10-02-10

Sophie

Even vooraf: Ik wil alle dames die mijn enquete hebben ingevuld hartelijk danken! Jullie antwoorden, zo ongeveer allemaal eender, bevestigen wat ik al dacht. Als dank voor jullie moeite niet een maar twee fantasieetjes. Enjoy!


Via een dating site leerde ik een jonge moeder kennen, Annabel. Haar profiel beschreef haar als een eenzame maar geile vrouw, een dodelijk combinatie. Ze wilde graag aandacht en genieten. Ik had haar een mailtje gestuurd en kreeg vrij snel antwoord.
Ze beschreef dat ze getrouwd was en dat haar man voor zijn werk vaak voor langere tijd in het buitenland was. Ze voelde zich veel alleen, vooral als de kinderen naar school waren of lagen te slapen en wilde wel eens wat aandacht.

Onze mailtjes waren stomend heet, ze liet er absoluut geen gras over groeien. Na een week stelde ze voor om elkaar te ontmoeten. Ik voelde de erotische spanning en verlangde naar een fijne middag met deze geile en wellustige vrouw. We spraken af bij een van der Valk hotel ergens tussen onze woonplaatsen. De rit er naar toe had ik mijn aandacht niet echt bij het verkeer. Ik fantaseerde alvast vooruit over wat ik dadelijk zou gaan beleven. Ze had geschreven dat ze voor veel in was en dat ze niet snel voldaan was. Dat wilde ik wel eens meemaken.

Ik parkeerde en deed de auto op slot. We hadden afgesproken dat ik haar zou ontmoeten in het restaurant. Ze beschreef welke kleding ze zou dragen en dat ze koffie zou drinken. Na even wat kletsen zouden we samen een hotelkamer nemen. Met kloppend hart liep ik het restaurant binnen. Opeens bleef ik aan de grond genageld. Aan het tweede tafeltje zat Sophie, de vrouw van een collega van me! Ze kreeg net haar koffie van de serveerster. Jezus, dit ging helemaal mis! Ik kon hier niet naar binnen! Omdat Sophie net haar koffie kreeg, had ze me nog niet gezien. Ik draaide me zo onopvallend mogelijk om en liep zo rustig als ik kon het restaurant weer uit.

Shit! Wat nu? Ik kon daar echt niet naar binnen zo lang zij daar zat! Na wat heen en weer drentelen in de lobby besloot ik Annabel te sms-en. Misschien dat we buiten het restaurant konden ontmoeten. Ik sms-te "Zit vrouw van collega in rest. Kan niet naar binnen. Kunnen we buiten ontmoeten? Ik sta in zijgang lobby, bij schoenpoetsmachine, om de hoek. X". Ik ging om de hoek staan, uit het zicht en hield de gsm in mijn hand. Wachten. Er kwam geen antwoord. Shit! Liet ze me nu ook nog eens zitten? Dan moest er bij haar ook iets gebeurd zijn. Ik staarde naar het schermpje en dwong dat ding te piepen.

"Heeee Jeroen!" riep Sophie uit, ze stond vlak voor me. Ik schrok me te pletter! Het "Jeroen" sprak ze een beetje nadrukkelijk uit. Ik was te geschrokken om te beseffen dat Sophie mijn dating naam kende. Ik liep rood aan en begon te stamelen "He.... oh hallo, ja... uh hoe is het?". Toen begon het kwartje te vallen: Sophie was mijn date! Jeee-zus! Ik had een date met de vrouw van een collega! Ik schaamde me en ook Sophie voelde zich niet gemakkelijk. "Tja... " begon ze, "ik geloof dat wij een date hebben, toch?". Ik keek afwisselend naar de grond en naar haar. "Ja, uh... inderdaad, daar lijkt het wel op he?.... Of uh, wil je maar stoppen?" vroeg ik haar. Nu konden we nog allebei met wat schaamte naar huis en zou er verder niemand van weten.

"Wil je dat?" vroeg ze me. Ze keek me nu vol aan. "Ik bedoel, we hebben toch met elkaar afgesproken hier. Uh, we wilden toch... uh... samen zijn? Laten we gewoon kijken hoe het gaat, of niet?" zei ze, al wat hersteld van de schrik. Ik realiseerde me dat ze gelijk had. Of we nu wel of niet samen zouden zijn, niemand wist er van. We hadden hier allebei een weeklang naar uitgekeken, dus waarom zouden we dat hier nu eindigen? "Ok, laten we dan ... ja, Ok...." zei ik. "Laten we eerst maar wat drinken, om wat te bekomen van de schrik" stelde ze voor. In het restaurant namen we allebei een koffie.

Ik bekeek haar nu eens uitgebreid en mijn opwinding kwam nu in volle hevigheid terug. Sophie was een heerlijke meid. Van personeelsuitstapjes wist ik dat ze een gangmaker was, een wildebras. Ze was vrolijk en leefde zich graag uit op de dansvloer. Ik vond haar ook mooi. Ze was naturel, bijna geen make-up, maar alles aan haar klopte. Licht bruin haar tot op haar schouders. Leuke kleding. En raar dat ik dat niet eerder had gezien: haar kleding klopte met wat ze in het mailtje had gezet. Warschijnlijk door de schok van herkenning.

Ze legde haar hand op die van mij. "Je weet nu waarom ik date: Jan is nooit thuis!" zei ze. Dat klopte: mijn collega Jan is heel veel voor de firma weg. Wij collega's vroegen ons inderdaad wel eens af of ie dat thuis wel kon maken, maar kennelijk had Sophie er haar eigen oplossing voor bedacht. Toen ik haar dat zei, vertelde ze dat ze inderdaad wel eens aan Jan vroeg of het niet wat minder kon. Jan vond van niet. "Maar jij?" vroeg ze, "Waarom date jij?". Sophie kende mijn vrouw natuurlijk ook en vroeg zich af wat er mis was met 'ons'. Ik vertelde dat onze verwachtingen van erotiek en sex nogal uit elkaar lagen. Dat leek ze te begrijpen.

We keken elkaar aan en zagen het verlangen naar elkaar groeien. "Wil je nog?" vroeg ze. "Ik wel!" antwoordde ik ferm. Ze glimlachte om zulke vastberadenheid en stond op. Ik stond ook op en samen liepen we naar de hotelreceptie. We betaalden, en even later liepen we naar onze kamer. Ze stak haar arm door die van mij heen en gearmd liepen we verder. Ze keek me aan en opeens voelde ik een groot verlangen haar nu te kussen. Haar ogen keken me groot terug aan en ik bracht mijn gezicht dichtbij. Haar lippen openden zich en ik kuste haar teder en zacht. Ze sloot haar ogen en genoot. Ik deed het zelfde. Zalig! Ik wilde dit niet stoppen, ik wilde deze lippen voorlopig op die van mijn hebben.

Een minuut lang genoten we van elkaars lippen en hielden we elkaar vast. Toen we loslieten keken we elkaar genieten aan. "Hmmmm," zei ze, "dit wordt heerlijk, dat weet ik zeker!". "Zeker weten!" antwoordde ik. We liepen nog wat verder en vonden onze kamer. Eenmaal binnen weer kussen. Nu sloegen we onze armen om elkaar heen. "Ik verlang naar je!" fluisterde ze intens. Haar fonkelende ogen maakten duidelijk dat ze dit meende. "Ik verlang ook naar jou! Weet je dat ik je altijd graag zag op personeelsuitjes, jij bent altijd zo .... zo.... ", ik kon het juiste woord niet vinden, "zo uhh... hot! Jij bent een vrouw die ik graag om me heen heb."

Tijdens het kussen verkenden onze handen elkaars lichamen en ik ontdekte haar heerlijke stevige billen. Ik streelde ze, kneedde ze en genot van haar reactie, ze drukte haar heupen stevig tegen de bult mijn broek. Tegelijkertijd tongden we heerlijk. Haar lippen tintelden op die van mij. Mijn handen vonden ook haar borsten, tenminste de zijkant ervan. Heerlijk zacht, maar ook hier lekker stevig. Haar hand vond de bult in mijn broek en probeerde die plat te duwen. Mmmmmm, lekker zeg!

Ik wilde haar uitkleden, maar toch voelde ik wat remmingen. Ze was wel de vrouw van een collega, tenslotte. Ze nam mijn remmingen weg door me aan te moedigen: "Wil je me uitkleden, heerlijke vent? Ik wil naakt in je armen zijn!" Meer aanmoediging had ik niet nodig en voordat ik het wist had ik haar topje uitgedaan. Daarna haar rokje en even later stond ze in een mooi zwart setje met veel kant voor me. Een beetje uitdagend vroeg ze me "En? Hoe vind je me?" Ze draaide zich voor me om, en bewoog haar heupen verleidelijk." Ik slikte en besefte dat dit toch echt ging gebeuren. Sophie trok mijn shirt uit en maakte mijn broek los. Bevrijd van knellende kledingstukken drukte mijn dikke pik mijn onderbroek naar voren.

Ongegeneerd liet Sophie haar hand in mijn broek glijden en nam mijn pik in haar hand. "Owwwhhhhhh" uitte ik, en genoot van de warmte van haar hand. "Vind je dat lekker?" vroeg ze overbodig. "Oh jaaaaaah" antwoordde ik en Sophie liet haar hand me gek maken. "Wacht even..." zei ze en ze trok mijn onderbroek uit. Mijn paal danste naar buiten en de voorhuid trok al wat naar achteren. Ik stond nu geheel naakt voor haar. "Kleed jij me uit, of zal ik het zelf doen?" vroeg ze me. Ik kwam dichterbij en maakte de sluiting van haar BH op de rug los. Ik moest daarvoor vlak voor haar staan en Sophie maakte gebruik van de kans en nam mijn paal opnieuw in haar warme handen te nemen. Haar BH gleed naar beneden en ik bewonderde haar borstjes, met kleine harde tepeltjes. Haar borsten trilden onder haar bewegingen.

Ze kuste me en fluisterde dat ik haar slipje ook uit moest doen. Daarbij keek ze verlangend naar me op. Ik kuste haar eerst en genoot weer van die zachte lippen. Ik boog me voorover en trok het kleine zwarte tangaatje naar beneden. Een klein driehoekje schaamhaar stond boven haar verder gladgeschoren kutje. Ik kon zien dat haar schaamlipjes gezwollen waren. Ik streelde haar zachte buik en genoot van haar prachtige lichaam. Ik ging weer rechtop staan en keek haar aan. Ze sloeg haar armen om me heen, hield haar hoofd schuin en keek me aan. Ze vroeg me of ik zin had om met haar te vrijen. "Dat lijkt me fantastisch!" zei ik en sloeg ook mijn armen om haar heen. Al kussend en strelend liepen we samen naar het bed. Ze kroop op bed en ging op haar rug liggen.

Ik zat naast haar en bekeek haar mooie lijf weer. Ik verlangde naar haar en streelde haar buik. Ze deed haar benen uit elkaar en strekte haar arm naar me uit. "Kom je? Ik heb zin in je..." zei ze. Ik kroop ook op bed en ging over haar benen heen zitten. "Mmmmm, ik kan maar niet genoeg krijgen van naar je kijken" zei ik, terwijl ik voorover ging hangen. Ze sloeg haar armen om me heen en we kusten zacht. Ik streelde haar borsten, en Sophie sloot haar ogen. "Dat is lekker!" zei ze, "ja streel mijn borsten, verwen mijn tepels. Daar maak je me heerlijk gek mee!". Ik voldeed graag aan haar verzoek, ze had lekkere zachte borsten. Stevig, maar zacht. Haar tepels waren hard. "Kom je in me?" vroeg ze. Een verzoek dat ik maar al te graag voldeed.

Ik ging languit op haar liggen en Sophie deed haar benen uit elkaar. Ik manouvreerde mezelf zo dat mijn inmiddels ontblote eikel tegen haar natte gezwollen schaamlippen wreef. "Ohhhhhhhh" zuchtte Sophie. Op het moment dat mijn eikel bij haar opening was, drukte ik naar binnen. Ze trok haar buik in, en mijn paal gleed in een beweging diep in haar natte kut. God wat zalig! We kreunden allebei en wisten dat dit een waanzinnig fijne middag ging worden. Ze omhelzde me stevig en ik ging helemaal op haar liggen. We kusten en genoten van dit gevoel, zo heel intiem met elkaar te zijn. Al gauw begonnen we ritmisch te bewegen en kreunde we omdat we eindelijk met elkaar konden genieten. Haar kut was zalig vochtig, warm en glad, alle ingredienten voor heerlijk sex waren aanwezig.

Ritmisch neukend, snel, langzaam, diep, alleen voorin, hard, zacht. Sophie genoot en gaf zich helemaal over aan dit pure genot. Ze kronkelde en gedroeg zich heerlijk geil. Daarmee wond ze me mateloos op. We hadden beiden het gevoel dat we een hele lange middag van elkaar konden genieten, en gaven ons over aan elkaar. De warmte tussen onze lijven, het heerlijke intieme dreef ons tot ongekende hoogte. Het orgasme kwam dan ook langzaam aanzetten en we verwelkomden het met onze armen om elkaar. Ik keek haar in haar ogen toen ze kwam en zag haar heerlijk geile ogen. Ik wou dat ik er een foto van had kunnen maken!

We ondergingen ons hoogtepunt en lieten ons in elkaar armen vallen. We bekeken elkaar, en lagen wat bij te komen. Mijn pik werd slapper en werd uit haar kut geduwd. Oh man, wat intens. Het duurde een paar minuten voordat we wat bijgekomen waren en al die tijd zeiden we niets maar keken we des te meer. Ik vond Sophie een heerlijke mooie vrouw en was blij dat we elkaar deze middag hadden kunnen treffen. Ze zei "Man, wat is dat fijn! Ik zou jou best eens vaker willen zien!". Zo'n compliment wil je als man graag hebben.

We kletsten wat met elkaar en kwamen ook over mijn collega te praten. Sophie vroeg me of ik er geen probleem mee had om haar te zien en neuken, terwijl we collega's waren. Ik stelde de tegenvraag of zij er geen moeite mee had met een collega van haar man te neuken, en lachte. "Tja, ik denk dat het antwoord voor ons beide het zelfde is: nee, ik heb er geen moeite mee..." zei ze. Ik beaamde dat, "Gelukkig is ie vaak op reis".

We bleven naar elkaar kijken, en ik streelde haar. Ik vond haar echt mooi en wilde haar graag verwennen. Ik zag haar graag genieten. Ik streelde haar buik en borsten en vroeg of ze dat fijn vond. "Hmmmm, ja, ga nog maar even door!" zei ze met een glimlach. Ik vroeg haar te gaan liggen en begon haar te beminnen. Ik kuste en streelde haar overal, verkende haar lichaam. Wat had ze een zachte huid! We kusten elkaar regelmatig en langzamerhand begon ik richting schaamstreek te gaan. Mijn handen namen de binnenkant van haar bovenbenen voor hun rekening en ik zag haar genieten. Met ondertussen een voor mij zo'n geile aanblik: ik zag mijn zaad tussen haar schaamlippen uitlopen.

Ik ging tussen haar benen liggen en begon haar schaamstreek te kussen. Al gauw likte ik haar schaamlippen, clitje en venusheuvel. Mijn vingers onderzochten de binnenkant van haar kutje. Ik vond de g-spot en gebruikt mijn wijsvingers om haar te verwennen. Mijn tond deed haar clit. Ze legde een hand op mijn hoofd en stuurde mijn tong zo naar de plek waar ze hem wilde hebben. Ik likte zacht maar snel. Dit werd te veel voor haar. Ze kromde haar rug en zoog de lucht schokkend tussen haar tanden door naar binnen. Om die even later met een snelle stoot weer uit te blazen. Tegen al deze verwennerij was ze niet opgewassen en Sophie bereikte een heftig maar kort orgasme. Ik ging naast haar liggen en keek hoe ze weer bij kwam. Haar ogen waren werkelijk heel mooi als ze klaarkwam. Om haar dan bij te zien komen, dat was echt heel mooi.

Weer zacht en teder strelen, kussen, liefhebben. Na een tijdje kwam Sophie rechtop zitten. Ze streelde mij en duwde me op mijn rug. "Nu jij" zei ze. Haar zachte handen gleden over mijn borstkas. Haar mooie borsten hingen wat naar beneden, wat een mooi gezicht. Elke beweging die ze maakte lieten haar borsten trillen. Ik nam ze in mijn handen en streelden ze zacht. "Je hebt mooie borsten, ze bewegen zo mooi" zei ik. "Dank je wel, ik ben er zelf ook best tevreden mee" zei ze lachend. We keken elkaar aan en kusten wat. Ondertussen gleden haar handen richting mijn paal.

Half stijf nam ze hem in haar handen en streelde hem. Dat was lekker en ik begon weer naar haar te verlangen. Ze leek dat ook te voelen en begon al kussend naar mijn paal te bewegen. Ze kuste me overal rondom mijn pik, en zelfs dat zorgde voor veel genot. Ik kon niet wachten totdat ze hem in haar mond zou nemen. Gelukkig liet ze me niet al te lang wachten, met een hap verdween mijn eikel in haar mond. Ik hapte ook, maar dan naar adem. Zo lekker nat en warm! Haar tong begon mijn eikel te verkennen. Heerlijk.

En toen begon ze er ook nog aan te zuigen en af te trekken. "Owwwwhhhhh!" kreunde ik, dit was echt zalig! Liefdevol schonk Sophie me zulk heerlijk genot. Ik wist niet hoe ik het had. Deze meid kon waanzinnig lekker pijpen. Een hand streelde mijn ballen, of kneedde ze, de andere trok me af. De voorhuid schoof telkens over het randje van mijn eikel, dat dan meteen weer door haar lippen werd verwend. God, wat heerlijk! Het ritme was precies goed, en ik voelde mijn paal glashard worden. Mijn god, ik stoomde recht op een orgasme af.

Ze keek me strak aan, haar lippen om mijn eikel, met holle wangetjes. Dit werd teveel voor me, ik wilde nu met alle geweld klaarkomen. Ik wilde mijn zaad in haar mond spuiten. Ik voelde mijn ballen zwellen en de druk in mijn lendenen toenemen. Mijn heupen begonnen te schokken en al zuigend verliet wat stroompjes zaad mijn eikel. Intens genot. Ik kreunde luid en draaide mijn hoofd van links naar rechts. Ik was totaal van de wereld, en voelde dat ik op het randje van intens genot en pijn balanceerde. Maar Sophie wist me precies op dat heerlijk randje te houden. Ze bouwde langzaam af, en zorgde er voor dat het niet pijnlijk werd, maar het genot zo lang mogelijk aanhield.

Ik had wel even nodig om bij te komen. Sophie liet me liggen en keek op me neer. Ik keek haar zonder iets te zeggen aan en dacht eigenlijk helemaal niks. Ik was aan het bijkomen. Mijn god, wat kon deze vrouw lekker pijpen!
Wat later lagen we naakt in elkaars armen. We keken elkaar aan en wisten dat we dit veel vaker gingen doen. We zouden hier ongetwijfeld aan verslaafd raken...

05:41 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.