07-12-09

Het einde...

De oplettende lezer weet inmiddels dat ik geruime tijd een relatie met An had. Deze relatie beleefde de laatste tijd heftige momenten door allerlei oorzaken, overigens niet alleen wat te lezen is op de blog van Ron en Sindy.
Mede op aangeven van An en met pijn in mijn hart, heb ik vandaag besloten deze relatie helemaal te stoppen. De oorzaak hiervan ligt niet bij hetgeen op de site van Ron en Sindy te lezen is, maar in feite bij de letterlijk te grote afstand tussen ons. Ik woon in Nederland en An in Belgie en dan niet naast de grens.
Ik ben deze blog destijds begonnen om mijn frustratie over te weinig erotiek, vrouwelijkheid en passie van me af te schrijven. Dat werkte overigens bijzonder goed. Toen An reageerde, waren onze gesprekjes in eerste instantie voornamelijk erotisch gericht. In een later stadium kwam er ook nog verliefdheid om de hoek kijken, alhoewel dat van mijn kant niet de bedoeling was. Integendeel, ik wilde gewoon erotiek en passie. Spanning. Maar ja, de liefde, die hou je niet tegen.
Goed, dat alles moet nu stoppen. Dat is het beste. Ik ga nu eerst deze breuk eens proberen te overwinnen. En dan eens zien wat de toekomst brengt....
En misschien dat er dan weer eens een fantasietje komt, want dat is al weer een tijdje geleden...

23:36 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Jammer voor je, maar zoals internet kan zijn, de vaagheid staat voorop, om wat voor oorzaak je "relatie" met An ook over is, ik denk dat het beter is om eens wat meer tijd aan je moeder de vrouw te besteden in plaats van te trachten de erotiek en passie ergens anders te vinden.
Misschien moet je er ook eens ernstig over denken dat als het niet lukt bij moeder de vrouw om ook die stekker uit die relatie te trekken, ik denk dat er een wereld voor je open zal gaan.
Ik weet het, klinkt hard zoals ik dat zeg, (en misschien plaats je dit geeneens) maar soms denk ik wel eens dat menig mens gelukkiger in zijn eentje is dan diep ongelukkig met zijn tweetjes omdat dat nu eenmaal moet.
Sterkte. O.V.

Gepost door: O.V. | 08-12-09

P.S. Ik heb makkelijk praten, ik kan gaan en staan waar ik wil en wanneer ik wil, dus misschien denk ik er ietwat te makkelijk over, dat kan ook.

Gepost door: O.V. | 08-12-09

De commentaren zijn gesloten.