15-02-10

Het museum

We parkeren de auto vlakbij het museum en sluiten aan in een van de rijen voor de kassa's. Het is best druk, misschien ook best te begrijpen, het is een regenachtige zondag. De kassa voorbij, even de jassen ophangen, het bijna vanzelfsprekende "ik moet een plas" van een van de kinderen, maar dan kunnen we toch echt naar binnen. Het valt me meteen op dat het vandaag rokjes-dag moet zijn! Zoveel leuke moeders met rokjes en laarzen aan.... heerlijk gewoon! Vrouwen die zo hun best doen er leuk uit te zien, en dat ook doen!

Het is een doe-museum, je kunt veel dingen bekijken maar ook zelf bedienen, uitproberen, bouwen etc. Overal nisjes waar beeldschermen hangen om informatie te presenteren. Vanwege onze verschillende interesses gaan we ieders ons eigen weg. Als ik een geschiedkundig onderwerp aan het bekijken ben, trilt mijn gsm. Het is een berichtje van jou. "Ben heet en wil neuken x" staat er op het schermpje. Wel schatje, ik verlang ook naar jou! Ik schrijf terug "Ben nu in museum, lekker veel donkere nisjes, we zouden het hier heerlijk kunnen hebben... x".

Haar antwoord laat niet lang op zich wachten: "Zou je me daar stiekem kunnen aanraken, betasten, mss zelf vingeren? x". Ja zeker, er zijn genoeg nisjes om je als stelletje even terug te trekken. Ik sms weer terug "Ja hoor, kom maar kijken, we zouden zelfs een vluggertje kunnen doen! x". Nu duurt het iets lange voordat het antwoord komt: "Dan moet ik zeker wel een rokje aan? x"

Ze weet dat ik daar helemaal gek van ben, ik antwoord dan ook "Dan gaat het wel het makkelijkste: 1 ik ben snel heet, 2 je rokje hoeft alleen maar omhoog x". Daarna is het een tijdje stil. Ik kijk hier wat en daar wat, fladder een beetje door de ruimte, zoals ik meestal een museum ervaar. Er wordt omgeroepen dat om 14:00 een demonstratie gegeven wordt in het hands-on auditorium. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het 13:50 is. Op mijn gemak wandel ik naar het auditorium in de hoek van het museum.

Daar aangekomen zie ik dat mijn vrouw er ook is. "Hoi, hier wilde ik ook even komen kijken" zeg ik haar. "Ik dacht al dat ik je hier zou treffen. Zullen we hierna even wat gaan drinken?" vraagt ze. "Is goed" antwoord ik. De demonstratie begint flitsend, maar op een gegeven moment begin ik mijn concentratie te verliezen. Toch iets minder interessant dan ik dacht. Ik kijk wat rond in de donkere ruimte. Genoeg leuke vrouwen te zien.

Ik voel in eens een hand op mijn kont. Verschrikt kijk ik naar links, recht in jouw gezicht! Jouw mooie lieve gezicht! Ik hap naar adem, verschrikt, maar meteen een grote grijns op mijn gezicht. Je bent hier! Ik staar je aan, weet niet wat te zeggen.... Jij kijkt even naast me, of mijn vrouw je niet ziet en zeg dan heel zacht "Hai lieverd!" daarbij je hand over mijn wang strelend.
Ook ik kijk even om, en antwoord "Heeee lieverd, wat doe je hier?"

Ik kijk rond, op zoek naar je man en kids. Je raadt mijn gedachten en fluistert "Kom even mee, weg van hier...". Ik loop zacht weg van mijn vrouw, die wel geconcentreerd staat te kijken. In de toegangssluis is niemand en is het ook wat donker. Ik sla mijn armen om je heen en kus je vol op je mond. Jouw heerlijke lippen reageren meteen en verlangend kussen we, tongen we.

Ondanks de heerlijk kussen wil ik je vragen. "Hoe kom jij hier?". Je antwoord met je handen op mijn armen, fijn dat lichamelijke contact: "Je had gesmst dat je hier naar toe zou gaan. Ik wilde je zo graag zien, aanraken, dat ik thuis ook voorstelde om hierheen te gaan.... en hier ben ik." Volgende vraag: "En je man en kids zijn hier ook?". "Ja, ik kon nauwelijks los komen van mijn dochtertje, ze bleef maar aan me hangen. Maar mama moet ook wel eens plassen he? Dus ik kan niet zo lang blijven..." We kussen opnieuw. Mmmm, zo lekker zacht!

"Dus mijn smsjes...." kijk ik haar vragend aan. "Toen was ik al hier, he? Sterker nog, ik zag je naar me sms-en en gaf ook antwoord toen je maar 20 meter van me stond" antwoordt ze met een grote lach op haar gezicht. Ik bekijk haar eens goed. "Heeeej," zeg ik, "je hebt nieuwe laarzen! Wauw! Met hoge hakken, mooi hoor!" Ze lacht "Ik ben blij daty je ze mooi vind, ik heb ze eigenlijk speciaal voor jou gekocht, lieverd!". We kussen nog eens en dan moet ze weer gaan. "Zodra ik een kansje zie, sms ik je. Goed?" "Mmmm, lekker schat!" en geef haar nog een kus.

Met een euforisch gevoel ga ik terug het auditorium binnen en ga weer achter mijn vrouw staan. Ze draait zich naar me om en vraagt "Waar was je nou?". Ik zeg haar dat ik moest plassen en hoop maar dat ze mijn rode kop niet ziet in het donker. Na de show lopen we samen naar buiten, bekijken samen wat. Ergens verliezen we elkaar en ben ik weer alleen. Ik sta met smart te wachten op een sms van jou, maar helaas. Ik weet dat je niet zo maar weg kan bij je familie. Je man is al zo'n claimer, en je jongste kinde wil je maar niet alleen laten...

Op een gegeven moment zie ik je lopen met je familie. Jullie gaan een donker gangetje in met nog een hoop anderen. Ik haast me die richting in. Halverwege kom ik mijn oudste zoon tegen. "Wat ga je doen pap?" vraagt ie. "Oh, ik ga naar de geschiedeniszaal." zeg ik. "Boringgggg! is het enige antwoord en weg is ie weer.

Ik sluit aan en wurm me langzaam richting jou. Je loopt gelukkig achte je man en kinderen aan. Bij het eerste display, een representatie van de donker tijden, staan jullie uitgebreid te kijken. Ik manoeuvreer me achter je en steel mijn hand over je kont. Mmmmmm, lekker. Verschrikt kijk je om. Op je gezicht angst, angst om ontdekt te worden. Ik kijk strak naar het display en streel je kont. Doordat ik er zelf voor sta en het donker is, kan niemand dit zien.

Het tweede display. Weer sta ik achter je, ik laat mijn hand wat naar beneden glijden. Mmmm, dit is je rokje met je hoge split op je kont! Ik laat mijn hand onder je billen glijden. Een vinger glijd de split binnen. Ik hoor je je adem inhouden. Weer zijn jullie uitgelezen en lopen jullie langzaam naar het volgende display.

Je geilheid heeft het overwonnen van je angst: eenmaal voor het display til je de anderkant van je rokje wat op, mijn hand glijd onder je rokje en ik voel je gladde slipje, een hipster. Hmmmm, ik volg het koordje je bilspleet in. Je lichaamstaal verraad het genoegen, alhoewel je geen kik geeft.

Het vierde display, ik laat mijn hand tussen je benen glijden en voel de kanten boord van je kousen. God, wat heerlijk! Mijn paal klopt in mijn broek. Ik merk dat je je benen iets uit elkaar zet. Ik kan nu twee vingers tussen je benen over de stof van het broekje laten glijden. Stof die glibberig is, stof die nat is! Je hebt een nat kutje gekregen! Geluidloos hap je met geopende mond naar adem.

Bij het vijfde display duw ik mezelf tegen je aan en kus je in je onder je oor. Heel zacht fluister ik "ik hou zo van je!", en loop dan naar het zesde en grootste display. Nu sta ik voor aan. Jij komt met je familie en ook anderen komen er omheen staan. Jij komt tegen me aan staan, terwijl je familie aan de andeer kant van jou staat. Bijna onmerkbaar til je je rokje op en laat ik mijn hand naar achteren gaan. Ik laat mijn hand aan de bovenkant in je slipje glijden. Mijn vingers glijden richting schaamlipjes. Mijn wijsvinger en ringvinger glijden over je duidelijk dikke schaamlippen. Maar mijn middelvinger glijd naar binnen in een heerlijk warm grotje. Ik voel je clit onder mijn vinger doorglijden, waarbij ik merk dat je moeite hebt om niet te bewegen. Je moet je aan me vasthouden om niet te vallen. Dan, langs je g-spot glijd mijn vinger diep in je. Je haalt diep adem, zachtjes dat wel.

Ik haal mijn hand langzaam uit je slipje en loop dan naar buiten. Ik ga op een meter of tien op een bankje zitten wachten tot jullie naar buiten komen. Daar ben je, god wat ben je toch een zalige vrouw. Die hoge laarzen staan je fantastisch, je loopt er zo mooi op. Je lichaam beweegt prachtig, ik zou je zo mee willen sleuren voor nog meer kussen, vinger sessie en wat al niet meer!

Jullie lopen weg en ik ga mijn eigen weg. Dit was een buitenkansje en die heb ik benut. Een kwartier later krijg ik een sms van je "Dank je wel, super lieverd! Weet je wel dat ik bij het laatste plaats heerlijk klaargekomen ben? Door jou vingertje! xxxx" Oh? Daar had ik helemaal nisk van gemerkt. Als flinke "kreuner" zal ze daar behoorlijk moeite voor hebben moeten doen...

De middag was al een flink eind voorbij toen ik weer een sms van je kreeg. "Kijk eens naar boven x". Ik kijk naar boven en zie je op de bovenste verdieping staan. Er zijn daar allemaal nisjes. Elk nisje heeft een lekker zacht bankje en is voor meer als de helft afgeschermd van pottenkijkers. je kunt er presentaties van allerlei onderwerpen bekijken. Je loopt van de reling naar een zo'n nisje. Ik kijk rond of niemand me ziet en loop dan snel naar de trappen.

Op de bovenste verdieping loop ik langs de nisjes en zie je dan ineens zitten. Jij ziet mij ook en schuift verder het nisje in. Ik kom erbij zitten. Er zijn geen woorden nodig. Eindelijk samen en alleen. We kussen en tongen meteen heftig en vol verlangen. We hebben maar weinig tijd. Jij wacht dan ook geen seconde langer en maakt mijn broek open. Binnen no-time heb je mijn hete paal uit mijn broek gehaald en trekt hem af. "Dit lijkt net een auto! We kunnen dan wel niet samen in een auto zitten, maar ik kan je hier best even pijpen!" En je neemt hem stevig en diep in je mond. Je zuigt er meteen heerlijk hard aan en ook je handen rukken me af.

Er is geen tijd voor subtiel, er is alleen maar tijd voor snel en hevig! je zuigt en zuigt en rukt en rukt, en mijn paal is hard op weg om zoo ontzettend stijf te worden. Jouw mond houd hem nat en alles schuift zo heerlijk tussen je vingers en lippen door. Allemachtig, ik voel het nu al komen. Je blijft me ritmisch aftrekken en pijpen en ja hoor daar is het. Ik wil een enorme kreun uitstoten maar besef op het laatst dat dat niet kan. Ik duw mijn pols in mijn mond om mezelf te smoren maar voor mijn gevoel hele klodders zaad spuiten je mond binnen.

Je laat me even bijkomen en wil me kussen. Ik zie nog een kloddertje zaad aan je lippen zitten en lik dat af. "Mmmmm, vond je dat lekker, zoetje?" vraag je, heerlijk onschuldig. Mijn paal klopt nog na.... Je kijkt even naar buiten en staat meteen op. "Shit, daar is mijn dochter met mijn man! Doei lieverd, dit was heerlijk!". We hebben niet eens meer tijd om afscheid te nemen. Weg ben je....

21:17 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

12-02-10

Sasha

We ontmoeten elkaar op de hotelkamer. Ik heb hem geboekt, en was er al om wat voorbereidingen te treffen. Jij klopt op de deur en in alleen een
onderbroek doe ik open.

Je lacht bij het zien van waar je zo naar verlangt. Je komt binnen, je ziet er weer verrukkelijk uit! Ik vind het zalig als je zo leuk gekleed en
mooi opgemaakt bent. Alles klopt: je rokje, met daaronder, schat ik zo, niets als alleen jarretels en kousen. Je mooie haar en je ogen.

Je komt gauw binnen, en met de deur nog niet helemaal dicht staan we al te tongen. "Hai", fluister je geil in mijn oor, "Ik ben heet en verlang naar
je!". Oh man, alleen al die toon, die heesheid in je stem laten mijn paal groeien! En dat weet je maar al te goed! Ik streel je heerlijk volle kont en
kan niet wachten tot ik je naakt in mijn armen heb. Of beter nog, gespiest op mijn harde paal!

Maar ik moet je eerst nog wat vertellen. Terwijl we elkaar uitkleden en strelen en kussen, vertel ik je dat ik een fantasie ga uitvoeren, ik ga je
blinddoeken. Je kijkt verrast, maar ook gretig. "Oh heerlijk!" zeg je enthousiast. Ik pak een zachte lap stof van het bureau en ga achter je
staan. Ik knoop de lap om je hoofd en kijk of je echt niks meer kan zien. Nee, zo zit ie goed.

Ik kleed je verder uit, je BH en je rokje moest nog uit. Je hebt geen slipje aan, dus dat hoef ik niet te doen. Je BH is mooi, zoals altijd, en draagt je heerlijke grote borsten. Die zachte warme borsten die zo heerlijk deinen als je me berijdt, als we samen neuken. Je rokje omvat je stevige heupen en kont. Ook al zo heerlijk! Je billen die zo heerlijk zacht zijn, met dat zalige bilspleetje..

Je jarretels, kousen en hakken laat ik aan, ik wil zelf ook nog van je genieten als ik met je bezig ben. "Blijf zo maar eens even staan", zeg ik.
"Ok!" antwoord jij, "ik ben zo benieuwd wat je gaat doen". "Ja, dat zal best wel ja, maar dat ga ik niet vertellen he?" zeg ik.

Ik sta voor je en kijk naar je mooie borsten. Ze zijn groot, en ze hangen. Niet volgens het schoonheidsideaal, maar ik vind ze echt zoooo mooi! Zo
zacht, zo... romig? Ik raak ze niet aan, maar blaas er warme warme lucht tegen. Ik zie je lachen, je reageert "Mmmmm lekker". Zo loop ik om je heen.
Soms blaas ik warme lucht, en soms houd ik mijn hand vlak boven je huid. Je voelt dan de warmte en weet dat ik mijn hand vlak bij je houd, maar ik raak
je niet aan.

Je kutje is het mooist. Ik ga daarvoor op mijn knieen zitten. Je kutje is mooi glad. De twee schaamlippen, duidelijk gezwollen worden door je benen
wat naar voren geduwd. De lipjes staan mooi strak. Een heerlijk opwindend gezicht. Ik blaas er zacht warme lucht tegen en ik zie je reageren
"Ohhhhhhh, lekker....." fluister je. Mijn hand houd ik vlak boven je buik en je voelt de warmte.

Weer blaas ik tegen je schaamlippen, maar nu begin ik met je kont te strelen. Dat doe ik lang en uitgebreid. Ik duw, ik knijp, ik streel. Ik
geniet er van! Zo lekker. Ik heb ondertussen mijn onderbroek ook uitgedaan en ben naakt. Van opwinding is mijn lul ook stijf en voorop de eikel staat een klein druppeltje voorvocht. Niet dat jij dit kunt zien, maar ik geniet van jouw mooie lijf!

Ik streel je billen en ga nu achter je staan. Met twee handen begin ik bij je billen. Vandaar langs je rug omhoog, en dan naar je zij. Ik waak ervoor je borsten niet aan te raken, maar streel de huid vlak naast je borsten uitgebreid. Telkens als ik naar je borsten toe streel, dan hou je je adem in. Ik glimlach, je wilt duidelijk dat ik je borsten ga verwennen, maar daar is het nog te vroeg voor. Ik terg je, en ik geniet ervan.

Ik geniet zo-wie-zo van je mooie lichaam. Het idee dat jij met mij wilt neuken is zo opwindend. Ik voel me begeerd en dat is zo'n goed gevoel. Het feit dat jij mijn pik in je kutje wilt voelen is zo... groots, zo geweldig. Ik kom nu achter tegen je aan staan. Mijn warmte tegen je lijf, naakte huid op huid. "Mmmmmmm" zeg je en ik sla mijn armen om je buik. Je bent zo heerlijk zacht! Ik vraag of je in bad bent geweest en je knikt, "Voor jou" fluister je.

Ik kus je in je hals en nek, en moet daarvoor je haar wat aan de kant doen. Heerlijk om met je haar te spelen. Je nek en hals zijn heel gevoelig voor kussen, je siddert even. "Ooooh, mag ik me omdraaien?" vraag je me. "Nee" zeg ik zacht, "je mag op je rug op bed gaan liggen..."

Zelfs met blinddoek om weet je me te verleiden als je loopt. Bevallig en sensueel loop je aan mijn hand naar het bed. Ik geniet van alles wat er bij je beweegt. Dit alles wordt veroorzaakt door de mooi hoge sandalen die je draagt. Je staat heel mooi op hoge hakken. En deze sandalen staan je echt heel mooi. Samen met de wit-creme-kleurige kousen en bijpassend jarretelgordeltje kan ik niet anders concluderen dan dat ik je bloedmooi en ontzettend opwindend vind. Ik kan dan ook nauwelijk wachten om je zalig te neuken. Als bewijs hangt er een flinke druppel aan het puntje van mijn eikel. Dat neuken zal toch nog even moeten wachten, ik wil eerst in de stemming komen door jou heerlijk te zien genieten van waar jij zo naar verlangd. Je kruipt op handen en knieen op bed en draait je dan om, je gaat op je rug liggen. Je massieve borsten glijden aan weerskanten van je lichaam, mmmmm, wat een mooi gezicht! Ik zou zo op je willen komen....

Ik vraag je je benen uit elkaar te doen. Je doet ze wat uit elkaar. "Nee, verder" zeg ik, en ik help je even. Ik duw je benen zo ver uit elkaar dat elk been naar een hoek van het tweepersoons bed wijst. "Nou? Wat ga je toch allemaal doen?" vraag je verbaasd. "Even afwachten, he?" plaag ik je. Ik kus je even op je mond. Terloops laat ik mijn hand lichtjes over je warme buik glijden. "Mmmmmm" zoem je zacht.

"Nu je armen spreiden, net zoals je benen" draag ik je op. Een glimlach verschijnt op je gezicht. Je begint te realiseren, of in ieder geval een idee te krijgen, waar dit naar toe gaat. Toch wil je nog even zekerheid: "Je gaat me toch geen pijn doen he?" "Nee lieverd, daar raak ik niet opgewonden van. Ik wordt gek als ik je zie genieten, dus dat ga je dadelijk doen. Hoop ik toch in ieder geval!" verklaar ik. Gerustgesteld ontspan je je, geheel gespreid liggend.

"Nog even geduld" zeg ik, en ik voel onder het bed. Ik Toen je er nog niet was heb ik aan elke poot van het bed een koord geknoopt. Met het koord in mijn hand pak ik je voet vast en draait het losjes rond je enkel. Niet te strak, maar zeker niet te los, je mag niet zomaar los kunnen raken door er wat hard aan te trekken. De andere voet volgt. Ondertussen lig jij al voor te genieten. Dit is waar je in mijn fantasie zo over droomde. Ik zie je kronkelen, met je kont wiebelen op het bed. Je handen bind ik ook vast.

Nu je vast ligt kom ik naast je zitten. Ik begin je licht te strelen, over je buik. Ik zie aan je gezicht dat je geniet, alhoewel je stil bent. Je armen, je benen, overal streel ik je. Ik kus je af en toe en je wilt me gretig en heftig terug kussen. Je tong is op zoek naar mijn mond. Ik laat je even...
Dan je borsten, ik zet mijn lippen op je zachte borsten. Ze zijn heerlijk warm, "romig" is het woord dat in me opkomt. ik kus ze teder en zacht, streel ze, duw ze, wrijf ze. Tegen elkaar, genietend kijkend naar dat decollete. Even de gedachte van mijn pik jou tussen je borsten neukend. Dan weer los en naar de zijkant laten rollen. Ik zuig aan je tepels en merk dat ze hard zijn. Je geniet ervan en ademt diep. Af en toe een "Ohhhh", een "Ahhhh" of een "Oeefffff" Mijn tong beweegt snel en hard heen en weer op je tepels en ik houd ze stevig vast. Je hebt het fijn, dat kan ik wel zien.

Het wordt tijd om verder te gaan. Daarvoor heb ik mijn volgende verrassing nodig. Je weet van niks. Weer reik ik onder het bed. Ga weer naast je zitten, kus je zacht en teder, dit keer tongen we wel en uitgebreid. Je lippen zijn heerlijk, warm, vochtig. Je tong is gevoelig en genietend. Dit kunnen we wel eeuwig volhouden. Onze vochtige lippen glijden over elkaar en onze tongen krullen om elkaar. Af en toe open ik mijn ogen en kijk naar je.

Dan ga ik ter hoogte van je kutje naast je zitten. Er gaat een schok door je heen, je haalt diep adem en blaast die weer schokkend uit! Je ervaart het zacht trillende puntje van de vibrator dat heel subtiel net onder je clitje drukt als intens genot.Je kreunt en je kronkelt. De vibrator volgt je heupen die van links naar rechts draaien. Ik laat niet los en laat je genieten. Langzaam laat ik het puntje naar beneden glijden, over je gladde schaamlippen. Je siddert, je blijft kreunen. En tussen door zeg je me "Oh god Jeroen.... Jezus dit is lekker!..... ga door, hou nooit meer op!..... Ohhhh mannnnnn!"

Ik vind het zalig je zo te zien. Dit windt me zo ontzettend op! Ik streel je buik en tussen je benen. Samen met de vibrator schenk ik je genot. Ik wil dat je het fijn hebt, ik wil dat je gaat komen. Deel dat met me. De vibrator glijdt rustig over je hele kutje: schaamlippen, clitje, venusheuvel, tussen je kutje en je kontgaatje. Geen plekje laat ik onberoerd en ik zie je helemaal wild worden. Af en toe krom je je lichaam en wil je een holle buik trekken. Omdat je vast gebonden bent lukt je dat niet. "Ohhhhhhhh, dit is zo erg! Zo erg lekker! Oh Jeroennnnnn, ik hou dit niet meer, kom in me!" Maar zover zijn we nog niet.

Ik ga tussen je benen zitten, en laat mijn vingers meewerken. In een hand de vibrator en de andere hand heeft vingers die je kutje verwennen. Schaamlippen strelen, en trekken. Dan erin, langs de lipjes. Je siddert. Eerst 1 vinger. Voorzichtig op zoek. Op zoek naar je g-plek. Er langs wrijven. Al die tijd staat de vibrator rond je clitje. Dan een volgende vinger erbij. Je kutje wordt wat meer geopend en ik voel het elastische vlees binnen in je kutje meegeven. Ik voel ook dat je echt kleddernat begint te worden. Een stroompje zoet ruikend kutsap komt door je kutje naar buiten lopen, en druppelt langs je poepgaatje op het bed.

Een derde vinger erbij. Nu is het lekker strak. Ik vinger je stevig en zorg ervoor dat bij elke haal een vinger langs je g-spot gaat. Je kreunt luider, je begint gilletjes te slaken. Je trekt aan de koorden waarmee je vastzit. Ik geniet met volle teugen, mijn paal klopt in de open lucht en druppelt er vrolijk op los. Het tempo wat verhogen en dan voel ik je buik samentrekken. Het is zover! Je gaat komen. Je gooit je hoofd achterover en gilt het uit "Aaggghhhhhhh"!

Ik laat je komen, maar gun je geen rust. Ik laat mijn vingers in je kut heen en weer soppen en ga nog een stap je verder: ik begin je te likken. Mijn tong en het puntje van de vibrator bewerken je clit. Ik lik er snel aan. Samen met de vibrator zorgt het al snel voor een tweede orgasme, of ging de eerste naadloos over in de tweede? Wie zal het zeggen, feit is dat je intens geniet, luid kreunt en gilt en aan de koorden rukt. Terwijl ik blijf likken, laat ik de vibrator van je clitje naar je schaamlipjes glijden. Mijn vingers eruit, kleddernat, en de vibrator erin. Mijn natte vingers verdwijnen een stukje naar beneden, naar je poepgaatje.

Je hapt naar adem, weer een stapje hoger op de genotsladder. Ik masseer je poepgaatje, terwijl de vibrator zacht zoemend in je kutje zijn weg zoekt. Daarbij blijf ik je clit stimuleren. God wat ben je mooi als je opgewonden bent! Rode wangen, je mond halfopen, om te kreunen, steunen en gillen. Een derde orgasme meldt zich aan. Ik geniet met volle teugen en blijf je genot schenken. Ik duw een vingertje in je poepgaatje, dat wordt welkom ontvangen. Je ontspant jesluitspier bewust en geeft me de gelegenheid om binnen te gaan. Mijn vinger, nog glibberig van je kutsappen, glijdt soepel naar binnen en je kronkelt van genoegen. Dit is heerlijk om te doen!

Ritmisch in en uit je kontje verwent mijn vinger je. De vibrator heeft je g-spot gevonden en mijn tong blijft de buitenkant likken. Je siddert en geniet. Het wordt weer tijd te wisselen. Ik haal mijn vinger uit je poepgaatje en haal de vibrator uit je kutje. Ik duwzacht en voorzichtig de trillende vibrator in je sterretje. Weer ontspan je je en langzaam zoemend en trillend glijdt de vibrator naar binnen. Langzaam erin en eruit bewegend, verwen ik je, daarbij de vibrator telkens wat dieper duwend. Ik merk dat je met je kont ligt te draaien en geniet van dit prachtige gezicht. Ik zet de vibrator klem tussen je kont en het bed, zo kan ie er niet meer uit. Je siddert en geniet intens.

Ik kom overeind en kijk op je neer. Het is tijd om eens iets uit te proberen. Ik richt me op en pak mij harde paal, rijkelijk voorzien van voorvocht. Ik kom over je heen hangen en schuif de eikel tussen je schaamlippen. "Ohhhhhh JAAAAAAAAAA. Dit is zalig!!!!!" schreeuw je uit. Ik schuif hem helemaal in je, en kom gelijk op je liggen. We neuken ritmisch. Jij wordt zelfs dubbel geneukt en daar geniet je mateloos van. Door je kont tegen het bed aan te duwen kun je de vibrator dieper duwen, door je kont op te lichten glijdt ie er weer een stukje uit. Tegelijkertijd kan ik je kut heerlijk neuken.

Ik heb het nu ook zo ontzettend fijn. Jou zo te zien kronkelen maakt me zo geil, en ik wil niets liever dan heerlijk in je klaarkomen. We stoten allebei en zo bereiken we vrij snel ons orgasme. Voor jou het 5e of 6e? Ik ben de tel kwijt geraakt, maar dat is ook niet belangrijk. Alleen het genot telt, dat is waar we allebei naar op zoek zijn. En dat is wat ze samen gevonden hebben.

Met een harde kreun spuit ik mijn zaad in je kut, en geniet intens van dat gevoel. God wat is dat toch verslavend! Even later kom jij ook heerlijk en krampt je buik weer. Samen liggen we even te genieten en dan rol ik van je af. Ik haal de vibrator uit je kontje en ga op mijn knieen naast je zitten. Mijn paal, nat van je kut en mijn zaad hangt boven je mond. Als ik je mond dan aanraakt open je glijk je lippen en neemt de eikel in je mond. Je likt en zuigt hem schoon. Heerlijk!

Ik maak je blinddoek los en we kijken elkaar geil aan. "Lekker?" vraag ik je. "God Jeroen! Heerlijk! Dit was zoooo lekker!" is je antwoord. Ik streel je en geniet van je heerlijke lichaam. Dan maak ik de koorden los waarmee je vastzat en kruip ik tegen je aan. We ontspannen ons even en komen wat bij. Daarna ontvlamt het vuur toch weer en beleven we nog een paar heerlijk het uurtjes....

23:48 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-02-10

Sophie

Even vooraf: Ik wil alle dames die mijn enquete hebben ingevuld hartelijk danken! Jullie antwoorden, zo ongeveer allemaal eender, bevestigen wat ik al dacht. Als dank voor jullie moeite niet een maar twee fantasieetjes. Enjoy!


Via een dating site leerde ik een jonge moeder kennen, Annabel. Haar profiel beschreef haar als een eenzame maar geile vrouw, een dodelijk combinatie. Ze wilde graag aandacht en genieten. Ik had haar een mailtje gestuurd en kreeg vrij snel antwoord.
Ze beschreef dat ze getrouwd was en dat haar man voor zijn werk vaak voor langere tijd in het buitenland was. Ze voelde zich veel alleen, vooral als de kinderen naar school waren of lagen te slapen en wilde wel eens wat aandacht.

Onze mailtjes waren stomend heet, ze liet er absoluut geen gras over groeien. Na een week stelde ze voor om elkaar te ontmoeten. Ik voelde de erotische spanning en verlangde naar een fijne middag met deze geile en wellustige vrouw. We spraken af bij een van der Valk hotel ergens tussen onze woonplaatsen. De rit er naar toe had ik mijn aandacht niet echt bij het verkeer. Ik fantaseerde alvast vooruit over wat ik dadelijk zou gaan beleven. Ze had geschreven dat ze voor veel in was en dat ze niet snel voldaan was. Dat wilde ik wel eens meemaken.

Ik parkeerde en deed de auto op slot. We hadden afgesproken dat ik haar zou ontmoeten in het restaurant. Ze beschreef welke kleding ze zou dragen en dat ze koffie zou drinken. Na even wat kletsen zouden we samen een hotelkamer nemen. Met kloppend hart liep ik het restaurant binnen. Opeens bleef ik aan de grond genageld. Aan het tweede tafeltje zat Sophie, de vrouw van een collega van me! Ze kreeg net haar koffie van de serveerster. Jezus, dit ging helemaal mis! Ik kon hier niet naar binnen! Omdat Sophie net haar koffie kreeg, had ze me nog niet gezien. Ik draaide me zo onopvallend mogelijk om en liep zo rustig als ik kon het restaurant weer uit.

Shit! Wat nu? Ik kon daar echt niet naar binnen zo lang zij daar zat! Na wat heen en weer drentelen in de lobby besloot ik Annabel te sms-en. Misschien dat we buiten het restaurant konden ontmoeten. Ik sms-te "Zit vrouw van collega in rest. Kan niet naar binnen. Kunnen we buiten ontmoeten? Ik sta in zijgang lobby, bij schoenpoetsmachine, om de hoek. X". Ik ging om de hoek staan, uit het zicht en hield de gsm in mijn hand. Wachten. Er kwam geen antwoord. Shit! Liet ze me nu ook nog eens zitten? Dan moest er bij haar ook iets gebeurd zijn. Ik staarde naar het schermpje en dwong dat ding te piepen.

"Heeee Jeroen!" riep Sophie uit, ze stond vlak voor me. Ik schrok me te pletter! Het "Jeroen" sprak ze een beetje nadrukkelijk uit. Ik was te geschrokken om te beseffen dat Sophie mijn dating naam kende. Ik liep rood aan en begon te stamelen "He.... oh hallo, ja... uh hoe is het?". Toen begon het kwartje te vallen: Sophie was mijn date! Jeee-zus! Ik had een date met de vrouw van een collega! Ik schaamde me en ook Sophie voelde zich niet gemakkelijk. "Tja... " begon ze, "ik geloof dat wij een date hebben, toch?". Ik keek afwisselend naar de grond en naar haar. "Ja, uh... inderdaad, daar lijkt het wel op he?.... Of uh, wil je maar stoppen?" vroeg ik haar. Nu konden we nog allebei met wat schaamte naar huis en zou er verder niemand van weten.

"Wil je dat?" vroeg ze me. Ze keek me nu vol aan. "Ik bedoel, we hebben toch met elkaar afgesproken hier. Uh, we wilden toch... uh... samen zijn? Laten we gewoon kijken hoe het gaat, of niet?" zei ze, al wat hersteld van de schrik. Ik realiseerde me dat ze gelijk had. Of we nu wel of niet samen zouden zijn, niemand wist er van. We hadden hier allebei een weeklang naar uitgekeken, dus waarom zouden we dat hier nu eindigen? "Ok, laten we dan ... ja, Ok...." zei ik. "Laten we eerst maar wat drinken, om wat te bekomen van de schrik" stelde ze voor. In het restaurant namen we allebei een koffie.

Ik bekeek haar nu eens uitgebreid en mijn opwinding kwam nu in volle hevigheid terug. Sophie was een heerlijke meid. Van personeelsuitstapjes wist ik dat ze een gangmaker was, een wildebras. Ze was vrolijk en leefde zich graag uit op de dansvloer. Ik vond haar ook mooi. Ze was naturel, bijna geen make-up, maar alles aan haar klopte. Licht bruin haar tot op haar schouders. Leuke kleding. En raar dat ik dat niet eerder had gezien: haar kleding klopte met wat ze in het mailtje had gezet. Warschijnlijk door de schok van herkenning.

Ze legde haar hand op die van mij. "Je weet nu waarom ik date: Jan is nooit thuis!" zei ze. Dat klopte: mijn collega Jan is heel veel voor de firma weg. Wij collega's vroegen ons inderdaad wel eens af of ie dat thuis wel kon maken, maar kennelijk had Sophie er haar eigen oplossing voor bedacht. Toen ik haar dat zei, vertelde ze dat ze inderdaad wel eens aan Jan vroeg of het niet wat minder kon. Jan vond van niet. "Maar jij?" vroeg ze, "Waarom date jij?". Sophie kende mijn vrouw natuurlijk ook en vroeg zich af wat er mis was met 'ons'. Ik vertelde dat onze verwachtingen van erotiek en sex nogal uit elkaar lagen. Dat leek ze te begrijpen.

We keken elkaar aan en zagen het verlangen naar elkaar groeien. "Wil je nog?" vroeg ze. "Ik wel!" antwoordde ik ferm. Ze glimlachte om zulke vastberadenheid en stond op. Ik stond ook op en samen liepen we naar de hotelreceptie. We betaalden, en even later liepen we naar onze kamer. Ze stak haar arm door die van mij heen en gearmd liepen we verder. Ze keek me aan en opeens voelde ik een groot verlangen haar nu te kussen. Haar ogen keken me groot terug aan en ik bracht mijn gezicht dichtbij. Haar lippen openden zich en ik kuste haar teder en zacht. Ze sloot haar ogen en genoot. Ik deed het zelfde. Zalig! Ik wilde dit niet stoppen, ik wilde deze lippen voorlopig op die van mijn hebben.

Een minuut lang genoten we van elkaars lippen en hielden we elkaar vast. Toen we loslieten keken we elkaar genieten aan. "Hmmmm," zei ze, "dit wordt heerlijk, dat weet ik zeker!". "Zeker weten!" antwoordde ik. We liepen nog wat verder en vonden onze kamer. Eenmaal binnen weer kussen. Nu sloegen we onze armen om elkaar heen. "Ik verlang naar je!" fluisterde ze intens. Haar fonkelende ogen maakten duidelijk dat ze dit meende. "Ik verlang ook naar jou! Weet je dat ik je altijd graag zag op personeelsuitjes, jij bent altijd zo .... zo.... ", ik kon het juiste woord niet vinden, "zo uhh... hot! Jij bent een vrouw die ik graag om me heen heb."

Tijdens het kussen verkenden onze handen elkaars lichamen en ik ontdekte haar heerlijke stevige billen. Ik streelde ze, kneedde ze en genot van haar reactie, ze drukte haar heupen stevig tegen de bult mijn broek. Tegelijkertijd tongden we heerlijk. Haar lippen tintelden op die van mij. Mijn handen vonden ook haar borsten, tenminste de zijkant ervan. Heerlijk zacht, maar ook hier lekker stevig. Haar hand vond de bult in mijn broek en probeerde die plat te duwen. Mmmmmm, lekker zeg!

Ik wilde haar uitkleden, maar toch voelde ik wat remmingen. Ze was wel de vrouw van een collega, tenslotte. Ze nam mijn remmingen weg door me aan te moedigen: "Wil je me uitkleden, heerlijke vent? Ik wil naakt in je armen zijn!" Meer aanmoediging had ik niet nodig en voordat ik het wist had ik haar topje uitgedaan. Daarna haar rokje en even later stond ze in een mooi zwart setje met veel kant voor me. Een beetje uitdagend vroeg ze me "En? Hoe vind je me?" Ze draaide zich voor me om, en bewoog haar heupen verleidelijk." Ik slikte en besefte dat dit toch echt ging gebeuren. Sophie trok mijn shirt uit en maakte mijn broek los. Bevrijd van knellende kledingstukken drukte mijn dikke pik mijn onderbroek naar voren.

Ongegeneerd liet Sophie haar hand in mijn broek glijden en nam mijn pik in haar hand. "Owwwhhhhhh" uitte ik, en genoot van de warmte van haar hand. "Vind je dat lekker?" vroeg ze overbodig. "Oh jaaaaaah" antwoordde ik en Sophie liet haar hand me gek maken. "Wacht even..." zei ze en ze trok mijn onderbroek uit. Mijn paal danste naar buiten en de voorhuid trok al wat naar achteren. Ik stond nu geheel naakt voor haar. "Kleed jij me uit, of zal ik het zelf doen?" vroeg ze me. Ik kwam dichterbij en maakte de sluiting van haar BH op de rug los. Ik moest daarvoor vlak voor haar staan en Sophie maakte gebruik van de kans en nam mijn paal opnieuw in haar warme handen te nemen. Haar BH gleed naar beneden en ik bewonderde haar borstjes, met kleine harde tepeltjes. Haar borsten trilden onder haar bewegingen.

Ze kuste me en fluisterde dat ik haar slipje ook uit moest doen. Daarbij keek ze verlangend naar me op. Ik kuste haar eerst en genoot weer van die zachte lippen. Ik boog me voorover en trok het kleine zwarte tangaatje naar beneden. Een klein driehoekje schaamhaar stond boven haar verder gladgeschoren kutje. Ik kon zien dat haar schaamlipjes gezwollen waren. Ik streelde haar zachte buik en genoot van haar prachtige lichaam. Ik ging weer rechtop staan en keek haar aan. Ze sloeg haar armen om me heen, hield haar hoofd schuin en keek me aan. Ze vroeg me of ik zin had om met haar te vrijen. "Dat lijkt me fantastisch!" zei ik en sloeg ook mijn armen om haar heen. Al kussend en strelend liepen we samen naar het bed. Ze kroop op bed en ging op haar rug liggen.

Ik zat naast haar en bekeek haar mooie lijf weer. Ik verlangde naar haar en streelde haar buik. Ze deed haar benen uit elkaar en strekte haar arm naar me uit. "Kom je? Ik heb zin in je..." zei ze. Ik kroop ook op bed en ging over haar benen heen zitten. "Mmmmm, ik kan maar niet genoeg krijgen van naar je kijken" zei ik, terwijl ik voorover ging hangen. Ze sloeg haar armen om me heen en we kusten zacht. Ik streelde haar borsten, en Sophie sloot haar ogen. "Dat is lekker!" zei ze, "ja streel mijn borsten, verwen mijn tepels. Daar maak je me heerlijk gek mee!". Ik voldeed graag aan haar verzoek, ze had lekkere zachte borsten. Stevig, maar zacht. Haar tepels waren hard. "Kom je in me?" vroeg ze. Een verzoek dat ik maar al te graag voldeed.

Ik ging languit op haar liggen en Sophie deed haar benen uit elkaar. Ik manouvreerde mezelf zo dat mijn inmiddels ontblote eikel tegen haar natte gezwollen schaamlippen wreef. "Ohhhhhhhh" zuchtte Sophie. Op het moment dat mijn eikel bij haar opening was, drukte ik naar binnen. Ze trok haar buik in, en mijn paal gleed in een beweging diep in haar natte kut. God wat zalig! We kreunden allebei en wisten dat dit een waanzinnig fijne middag ging worden. Ze omhelzde me stevig en ik ging helemaal op haar liggen. We kusten en genoten van dit gevoel, zo heel intiem met elkaar te zijn. Al gauw begonnen we ritmisch te bewegen en kreunde we omdat we eindelijk met elkaar konden genieten. Haar kut was zalig vochtig, warm en glad, alle ingredienten voor heerlijk sex waren aanwezig.

Ritmisch neukend, snel, langzaam, diep, alleen voorin, hard, zacht. Sophie genoot en gaf zich helemaal over aan dit pure genot. Ze kronkelde en gedroeg zich heerlijk geil. Daarmee wond ze me mateloos op. We hadden beiden het gevoel dat we een hele lange middag van elkaar konden genieten, en gaven ons over aan elkaar. De warmte tussen onze lijven, het heerlijke intieme dreef ons tot ongekende hoogte. Het orgasme kwam dan ook langzaam aanzetten en we verwelkomden het met onze armen om elkaar. Ik keek haar in haar ogen toen ze kwam en zag haar heerlijk geile ogen. Ik wou dat ik er een foto van had kunnen maken!

We ondergingen ons hoogtepunt en lieten ons in elkaar armen vallen. We bekeken elkaar, en lagen wat bij te komen. Mijn pik werd slapper en werd uit haar kut geduwd. Oh man, wat intens. Het duurde een paar minuten voordat we wat bijgekomen waren en al die tijd zeiden we niets maar keken we des te meer. Ik vond Sophie een heerlijke mooie vrouw en was blij dat we elkaar deze middag hadden kunnen treffen. Ze zei "Man, wat is dat fijn! Ik zou jou best eens vaker willen zien!". Zo'n compliment wil je als man graag hebben.

We kletsten wat met elkaar en kwamen ook over mijn collega te praten. Sophie vroeg me of ik er geen probleem mee had om haar te zien en neuken, terwijl we collega's waren. Ik stelde de tegenvraag of zij er geen moeite mee had met een collega van haar man te neuken, en lachte. "Tja, ik denk dat het antwoord voor ons beide het zelfde is: nee, ik heb er geen moeite mee..." zei ze. Ik beaamde dat, "Gelukkig is ie vaak op reis".

We bleven naar elkaar kijken, en ik streelde haar. Ik vond haar echt mooi en wilde haar graag verwennen. Ik zag haar graag genieten. Ik streelde haar buik en borsten en vroeg of ze dat fijn vond. "Hmmmm, ja, ga nog maar even door!" zei ze met een glimlach. Ik vroeg haar te gaan liggen en begon haar te beminnen. Ik kuste en streelde haar overal, verkende haar lichaam. Wat had ze een zachte huid! We kusten elkaar regelmatig en langzamerhand begon ik richting schaamstreek te gaan. Mijn handen namen de binnenkant van haar bovenbenen voor hun rekening en ik zag haar genieten. Met ondertussen een voor mij zo'n geile aanblik: ik zag mijn zaad tussen haar schaamlippen uitlopen.

Ik ging tussen haar benen liggen en begon haar schaamstreek te kussen. Al gauw likte ik haar schaamlippen, clitje en venusheuvel. Mijn vingers onderzochten de binnenkant van haar kutje. Ik vond de g-spot en gebruikt mijn wijsvingers om haar te verwennen. Mijn tond deed haar clit. Ze legde een hand op mijn hoofd en stuurde mijn tong zo naar de plek waar ze hem wilde hebben. Ik likte zacht maar snel. Dit werd te veel voor haar. Ze kromde haar rug en zoog de lucht schokkend tussen haar tanden door naar binnen. Om die even later met een snelle stoot weer uit te blazen. Tegen al deze verwennerij was ze niet opgewassen en Sophie bereikte een heftig maar kort orgasme. Ik ging naast haar liggen en keek hoe ze weer bij kwam. Haar ogen waren werkelijk heel mooi als ze klaarkwam. Om haar dan bij te zien komen, dat was echt heel mooi.

Weer zacht en teder strelen, kussen, liefhebben. Na een tijdje kwam Sophie rechtop zitten. Ze streelde mij en duwde me op mijn rug. "Nu jij" zei ze. Haar zachte handen gleden over mijn borstkas. Haar mooie borsten hingen wat naar beneden, wat een mooi gezicht. Elke beweging die ze maakte lieten haar borsten trillen. Ik nam ze in mijn handen en streelden ze zacht. "Je hebt mooie borsten, ze bewegen zo mooi" zei ik. "Dank je wel, ik ben er zelf ook best tevreden mee" zei ze lachend. We keken elkaar aan en kusten wat. Ondertussen gleden haar handen richting mijn paal.

Half stijf nam ze hem in haar handen en streelde hem. Dat was lekker en ik begon weer naar haar te verlangen. Ze leek dat ook te voelen en begon al kussend naar mijn paal te bewegen. Ze kuste me overal rondom mijn pik, en zelfs dat zorgde voor veel genot. Ik kon niet wachten totdat ze hem in haar mond zou nemen. Gelukkig liet ze me niet al te lang wachten, met een hap verdween mijn eikel in haar mond. Ik hapte ook, maar dan naar adem. Zo lekker nat en warm! Haar tong begon mijn eikel te verkennen. Heerlijk.

En toen begon ze er ook nog aan te zuigen en af te trekken. "Owwwwhhhhh!" kreunde ik, dit was echt zalig! Liefdevol schonk Sophie me zulk heerlijk genot. Ik wist niet hoe ik het had. Deze meid kon waanzinnig lekker pijpen. Een hand streelde mijn ballen, of kneedde ze, de andere trok me af. De voorhuid schoof telkens over het randje van mijn eikel, dat dan meteen weer door haar lippen werd verwend. God, wat heerlijk! Het ritme was precies goed, en ik voelde mijn paal glashard worden. Mijn god, ik stoomde recht op een orgasme af.

Ze keek me strak aan, haar lippen om mijn eikel, met holle wangetjes. Dit werd teveel voor me, ik wilde nu met alle geweld klaarkomen. Ik wilde mijn zaad in haar mond spuiten. Ik voelde mijn ballen zwellen en de druk in mijn lendenen toenemen. Mijn heupen begonnen te schokken en al zuigend verliet wat stroompjes zaad mijn eikel. Intens genot. Ik kreunde luid en draaide mijn hoofd van links naar rechts. Ik was totaal van de wereld, en voelde dat ik op het randje van intens genot en pijn balanceerde. Maar Sophie wist me precies op dat heerlijk randje te houden. Ze bouwde langzaam af, en zorgde er voor dat het niet pijnlijk werd, maar het genot zo lang mogelijk aanhield.

Ik had wel even nodig om bij te komen. Sophie liet me liggen en keek op me neer. Ik keek haar zonder iets te zeggen aan en dacht eigenlijk helemaal niks. Ik was aan het bijkomen. Mijn god, wat kon deze vrouw lekker pijpen!
Wat later lagen we naakt in elkaars armen. We keken elkaar aan en wisten dat we dit veel vaker gingen doen. We zouden hier ongetwijfeld aan verslaafd raken...

05:41 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Minifantasie 3

Het begon met een smsje. Ik was net bezig de laatste calculatie te controleren toen mijn telefoon trilde in mijn broek. Het nummer op het schermpje zei me niets. "Zeker verkeerd geadresseerd" dacht ik.

Ik opende het smsje en las "Hallo Jeroen, ik ben een heel stout meisje op dit moment. Groetjes en kusjes van Liza x". Liza? Liza, de collega van de afdeling verderop? Ik keek over de afdeling en zag haar niet zitten. Een stout meisje? Stout in de zin van iest verkeerd doen? Of stout in de zin van geil? Ze schreef wel "kusjes van...". Dus misschien toch wel geil inderdaad. Ik wist niet waar ze was. Ik keek nog eens rond, misschien was ze bezig een grap met me uit te halen. We spaken elkaar regelmatig, maar dat was altijd over het gezin thuis. Nee, ze was nergens te zien, ook niet in de kopieerruimte.

Ik koos "SMS beantwoorden", typete het volgende zinnetje "Hoi Liza, vertel eens, wat voor stoute dingen doe jij? Jeroen x" en drukte op verzenden. Beetje zenuwachtig, dat wel. Wat zou hier achter zitten. Waarom zo raadselachtig? Ik hoefde niet lang te wachten, een halve minuut later kreeg ik een nieuw smsje: "Ik ben stout (niet boos worden he?): ik zit met mijn vingers in mijn natte kut en verwen mezelf heerlijk. Als je wilt mag je komen kijken of helpen :-P x"

Jezus! Ik kreeg een rode kop, alhoewel niemand mee kon lezen of ook maar wist wat ik hier las! Ik kreeg het warm, erg warm. Maar ook begon mijn paal te groeien. Liza was een leuke vrouw. Niet mooi in de zin van de gebruikelijke schoonheidsidealen, maar vooral 'lekker'. Ze was klein maar stevig. Flinke kont, kleine borsten. Ze droeg vaak leuke kleren, zeer zeker. Ik had eigenlijk nooit gefantaseerd over haar, maar nu ik zo'n sms kreeg moest ik er wel aan denken. Hoe zou ze er uit zien, zonder kleren? Zou ze lekker vrijen, zou ze lekker geil zijn? Eerlijk gezegd had ik me haar nooit voorgesteld, naakt of in bed.

Ik bedacht wat ik nu kon of moest doen. Ze was ergens met zichzelf aan het spelen en ze vroeg of ik kwam kijken of zelfs helpen. Jezus! Ik slikte nu ik doorhad wat ze me vroeg.
Toch wilde ik dit graag meemaken. Ik voerde in "Graag! waar ben je? xxxxxx" Een hoop x-jes om duidelijk te maken dat ik het graag wilde. Weer wachten, jezus, dan duurt wachten wel lang hoor. Ik schoof wat met mijn muis over het scherm heen en weer, maar mijn gedachten waren ergens heel anders. Een halve minuut later kreeg ik antwoord "Dames toilet 3e verdieping naast de lift. Kom snel! Doe de deur open en zeg dat je er bent, dan doe ik de wc-deur open xxxxxxx"

Ik stond op en ging met de lift naar de 3e verdieping. In de hal van de lift waren gelukkig op dat moment geen collega's. Nu kwam het er op aan: ik moest de dames toiletruimte binnen gaan en zeggen dat ik er was. Stel dat er nog een andere vrouw was. Dan had ik een probleem. Ik dacht even na en loste dat alsvolgt op. In de hal sprak ik met luide stem en deed net of ik belde met iemand. Ik deed de deur van de dames toilet open en stopte op dat moment met praten. Ik wist zeker dat Liza me gehoord moest hebben. En inderdaad, de tweede deur ging open en Liza keek door het spleetje van de deur. Toen ze zag dat ik het was ging de deur helemaal open en stapte ik snel naar binnen. Ik zag meteen haar geile ogen.

Liza deed de deur snel dicht en op slot. Daar stond ik dan. Een beetje verlegen met de situatie. Met hese stem zei ze: "Hai". Ik antwoordde ook met "Hoi, uhhhh...". Liza nam het over, ze legde haar hand licht op mijn armen en zei "ik ben blij dat je gekomen bent en het niet verkeerd oppikte." Ze stopte met praten, keek me in mijn ogen en kwam dichterbij. Onze ogen waren groot, en waren net magneten, we werden naar elkaar toe getrokken.
Liza kuste me en streelde me bij mijn zij. Ik deed hetzelfde bij haar. Mmmmm, ze had zachte en warme lippen en ze kuste heerlijk. Even liet ik me wegzakken en genoot van haar lippen.

We openden onze ogen en keken elkaar weer aan. "Jongen, wat ben ik heet van jou! Heb je dat nog nooit gemerkt?". "Nee...." antwoordde ik. "Oh, en ik maar proberen en uitdagen en jouw aandacht proberen te trekken!" zei ze weer. Ja, ik was ten einde raad.... ik moet je bekennen dat ik je zo ontzettend graag wil! Ik hoop niet dat je dat erg vind?" en ze keek me smekend aan. "Nee hoor, nu ik het weet, geniet ik wel van je aandacht! En eerlijk gezegd maakt het mij ook best een beetje geil." zei ik. "Een beetje maar?" vroeg ze me en tegelijkertijd legde ze haar hand op de bult in mijn broek die een flinke vorm had aangenomen. "Nou, misschien meer als een beetje..." Ze lachte en we kusten opnieuw. Dit keer als wat heftiger en geiler. Ze draaide en bewoog haar vochtige lippen over die van mij.....

Na een minuutje heerlijk tongen en ons tegen elkaar drukken om elkaars lichaam te voelen, keken we elkaar weer aan. Ik had haar zachte kont al gestreeld en dat smaakte naar meer. Ik wilde haar. En mijn paal klopte al in mijn broek als bewijs. Ik bekeek haar nu van dichtbij en vond haar er leuk uitzien. Ze had wat onopvallende make-up, maar ik vond haar erg mooi. Haar sprekende ogen boorden diep in die van mij. "Ik moet je een geheimpje verklappen..." zei ze, "Weet je dat ik net al heerlijk klaargekomen ben? Toen je smste dat je graag wilde komen, kwam ik zo ontzettend heftig klaar! Je smsje kwam precies op het juiste moment!"

"Wil je me zien?" ging ze verder? Ze tilde haar rokje op en ik zag een bloot maar behaard kutje. Haar slipje was nergens te bekennen. Ze moet mijn gedachte geraden hebben want ze zei "Vandaag heb ik mijn slipje thuis gelaten. Ik had vanochtend, toen ik wakker werd, besloten je te sms-en...". Om haar woorden kracht bij te zetten deed ze haar benen iets uit elkaar en trok ze haar behaarde venusheuvel omhoog. Hierdoor gingen haar lipjes strak staan. Die waren glimmend van haar kutvocht. Man, wat klopte mijn pik nu. Hij vocht om vrijgelaten te worden.

Ze moet mijn gedachte geraden hebben want zonder woorden maakte ze mijn riem los. Daarna de koop en rits van mijn broek. Ze schoof mijn broek met onderbroek en al een flink stuk omlaag en bevrijdde mijn stijve paal. Die zwiepte naar voren, precies waar ze haar gezicht had. Ze keek me lachend aan en zei "Die heeft er anders ook best zin in." En met een zachte stem "Zal ik je eens lekker verwennen?" Ik knikte en ze nam mij lid met warme zachte hand vast. Vervolgens opende ze haar mond en bewoog haar gezicht naar voren. Mijn eikel verdween in haar mond. Dit was zalig! Ik sloot mijn ogen.

Haar vaardige hand en lippen pijpte me teder en ritmisch. Ze keek me aan, haar ogen omhoog gedraaid of met gesloten ogen. Haar hand trok me lekker af, en haar tong en lippen zogen lekker aan de eikel. Holle wangen. God, wat een sensatie! Met haar andere hand streelde ze mijn dijen, mijn zij en tussen mijn benen. Dit was echt super zalig! Liza hield af en toe haar hoofd schuin en zorgde voor een intens lekker gevoel. Haar hand nam mijn ballen in haar hand en kneedde ze voorzichtig. Mmmmm, god wat lekker!

Liza merkte dat ik het heerlijk kreeg en zoog wat steviger. Sneller, dieper, harder. Ik merkte dat het ging komen. Ook Liza merkte dat en stopte. Ohhhh, doorgaan alsjeblieft!" fluisterde ik. "Nee schatje," zei ze, "niet nu, eerst lekker neuken!" Ze kwam staan en we kusten weer uitgebreid. Met geil ogen keek ze me aan en zei fluisterend "Neuk me!". Ze draaide zich om en boog licht naar voren. Met haar handen steunde ze tegen de muur en op de spoelbak. Ze spreidde haar benen wat en reikte naar achter. Ze wilde mijn paal hebben.

Ze greep hem vast, nog altijd nat en hard. Ze leidde hem tussen haar benen regelrecht naar schaamlippen. Ze duwde de eikel naar binnen en ik deed de rest. Ik stootte in haar en soepel gleed ik in haar warme sappige kut. Ik genoot van het overvloedige vocht in haar kut en streelde haar kont en rug. Ik begon te stoten en zag hoe de stoten door Liza's lijf schokten. Ze kermde en fluisterde onverstaanbare woordjes. "Ja.... ja.... ja..." was nog het meest te beluisteren.

Liza en ik gingen in elkaar op. We voelden elkaars ritme precies aan en mijn eikel schoop diep in en uit haar druipende kutje. Ze kreunde. Liet haar hoofd hangen. Gooide haar hoofd achterover, Duwde haar kont naar achter, draaide met haar kont. Ze zette haar ene been op de WC-pot en gaf me nog meer gelegenheid haar diep te nemen. Ik schoof mijn lul tot aan de wortel in haar zuigende kut. God, wat was dat fijn!

Ik raakte in extase en met mij Liza. We merkte aan elkaar dat we ons orgasme naderde. Ons ritme ging omhoog en mijn lies kletste tegen haar kont aan. Ik haalde diep adem en toen ging het gebeuren. Schokkend kwam ik in haar klaar. Ik moest moeite doen mijn mond te houden en aan Liza merkte ik dat ze ook op haar tanden beet. "Nnnggggggghh" kwam er uit haar keel. Buiten adem liet ik me op haar rug vallen en streelde haar. We hadden allebei een intens orgasme beleefd.

Ze draaide zich om, waarbij mijn glibberige paal uit haar kutje trok en meteen wat kutsap en zaad meetrok. Ik keek genietend naar haar. Liza keek mij aan. "Jezus, dat was goed zeg!" bracht ze uit, "mmmmmmmm wat een heftig gevoel". We keken elkaar aan en kusten elkaar. "Vond je het lekker?" vroeg ze me. Nog steeds een beetje van de wereld knikte ik. Ze glimlachte en kuste me weer. "Morgen weer?" vroeg ze weer. "Oh, zeker weten!" zei ik en kuste haar weer.

05:35 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-02-10

Mijn foto

 

Ik lees net dat Ron besloten heeft mijn foto niet te plaatsen. Jammer dat ie er zo over denkt. Ik was eigenlijk wel benieuwd naar de reacties. Ik plaats hem dus maar zelf.

In ruil daarvoor zou ik het leuk vinden als de dames mijn enquette invullen, zie vorige post.

Alvast bedankt!

Jeroen


Afb001k

17:03 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

02-02-10

Een enquette

 

Dag lieve lezeressen!

Ik weet niet hoeveel vrouwen mijn verhaaltjes lezen, maar ik wil jullie wat vragen, naar aanleiding van meerdere discussies met mijn vrouw. Niet iedereen reageert op mijn fantasieen (en dat hoeft ook niet), maar ik wil jullie vragen nu wel te reageren. Je kunt reageren door op de MAIL MIJ knop te klikken, of bij "Reacties" je antwoord achter te laten. Mocht je me mailen, je mail blijft bij mij. Ik ga er niets van publiceren, het is puur voor mijn "onderzoekje" :-)

Even wat uitleg. De trouwe lezer weet waarschijnlijk wel dat het met de erotiek bij mij thuis niet zo wil vlotten. Mijn vrouw en ik hebben regelmatig discussies over wat 'normaal' is voor vrouwen bij erotiek, waar ze wel van houden, waar ze niet van houden. Volgens mijn vrouw is de gemiddelde vrouw totaal niet gediend van wat mannen graag hebben. Ik geloof dat niet zo en kwam op het idee dat maar eens aan jullie te vragen Grote kans dat jullie allemaal een hoger dan gemiddeld libido hebben (anders kom je niet op deze site) en anders in elkaar steken als mijn vrouw. Maar ik wil het toch graag van jullie weten. Ik kan de antwoorden ook niet gebruiken in de discussies met mijn vrouw, dan vraagt ze meteen hoe ik dat weet. :-) Maar ik ben gewoon nieuwsgierig hoe dit bij jullie leeft.
Aan de vragen kunnen jullie wel zien op welk niveau de discussie bij mij thuis zich afspeelt :-(

Alvast bedankt voor jullie bijdrage!

xxx

Jeroen


Goed, daar gaan we:

1. Vind je het zelf leuk om er kleding te dragen die je liefde graag ziet, of doe je dit alleen om hem te plezieren?
2. Vind je het leuk om uitdagend of zelfs sexy gekleed te gaan? Ook buitenshuis, in bv restaurant? Kun je een voorbeeld geven van uitdagende of sexy kleding die je dan draagt?
3. En gekoppeld aan deze vraag: vind je het leuk als je bekeken wordt als je leuk/sexy/opwindend gekleed gaat?
4. Vind je het leuk jezelf mooi te maken, bv make-up? Doe je dit voor jezelf of voor je man/vriend/minnaar?
5. Vind je het zelf leuk om rokjes en jurkjes te dragen? Ook als dat wat minder prettig is, bv in de winter of op de fiets?
6. Vind je het zelf leuk om opwindende lingerie te dragen? Stay-ups? String? Of anders? Bij wat voor soort lingerie haak je af?
7. Vind je het zelf leuk om schoenen of laarzen met hogere hakken (>5 cm) te dragen? Kun je er lang op lopen? Zijn je voeten dan pijnlijk?
8. Zou je de bovenstaande kleding (rokjes, jurkjes, mooie lingerie, schoenen met hakken) ook tijdens dagelijkse dingen dragen, bv boodschappen doen, met familie bezig zijn, op je werk, etc?
9. Vind je rokjes/jurkjes, opwindende lingerie en schoenen/laarzen met hakken praktisch? Zo nee, vind je dat lastig?
10. Vind je het leuk om het initiatief te nemen voor een vrijpartij?
11. Vind je het leuk om naar porno te kijken bv op DVD of internet? Alleen? Samen?


 

 

20:44 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |