18-01-10

Minifantasie 1

Ze was een collega, secretaresse, rond de 35 jaar en stevig gevuld. Ik denk dat ze zelf niet echt tevreden was met haar omvang, maar wat doe je er aan he? Golvend zwart haar tot op haar net boven haar schouders. Een beetje papperig gezicht. Maar ze had toch wel iets moois over zicht, een onbevangen jeugdigheid. Ze droeg regelmatig rokjes en ik moet zeggen dat ik graag haar nakeek. Haar grote kont trok telkens weer mijn aandacht.

Een tijdje geleden kwam ze naar me toe. "Jij weet nogal veel van computers, he?" vroeg ze. De standaard manier om iemand te laten weten dat je iets voor ze moet doen. Ik beantwoord die vraag altijd met "Ja, inderdaad nogal veel". Ik lachte er bij, om aan te geven dat ik het niet meende. "Wat voor probleem heb je?" vroeg ik haar. "Nou, wij hebben thuis een nieuwe printer gekocht en die krijgen we niet aan de gang...". Ah, een prive probleem dus. Ik liet haar haar verhaal doen, maar ik vermoedde dat ik dit niet kon verhelpen door wat uit te leggen. Wilde dit opgelost moeten worden, dan moest ik dat terplekke bekijken. "Nou," zei ik, "ik zou dat zelf eens moeten bekijken. Het is nogal complex omdat uit te gaan leggen."

"Ja, dat had ik mijn man ook al verteld, die kwam er zelf niet uit. Maar ik zei hem dat jij ons misschien kon vertellen wat ie moest doen". Ik antwoordde dat ik het eigenlijk een beetje afhing van de foutmeldingen op het scherm wat de volgende stap moest worden, en dat haar man daar waarschijnlijk niet zo maar uitkwam. Ze aarzelde even en stelde toen haar vraag: "Oh... uh... zou jij een keer bij ons kunnen komen kijken?... als je tijd hebt?" Ze wist dat ik dichtbij woonde, vandaar haar vraag.

"Oh ja, ik kan wel een keer komen kijken. Ik kan morgenmiddag wel even langskomen. Of moet je dan werken?" vroeg ik haar. "Nee, dan ben ik thuis." zei ze weer. We spraken af dat ik tegen 3 uur bij haar zou zijn. Daarna werkte ik weer verder.

De volgende dag tegen 3 uur belde ik bij haar aan. Na een tijdje deed ze open. "Haiiii" begroette ze me enthousiast. Omdat ze 3 kinderen had vermoedde ik dat ze haar kroost om zich heen zou hebben, maar dat was niet het geval. Ze leek mijn gedachte te raden want ze zei "mijn kinderen zijn bij de oppas". Ik vroeg haar of ze vaak naar de oppas gingen en ze begon te praten. Haar antwoorden hoorde ik eigenlijk niet meer, want ik stond naar haar te kijken.

Weer had ze een spijkerrokje aan met zwarte platte laarzen eronder. Een stukje van een panty zag ik ook. Daarboven een wijde paarse trui en een paars sjaaltje om haar hals. Ze had een zweem van paarse oogschaduw op met glitters erin. Dat zag er echt leuk uit. Haar ogen spraken echt. Ik keek haar de hele tijd aan. Ze babbelde en babbelde maar. Ze lachte, ze keek mij aan en op een of andere manier verdronk ik in haar ogen. Ze kwam dichterbij staan en ik bleef haar aankijken. Als ik niet naar haar gezicht keek, dan keek ik naar haar vormen. Ze had kleine borsten.

Ze kwam nog dichterbij en stopte met praten. Ik keek haar weer aan, onderzoekend dit keer. Op dat moment drukte ze haar lippen op die van mij. Zacht. Warm. Tintelend. Ze liet mijn mond los en keek me aan. Beiden waren we stil. Haar ogen vroegen om meer. Kennelijk die van mij ook, want opnieuw kuste ze me. Dit keer met gesloten ogen. Ik voelde hoe ze haar handen op mijn zij legde. Mmmmm, dit was lekker. Weer keken we elkaar aan. Ze deed een stap achteruit. "Vind je dat fijn?" vroeg ze me met zachte warme stem. Ik antwoord met zachte schorre stem "Ja, heerlijk!".

"Ik ook!", zei ze en weer kusten we elkaar. Haar lippen waren heerlijk zacht en uitnodigend. We tongden voorzichtig en genoten allebei met gesloten ogen. Toen ze me los liet vroeg ze op intieme toon "Zullen we naar boven gaan?". "Ja graag" antwoordde ik haar. Ze kuste me nog eens en pakte mijn hand. "Kom maar mee". Ik liep achter haar de trap op. In een roes keek ik naar haar massieve kont, die voor me de trap op wiegde.

Eenmaal op haar slaapkamer sloeg ze haar armen om me heen en drukte zich tegen me aan. We kusten elkaar weer en ze fluisterde "Ik wil je!" in mijn oor. Mijn paal was al flink aan het groeien en ik wilde haar net zo! Om haar woorden kracht bij te zetten deed ze haar rokje aan de achterkant los, het viel naar beneden rond haar laarzen. Mijn adem stokte. Ze droeg stay-ups. Wauw! Dat zag er verrukkelijk uit! Daarboven een zwart transperant slipje. Ze stapte uit haar rokje en kwam weer bij me. "Vind je dit mooi?" vroeg ze me, me verleidelijk aankijkend. "Super mooi" zei ik.

Ze kwam weer dichterbij en kuste me opnieuw. Ik streelde haar massieve kont in dat mooie broekje. Ik werd heet en dat zag ze. "Ik zal je broek uit doen" zei ze, meteen de daad bij het woord voegend. Mijn broek zakte ook op mijn enkels. Ik deed zelf snel mijn schoenen en kousen uit. In de tussentijd trok zij haar truitje uit en werd het bijbehorende zwarte BHtje zichtbaar. Het sjaaltje ging uit en ze kwam weer bij mij. "De rest ook, kerel!" zei ze, en ze trok mijn hemd uit. Alleen nog in mijn onderbroek - met flinke bult - stond ik daar. Net als zij trouwens alleen in ondergoed.

"Nu het laatste" zei ze en met een snelle handeling viel haar BH van haar borsten. Verukkelijke borsten mag ik wel zeggen. En terwijl ik stond te staren, deed ze haar slipje omlaag om een licht behaard kutje te laten zien. Daar stond ze voor me, laarzen en stay-ups en verder niks. "Jij ook alles uit" commandeerde ze, en trok zelf mijn broekje uit. Daar stond ik, met stijve paal recht voor uit. Toch wat ongemakkelijk. Dit ging wel heel erg snel...

"Kom!" zei ze, "kom hier liggen" Ze wees op het bed. Ik ging op bed liggen, op mijn rug. Meteen kwam ze naast me zitten en kuste me. Ik voelde hoe ze haar zachte handen over mijn buik liet glijden. Meteen gleden ze naar mijn stijve paal. Met soepele hand nam ze mijn paal vast en begon hem te rukken. Heerlijk! Dit was zalig.
"Oh man wat heb ik zin in je! Zoals jij naar me kijkt! Als ik je voorbij loop dan voel ik je ogen en hoe ze me helemaal uitkleden. Dat maakt me zooo geil! Weet je dat ik me regelmatig even ga vingeren op de WC als ik je naar me heb zien kijken?"
Nee, dat wist ik niet. Maar het maakte me rete-geil!

Dat had ze door en van kussen gingen ze naadloos op mijn pik over: ze nam hem meteen in haar mond. Owwwwhhhhh, heerlijk! Haar lippen sloten zich om mijn eikel en ze zoog zachtjes. Intens genot schoot door mijn paal. Tegelijkertijd trok ze me verrrukkelijk af!. Wat een genot. Ze pijpte me verlangend en mijn paal werd hard als een ijzeren staaf.

Ze stopte met pijpen en een glimmende pik, nat van haar mond stond schuin omhoog te kloppen. Ze kwam over me heen zitten en met een simpele beweging leidde ze me in haar kut. Die was al nat, dus ik gleed soepel en heerlijk in haar. Ze kwam recht zitten en ik gleed diep in haar kutje. Heerlijk warm en nat. Ze bereed me. Eerst langzaam, maar al gauw stevig en diep. Ze kreunde zelf ook behoorlijk, net als ik en ik zag haar kleine borstjes trillen in het ritme. We hadden het samen zalig. We wisten allebei dat dit fantastisch ging worden. Ze neukte echt super en mijn pik werd stevig gemolken in haar natte kut.

Ze kende geen genade en geen geduld, ze ging direct voor een orgasme. Het duurde dan ook niet lang. Eerst het pijpen en nu het heerlijk neuken. Ik voelde het orgasme al aankomen. Gelukkig zij ook en met een diepe kreun leegde ik mijn ballen in haar natte kut. Heftig ademend liet ze zich op me vallen. Even bliezen we uit en dan rolde ze van me af. "Dank je" zei ze, "dit moeten we vaker doen, gewoon even snel neuken". Dat kon ik alleen maar beamen. "Oh en die printer... die is er niet. Ik wilde je alleen hier in bed hebben, dus had ik een smoesje nodig....".

De volgende keer dat ik haar zag lopen dacht ik aan die verleidelijk stay-ups die ze aan had.... en wat er daarma kon volgen.

20:03 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.