals ze nu mijn kamer binnenstapte was ze een heerlijke verschijning. Maar evengoed was ik verbaasd, dat ze hier was. De verbazing moest op mijn gezicht te lezen zijn, want met een geamuseerd gezicht vroeg ze me "Je vraagt je zeker af wat ik kom doen?". "Uh, ja eigenlijk wel? Is er iets niet in orde met de hotelkamer of zo?", vroeg ik haar.

Ze stond best dichtbij me, maar ik vond het eigenlijk wel een prettige gewaarwording. Met dezelfde geamuseerdheid maar op zachte toon zei ze "Nee, ik kom persoonlijk controleren of je kamer in orde is. Dus, vertel eens, bevalt de kamer? Is het bed goed genoeg?" Om haar woorden te onderstrepen drukte ze een paar keer op het matras om de vering te testen. Ze keek weer naar me op, met een ondeugend lachje, tongetje in haar mond hoek en fonkelende ogen.

Ergens in verte voelde ik iets twinkelen. Ik werd hier week van. Oh man, deed ze dit nu expres? Ik wist echt niet hoe te reageren nu, "Uh.... de kamer is prima in orde hoor.... maar kom jij daarvoor speciaal voor langs?".
Haar gezicht vertederde en met nog zachtere stem zei ze "Heeeee, ontspan je eens.... Natuurlijk kom ik daarvoor niet langs. Ik kom voor jou...". En ze streelde mijn armen. "Voor mij?" vroeg ik, terwijl ik door begon te krijgen waar dit naar toe ging.

"Ja, voor jou, voor jou alleen...", fluisterde ze nu. Ze kwam nog wat dichter bij me staan. Ik keek naar beneden en zag haar heerlijk decolete tussen haar mooie volle borsten. Ze keek me vriendelijk aan. "Weet je," zei ze, "er is niemand die weet dat wij hier samen zijn. We kunnen heerlijk samenzijn en .... genieten. Ik zou dat fantastisch vinden..." En om deze laatste woorden te benadrukken kwam ze nog dichter bij me. Haar borsten streken tegen mijn borst aan en ze sloeg haar armen om me heen.

We keken elkaar aan. Haar rode lippen lonkten en trokken me heel langzaam naar haar toe. Woorden waren niet nodig. Ze likte over haar lippen, bevochtigde ze. Ik merkte dat mijn pik zich bewoog in mijn broek, die werd langzaam stijf. Dit moest ze merken. Ik keek haar aan, en zij mij. Haar reactie was een glimlach, een soort goedkeur. Ze trok hara ene wenkbrauw even op, om met te laten merken dat ze het lekker vond. God, wat was dit magisch. We draaiden allebei onze hoofden wat en openden onze monden. Ik sloot mijn ogen en voelde haar lippen op die van mij. Warm, zacht, vochtig. Onze lippen reageerden op elkaar, het voelde zo fijn en vertrouwd. Teder lieten we onze natte lippen over elkaar glijden. Onze tongen ontmoetten en begroetten elkaar.

Af en toe elkaar even loslatend. Naar elkaar kijken, en zonder woorden weer opnieuw kussen, tongen. Ik sloeg mijn armen ook om haar heen en hield haar stevig tegen me aan. Het was echt fijn haar borsten te voelen. Het dunne jurkje hield geen gevoel tegen. Gewillig hielp ze mee en drukte zich lekker tegen me aan. Ik merkte dat ze haar heupen tegen me aan drukte. Ik gaf me daar ook vol overtuiging. Ze mocht me helemaal voelen.

Strelende handen gingen op onderzoek uit. Ik streelde haar rug, en verkende vanaf daar de aanzet naar haar heerlijk strakke kont. Niet de kleinste, maar heerlijk om te strelen. Ik kneep haar kont en greep in haar jurkje ter hoogte van haar bilspleet. Mmmmm, dit voelde fijn! Ook zij was op onderzoek en ik voelde haar hand op mijn billen. We bleven maar tongen, zo zalig. Zo opwindend. Ik genoot van haar zachte lichaam. Als vanzelf gleden mijn handen naar de zijkant van haar borsten. Ik voelde ook hier weer een heerlijk zacht lijf.

Paula reageerde sterk op de aanrakingen en strelingen bij haar borsten. Ze snoof diep en legde haar hoofd in haar nek. Deze reactie gaf mij het vertrouwen dat ze genoot en dat ik verder mocht gaan. Zonder dat te vragen liet ik mijn duimen langs de zijkant van haar borsten naar haar tepels glijden. Die voelden hard en stevig, door de dunne stof van haar jurkje en haar ondergoed. Alles gaf heerlijk mee, en vermoedde, nee ik wist zeker dat ze geen BH of iets dergelijks droeg. Paula reageerde weer heftig door de aanraking en stootte een donkere kreet uit. God, wat heerlijk om een vrouw zo te voelen en horen reageren.

We keken elkaar weer aan en tongden ontspannen en geduldig. We wilden hier zo lang mogelijk van genieten. Mijn handen masseerden haar volle borsten en Paula liet het toe dat ik ze kneep. Sterker nog, ze kreunde wellustig. Ze kronkelde onder de aanrakingen en draaide haar heupen tegen mijn heupen. En natuurlijk had ik een stijve paal daardoor. God, wat wilde ik Paula! Jezus, ze wond me op, en dat wist ze! Ze legde haar hand op de bult in mijn broek en duwde flink. Mmmmm, wat een fijn gevoel. "Please, kleed me uit!", dacht ik.

Mijn handen vonden de dunne schouderbandjes van haar jurkje, ik schoof ze van haar schouders en kuste haar daar, en ook in haar hals en nek. Ze rook bedwelmend. Ik wilde haar jurkje uitdoen. Ik wilde haar zien, in volle glorie. Die borsten, die maakte me gek. Ik stroopte het jurkje van haar borsten af. De stof stond strak gespannen over haar borsten. Ik trok wat harder, weer wat stof. De stof bleef nu hangen achter haar harde tepels. Een klein rukje en toen sprong de stof naar beneden. Haar borsten veerden eruit. Mijn god, wat een mooie borsten! Heel voorzichtig streelde ik haar borsten, weer de tepels. Schokkend haalde ze adem. Haar borsten waren gevoelig nu. Ik kuste haar daar. Warme zachte huid en harde tepels. Ik wilde meer. Ik wilde haar lichaam! Ik wilde haar overal strelen, aanraken, beminnen, ruiken en voelen.

Haar handen hadden mijn broek inmiddels opengekregen en ongegeneerd liet ze haar warme hand in mijn broek glijden. Oh god, dat was zalig! Ik voelde hoe haar vingers zich om mijn onderbroek heen kronkelde en hoe haar vingertoppen mijn ballen streelde en kneedde. Mmmmmm, zo lekker!

Ze keek me vol verlangen aan, en ik keek met geile ogen terug. Jezus, wat maakte ze me gek. Ik voelde mijn pik dikker en dikker worden en stijver en stijver. Haar handen waren heerlijk bezig. Met het jurkje vlak onder haar borsten was dat een heel opwindend gezicht. "Weet je dat het heel opwindend is, om met alleen dit jurkje en pumps aan in de auto te zitten hierheen te rijden. Dat het nog opwindender is om op de parkeerplaats van het hotel uit te stappen en naar de lift in de lobby te lopen, mijn hakken tikkend, en nagekeken door elke man die er is. Weet je hoe geil het is in de lift je eigen kutvocht van je benen op te doen en je vingers af te likken? En weet je hoe su-per-geil het is om zonder slipje en zonder BH bij deze kamer aan te bellen en te weten dat jij me zo dadelijk gaat opeten van verlangen?"

"Zeker weten dat ik je ga op eten!" antwoordde ik, waarna ik mijn hand onder haar jurkje liet glijden. Ook hier weer zachte, warme huid. Mijn hand gleed tussen haar benen naar boven, tergend langzaam. Ik keek haar strak aan, wilde haar reactie zien. Ze keek me aan, of beter, ze keek dwars door me heen, met haar mond wat geopend. Haar ademhaling ging schokkend. Ze zuchtte wat. Ik voelde dat de binnenkant van het benen nat waren. Ik genoot van het gevoel en nam de tijd haar door haar kutvocht te strelen. "Oh lieverd," kermde ze, "hoger... hoger!" Maar daar gaf ik nog niet aan toe. Uitgebreid smeerde ik haar kutvocht uit tussen haar benen. Telkens weer eenbeetje hoger. Haar ademhaling ging luider, en ook begon ze mee te bewegen. Als ik mijn hand omhoog bewoog, bewoog Paula haar heupen omlaag, verlangend naar vingers op haar kutje.

Na Paula toch wel wat gepest te hebben besloot ik haar haar genot te schenken. Langzaam gleden mijn vingers hoger en hoger. Mijn vingers, ondertussen heerlijke glibberig van haar kutvocht, bereikten haar schaamlipjes. "Owwwwhhhhhhhh" stootte ze een lang zucht van genot uit. "Oeeeeeefhhhhhh jaaaaaaa" was het weer langgerekt, ze gaf zich over aan het genot. Ze wist dat mijn vingers nu bij haar kutje zouden zijn en blijven en ontspande zich wat. Mijn glibberige vingers draaiden zacht en rustig over haar schaamlipjes en ik verkende de vorm van haar kutje. Zo te voelen waren haar lipjes best lekker strak en stonden ze nu open. Mijn vingers waren nog niet naar binnen geweest, maar het zou ongetwijfeld kletsnat zijn daarbinnen.

Ik kuste haar en vond haar bloedmooi, nu ze zo geil keek. Ik wilde haar heerlijk verwennen, wilde met haar neuken. Maar we hadden een hele avond, en ik wilde van alles genieten. Tijd genoeg! Ik streelde haar, kuste haar en vroeg haar of ik haar jurkje helemaal uit mocht doen. Ik zou haar zalige gezette lichaam dan in volle glorie kunnen bekijken. "Ik kan niet wachten, snel!" was het antwoord. Ik schoof het jurkje over haar buik, mooi rond, maar met strakke huid. Precies wat ik zo mooi vind... Het jurkje zakte af, ristelde langs haar benen en bleef rond haar pumps liggen. Jezus wat een mooie vrouw!

"Ik wil jou ook naakt hebben, Jeroen" zei ze en waarna ze mijn broek verder afstroopte. Mijn paal stond strak in mijn onderbroek en wilde bevrijd worden. Maar Paula had andere ideeen. Ze liet haar handen onder mijn shirt glijden en streelde mijn borst. Warme zachte handen kroelden door mijn borsthaar. Ze streelde de tepels en ik huiverde bij de aanraking. Ook mijn pik klopte even. Ze schoof het shirt naar boven en drukte haar rode lippen op mijn tepels, zoog eraan. Wauw! Een schok ging weer door mijn lijf, wat heerlijk! Het shirt ging uit, en mijn onderbroek volgde daarna. Mijn paal, heerlijk bevrijd van de knellende stof zwiepte naar buiten. Paula had dit verwacht en nam mijn lid in haar handen. Ohhhhhhhh, wat een heerlijk gevoel!

Ze keek naar me, vol verwachting, en haalde toen haar hand 1x langzaam heen en weer. God! Jezus! Dat was een waanzinnig gevoel! Zo zalig! Ze moest lachen om mijn ademhaling en mijn reactie. Nog eens herhaalde ze de beweging. "Hmmmmmm, dit vind je wel lekker geloof ik, he?" Ik antwoordde kreunend en bevestigend. "Ohhhhh, jij bent echt aan het genieten! Ik zie een druppel aan je eikel hangen...." en meteen likte ze die met het puntje van haar tong op. Een opwindend gezicht: Paula die haar tong tussen haar rode lippen uitsteekt en mijn eikel aflikt.

Wie op het idee kwam om op bed te gaan liggen weet ik niet, maar we kropen allebei op bed en gingen naast elkaar liggen. We keken elkaar aan en kropen in elkaars armen. Allebei opgewonden begonnen we elkaar te kussen en te tongen. Genieten van onze naakte lijven, met de wetenschap dat we het de komende uurtjes heerlijk gaan hebben. Ik streelde haar zalige zachte lijf en genoot van elke centimeter. Paula rolde uiteindelijk op haar rug en ik streelde haar borsten en haar buik. Mijn handen dwaalden langzaam naar beneden af en bereikte haar kutje weer. Zachte masserend zette ik mijn werk van net voort. Haar schaamlipjes glommen van het vocht.

Paula opende haar dijen wat en ik had een prachtig uitzicht op een heerlijk kutje. Gezwollen donkere schaamlipjes, met daar tussen, duidelijk zichtbaar en glinsterend, een laagje vocht. Ik wreef met de palm van mijn hand over haar kutje, van boven naar beneden. Telkens gleed mijn middelvinger half tussen haar lipjes door en telkens zuchtte ze. Ik zorgde ervoor dat mijn middelvinger telkens wat verder tussen haar lipjes gleed. Op een gegeven moment gleed mijn vinger helemaal haar kutje binnen. En dat was voor het eerst dat ik kennismaakte met haar broeierige en supervochtige kutje. Wat een heerlijkheid!

Nu mijn vinger in haar was, schakelde ik over op vingeren. Mijn vinger ging er niet meer uit, maar penetreerde haar ritmisch. De palm van mijn hand duwde daarbij telkens tegen haar lipjes aan. Ik zag en hoorde haar genieten. Ik voerde het tempo op. Ik wilde haar bevredigen, ik wilde haar zien komen. Mijn hand kletste tegen haar lipjes aan en mijn vinger wreef steeds steviger langs haar g-spot. Paula ging mee in het ritme, "Ahhhh... ahhhh.... ahhhh.. jaaaaa...." Ze kronkelde en met haar handen kneep ze in haar eigen borsten. Het tempo was nu lekker hoog en ik hoopte dat ze zo zou komen, dit kon ik niet lang volhouden. Nog een tandje erbij om haar orgasme te bespoedigen.

Ik zag het gebeuren, aan haar lichaamstaal zag ik dat ze het punt had bereikt, waarbij ze niet meer terug kon. Diep zuchtend, haar hele lichaam achter de zuchten duwend, bereikte ze haar orgasme. Kreunend rolde ze haar hoofd van links naar rechts en grepen haar handen de lakens. Ze kneep ze vast, terwijl de golf van genot door haar lichaam bruiste. Dit was het mooiste wat er is: zien hoe een vrouw door jouw hand klaar komt. Ik genoot mee, en ging daarna half op haar liggen. Ik keek haar aan en kuste haar. Haar kussen waren zacht en teder "Oh Jeroen, dank je jongen, dit was zooooo lekker! Zo hemels!" Heerlijk nagenietend keek ze me aan. Ze sloeg haar armen om me heen en hield me boven op haar. Heerlijk strelen en kussen.

Na wat kussen en strelen keek ze me aan, en vroeg me fluisterend of ik in haar kutje wilde komen, "Het lijkt me zalig als je me nu komt neuken, schatje..."
Ik richtte me op, en Paula spreidde haar benen nog wat. Ik ging tussen haar benen zitten en pakte mijn pik. Geil keek ze me aan, me op die manier aanmoedigend. Ik wreef mijn eikel over haar glibberige schaamplipjes en genoot van dat gevoel. Ook Paula wist het te waarderen, met gesloten ogen lag ze te genieten. Ik drukte de eikel wat tussen haar lipjes en voelde hoe ze meegaven. Ik liet mijn eikel los en drukte door. Met gemak gleed ik naar binnen. Haar kutje was zo lekker nat, dat ik heerlijk wegzonk in warm en glibberig genot. Ik kreunde en ook Paula kronkelde bij dit gevoel. "Kom!" fluisterde ze, toen ik helemaal in haar was, en ze sloeg haar armen om mijn nek.

Ik ging op haar liggen. Genoot niet alleen van mijn paal diep in haar kutje, maar ook van haar heerlijke zachte en warme lichaam en haar heerlijke borsten. We kusten elkaar uitgebreid en met natte lippen. Zalig genietend van dit gevoel namen we uitgebreid de tijd voor elkaar. Heel langzaam begonnen we met ons ritme. Van bijna eruit, tot aan de wortel erin, het was een zalig gevoel. Elke plooi in haar kutje voelde ik, ik voelde haar kutje knijpen en haar lipjes die met lid streelden terwijl ik in- en uit bewoog.

Hier lag een mooie en heerlijk geile vrouw te genieten van mijn neukende paal, vocht uitwisselend, en soppend van genot. Samen maakten we er een heerlijk ritme van, en genoten we van elke beweging. Niet alleen Paula's sappige kutje zorgde voor genot, maar ook het gevoel haar heerlijk massieve borsten met harde prikkende tepels tussen ons in te hebben. En dan natuurlijk de heerlijk geile zwoele blik waarmee ze me aankeek. We hielden onze ogen open en tijdens het neuken keken we elkaar diep in de ogen. Zo ontzettend geil!

Paula ontving mijn paal met wellustig gekreun, elke stoot weer. Met af en toe, ook een luide kreun en ik was er zeker van dat de buurman mee kon genieten. Jammer dan voor hem, ik had hier een zalig geile vrouw die graag geneukt wilde worden en ik voelde me bevoorrecht dat ik haar mocht verwennen. En dat ik daarbij zelf ook intens kon genieten, dat maakte het alleen maar fijner.

Ik voelde hoe mijn orgasme eraan zat te komen en neukte nog wat sneller. Ik wilde spuiten, het was niet meer tegen te houden. Alsof er een tsunami aan kwam, zo vastberaden was ik om haar kutje vol te spuiten. Ik ramde hem diep en ver in haar, keer op keer, en wist het, daar kwam het. "Ja-ja-ja-jaaaaaaaah! Oh goddddddddd!" kreunde ik heftig en liet me meteen op haar vallen. Mijn heupen trilden na en en zorgde voor een intens na-genot. Jezus, en dit was nog maar het begin van de avond....

20:48 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

11-05-10

Lotte IV

Als ik het parkeerterrein van het hotel oprijd, zie ik je auto al staan. Je zit nog in de auto, maar stapt gauw uit als je mij ziet rijden. Nog voordat ik geparkeerd ben, sta je al naast me. Terwijl ik uit stap, zeg ik "Hoi!". Je begroet me vrolijk, en nog voor dat ik de portier op slot heb kunnen doen, kussen we elkaar uitgebreid. Eindelijk! Eindelijk weer samen. God, wat hebben we hier naar uitgekeken. Na een heftige periode van een paar maanden kunnen we nu weer eens samen zijn. Ik sla mijn armen om je heen. Hmmm, het is zo fijn je vast te houden. Ik geniet van je zachtheid.
 
We kijken elkaar aan. "Eindelijk he?" is het enige wat we nu uit kunnen brengen. We kussen elkaar opnieuw. Heerlijke uitnodigende zachte lippen. We lopen samen naar binnen, naar de receptie. Ik had al een kamer geboekt dus de sleutel is gauw geregeld. Je staat erop meteen je 'schuld' af te betalen, en even later lopen we hand in hand, elkaar voorduren kussend naar onze kamer.
 
Ik doe de kamer op en laat je voorgaan. De deur valt achter ons dicht, en jij draait je om. Je slaat je armen om mijn nek en kust me meteen vol op mijn mond. Heerlijk, je kust vol verlangen, maar ook vol gevoel. Oh, wat heb ik hier naar verlangd! Minuten lang staan we elkaar te kussen, te tongen, en dan weer naar elkaar te kijken. Woorden zijn nu overbodig, onze ogen zeggen alles wat er nodig is. Ik houd je vast en wil je niet meer loslaten. Ik streel je rug, geniet van je lichaam tegen het mijne aan.
 
Gaandeweg beginnen je ogen ondeugend te kijken, je geilheid begint op te borrelen. Wat een heerlijk gezicht is dat! Je bijt op je onderlip, je tongetje schiet heen en weer tussen je vochtige rode lippen. Je bent trouwens mooi opgemaakt. Je weet dat ik daar van houd en had me gezegd je best te doen. Prachtig! Zachtjes kus je me en zonder woorden begin je me uit te kleden. Oh wat heb ik dat graag, uitgekleed worden door een vrouw. Ik sta stil en je drentelt om me heen. Laagje voor laagje verdwijnen mijn kleren. Ik zie je graag bewegen, ik vind je mooi. Echt mooi. Mijn half stijve pik is nog niet ontbloot, maar dat zal niet lang meer duren.
 
Dan kleed jij je uit. Pal voor mijn neus. Je vestje, je topje. Wauw, een mooie zwart transperante BH! Je heerlijke volle borsten, met die mooie tepels zijn zichtbaar. Ik zou ze zo willen strelen, willen masseren, maar ik blijf staan. Dit is jou spelletje. Je gaat verder, je doet het ritsje van je rokje achter je open. Je schuift het rokje over je ietwat stevige heupen naar beneden. Ik zie dat graag, ik vind dat gezette best mooi bij een vrouw. Zo ook bij jou.
 
En dan... jezus, het rokje zakt op je enkels, je draagt zwarte jarretels, en zwarte kousen en .... verder niets. Hmmmmm zo lekker, je blote kutje is te zien onder een klein toefje haar op je venusheuveltje. Wauw! Dit wind me op: mooie kousen en jarretels en een bloot kutje. Je bijt weer op je onderlip. God meisje, wat maak je me gek. Mijn half stijve pik klopt wat in mijn boxer. Maar ik hou vol en blijf staan. Je stapt uit je rokje en ik bekijk die mooie pumps. Ze staan je inderdaad heel mooi, heel bevallig. Je had ze me al een keer laten zien op msn. Je komt naar me toe en blijft valk voor me staan.
 
"Maak ik je een beetje gek", vraag je me, terwijl je je handen op je rug brengt om je BH los te maken. "Oh ja, schatje!" antwoord ik best opgewonden, "ik verlang naar je". Je doet je BH los en even later kan ik zien hoe je massieve borsten vrij hangen. Zo mooi! Ik ben daar zo dol op! Weer dat tongetje in je mondhoek als je me ontdeugend vertelt dat ik nog niet helemaal naakt ben en dat je daar toch eerst iets aan moet doen. Je gaat op je knieen voor me zitten en trekt met je handen aan weerszijde mijn boxer naar beneden.
 
Mijn stijve pik zwaait naar voren, bijna tegen je gezicht aan. Ik ben nu helemaal naakt en sta voor je. Jij bent op ooghoogte met mijn pik, of moet ik zeggen op mondhoogte, want je laat geen seconde verloren gaan. Je pakt mijn paal vast en neemt hem in je mond. Oh god!!!!! Wat lekker, die warmte, die stevige handgreep, het vocht van je mond en daar ook de warmte om mijn eikel! En dat alles tegelijk en ineens. Jezus, jij weet precies wat ik heerlijk vind!
 
Je gata meteen over tot het zaligste wat er bestaat: je pijpt me, vol overgave. Je hand trekt me lekker stevig af en je lippen en tong maken het een groot feest. Wat een genot. Ik kijk naar je, want dat is zo geil, en sluit mijn ogen, zo heerlijk is dat. Een paar minuten lang ben je heerlijk bezig en laat ik me gaan. Ik heb de grootste moeite om rechtop te blijven staan.
 
Als ik naar je kijk, zie ik je verrukkelijke borsten heen en weer deinen in het ritme. Je kijkt me geil aan en je rode lippen met holle wangetjes zuigen lekker aan mijn pik. Man wat een zalig gevoel...
 
Ik wil jou ook verwennen, en neem je in mijn armen. Je laat mijn natte eikel uit je mond glijden en als je staat duwt ie tegen je buik. Ik geef er niks om, ik wil jou laten genieten. Terwijl je staat leg ik mijn handen over je kontje en op je venusheuveltje. Vandaar glijden vingers over je kutje. Je lipjes zijn gezwollen en nat. Een van mijn vingers glijdt tussen je lipjes in en streelt je binnenlipjes. Je legt je hoofd in je nek en geniet. Je zucht en kreunt en fluistert "Jaaaaaaa, ga door!" Met liefde en plezier, meisje. Dit is zo heerlijk om te doen!
 
Ik kus je teder op je lippen terwijl ik je vinger. Mijn hand op je kont streelt je daar ook. Een tijdje streel en vinger ik je en ook jij hebt moeite om te blijven staan. "Ga lekker op bed liggen", stel ik je voor. Je weet wat er gaat komen en kijkt me genietend en glimlachend aan. Je gaat op bed liggen en ik kom naast je zitten. Je strekt je armen naar me uit en ik kruip over je heen. Je slaat je armen om me heen en ik kan niets anders dan op je komen liggen. We kussen opnieuw. Je kijkt me diep in mijn ogen en fluistert "Kom je in me, lieverd? Ik verlang er zo naar"
 
Ik wil jou ook en ik weet dat je me in een keer helemaal in je wilt. Graag voldoe ik aan je verlangen. Ik duw mijn eikel tegen je natte lipjes aan, ze geven makkelijk mee. Dan duw ik door en spijt je kutje open. De eikel verdwijnt en ook mijn dikke paal glijdt er helemaal in. "Ooowwwwwhhhhhhhhh" stoot je uit. Oh god! Wat voelt dit toch lekker! Wat een intens heerlijk gevoel is dat toch elke keer weer. Je krampt in je buik en daardoor kom ik nog iets verder in je. Je kutje is zalig vochtig en glibberig, en daarnaast heerlijk warm.
 
Ik kom op je liggen en weer kijken we elkaar in de ogen. In onze ogen is het te lezen: we willen neuken. Eerst heerlijk teder, een hernieuwde kennismaking zeg maar. Dan sneller heftiger dieper. En tot slot wil jij van achter geneukt worden, diep, lang, heftig en hard. Maar het begint langzaam, heerlijk voelen we allebei hoe ik je vul en weer terugtrek. Telkens weer. We strelen elkaar, kussen elkaar en neuken onze heupen tegen elkaar. Dit is zo intens, zo vol verlangen!
 
Minuten lang neuken we. Als ik de voortekenen goed herken ben je op weg naar je eerste orgasme. Ik duw mijn pik wat dieper, in de hoop dat de wortel van mijn paal tegen je clitje drukt en je zo nog wat meer laat genieten. Je kreunt inmiddels heerlijk luid. In het begin was ik bang dat dat ergens anders ook te horen zou zijn, maar nu geef ik er niks meer om. Ik wil enkel dat je het heelrijk hebt en daar mag je voor kreunen zoveel je wilt. Je kronkelt ook onder me, je heupen draaien, kantelen, geven mee, werken tegen. Alles in de jacht naar dat orgasme.
 
En dat dient zich onverwacht snel aan. Sidderend laat je je gaan. Het is zo mooi om te zien als je komt. Je gezicht, dat normaal vrolijk is kijkt dan ineens heel serieus. Zo mooi! Ik houd even in, laat je even bijkomen en je orgasme over je heen walsen. We strelen, kussen en dat alles terwijl ik nog steeds stijf in je ben. Ik begin weer opnieuw en neuk gewoon weer verder. Zalig is dit en ook jij geniet er van. Je geeft mee, probeert mij ook op te winden. Dat lukt je prima, het is zo lekker!
 
Ik geniet ook zo van jou, je kutje is nu zo ontzettend nat dat de stroompjes kutsap over je benen naar beneden zijn gelopen, in je kousen. Het wind me alleen maar meer op en ik voel dat er iets aan zit te komen. Daarom stop ik en stel ik je voor op op je handen en knieen te gaan zitten. Je weet dat het lekkerste nu komt en bied me je kontje aan. Mijn eikel glijd opnieuw je sppige kutje binnen en meteen gaan we over tot het neuken. Ik houd je bij je middel vast en kan me zo goed tegen je aantrekken, Het ritme is fijn en ik voel je borsten heen en weer deinen. Je kreunt, laat je af en toe op je borst zakken en komt dan weer omhoog.
 
We weten allebei wat er dadelijk gaat gebeuren. Je gaat weer een heerlijk orgasme bereiken. Maar ik ga ook komen, en dat weet je niet. Ik probeer het te timen, maar dat is niet zo eenvoudig. Dit keer is het misschien toeval, maar wonderwel lukt het: jou knetterende orgasme valt samen met het mijne! Ik voel de spanning opbouwen in mijn onderlijf, de druk toenemen. Pompend voel ik mijn ballen hun werk doen en met een paar krachtige stralen voel ik mijn zaad in je kutje spuiten. Dat alles terwijl jij luidkreunen een tweede orgasme over je heen laat komen. Je zakt op je buik en ik blijf op je rug liggen. Ik wil zo dicht mogelijk tegen je aan zijn nu. Wat een moment, wat een heerlijk superieur gevoel is dat. Alsof ik de hele wereld aankan!
 
Ik glijd van je rug af en jij gaat op je rug liggen. Meteen ga ik weer op je liggen. Ik wil heel dicht bij je zijn en dit is de manier daarvoor. Heerlijk in elkaars armen liggen we na te genieten....
 
Langzaam komen we bij en kletsen we wat. Ik vertel dat ik een verrassing voor je heb meegebracht. Jij zegt dat ik dat niet mag doen, maar je weet het, ik kan dat niet laten. Overigens is het een ander soort verrassing als dat je denkt. Uit mijn tas haal ik een fles Champagne en ook een paar touwen. Je moet lachen, want we hebben het er wel eens over gehad: de fles Champagne is gewoon lekker, maar kun je prima gebruiken bij bv het likken. Lekker wat koude Champagne over je kutje heen gieten, het tintelt lekker door het koolzuur, en dan met mijn warme tong oplikken en wegzuigen. Hmmmmmmm!
 
Met de touwen kunnen we elkaar losjes boeien en elkaar helemaal gek maken. Misschien wel in combinatie met de Champagne. Ik zet de fles en touwen op het nachtkastje en kom weer naast je liggen. Zover is het nog niet, we willen eerst lekker samen zijn. We strelen, we masseren, we kussen en zoenen. Gaande weg worden weer opgegeild en weten we dat we weer gaan genieten. Ik wil je kutje likken, dat vind ik zo lekker om te doen. Het gevoel dat het puntje van mijn tong en mijn lippen en nog een paar vingers jou tot ongekende hoogte kunnen brengen geeft me zo'n fijn gevoel!
 
Ik om tussen je benen liggen en brengen mijn lippen vlak voor je drijfnatte kutje. Ik begin met likken, eerst je lipjes, daarna rond je clitje. Al gauw doen mijn vingers mee en spelen met je lipjes. Strelen, duwen vingeren. Ik ga op zoek naar je clitje. Ik vind het zo lekker je daar te verwennen, het is zo'n gevoelig plekje. tegelijkertijd lik ik stevig aan je clitje. Je kronkelt lekker onder mijn handen en lippen. Je geniet met volle teugen. Ik begraaf mijn mond op je kutje, met mijn tong erin. Mijn neus duwt tegen je clitje aan. Tegelijkertijd strelen mijn vingers de onderkant van je kutje en ook je poepgaatje. Je schokt en ik weet dat je weer eens gaat komen. Zo heerlijk om je weer te zien gaan! Mijn tong heeft bijna kramp, maar wat een voldoening als je komt. Na afloop bekijk ik je kutje, ik vraag me wel eens af of je niet moet drinken om al dat vocht dat uit je kutje is gelopen weer aan te vullen...

"Lieverd?" vraag je me, als je weer wat bent bijgekomen, "mag ik jou vastbinden?". Verrast kijk ik op. Eigenlijk spreekt me dat idee wel aan! Ik fantaseer er wel eens over om geheel gespreid vastgebonden te liggen en dan gruwelijk lekker verwend te worden. Ik stem in en voordat ik het weet lig ik op mijn rug gespreid gebonden, elke ledemaat aan een eigen poot van het bed. Het is een lekker gevoel, zo machteloos te liggen. Jij loopt in je jarretels, kousen en met hoge hakken rond het bed, en ik wil je! Ik verlang naar je! Ik ben benieuwd wat je gaat doen. Maar je hebt de tijd. Af en toe streel je me.

Mmmmmm, je doet dit express! Je maakt me gek! Dan pak je de fles Champagne en opent hem. Je neemt een slokje en geeft mij ook wat. Het loopt wat langs mijn lippen in mijn nek. Je likt het af en kust me. Je bijt lachend op je onderlip en kijkt me genietend en ondeugend aan. Dan zak je naar beneden. Weer een plasje Champagne op mijn buik, weer likken. MMmmmm lekker! Verder naar beneden. Een slokje over mijn stijve pik. Koud! Je likt voorzichtig. Ohhhh wat lekker! Nog een slokje. Weer de kou! En dan neem je hem in je mond! Ohhhh wat lekker warm. Je pijpt lekker en geduldig, je rode lippen, zo heerlijk!

Dan neem je een slok in je mond. Je kijkt me strak aan en beweegt je mond naar mijn eikel. Zonder te knoeien neem je mijn eikel erbij. Owwwwwwhhhhhhhhhh, das lekker! Koud en warm en tintelend en zacht en .... God!!!!! Dit is zo waanzinning fijn. En om het helemaal af te maken begin je ook nog eens af te trekken. Omdat ik me niet kan bewegen kan ik niet "sturen". En het geeft jou de gelegenheid met me te doen wat je wilt. Telkens een slok Champagne en dan pijpen en aftrekken. Het diirt dan ook niet lang voordat ik heftig kronkelend in je zalige mond klaar kom. De Champagne vermengt zich met mijn zaad. Je houd je mondje stijf dicht en komt boven op me liggen. Je drukt je mond op die van mij. Ik kus je en jij mij. En dan, heel voorzichtig open je je mond. De Champagne en mijn zaad lopen in mijn mond. Een deel loopt erlangs weer in mijn nek, maar je likt me heerlijk schoon. Ohhhh wat een zalig geil gevoel! Dit is zo intiem!

We hebben een fantastisch fijne en geile dag en genieten tot het laatste moment.

------

Vandaag zou zo'n fantasie als hierboven werkelijkheid geworden zijn. We zouden een hele fijne lange dag samen zijn. We zouden ongetwijfeld een heerlijk erotisch avontuur vol liefde, passie, vuur en vlam beleven. Maar er kwam iets tussen dat deze dag onmogelijk maakte. Dat en eerdere mislukte pogingen om samen te zijn, deed ons allebei beseffen dat onze relatie niet vol te houden is. Met intense pijn in ons hart moeten we besluiten dat we zo niet verder kunnen gaan. Er heeft niemand schuld aan, het is de situatie waar we ons in bevinden, die ons tegenwerkt. Dat machteloze, het feit dat niemand er schuld aan heeft, maakt het moeilijk. God, wat voel ik me ellendig...

09:24 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-05-10

test

asdsadsadsadasd

asd

as

s

a

sa

07:23 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |