20-06-09

Elise

Eindelijk konden we samen op vakantie. Een vakantie waarbij we wisten dat de vonken er van af zouden vliegen. Per mail en over de chat hadden we al uitgebreide plannen gemaakt en onze intieme wensen besproken. Er zou veel geneukt gaan worden!

 

 

We ontmoetten elkaar op het vliegveld. We hadden afgesproken bij het meeting point. Ik was wat aan de late kant, dus Elise stond er al. Zoals gewoonlijk vond ik haar er heerlijk uitzien. Zelf was ze daar niet zo van overtuigd, maar ik verzeker je, een hoop mannen keken haar na, ook al waren haar maten niet volgens de mode-standaard. Mooi grote borsten, verpakt in een leuk truitje, dat haar decollete mooi liet zien. Daaronder een spijkerrokje met aan de achterkant een split. Erg mooi. Naast haar een koffer.

 

Ik liep naar haar toe en ze verwelkomde me met een flinke kus. Haar ogen schitterden. Ze was nu al geil zo te zien. "Heb je er ... zin in?" vroeg ik haar. Ik moest me een beetje op de vlakte houden, want om ons heen stonden nog andere mensen te wachten. Ze schoot in de lach en knikte veelbetekend ja. Ze had me wel door. Bij het weerzien van haar en haar heerlijke geile blik werd er al iets wakker in mijn onderbuik. Maar eerst inchecken. We gaven onze koffers af in ruil voor een instapkaart en even later gingen we door de douane. Op weg naar de gate wandelden we hand in hand. Ze keek me enigszins verliefd aan, een blik waar ik toch wel een beetje week van werd.

 

Deze vrouw wilde zomaar een week met mij weg, weg van man en kinderen. Hoe ze het voor elkaar heeft gekregen weet ik niet, maar een paar maanden terug liet ze me weten dat ze een week met mij alleen wilde zijn en daar ook toestemming voor had gekregen. Haar man kon haar niet bieden waar zij naar verlangde en ze mocht op zoek naar iemand die dat wel kon. "Een goeie vent, die man van haar", dacht ik. Ook mijn vrouw wist dat ik nogal veeleisend ben en wilde wel eens een weekje rust....

Ik beantwoordde haar veliefde blik met een kus. Ze stopte meteen met wandelen en omhelsde me. De kus ging over in een tongzoen, waarbij we midden in het looppad bleven staan.

 

Bij de gate konden we vrijwel meteen doorlopen en 10 minuten later zaten we naast elkaar in het vliegtuig. Ze streelde mijn arm en vroeg me of ik haar vast wilde houden bij het opstijgen. "Ik heb het niet zo op vliegen..." verklaarde ze. Oh, dat wist ik niet. Ik vlieg zelf te regelmatig voor mijn werk, en voor mij is het alleen maar een irritante manier van je tijd verdoen. Maar goed, ik hield haar graag vast.

Tijdens het opstijgen kneep ze inderdaad mijn hand bijna fijn, maar mijn rustige bijna verveelde houding stelde haar wat gerust. Na een paar uur vliegen wilde ze naar de WC. "Zal ik meegaan?" bood ik haar aan. Ik wilde altijd al lid worden van de Mile-High club. Ze had me door, en met een glimlachje zei ze dat ze dat wel alleen kon. "Dat lijkt me niet nodig" voegde ze er aan toe.

 

Eenmaal geland en herenigd met onze koffers, lieten we ons door een taxi naar ons resort brengen. Het lag in de beschutting van een palmbomen bos, maar aan het strand. Wij hadden een alleenstaand huisje aan het strand geboekt, het lag aan de rand van het resort. Het kostte een lieve duit, maar we wilden ons eigen stukje strand hebben.

 

Een jongedame gekleed in de lokale klederdracht bracht ons naar ons huisje en liet zien hoe alles werkte: licht, water, bad etc. Een minuut later waren we alleen. We keken elkaar aan en dachten hetzelfde "Eindelijk!" We sloegen onze armen om elkaar en begonnen elkaar inning te kussen. Wat heerlijk, haar ronde vormen drukten zich tegen me aan, haar tong verkende de binnenkant mijn mond en ik voelde ook onder wat groeien. Eindelijk alleen, en dan meteen een week! Als reactie trokken we snel elkaars kleren uit. Toen ik haar rokje omlaag schoof zag ik meteen haar kutje. "Oh, heb jij in het vliegtuig geen broekje aan gehad?" vroeg ik verbaasd. Ze lachte geil en zei "Waarom denk je dat ik zo geil ben, en waarom denk je dat ik 3 keer naar de WC moest?" Ik bleef verbaasd kijken. "IK ben drie keer gekomen in het vliegtuig..." ging ze verder, "Lekker joh! Moet je ook eens doen!"

 

Ik werd teveel afgeleid door haar kutje, om nog verder te gaan met deze discussie. Voordat ik het wist lagen we op het uitnodigende bed en genoot ik van haar zachte handen op mijn lichaam. Al zoenend begon ik haar borsten te strelen, ze tegen haar lichaam aan te drukken en zacht in de tepels te knijpen. Van een heerlijk middagje in een rendez-vous hotel wist ik dat ze hier erg van hield. Ze liet zich op haar rug vallen en genoot. Ik streelde haar zachte lijf en genoot intens van de aanblik van al haar rondingen. Man, wat was ik aan haar toe! Terwijl ik met haar borsten bezig was, voelde ik hoe ze mijn paal vastpakte. Die was al hard van verlangen en haar warme hand maakt het alleen maar erger. Alsof ze in de gaten had wat ik wilde begon ze me af te trekken. Zacht, ritmisch, lange halen. Heerlijk! Ik kreunde, liggend en zoenend boven op haar borsten.

 

Ik was voor haar klaar en zij voor mij. Ze spreidde haar benen en vroeg of ik zin had in haar te komen. Om haar verzoek kracht bij te zetten streelde ze haar schaamlippen en haalde een vinger er tussen door. Nat kwam ie weer naar buiten. Nou en of ik zin had! Ik stak mijn eikel tussen haar natte schaamlippen en ging op haar liggen. Dat half uur was de sex ongeremd en ongecompliceerd. Gewoon neuken en klaarkomen. We hadden elkaar zo lang moeten missen dat we eerst de sexuele spanning weg wilden hebben. Voldaan, maar verlangend naar de rest van de week, bleven we even naast elkaar op bed liggen. We merkten nu pas op dat het gewoon de perfecte temperatuur was, je kon gewoon in je blootje lopen, of slapen. Geen last van kou of te warm. Precies goed.

 

's Avonds liepen we naar het hoofdgebouw van het resort. Hier waren verschillende restaurants waar je uit kon kiezen. Wij kozen voor een buffet restaurant. Elise had zich mooi gemaakt en ik voelde me trots om vanavond in haar gezelschap te mogen zijn. Ik voelde me ook vereerd dat ik wist dat onder die leuke kleren die ze droeg een ontzettende geile en onverzadigbare vrouw zat, waar je heerlijk mee kon neuken.

We aten niet te veel, we wilden die avond nog eens genieten.

 

We sliepen uit, en werden heerlijk loom wakker. Het geluid van de zee had ons gisteren heerlijk laten inslapen (en natuurlijk ook dat voldane gevoel tussen je benen). Maar het geluid van de zee zorgde er ook voor dat we lekker rustig wakker konden worden. Ik draaide mijn hoofd naar haar toe en zag dat ze naar me lag te kijken. "Hai" zei ik met een slaapstem. "Goedemorgen schat, volgens mij heb jij heerlijk geslapen, toch?". Ik knikte ja en rolde op mijn zij. "Waarom kijk je naar me? Ben je dat al lang aan het doen?" en ik streelde haar zij. "Uh-uh" knikte ze. "Waarom?" vroeg ik haar weer. "Ik vind dat je er zo lief uitziet als je slaapt. Weet je, schat? Als ik jou eerder had ontmoet dan denk ik dat we nu getrouwd waren, en dat wij samen kinderen hadden.... Dan zouden we elke dag zo van elkaar kunnen genieten." Ik waagde dat te betwijfelen. Volgens mij zou de sleur ook dan na 10 of 15 jaar toeslaan. Gelukkig hoefde ik geen antwoord te geven want ze vroeg me "Wat zullen we vandaag gaan doen, behalve lekker neuken?" En daarmee begon de eerste dag van onze vakantie.

 

We zwommen, we snorkelden, we lunchten en genoten intens van elkaar. Niet alleen in bed, maar ook om samen leuke dingen te doen. Het was gewoon een onbezorgde vakantie waar we van elkaars aanwezigheid genoten. Het was fijn om te weten dat we elkaar gewoon konden voorstellen om nu lekker te gaan genieten van sex. Thuis hoefde ik dat niet voor te stellen, dat was raar, of kon niet of wat dan ook. Maar hier waren twee mensen die hetzelfde dachten over sex en een week lang de gelegenheid hadden om op elk moment van de dag, en in vrijwel elke situatie te kunnen genieten. En dat deden we dan ook.

 

Die avond besloten we gebruik te maken van de Romantic Dinner service. Het resort zet een mooi gedekt tafeltje op het strand neer, zorgt voor al het gewenste eten en drank en laat je dan alleen. Een origineel idee vonden we en we wilden het wel eens uitproberen. Het leek een mooie avond te worden: de zon zakte al naar de horizon en werd mooi oranje. De branding zorgde voor de perfecte achtergrondmuziek en de temperatuur was precies goed. Tegen een uur of zes kwam de roomservice met een golfkarretje aanrijden en werd voor ons huisje op het strand een tafeltje gedekt, ernaast een tafeltje met het eten en de drankjes. Een stukje verderop werd een kampvuurtje aangelegd en aangestoken.

Roomservice kwam vertellen dat alles gereed was en ze vertrokken. We waren weer alleen. De maan kwam op en de zon zakte achter de horizon. Alles zinnenprikkelend.

 

We hadden besloten ons een beetje op te doffen voor deze avond, we moesten natuurlijk zelf ook wel meedoen aan de romantiek. Ik had een zwarte broek en witte bloes aangetrokken. Elise was al enige tijd in de slaapkamer bezig, maar nu het tafeltje gedekt was kwam ze naar buiten. Toen ik haar zag, viel mijn mond bijna open. Wat was ze mooi! Ze droeg een fantastisch mooie zomerjurk met allerlei paarsen en lila tinten. Het bedekte haar schouders en zat onder haar borsten bijeen door een strakke taille. Vandaar viel de jurk helemaal tot net boven haar enkels. Ik zag dat ze witte sandaaltje met hakjes droeg. Ik bekeek haar van top tot teen en weer terug. En nog een keer en nog een keer. Ze keek me ontzettend lief aan. Glimlachte een beetje en zei "Dag lieve jongen, mag ik zo bij je komen eten?" Ik was gewoon sprakeloos. Ze had haar blonde haar gewassen en gefohnt en daardoor bewoog het zo mooi bij alles wat ze deed. In het licht van het huisje zag ik dat ze een beetje mascara droeg en wat lippenstift. Mooie lange oorbellen kwamen onder haar blonde haar uit. Ze was in een woord prachtig! "Natuurlijk" antwoordde ik bedeesd. Ik stak mijn had naar haar uit om haar van het trapje van het voorportaal van ons huisje af te helpen. Met haar hakjes op het strand lopen viel niet mee, maar gelukkig viel ze niet.

 

Nu ze er zo prachtig uitzag, voelde ik de behoefte haar stoel klaar te zetten en aan te schuiven. Ze stelde dit op prijs en ze tuitte haar lippen en smeekte om een kus. Ik gaf haar een kusje en gaf haar een welgemeend complimentje over haar verschijning! Ze lachte een beetje verlegen en streelde mijn hand. Ik had besloten haar deze avond in de watten te leggen en gaf haar een wijntje. We genoten van de omgeving, de kaarsjes, het kampvuurtje, de zee, waar de maan in weerspiegeld werd. Waarom wonen wij toch niet in deze omgeving, vroeg ik me af. Op tafel stonden amuses en hapjes die onze honger aanwakkerden. De uurtjes daarna genoten we van elkaars aanwezigheid en van het eten en de drank.

 

Na het eten vroeg ik haar of ze een stukje langs het strand wilde wandelen. "Natuurlijk!" zei ze. Ze deed haar sandaaltjes uit, en nam ze in een hand. In de andere hand hield ze mij vast. Zo wandelden we een stukje langs de zee. Na een tijdje stopten we en keken we elkaar aan. Haar mooie ogen doorboorden me en even later kusten we elkaar heel teder. Ik genoot van haar zachte lippen. "Dank je voor deze heerlijke avond lieve jongen!" zei ze. "Jij ook, lieverd" antwoordde ik. We gingen verder met zoenen. Het was de perfecte omgeving: zee, branding, lekker temperuur, de mooiste vrouw van de wereld. Ik genoot. Elise ook, dat was te merken. "Ga je mee?" vroeg ze fluisterend, "Ik wil je!"

En ze liet haar hand terloops net onder mijn gulp langs glijden. Ik keek haar aan en zag een wellustige blik in haar ogen. Daar was ik niet meer tegen bestand en we liepen gearmd en enigszins gehaast weer terug naar ons huisje.

 

Het tafeltje was door roomservice weggehaald, het kampvuurtje was bijna uitgebrand, en wij gingen naar binnen. Ik liet haar eerst naar binnen gaan, volgde haar en sloot de deur. Ze draaide zich om en keek me lief maar tegelijkertijd ondeugend aan. Opnieuw kussen en zoenen en tongen. ELise was dol op kussen, het wond haar altijd enorm op. Ook dit keer was dat zo. Na enige minuten, net toen ik dacht haar uit te gaan kleden maakte ze zich los en stapte achteruit. "Kom lieve jongen," zei ze, en ze nam me mee naar de slaapkamer, "ik ga je blinddoeken. Je mag even niks zien.". "Ok..."antwoordde ik. Verbaasd maar toch ook gretig. Gretig om wat er komen gaat, het is vast heerlijk! Ze pakte een van haar shawls en knoopt die achter mijn hoofd vast. "Kun je niets meer zien?" vraagt ze. "Nee, je hebt hem goed vastgemaakt" zei ik. "Ik ga je nu uitkleden, je mag niks doen. Gewoon blijven staan, Ok?" Dat beloofde ik, en ik voelde hoe vaardige handen me snel uitkleddden. Mijn pik was door deze avond halfstijf en bungelde een beetje naar voren, een niet geheel onaardig gevoel. Ik was benieuwd hoe deze avond zou verlopen.

 

"Ik ga je nu op bed helpen. Je moet op je rug gaan liggen." was het volgende. Ik ging zo goed en zo kwaad als het ging op bed liggen en draaide op mijn rug. "Zo goed?" vroeg ik en ze antwoordde bevestigend. Ik voelde dat ze naast me op bed kwam zitten. Ze zei weer "je mag niks doen, je armen moeten gewoon naast je lijf blijven liggen.". Ik knikte "Uh-uh". Er was wat geristel te horen en toen voelde ik haar zachte handen over mijn benen glijden. Heerlijk zacht en warm. Maar anders, heel glad en soepel. Haar handen gleden heerlijk tintelend over mijn benen. Haast vanzelf. Ik voelde haast geen details, alle afwijkingen leken gladgestreken. "Lekker?" vroeg ze fluisterend. Ik knikte weer. Haar handen gleden van mijn bovenbenen langs mijn knieen naar onderen eindigden bij mijn voeten. Ze liet haar zachte gladde vingers tussen mijn tenen doorglijden en ook aan de onderkant van mijn voet. Dat kietelde een beetje en gauw maakten de handen zich uit de voeten.

 

Weer naar boven. Op weg naar mijn pik hoopte ik, want zulke warme zachte handen kunnen heerlijk verwennen, dacht ik. Maar ik had pech. Haar handen liet me los en kwamen terug bij mijn armen. Ook die werden zinnenprikkelend gestreeld. Wat was dat toch met zulke zachte handen? Zo zalig zacht. Het tintelde gewoon helemaal... Na mijn armen kwam mijn borst aan de beurt, van bovenaf werkte ze langzaam naar beneden. Mijn paal werd weer wakker, want die zachte handjes kwamen eraan! Heel af en toe voelde ik haar borsten lichtjes over mijn buik glijden. Dat zorgde voor een extra stevige klop in mijn pik. Heerlijk, daar had ik net behoefte aan. Maar het lot was me niet gunstig gezind: vlak boven mijn pik maakte ze een ommetje en gingen weer naar mijn benen. "Ooooowwwwwh, wat gemeen!" bracht ik uit. Zacht gelach naast me, maar verder niets. Om me niet helemaal ongelukkig te maken besloten haar handen een vinger aan iedere hand langs bij ballen te laten glijden. Dit was heerlijk! Eindelijk de aandacht die ze willen.

 

Dit rondom-mijn-pik strelen ging zo nog even door en mijn paal klopte flink. "Er hangt een druppel aan je eikel" zei ze zacht. "Zuig hem er maar even af", zei ik. "Neeeeeej, dat zou te makkelijk zijn" was het antwoord en ze liet me met een onbeantwoord verlangen liggen. Weer mijn benen en weer mijn buik. Haar handen waren fijn, zacht, super glad en soepel. "Vind je dit lekker?" vraagt ze me fluisterend, met haar mond vlak naast mijn oor. "Oooohh ja!" antwoordde ik. "Dan mag jij mij nu doen", zei ze, "ook geblindoekt!". En ik voelde hoe ze de knoop in de shawl los maakte. Toen ik weer kon zien, zag ik dat mijn hele lijf glom. Olie. "Hmmmmmmm heerlijk schat!" zei ik.

 

Ik blinddoekte haar en vroeg haar te gaan liggen. Ik deed hetzelfde als zij met mij. Ik nam een scheut olie in mijn handen en verwarmde die even. Eerst de benen strelen. Uitgebreid, maar niet te dicht bij haar kutje. Bij haar voeten schoot ze in de lach en trok ze haar voeten weg. "Dat kietelt! Niet doen!" schaterde ze uit. Ok, dan niet. Weer terug naar boven. Met een wijde boog om haar kutje heen. "Gemenerik!" fluisterde ze. "Ik doe gewoon wat jij bij mij ook hebt gedaan" antwoordde ik onschuldig. Daarna kwam haar buik aan de beurt. Heerlijk om te zien hoe ze lag te genieten. Haar schouders waren aan de beurt en haar armen. Ze lag een beetje te draaien, ik wist dat ze wilde dat ik haar borsten zou insmeren. Ik wilde dat zelf ook graag. Haar borsten waren zalig zacht met grote bruine tepelhoven midden bovenop. Ik nam ze met een extra scheut olie in mijn handen en liet ze er doorheen glijden. Wat een genoegen om te doen en om te zien hoe gek ze hier van werd.

 

Van alle kanten streelde ik haar borsten, maar ik concentreerde me op haar tepels. Die waren stijf van genot en vroegen om zacht knijpen. Toen ik dat deed hapte Elise naar adem. Dit was een gevoelig plekje. En ik vond het zalig die massieve borsten weg te duwen, plat te maken, tegen elkaar te drukken, en te voelen hoe haar vlees door mijn handen gleed. Heerlijk! Ik zou eigenlijk nu mijn pik er tussen willen duwen en dan neuken. Maar ik houd me in en verwen haar buik weer. Net zoals ze mij pestte doe ik dat bij haar en laat terloops een vinger langs haar schaamlippen glijden en daarna niet meer. "Ohhhhh" stootte ze uit.

 

"Zeg lieverd?" vroeg ik haar, "het lijkt me zo heerlijk als jij me neukt. Zou je dat willen doen?". "Jaaaah" antwoordde ze gretig, "mag ik mijn blinddoek af?". "Tuurlijk" zei ik, en hielp haar even. Haar geile ogen maakte me wild en ik liet me op mijn rug op bed vallen. Haar lichaam en ook het mijn glom van de olie en was heerlijk glad. Volgens mij moest het heel geil zijn om zo over elkaar te glijden! Ik wilde dat graag proberen. Maar Elise had nog een ander plannetje. Ze kwam op handen en knieen tussen mijn benen zitten en lachte wellustig. "Ze pakte het flesje olie en smeerde haar borsten en met name de gleuf er tussen eens goed in.  Met haar handen duwde ze haar borsten om mijn half stijve pik heen en liet hem zo een beetje heen en weer glijden. "Oh god!" bracht ik uit. Dit was zalig. Ritmisch en glibberig van de olie gleden haar borsten om mijn pik heen en weer. Warm, glad, zalig, soepel, intens, allemaal gevoelens die door mijn hoofd schoten. Ze lachtte genietend en zag me helemaal gek worden. "Ik heb een dilemma voor je.", zei ze lispelend, "Zal ik zo doorgaan, of wil je liever in mijn kutje?" Inderdaad een dilemma. Ik wilde allebei, ik wilde haar borsten onderspuiten, maar ook wilde ik met haar glibberend neuken. Jezus, wat nu? Ik wist het niet meer.

 

Zij maakte voor mij de keuze. Ze bleef me met haar borsten verwennen. Mijn pik werd harder en harder. Wat een intens gevoel. Ook het uitzicht op een vrouw die haar borsten gebruik om je paal eens flink af te rukken maakte me zo ontzettend geil. Ik voelde dan al gauw de genotsgolven door mijn onderbuik heen schieten, tot er niets meer aan te doen was. Met een paar flinke stoten kwam mijn zaad eruit en op haar be-oliede borsten. Door het ritme vermengde het zich al snel met de olie. Jezus, wat een geil gezicht! Ze lachte triomfantelijk en liet me genieten. Ze kwam naast me liggen. "Dat vond jij lekker, he?" vroeg ze, geheel overbodig. "Jaaaaah" antwoordde ik voldaan en dacht te kunnen gaan liggen. "Hoho, lieve jongen, we zijn nog niet klaar!" was haar antwoord. "Ik ben nu helemaal opgegeild! Ik wil je neuken! Ik wil je diep in me voelen! Ik wil dat je me nu neemt, hard en diep!" En om haar woorden kracht bij te zetten pakte ze een handdoek en wreef mijn half slappe pik schoon, zodat er geen olie meer aan zat.

 

"Ga liggen" zei ze. Ik ging liggen en met een hand pakte ze mijn pik. Trok hem snel een paar keer af, zodat ie hard werd. Ze kwam over me heen zitten, en pakte mijn pik vast. Met haar kutje vlak boven mijn pik, wreef ze de eikel tussen haar schaamlippen door. Ook een manier van smeren, dacht ik nog. Meteen daarna kwam ze op me zitten. Ze begon langzaam en met gesloten ogen te rijden. Eerst omhoog en omlaag maar na een tijdje ook van voor naar achteren en combinaties ervan. Mijn pik werd harder en harder, jezus, wat kon die vrouw rijden zeg. We keken elkaar geil aan en ik genoot van het uitzicht op die gladde borsten. Ze had ze in haar handen en ze verwende ze zelf. En tussen haar borsten zag ik nog steeds een restantje zaad met olie zitten, het droop langzaam naar beneden...

 

Na een tijdje kwam ze liggen. We tongden er meteen op los en genoten van het dunne laagje olie tussen onze lichamen. Wat glibberde dat heerlijk zeg! Alles tintelde! Alles was intens. Het duurde dan ook niet lang voordat ze kreunend en kronkelend klaarkwam, waarbij ze helemaal verkrampte. Haar kutje kneep hard in mijn pik. Dit vond ik zo'n erotisch moment dat ik spontaan ook klaarkwam. Golven van genot en zaad spoten door mijn lijf. Wat een zaligheid.

 

We bleven zo nog een tijdje in elkaars armen liggen, elkaar strelen, zoenen en knuffelen. Ze was zo heerlijk. Deze dag was zalig begonnen met een vrijpartij en eindigde met een stomende vrijpartij in olie, dat ons genot tot het uiterste had gedreven. Zo wilden we genieten. En dat kon ook, want we hadden nog een hele week samen!

15:25 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

06-06-09

Lena III

De lente was in volle hevigheid losgebarsten. Het was al enige tijd zonnig, meestal lekker warm en de natuur was hard bezig het landschap groener te maken. Het was al een tijdje geleden dat Lena en ik een heerlijk dagje hadden gehad in een hotel kamertje. Nog elke dag moest ik denken aan die zalige uurtjes die we daar hebben doorgebracht. Het gaf me nog iedere keer een stijve paal. Sindsien hebben we elkaar niet meer gezien, maar we mailden, SMS-ten en msn-den er flink op los. Af en toe belden we met elkaar, stiekum. We waren dol op elkaar, en konden het goed met elkaar vinden. Maar het was ook erg frustrerend. Sinds ons heerlijke dagje samen, wilden we natuurlijk alleen maar meer. Maar we hadden beiden ons gezin en ons werk, en een afspraakje maken viel niet mee. Zelfs het plannen van een msn-sessie was al moeilijk. Dan was Lena bezet, dan kon ik weer niet. Het was om gek van te worden. Als je zo naar elkaar hunkert, en dan met de beste wil van de wereld niet dichterbij elkaar kunt komen. Het was natuurlijk wel mogelijk, maar het moest ook niet opvallen.


Na een maand of twee had ik er genoeg van. Ik moest en zou haar weer zien. Langzamerhand ontwikkelde zich een plannetje. Lena had me ooit eens verteld wanneer ze jarig was. Die dag was binnenkort. Ik besloot haar op die dag te gaan opzoeken. Als cadeautje. Samen een fijne dag met haar doorbrengen. En lekker uitgebreid genieten. Ik wist dat ze die dag moest werken. Dat was goed, ze had dan in ieder geval thuis geen verplichtingen. Ik stelde me zo voor dat ze in de ochtend op haar werk zou traktreren op gebak, dus dan kon ik haar niet ontmoeten. Maar 's middags, dat was een mogelijkheid. Dan kon ik haar best meenemen. Ik ging er maar van uit dat het verlangen van haar kant ook zo groot was dat ze wel met me mee zou gaan. Ik moest alleen voor thuis nog even voor thuis een verklaring voor mijn afwezigheid bedenken. Ik kon natuurlijk voor mijn werk naar een workshop of een seminar moeten, dan kon ik wat later thuis komen als normaal. Dat leek de beste oplossing.


Lena hield ik onwetend. Tijdens onze mail/sms/chat-sessies vlak voor haar verjaardag liet ze weten welke voorbereidingen ze had getroffen om haar verjaardag te vieren: voor man en kids 's ochtends vroeg, nog voor school en werk. Daarna zou ze naar haar werk gaan. Voor vrienden en familie vierde ze haar verjaardag pas het weekend erna met een feestje op zaterdagavond. Over de middag van haar verjaardag zelf zei ze niets, en ik hoopte maar dat ze daar dan ook geen plannen voor had, behalve op haar werk te zijn.


Eindelijk brak de dag van haar verjaardag aan. Ik had haar 's morgens vroeg al gefeliciteerd via SMS, met veel kusjes en knuffels. Ze anwtoordde een dankjewel en berichtte dat ze inderdaad 's morgens zou trakteren op haar werk. Ik stapte rond een uur of elf in de auto en ging op weg. Na een tweetal uurtjes rijden kwam ik bij haar werk. Mijn hart klopte in mijn keel, hopelijk ging dit werken! Ik SMSte haar "Kijk eens uit je raam". Het zweet stond op mijn voorhoofd. Na een half minuutje zag ik haar achter een raam verschijnen. Ik zwaaide naar haar. Ze kon natuurlijk niet terug zwaaien, en ze verdween dan ook weer. Na een weer minuut (wat duurt wachten dan lang!) kreeg ik een SMSje "He schatje, verrassing!!! Waarom ben je hier? x x". Ik antwoordde "Ik kom je halen! Kun je bellen? x". Weer wachten, en toen belde ze me. "He liefje" zei ik, "gefeliciteerd met je verjaardag". "Oh schatje, dank je wel.... maar waarom ben je hier?" vroeg ze. "Ik kom je halen" zei ik, "we gaan een middagje samen weg". "Maar ik kan niet weg", zei ze weer, "ik ben aan het werk... uh ... ik ben jarig". "Weet ik, maar ik wil zo graag bij je zijn, ik wil zo graag met je vrijen, neem een vrije middag", zei ik, een beetje bluffend, maar ook een beetje smekend. Nu spande het erom, zou ze met me meegaan, of me hier gewoon laten staan? "Maar waar gaan we dan naar toe?" vroeg ze, en ik toen wist dat ze met me mee zou gaan.


"Dat is nog een verrassing," zei ik, "dat is mijn verjaardagscadeau voor jou! Ga je met me mee?". "Tuurlijk wil ik met je mee, maar ben ik weer op tijd thuis?" vroeg ze. Ik antwoordde dat dat allemaal best ging lukken. "Maar hoe ga ik dat hier regelen, ik moet spontaan vrij vragen... Wacht, geef me vijf minuten en dan ontmoet ik je op de carpool-parkeerplaats een stukje verderop". Aan haar antwoord merkte ik dat ze er zin in begon te krijgen en dat ze snel bij me wilde zijn.
Ze legde op en ik merkte dat ik met een stijve pik in de auto zat. Yes! Ik zou haar vanmiddag weer zien. En beter nog, haar in mijn armen hebben. En nog beter, heerlijk met haar neuken! Jezus, wat had ik daar zin in! Ik reed naar de carpool-parkeerplaats en ging zitten wachten.


Na 10 minuten (begon me alweer zorgen te maken) kwam haar auto de parkeerplaats op rijden en parkeerde ze. Ze stapte uit en kwam mijn kant op gelopen. Wat was ze mooi! Haar blonde haren bewogen in de wind. Ze was helemaal in het wit gekleed: een overgooier over een rokje. Daaronder, geheel volgende de laatste mode, een witte legging en daaronder kort gehakte sandaaltjes. Ik vond het geheel er romantisch uit zien. Alsof ze wist dat we samen weg zouden gaan. Haar zien lopen was een streling voor het oog. Het maakte me wild. Wat wilde ik haar graag in mijn armen houden, en wat wilde ik graag met haar genieten!
Ik deed de portier voor haar open en riep "He lieverd!". Ze beantwoordde mijn groet en stapte in. We kustten elkaar en namen daar de tijd voor. Ik zag in haar ogen een gretige blik. "Dag lieve jongen, wat heb ik je gemist! En wat een fijne verrassing!" Weer zoenen. Ik wilde haar het liefste ter plekke nemen, maar ik zou mijn hormomen nog even in bedwang moeten houden.


"Waar ga je me mee naar toe nemen?" vroeg ze met een twinkelende oogjes. "We gaan een dagje naar het strand" zei ik. "Oh heerlijk, daar is het wel mooi weer voor, maar ben ik straks wel weer op tijd thuis? Ik moet wel om zes uur thuis zijn, anders merkt mijn man het" merkte ze bezorgd op. "Geen probleem schat, dan ben je weer thuis" stelde ik haar gerust.
Ik reed van de parkeerplaats af en startte de Tomtom. Ik had op internet gezocht naar een plaats waar de duinen flink breed waren. Op Google Maps had vrij snel een geschikte lokatie gevonden. Gecombineerd met toeristische informatie van het gebied wist ik dat dit een plek was, waar we samen een paar heerlijke uurtjes in de duinen konden hebben. De Tomtom leidde me feilloos naar de juiste plaats, het was maar een kwartiertje rijden. Onderweg werd ik nogal afgeleid door Lena, die haar handen niet van me kon afhouden. Ook zij had mij al die tijd niet gezien, en dat was te merken. Ik had een flinke harde paal, nog steeds, en dat had ze feilloos door.


We arriveerde op een parkeerplaats aan de duinen. Ondanks het mooie weer was het niet druk, ik had bewust een beetje afgelegen lokatie uitgezocht. Vanaf hier liepen een paar wandelpaden naar het strand. Ik haalde een rugzak uit de bagageruimte, sloot de auto af en ging met Lena op pad. Al gauw trok ze haar sandalen uit, met hakjes is het moeilijk lopen in het zand. Halverwege het pad naar het strand zei ik dat we hier het afgezette pad moesten verlaten en de duinen in gingen. "Ohhhhh" reageerde ze, "we gaan lekker alleen". Ik zag haar ogen schitteren, een gretige blik. Na een minuut of vijf moeilijk klauteren door het losse zand bereikten we een plaats in de duinen waar een hoop duinpannetjes waren. Hier konden we met gemak met z'n tweeen in zitten zonder dat iemand ons kon zien. Ik gooide mijn rugzak neer en haalde er twee grote handdoeken uit. "Ik denk dat we hier een paar heerlijke uurtjes met zijn tweeen kunnen zijn" zei ik, "Niemand die ons ziet." Ik spreidde de handdoeken uit en deed mijn schoenen uit. Lena kwam naast me zitten en keek me aan met die heerlijke ogen. Ze was leuk opgemaakt. Fris, leuk, jong, ik kan het niet anders beschrijven.


"Ik heb je gemist, lieve jongen" zei ze zachtjes en ze kuste me. Ik beantwoordde haar tedere kussen. Met veel gevoel gleden onze lippen over elkaar. Lekker. Ik opende mijn lippen voor haar tong. Onze tongen begonnen een heerlijk spelletje te spelen. Ze sloeg haar armen om me heen. Ik vergat de hele omgeving, hoe mooi ook, en ging helemaal op in haar omhelzing. Wat had ik dit gemist! Ondertussen zat ik iets ongemakkelijk, door mijn stijve pik. Er begon dan ook een groot verlangen in mij te groeien. Ik wilde bloot zijn, ik wilde Lena uitkleden, ik wilde vrijen! Ja, ik wilde klaarkomen. Ik merkte dat Lena ditzelfde gevoel had, haar handen wreven over de bult in mijn broek. We konden onze handen niet meer van elkaar af houden en begonnen elkaar uit te kleden. Van elk lichaamsdeel van Lena genoot ik: haar buik, haar rug, haar borsten, haar benen, haar kont, haar kutje. Wat was het heerlijk haar weer naakt te zien. Zij genoot ook van mijn lijf, vooral toen mijn harde paal uit mijn onderbroek zwiepte. Lena wilde meteen mijn pik pakken om eens lekker te verwennen, maar ik hield haar nog even tegen. "Even wachten schat, we moeten wel zorgen dat we niet verbranden hier in de duinen." en pakte een flesje zonnenbrand. "Oh jij denkt ook aan alles, mmmhhhhh, laat mij maar eens, ga maar eens lekker liggen".


Lena nam een handvol zonnenbrand. "Eerst op je buik liggen. Zal wel moeilijk zijn met zo'n paal!" giechelde ze. Met zachte handen wreef ze over mijn rug. Dat was lekker. Met zachte bewegingen wreef ze me helemaal in. Vooral tussen mijn bovenbenen en billen was dit een lekker gevoel. "Omdraaien!" beval ze, waarna mijn voorkant onderhanden werd genomen. Ze kwam op mijn bovenbenen zitten en begon met lange zachte halen mijn borst en armen in te smeren. Ze kwam steeds dichterbij mijn pik en ik wilde dat ze me lekker aftrok. Maar ze ging er aan voorbij en zei pesterig "Eerst nog je benen, en dan moet jij mij nog insmeren, schat!" Ohhh, wat werd ik hier gek van. Maar Lena insmeren was ook heerlijk om te doen. Ook ik begon met haar rug en zorgde ervoor dat ik geen plekje onbedekt hield. Haar heerlijk kont was lekker zacht. Toen ik mijn handen langs haar bilnaad naar voren liet glijden, zuchtte ze luid. "Ahhhhhh, wat zalig!" "Draai maar eens om, dan kan ik de voorkant ook in smeren" was mijn enige reactie.


Ik begon met armen, daarna beginnen bij haar voeten en langzaam naar boven werken. Rond haar kutje (dat maakte haar gek. Net goed!) en dan haar buik. Om te eindigen bij haar mooie volle borsten. Door al dat gestreeld waren haar tepels hard en ik kon het niet laten er even zachtjes in te knijpen en aan te trekken. In een onbewaakt ogenblik trok ze me vol bovenop haar en lag ik in haar omhelzing. Opnieuw kusten we. Langzaam ging dit over in tongen Heerlijk voelde ik onze lippen over elkaar glijden en onze tongen elkaar strelen. Ik merkte dat ze dit heerlijk vond. Af en toe naar elkaar kijkend en dan weer de ogen dicht om te genieten. Onze handen streelden elkaar teder. Het was een goed gevoel haar weer in mijn armen te hebben.


De zon was heerlijk: ze voorzag ons van een weldadige warmte, precies goed. De warmte was vooral goed op mijn pik te merken, dat was echt een fijn en opwindend gevoel. Ik neem aan dat Lena dit ook zo ervaarde met haar kutje en borsten.
"Kom hier schat, ik wil je in me! Nu!" zei ze. Daar had ik weinig tegen in te brengen. Ze spreidde haar benen en trok ze wat op. Haar schaamlippen waren gezwollen en daartussen glinsterde het vocht in de zon. Ze was geil! Mijn pik was hard, en ook daar stond het vocht op mijn eikel. Ik ging over haar heen hangen en richtte mijn paal op haar kutje. Drukte de eikel tegen haar natte schaamlippen en drukte naar binnen. Ik voelde haar schaamlippen wijken en mijn eikel gleed naar binnen. De eerste keer nog niet helemaal soepel, maar bij de tweede stoot was dat voorbij. Man, wat was ze nat.


Ze trok me plat boven op haar. We kustten elkaar, omhelsden elkaar en genoten van onze samengesmolten pik en kut. We bewogen onsamenhangend, puur op zoek naar ons eigen genot. Langzaam begon uit deze bewegingen een ritme te ontstaan. Mijn heupen maakte stotende bewegingen, waardoor mijn pik in en uit haar kutje gleed. Ze was behoorlijk nat, maar niet te. Het was gewoon fijn. Lena vond dat ook, want met gesloten ogen lag ze behoorlijk te zuchten. Haar armen om me heen, en haar heupen kronkelend onder me. Ik bepaalde het ritme, ik bepaalde de beweging. Diep, minder diep. Snel, minder snel. Ze streelde me en pakte me af en toe bij mijn billen en trok me dan dieper in haar. We waren zo geil dat we de hele omgeving vergaten. De wereld bestond alleen nog maar uit ons tweeen. Mijn genot concentreerde zich langzamerhand rond mijn eikel. Het leek wel of er alleen met mijn eikel geneukt werd. Mede door het gekreun en gesteun van Lena onder me, kwam mijn orgasme onverwacht snel. Vanuit mijn ballen voelde ik golven door mijn onderlijf aan komen rollen. Elke golf eindigde in een stoot in Lena. Lena ging helemaal mee en kwam luid kreunend klaar, me stevig vasthoudend.


Na een minuut of wat in deze houding gelegen te hebben, kwamen we langzaam weer tot leven. We keken elkaar aan, en glimlachten naar elkaar. "Mmmmmhh, wat heb ik je gemist, schat!" zei ze, "Wat heb ik dít gemist". Dat kon ik alleen maar beamen: het was heerlijk zo weer in elkaars armen te kunnen liggen. Ik rolde van haar af en ging naast haar liggen. De zon zorgde voor een heerlijk gevoel op onze huid. Zo van: laat alles maar aan ons voorbij gaan, wij doen even niet mee. We kletsten wat, over haar verjaardag en we hielden elkaar vast. Het was fijn om elkaar zo te strelen. Gewoon lichamelijk zijn. Na een tijdje begon Lena me over mijn bovenbenen te strelen. Steeds dichterbij mijn ballen. Mijn pik liet zich niet onbetuigd en richtte zich langzaam op. "Hmmmmmm" zei Lena, "volgens mij is ie al weer bijgekomen." Ze nam mijn ballen in haar hand en liet ze door haar hand rollen. Een lekker gevoel. Mijn pik werd harder. Ze kwam nu op haar knieen naast me zitten. Ze keek me ondeugend aan en gaf me een knipoog. Ze zei "Het is tijd voor je grootste hobby!". En terwijl ze me aan bleef kijken nam ze mijn pik in haar mond. Ze had mooie lippen en dat maakte me wild! Gebiologeerd keek ik hoe haar lippen over mijn eikel heen gleden en hoe mijn natte eikel gestreeld werd door zalige lippen. Nadat ze me zo heerlijk gek had gemaakt, gooide ze het over een andere boeg. Ze bewoog haar lippen heen en weer over mijn eikel en eerste stuk van mijn natte paal. Daarnaast trok ze me langzaam af. Ik genoot hier zo ontzettend van. Ik wilde het liefst mijn ogen sluiten me helemaal concentreren op het gevoel. Maar aan de andere kant was het kijken naar haar pijpen zo ontzettend opwindend dat ik er geen seconde van wilde missen.


Telkens als het er op leek dat ik ging klaarkomen, liet ze het tempo teruglopen, of trok ze even niet af en gebruikte enkel haar tong. Als ik dan weer wat was afgekoeld, hervatte ze haar oorspronkelijke tempo. Zo wist ze me een half uur lang in intens genot te houden. Pas toen wilde ze dat ik ging komen. Met een paar laatste halen bracht ze me naar het orgasme en luid kreunend en met een holle rug beleefde ik mijn orgasme. Ik dacht dat ze mijn zaad eruit zou zuigen, maar op het allerlaatst haalde ze haar mond weg en likte de zijkant van mijn eikel. Met een boog kwam het zaad tot bovenaan mijn borst. Ik wist niet dat ik dit in me had: ik wist niet dat ik zo kort achter elkaar twee keer zo intens kon klaarkomen. Misschien een kwestie van techniek? Van Lena's techniek dan wel, alle credits voor het genotswondertje waren voor haar!
Geheel overbodig vroeg ze "Vond je het fijn?". Ik knikte en bromde iets van zalig. Ik lag met gesloten ogen na te genieten. Alhoewel dat bij mij nooit zo lang duurt, was dit toch erg lekker. En natuurlijk werd ik loom.


Ze kwam weer naast me liggen, kuste me zacht en teder en streelde mijn buik. Ik keek haar aan en bedankte haar voor die zalig beurt. "Graag gedaan, hoor schat" zei ze. Ik ging op mijn zij liggen en streelde Lena's heerlijke lijf. Ze was mooi. Ze lag op haar rug, lekker in de zon. Ik genoot van de manier waarop haar borsten lagen. En ik genoot van de manier waarop haar toefje schaamhaar tussen haar benen lag. Het zag er erg leuk uit. Ik kuste haar en begon haar zacht te strelen. Haar lippen waren heerlijk zacht. Het tintelde gewoon als we elkaar kuste. We begonnen zachtjes te tongen. Haar tong dartelde door mijn mond en andersom. Onze lippen gleden over elkaar.  Mijn hand streelde haar buik. Zo lekker zacht. Terwijl we elkaar zo lagen te tongen, dwaalde mijn hand af, naar haar benen. Die had ze een beetje opgetrokken, maar toen ik de binnenkant van haar dijen ging strelen legde ze ze plat neer en spreidde ze haar benen. Ze wilde daar overduidelijk verwend worden. Zacht strelend liet ik mij hand afglijden tussen haar benen. De schaamlippen, een beetje verstopt onder haar schaarhaar, stonden een beetje uit elkaar en daar tussen in voelde ik een kletsnat kutje. Ik liet mijn vingers er licht over heen glijden. Een diepe zucht was haar antwoord. Al die tijd bleven we tongen, maar nu werd het tijd om naar haar kutje te gaan.


Ik ging tussen haar benen zitten en boog me voorover. Ik begon met mijn tong haar schaamlippen te likken. Er tussen in was het glibberig. Ik wilde haar compleet gek maken. Ik wilde haar zien kronkelen en kreunen. Ik likte haar schaamlippen van onder naar boven, telkens eindigend net onder haar clitje. Na twee maal likken duwde ze haar dijen naar boven in de hoop dat mijn tong dan haar clitje wel zou bereiken. Ze werd er gek van, en dat was natuurlijk precies mijn bedoeling "Pestkop! Owwhhhh, wat maak je me gek, die tong moet hoger!" siste ze tussen twee halen met mijn tong door. Ik ging er niet op in, en bleef haar clitje zorgvuldig mijdend. Een vingertje werd erbij gebracht en gleed haat glibberige kutje binnen. Een nieuwe fase van genot die met een langgerekt "Aaaaaaahhhhhhhhhh" werd begroet. Maar haar clitje raakte ik niet aan! Mijn andere hand streelde haar schaamstreek, haar bovenbenen. Ze was nu gek genoeg gemaakt en ik besloot haar haar begeerde genot te schenken. Ik verlegde mijn werkterrein en begon rechtstreeks maar heel voorzichtig haar clit te likken. Mijn vinger streelde de venusheuvel. Dit was teveel voor Lena. Luid kreunend en kronkelend kwam haar climax en ze slaakte gilletjes van genot. Ze kwam met hevige schokken door haar lichaam. Het hield heerlijk lang aan. Konden wij mannen dat ook maar! Ik bouwde de bewegingen en het likken langzaam af en liet haar genot langzaam wegebben.


Ik bleef naar haar kijken. Wat was ze mooi, nu net na haar orgasme. Blosjes op de wangen, haar door de war. Ik bleef naar haar kijken. Een minuutje later opende ze haar ogen. Het eerste wat me opviel was de voldane blik. Daarna een blik van liefde. "Dank je, lieve schat, je hebt me echt ontzettend lekker verwend, dit zal ik niet gauw vergeten." zei Lena, "Kom je lekker bij me liggen?". "Natuurlijk" antwoordde ik, en ik vlijde me tegen haar borst aan. Ze nam me in mijn armen en zei "ik wil gewoon even zo met je liggen". Het was fijn om in haar armen te zijn. Ik gewoon voelen dat deze vrouw dol op me was. Andersom ook, ik genoot ook erg van haar. Minuten lang lagen we zo samen te genieten van elkaar en de zon.


Later vreeen we nog eens, maar toen heerlijk loom en uitgebreid, zonder haast. We probeerden standjes uit en genoten flink. En al die tijd was hoorden we helemaal niemand. Er was niemand die in onze buurt kwam, laat staan ons betrapte. Dit was een fantastisch plek, we zouden hier zeker vaker gaan komen....

21:01 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |