21-04-10

Ineke

Ze is een lange vrouw, net zo lang als ik zelf. Lang blond haar, maar toch niet echt stevig. Het zit allemaal op de juiste plaats. Wel heeft ze lange benen, heerlijk lang. Ze is tegen de veertig, moeder van een paar kinderen, ik zie haar wel eens in de stad fietsen. Ze besteed aandacht aan haar kleding, draagt meestal leuke rokjes en laarzen.

Maar dit keer is het echt leuk. Ik zit in de bedrijfskantine te eten. Zij zit een paar tafels verderop. Ze zit schuin naar me toe, als eerste aan een tafel. Ik heb een prima blik op haar en zit haar schaamteloos te bekijken. Ze is dit keer dan ook wel heel erg mooi: een kort maar strak spijkerrokje, zwarte laarzen met een klein hakje, maar prachtige kousen of een panty. En vooral dat laatste intrigeert me: heeft ze een panty aan of draagt ze echt kousen. Oh god, dat zou zo mooi zijn, zo opwindend.

In mijn ogen is ze in dat geval sexy. Een vrouw die kousen verkiest boven een panty, die heeft een dikke streep voor. Ik bekijk haar uitgebreid maar kom er niet achter.
Haar kousen of panties hebben een patroontje: zwarte banden boven elkaar. Ziet er leuk uit. Ik realiseer me dat ik niet te lang achter elkaar naar haar kan kijken, mijn collega's mochten dit eens merken. Maar ze trekt mijn aandacht als een magneet, ik kan mijn ogen niet van haar af houden. Ik moet wachten tot ze opstaat, misschien zie ik dan iets.

De komende vijf minuten gebeurd er niets, maar dan maken haar collega's aanstalte om op te staan. Mijn ogen zitten nu vast aan haar benen net onder haar rokje. Wat er ook gebeurd, ik moet het weten! Dan gebeurt het: ze draait haar even been naar de zijkant van haar stoel, mijn richting uit, en een seconde daarna haar andere. Maar in die ene seconde kan ik onder haar rokje tussen haar benen kijken. Ik zie nog meer banden, maar eerlijk gezegd: of er ook een boord van kousen zit is net niet te zien. Balen...

Ik kijk haar na en zie haar weg lopen, lange benen, dansend lang haar. Heerlijk! Een paar minuten later is ook de pauze van 'onze tafel' voorbij en staan we op om terug naar de werkplek te gaan.

Een paar dagen later moest ik wat halen op de afdeling klantbeheer. Ik besloot met de lift te gaan, en drukt op het knopje. Toen de lift er was, gingen de deuren open. Ik stapte in, en liep bijna tegen *haar* op. My God! Ze droeg haar heerlijke rokje en mooie laarzen weer! Ik glimlachte naar haar, en ging in dehoek van de lift staan. Weer onbeschaamd staarde ik haar aan, of haar benen dan. Weer die prachtige kousen/panty. Die stonden haar echt leuk, of nee, eigenlijk: lekker! Ze was echt een mooie vrouw. Met kraaienpootjes, maar dat maakte het juist zo mooi.

Haar kousen/panty bleef me intrigeren. Ik stelde me zo voor dat ik haar hier en nu zou vragen "Zeg, sorry dat ik het vraag, maar is dat een panty of draag je echte kousen?". Ik dacht daarover na, of ik het zou durven, of niet. Zou ze het kunnen waarderen of rende ze meteen naar HR om me "aan te geven"?
Ineens draaide ze haar hoofd naar me toe en glimlachte. Ze zei "Dat zijn inderdaad kousen, ja .... vind je ze mooi?".

Ik schrok me wild! Hoe wist ze dat ik dat me afvroeg?!?! "Uh... Hoe.... Nou kijk.... He? ...." was mijn verwarde reactie. Ze moest lachen "Je bent makkelijk te doorgronden, kerel!" zei ze, "ik kon zo zien wat je dacht... maaruh, vind je ze mooi?".
"Nu of nooit" dacht ik, en zei "Ja, ik vind ze heel erg mooi. Ik mag er graag naar kijken."
Ze glimlachte en keek me even bestuderend aan. "Iets zegt me dat je ze wel meer dan heel mooi vind, toch?" vraagt ze me, direct op de man af. "Ja, dat moet ik wel toegeven... het wind me heel erg op..." en terwijl ik het zei, keek ik naar de grond. Toch verlegen met de situatie.

"Weet je, daar geniet ik dan weer van, dat een man daar opgewonden van raakt...." zei ze, en weg was ze want de lift was op haar verdieping aangekomen. Ik moest nog verder omlaag en bleef staan.... ook omdat ik verbouwereerd was dat zo'n klein gesprekje zo'n wending kon nemen. Ik bleef lang nadenken over haar. Ik wist niet eens hoe ze heette, of op welke afdeling ze werkte. Ik wist zelfs niet of ze me nu voor de gek zat te houden of dat ze met me flirtte. Misschien speelde ze een beetje met me? Gedurende de rest van de dag dacht ik nog regelmatig aan haar, wilde ik haar weer tegenkomen op de gang. Maar dat gebeurde natuurlijk niet.

Een van de volgende dagen kreeg ik 's middags een email van ene i.dewaal in mijn mailbox, met als onderwerp "Lift". Geen idee wie het was. Ik opende het berichtje, dat las "Lift 14:45, grt Ineke". Toen wist ik natuurlijk meteen wie Ineke was! Ik was blij en onzeker tegelijk. Blij dat Ineke me nog eens in de lift wilde zien. Maar ook onzeker: was de vrouw in de lift wel Ineke? Of werd ik in de maling genomen. Ik keek rond over de afdeling, om t ezien of er iemand lachend naar me zat te kijken. Nee, natuurlijk niet, en bovendien kun je niet zomaar een mail versturen vanuit een willekeurig adres. Nee, natuurlijk zou ik met de lift gaan.

Om 14:47 stapte ik in de lift en zag haar meteen weer staan. Ze lachte me toe en zei "Hoi! Toch gekomen? Ik ben al 2 keer op en neer gegaan, dacht eigenlijk dat je niet meer zou komen...". Ik lachte wat verlegen en zei "Neenee, ik wilde zeker komen, je uhhh.... intrigeert me!" "Oh ja?" was haar antwoord, "intrigeren? Of bedoel je dat je me gewoon 'lekker' vind?" Jezus, deze vrouw wist meteen tot de kern van de zaak te komen.... "Uhhh, ja, ik vind je wel ... uhhh... lekker ja..." antwoordde ik met en toch wel rode kop. "Zie je wel, zo moeilijk is het toch niet om dat toe te geven... ik vind jou ook een lekker ding, weet je dat?" ging ze verder.

Geschokt maar toch ook wel gretig keek ik haar aan. Ik wist even niets te zeggen. Ze ging verder "Ah! kijk, nu heb ik je aandacht. Ja, kerel, ik vind je een lekker ding! Jij kijkt gewoon ongegeneerd naar mijn kousen, en dat kan ik wel waarderen. Ik heb ze tenslotte niet voor niets aan getrokken...".
En terwijl ze dat zei trok ze haar strakke rokje iets omhoog, en gaf me daarbij zicht op de boord van haar kousen. Wauw! Jezus, wat mooi! Mijn pik roerde zich. Omdat de lift op de benedenverdieping was aangekomen, drukte Ineke gauw op de knop voor de bovenste verdieping. De deuren sloten zich weer en de lift vertok omhoog.

"Mooi he?" vroeg ze me. Ik zei "Ja, heel mooi!", en voor mijn doen heel brutaal "Mag ik je vragen of je ook wel eens jarretels draagt?". Glimlachend hoorde ze me aan, en schalks antwoordde ze "Dat zou je wel willen weten he? Zullen we afspreken dat je daar zelf maar eens achter moet komen?". De lift was ondertussen gestopt en weer was ze ineens weg, mij weer verbouwereerd achterlatend. De rest van de dag kwam er weinig van werken, en ook 's avonds was ik er niet echt bij met mijn hoofd.

Er gingen een paar dagen overheen voordat ik weer een mailtje van Ineke kreeg: "Kom je naar de 4e verdieping, kamer IB07, grt liftmeisje". 4e verdieping, daar waren toch de vergaderkamers? Ik keek in het computersysteem in de planning van de vergaderkamers en zag dat ze inderdaad vergaderkamer IB07 had gereserveerd.
Ik stapte in de lift naar de 4e verdieping en liep naar kamer IB07. Die was helemaal achterin.

Ik stapte de kamer binnen en zag haar in eerste instantie niet. Een beetje ongemakkelijk deed ik de deur toch maar dicht. Wilde ik niet betrapt worden misschien? Ik weet het niet, maar het gaf toch een beetje het gevoel van stiekem. Toen ik de deur had dicht gedaan, zag ik haar staan, achter de deur. Ze leunde tegen een rij met tafels. "Hey" zei ze met een lach. "Hoi" antwoordde ik, een beetje vragend. "Ik dacht wel dat je zou komen" ging ze verder, "ik wilde je iets laten zien". En terwijl ze dat zei zette ze haar gelaarzde voet op een stoel die voor haar stond. Het korte spijkerrokje kroop omhoog en liet de boord van haar kousen weer zien.

Met haar hand trok ze het rokje nog wat verder omhoog en daar werd het clipje van een jarretelgordeltje zichtbaar. Jezus! Ik slikte moeizaam. Dit was mooi! Tergend langzaam trok ze haar rokje verder en verder. "Mooi? Doorgaan?" vroeg ze verleidelijk. Ik knikte. Ze ging verder. Er was inmiddels genoeg te zien van haar blote benen. God wat was dit een erotisch gezicht! Een mooie lange blonde vrouw trekt haar strakke rokje omhoog om mij een blik op haar lingerie te gunnen.

Op dat moment fluisterde ze "Kom eens hier bij me..." Ik liep op haar toe, stond voor haar. Ze kwam ook staan, en op haar hakjes was haar gezicht vlak voor me. "Ik zou je heel graag willen kussen nu..." zei ze, en om de daad bij het woord te voegen drukte ze haar lippen op die van mij. Mmmmmm, dit was fijn! Ze had heerlijke zachte lippen en kuste heerlijk. Ze kuste nog eens. Met mijn ogen dicht voelde ik hoe ze haar handen op mijn schouders legde. Ik sloeg mijn armen om haar heen. Streelde haar, genoot ook van haar lange blonde haar dat op haar rug hing. Langzaam gaven we ons aan elkaar over. Maar die lippen! Die lippen kusten zo zalig....

Na een minuut heerlijk tegen elkaar aan staan zoenend, maakten we ons los van elkaar. "Ik zal de deur even opslot doen", zei ze, "ik heb de kamer dan wel gereserveerd, maar je maar nooit of er iemand binnenstapt...". Ze draaide de sleutel om en kwam weer op me af. Weer eindigden we in elkaar armen, maar nu keek ze me eerst eens aan. "Je kust lekker" zei ik. "Dank je, jij ook kerel. En wat mij betreft mogen we best wat verder gaan... ik zou het helemaal niet erg vinden om je handen op mijn kousen of onder mijn rokje te voelen." Zo! Ineke ging graag doortastend te werk, zoveel was wel duidelijk.

Maar ik voldeed graag aan haar verzoek. Dus terwijl zij me heerlijk kuste met een fijne omhelzing, liet ik mijn handen onder haar rokje langs de achterkant van haar benen omhoog glijden. Eerst gleed de boord van haar kousen onder mijn handen door, daarna haar blote benen en tenslotte de ronding van haar heerlijke kont. God, wat voelde dat heerlijk zacht en ook warm. Ineke drukte zich tegen me aan. Ze fluisterde "Ik heb zin in je! Laten we vrijen..." en voegde de daad bij het woord door mijn shirt uit mijn broek te trekken en haar handen onder mijn shirt te laten glijden. Mmmmm lekker, zachte warme handen over mijn buik...

Ze bleef me kussen. Gretig, lekker, tongend. Ik streelde nog steeds haar kont. Ik merkte nu pas dat het blote billen waren, geen stof. Dat betekende een string of niets. Ik was wel nieuwsgierig en kussend liet ik mijn handen wat hoger glijden. Ik voelde een dun bandje aan de bovenkant van haar billen, een string dus. Mmmm heerlijk. Haar handen streelde me op mijn buik en rug en dat was een zalig gevoel. Ik huiverde, en ik voelde mijn paal zich wat klem zetten in mijn onderbroek. Ze drukte zich tegen me aan en ik wist dat ze mijn pik voelde. We keken elkaar aan en wisten het: we wilden elkaar. Hier en nu!

Haar handen begonnen aan mijn broek en na wat onhandig gefriemel zakte mijn broek omlaag. Ze wachtte niet langer en liet meteen haar hand in mijn onderbroek glijden, en greep mijn inmiddels halfstijve pik. "Ohhhhhhhhhhhhh" zuchtte ik, dit was lekker! Ze begon me meteen af te trekken in mijn onderbroek. Jezus, dat was lekker! De eerste halve minuut was ik van de wereld, zo lekker. Daarna wilde ik haar ook uitkleden. Ik wilde zien hoe ze eruit zag onder die toch al sexy kleding.

Ze droeg een spijkerjasje dat al openstond en daaronder een topje. Eerst het spijkerjasje uit, en genieten van haar heerlijke rondingen. Ik streelde de zijkant van haar borsten. Ze waren lekker zacht. Ik trok de bandjes van haar topje van haar schouder en kuste haar daar. "Mmmmmm lekker..", zoemde ze, en ik ging verder. Haar topje uit, nu zag ik een zwart BHtje. Doordat het jasje en topje uit was, zag ik dat haar rokje een ritsje aan de voorkant had. Ik deed die omlaag en schoof haar rokje naar beneden.

Ze stond in volle glorie voor me: jezus wat een mooie vrouw: zwarte BH, zwarte stringetje, zwarte jarretel en zwarte kousen, gestoken in zwarte laarzen. Zo mooi! Ze was zich bewust van haar verleidelijke uiterlijk, en ze ging er ook nog op een opwindende manier bij staan. Ze verleidde me! Haar ogen keken me geil aan, terwijl ze me vroeg "Heb je zin in me, kerel?". Ik antwoordde niet met woorden, maar trok haar weer tegen me aan. Om haar opnieuw te kussen en te strelen.

Haar handen wisten me precies op de juiste plaatsen te strelen en ik raakte alleen maar meer opgewonden. Na een tijdje maakte ze zich los en boog zich voorover. Ze gooide haar blonde haar over haar nek en gaf me een onbelemmerd uitzicht op haar gezicht dat zich nu ter hoogte van mijn pik bevond. Zonder dralen nam ze mijn eikel in haar mond. Oh god wat heerlijk een gevoel! Dat allereerste moment in haar mond! Mmmmmm, zalig! Gebiologeerd keek ik hoe ze met haar lippen en tong mijn eikel verwende. God wat zalig! Heerlijke warme en vochtige lippen streken over mijn eikel en ook de rest van mijn pik. Haar hand kneedde zacht mijn ballen. Dit was echt het einde!

Terwijl ze zo voorover stond streelde ik haar rug en wilde nog maar een ding: een heerlijk tijd met haar doorbrengen. Het zwarte koordje van haar string dat tussen haar billen verdween. Ik draaide een vinger om het koordje en trok er zacht aan. Het drukte tegen haar poepgaatje aan en het trok het kleine lapje stof om haar kutje strak. Ik merkte haar reactie, ze vond het fijn. En al die tijd pijpte ze me lekker. Heerlijk om elkaar zo te kunnen verwennen. Ik verlegde mijn aandacht naar haar BHtje. Ik wilde haar verder uitkleden. Ik maakte de sluiting los en schoof de bandjes van haar rug en schouder. Mijn handen gleden van haar rug naar beneden en omvatten haar borsten. Die waren lekker zacht en hingen heerlijk. Ik voelde haar harde tepels en kneep en zacht in. Weer die reactie, ze genoot.

Een natte glimmende eikel gleed uit haar mond toen ze recht op ging staan, weer voor me. Met glimmende geile ogen keek ze me aan en vroeg "Volgens mij vond je dit wel lekker, toch?" "Oh jezus ja!" kreunde ik na. Ze streelde me en zei "Als je mijn string uit doet, dan kunnen we lekker neuken. Ik ben zo heet van ja....". Dat liet ik me geen tweede keer zeggen en nam de koordjes op haar heupen en schoof ze omlaag. Een heerlijk kutje met gezwollen schaamlippen werd zichtbaar. "Oh man, wat heb ik zin in je!" zei ze, en ze liet haar vingers over haar lipjes glijden. Haar middelvinger gleed tussen de schaamlippen in en kwam er glimmend weer uit. "Kijk toch eens hoe nat ik van je ben!"

Ze ging met haar benen tegen de vergadertafel aan staan en boog voorover. Haar handen steunden op de tafel. Haar heerlijke kont stak naar mij toe. "Kom! Kom in me!", zei ze, terwijl ze over haar schouder naar me keek. Haar blonde haar waaierde uit over haar rug. Jezus, dit was zo mooi, zo heerlijk om mee te maken. Mijn glimmende stijve paal stak recht vooruit. Ik kwam vlak achter haar staan, richtte mijn eikel tussen haar billen en voelde waar haar ongetwijfeld natte kutje was. Hier was ik even blind: als je zo achter een vrouw staat is het maar moeilijk te vinden. Kan aan mij liggen natuurlijk... Gelukkig hielp ze me: ze stak haar hand tussen haar benen, pakte mijn pik en leidde de eikel naar haar kutje. Toen ik de schaamlipjes tegen mijn eikel voelde, drukte ik langzaam naar binnen.

Ik voelde haar vochtige lipjes wijken, opgerekt worden. De druk op de eikel nam toe, haar kutje kneep in mijn eikel. Steeds dieper gleed ik naar binnen en ik hoorde hoe Ineke haar adem inhield. Ze draaide haar hoofd en ik kon zien hoe ze met gesloten ogen op haar onderlip beet. "Ahhhhhh" ontsnapte aan haar mond. Ze drukte haar kont naar achteren, om er zeker van te zijn dat mijn pik helemaal in haar zou zijn. Ik kreunde, want ik vond het zalig! Jezus, wat kneep ze lekker in mijn pik met haar zachte kutje. Zooooo lekker.

Toen ik helemaal in haar was, bleef ik even staan, om te genieten van dit gevoel. Ook zij hield even helemaal stil, "Oh Jeroen, wat voel ik je goed, je vult me zoooo lekker!" kermde ze. Maar al gauw begonnen we beiden te verlangen naar ritme, naar een pik die in en uit een heerlijk kutje schuift. Ik begon mijn heupen heen en weer te bewegen. Ik nam haar vast bij haar zij. Langzaam eerst, daarna het tempo opvoerend. Een heerlijk gevoel spreidde zich vanuit mijn pik. Intens. Ik zag ze haar hoofd soms links en soms rechts draaien. Daarbij gooide ze steevast haar lange blonde haar over haar schouder. Zo mooi om te zien. Ik sloeg haar op haar kont, en telkens veerde ze daar wat bij op.

Het ritme was nu fijn, lekker stevig. Ik voelde mijn ballen telkens tegen haar kutje aan slaan. Ze kreunde en werd duidelijk geiler en geiler. Soms richtte ze zich op en kreunde. Soms liet ze zich helemaal zakken en kreunde ook. Ze was gewoon heerlijk om te zien, zo genietend van ons heerlijke neukpartijtje. Ik merkte dat ik dicht bij mijn orgasme kwam. Haar zuigende schaamlippen maakten het wel heel erg fijn. Ineke zat er ook al dicht tegenaan. Ik besloot er vol voor te gaan en voerde het tempo nog wat op. Dit was zalig... ik voelde de gloed zich vanuit mijn eikel verspreiden. Het ging komen, ik wist het.

Ook Ineke wist dat het ging komen, ze schokte, ze steunde. Ik neukte heftig door. Jezus wat zalig! Met een diepe kreun liet de druk mijn zaad gaan, het vond zich een weg naar Ineke's heerlijke sappige kutje. In een waas merkte ik dat Ineke luidkeels kreunde. Het kon me allemaal even niets schelen, misschien dat ze het in andere vergaderzalen hoorde. Feit was dat we het heerlijk hadden en nu wilde genieten van dit moment. Langzaam draaiden we onze heupen tegen elkaar, en genoten we van elke beweging die mijn pik in haar kutje maakte.

Toen het heerlijke gevoel weggeebt was, ging Ineke rechtop staan. Daarbij gleed mijn nog altijd stijve en knoppende pik uit haar heerlijke vochtige kutje. Met een voldane glimlach draaide ze zich om en keek me aan. "Wauw!" fluisterde ze, "Jezus, dat was goed zeg!" Ik glimlachte om haar reactie, nog altijd hijgend van de inspanning. Ik keek haar aan, "Ohhhhh, wat lekker was dit!", zei ik. Ik was over mijn hele lijf bezweet, en mijn pik glom van haar natte kutje. "Waar een vergaderzaal ook voor kan dienen, he?" zei ze, ook nog zuchtend.

Ze kwam dichterbij me staan en ik sloeg mijn armen om haar heen. We keken elkaar aan en kusten elkaar. "Mmmmm, ik vond het lekker..." zei ze. "Ik ook. Zou het best vaker willen..." antwoordde ik. Ze keek me aan. "Ja?" vroeg ze, "ik eigenlijk ook. Nou, je weet in welke lift ik stap, he?"
En met die woorden begonnen we ons weer aan te kleden.
 21:27 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-04-10

Lotte III

Gisterenavond hebben we na een gezellige avond onze hotelkamer opgezocht. Jij lag na het douchen op bed. Met een opgetrokken been lag je op je buik. Ik kroop tegen je aan en ik heb je daarna gevingerd. Genietend kwam je klaar. Ik nam je in mijn armen en zo vielen we in slaap.

Het was een kans once-in-a-lifetime: we hadden allebei de kans om een nacht samen door te brengen. We weten niet of het nog ooit een keer gaat voorkomen, maar we grepen de kans met vier handen aan! En daar liggen we dan: gisterenavond zalig gevreeen en nu lig ik naast je. Een beetje doezelend en jij slaapt nog.

Ik kijk naar je, op mijn gemak. Je haren verward rond je hoofd. Wat ben je toch mooi! Je haren, je wenkbrauwen. Een lief neusje en mooie lippen. Die ook nog eens heerlijk kunnen kussen. Maar nu niet, want je slaapt nog. Ik lig stil, op mijn zij. Ik wil je niet wakker maken, ik wil naar je kijken, alleen maar kijken.

Je ligt nog heerlijk te dromen. Ik zou je dromen wel eens willen zien. Droom je over mij? Of over sex? Of droom je niet? Nou Ok, ik zou je eigenlijk heel zacht op je neus willen kussen. Maar ik doe het niet. Na een half uur begin je teken van leven te vertonen. Je oogleden beginnen wat trekjes te vertonen en ook zie ik je mond wat bewegen. Langzaam kom je weer in het heden.

Als je je ogen open slaat kijk ik je een tijdje aan, zonder iets te zeggen. Dan zeg ik zachtjes "Hoi! Heb je lekker geslapen?" "Mmmm-mmm" murmel je bevestigend. Ik sla mijn arm om je heen en streel je. Je kijkt me aan en vraagt "Ben je al lang wakker?". "Mwah, een half uur, of drie kwartier" zeg ik.

Ik kruip dichterbij en geef je een zacht kusje op je lippen. Het is zo fijn om bij elkaar te zijn. Na een nacht slapen is het bed heerlijk warm. We kroelen in elkaars armen en kijken naar elkaar. Woorden zijn helemaal niet nodig. Onze blik zegt genoeg. Liefde, affectie, tederheid, warmte, intimiteit, dat soort gevoelens.

Opnieuw kussen we elkaar, je warme handen om me heen. Ik streel je. Ik voel onder de dekens dat je niets aan hebt. Mmmmm, en je hebt zo'n zalig lijf. Je bent er niet zo blij mee, maar meisje wat vind ik je mooi, sexy, begeerlijk. Inderdaad, je zult nooit op een catwalk lopen, maar wil je wel geloven dat ik dol ben op de manier waarop je borsten hangen? Dat ik geniet van je zalige kont? Dat ik mijn gezicht het liefst tussen je dijen begraaf om je heerlijk te verwennen.

Dat ik het zalig vind om je te zien lopen op hoge hakken. Zoals gisteren toen we hand in hand van het restaurant naar ons hotel liepen. Je droeg die prachtige sandaaltjes onder dat mooi jurkje, tikkend over de kasseien. Je beweegt mooi, alles klopt. En dan heb je ook nog eens een leuk snoetje! Vrolijk! Lachen! Lief! Vriendelijk! Ik heb het gevoel dat jij een lot uit de loterij bent. Voor mij in ieder geval wel!

We kussen teder, zacht, warm, maar onze handen zijn al bezig elkaar te strelen. Niet alleen rug, armen en benen, maar ook de meer erogene zones. Ik streel je borsten en je buik vlak boven je benen. Aan je gezicht zie ik dat je het fijn hebt. Op jouw beurt streel je mij ook heerlijk intiem. Jouw handen strelen mijn kont, buik en tussen mijn benen.

We weten van elkaar dat we vandaag nog een heerlijk dag samen willen doorbrengen. En wel hier in dit heerlijke bed. We hebben allebei lekker geslapen, en we willen allebei genieten van de ochtend. Samen, heel intiem. Kussend en strelen merken we allebei hoe we opgewonden raken. Mijn pik wordt stijver en begint te kloppen bij jouw zachte strelingen. Jouw kutje is langzaamaan natter geworden en je tepels zijn gezwollen.

Je ogen kijken weer geil, net zoals gisteravond. Zaadvragend heet dat ook wel. En die blik is dan gecombineerd met een soort geamuseerdheid, je beleefd er gewoon plezier aan om zo te zijn. Je geniet ervan. Onze kusje gaan langzaam over in tongen. Jouw tong die stoeit met die van mij. Onze lippen glijden over elkaar en zijn vochtig, nat.

Zoals gewoonlijk vechten mijn ogen met elkaar: ik wil ze dicht, zodat ik voluit kan genieten van dat overheerlijke gevoel van het tongen. Nee! Ik wil ze open, ik kijk zo graag naar je als we kussen en genieten. Het zal altijd wel een dilemma blijven.

Ik duw je achterover op je rug. Je kijkt naar me op. Je borsten glijden wat naar weerszijde. Ik streel je, je bent zo lekker zacht, zo glad en zo warm. Ik geniet van je warme handen op mijn lijf. Je ogen vragen me op je te komen liggen, maar ik heb eerst iets anders te doen. Ik laat me wat zakken en kus je op je buik, vlak boven je venusheuvel.

Je murmelt wat en ik weet dat ik daar goed zit. Strelende handen glijden vlak langs je erogene zones en ik voel hoe je reageert, hoe je sommige spieren spant. Ik voel ook jouw handen over mijn hoofd, mijn rug. Het is heerlijk zo'n intiem lichamelijk contact te hebben. Het is zo vertrouwd. Ik streel je tussen je dijen en voel de warmte, de klamheid, bijna vochtig.

Mijn vingers raken je kutje, je schaamlippen. Je siddert en kreunt. Ik wist wel dat je hier van zou genieten. Ik streel je teder, geduldig, maar ook wat plagerig. Ik wil je gek maken, opgeilen, heet stoken. Maar zonder dat ik aanval op je poesje. Nee, het moet subtieler. En het werkt, want ik voel dat je je heupen een beetje kantelt, zodat mijn mond dichterbij je kutje komt. Haha nee meisje, dat gaan we niet doen. We doen het in mijn tempo.

Maar ondertussen wordt je er bloedgeil van, van mijn plagerijtjes. Je kronkelt, kermt teleurgesteld. Pas na een ruime tijd ga ik mijn lippen en tong gebruiken. Ik kus je lipjes, ze zijn al glibberig vochtig. Mijn vingertoppen strelen de onderzijde van je kutje, mijn lippen houden zich met de bovenzijde bezig.

De geur zegt alles. Die geile geur van een nat kutje. Dat maakt mij nou weer gek. Mijn pik is stijf en druppelt voorvocht in de lakens. Maar dat alles kun jij niet zien, ik lig met mijn rug naar je toe, mijn nek op je buik naar je gezicht gericht. Mijn mond, neus, wangen en kin zijn nat van je kutsapjes. Ik richt me wat op en kijk je aan.

Ik kom naar je toe en we kussen elkaar heerlijk uitgebreid, daarbij wordt je gezicht nat van je eigen kutsapjes, maar wat een heerlijkheid. Die geur, die smaak, het windt ons zo ontzettend op. Je slaat je arm om mijn nek, je wilt me bij je houden. We kijken elkaar een tijdje aan. Zonder woorden, die zijn overbodig. Ik zie alles in je blik. Liefde, en verlangen, pure liefde en puur verlangen.

"Kom je in me?" fluister je met grote geile ogen. Ik zeg niks, maar knik. Ik heb er ook zin in. Jouw kutje is heerlijk nat en gereed om me te ontvangen. Je doet je benen wat uit elkaar en ik kruip over je heen. Mijn pik is hard en dik, helemaal voor je klaar.

Ik weet dat je me graag in een keer ontvangt, in een stoot. Ik doe het graag voor je. Niks fijners dan jou onder me zien genieten van al dat lekkers. Ik kijk je aan, je ogen kijken geil en afwachtens, ook ongeduldig en smekend. Je wilt me graag. Ik wil jou ook, meisje, heel graag. Ik wacht niet langer en kantel mijn heupen. Mijn stijve paal komt dichter bij je heerlijke kutje. Mijn eikel raakt je schaamlipjes. "Wil je me?" vraag ik fluisterend. "Jaaaah" hijg je, en je slaat je armen om mijn nek heen, "kom alsjeblieft!"

Ik wil je nu ook heel graag en druk mijn eikel zacht naar binnen. "Owwwwwwhhhhhh" kreun je. Je ogen draaien weg, en je gooit ook je hoofd naar achter, je rug krom. Ook ik heb het heerlijk, je kutje is zo zacht, zo heerlijk warm en zalig nat. In een beweging schuif ik mijn paal helemaal in je. We sidderen allebei en weten dat dit weer zalig gaat worden. Ik beweeg nog even niet, maar kijk naar je. Oh god die heerlijk geile ogen. Ze smeken me om te gaan neuken. Ik kijk zo graag naar je nu. Jij bent ongeduldig en begint onder me te kronkelen met je heupen. Zo hoop je toch alvast wat te neuken. Ik geniet van deze bewegingen.

Ik besluit langzaam te beginnen. Uit, in, uit, in. Een langzaam ritme. Ik zie je genieten en ook ik geniet zo ontzettend. Elke beweging lijkt fantastisch. Jouw tegen-ritme is heerlijk en we weten dat we het samen zalig gaan hebben. Daardoor hebben we geen haast en nemen we de tijd om heerlijk uitgebreid van elkaar te genieten. Je zalig kutje verwelkomt mijn dikke paal telkens weer. God wat is het toch fijn om zo in je te mogen zijn. Het voelt zo vertrouwd. Gisterenavond, en nu weer. Ik wil niet aan straks denken, alleen maar aan nu...

Je armen om me heen, ze strelen me. Om mijn nek, mijn rug, mijn kont. Je trekt me graag tegen je aan, je handen ieder een bil en dan trek je me tegen je aan. Heerlijk om zo gewild te zijn. Heerlijk om zo verstrengeld te zijn.

Heerlijk ontspannen genieten we minuten lang van een zalig ritme. Niks hoeft, en alles mag. Elke stoot is fijn en elke stoot beantwoord jij vol liefde. Kon dit maar eeuwen duren... Na een tijdje genieten liggen we heel intiem in elkaars armen, we kussen, we kijken, we strelen. We zijn gestopt met bewegen, maar ik ben nog steeds in je. Dat is echt heerlijk, het toppunt van genieten. We zijn nu zo verbonden.

"Lieverd?" vraag je zacht. "Hmmm?" antwoord ik. Je kijkt vol verliefdheid naar me op en dan fluister je "Ik hou zo van je schat!". Mmmmm wat klinkt dat goed, zo puur. Langzaam begint het ritme weer. Weer zo langzaam, maar nu voeren we het tempo langzaam op. We voelen ons zo goed. Er is niks in de wereld, alleen wij samen. Neuken, vrijen, genieten.

Langzaam voelen we allebei een warme gloed in onze onderbuik zich verspreiden. Ik weet dat we er klaar voor zijn en ook jij weet dat het gaat gebeuren. We kijken elkaar aan, vol verlangen, vol passie. We kussen, jouw lippen zijn heerlijk vochtig. Je kust vol overgave en dat helpt ons alleen maar verder. Dit is het en nu weten we het. We gaan samen komen. Oh god, dat is het toppunt van heerlijk samenzijn: samen komen.

Ik voel je zo goed en bespeur je hete opwinding ook. Je geeft je helemaal over aan het genot en ik merk aan je krampachtige buik dat het zover is. Ik stoot ver en diep tot aan de wortel van mijn pik en voel dat zo ontzettend lekker aan. Je bent heerlijk, je tintelt, je siddert en ik, ik ga heerlijk in je kutje komen.

Ik voel de golf aan komen rollen, ik kan me er niet meer tegen verzetten. Ook jij hebt het zo heerlijk, je knijpt in mijn rug en ja, ik voel jou ook komen. Ik sidder en weet dat de volgende stoot mijn warme zaad jou smachtende kutje binnenspuit. Waar je zo naar verlangde. En inderdaad, bij de volgende heftige diepe stoot is het zover. Ik ben helemaal van de wereld. Jezus wat intens. Ik voel je zo goed en tegelijkertijd voel ik ook helemaal niks meer. "Ohh jjaaaaaaaAAAAAAAAAHHHHHH Jeroen" gil je. En ik kreun heet in je oor "Oh god Lotte, jaaaaaaaaaaaahhhh"

Mijn orgasme is met een paar stoten voorbij, maar bij jou duurt het en duurt het. Je blijft heftig kreunen en kronkelen. Ik hou je vast, ik wil nu niet uit je kutje! Helemaal van de wereld val ik stil in je armen, in je omhelzing. Jij kronkelt nog wat langzaam. En, shame on me, maar ik gaap meteen na mijn orgasme. Ik kan er niets tegen doen. Dit was zoooo heftig dat ik ineens heel veel slaap heb. Je lacht naar me en kust me. "Geeft niks" zeg je, "doe maar schatje, je mag best even slapen". Ik moet een beetje lachen, want ik zou best even willen slapen ja....

Maar dan mis ik kostbare minuten in jouw aanwezigheid. Ik wil maximaal bij je zijn, je maximaal lang verwennen. Maar er is geen kruid tegen gewassen, in je armen is het zo veilig, zo geborgen en vertrouwd. En je bent zo teder en zo lief en zacht, dat ik niets anders kan als in slaap vallen. Langzaam zakken mijn oogleden dicht en wordt het zwart....

07:17 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |