20-01-10

Minifantasie 2

Sinds het uurtje dat we samen bij haar thuis hadden doorgebracht, keek ik met andere ogen naar haar. Als ze over de afdeling liep, dan maakte ze me gek met haar kont. Ik wist wat voor heerlijks er onder haar kleding zat en wat ze er mee kon doen. Ze wist dat en genoot er ook van, dat had ze me verteld.

Als ze langs liep dan keek ze me met een blik vol geile verstandhouding aan en ze wist dat ze daarmee iets bij me los maakte. En hard maakte. Laatst troffen we elkaar bij de koffiemachine. Deze staat in een apart kamertje. Ik stond koffie te tappen en ze kwam net binnenlopen. "Hoi!" zei ze, de standaard begroeting als je iemand op de gang of bij de koffiemachine tegen komt. Ze keek rond in de kamer, zag niemand en draaide zich zo dat ze vlak voor me stond.

"Zeg, weet je waar ik net aan dacht?" vroeg ze me, met geile ogen. Ik kon wel bedenken wat ze dat, maar zei haar "Nou, vertel eens...". "Ik dacht aan ons uurtje vorige week" zei ze, "aan hoe lekker ik dat vond. Ik heb er de hele week nog aan lopen denken...". "Ja?" vroeg ik, stiekem een beetje trots op mezelf. "Zeker weten! Het was heerlijk en ik zou het zo weer willen doen. Ik zou het zelfs nu willen doen met je..." zei ze me uitnodigend.

Ik dacht even na. Ik had het inderdaad ook fijn gehad en telkens als ze langs liep zag ik in gedachte hoe ze op me zat en me bereed. Mijn pik roerde zich dan. En nu vroeg ze me direct op de man af om dat even te herhalen. "Yes!" schreeuwde mijn lijf, "Maar waar?" vroeg mijn hoofd. "Lijkt me leuk, maar hoe gaan we dat doen?" vroeg ik haar. "Nou.... ken je het archief op de 4e verdieping?" antwoordde ze.

De 4e verdieping was tijdens de laatste reorganisatie-ronde gesloten, alleen een archief zat er nog. De kantoormeubels stonden er ook nog, te wachten op betere tijden. Ik zag mogelijkheden, maar ook gevaren. "Kan dat op slot?" vroeg ik haar. Ze glimlachte "Ja, er zit een sleutel op de deur, en als we daar binnen zijn, dan doen we deur met de sleutel aan de binnenkant op slot." Nog wat vragen waar ze meteen een antwoord op wist. Ze had hier duidelijke over nagedacht... "Ok," zei ik, "nu?". "Over een kwartier ben ik daar, ok?", antwoordde ze. Ik ging akkoord en liep met mijn espresso terug naar mijn afdeling.

Na een minuut of 10 ging ik op weg naar de lege 4e verdieping. Onder mijn arm een paar nutteloze ordners. Via het trappenhuis, daar liep toch nooit iemand. Op de 4e liep ik omzichtig naar het archief en keek onopvallend om me heen. Niemand te zien. De sleutel zat niet in het slot, dus was ze al binnen vermoedde ik. Dat was inderdaad zo. Ik ging naar binnen en zag dat ze in een stelling iets aan het zoeken was, zogenaamd dan. Ik deed de deur dicht en draaide de sleutel om. We waren alleen...

Ze kwam voor me staan en kuste me meteen op mijn mond. Lekker zacht. Ze was een beetje opgemaakt, voor het werk. Onze kussen gingen over in tongen en ze sloeg haar armen om me heen. Ik die van mij om haar, alhoewel ze een kop kleiner was als ik. Zo stonden we elkaar op te geilen. Ze drukte zich tegen me aan, ik voelde haar borstjes tegen me aan drukken. En ik weet zeker dat zij mijn harde paal in mijn broek kon voelen.

Ze liet me los en zei "Kom eens mee...", waarna ze verder het archief in liep. Langs een paar stelling kasten stond helemaal achterin een tafel met wat dozen erop. Ze schoof er een paar aan de kant. "Hier hebben we wat meer privacy" zei ze. Nu was de deur al op slot, maar hier achterin was het toch wel wat intiemer, ook al was het een en al functioneel hier: TL-licht, kasten en tafels.

Ze maakte mijn broek los en liet hem zakken. Meteen liet ze haar hand in mijn onderbroek glijden en pakte mijn stijve paal. "Zo, je hebt er zin in!" zei ze. "Ik wel," zei ik, "jij toch ook?" "Oh ja! " antwoordde ze, "ik sta geil, mijn kut druipt gewoon!". Ze trok mijn onderbroek omlaag en zei me te gaan liggen op de tafel. Ze duwde mijn benen wat uit elkaar en kwam tussen mijn benen staan.

Ze boog zich voorover en nam mijn eikel in haar mond. "Ohhhhhhh" stootte ik uit. Heerlijk, zo ineens meteen helemaal in haar warme en natte mond! Haar tong bewerkte mijn eikel teder en haar wangen stonden hol. Zalig gewoon. Ritmisch bewoog ze haar hoofd omhoog en omlaag en trok ze me ook nog eens af. God, wat wist ze me wild te krijgen.... Mijn pik klopte onder haar genot.

Met haar andere hand maakte ze haar rokje los, dat langs haar benen omlaag zakte. Ik keek naar blote benen en... haar behaarde kutje. Geen slipje aan, dacht ik nog. Haar hand gleed tussen haar benen en begon haar kutje te verwennen. De aanblik, een vrouw die gebogen over mijn paal staat te pijpen, terwijl ze haar kutje, dat net onder haar truitje uitkomt, aan het verwennen is, maakte me helemaal wild!

Dat had ze zelf ook door en voordat ik helemaal ging, stopte ze met haar fantastische werk. "Nu ik," zei ze hees, en gebaarde dat ik van de tafel af moest. Eenmaal er van af, ging ze op haar rug op de tafel liggen. Ze spreidde haar benen helemaal en bood me een fantastisch gezicht. Haar roze kutje stond een beetje open, gezwollen schaamlippen waren vochtig en een driehoekje schaamhaar erboven. Ik zag het roze clitje boven haar lipjes.

Ik knielde met nog steeds stijve pik voor haar en viel aan op haar hete kut. Drijfnat was ze van binnen. Ik likte haar lippen en daarna de binnenkant van haar kut. Ze sidderde en hield haar adem in. Ik gebruikte mijn tong om haar te neuken en kwam tenslotte op haar genotsknopje. Ik likte het stevig en liet haar kronkelen. Daarna kwamen mijn vingers om haar diep in haar kletsnatte kutje extra te verwennen. Dat alles sopte heerlijk en ik merkte dat ze het fijner kreeg. Wat zou het heerlijk zijn haar hier te laten komen. Ik besloot er voor te gaan en deed er een tandje bij. Letterlijk, want ik beet in haar clit. Likken, vingeren, bijten, strelen, dit alles zorgde ervoor dat ze hard op weg ging naar de top van de berg. Met een grote diepe zucht haalde ze adem en kromde haar rug. Ik zag haar wangen rood worden en liet haar van binnen uitrazen.

Ik ging staan en keek naar mijn harde paal, waar aan het puntje van de eikel een druppel voorvocht hing. Eigenlijk wilde ik haar nu neuken. Ze lag er prima voor: op haar rug, wijdbeens en supergeil. Ze lag nog met gesloten ogen na te hijgen. Ik richtte mijn eikel op de opening tussen haar schaamlippen en duwde mijn eikel en pik in één keer diep in haar. Weer kromde ze haar rug en kreunde. Maar meteen besefte ze wat er ging gebeuren en gaf ze zich helemaal.

Ze opende zich nog wat en ontving me met veel genoegen. Elke stoot beantwoordde ze me een tegenbeweging waardoor we samen heerlijk genoten. Zo op haar neerkijken was erg opwindend, zij keek me wellustig aan. Haar ogen zeiden me vooral door te gaan, en niet te zuinig te zijn. Heftig pompend gleed mijn glimmend pik in haar sappige kut heen en weer. We kreunden allebei en genoten van het tintelende gevoel tussen ons in.

Ik voelde mijn orgasme naderen en wilde dat zij dat ook had. Ik probeerde het wat te rekken, en hoopte maar dat zij zou kunnen mee komen. Ik kreunde zacht en ramde in haar, tot achter in het kut. Ze kneep in haar eigen borsten, ook al waren die niet te zien onder haar truitje. Het was fantastisch haar te zien genieten en dat alles maakte dat ik hard op weg was om te gaan komen. Ik wist dat ik het niet meer ging houden. Ja! Ja! Met schokken in mijn onderlijf voelde ik de klodders zaad eruit spuiten. Ik kwam in haar kut, god wat zalig!

Ik voelde me meteen schuldig dat ik haar niet had laten komen, terwijl ze er zo dichtbij was. Ik wilde haar perse laten genieten. Dus weer op mijn knieen en weer met vingers en tong in de weer. Ik likte en likte en vingerde er op los. Door het vingeren kwam mijn eigen zaad weer uit haar kutje stromen, en genietend likte ik het zelf op. Ik heb daar geen probleem mee en vind het heerlijk geil. Kennelijk was dit voor haar het punt om te gaan komen. Haar lichaam kromde zich weer en dit keer kwam ze in stilte.

Nadat we allebei wat waren bijgekomen kleedden we ons aan. Voorzichtig deden we de sleutel van de deur. Zij sloop eerst naar buiten, maar niet nadat we nog even gekust hadden. "Dank je wel!" fluisterde ze, "het was heerlijk!". En weg was ze. Een minuut later ging ik ook terug naar mijn afdeling.

21:15 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

18-01-10

Minifantasie 1

Ze was een collega, secretaresse, rond de 35 jaar en stevig gevuld. Ik denk dat ze zelf niet echt tevreden was met haar omvang, maar wat doe je er aan he? Golvend zwart haar tot op haar net boven haar schouders. Een beetje papperig gezicht. Maar ze had toch wel iets moois over zicht, een onbevangen jeugdigheid. Ze droeg regelmatig rokjes en ik moet zeggen dat ik graag haar nakeek. Haar grote kont trok telkens weer mijn aandacht.

Een tijdje geleden kwam ze naar me toe. "Jij weet nogal veel van computers, he?" vroeg ze. De standaard manier om iemand te laten weten dat je iets voor ze moet doen. Ik beantwoord die vraag altijd met "Ja, inderdaad nogal veel". Ik lachte er bij, om aan te geven dat ik het niet meende. "Wat voor probleem heb je?" vroeg ik haar. "Nou, wij hebben thuis een nieuwe printer gekocht en die krijgen we niet aan de gang...". Ah, een prive probleem dus. Ik liet haar haar verhaal doen, maar ik vermoedde dat ik dit niet kon verhelpen door wat uit te leggen. Wilde dit opgelost moeten worden, dan moest ik dat terplekke bekijken. "Nou," zei ik, "ik zou dat zelf eens moeten bekijken. Het is nogal complex omdat uit te gaan leggen."

"Ja, dat had ik mijn man ook al verteld, die kwam er zelf niet uit. Maar ik zei hem dat jij ons misschien kon vertellen wat ie moest doen". Ik antwoordde dat ik het eigenlijk een beetje afhing van de foutmeldingen op het scherm wat de volgende stap moest worden, en dat haar man daar waarschijnlijk niet zo maar uitkwam. Ze aarzelde even en stelde toen haar vraag: "Oh... uh... zou jij een keer bij ons kunnen komen kijken?... als je tijd hebt?" Ze wist dat ik dichtbij woonde, vandaar haar vraag.

"Oh ja, ik kan wel een keer komen kijken. Ik kan morgenmiddag wel even langskomen. Of moet je dan werken?" vroeg ik haar. "Nee, dan ben ik thuis." zei ze weer. We spraken af dat ik tegen 3 uur bij haar zou zijn. Daarna werkte ik weer verder.

De volgende dag tegen 3 uur belde ik bij haar aan. Na een tijdje deed ze open. "Haiiii" begroette ze me enthousiast. Omdat ze 3 kinderen had vermoedde ik dat ze haar kroost om zich heen zou hebben, maar dat was niet het geval. Ze leek mijn gedachte te raden want ze zei "mijn kinderen zijn bij de oppas". Ik vroeg haar of ze vaak naar de oppas gingen en ze begon te praten. Haar antwoorden hoorde ik eigenlijk niet meer, want ik stond naar haar te kijken.

Weer had ze een spijkerrokje aan met zwarte platte laarzen eronder. Een stukje van een panty zag ik ook. Daarboven een wijde paarse trui en een paars sjaaltje om haar hals. Ze had een zweem van paarse oogschaduw op met glitters erin. Dat zag er echt leuk uit. Haar ogen spraken echt. Ik keek haar de hele tijd aan. Ze babbelde en babbelde maar. Ze lachte, ze keek mij aan en op een of andere manier verdronk ik in haar ogen. Ze kwam dichterbij staan en ik bleef haar aankijken. Als ik niet naar haar gezicht keek, dan keek ik naar haar vormen. Ze had kleine borsten.

Ze kwam nog dichterbij en stopte met praten. Ik keek haar weer aan, onderzoekend dit keer. Op dat moment drukte ze haar lippen op die van mij. Zacht. Warm. Tintelend. Ze liet mijn mond los en keek me aan. Beiden waren we stil. Haar ogen vroegen om meer. Kennelijk die van mij ook, want opnieuw kuste ze me. Dit keer met gesloten ogen. Ik voelde hoe ze haar handen op mijn zij legde. Mmmmm, dit was lekker. Weer keken we elkaar aan. Ze deed een stap achteruit. "Vind je dat fijn?" vroeg ze me met zachte warme stem. Ik antwoord met zachte schorre stem "Ja, heerlijk!".

"Ik ook!", zei ze en weer kusten we elkaar. Haar lippen waren heerlijk zacht en uitnodigend. We tongden voorzichtig en genoten allebei met gesloten ogen. Toen ze me los liet vroeg ze op intieme toon "Zullen we naar boven gaan?". "Ja graag" antwoordde ik haar. Ze kuste me nog eens en pakte mijn hand. "Kom maar mee". Ik liep achter haar de trap op. In een roes keek ik naar haar massieve kont, die voor me de trap op wiegde.

Eenmaal op haar slaapkamer sloeg ze haar armen om me heen en drukte zich tegen me aan. We kusten elkaar weer en ze fluisterde "Ik wil je!" in mijn oor. Mijn paal was al flink aan het groeien en ik wilde haar net zo! Om haar woorden kracht bij te zetten deed ze haar rokje aan de achterkant los, het viel naar beneden rond haar laarzen. Mijn adem stokte. Ze droeg stay-ups. Wauw! Dat zag er verrukkelijk uit! Daarboven een zwart transperant slipje. Ze stapte uit haar rokje en kwam weer bij me. "Vind je dit mooi?" vroeg ze me, me verleidelijk aankijkend. "Super mooi" zei ik.

Ze kwam weer dichterbij en kuste me opnieuw. Ik streelde haar massieve kont in dat mooie broekje. Ik werd heet en dat zag ze. "Ik zal je broek uit doen" zei ze, meteen de daad bij het woord voegend. Mijn broek zakte ook op mijn enkels. Ik deed zelf snel mijn schoenen en kousen uit. In de tussentijd trok zij haar truitje uit en werd het bijbehorende zwarte BHtje zichtbaar. Het sjaaltje ging uit en ze kwam weer bij mij. "De rest ook, kerel!" zei ze, en ze trok mijn hemd uit. Alleen nog in mijn onderbroek - met flinke bult - stond ik daar. Net als zij trouwens alleen in ondergoed.

"Nu het laatste" zei ze en met een snelle handeling viel haar BH van haar borsten. Verukkelijke borsten mag ik wel zeggen. En terwijl ik stond te staren, deed ze haar slipje omlaag om een licht behaard kutje te laten zien. Daar stond ze voor me, laarzen en stay-ups en verder niks. "Jij ook alles uit" commandeerde ze, en trok zelf mijn broekje uit. Daar stond ik, met stijve paal recht voor uit. Toch wat ongemakkelijk. Dit ging wel heel erg snel...

"Kom!" zei ze, "kom hier liggen" Ze wees op het bed. Ik ging op bed liggen, op mijn rug. Meteen kwam ze naast me zitten en kuste me. Ik voelde hoe ze haar zachte handen over mijn buik liet glijden. Meteen gleden ze naar mijn stijve paal. Met soepele hand nam ze mijn paal vast en begon hem te rukken. Heerlijk! Dit was zalig.
"Oh man wat heb ik zin in je! Zoals jij naar me kijkt! Als ik je voorbij loop dan voel ik je ogen en hoe ze me helemaal uitkleden. Dat maakt me zooo geil! Weet je dat ik me regelmatig even ga vingeren op de WC als ik je naar me heb zien kijken?"
Nee, dat wist ik niet. Maar het maakte me rete-geil!

Dat had ze door en van kussen gingen ze naadloos op mijn pik over: ze nam hem meteen in haar mond. Owwwwhhhhh, heerlijk! Haar lippen sloten zich om mijn eikel en ze zoog zachtjes. Intens genot schoot door mijn paal. Tegelijkertijd trok ze me verrrukkelijk af!. Wat een genot. Ze pijpte me verlangend en mijn paal werd hard als een ijzeren staaf.

Ze stopte met pijpen en een glimmende pik, nat van haar mond stond schuin omhoog te kloppen. Ze kwam over me heen zitten en met een simpele beweging leidde ze me in haar kut. Die was al nat, dus ik gleed soepel en heerlijk in haar. Ze kwam recht zitten en ik gleed diep in haar kutje. Heerlijk warm en nat. Ze bereed me. Eerst langzaam, maar al gauw stevig en diep. Ze kreunde zelf ook behoorlijk, net als ik en ik zag haar kleine borstjes trillen in het ritme. We hadden het samen zalig. We wisten allebei dat dit fantastisch ging worden. Ze neukte echt super en mijn pik werd stevig gemolken in haar natte kut.

Ze kende geen genade en geen geduld, ze ging direct voor een orgasme. Het duurde dan ook niet lang. Eerst het pijpen en nu het heerlijk neuken. Ik voelde het orgasme al aankomen. Gelukkig zij ook en met een diepe kreun leegde ik mijn ballen in haar natte kut. Heftig ademend liet ze zich op me vallen. Even bliezen we uit en dan rolde ze van me af. "Dank je" zei ze, "dit moeten we vaker doen, gewoon even snel neuken". Dat kon ik alleen maar beamen. "Oh en die printer... die is er niet. Ik wilde je alleen hier in bed hebben, dus had ik een smoesje nodig....".

De volgende keer dat ik haar zag lopen dacht ik aan die verleidelijk stay-ups die ze aan had.... en wat er daarma kon volgen.

20:03 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-01-10

Lotte II

Het is voor Lotte en mij geen makkelijke opgave bij elkaar te zijn. We hebben allebei een gezin met kinderen én ons werk. Werk dat het niet zomaar toelaat dat we vrij nemen. En in mijn geval zou het thuis opvallen als ik regelmatig voor mijn werk naar 'buiten' moest. Aan de ene kant zouden we niets liever dan elkaar vaak zien. Heerlijk even een middagje bij elkaar zijn. Maar aan de andere kant was het misschien wel beter zo. Als we elkaar niet al te vaak zien, dan valt het thuis of op ons werk ook niet zo op.

Maar na onze eerste zalige middag samen, wilden we natuurlijk meer. Wekenlang probeerden we wanhopig iets te bedenken waardoor we bij elkaar konden komen. Niks lukte, niks kregen we voor elkaar. We werden er alleen maar gefrustreerd van en kregen op een gegeven moment zelfs wat onenigheid. Niet helemaal alleen veroorzaakt door de frustratie van een onmogelijk te plannen samenzijn, maar wel deels.

Ik wilde zo graag bij haar zijn, dat het pijn deed. Pijn van verdriet, frustratie, woede en teleurstelling. Was ons verlangen naar elkaar dan zo onmogelijk? Ik begon zelfs te denken aan verbreken van mijn vriendschap met Lotte, omdat "het toch niet lukte". Maar de gedachte aan Lotte's zachte, warme en prachtig lichaam zorgde ervoor dat ik wel twee keer nadacht. Ik zou wel gek zijn als ik haar nooit meer wilde zien!

Uit frustratie bezocht ik porno sites. Een van mijn favorieten, xhamster.com, had een hele verzameling opwindende filmpjes. Klikken en kijken maar! Ik liep toevallig tegen een filmpje van een meisje dat twee Nederlandse mannen pijpte. Normaal hoef ik niet zonodig te kijken naar een jonge griet, maar wat deze meid deed bij de heren was zeer opwindend. Haar pijpwerk was über-geil en ik raakte intens opgewonden van de aanblik. Het kwam er eigenlijk op neer dat alleen al kijken naar dit meisje ervoor zorgde dat ik binnen een paar minuten heerlijk klaarkwam.

Alles aan haar zuigbeurt was perfect in mijn ogen: ze was duidelijk ontspannen, haar hand losjes om zijn stijve pik, en haar lippen gleden soepel over zijn eikel en het eerste stuk van zijn paal. Daarbij had ze licht holle wangen en trok ze hem ritmisch maar rustig af. Haar hoofd bewoog ze zo dat de eikel in haar mond verdween en er weer uit gleed. Haar tong gebruikte ze om zijn eikel extra te verwennen. Ik zei al, dit leek me de perfecte pijpbeurt. Ik stelde me zo voor hoe ik daar op de bank lag en werd onderworpen aan deze fantastische lippen. Het zaad stroomde makkelijk in en over mijn hand.

En nog fantastischer: ik stelde me voor hoe Lotte me zo zou pijpen. Toen we voor het eerst samen waren heeft ze me waanzinnig gepijpt, echt waar. Dat was me nog nooit overkomen. Lotte hield van een stevige beurt: ze pakte mij paal stevig vast en rukte hem flink af, en daarbij hield ze mijn eikel in haar mond. Een zalig gevoel. Het leek me nog fantastischer als ze me zoals de dame in de clip zou pijpen. Als ze dat een tijdje zou doen en dan het tempo zou opvoeren, dan zou ik gemakkelijk in Lotte's mond kunnen klaarkomen.

Ik besloot Lotte deelgenoot van het bewuste filmpje te maken. Lotte en ik leefden onze lusten graag uit voor de webcam. Als het huis leeg was, dan kropen we samen achter de cam en kletsen gezellig wat over ditjes en datjes. Na een tijd was er altijd wel iemand die terloops zijn geslachtsdeel beroerde. Of Lotte wreef haar mooie cup D borsten. In ieder geval was dat meestal het begin van een fijn kwartiertje. We gingen uit de kleren. Ik trok me af en Lotte vingerde zich heerlijk open en bloot. Dat heeft ons al heel wat genoegelijke momenten bezorgd.

Tijdens de eerstvolgende cam-sessie vertelde ik haar van het filmpje en stuurde haar de link: http://xhamster.com/movies/222473/im_wald_geblasen_und_im.... Ik zei haar vooral te kijken naar het stukje van 12:15 tot 13:45. Het werd even stil voor de cam terwijl ze zat te kijken. Ik zag een geile blik in haar komen, een blik die ik inmiddels al goed kende. Je zou kunnen zeggen dat ze 'zaadvragende' ogen heeft. Toen het stukje klaar was, keek ze weer naar mij. "Lijkt jou dat lekker?" vroeg ze. "Ja!" zei ik. "Vertel me eens precies waarom" typte Lotte weer.

Ik legde haar uit, dat haar bewegingen opwindend waren, dat haar lippen de eikel omsloten, niet te losjes, maar ook niet te hard. Ze trok de paal af én bewoog haar hoofd over de eikel heen en weer. Die combinatie maakte me wild. Haar lippen lieten geen plekje van de eikel onaangeraakt en haar tong maakte alles heerlijk nat. "Vond je wat ik bij jou deed niet lekker?" vroeg ze onzeker. "Jawel" typte ik, "maar hier straalt gewoon het intens genot van af, in ieder geval voor mij!". Lotte bedankte me dat ik dit met haar deelde, nu wist ze weer wat beter wat ik lekker zou vinden. Ze vertelde me dat ze geil was en me maar al te graag zo zou pijpen. Ik zei er ook nog bij dat ik het liefste op mijn rug lag, zodat ik me helemaal kon ontspannen en me kon concentreren op het genot in mijn paal.

Ik wist dat Lotte ook graag naar porno op internet keek, ze stuurde me regelmatig linkjes van filmpjes die ze lekker geil vond. Voor mij waren die filmpjes te rauw, te hard. Stevig en gespierde mannen met een enorme lul die een jonge griet een heftige neukbeurt geven. Hard, snel en diep. Ik heb dat wel eens geprobeerd en ben dan zo bezig met snel bewegen dat ik me niet echt kan concentreren op lekker neuken. Maar ja, dit was wel wat Lotte lekker vond! Wat dat betreft moesten we elkaar nog helemaal ontdekken. We hadden een fantastische middag achter de rug, maar moesten van elkaar nog leren wat we lekker vonden en wat minder. Er over praten is een, maar het zelf ontdekken is natuurlijk veel lekkerder.

De weken daarop had ik er echt genoeg van en stuurde Lotte een sms: donderdag 13:00 hotel de valk breukelen. Ik wist dat ze hier in eerste instantie moeilijk over zou doen, ze kon maar moeilijk vrij krijgen. Maar ik hoopte dat het verlangen het zou overwinnen van moeilijkheden om thuis weg te komen. Ik wilde wel eens zien of ze dit voor elkaar zou krijgen. Na enige tijd kreeg ik een antwoord: "Ohhhh graag !!!! Ik ga mijn best doen maar weet niet of het me gaat lukken XXX".

Zo'n antwoord had ik al verwacht, er moest natuurlijk eerst gekeken worden of dat wel ging lukken. De volgende dagen waren cruciaal. Tot donderdag was nog 5 dagen. In die tijd zou ze moeten regelen dat ze vrij kon krijgen, een goeie smoes bedenken en haar kinderen op laten vangen. Ik liet niet meer van me horen en was benieuwd waar dit toe ging leiden.

Pas op dinsdag kwam het verlossende woord: "Gaat lukken! Ik ben er donderdag! XXX". Yes! Kennelijk was haar verlangen toch groter dan de moeilijkheden. Ik antwoordde "Super, kan niet wachten! Wil je gorgeous body helemaal X".

Op woensdagavond ging ik in bad, schoor mij pik en ballen nog wat bij. Ik geniet van zachte handen die het zachte vel van mijn ballen strelen. Heerlijk!
Ik legde mijn kleren voor morgen alvast klaar, en viel die avond met een nerveus gevoel maar tevreden gevoel in slaap.

Donderdag middag ontmoetten we elkaar op de parkeerplaats voor het hotel. Ik geniet weer van haar vrolijke begroeting en haar mooie lach. Wat is ze toch mooi! We kussen elkaar zachtjes, haar lippen zijn heerlijk. Ik kan niet wachten tot we helemaal alleen en voor elkaar zijn. "Zullen we naar binnen gaan?" vraagt ze. Ik pak haar hand en samen lopen we naar de ingang. We zijn net een echt stel...

Dan komt het deel waar ik het wat moeilijk mee heb: een kamer regelen. Ik moet naar de receptie en daar om een kamer vragen. Die vrouw die daar achter de receptie zit weet natuurlijk haarfijn waarom een vent om een uur 's middags een hotelkamer wil hebben. Beiden moeten we een stalen gezicht ophouden, terwijl we allebei weten dat we voor een middag vol genot komen. Ik wil dit heel graag, maar toch is er iets van schaamte. Zo ben ik nu eenmaal.

Eenmaal met sleutel in de hand lopen we samen naar de kamer. Weer houden we elkaars hand vast. Het geeft me een fijn gevoel, zo van "ik ben van jou". Halverwege de gang kijk ik naar haar. Ze ziet het, stopt en kust me teder op mijn mond. Haar lippen glimmen een beetje van de lipgloss. Precies wat ik zo mooi vind. Ik heb haar ooit eens verteld dat het me heerlijk leek om gepijpt te worden door mooie opgemaakte lippen. Mmmm, dat beloofd wat.

Eenmaal binnen op de kamer, laat ze haar tas vallen, komt voor me staan en slaat haar armen om me heen. We zeggen niets, maar kijken naar elkaar. Haar ogen kijken .... onderzoekend. Ze bekijkt mij net zoals ik haar bekijk. En ondertussen genieten we van de aanraking van de ander. Dit is sinds lang dat we elkaar weer zien in het echt. Nu zien we wat de cam niet laat zien: de struktuur van haar huid, de kleine donshaartjes, de groefjes in haar lippen en ja, de kraaienpootjes. Voor Lotte een ramp, maar voor mij zooo mooi. Het geeft aan dat ze geen hele jonge vrouw meer is, en daar geniet ik van. Ik geniet van de manier waarop ze naar me kijkt.

We kijken lang naar elkaar en kussen elkaar dan teder, alles zonder woorden. Opnieuw kijken. Ik glimlach, Lotte ook. We kussen opnieuw, ditmaal met wat meer verlangen. Want dat is er natuurlijk ook: verlangen naar elkaar, naar elkaars lichaam. Ik kus haar op haar neus. Weet ook niet waarom, maar ik vind dat lief, warm. Ze heeft een mooi neusje. Nu valt me pas op dat ze ongeveer net zo hoog staat als ik. Terwijl ze niet zo groot is als ik. De vorige keer droeg ze platte laarzen en moest ik naar beneden kijken om haar in de ogen te zien.

Ik doe een stapje achteruit en bekijk haar nu van onder naar boven. Ze draagt inderdaad hakken: mooie bruine laarzen met stevige hakken eronder. Zo te zien kousen en daarboven een beige rokje. Het staat haar goed. Ze zegt wel dat ze niet van winkelen houdt, maar ondertussen heeft ze wel altijd leuke kleren aan. Op het rokje draagt ze een wikkeltopje met vestje. Ze heeft zich prachtig opgemaakt: mooie mascara en een zwart lijntje maken haar ogen verleidelijk. En dan de lipgloss. "Je bent mooi!" zeg ik haar. "Dank je, jij ook! Je hebt je een beetje voor me opgedoft, he?" vraagt ze. Ik knik en we stappen naar elkaar toe. Opnieuw kussen we elkaar. Heerlijk uitgebreid. Ik sla mijn armen stevig om haar heen, ik wil haar voorlopig niet loslaten.

Ook zij slaat haar armen om me heen en samen lopen we tegen elkaar aan te wrijven terwijl we elkaar zo hartstochtelijk zoenen. Onze kussen gaan over in tongen. Weer die "aggresieve tong techniek". Ik vind het niet erg, maar wel lekker! Ik streel haar zachte kont. Mmmm, ik kan niet wachten voordat ik haar billen mag zien en verwennen! Ook Lotte moet zoiets bedacht hebben want ik voel haar handen op mijn billen en onderaan mijn bilnaad.

Mijn hand glijd nog lager, naar haar kousen. Ik ben een groot liefhebber van kousen en jarretels, dus ik wil weten of ze dat draagt. Ik ga op mijn knieen voor haar zitten. Lotte stelt me niet teleur, ze weet precies wat ik mooi en lekker vind. Natuurlijk draagt ze kousen en jarretels. Ik til haar rokje op om het te bekijken. "En?", vraagt ze, "Bevalt het je?". Als antwoord kus ik haar net boven haar kousen op haar bovenbeen. Mijn handen glijden naar haar billen en goedkeurend voel ik daar blote huid: ze draagt een stringetje. Zalig! Mijn vingers gaan op zoek in haar bilnaad naar het koortje van naar string. Maar... geen koordje! Wat? Zou ze misschien geen slipje dragen. Ik kijk naar boven en zie haar veelbetekend lachen. Oh, wat een geil schatje. Geen slipje aan, heerlijk!

Ik til haar rokje verder op en zie de volgende traktatie: een glad geschoren kutje. Allemachtig, al mijn dromen lijken vandaag uit te komen! Haar mooie gladde kutje wordt omkaderd door het zwarte jarretelgordeltje en de kousen die ze draagt. Op een of andere manier wind me dat behoorlijk op. Net of het kutje in een soort passe partout getoond wordt... Ik streel haar benen en het driehoekje boven haar kutje. Ik hoor hoe ze haar adem inhoudt. Lotte heeft gezwollen schaamlippen en een donker mysterieus diep gleufje ertussen. Ik heb zin om mijn vingers of beter nog, mijn tong erin te duwen.

Dan trekt Lotte me weer omhoog. "Genoeg gezien", zegt ze lachend, "Nu ben ik..." Ze streelt me over mijn hemd en gaat dan met haar handen op onderzoek uit. Onder mijn hemd. Warme zachte handen strelen me heerlijk en vinden mijn harde tepels ergens op mijn behaarde borst. Ik heb haar regelmatig gevraagd wat ze lekker vind, haar of juist geen haar? Ik kreeg altijd een ontkennend maar typisch vrouwelijk antwoord: "Ik vind jou lekker"... alhoewel ik daaruit misschien moet opmaken dat ze liever een gladde borst heeft?

Ik geniet van haar handen en sluit mijn ogen. Ik voel een hand zich naar de bult in mijn broek begeven. "Ohhh, daar is al wat te doen!", zegt ze en ze kust me op mijn mond, terwijl ze nu stevig tegen de bult aan drukt. Een lekker gevoel, alhoewel ik liever heb dat ze hem eruit haalt, of beter nog, mijn broek helemaal laat zakken. Alsof ze gedachte kan lezen, gaat ze op haar knieen voor me zitten en begint mijn riem los te maken. Daarna de knoop en rits. Dan glijdt de broek op mijn enkels. Ik kijk nu naar beneden en zie hoe ze haar hand langs de pijp in mijn onderbroek laat glijden. Meteen omvat ze mijn halfstijve pik. Heerlijk! Warm! Zacht! Ze kijkt naar me op en glimlacht. "Lekker zeker?", vraagt ze. Ik knik bevestigend, dit is heerlijk! Achter haar rug zie ik de hakken van haar laarzen, ook zo'n beeld dat me ontzettend geil voorkomt.

Met twee handen aan weerszijden pakt ze mijn onderbroek en trekt die omlaag. Mijn dikke pik zwiept naar buiten en wiebelt wat na. Ze kijkt er verlekkerd naar en pakt hem met één hand vast. Mmmmm, lekker! Ze kijkt me aan. En dan zie ik hoe haar glimmende lippen mijn eikel kussen. Haar tong piept naar buiten en maakt het topje van de eikel nat. Haar lippen openen zich nog wat en mijn eikel glijdt naar binnen. Allemachtig! Dat is zalig! Langzaam, me nog altijd aankijkend, zuigt ze mijn pik naar binnen en verwent met haar tong alles wat in haar mond is. Mmmm, dat is intens genieten. Haar hand heeft mijn pik nog steeds vast.

Geile ogen kijken me aan als ze mijn ballen in de palm van haar andere hand legt. Ohhhhh, wat een heerlijk gevoel. Wat is dit fijn! Behalve geilheid zie ik ook liefde in haar ogen. Ze laat me weten dat ze me graag ziet en dat ze me dit genot graag schenkt. Haar hand begint zachtjes te knijpen, masseren eigenlijk, in mijn ballen en laat ze door haar hand rollen. Tegelijkertijd trekt haar andere hand me rustig af, met kleine beweginkjes. Haar tong bewerkt mijn eikel. Haar rode lippen tuiten zich om mijn eikel en begin van mijn paal. Jezus, wat is dat toch heerlijk.

Ik moet echt een keuze maken: of ik laat me nu heerlijk klaar pijpen of ik ga Lotte verwennen, iets dat ik ook graag wil. Ik wil haar ook laten merken dat ik om haar geef en haar graag zie genieten. En eerlijk gezegd windt het me mateloos op om haar te zien kronkelen en horen kreunen. "Nog even genieten van haar pijpen", denk ik telkens weer als ze me weer iets lekkerder laat genieten. Haar handen, haar lippen, haar tong, alles wind me meer en meer op, en telkens besluit ik hier ook nog even van te genieten. Stiekem is het ritme al omhoog gegaan.

Na een paar keer mijn besluit uitgesteld te hebben hoeft het niet meer: ik merk dat een orgasme onafwendbaar is. Het goddelijke ruk-ritme zorgt voor zoveel genot dat ik binnen een paar seconde ga komen. Ik voel het in mijn ballen die samentrekken. Ergens in mijn onderlijf wordt een spier gespannen en ik weet het: het is onderweg. Ik kreun luid bij dit heerlijke gevoel. Lotte houd haar ritme gewoon vol en blijft haar heerlijkheden vertonen. Ik explodeer zowat in haar mond en kreun "Oooowww owwwww ooowwww, ahhhhh ooowwwwwjjaaaaaaaa !!!!!!!!".

Ik dreig om te vallen, ik kan me zo niet goed staande houden. De schokgolven van genot maken mijn onderlijf van elastiek en mijn pogingen om rechtop te blijven staan lijken alleen maar averrechts te werken. Ik val toch echt om. Ik kan me nog net een duwtje in de richting van het bed geven en val daar neer. Daarbij trek ik mijn natte glimmende eikel uit Lotte's mond. Heel even hangt er een sliert zaad en speeksel tussen mijn eikel en haar lippen. Glimlachend veegt ze die met de rug van haar hand weg. "Zo, dat vond je geloof ik best lekker, toch?" vraagt ze geheel overbodig. Ik kan een hilarisch lachje niet onderdrukken. Godsamme, wat kan Lotte waanzinnig lekker pijpen!

Ze komt naast me zitten en streelt me. Kust me. Zaad op haar lippen. Mmmmmm lekker!

Als ik wat bijgekomen ben, komt mijn verlangen om haar te verwennen weer terug. Ik kijk haar aan, en wil haar zien genieten. Ik wil de geilheid en het verlangen in haar ogen zien. Ik wil zaadvragende ogen zien! Ik kom rechtop zitten en vraag of ik haar mag uitkleden. "Natuurlijk lieverd, daar zijn we hier toch voor..." antwoordt ze. Ik voeg de daad bij het woord en maak haar vestje en wikkeltopje los. Daarvoor moet ik een knoopje losmaken, maar dat valt niet mee. Lotte kijkt me aan en wil me de hele tijd kussen, zodat ik het knoopje niet kan zien. Ze houdt wel van een beetje pesten in bed, zo blijkt.

Uiteindelijk is het knoopje toch los en kan ik haar topje uitdoen. Ik bewonder haar mooie zwarte BH, die dezelfde stijl kant als haar jarretelgordel heeft. Een leuk setje. "Heeft je slipje ook zo'n thema, met dat kant?" vraag ik haar. "Je hebt wel oog voor detail, he?" vraagt ze, en meteen het antwoord: "Ja, het is een klein strikslipje met kant eromheen. Maar die had ik vandaag niet nodig, he?". "Nee inderdaad, het is maar goed dat je die hebt thuis gelaten" zeg ik. "Nou, ik heb hem wel bij me, voor straks he, als ik naar huis ga" zegt Lotte weer.

We kussen elkaar en ik bedelf haar borsten onder de kusjes en streeltjes. Ik wil haar borsten zien. Ik ben er dol op, zo mooi, zo zacht, zo vol, zo.... weet ik veel, gewoon! Het zijn twee oog-magneten: ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. Ik maak Lotte's BH los en laat de de borsten ontsnappen. Ik voel, ik proef, ik onderga, ik ondervind, ik geniet!

Ik vraag haar te gaan staan en maak dan haar rokje los. Achteloos laat ik het op de grond vallen. Ze is nu zoals ik haar het liefst zie: laarzen, kousen en jarretelgordel. Mmmmm, om op te eten gewoon. Ik wil haar, maar ik wil haar eerst zien genieten. Ik stel voor dat ze op haar knieen op bed komt zitten. Als ze dat doet dan bekijk ik haar aandachtig en denk bij mezelf: wat beweegt ze toch mooi en sierlijk. Ik vind werkelijk alles aan haar mooi...

Als ze op haar knieen zit, vraag ik haar ook nog haar benen ietswat uit elkaar te doen, en ga dan achter haar zitten. Ik streel haar rug en kont. Mooie zachte billen. Warm ook. Ik kus haar boven aan haar rug en streel die billen uitgebreid. Langzaam glijd mijn hand naar beneden, naar haar bilnaad. Ik merk dat ze haar adem inhoudt en een beetje verstijfd. Kennelijk een gevoelig plekje....

Langs haar poepgaatje. Ook al gevoelig. Ze heeft laatst eens uitgebreid verhaalt over hoe heerlijk ze het vind zich daar lekker te verwennen met een vinger of een vibrator. Een super-geil verhaal! En eerlijk gezegd zou ik haar daar dolgraag eens willen neuken, dat komt misschien later nog eens. Langs haar poepgaatje naar het niemandsland tussen poepgaatje en kutje. Ook dit is gevoelig, ik merk het aan haar gekronkel en haar ademhaling.

Dan bereik ik haar kutje. De lipjes zijn flink gezwollen en ik streel ze teder. "Mmmmmmmmmmmm" brengt ze uit, "Ohhhhh wat lekker!". Ik merk dat het tussen de lipjes erg glibberig is. Ik ga nog niet naar binnen maar glijd nog wat verder omhoog langs de lipjes. Ik bereik Lotte's venusheuvel. Ze siddert en roept "Ahhhhhh!!". Dat is raak! Mijn vingers glijden rondjes rond haar venusheuvel, daarbij haar clit net niet rakend. Dat komt dadelijk wel. Weer naar Lotte's schaamlippen. De druppels hangen eraan. Ik duw mijn wijsvinger voorzichtig naar binnen en voel de warmte, nee eigenlijk de hitte. Heerlijk vochtig, heerlijk glibberig en heerlijk warm. Ik moet de drang onderdrukken om mijn paal er meteen in te schuiven, wat moet dat heerlijk zijn!

Haar kut ontvangt mijn vinger met liefde en Lotte's lichaamstaal verraad intens genot, ze laat haar hoofd wat hangen en kermt zacht. Ik vinger haar rustig en ondiep. "Ohhhhh lieverd! Wat is dat zaaaaaalig!" Ik plaats een tweede vinger en laat ie erbij naar binnenglijden. "Ahhhhhhh" stoot ze uit, "Jaaaaaah, meer vingers schat! Vul me op!". Ik voldoe aan haar verzoek en laat drie vingers in haar kut glijden. Ze siddert, gooit haar hoofd achterover. Haar borsten maken bijbehorende wellustige bewegingen. Haar zo te zien maakt me zo wild en zo heet. Ik kijk naar mijn paal en zie een druppel boven op de eikel liggen.

Ik voer het vinger-ritme langzaam op en Lotte spreid haar benen wat meer. Ik ga naast haar zitten en vinger haar verder. Deze plek geeft me de gelegenheid haar met mijn andere hand langs de voorkant te verwennen. Mijn hand glijd van haar borsten naar beneden. Terwijl ik haar met mijn linkerhand blijf vingeren glijdt mijn rechterhand naar haar venusheuvel en erlangs. Ik voel dat haar clit enorm gezwollen is, dat kende ik nog niet. Ook heel gevoelig, want ik hoor Lotte naar adem happen en zie haar even opveren als mijn vingers langs de clit strelen. Mijn wijsvinger van die hand glijd ook naar binnen in haar kut. Ik ben haar nu voor en achter in haar kutje aan het vingeren en doe dat met tegengestelde bewegingen: de achterste drie vingers erin, dan de voorste vinger eruit. En andersom. Dit is heel intens en ik zie Lotte helemaal gek worden. Ze schokt, ze siddert, ze kreunt, ze gilt. Ik glimlach als ik zie dat zij ook moeite heeft om rechtop te blijven zitten. Ik voel de kutsappen letterlijk uit haar stromen. Wat superopwindend is dit.

Ik besluit haar all-the-way the laten gaan. De hand die aan de voorkant is, laat ik wat tegen haar clit duwen terwijl ik er mee vinger. Dat is genoeg om haar over het randje te duwen. Ze gooit haar hoofd achterover, recht haar rug, komt omhoog en weer omlaag, duwt haar heupen zo dat ze meer of juist minder contact met mijn vingers heeft, maar het is duidelijk. Met dierlijke geluiden komt Lotte klaar, een ware vloedgolf aan kutsap stroomt eruit! Jezus, dit had ik nog nooit meegemaakt, wat een vocht, wat een sap!

Ze laat zich op haar rug vallen en een halve minuut blijft Lotte naschokken. Ze kijkt me daarbij onafgebroken aan, en praat met haar geile ogen: dankbaarheid, gelukzaligheid, liefde, verlangen. Ik lijk alles in haar ogen te zien.
Lotte strekt haar handen naar me uit en laat me boven op haar komen liggen. "Lieverd," zegt ze, "wat hou ik toch van je! Je hebt me zo lekker laten klaarkomen! Maar ik zou het nu superheerlijk vinden als je in me kwam en lekker in me gaat neuken. Voor mij zou het heerlijk zijn als ik je nu in me zou zien en voelen genieten. En bovendien wil ik je paal heel graag in me voelen!". Mijn pik, die al stijf is van pure opwinding kan zo in haar kut. Ze helpt me boven op en in haar te komen en ik word verwelkomt door heel veel superglibberig warm vocht. Jezus wat is dat lekker!

Ik begin in mijn eigen ritme te neuken. Ik voel en hoor het soppen in haar grotje. Zo zalig. Ik heb het fijn en het wordt alleen maar fijner. We kijken naar elkaar en ze moedigt me aan om te genieten. "Lieverd, geniet maar lekker in me, laat je gaan en geniet van me. Ik zie je zo graag genieten, ik hou dan zo van je!" zegt ze. Ik geniet intens van haar lichaam, het lijkt wel of we elkaar overal beroeren: buik, benen, armen, lippen, wangen, handen, voeten. Overal zinderende hitte en tintelende huid. Lotte is zojuist heerlijk heftig gekomen en laat mijn u begaan. Ik neuk in mijn ritme, waarbij Lotte in eerste instantie nog lag na te genieten. Maar ze lijkt onverzadigbaar en gaat al gauw mee in mijn ritme. Dat maakt het heerlijk!

Ze speelt met me, wind me mateloos op. Ik geniet van mijn eikel die wegzinkt in haar supervochtige en heel warm kutje. In eerste instantie weet ik niet of ik wel zal kunnen komen, ik ben tenslotte zojuist waanzinnig bevredigd. Maar met dit hete spel van intens genot ben ik er vrij zeker van dat het gaat lukken. Ze neukt zo heerlijk dat ik steeds heter en geiler word. Ik let alleen op mezelf en voel dat er weer een ontlading aan gaat komen. Diep neukend, maar in mijn eigen ritme ben ik op weg naar mijn tweede orgasme. Met een laatste stoot komt de lading zaad eraan. Een hete kreun van wellust ontsnapt aan mijn lippen "Oeeeeewwwwaaaaaaahhhh".

Als ik eenmaal bijgekomen ben en weer naar haar kijk, zie ik weer wellust in haar ogen. Ze hijgt ook nog na. "Mmmmmm lekker lieverd! Wat kun jij toch lekker komen! En je hebt mij nog eens laten komen" zegt ze me. Jezus, wat een vrouw! Ze krijgt het voor elkaar om ons allebei twee keer achter elkaar te laten komen. Met deze gedachte rol ik van haar af en liggen we in elkaars armen uit te blazen. De rest van onze middag moet toch wel iets rustiger verlopen, ik weet niet of ik dat op kan brengen. Gelukkig kunnen we dat zelf bepalen, we hebben in ieder geval nog een hele middag.

07:03 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |