27-12-09

Kerstverhaal II

De volgende dag ging het hele gezin naar de sauna. Het complex beschikte over een uitgebreide sauna met allerlei koude en warme baden, verschillende soorten stoom en dige hite bronnen en rustruimtes.
De kinds mochten mee op voorwaarde dat ze zich rustig zouden gedragen en niet deden alsof ze in een zwembad waren.

Ik kijk voordurend naar je uit, maar zo te zien ben je er nog niet. Ik kan haast niet wachten, en dat is al heel de ochtend zo. Ik wil bij je zijn. Ik wil je voelen, ik wil naar je kijken, ik wil je ervaren.
Ik ben benieuwd naar hoe het dadelijk gaat. In de sauna zijn er ook anderen, en er valt dus weinig vooraf te bedenken. Goed beschouwd is het dé gelegenheid om naar elkaar te kijken, maar om eens lekker te neuken, nee, dat zal niet gaan vermoed ik.

We kleden ons uit, douchen ons en dompelen ons onder in het eerste bad. Zoals verwacht, lekker warm water. Nog lekkerder als jij er ook zou zijn. Ik wacht maar gewoon af, maar ik ben wel ongeduldig. Zoals gewoonlijk begin ik te twijfelen: zou je toch wel komen, zou er niet iets tussen gekomen zijn? Dat stelt me vaak op de proef, maar het is iets waar ik mee moet leren leven. Als je een stiekume relatie hebt, dan kun je verwachten dat je elkaar niet last-minute kunt informeren.

Ik dobber wat in het warme water en bedenk dat ik hier voorlopig wel even blijf. Ik hoef nog niet zo nodig de hete stoom of het koude water in. Ik mijmer wat weg, en drijf wat door het warme water. Eigenlijk best ontspannend. Ik mis bijna dat jij binnenkomt. In een witte badjas, zie ik jou en je man binnenkomen. Je loopt naar de douches. Ik volg je met argus ogen. Alhoewel ik je naakte lichaam genoeg van foto's en cammen ken, wil ik dit voor geen goud missen. Ik wil zien hoe je je badjas uitdoet. Hoe je de ceintuur losmaakt, je armen naar achter beweegt, de badjas van je schouders laat glijden. Ik wil je borsten tevoorschijn zien komen. Ik wil zien hoe je tepels staan. Ik wil zien hoe je onder het water van de douche stapt, aarzelend of juist snel. Ik wil zien hoe je je lichaam nat maakt, of je ineengedoken staat of juist fier.

Helaas gaat dat allemaal niet door, de douches zijn net achter een muur. Ik zie je met badjas achter het muurtje verdwijnen. Ik moet wachten.... Wachten en wachten... Veel te laat kom je weer tevoorschijn. Naakt dit keer. Je prachtige lichaam danst door de ruimte. Je borsten bewegen, nee deinen, als je loopt. Je heupen draaien. God wat ben je toch mooi! Wat geniet ik van dit gezicht.

Terwijl je achter je man aan naar het warme bad loopt kijk je rond. Onze blikken ontmoeten elkaar en ik houd mijn adem in. Je blik laat de herkenning zien en ik zie je ogen zacht worden. Die tederheid, de verliefdheid. Terwijl manlief direct het water in loopt, aarzel je. Ik denk bewust. Op het trapje wacht je even. Je gunt me een adembenemend gezicht op je heerlijk lijf! Nu weet ik dat je dat expres doet en me gek wilt maken. Heerlijk geile schat! Je loopt tot aan je knieen het water in en stopt dat je handen in het water, je buigt voorover. Je heerlijk borsten hangen voorover. Je neemt wat water op je handen en gaat weer recht staan. Het water spetter je tegen je heupen. Nog eens en nu wat hoger, vlak boven je driehoekje schaamhaar. Je streelt je eigen lichaam met natte handen. Ik zie dat je erotisch doet, met zachte bewuste strelingen.

Ik voel mijn zwevende pik had harder worden. Ik slik. Dit is behoorlijk opwindend! Je wrijft je borsten nat en lopt dan pas verder. Een geeft me triomfantelijk lachje. Oh man, wat wind je me op! Dan zwem je het water in. Ik zou het liefste naar je toe gaan en mijn armen om je heen slaan, maar dat zal niet gaan he? Mijn vrouw en jouw man zijn er ook.

We dobberen wat om elkaar heen en maken elkaar vooral met de ogen gek. Af en toe zet ik me af en drijf dan op mijn rug weg. Daarbij komt mijn pik en ballen bijna uit het water. Je kijkt met hongerige ogen naar me. Zalig genietend van elkaar blijven we in elkaars buurt. Maar in dit bad gaat er niets gebeuren, dat is wel duidelijk.

Mijn vrouw en ik gaan naar een hitte cabine. De kinderen hebben een andere cabine gevonden. Ik ben benieuwd of je ook komt. Je kunt me niet naar elke cabine of bad volgen, dat zou gaan opvallen. Het kwartiertje in de droge hitte laat mijn huid tintelen. Een fijn gevoel. Jou zie ik hier niet. Dan even dompelen in het ijskoude buitenwater. Even schrikken, maar toch ook wel lekker fris. Daarna in een jacuzzi. Daar zie ik je net uit een stoomcabine komen, samen met je man. Man duikt even een koud bad in, maar jij komt recht op me af. Je bent niet zo'n held en slaat het koude water over. Je stapt bevallig de jacuzzi en komt naast me zitten. Ik had mijn hoofd achterover liggen, maar kijk nu vol aandacht. Jij gunt me echter geen blik waardig.
Heel verstandig waarschijnlijk, want te veel naar elkaar kijken zou echt gaan opvallen.

Ik sluit mijn ogen en leg mijn hoofd weer achterover. Genieten van het warme water. Dan voel ik ineens een voet tegen mijn voet. Ik schrik en trek hem terug. "Wat doe je nu?!?!" bedenk ik verschrikt, "Straks ziet iemand ons nog!". Om meteen daarna te beseffen dat dat niet kan door de luchtbelletjes. Je voet streelt mijn voet. Terloops kijk ik even naar je. Nu kijk je me straks aan. Je man ligt met gesloten ogen. Je voet streelt me, en beweegt langzaam omhoog. Mmmmm, lekker. Verder als mijn knieen kom je niet, daarvoor lig je te ver van me af. Ik zak wat onderuit, en daardoor kun je tot halverwege mijn bovenbeen komen. Godsamme! Dit is fijn en lekker en je voet kan niet hoger! Dit is pesten! Ik merk dat mijn paal hard wordt. Door de luchtbelletje kan niemand dat zien.

Maar dan ineens stoppen de luchtbelletjes. Shit!!!! Mijn stijve pik is voor iedereen zichtbaar. Snel trek jij je voet weg en gaat gewoon zitten. Ook ik probeer te gaan zitten, maar dan met mijn handen bij mijn pik! Ik zie aan je gezicht dat je de grootste lol hebt en je lach moet inhouden. Glimlachend sta je op en verlaat je de jacuzzi. Mijn vrouw stelt voor om een stoomcabine te zoeken. Ik zeg haar nog even te wachten, "Het water is zo lekker, toch?"

Jij loopt naar een hittecabine. Ik wil bij je zijn, ik wil je vasthouden, je strelen, je knuffelen, je zoenen, en lekker met je vrijen. Dat alles gaat niet kunnen hier, dat merk ik al lang. Ik baal eigenlijk van het feit dat we hier waarschijnlijk niet samen kunnen zijn. Als mijn paal weer een normale vorm heeft aangenomen lopen vrouw en ik naar de stoomcabine. De lucht is hier zo heet dat ik even moeite heb om adem te halen. Het went wel snel maar die eerste teugen lucht zijn altijd even moeilijk.
In de stoomcabine is er nauwelijks zicht. Ideaal om met jou even alleen te zijn, maar aan de andere kant is dit nauwelijks een omgeving om eens lekker geil te zijn en te genieten van elkaar. Na een kwartier heb ik er weer genoeg van, ik wil hier uit!

Na de stoom weer iets kouds: even onderdompelen in ijskoud water. Arrrrrggggg, wat koud is dat!!!!! Terwijl mijn huid helemaal samen krimpt, zo voelt het tenminste, kijk ik al weer uit naar het warme zwembad. Dit water is precies goed van temperatuur, lekker warm om je heerlijk ontspannen te laten voelen. Maar bij mij: ook nog eens om me ongelofelijk geil te laten voelen. In dit water begin ik weer naar je te verlangen. Mijn vrouw zegt dat ze liever in de jacuzzi gaat, daar hoeft ze niet te zwemmen en kan ze beter ontspannen. Goed, ik blijf hier wel alleen geil.

Een paar minuten later zie ik je weer, je komt nu alleen naar het zwembad. Alleen?!?! Waar is je man dan? Ik zwem rustig naar het donkerste hoekje van het bad, waar het schermering is. Daar ga ik aan de rand van het bad hangen en dobber wat. Af en toe kijk ik even om en ik zie dat jij aanstalte maakt om ook in het zwembad te komen.
Ik kijk ook nauwlettend naar de ruimte waar de jacuzzi is, om te zien of mijn vrouw er aan komt.
Je bent nu in het water en zwemt rustig deze kant op. Mmmmm, wat met je toch mooi! Je hoofd recht op (je haar mag zeker niet nate worden), je beweegt mooi! Ik merk dat mijn pik weer harder begint te worden. Hier heb ik daar niet zo'n moeite mee, in het schemer kan dat toch niemand zien.

Je komt steeds dichter bij, en komt een meter verder op aan de rand van het bad hangen. "Hoi lieverd!" fluister ik zacht. "Hey schatje, lekker hier he?" vraag je me. "Ja, heerlijk. Dit water maakt me zoooo geil...." zeg ik. "Mmmm ja, vermoedde ik al. Maar mij ook hoor! En dat jij hier bent en dat we samen zijn, ik heb een heel nat kutje... en niet alleen van het water!" zeg je weer, en ik kijk je nu aan. Je hebt een heerlijk geile blik in je ogen. Je gaat verder: "Mag ik even bij je komen, jouw vrouw en mijn man zitten in de jacuzzi, en mijn man kennende zit ie daar nog wel even. Ik wil je vasthouden en voelen...". Je maakt aanstalte om dichterbij te komen.

Op dat moment hoor ik de stem van mijn dochter achter me, "Waar is mama?" Ik schrik me rot! Jezus, wat een schok! Ik heb even een seconde nodig om te herstellen en in die seconde wil dochterlief het opnieuw vragen "Pa-hap, waar ...". Ik kan nu weer antwoorden en zeg "Mama is in de jacuzzi, gaan jullie daar ook maar naar toe." Dat vinden de kids een prima idee, ik weet wel ongeveer wat ze willen.
Als ze weg zijn kom je dichterbij. Ik voel je handen op mijn schouders en je zachte strelingen. Je komt achter aan mijn rug hangen en trekt je dan tegen me aan. Je volle borsten drijven tegen mijn rug aan, een fijn gevoel.

Je komt dichterbij en slaat je armen om me heen. "Mmmmmm lieverd, dit is heerlijk!" zeg je. Dat moet ik beamen. Het is zalig! Ik voel je lippen op mijn lijf en geniet van de warmte in je kussen. Ik wil me omdraaien, maar jij komt naar mijn voorkant. Je wil tussen mij en de rand van het bad in. "Mijn man is nog wel even weg, en jouw vrouw en kinderen hopelijk ook. Bovendien heb ik straks gezien dat je vanuit die lichte ruimte niet kan zien wie hier achterin het zwembad zijn. We zijn hier lekker alleen, schatje!" En met die woorden kom je voor me hangen. je streelt mijn buik en merkt mijn stijve paal op. "Mmmmm, je wachtte op me! Wat lief..."

We kussen elkaar en je slaat haar armen om me heen. Tegelijkertijd doe je je benen wijd en sla je ze om mijn benen heen. Mijn paal wijst omhoog en jouw kutje bevindt zich daar nu vlak boven. Je kijkt me geil aan en zegt "Kom lekker in me! Ik wil je dikke pik in me voelen. Neuk me schat". En met die woorden laat je je wat zakken. Met een hand pak je mijn paal vast. "Oewwwwwwww ... lekker ..." steun ik met gesloten ogen. Jij komt nu naar beneden en ik voel hoe mijn eikel je schaamlippen openduwen. Je bent heerlijk nat en voordat ik het weet zit mijn pik lekker in je kutje. Meteen begin je heerlijk te bewegen. Daardoor glijdt mijn pik zalig in en uit je glibberige kut. Ik kreun. Ik kan niet zoveel, in deze houdig moet ik me met 2 handen aan de rand vasthouden. Jij stuurt dit, en beweegt en kronkelt lekker op me. Een hand gebruik je om je aan me vast te houden en de andere streelt me. We kussen tijdens het neuken en genieten intens van elkaar. Het warme water werkt versterkend op ons gevoel en stimuleert het genot.

Je kreunt en kronkelt en kijkt me zalig wellustig aan. "Goddddd ..... wat vind ik dit lekker zeg .... wat neuken we goed ....." kreun je in het ritme dat steeds sneller gaat. Het warme water maar ook de spanning om betrapt te worden maakt ons super opgewonden en zo komt het dat ik mijn orgasme al aan voel komen. Ik kijk naar je en merk dat jij ook zover bent. Samen laten we het komen en als een bliksemschicht vonkt dat o zo heerlijke intense gevoel door mijn lichaam. In de verte voel ik dat jij ook heftig kronkelt, jij bent er ook. We moeten onze schreeuw of kreunen binnenhouden en ik moet mijn tanden op elkaar houden. Je knijpt hard in mijn schouder, het doet bijna pijn.

Het neuk ritme stopt alhoewel jij nog af en toe een beweginkje maakt. Je opent je ogen en kijkt me glimlachend en voldaan aan. "Jezus, dat was kort, maar heeeeel krachtig, he?" Dat moet ik beamen, dit was een heel intens orgasme, ik was even van de wereld. We kijken gauw om ons heen of niemand ons heeft gezien. Gelukkig niet. Het laatste waar we hier behoefte aan hebben is dat we betrapt worden door mijn vrouw of jou man. Of erger nog, mijn kinderen.

Ik glij uit je heerlijke kut en jij laat me los. "Lieve schat, ik vond dit echt super heerlijk!" zeg ik je. Jij kijkt me aan met een heerlijk intens verliefde blik "Ik vond jou geweldig lieverd, ik heb echt zooo genoten!".
Je zwemt voor me uit naar het trapje. Als je uit het water het trapje oploopt, zie ik een klodder zaad uit je kut lopen. Het loopt langs je been. Je merkt het, kijkt om en zoekt mijn blik. We kijken elkaar ondeugend aan, zo van: "Heb je dat gezien? Je zaad loopt langs mijn been". Je doet er niets aan en loopt door naar de douches. Daar zul je het er wel af douchen. Mmmmm, wat ben je toch een geweldige vrouw!

We hebben het allemaal een beetje gehad, zijn heerlijk ontspannen, maar ook wat moe. Jij en je man verlaten de sauna en een half uur later gaan wij ook. Ik ben misschien een beetje te ontspannen, de rest van de dag kom ik nergens meer toe. In gedachten beleef ik dit ongelofelijk intens orgasme keer op keer opnieuw.

08:56 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

23-12-09

Kerstverhaal I

Ik heb een hele speciale verrassing voor je. Ik denk dat je het leuk vind, maar zeker weten doe ik het niet. Ik ga je namelijk in een hoek manoeuvreren die je misschien niet kunt waarderen.

Je bent hier op vakantie. Net als ik. Daar heb ik voor gezorgd. Je hebt me vertelt waar je op vakantie gaat. Ik heb hier simpelweg ook een huisje gehuurd. We zijn hier allebei met ons gezin. Welk huisje je zit weet ik niet, maar ik weet wel dat je het kerstdiner in het grote park-restaurant zult hebben. Het zat bij het arrangement. Ik zal daar ook zijn. Wat zal het spannend zijn voor mij. En wat zal de schok groot zijn voor jou. Ik hoop maar dat je niet boos zult zijn.

Op kerstavond arriveren we in het park en melden we ons bij de receptie. Een vreemd gevoel maakt zich van me meester. Het gevoel dat ik voortdurend rond wil kijken of jij er ook bent. Het meisje achter de balie controleert de reservering en laat me betalen. Daarna begint ze uitgebreid te verhalen over de faciliteiten, en de activiteiten. Onrustig als ik ben boeit me dat niet, ik wil hier naar buiten, ik wil het park verkennen. Kijken of je er al bent en in welk huisje je zit. Tot overmaat van ramp begint het meisje ook nog eens enthousiast te vertellen dat er een speciale avond voor de kinderen is. Arrrggggghhhh!

Als ze eindelijk uitgerateld is, verlaten we de receptie. Ik voorop. Mijn vrouw merkt mijn onrust en vraagt of ik naar de WC moet, want "die hebben ze bij de receptie ook, hoor". Deze opmerking is een signaal: ik moet rustiger aan doen, anders merkt mijn vrouw gegarandeerd mijn opwinding. Ik dwing mezelf tot kalmte en we stappen samen in. Met de verplichte 10 km/uur kruipen we door het park naar ons huisje. Ik buit deze snelheid uit en kijk uitgebreid rond. Naar een huisje met jullie auto.

We naderen ons huisje en de wanhoop slaat toe. Je zal er toch wel zijn?!?!!? Dan bereiken we ons huisje. Teneergeslagen rijd ik het miniscule opritje van grind op. We stappen uit en lopen naar het huisje. Zoals gebruikelijk is het huisje donker en nog koud. Het geeft een beetje mijn gevoel aan op dat moment: eenzaam en donker. We lopen weer terug naar de auto en gaan onze spullen voor de komende week halen.

Dan staat mijn hart stil. Aan de overkant, half verscholen achter wat bomen, zo'n 15 meter verderop, zie ik een auto staan, die veel lijkt op die van jullie. Een auto die ik nog maar een keer eerder heb gezien. Die keer dat we een fijne middag samen hadden. Onder het uitladen kijk ik een paar keer om zeker te weten dat jij daar bent. Natuurlijk kom ik daar niet achter, want als je het al bent, zit je in het huisje.

We installeren ons in het huisje en ik moet de drang weerstaan om naar buiten te lopen en te gaan kijken. Door al het inrichten komt er geen enkele mogelijkheid om naar buiten te gaan. Ik baal en ben nerveus. De zenuwen gieren door mijn lijf! Die kerstavond eten we in het huisje en komen we niet buiten. Pas na het eten, als ik voorstel om een rondje door het park te lopen, zie ik een gelegenheid, maar wel vergezeld door vrouw en kinderen.

We wandelen langs jullie huisje, tenminste dat denk ik, maar zien niets. De lichten zijn binnen wel aan, maar de gordijnen zijn ook dicht. Geen kans iets te zien dus. Shit! Tijdens het rondje, onrustig en wel, kijk ik toch nog overal rond of er niet nog zo'n auto als die van jou staat. Niks. Ik moet er wel van uit gaan dat jij het volgende huisje bewoond. Oh, dit is ironisch zeg! We zitten waarschijnlijk naast elkaar, maar we weten het niet van elkaar. Jij omdat je van niets weet, en ik omdat ik niets kan zien!

Op 1e kerstdag vermaken we ons met een uitgebreid ontbijt en dan naar het tropische zwembad. Ik vermoed dat jullie daar ook zijn, ook jou kinderen willen tenslotte zwemmen. Ik kijk weer uitgebreid rond. Zie leuke vrouwen, moeders. Normaal zou ik mijn ogen uitgekeken hebben, maar nu niet. Ik ben maar op zoek naar 1 vrouw: jij. Maar het lot is me niet gunstig gezind, al die tijd zie ik je niet. Ik wordt wanhopig. Zou je hier wel zijn, ben je niet gewoon ergens anders?

De middag blijven we in het huisje en tegen de avond maken we ons op voor het kerstdiner. Dit wordt in buffet vorm opgediend in het park-restaurant. We melden ons bij het restaurant en er wordt ons een tafel toegewezen. We lopen achter de ober aan en dan.... dan zie ik je! Mij hele focus gaat naar jou. Al het andere verdwijnt in de achtergrond. Ik zie enkel jou! Je ziet mij niet, je bent aan het eten en met je kinderen aan het praten. Als in slow-motion loop ik verder naar onze tafel en ga ik zitten. Ik claim een plaats waar ik jou kan bekijken.

Gaandeweg komt de omgeving weer tot leven en bedenk ik koortsachtig hoe ik vanaf hier verder ga. Ik wil dat je me gaat zien, maar probeer dat te controleren. Bv als we allebei aan het buffet staan. Niet hier aan de tafel. Het moet een leuke verrassing zijn, en aan het buffet lijkt me wel wat. Dan bekijk ik je eens goed. Man wat ben je mooi! Je hebt je echt supermooi opgedoft: je haar zit leuk en je draagt fantastische feestjurkje. Je bent ontzettend sexy. Daarbij ben je prachtig opgemaakt. Mooie donkere smoky eyes!

De ober vraagt naar een drankje en ik kijk de kids en mijn vrouw aan. Ze geven hun bestelling op en zelf vraag ik om een pilsje. Bewust zacht pratend, want ik wil niet dat je me nu al hoort. Je kent mijn stem ongetwijfeld nog, en zult hem zeer herkennen als je me hoort. De kids en mijn vrouw kletsen honderduit, maar ik houd mijn mond. Niks apart, dat doe ik normaal ook wel.

Na de drankjes legt de ober de gang van zaken uit en blijkt dat we naar het buffet kunnen. Jullie zijn ook zover en je neemt je dochter mee naar het buffet. Je vraagt wat ze wil en sluit aan in de rij voor het stokbrood. Ik pak een bord en begin aan de andere kant van de buffet tafels. Ik hou je scherp in de gaten en probeer bij je in de buurt te komen. Het valt me op dat de mannen naar je kijken. Je bevalt zo te zien! Je vraagt aan je dochter of ze huzarensalade wil. Ze knikt en je schept wat op een lepel. Iets maakt dat je rondkijkt. Je voelt iets misschien.

Je ogen draaien snel door de ruimte, je blik glijdt over me heen. Ze schieten terug en tegelijkertijd een verschrikte blik van herkenning. Je ogen worden groot en je mond valt een stukje open. De lepel valt uit je handen, terug op de schaal met huzarensalade. Gelukkig weet je het bord nog vast te houden. Je herstelt je bijzonder snel, lacht heel even naar me en zegt "He, wat doe ik nou? Laat ik de lepel uit mijn handen vallen!"

Inmiddels heb ik opgeschept en kom naar jouw kant van de tafel voor ook wat huzarensalade. Jij stuurt je dochter naar jullie tafel toe en we staan alleen. En naast elkaar. Ik sta heel dicht tegen je aan. Je fluistert "Heyyyy, wat doe jij hier?!?!?!". Ik fluister terug "Hetzelfde als jij: vakantie houden.... Alleen wilde ik bij je zijn.". Je antwoordt "Oh wat fijn, ik ben zo blij dat je hier bent". En even later de realiteit: "maar we kunnen niet zoveel samen zijn, he?" "Nee, maar als ik alleen al naar je mag kijken, dan geniet ik zo van je! Wat ben je mooi en sexy!" is mijn antwoord. Ik weet, daar houd je niet van, maar ondertussen heb je wel je best gedaan er zo uit te zien. "Waar zit je?" vraag je me nog. Ik zeg "Vlak bij jullie, als je opkijkt zie je me zitten"

Je kijkt me super verliefd aan, en ik moet je waarschuwen zo niet naar je tafel te lopen. Je loopt naar de tafel terug en ik geniet van je bewegingen. De pumps die je draagt laten je zo mooi bewegen! Eenmaal aan tafel kijken we elkaar regelmatig strak aan. Onze blikken boren in elkaar! Jezus, wat ben je toch mooi! Ik zie je voor het eerst eten en zelfs dat vind ik mooi!
Ik moet een beetje oppassen maar probeer telkens met jou bij het buffet te zijn. Telkens kunnen we heel even met elkaar praten. En heel even kan ik je zelfs over je zachte lijf strelen. Ik voel je rillen. En je kunt me vertellen dat je morgen wel gaat zwemmen.

Die avond lig ik nog lang wakker. Lig te woelen en draaien. Denk aan de vrouw die 20 meter verderop ook in haar bed ligt, waarschijnlijk ook wakker is en aan mij ligt te denken. Wat vreselijk eigenlijk, zo'n groot verlangen naar elkaar, zo dicht bij elkaar en dan toch niet bij elkaar kunnen zijn. Met die gedachte val ik dan toch uiteindelijk in slaap.

De volgende ochtend kan ik niet wachten om naar het zwembad te gaan. Als ik binnenkom, dan dobber jij al met dochters in het golfslagbad. Ik dobber rustig en onopvallend naar je toe, totdat je me ziet. We knipogen naar elkaar en blijven bij elkaar. Na een tijdje zeg je luid en duidelijk "Mama, gaat even naar de WC. Blijven jullie hier?". Je kinderen blijven daar en jij gaat richting toilet. Ik kom achter je aan. Zodra je uit het water komt bekijk ik je eens. Je draagt een badpak dat je echt geweldig staat. Je heerlijk lichaam komt er fantastisch in uit!
Gelukkig hebben ze hier uni-sex toiletten en hoeven we niet apart, net zoals toen in Utrecht.

Je gaat niet naar een toilet, maar loopt een kleedhokje binnen. De deur gaat dicht, maar het slotje gaat er niet op. 10 seconde later duw ik de deur van het hokje ook open en sta voor je neus. Meteen sla je je armen om mijn nek heen en kust me vol op mijn mond. "Oh lieverd!" zeg je tussen het kussen door. Ik hoef niks te zeggen, onze lippen praten met elkaar en hebben heel wat te zeggen. "Mmmmmm" hoor ik je murmelen, en ik geniet van je armen die me straks omhelzen. Zelf heb ik mijn armen lager om je heen en streel ik je rug en je zij. God wat is het fijn om je lichaam weer te voelen!

Als onze lippen en tomgen zijn uitgepraat, hebben we tijd om naar elkaar te kijken. We hoeven niets te zeggen. Gewoon kijken. Je grote bruine ogen kijken me verliefd aan en ik wordt helemaal week bij die blik. "God wat ben je mooi!" fluister ik en kus haar opnieuw. De blik in je ogen wordt langzaam geil en ik doorzie je bedoeling. Langzaam strelen gaan mijn handen naar je schouders. Ik duw een vinger onder schouderbandjes en trek ze langzaam van je schouders af, je daarbij straks aankijkend. Je ogen schreeuwen "Schiet op, ruk dat badpak van mijn lijf!!!". Maar ik wil het langzaam, ik wil genieten van elk stukje huid dat te voorschijn komt.

Als je schouderbandjes naast je schouders hangen stop ik. Dat ziet er super sexy en verleidelijk uit! Ik kus je en je fluistert met gesloten ogen "Ga door, lieverd. Wacht niet te lang!" Ik trek ze verder naar beneden en langzaam pelt de natte stof van je borsten af. Ik geniet hier heel erg van en mijn pik begint te bewegen. Ik hou heel erg van je borsten, ze zijn heerlijk zacht. Pas als de tepels zichtbaar zijn stop ik. Ik laat de bandje los en neem je borsten voorzichtig in mijn handen. Je zucht. Mijn duimen glijden langzaam over je tepels. Die zijn toch al hard van het water, maar nu veren ze op. Je zuigt adem door je mond en bijt op je onderlip, mij daarbij aankijkend. "Ik verlang naar je" fluister ik.

"Oh ja?" vraag je me, daarbij je hand tegen de bult van mijn broek duwend. "Wil je me dan neuken of zo?" vraag je heerlijk lief. Die combinatie van lief en expliciet taalgebruik wind me zo op! "Zeker wil ik je neuken" zeg ik weer. Ik trek verder aan de bandjes van je badpak. Stukje bij beetje komt je buik te voorschijn. "En hoe wil je me neuken? Wil je me van voren neuken? Of wil je me liever langs achter doen?" vraag je weer zo nonchalant mogelijk, je hand masseert mijn kloppend paal in mijn broek, "Of moet ik je eerst eens pijpen?". "Mmmmm schat dat lijkt me zalig!" zeg ik, weer een stukje huid bevrijdend. Ik moet nu het dabpak naar beneden schuiven, het is nat en dus stroef.

Maar jij hebt andere plannen, je gaat op je knieen zitten, streelt nu met twee handen mijn harde lul in mijn zwembroek. "Laten we eerst dit maar eens uitdoen" zeg je en je trekt met twee handen mijn broek omlaag. Mijn harde pik blijft nog even hangen achter de elastiek. Een van je handen glijd zonder pardon in mijn broek, pakt mijn pik en bevrijdt hem. Je hand is heerlijk zacht en warm. "Ohhhhhh" stoot ik uit. Je houdt hem vast en kijkt omhoog, je kijkt in mijn ogen. Terwijl je me aankijkt open je je lippen en neemt mijn eikel in je mond. "Ooowwwhhhhh" breng ik weer uit en sluit mijn ogen. Heerlijke warmte verdeelt zich in mijn pik en met je hand begin je me dan ook nog eens af te trekken.

Ik kijk je weer aan en je kijkt nog altijd straks terug.Je maakt je wangen hol en zuigt er zacht aan. Ohhhh wat een intens genot. Je weet dat je me helemaal gek maakt zo. Een minuutje later stop je, en vraag je me, "Vind je dat lekker?". "Natuurlijk!"is het enige dat ik kan uitbrengen. Je komt weer staan, je borsten wiebelen zo mooi en schuift het badpak verder omlaag, over je heupen. Dan been voor been naar beneden. Ik zie je kutje en wil het! Gelukkig is mijn paal hard en nat.
"Kom in me!" gebied je me, "Ik ben al kletsnat, dus je kunt meteen in me komen". Je draait je om, en biedt me je kont aan. Een zalige kont mag ik wel zeggen! Je buigt wat voorover en zet een been op het bankje. Zo open je je kutje wat voor me. Je helpt me even en voordat ik het weet heeft mijn eikel je schaamlippen gevonden.

"Mmmmmmm oh jaaaaaaa" breng je uit. Zelf heb ik het ook zalig, ik voel hoe mijn eikel je schaamlippen opent en verder in je zalig natte kut glijd, heerlijk warm en nat! Je sluit je ogen en geniet. Je kont gaat precies tegen mijn ritme in. In het begin teder en langzaam, genieten we van elke beweging van elke stoot. Mijn dikke paal glijdt tot aan de wortel in je super sappig kutje! Dan er weer uit, daarbij komt telkens wat kutsap mee naar buiten. Je steunt en kreunt en ook ik heb het zalig. God, dit is zoooo lekker! Je bent heerlijk geil en dat maakt me wild! Langzaam gaat het tempo omhoog en stoot ik harder in je. Je begint nu luider te kreunen en onderdrukt te gillen. Je vindt het heerlijk en gaat duidelijk voor het ultieme.

Ritmisch neukend, stevig stotend geniet ik van je. Ik pak je borsten en knijp in de tepels. "Aaaaaaawwhhh" breng je uit. Je houd je vast aan het wandje van het hokje. Ik sla tegen je kont, ook iets waar je van geniet. Ik merk dat je bijna zover bent en stoot een paar keer extra diep. Dan is het zover. Je gooit je hoofd achterover en buigt meteen daarna diep. Een dierlijke kreet ontsnapt aan je keel en je laat het orgasme door je lichaam stromen. Ik houd het ritme nog even aan, ik wil zeker weten dat het je hele orgasme doorzet. Het lijkt wel of je niet op kunt houden, zo intens laat je je gaan. Dan, na een halve minuut, neemt de opwinding wat af en is het gedaan.

Je draait je om, mijn pik glijd glibberig uit je kut, samen met een hoop kutsap. Je kijkt me met half gesloten maar geile ogen aan. Je armen gaan om mijn nek en je kust me. "Ohhhhh, schat wat zaaaalig! Dit is een heerlijk kerstmis beurt!". Langzaam kom je bij en kijk je ineens verschrikt "Ohhh, ik moet terug, ik ging alleen maar even plassen". Gauw trek je je badbak weer omhoog, spant je borsten weer in de cups en trekt de schouderbandjes over je schouder. Je kijkt me aan, "Het volgende bezoek hier ben jij aan de beurt, promise! Ok?". "Ok, lijkt me fantastisch!" zeg ik, en weg ben je. Ook ik verlaat even later het hokje, kijk even om me heen of niemand gezien heeft dat we hier geneukt hebben. Niemand natuurlijk. Ik wandel terug en zie hoe je al weer met je dochters aan het zwemmen bent.

Ook ik moet wat met de familie zwemmen, maar blijf je regelmatig in de gaten houden. Af en toe zie ik jou naar mij kijken en een keer zie ik een kus mijn richting uitkomen, samen met een lachje. Na een uur lijk je me een signaal te geven. Je loopt weer richting WCs en weer volg ik je. Opnieuw zie ik je in een hokje verdwijnen. Als ik 15 seconde later binnen kom zie ik je spiernaakt staan. Je heerlijke lichaam! God wat snak ik naar je! Jij weet dat mar al te goed en gaat meteen aan het werk. Je pijpt heerlijk zacht en teder. Je tong maakt heerlijk uitstapjes buiten je mond, maar ook in je mond verwent ie me zalig.

Na het likken begint het aftrekken in je mond. Gewoon lekker je hand heen en weer bewegen. je trekt de voorhuid mee over het randje van mijn eikel. Je lippen nemen het daar over en verwennen me compleet. Druppels voorvocht verdwijnen in je mond en je fluistert "Hij smaakt lekker, ik wil meer!" en verder ga je weer. je andere hand kneedt mijn ballen zacht maar stevig. Heerlijk knijp je mijn ballen tegen elkaar en laat ze weer los. "Mmmmmm lekker" laat ik haar weten. Je holle wangen winden me op en ook je hangende wiebelende borsten maken me wild. Jezus wat is dit lekker! Je verhoogt het tempo en begint er zacht aan te zuigen. Ik weet dat dit het begin van het einde is. Precies met het goeie ritme, handen op de juiste plek, je tong, je holle wangen, dat alles zijn de juiste ingredienten voor de perfecte pijpbeurt. Ik voel dan ook mijn gezwollen ballen reageren en een orgasme is op komst.

Jij merkt dat en gaat rustig door, je weet dat deze combinatie garant staat voor succes, en dus voor een mond vol zaad. je zuigt en trekt, je kneed en knijpt. "Aaaahhhhh ahhhhhhhh oh jaaaaa jaaaaa" en even vergaat de wereld voor me. Mijn spieren spannen zich en ontspannen zich, trillen. Ik kan me niet staande houden en moet me vasthouden om niet te vallen. Al die tijd hou jij mijn eikel in je mond en laat het zaad tussen je lippen glijden.

Na een halve minuut sta je op, en kom je voor me staan. Je lippen zitten onder het zaad, en je weet dat ik hier van geniet: je kust me met zaad op je lippen. Heerlijk! Je hebt me net leeggezogen en nu kus je me met diezelfde zaad-lippen. Wat heerlijk!
Ik sla mijn armen om je heen. God wat hou ik toch van je! Ik wil je gewoon niet meer loslaten. Je meenemen, naar huis. We kijken elkaar weer zo verliefd aan, en genieten van dit moment. "Zie ik je vanavond weer in het restaurant" vraag ik je. "Ja, we gaan daar weer naar toe, om half zeven" zeg je.

Die dag zwemmen nog meer we en kijken we regelmatig naar elkaar. ´s Avonds zien we elkaar weer en het valt me op dat je er werkelijk fantastisch uitziet. Je draagt een waanzinnig mooi en sexy jurkje en door je hoge hakken en mooie kousen weet je bewonderende blikken te trekken. Ik weet dat je dit alleen voor mij doet, en geniet van dat gevoel. Als we elkaar tegen komen bij het buffet krijg ik die hele speciale glimlach van je, die lach die alles zegt. Ergens aan het buffet stel je voor om de volgende dag naar de sauna te gaan. Je hebt dit al met je man besproken en die had ingestemd om met haar naar de sauna te gaan. Ik zeg dat ik het ga voorstellen, maar dat dan mijn kinderen ook mee gaan. "Mmmmmm, lekker spannend!" zeg je en weg ben je.

22:03 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

21-12-09

Een trouwe lezeres

Ze stelde zich destijds voor als "een trouwe lezeres". Haar eerste mail was meteen lekker expliciet, van "jouw verhalen krijg ik een heerlijk natte kut, met lekker gezwollen schaamlipjes". Van dat soort mailtjes houd ik wel.

We mailden wat heen en weer en leerden elkaar zo een beetje kennen. Zo leerde zij de achtergrond van mijn fantasieen kennen, en zo vernam ik haar redenen om mijn blog te lezen. Mijn blog was een manier om de frustratie over het gemis aan erotiek en passie van me af te schrijven, waarbij de fantasieen wel degelijk in mijn hoofd voor opwinding zorgden. Haar reden om mijn blog te lezen was haar zoektocht naar spanning en passie.

Onze mailwisselingen werden geiler en geiler. We mailden elkaar waar we opgewonden van raakten en vertelden elkaar wanneer we voor het laatst waren klaargekomen en hoe. Het was heerlijk opwindend om elkaar expliciete mails te sturen.

De volgende stap was het uitwisselen van smsjes. Natuurlijk net zo geil, alhoewel zo'n klein stukje tekst zich niet leent om uit gebreid te vertellen waar je zin in hebt. En ik, als blog-auteur, hield wel van uitwijden. Die paar lettertjes was niet genoeg om haar te vertellen waar ik zin in had.

In haar sms-jes en mailtjes liet ze telkens weten dat ze me vrezelijk graag wilde. Dat zorgde voor behoorlijk wat verlangen: alleen al het feit dat je weet dat die ander ook zo geil is en graag samen met jou wil genieten van sex, kan me intens opwinden. In mijn fantasieen had ik haar dan ook al aardig wat keren geneukt. Mijn fantasie breidde er telkens weer een variatie aan vast, al naar gelang de vorige keer voor een lekker orgasme zorgde of niet.

Uit haar mailtjes bleek dat zij ook opgewonden raakte van het feit dat ik naar haar verlangde. Ze beschreef met veel details wat er in haar sappige kutje gebeurde als ze weer eens een mailtje van me las. Ook de vingers of de vibrator die daarna voor haar orgasme zorgde werden uitgebreid verwoord. Op haar beurt zorgde haar mailtjes ook weer bij mij voor veel genoegen. Ze beschreef graag wat ze graag eens zou willen doen in bed.

Na haar laatste geile mailtje lag ik in bed, had me zelf net lekker afgetrokken en lag nog met een heftig kloppende paal op mijn rug. Tijdens het rukken dacht ik natuurlijk aan haar geile mails, over wat ze graag eens zou doen. In gedachet beleefde ik die avonturen.

De volgende dag was ik aan het werk toen mijn gsm trilde dat er een nieuw berichtje binnen was. Ik heb hem altijd op trillen staan, want thuis kan ik natuurlijk niet geile smsjes zich hoorbaar laten presenteren. Ik opende de gsm en keek naar het berichtje. Ah, een mms, een multimedia-sms, van haar. Ik opende het bericht en zag dat er een foto bij zat. De foto opende zich en ik keek naar twee mooi gladgeschoren en licht openstaande schaamlipjes. Bovenin, waar de schaamlipjes bij elkaar kwamen was een rood knobbeltje te zien, haar clitje. Tussen haar schaamlipjes was het duidelijk zeer vochtig, nee, gewoon kletsnat. Je kon een dikke laag kutsap tussen de schaamlipjes zien staan. Jezus, wat een zalige kut!

Ik opende gauw de tekst en las: "woensdagmiddag 13:00 hotel van der valk eindhoven kamer nummer volgt. ik wil jolanda zijn. xxx". Wat bedoelde ze met "Ik wil Jolanda zijn"? Ineens begon het me te dagen. Ze bedoelde mijn fantasie-Jolanda. De vrouw die ik in haar kont geneukt heb, in mijn fantasie dan. Wauw! Ze stuurt me een sms om me te laten weten dat ze komende woensdag door mij geneukt wil worden?!?!? Jezus wat maakte me dat wild en heet. Ik liep gauw naar de WC, want mijn paal begon een stevige vorm aan te nemen.

Ik smste terug "wauw! ik heb er zin in en zal er zijn. echt jolanda? xxx ps prachtig kutje. die wil ik graag". Even later kwam het antwoord: "JA! echt jolanda. en het kutje krijg je erbij xxx". De rest van de dag kon ik me niet goed meer concentreren. Telkens moest ik maar denken aan die hete vrouw waar ik woensdagmiddag zou gaan genieten.

Ik besloot mijn ballen te scheren. Het voelt voor mezelf al lekker geil aan, een paar gladde ballen. Wat moeten haar zachte handen er dan wel niet mee kunnen? Ik steld me het zachte tintelende gevoel voor als haar handen mijn ballen zachte kneden en masseren. Mijn pik begon al te kloppen en werd dikker. Alleen al de voorpret was heerlijk.

Woensdagmiddag reed ik naar Eindhoven. Ik draaide de parkeerplaats op van het hotel en zette de motor af. Ik typte een sms: "Ik ben op de parkeerplaats van het hotel xxx". Ik vroeg me af in welke auto ze zou zitten. Het waren er behoorlijk wat en ik had ze niet allemaal bekeken. Terwijl ik wachtte op een berichtje, knaagde toch wat onzekerheid: ze laat me toch niet zitten hier? Maar meteen kwam het bekende gepiep van een binnenkomend smsje. Het luidde anders als ik verwachtte: "kamer 67, loop voorbij deur van badkamer en blijf daar staan. draai niet om. tot gauw! x"

Oh?! Het werd nog spannend. Met een kloppend hart liep ik de ingang van het hotel binnen. Ik deed net alsof ik een doorgewinterde hotelgast was. Het laatste waar ik met deze zenuwen behoefte aan had was een "Waar gaat u naar toe meneer?".
Kamer 67 was snel gevonden en ik zag dat de deur niet helemaal gesloten was. Ik duwde hem open en zag de standaard hotelkamer layout: twee-persoons bed rechts, bureautje met TV links en rechts vooraan de gesloten badkamerdeur. Ik ging naar binnen, deed de deur dicht en liep voorbij de badkamerdeur. Geheel volgens de instructies bleef ik naar buiten kijken en draaide me niet om.

Geheel overbodig zei ik "ik ben er". "Dat weet ik" hoorde ik achter me, nadat de badkamerdeur was opengegaan. Een zachte, prettige stem. Ze ging verder: "Ik ga je blinddoeken. Ik beloof je dat ik geen gevaarlijke of enge dingen met je ga doen, alleen maar hele fijne dingen.". Even daarna werd er een blinddoek om mijn hoofd geknoopt. Ik kon niets meer zien. "Niets meer zeggen" fluisterde ze.

Ik voelde hoe haar handen mijn hemd openknoopte en uitdeden. Daarna werd mijn shirt omhoog getrokken en uitgedaan.
Mijn pik verroerde zich, dit was best opwindend, al zat er wel een ongerust dingetje op de achtergrond: ze gaat me toch niet voor paal zetten? Inwendige moest ik glimlachen om de woordspeling.
Mijn schoenen en sokken werden uitgedaan, en er werd aan mijn riem gefriemeld en even later gleed mijn broek op mijn enkels. Mijn al dikkere pik drukte zich in mijn onderbroek naar buiten, een fijn bevrijd gevoel. Ik stond alleen nog in mijn onderbroek en blinddoek. Mijn paal werd harder en wilde eruit. Alsof ze dat in de gaten had trok ze behendig mijn onderbroek naar beneden, en mijn paal zwiepte eruit.

Ik genoot van het gevoel naakt te zijn bij een vrouw die me wilde, tenminste dat moest ik maar aannemen. Tegelijkertijd was ik wat ongerust, over of dit wel echt was. Toch weer die onzekerheid. Lang om daarover na te denken had ik niet, want ik voelde hoe een warme omgeving zich meester maakte van mijn pik. Ik voelde een warme vochtigheid, lippen en een tong die mijn eikel verwelkomde. Even later een zachte warme hand die mijn lid vastspakte en meteen de voorhuid naar achteren trok. Ik zonk weg in genot en verwennerij. Ik kon niet zien wat ze deed en vreemd genoeg was dat heerlijk opwindend!

Ik hoorde haar mond zuigen en die geluidjes wonden me alleen maar meer op. Ik had moeite om te blijven staan. Dat moet ze gemerkt hebben want ze zei "Kom, ga maar op je rug liggen". Haar warme handen leidden me naar het bed en duwden me voorzichtig achterover. Toen ik eenmaal lag verdween mij harde natte eikel weer opnieuw in haar mond en begon het aftrekken weer opnieuw. Ze zoog er lekker aan, steviger nu, en ze had precies het juiste ritme te pakken. Haar lippen gleden ritmisch over het randje van mijn eikel, en dat zorgde voor ontzettend genot. Ze zoog er met kleine zuigjes aan, en alles was er op gericht om mij zo snel mogelijk te bevredigen.

Ik merkte dat ik op het punt stond om te gaan klaarkomen. Ik voelde dat ik het point-of-no-return naderde. Dat merkte zij ook, aan mijn gesteun en gekreun en ze stopte haar heerlijke hand- en mondwerk. Ze zei niets, maar ik merkte dat ze anders ging zitten. Alsof ze iets pakte. Daarna werd het even stil en daarna hoorde ik zacht gesputter. Het was moeilijk thuis te brengen, maar het leek op een geluid van shampoo die uit een fles gespoten wordt. Even later bleek dat inderdaad zo te zijn, want ze pakte mijn paal vast met een hand vol natte glibberigheid. Weer trok ze me af, en een intens lekker gevoel gleed door mijn pik. Jezus wat was dat lekker. Het zal wel glijmiddel zijn, maar het was zalig! Helaas hield ze er al weer snel mee op. Mijn kloppende natte paal achterlatend.

Weer ging ze anders zitten, merkte ik aan de vorm van het matras. Weer pakte ze mijn paal vast en hield hem vertikaal. Ik voelde dat ze hem tegen haar kutje aan duwde. Ze wreef hem tussen haar schaamlippen door. "Ahhhhh", stootte ik uit en ik hoorde haar zwaar ademen. Dit was lekker. Ik voelde dat ze de eikel verschoof en ineens daagde het me: ze was bezig mij anaal te gaan nemen! Mijn eikel drukte niet tegen haar kutje aan, maar tegen haar kontgaatje. Mmmmmmm! Terstond werd mijn pik nog wat harder en kreeg ik nog meer zin in haar. Op dat moment liet ze zich op me zakken en voelde ik hoe ik wegzonk in haar heerlijke kontje. Wat heerlijk, wat strak en wat warm. Ik voelde hoe ik heerlijk soepel in haar gleed en hoe we samen zuchten van genot. Ze haalde een paar keer heen en weer, zodat het glijmiddel kon verdelen. Daarna stopte ze.

Ze plaatste twee handen op mijn borst en begon haar kont omhoog en omlaag te bewegen. Ik sidderde! Dit was echt super! Wat een heerlijkheid mijn hete lul diep in haar kont te voelen genieten. Vooral als mijn eikel door haar sluitspier gleed werd er heerlijk gesidderd. Ze reed nu ritmisch op mijn harde lul en ik kreunde in dat zelfde ritme mee. Ik hoorde haar mee kreunen. Een hand verdween van mijn borst en ik voelde hoe haar lichaam begon te trillen. Ik vermoedde dat ze zichzelf aan het vingeren of haar clitje aan het verwennen was. Ze begon in ieder geval heerlijk te kreunen en kronkelen. Dti was te veel voor me. Voordat ze me anaal ging neuken was ik al bijna zover, maar nu had ze het af gemaakt: ik voelde een orgasme vanuit mijn gladde ballen aan komen rollen. Ik kreunde luid en kwam heerlijk klaar. Het leek wel of haar kont mijn zaad eruit zoog, zo heerlijk had ik het in haar!

Een halve minuut later kwam ook zij heftig klaar. Ze sidderde en maakte dierlijke geluiden toen ze verkrampte in haar kut en kont. Ik voelde haar sluitspier heftig samenknijpen en was even bang dat dit wel eens pijn kon gaan doen. In haar heftige gekronkel schoot mijn lul uit haar kont. Ze viel half op me, en ik sloeg mijn armen om haar onzichtbare lichaam. Het voelde heerlijk warm en zacht aan. Ze lag even na te schokken en kwam toen tot zichzelf.

Terwijl ze bovenop me lag, fluisterde ze "Nu mag je me zien." en ze trok mijn blinddoek af. Bovenop me lag een leuke vrouw naar me te kijken. Ze was niet al te groot, maar ze had een leuk gezicht, halflang haar en bruine ogen. Ze keek me nog geil aan, en die eerste blik was genoeg voor ons allebei om meteen maar te gaan tongen. Haar lippen waren ook zacht en warm. Ze hadden me al heerlijk gepijpt, alleen gekust dat hadden we nog niet. Zacht en ontspannen lagen we heerlijk in elkaars armen na te genieten van onze orgasmes, begeleid door teder tongen. Haar tong verkende de binnenkant van mijn mond en andersom. Heerlijk warm, nat en genieten.

Dat tongen zorgde er ook voor dat mijn paal stijf bleef en dat ik duidelijk zin in haar bleef hebben. Dat zij er ook zo over dacht bleek wel uit het feit dat ze nu ging verliggen. Ze bracht haar kutje bovenop mijn paal en liet haar schaamlippen heen en weer glijden over mijn paal. Dat was hemels. En als dit al zo lekker was, wat moest echt neuken dan zijn? We besloten dat samen uit te gaan proberen en ze liet haar schaamlipjes tot boven op mijn eikel glijden. Meteen gleed mijn eikel bij haar naar binnen en zonk weg in een heerlijke warme grot van genot!

Ze nam meteen een fijn ritme aan en ik begon tegenritme te geven. Ik voelde dat ik heerlijk diep in haar gleed en dat ik haar kutje heerlijk vulde. Ze kuste me heftig en ik kneep in haar billen. God, was was ze lekker nat in haar kutje.
Haar heupen bewogen ritmisch omhoog en omlaag, daarbij mij paal verwennend. Ik keek naar haar en genoot van haar geile gezicht. Ze leek in trance en keek dwars door me heen. Ze was in ieder geval ver weg. Fantastisch neukend verwende ze me.

Ze kuste me uitgebreid en we hadden het fijn, we keken naar elkaar en zagen het verlangen naar nog veel meer. Alleen die blik gaf ons de aanleiding voor een volgend orgasme. Heet kreunend en gillend bereikten we een heerlijk moment. Daarbij spoot ik haar kutje weer wat natter met wat zaad.

Na deze neukpartij, lagen we weer heerlijk in elkaars armen. We kletsten wat over dingen waar je over kletst als je net met een waanzinnig geil vrouw hebt geneukt. We hielden elkaar vast en streelden en kusten elkaar. Na een kwartier stelde ik voor om samen te gaan douchen. "Oh lekker!" reageerde ze. Even later stonden we samen onder de warme douche en genoten we van elkaars lichaam. Ik kon haar nu eens uitgebreid bekijken. Ze was niet al te lang en wat gevuld. Dat vond ik niet erg, integendeel, daar kon ik erg van genieten.

"Heb je kinderen?" vroeg ik haar. "Ja, twee", antwoordde ze, "waarom vraag je dat?". Ik antwoordde dat ik nogal geniet van moeders, op een of andere manier winden die me op. Hun lichaam is meestal niet meer heel perfect, en toch willen ze er nog leuk uitzien. Van dat alles kan ik behoorlijk genieten.

We zeepten elkaar in en speelden met elkaar. Zij trok me zacht met zeep af. Heerlijk hard gleed mijn dikke pik door haar ingezeepte handen. Elke beweging liet mijn voorhuid naar achteren glijden en weer terug. Tijdens het rukken vermengde de zeep zich met druppels voorvocht die met elke ruk uit mijn eikel liepen. Ik kreunde van genot. Dit was zalig. We kusten, we tongden en ik nam haar gladde borsten in mijn hand. Heerlijk zacht! Mijn ingezeepte hand gleed tussen haar benen. Mijn middelvinger gleed tussen haar gladde schaamlippen door en de zeep zorgde bij haar voor veel genot. Ook zij kreunde heftig.

Samen douchen was fantastisch! We raakten heerlijk opgewonden. Ze keek me geil aan en zei "Nu is het tijd om af te maken waar ik mee begonnen ben..." Ze ging op haar knieen zitten. Ze keek verleidelijk naar boven en begon met zalig teder te pijpen. Haar warme lippen, en haar tong maakte me helemaal gek! Daarbij haar heerlijk handen die me aftrokken en mijn ballen kneedden. Wat een zaligheid. Ik stond in de douchcel, maar kon hierbij maar moeilijk mijn evenwicht bewaren. Ik moest echt uitkijken dat ik niet ging vallen als ze zo door ging.

Ik gaf me toch helemaal over en liet haar vaardige handen begaan. Er veranderde iets in mijn onderbuik en ik voelde de druk toenemen. Ze bleef maar doorgaan en zoog teder aan mijn eikel, haar tong zalig spelend. Ze merkte natuurlijk wel dat ik ging komen, dus voerde ze het ritme een beetje op. Precies goed: ik voelde de schokgolf aan komen donderen. Met een paar heftige schokken kwam ik klaar. Terwijl ik mijn zaad spoot, keek ze me aan, met haar mooie grote ogen en holle wangen. Zo opwindend. "Ohhhhhhh wat lekker! Jezus!!!" Ik stond te trillen op mijn benen. Ik moest me vasthouden, anders zou ik vallen.

Verlekkerd keek ze me aan, liet mijn harde pik uit haar mond glijden en trok daarbij een sliertje zaad uit mijn eikel mee langs haar lippen. Het bleef daar zitten. Ze kwam tegen me aanstaan en kuste me. Daarbij kreeg ik mijn eigen zaad op mijn lippen. Mmmmm, lekker geil! Ik sloeg mijn armen om haar heen en zei dat ik haar echt heerlijk geil vond. "Mmmmm, lieve schat, dit is wat ik het liefste doe: genieten van hete sex!"

We streelden elkaar. Nu wilde ik haar verwennen. Ik wilde haar zien genieten en vooral, ik wilde naar haar kijken als ze kwam. Het moment dat een vrouw een orgasme beleefde vond ik altijd zo mooi om te zien! Ik stelde voor om weer in bed te kruipen. We droogden elkaar af, terwijl we elkaar streelden en kusten.

Eenmaal ik bed vroeg ik haar op haar rug te gaan liggen. Ik streelde haar zachte buik en kuste haar overal. Ze sloot haar ogen en onderging deze tedere behandeling met ingehouden adem. Haar borsten waren mooi, en haar tepels staken boven haar grote tepelhoven uit. Ik zoog zachtjes aan de tepels en ze kreunde zacht. Mijn handen waren op onderzoek uit en streelde haar onderlichaam en benen.

Langzaam kwam ik dichterbij haar kutje. Ik kon nu haar kut eens uitgebreid bestuderen. Mooie dik gezwollen schaamlippen, en daar tussenin was het vochtig. Ik streelde haar dijen en ik streelde haar boven haar kutje. Steeds dichter en dichterbij. Ik merkte dat ze steeds haar adem in hield als ik dichterbij kwam. "Lekker?" vroeg ik haar. "Oh jaaaaah" fluisterde ze zacht. Ik vroeg of ze haar benen uit elkaar wilde doen. Gewillig spreidde ze zich. Ik ging er tussen zitten en boog me voorover.

Ik kuste haar zacht boven haar venusheuvel. Een paar zachte likjes en dan naar beneden. "Ohhhhhhh" steunde ze. Ik ging om haar kutje heen en kuste haar overal. Haar kutje geurde heerlijk, ik verlangde eigenlijk naar het moment dat ze klaarkwam. Maar ik wilde haar tergen. Ik wilde dat ze zou verlangen. Dus bleef ik op gepaste afstand van schaamlippen en clit. Dat merkte zij ook, want telkens als ik haar kuste naast haar kutje, duwde ze haar kutje naar mijn mond. Ik trapte er niet in, en bleef haar tergen. "Ohhh wat gemeen!" kermde ze, "doe het, lik mijn kut!"

Ik besloot haar te belonen en likte heel voorzichtig haar schaamlippen. "Aaaahhhhhrrrrgggg" kermde ze. Ik ging door en liet het puntje van mijn tong naar haar clitje bewegen. Voorzichtig liet ik het puntje van mijn tong over het topje van haar clit springen. Ze zoog de lucht tussen haar tanden doornaar binnen, "oh jaaaa, meer!" was de reactie.

Ik besloot haar niet langer te tergen en voor haar orgasme te gaan. Ik begon snel ritmisch haar clit te likken. Ze begon luid te kreunen en wild te kronkelen. Ik had nog moeite om bij haar schokkende lichaam mijn tong op de juiste plaats te houden. Ik merkte dat ze geiler werd, en wilder. Ik wilde haar een onvergetelijk orgasme bezorgen en bleef haar likken. Haar borsten trilden in haar schokken, volgens mij was ze bijna zover. Ik speelde mijn laatste troef uit. Voorzichtig streelde ik met mijn wijsvinger tussen haar natte schaamlippen. Ze waren ontzettend nat en glibberig. Ik duwde miin vingers langzaam naar binnen en voelde hoe haar schaamlippen zich heerlijk warm en nat om mijn vingers sloten. Eerst langzaam maar steeds sneller sopte ik in haar kutje. Echt soppen, want ik hoorde het natte vocht tussen mijn vingers...

Ik liet mijn vingers spelen in haar kutje. En dat was samen met mijn likken genoeg: haar rug kromde zich en ontspande zich weer. Dat een paar keer, met bijbehorende luid gekreun. Ze sidderde, kwam omhoog en klemde haar benen samen. Mijn hand kon dan wel niet meer bewegen, maar mijn vingers beroerde haar g-spot onveranderd. Ze gilde nu en schokte heftig. Na een paar seconde bouwde ik het af, ik liet haar orgasme uitbranden.

Na een halve minuut opende ze haar ogen en keek ze me loom aan. "Lekker?" vroeg ik haar nog eens. "Man, kun jij niet met me mee naar huis? Als personal assistent of zo? Ohhhhhhh god wat lekker!" zei ze.

19:10 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

11-12-09

Moeilijk

Ik heb het er moeilijk mee. Wat is het zwaar om afscheid te nemen van een vrouw die je graag ziet, enkel en alleen omdat de afstand tussen ons te groot is. Want dat lag ten grondslag aan deze breuk.

Ik ben een tweede blog begonnen, om de pijn van me af te schrijven. Dit heeft in het verleden ook goed geholpen. Het zijn losse gedachte spinsels die dezer dagen in me opkomen. Een soort brieven aan haar. Monologen eerder.

00:07 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

07-12-09

Het einde...

De oplettende lezer weet inmiddels dat ik geruime tijd een relatie met An had. Deze relatie beleefde de laatste tijd heftige momenten door allerlei oorzaken, overigens niet alleen wat te lezen is op de blog van Ron en Sindy.
Mede op aangeven van An en met pijn in mijn hart, heb ik vandaag besloten deze relatie helemaal te stoppen. De oorzaak hiervan ligt niet bij hetgeen op de site van Ron en Sindy te lezen is, maar in feite bij de letterlijk te grote afstand tussen ons. Ik woon in Nederland en An in Belgie en dan niet naast de grens.
Ik ben deze blog destijds begonnen om mijn frustratie over te weinig erotiek, vrouwelijkheid en passie van me af te schrijven. Dat werkte overigens bijzonder goed. Toen An reageerde, waren onze gesprekjes in eerste instantie voornamelijk erotisch gericht. In een later stadium kwam er ook nog verliefdheid om de hoek kijken, alhoewel dat van mijn kant niet de bedoeling was. Integendeel, ik wilde gewoon erotiek en passie. Spanning. Maar ja, de liefde, die hou je niet tegen.
Goed, dat alles moet nu stoppen. Dat is het beste. Ik ga nu eerst deze breuk eens proberen te overwinnen. En dan eens zien wat de toekomst brengt....
En misschien dat er dan weer eens een fantasietje komt, want dat is al weer een tijdje geleden...

23:36 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |