26-02-09

Diana

De afgelopen vakantie waren we in Oostenrijk. We hadden mooi en luxe hotel gevonden met alles erop en eraan: zwembad, bowlingbaan, tennisbanen, en we konden zelfs gebruik maken van de naastgelegen golfbaan.

De dagen waren heerlijk: het was mooi weer, we wandelden veel en na terugkomst konden we lekker bijkomen in het zwembad of op de ligweide naast het hotel. 's Avonds was er een heerlijk buffet met allerlei lekker streekgerechten, maar ook de internationale keuken was aanwezig. Kortom, voor ieder wat wils.

 

Als je zo een paar dagen in een hotel zit, begin je langzamerhand de andere gasten een beetje te kennen. met een beetje observatievermogen begin je ook hun gewoontes en trekjes te herkennen. Zo was er een familie waarvan de vrouw overdag aan het zwembad of in de ligwei was, maar 's avonds dineerde met man en twee kinderen. Na een paar dagen kwam ik erachter dat de man en kids overdag erop uit trokken, aan hun outfit te zien gingen ze wandelen. Kennelijk vond vrouwlief dit teveel van het goede en wilde ze liever in de zon liggen.

 

Een keer trokken we met de familie baantjes in het zwembad, en zag ik haar ook in het water stappen. Ik zwom nog een paar baantjes en klom toen uit het zwembad. Ik installeerde me in de zon op een zonnebed. Een tijdje later kwam mijn vrouw naast me liggen en pakte haar boek. Na een paar minuten stapte de vrouw ook uit het water en ging aan de andere kant van het zwembad op een zonnebed liggen. Ik had een mooi uitzicht op haar.

Ze had een Rubens figuur. Een mooi en goed gesneden badpak werd door een paar flinke borsten gevuld. Haar heupen paste goed bij haar borsten. Sommigen noemen dit dik, ik noem het stevig en in verhouding. Ik vond eigenlijk dat ze een lekker lijf had. Ik zou eigenlijk wel eens willen weten hoe ze eruit zag zonder badpak. En hoe ze bewoog. En .... mijn gedachte dwaalden af naar de meer intieme sferen.

 

Ik lag op mijn gemak naar haar te kijken. In eerste instantie had ze dat niet in de gaten. Ze had blond haar tot net boven haar schouders, en het viel mooi. Ondanks haar formaat was ze een vrouw waar naar werd gekeken. Als we 's avonds in de eetzaal zaten te eten en haar familie kwam binnen, dan zag je de hoofden van de mannen meedraaien. Ze droeg dan regelmatig een mooi dun jurkje, waar haar heerlijke vormen perfect in werden getoond. Haar haar zat leuk en ze was mooi opgemaakt, met rode lippenstift, iest wat ik erg opwindend vind. Om het geheel compleet te maken liep ze op hoge sandalen.

Terug naar het nu: Op een gegeven moment zag ze mij naar haar kijken. Ze keek me nu terug aan en hield dat een tijdje vol. Ze glimlachte vriendelijk, maar ze had ook iets verleidelijks over zich. Ze draaide haar heupen of schouders net dat beetje, waardoor ze er mooier uitzag. Ze had wel degelijk door wat voor effect ze op me had. Ik werd er verlegen door en draaide mijn hoofd weg. Ik wilde hier weg en zei mijn vrouw dat ik ging omkleden. Ik liep naar de doucheruimte en kleedhokjes. Ik wilde net de douch ruimte inlopen, toen ik merkte dat ze achter me stond. Ik draaide me om en zei "Gutentag". Ze antwoordde met vlaamse tongval "Hallooo, gij zijt uit Holland, he?"

 

(beste lezers en lezeressen, nu moet ik gaan oppassen. Om als Nederlander een Vlaams accent te gaan beschrijven op een vlaamse site, dat is vragen om slaag. Vandaar dat ik het accent en spreekwijze maar even achterwege laat. Is da goeoe?)

 

Ik antwoordde verbaasd "Ja!?", waarop ze reageerde met "Dat had ik opgevangen in de eetzaal. Zeg, ging je douchen?". Ik antwoordde bevestigend, waarna we verder keuvelden over onze vakantie.  Het bleek dat ze die dag niet mee was gegaan omdat manlief een enorme lange wandeltocht had gepland, waar zij erg tegenop zag. Bovendien zag zij een vakantie toch ook en vooral om eens lekker in de zon te zitten of liggen. Ze moest iets van mijn verlegenheid hebben gemerkt, want ze vroeg "Voelde je je een beetje ongemakkelijk, toen ik naar je lag te kijken?". Ik zei dat ik het aan de ene kant wel prettig vond, maar aan de andere kant wat ongemakkelijk was. "Je bent een beetje verlegen, he?" zei ze weer, niet bereid het onderwerp te laten rusten. "Maar dat hoeft toch helemaal niet, ik eet je niet op, ik ben een hartstikke aardig vrouw. ", en met een humoristische toon: Dat kun je elke avond zien, ieder man staart me na". Dat moest ik beamen, "Ja, ik ook", zei ik. "Van jou vind ik het niet erg, schatje" zei ze nu wat zachter. En daarbij keek ze me diep in mijn ogen. Ze pakte mijn hand vast en streelde de bovenkant ervan. "Ik vind het fijn als je naar me kijkt, sterker nog, ik wil graag door je bekeken worden. Ik heb iets met verlegen mannen".

 

Nu wist ik niet meer hoe ik het had. Deze vrouw was me gewoon openlijk het hof aan het maken. En ze ging nog een stapje verder: "Ik wil je iets vragen, waarvan ik weet dat je in eerste instantie zult schrikken, maar als je er over nadenkt misschien toch wel geinteresseerd zult zijn. Je hebt vast wel gezien dat mijn man en kinderen elke dag de bergen in gaan en dat ik alleen hier blijf. Zou je het leuk vinden om morgen op mijn kamer te komen, dan mag je mijn lijf, waar je zo graag naar kijkt, uitgebreid bekijken." En als toegift: "en misschien wil je het ook nog aanraken?" En bij die laatste zin keek ze me heerlijk wellustig en geil aan.

Ik was verbouwereerd en wist niets te zeggen. "Je hoeft nog niets te besluiten, schat, denk er eerst maar over na, dan merk ik het vanavond wel. Ok?"

Ze kneep nog even in mijn hand, gaf me een knipoog en liep toen weg.

 

Ik stond helemaal te trillen op mijn benen, maar gaandeweg kwam een intense opwinding en geil gevoel in mijn lijf. Hier was een vrouw die me uitnodigde op haar kamer, en dat was vast niet om te gaan kwartetten! Ik ging onder de douche en speelde daar uitgebreid met mijn piemel, waarbij ik vlak voor het klaarkomen aan haar heerlijk lichaam dacht.

 

Die avond was de keuze dan ook niet moeilijk, die had ik eigenlijk al gemaakt. Toen ik aan het buffet stond op te scheppen stond ze vlak achter me. Fluisterend vroeg ze me "En? Weet je al wat je doet, heerlijke schat?" Ik knikte bijna onmerkbaar en fluisterde "Ik wil graag bij je langskomen". "We zullen het best fijn hebben", zei ze. "Meestal gaan manlief en de kinderen tegen een uur of negen weg. Zal ik je bellen?" Weer knikte ik.

 

De volgende ochtend simuleerde ik hoofdpijn. We zouden eigenlijk naar een zwembad een plaats verderop zijn gegaan, en ik stelde nu voor dat vrouw en kinderen zeker moesten gaan, anders zouden de kids zo teleurgesteld zijn. Rond half tien belde de vrouw "Hai, met Diana. Dag schatje! Heb je zin om even langs te komen?" "Nou en of" antwoordde ik. "Kom maar gauw naar kamer 203" waarna ze ophing. Ik haastte me naar kamer 203 en klopte aan. Van binnen uit hoorde ik "De deur is open!". Ik duwde de deur open en liep naar binnen.

 

Ze kwam uit het badkamertje. Wederom zag ze er verrukkelijk uit. Een heel dun jurkje, haar heerlijk volle borsten drukten tegen de stof.Dit keer was er geen twijfel mogelijk: ze droeg geen BH. Wat zag dat er heerlijk uit. Haar tepels drukte bijna door de stof. Ze stond weer op hoge sandalen en was weer mooi opgemaakt. Die rode lippenstift maakte haar mond onweerstaanbaar en even gleed er een beeld door mijn hoofd van haar rode lippen die mijn paal in haar mond hadden. Ze lachte verleidelijk naar me en en kwam voor me staan. Heel vlakbij. "Eindelijk" fluisterde ze, "Ik heb al een paar dagen een oogje op je".

"Oh ja?" vroeg ik onwetend. "Ja joh, had je dat niet in de gaten?" Niet dus, slecht!

 

Ze boog zich langzaam naar me toe en maakte me duidelijk dat ze me wilde kussen. Ik liet me gaan en haar zachte rode lippen kusten me teder. Maar met de tederheid was het gauw gedaan, want gaandeweg werden onze zoenen vuriger en tongden we er heerlijk op los. Ik sloeg mijn armen om deze vrouw heen en genoot van haar lichaam, waarvan de vormen door het jurkje werden beperkt. Strelen en zoenen maakte ons allebei ontzettend geil en na een paar minuten vroeg ze me of ik ook zo'n zin had om naakt te zijn. "Oh ja, heel graag!" antwoordde ik, waarna ze me begon uit te kleden.

 

Ik wilde haar ook uitkleden en schoof de schouderbandjes van het jurkje naar beneden, van haar borsten af. Het dunne stofje sprong bijna van haar harde tepels af. Wat een zalige borsten had ze. Lekker vol en lekker groot! Haar handen gleden ondertussen onder mijn shirt en streelden het onderste deel van mijn borst. Een gevoelig stukje buik, en het strelen liet me niet onberoerd. Er bewoog zich iets in mijn broek. Ik probeerde het gevoel daarbeneden te negeren en wilde met haar borsten spelen. Ik nam ze in mijn handen en voelde de stevigheid en tegelijkertijd de zachtheid er van. Ik liet mijn duimen zacht over de tepels heen glijden en een langgerekt "ohhhhhh" ontsnapte aan haar mond. Een hand gleed langzaam in mijn broek en drong door tot in mijn onderbroek. De vingers passeerden mijn half stijve paal en gleden om mijn ballen. Pas toen mijn ballen in de palm van haar hand lagen stopten ze. Nu was het mijn beurt om zacht te kreunen. Haar hand was heerlijk zacht en warm.

 

We kusten hartstochtelijk en met haar hand in mijn broek begon ze mijn ballen rustige te kneden. Niet te hard, want dat is pijnlijk, maar precies goed. Ze wist wat ze deed. Haar andere hand streelde mijn rug en daalde aan de andere kant in mijn broek en onderbroek af. "Hmmmm, wat een lekker kontje heb jij!" zei ze. Om overal beter bij te kunnen kwam ze naast me staan. Een hand voor en een hand achter in mijn broek, haar volle borsten lekker tegen me aangeduwd, wat wil een man nog meer. Daar had Diana zo haar eigen ideeen over.

 

Ze stroopte mijn broek en onderbroek in een beweging naar beneden. Mijn nu stijve pik zwaaide naar buiten toe en triomfantelijk keek ze me vanuit gehurkte positie aan. Op nieuw pakte ze mijn ballen vast, maar met haar andere hand was nu mijn pik aan de beurt. Heerlijke warme en zachte handen verwenden mijn paal en al gauw stond ik te trillen op mijn benen. Ik werd lekker afgetrokken, zo heerlijk. Ze ging op haar knieen zitten en zei dat ik vooral moest genieten. En zo kwam dat beeld van daar net, haar heerlijk rode lippen om mijn pik gezogen, tot werkelijkheid: ze zoog mijn eikel naar binnen en likte met haar tong mijn paal helemaal vochtig. Daardoor kon ie lekker tussen haar lippen door glijden en bezorgde ze me op deze manier intens genot.  Ervaren als ze was, had ze door dat ik op deze manier snel ging klaarkomen en dat wilde ze nog niet hebben. Ze liet mijn natte eikel uit haar mond glijden en kwam staan.

 

"Vond je dat lekker?" vroeg ze me. "Ohhhhh, zalig!" zei ik en streelde haar borsten weer. Ik wilde haar omhelzen, maar mijn pik wees schuin naar boven en dat omhelst niet zo fijn. Ik ging vlak naast haar staan en streelde haar borsten. Ik wilde haar helemaal naakt hebben en schoon de dunne stof van haar jurkje omlaag. Haar broekje had, net zoals het jurkje weinig om het lijf. Het bestond uit twee koordjes om haar heupen en twee driehoekjes stof, een voor haar kutje en een voor haar kontje. Ze had het net zo goed niet aan kunnen hebben, want het bedekte hoegenaamd niks, maar het effect was er niet minder om. Ik werd nog geiler toen ik haar slipje zag.

 

"Laten we lekker op bed gaan liggen" stelde ze voor, en ze duwde me achterover op bed. Ze deed zelf haar slipje uit. Een mooi kaal kutje werd zichtbaar. Het zag er erg mooi uit. Haar schaamlippen waren erg mooi strak. Ze kroop ook op bed en vroeg me of ik lekker wilde neuken. Ze bood me haar kont aan "Kom je lekker in me?" was het dit keer. "Nou en of!" reageerde ik. Mijn paal reageerde ook positief en klopte een paar keer in de lucht. Ik ging achter haar op mijn knieen zitten en kroop dichterbij. Verlangend naar haar natte kutje drukte ik mijn pik tussen haar benen. Haar schaamlippen openden zich en verwelkomde mijn eikel. Meteen maakte een heerlijk gevoel zich van mijn meester. Vochtig werd mijn lul lekker in haar gezogen en allebei kreunden we zachtjes. Meteen begonnen we op zoek te gaan naar een ritme waarbij we allebei gingen genieten.

 

Ik vond het fijn haar rug te strelen en haar borsten te verwennen. Het bleek dat Diana haar eigen kutje lekker vingerde, terwijl mijn gladde pik in haar heen en weer schoof. Om me aan te moedigen kneep ze af en toe in mijn paal. Dit was zo hemels! We hielden dit een flinke tijd vol, maar toen wilden we allebei liggen. Ze ging op haar rug liggen en vroeg me in haar te komen. Met opgetrokken benen lag ze op me te wachten. Opnieuw op mijn knieen kroop ik tussen haar benen. Ze leidde me nu hoogstpersoonlijk in haar natte kutje. Ik stootte diep door en samen genoten we. Ze trok me boven op haar en verlangend neukten we. We kusten elkaar ook vurig, maar waren meer bezig lekker te genieten van het gevoel in onze schaamstreek. Elke stoot in haar was een genot. En te horen aan haar gekreun had zij het ook heerlijk.

 

Langzaam voerde ik het ritme op. Ik was zo verdoofd door het zalige gevoel, dat ik nauwelijks door had, dat een bepaald ritme voor haar ontzettend fijn moest zijn. Pas doen ze diep begon te zuchten en kreunen begreep ik dat ze ging klaarkomen. Ik raakte van haar gekreun zelf ook erg geil en wist dat mijn orgasme niet lang meer kon duren. Toen ze klaarkwam, groeven haar nagels zich in mijn kont. Dat was de druppel voor mij, en ik voelde mijn zaad door mijn onderbuik stromen. Met een paar scheuten in mijn buik perste het naar buiten, regelrecht haar kutje in.

 

Ik rolde van haar af en we lagen even na te genieten. Ik bekeek haar van opzij en bedacht hoe mooi haar lichaam eigenlijk was. Haar mooie borsten dreven op haar lichaam en haar buik was mooi vlak. Ze draaide haar hoofd naar me toe en keek me aan. "Oh man, wat kun jij lekker neuken! Ik heb voor het eerst sinds lange tijd weer eens genoten." "Ik vond het ook heerlijk, je kutje is zalig!" antwoordde ik. Ze kwam op haar zij liggen en begon mijn buik te strelen. Ze had lekkere zachte handen en ze streelde teder. We vonden het fijn om naar elkaar te kijken, en na een tijdje begonnen we elkaar weer te zoenen. En na een nog een tijdje weer te tongzoenen. Opnieuw ontstond er opwinding en haar handen gleden richting mijn pik. Ze nam het slappe zaakje in haar hand en streelde hem lief. Dat was natuurlijk erg lekker en zorgde ervoor dat het zaakje niet meer zo slap was, sterker nog, ze maakte hem heerlijk hard.

 

"Ik denk dat ik nu maar even afmaak, waarmee ik straks was begonnen" zei ze, waarna ze hem lekker in haar mond nam. Heerlijk nat en warm. Ze streelde mijn ballen en buik en maakte me compleet gek. Maar ze stelde me behoorlijk op de proef: telkens als ik dacht klaar te gaankomen, hield ze wat in en stelde ze het moment weer uit.

 

Gaandeweg deze pijp sessie was ze op haar knieen naast me komen zitten. Zo kon ik met een hand goed bij haar kutje komen. Ik begon met haar heerlijke stevige kont te strelen, maar concentreerde me vooral op haar kutje. Er liepen net slierten met zaad uit en dat maakte haar kutje heerlijk glad. Ik vingerde haar zachtjes, maar concentreerde me toch vooral op mijn pijpbeurt. Man, wat was dat zalig! Ze zoog, ze likte, ze sloeberde, ze slurpte. En daarbij heerlijk aftrekken. Ik voelde dat ik nu toch echt ging komen. Ze hielp nu mee, en een heerlijk orgasme diende zich aan. Het zaad wat eruit kwam werd meteen opgezogen. Knipogend slikte ze het door. Niet dat ik dat perse wil, maar het is wel erotisch!

 

Weer mocht ik even bijkomen van haar,maar nu wilde ik haar toch wel even bedanken voor de heerlijke tijd die ze me had gegeven in dit bed. Ik was al lekker bezig geweest met vingeren, maar wilde me nu helemaal concentreren op haar kutje. Ik vroeg of ze weer op haar rug wilde gaan liggen. Ik begon haar rustige en teder te strelen. Geen plekje liet ik onberoerd: haar hals, armen, borsten met stevige tepels, zachte buik, haar zij, haar benen tot en met haar voeten en tenslotte natuurlijk haar kutje. Dat alles onderging ze met gesloten ogen.  Ik vroeg of ze haar benen een beetje uit elkaar wilde doen, en daarna ging ik er tussen zitten. Ik bleef haar strelen,maar begon haar ook te kussen. Haar benen, haar dijen, alhoewel dat al gauw kietelde. Goed, dan maar ergens anders.

 

Haar kutje was nog kletsnat van het neuken van straks, en dus gleden mijn vingers soepel naar binnen. Ik rekte haar kutje zachtjes op en ze kermde een beetje. Ik bracht mijn mond dichterbij haar en begon haar schaamlippen langzaam te likken. Ze sidderde en zoog de adem tussen haar tanden door naar binnen. Ik bewoog mijn mond dichterbij haar klitje en likte haar heel zachtjes. Ze kromde haar rug en kreunde nu heftig. Alles kwam nu samen in haar zalige kutje: vingers, tong en strelende handen rond haar schaamstreek. Ze kreunde heftig toen ze haar orgasme bereikte. Ik probeerde dit zolang mogelijk voor haar te laten duren. En al die tijd liep het kutsap uit haar poesje. Zalig.

 

We douchten samen en streelden elkaar daar lekker. Ze nodigde me uit om overmorgen weer zo'n heerlijk ochtend te beleven. Maar gezin was dan weer weg. Dat leek me zalig. Een uurtje later lagen we allebei aan het zwembad, ieder apart. Allebei nagenietend van deze heerlijke ochtend.

12:11 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

15-02-09

Marieke II

Overdag was er gewoon mijn werk, daar in Italie. 's Morgens voelde mijn pik nog aardig gebruikt. Marieke en ik hadden de vorige avond heerlijk besteed, met veel en heftige genieten. Uitgeput en bezweet waren we in elkaars armen in slaap gevallen.

Helaas ging de wekker vanmorgen op de gewone tijd. En alhoewel Marieke lekker kon blijven liggen, moest ik er toch echt uit. Mijn werk riep me. Ik ontbeet samen met mijn collega's en haalde daarna mijn spullen van mijn kamer. Ik keek nog even naar die heerlijke vrouw in het bed. Ik schreef een briefje voor haar en liet haar slapen. Ze zag er lief uit, met haar ogen dicht. Haar blonde haar viel voor een deel over haar ogen. Maar man, wat was ze geil!!! Even kwamen de herinneringen aan gisterenavond weer terug. Een klein klopje door mijn pik....

De dag besteedde ik aan mijn werk voor het project, maar gaande de middag wilde ik naar het hotel toe. Normaal wil je je werk zo veel mogelijk afmaken, nu had ik andere prioriteiten. Maar goed, ik was voor een deel van mijn collega's afhankelijk. Eindelijk, tegen een uur of 6 gingen we gezamelijk terug naar het hotel. Ik had mijn diner afspraak met collega's weer afgezegd, dit keer met de smoes dat ik cadeau's moest kopen voor de familie thuis. Ik zou wel zien waar ik ging eten. Tuurlijk!

Ik kwam op mijn kamer en verwachtte Marieke weer in heerlijk verleidelijke kleren op me te wachten. Niet dus. Hmmmm, shit, dat had ik niet verwacht. Ik gooide mijn spullen in de hoek en liep naar het bed. Daar lag een klein briefje, met de boodschap "ben in het zwembad. Liefs M.". Okee, dacht ik. Met een noodgang trok ik mijn kleren uit, een zwembroek aan en haastte ik me naar het zwembad. Daar aangekomen waren enkele gasten aan het zwemmen, en enkelen lagen op een ligstoel. Waaronder Marieke. Mijn hart sprong op. Mijn pik klopte. Ho! Dat kon echt niet! Er waren ook andere gasten. Sterker nog, ze kenden mij en mijn collega's. Oppassen dus. In gedachte zei ik tegen mijn pik "Af, in je mand!"

Ik koos een ligstoel tegenover Marieke en installeerde mijn handdoek. Ik dook het zwembad in en zwom wat heen en weer. Ik verwachtte Marieke ook in het water en keek telkens verlangend of ze al aanstalte maakte om in het water te komen. Maar niks, ze bleef op de ligstoel liggen. Van ellende klom ik weer uit het water, gelukkig zat het trapje aan haar kant. Ik keek haar nadrukkelijk aan, en ze lachte me vriendelijk toe. Ik liep naar mijn stoel en ging daar liggen.

Ze lag met haar benen naar me toe. Haar rug leuning stond schuin naar achter, dus ze lag half achterover. Ze droeg zwart topje en daaronder een zwarte BH, dat kon ik zien aan de dubbele schouderbandjes. Om haar heupen droeg ze een lap die ze om zich heen had gewikkeld. Ik keek naar haar en nu keek ze mij ook aan. Langzaam trok ze een been op, daarna draaide ze haar andere been opzij. Zag ik dat nou goed? Ik keek wat beter en kreeg een brok in mijn keel. Ook mijn pik reageerde. Ze had geen slipje aan. Onder de de lap droeg ze helemaal niks! Ik kon haar schaamlippen zien.

Ik keek een verschrikt om me heen, zou niemand meekijken? Natuurlijk niet, iedereen was met andere zaken bezig. Bovendien had alleen ik de inkijk. Ze wiebelde met haar opgetrokken been en maakte me gek. En dat wist ze. Ze wist ook dat ik niet met een enorme dikke paal daar kon zijn. Ze lachtte verleidelijk naar me en deed haar benen nog wat verder uit elkaar. Sterker nog, ze zette beide benen aan weerszijde van de ligstoel op de grond. Hierdoor werd de lap om haar benen strakgetrokken en had ik een ongehinderd zicht op haar heerlijke kutje: mooie gladde schaamlipjes en een driehoekje mooi schaamhaar erboven. Ze ging rechtop zitten en sloeg haar armen over elkaar. Hierdoor werd haar volle borsten samengedrukt en ontstond er een diep decollete. Ze keek even rond en stond toen op. De show was voorbij. Ze pakte haar spullen en liep naar binnen. Ik wilde haar meteen volgen, maar werd tegengehouden door mijn harde lul. Shit! Denkend aan koude douches en ijs probeer ik mijn piemel slap te krijgen.

Na een minuut kon ik eindelijk opstaan om haar te volgen. Ik haastte me naar mijn kamer en rende naar binnen. "Hai lieverd" riep ze en ze lachte naar me. We begroetten elkaar. Ze had in die korte tijd dat ze op de kamer was snel haar lap rond haar heupen uitgedaan en een rokje aangetrokken. Ik wilde haar zoenen en kussen en strelen en uitkleden en nog veel meer. Maar Marieke was me voor. "Niet zo snel, schat!" zei ze, "je mag me eerst mee uit eten nemen." Ik heb een leuk restaurantje gevonden, een beetje achteraf, dus daar gaan we je collega's niet tegenkomen." Ze legde me uit waar het was en zei "ik zie je over een paar minuten, okee" Ze kuste me nog eens en liep de kamer uit.

Jezus, dat ging snel. Wat gebeurde er toch allemaal?!? Ik trok andere kleren aan, en liep ook de kamer uit. Ik volgde haar aanwijzingen en kwam terecht in een rustig straatje. Halverwege aan de linkerkant was het restaurantje dat ze bedoelde. Ik ging naar binnen en zocht in het halfdonker naar Marieke. De ober kwam al op me af, maar ik had haar gevonden en zwaaide naar haar. De ober maakte plaats en liet me door lopen.

Eenmaal bij haar, en zonder pottenkijkers, kon ik haar eindelijk eens lekker kussen. God, wat had ik dat gemist. De kaars op tafel verlichtte haar gezicht en ik vond dat ze er fantastisch uitzag. Haar mooie blonde haren flankeerde haar gezicht en ze lachte weer zo lief naar me. Daar kon ze me elke keer weer helemaal week me maken. En dan te weten dat ze met dat lieve gezichtje zo ontzettende lekker kon pijpen. Ik kreeg terplekke zin in haar. Maar zo ging het niet, we gingen eerst eten. Overigens heel erg lekker eten. Een lekker flesje wijn erbij. We genoten van de omgeving, het eten en elkaars gezelschap. We lachten veel en streelden elkaars handen continu.

Na het eten zei ze "kom, we gaan die kant op" en ze duwde me richting waterkant. Daar aangekomen staken we de boulevard over, het lege maar brede strand op. Het was inmiddels donker geworden en we liepen tot aan het water. Het was nog steeds lekker warm en Marieke deed haar schoenen uit. Ik sloeg mijn arm om haar heen en streelde haar. Daar ergens in het donker stopte ze en kwam voor me staan. Ze sloeg haar armen om mijn nek heen en keek naar me op. Zachtjes begonnen we elkaar te kussen. Haar lippen waren heerlijk zacht en gleden teder over mijn lippen.

Haar tong maakte lieve likjes over mijn tong, maar toen sloeg de vlam in de pan. Steeds vuriger tongend drukte we ons tegen elkaar aan. Haar borsten waren overal, ik kon haar harde tepels door de stof van haar topje voelen. Ze drukte een been tussen die van mij. Zo reden we tegen elkaar op, elkaar op te winden. Hees zei ze "Lieverd, ik wil je hier en ik wil je nu! Man, ik ben zo geil. Ik loop al heel de dag zonder slipje, en heb je vanaf 6 uur op staan geilen. Tijdens het eten heb ik mezelf ook al zo in moeten houden, alhoewel het heerlijk was. Maar nu wil ik gewoon met je neuken! Er is hier niemand die ons kan zien en ik wil je! Doe het!". En om haar woorden kracht bij te zetten, trok ze de gesp van mijn riem los, en wurmde mijn broek los. Al gauw hing die om mijn enkels. Ik was ook behoorlijk geil en wilde haar ook graag!

Zodra mijn stijve pik uit mijn onderbroek was bevrijd, was ik niet meer te houden. Ik zei dat ze moest gaan liggen. Het droge zand was nog warm van de zon en ze ging zitten. Ik drukte haar achterover, zodat ze op haar rug in het zand lag, Ik schoon haar topje boven haar BH en maakt de BH aan de voorkant los. Haar heerlijke borsten rolden eruit. Een beweging die me alleen maar wilder maakt. Ik kuste haar tepels en zoog eraan. Ze gromde. Ik beet erin. Ze kreunde. Tegelijkertijd streelde ik haar benen en dan omhoog. Ze had inderdaad geen slipje aan, en ze was heerlijk nat. Ik ging tussen haar benen zitten en schoof het rokje tot op haar navel. Haar verrukkelijke gladde kutje werd zichtbaar in het schaarse licht. Ik wilde haar niet eerst likken, ik wilde meteen in haar. Gelukkig wilde zij dat ook en ze stak haar armen naar me uit.

Ik kwam wat naar voren en stuurde mijn harde lul richting haar natte kutje. Toen de eikel tussen de gladde lipjes gleed trok ze me voorover. Half vallend, gleed mijn eikel meteen diep haar schaamlippen binnen. Ineens was daar warmte, vocht en genot. En ik genoot, sterker, ik kreunde het uit. Marieke sloeg haar armen om me heen en zorgde er wel voor dat ik niet meer weg kon. Een heerlijk rime maakte zich meester van mijn heupen. Mijn paal zond genotsignalen door mijn hele lichaam, man, wat was dit lekker! Misschien veroorzaakt door de spanning om in het openbaar te neuken, ik weet het niet, maar we waren allebei zo ontzettend geil. Na een tijdje wilde Marieke op mij liggen. Ze weet dat ik intens geniet van haar lichaam dat me dan helemaal omvat. Haar volle borsten glijden aan weerszijde van mijn borst. Zo ging het ritme en het gekreun verder. Nu was het Marieke die met flinke stoken mijn paal diep in haar heerlijke kutje dreef. Ze kreunde bij elke stoot en ik deed mee.

Ons genot werd intenser. Ze ging op me zitten en bezorgde me een fantastisch uitzicht op twee heerlijk borsten. Ze deinen in het ritme van onze lichamen. Haar handen strelen mijn buik en mijn handen strelen haar borsten. Ik wil ze vasthouden, strelen, zacht in de tepels knijpen. Het liefst ook aan zuigen, maar dat werd in dit standje wat moeilijk. Maar door deze houding, met Marieke vol op mijn paal, zorgde ze voor heerlijk genot en ik kwam bijna schreeuwend in haar klaar. We staken elkaar denk ik aan, want ook Marieke beleefde heerlijk gevoelens rond haar kutje en kwam zalig kreunend klaar.

Ze liet zich weer op me zakken en kwam liggen. Ze streelde me en fluisterde lieve woordjes. Toen we weer bij zinnen waren gekomen, trokken we onze kleren weer aan en liepen hand in hand terug naar het hotel. Na elkaar, met wat minuten er tussen, gingen we naar mijn kamer. Daar gingen we naar bed. Heerlijk in elkaars armen liggend, streelden we elkaar en vreeen we nog een keer heel teder. Meteen nadat we klaargekomen waren, vielen we allebei in slaap.

De volgende dag was het avontuur voor Marieke afgelopen, ze ging weer naar huis. Ik moest mijn project hier nog afmaken en bleef nog een week. Daarbij de herinnering van twee ontzettend geile avonden met Marieke koesterend.

00:55 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

09-02-09

Marieke I

Enige tijd geleden heb ik voor mijn werk een tijd geleden een paar weken in het buitenland gezeten. Aan de zuidkust van Italie hadden we een groot project waarbij ik een paar weken nodig was. Ons verblijf daar was een groot hotel vlak aan de kust. Tussen het hotel en het strand lag alleen de boulevard. Erg mooi 's avonds, want mijn kamer en balkonnetje had uitzicht op zee. Het hotel zelf was ook erg luxe: het had een zwembad, sauna, sportzaaltje, dat soort dingen. Ik kon me er best vermaken.

Een paar weken daarvoor had ik Marieke ontmoet. Marieke is een leuke vrouw, moeder en 10 jaar jonger als ik. Daarnaast bleek ze uitermate geil te zijn. Nadat we elkaar hadden leren kennen hebben we verschillende dates gehad en elke keer was het vuurwerk. Een week voordat ik naar Italie vertrok
hebben we heftig afscheid genomen. Marieke wist nog niet of ze het wel ging volhouden, als ik zo lang weg zou zijn, dacht ze. Het zal toch moeten, zei ik toen.

Eenmaal in Italie hield mijn werk me overdag flink bezig en dacht ik niet aan Marieke. Omdat je in het buitenland zit en er verder toch niks te doen is, werk je wat langer door als normaal. Ik ging pas tegen een uur of 8 ergens iets eten (wat dat betreft zit je in Italie erg goed!) en was dan tegen een uur of half tien weer op mijn hotelkamer. Even wat mail checken en beantwoorden, bellen met het thuisfront. Tegen half elf uur was ik dan wel op en verlangde ik naar mijn bed.

Ook mailde ik met Marieke: ik stuurde haar mailtjes dat ik haar en haar lekkere lichaam miste. Ik stuurde eens een foto op van de omgeving, het strand natuurlijk. Haar laatste mailtje was al weer van drie dagen geleden. Door de drukte van het project dacht ik gewoon minder aan haar.

Die dag verliep als alle voorgaande dagen. Werken, douchen, eten, mailen, bellen en naar bed. Ik stond op het punt om tussen de lakens te kruipen toen er op de deur van mijn hotelkamer werd geklopt. Verbaasd keek ik op mijn horloge: kwart voor elk, wie moet er om die tijd nog bij mij zijn? Uit gewoonte keek ik door het spionnetje dat in de deur was gemonteerd. Ik schrok en meteen daarna blijdschap en meteen daarna weer angst: de schrik omdat Marieke voor mijn deur stond, de blijschap omdat ik eigenlijk gewoon zin in haar had en daarna de angst dat iemand van mijn collega's zou zien dat er een vrouw - niet mijn eigen - bij mij op de hotelkamer was. Maar uiteindelijk overheerste het verlangen naar fijne sex. Dit alles flitste in een seconde door mij heen, waarna ik de deur opende.

"Ha-jiee!" riep ik uit. Ze keek blij maar tegelijkertijd een beetje angstig "Mag ik bij je binnenkomen?" vroeg ze zacht. "Ja natuurlijk! Kom binnen! Wat leuk dat je gekomen bent?". We kusten elkaar lekker en omhelsden elkaar. Eenmaal in haar armen kwamen de vragen, vooral van mij: Hoe kom je hier? Wanneer heb je dit besloten? Hoe wist je waar ik was? Kon je hier zomaar boven komen? Hoe wist je welke hotelkamer ik had?
En brandend op mijn lippen, maar durfde nog niet te stellen: Heeft iemand je gezien?

Het kwam er op neer dat ze aan de hand van de foto van de omgeving en mijn omschrijving ("deze foto is gemaakt vanaf mijn balkon") kon terugvinden waar ik zou moeten zitten. Aan de hand van een vuurtorentje op de foto kon ze de plaats achterhalen. Daarna met Google Earth achterhaalt welk hotel het zou moeten zijn. Bij Ryanair een vlucht geboekt, een paar dagen vrij genomen en de volgende dag weg. En daar stond ze dan. Ik ontspande wat en kuste haar. Man wat had ik dat gemist. Ze drukte haar flinke borsten lekker tegen me aan en keek me betekenisvol in mijn ogen. Zacht zei ze "ik wist niet dat ik zo naar je zou gaan verlangen...." en haar handen gleden over mijn kont, "gelukkig ben ik hier om daar iets aan te doen".

We kusten zacht en dat ging langzaam over in tongen. Marieke is een kleine stevige vrouw met heerlijk grote borsten. Ze had een spijker rokje aan en open schoenen eronder. Daarboven droeg ze een hempje met een leuk decollete. Ik streelde haar kont en begon naar haar te verlangen. Ik trok het rokje omhoog en merkte dat ze geen slipje droeg. Ze lachte naar me "heb ik net pas uitgedaan, hoor! Geil in een vliegtuig zitten lijkt me niet zo handig!" We rukten elkaar zowat de kleren van het lijf en ik stortte me op haar zalige lichaam. Toen kwam ik er pas achter hoe erg ik dat gemist had. Binnen no-time waren we naakt en had ik een stijve pik. "Kom je?" vroeg ik haar en duwde haar naar het bed. Haar handen kneden mijn ballen en al gauw was ze me heerlijk aan het sabbelen en zuigen. Het gekreun was niet van de lucht en ik wilde maar een ding: klaarkomen! Dat wist ze en vol overgave bevredigde ze me. Ik kwam heerlijk in haar mond klaar! Wat een heerlijkheid. Voor mij was er geen rust: ik wist dat ze naar mijn harde pik verlangde. Ik duwde haar achterover en wetend wat de bedoeling was spreidde ze haar benen. God, wat was ze mooi. Wat had ik dat gemist! Ze ontving me en liet me diep in haar . Haar kutje was heerlijk nat. Ik zonk heerlijk in haar lichaam weg.

Marieke had het niet veel anders. Zij werd nu pas helemaal gek gemaakt en het luide gesteun en gekreun was niet van de lucht. Even was ik bang dat de kamer hiernaast alles kon meegenieten, maar was te geil om me er echt druk om te maken. We wilden uitgebreid genieten. Haar kutje was zo lekker. Kennelijk had zij het ook fijn en kwam snel klaar. Ik was zelf net gekomen en kon het nog wat langer opbrengen. Daardoor kon ik haar nog wat langer laten genieten. Toen ze een tweede keer was gekomen vielen we uitgeput naast elkaar in bed. Ik had een lange dag gehad, en Marieke een vermoeiende reis. En alhoewel we heerlijk geil waren, vielen we allebei in slaap.

De volgende ochtend was ik redelijk op tijd wakker en moest weer aan het werk. Ik liet haar nog slapen en ging ontbijten met mijn collega's. Vlak voordat ik aan het werk ging, liep ik even terug naar mijn hotelkamer. Ze was net wakker en lang heerlijk naakt op bed. Ik kreeg terplekke zin, en ook zij keek me geil aan. Maar helaas moest ik haar teleurstellen, de plicht roept. Mijn collega's zaten al te wachten. Ik vertelde haar een paar zaken die ze moest weten en beloofde op tijd terug te zijn. Een lange kus en een streel tussen haar benen en weg was ik. Geloof me, die dag was lastig om door te komen.

Toen ik 's avonds weer op mijn kamer kwam, nieuwsgierig naar of ze er was, kwam ze uit het badkamertje. Ze zag er verrukkelijk uit! Een luchtig en kleurig jurkje, bloten benen en hoge sandalen. Ze was bovendien mooi opgemaakt. Vuurrode lippen en mooie donkere ogen. Heerlijk zelfbewust en verleidelijk kwam ze op me toe gelopen. "Hai" fluisterde ze wellustig. "Hoi" antwoordde ik, en strekte mijn armen naar haar uit. Ze ging verder: "ik hoop niet dat je eetplannen hebt gemaakt me je collega's want nu ben je voor mij!" Omdat ik wist dat Marieke op we wachtte had ik me inderdaad voor het avondeten afgemeld en gezegd dat ik alleen wilde eten. "Ga je gauw douchen" zei ze, "ik wacht hier. Ennuh, je hoeft je niet aan te kleden, we gaan nergens naar toe.". In mijn verlangen naar Marieke douchte ik snel. Ik geloof dat het geheel maar 4 minuten duurde. Onder de douche stond mijn pik keihard omhoog en klopte. Ik wilde haar zo graag!

Ik liep naakt de badkamer uit, met stijve pik, en zag dat ze op het bed zat. "Kom maar hier" zei ze. Ik kwam bij haar. Ze streelde mijn benen, mij paal negerend. "Ga op bed liggen, op je rug" ging ze verder. Dat deed ik. "Doe nu je ogen dicht" was haar volgende opdracht. Ik sloot mijn ogen en ging eens goed liggen voor een heerlijke pijpbeurt. Om een of andere reden liet die nog even op zich wachten. Ik voelde haar zachte handen mijn armen strelen. Ze deed iets bij mijn pols. "Niet kijken, he?" beval ze. "Okee" zei ik en vroeg me af wat ze aan het doen was. Maar ineens hand ik het door: ze was me aan het vastbinden. Om mijn ene pols had ze al een koortgeknoopt, en ik hoorde haar om het bed heen lopen. Ook daar werd mijn arm vastgebonden. Daarna volgde mijn beide benen. Elk ledemaat lag naar een andere windrichting. Ik werd gaande weg heel geil en opgewonden. Mijn paal klopte nogal flink. Ik vroeg haar of ze me ook nog ging blinddoeken en ze antwoordde: "Nee lieverd, ik wil dat je heel goed gaat kijken wat er dadelijk gaat gebeuren." Ze liep heerlijk verleidelijk en heupwiegend naar een stoel die voor het bed stond. Ze ging er in zitten en een beetje onderuit hangen. Daara trok ze haar jurkje omhoog, tot op haar navel. Een heerlijk kutje werd zichtbaar. Ze spreidde haar benen en ik had een eerste klas uitzicht op haar heerlijke spleetje. Wat zou ik haar daar graag willen verwennen. Maar dat ging helaas niet.

Tergend langzaam begint ze zichzelf te verwennen. Ze streelt haar benen, en laat haar vingers lichtjes over haar schaamlipjes glijden. Ze steekt ze er een stukje in, en likt het kutsap van haar vingers af. "Ohhhhhh" zuchtte ze, maar ik zuchtte in gedachte mee, want was was dit ontzettend geil. Daar lag ik dan, geil als boter maar vastgebonden. Ik zou haar maar wat graag willen nemen... Ze trok het jurkje onder haar heerlijk volle borsten en masseerde met een hand haar borsten twerwijl haar andere hand onvermoeibaar haar kutje vingerde en haar clitje streelde. Ze werd geiler en geiler en ik zag al druppels uit haar kutje op de stoel lopen. Mijn pik, die regelmatig klopte, produceerde ook wat druppels en van mijn eikel liep een draad met voorvocht op mijn buik. Oh man, laat dit niet te lang duren, ik wil zo graag! Gelukkig begon Marieke haar orgasme te naderen en kwam ze geluidloos klaar. Ze keek me loom aan en vroeg me "Ben je nog wakker?" "Wakker???" zei ik, "ik ben klaarwakker, bloedgeil en wil je nu helemaal".

"Hoho!" zei ze, "zo gaat dat niet, he!" Ik heb je niet voo niks vastgebonden. Jij gaat precies doen zoals ik het wil" "Oh, en hoe is dat dan?" vroeg ik, het spelletje meespelend. "Nou, de volgende stap is dat ik je ontzettend hard ga zuigen en dat jij ontzettend hard gaat spuiten!" Ze liet haar jurkje van haar dijen afglijden en kwam spiernaakt naast me zitten. Als ze voorover ging zitten kon ik alles zien: haar vuurrode lippen, haar heerlijk borsten en haar mooie kont. Met een hand begon ze me af te trekken, en met haar andere streelde ze me tussen mijn benen. Even later sloot ze haar vuurrode lippen heerlijk om mijn eikel. "Eindelijk!" zuchtte ik en ging meteen over op kreunen. Ze pijpte me zalig. En ze had inderdaad gelijk: het was waanzinnig geil om haar rode lippen mijn eikel te zien zuigen. Wat erotisch! Daarnaast was het vastgebonden zijn en een gevoel van weerloos te zijn ontzettend opwindend. Ik had dan ook nauwelijks tijd nodig. Haar vingeren had me zo ontzettend opgegeild dat ik na twee minuten al heerlijk en schokkend in haar mond klaarkwam. Ze keek me geil aan en zei "Zo, daar had je maar even voor nodig, toch?". Ik had weinig behoefte om daar tegen in te gaan en knikte.

Ze was nu op dreef en wachtte niet tot mijn lul slap werd. Meteen klom ze over me heen en liet zichzelf op mijn paal zakken. Mijn eikel gleed in een lekker nat kutje. Omdat ik zo juist lekker was gepijpt, was ik nog even ongevoelig daarbeneden. Maar Marieke was door het pijpen en mijn reactie daarop weer helemaal opgeladen. In een rustige tempo begon ze haar heupen omhoog en omlaag te bewegen. Mijn lul gleed heen en weer tussen haar natte schaamlippen. Het vocht uit haar kutje werd met elke haal een beetje meer eruit getrokken en eindigde aan de wortel van mijn lul. Ik voelde het zelfs tussen mijn ballen en benen naar beneden lopen, langs mijn poepgaatje. Ze reed steeds sneller en zuchtte al flink. Haar borsten deinden in het ritme en streken af en toe over mijn buik. Ik wilde haar graag vasthouden en strelen, maar was vastgebonden. Wel lekker geil! Ze kon nu ongestoord haar ding doen en precies zo bewegen dat ze maximaal genoot. Ze ademde heftig in het ritme van het neuken "Oh ... schat ... wat ... is ... dit ... toch ... heer... lijk" stootte ze uit. Langzaam naderde ze haar orgasme. Toen het orgasme daar was, liet ze zich met een zucht vallen en lag ik onder een bezweet hijgend lijf. Mijn paal klopte flink in haar heerlijk spleetje, en ik vond het jammer dat ze niet nog even door kon gaan. Ik had graag in haar klaargekomen.

Mariek had andere plannen. Ze kwam even naast me liggen en streelde me, terwijl ze uitrustte. "Vind je het fijn?" vroeg ze me. "Oh, heerlijk lieverd" antwoordde ik. "Ja?" vroeg ze me nog eens, "ook nu je vastgebonden bent?" Ik antwoordde "Ja hoor, het is heerlijk opwindend om gebruikt te worden als neukspeeltje, en je zelf niks kan doen. Ik moet zeggen dat het voor mij echt ontzettend lekker is!" "Dan laat ik je nog even liggen" zei ze. "Ik ga je zelfs blinddoeken!" "Oh kinky!" zei ik. Ze pakte een shawl en kwam naast me zitten. Vlak voordat mijn ogen werden bedekt fluisterde ze "ik zal lief voor je zijn!" Daarna de duisternis.

Ze streelde me teder en was me doelbewust weer geil aan het maken. Haar borsten gleden over mijn buik, haar handen streelden mijn benen en ik voelde hoe ze mijn eikel likte. Lekker en opwindend, ook omdat ik niks kon zien. Ze pijpte me teder en was heel lief. Toen stopte ze met pijpen en bleef alleen maar aftrekken. Haar handen waren heerlijk zacht. Ze wisselde telkens haar linker met haar rechter hand af. Het leek wel of ze steeds zachter werden en steeds warmer en natter. Jezus wat een zalig gevoel. Toen stopte ze en ging verzitten. Ik voelde aan het bed dat ze over me heen kwam zitten, maar kon niet of voelen zien hoe en wat. Al gauw pakte ze mijn harde lul weer vast. Ze duwde hem tegen haar kutje aan, maar niet er in. Zachtjes streek ze de eikel heen en weer over haar schaamlippen. Steeds wat verder. God, wat zalig! Ik genoot van het gevoel. Ze streek mijn eikel lekker langs haar kut. Jezus, wat een heerlijkheid. Ik kreunde van genot en wilde dat dit even ging duren. Nu begon ze rondjes te draaien met mijn eikel over haar kutje. Heerlijk!

En ineens duwde ze hem weer lekker ik haar kutje. Ze zuchtte nu zelf ook. Langzaam omhoog en omlaag bewegend gleed ze over mijn harde lul. "Ohhhhhh" hoorde ik. Steeds verder gleed ik in haar heerlijke warme poesje. Oh, wat was dit lekker, zo heerlijk strak en zo heerlijk soppend gleed ik in en uit haar verrukkelijke kutje. Marieke kermde laag en lang. Nog steeds bewoog ze zich op en neer op me. Ineens voelde ik hoe ze aan het uiteinde van de blinddoek trok en me weer liet zien. Ze hing boven me, haar borsten bungelden vlak boven mij. Ze glimlachtte naar me en vroeg of ik het fijn had. "Ohhhhhh jaaaahhhhhhh" zuchtte ik genietend. Als antwoord ging ze wat rechter zitten. Ze bracht haar hand naar beneden en begon zich zelf lekker te strelen. Ik volgende haar hand en zag - oh jezus - mij pik zat in haar kontgaatje!!!! Alleen het zien van dat schouwspel liet al golven van genot door mijn lijf schieten. Ze lachtte veelbetekenend. Jezus wat opwindend! Haar heerlijke lijf maakte pompende bewegingen en nu ik wist dat ik in haar andere gaatje was voelde ik mijn orgasme komen aandenderen. Samen met het zalige uitzicht op een vrouw die zichzelf verwent was dit te veel voor me en kwam ik intens heftig klaar. Ze wilde eigenlijk niet stoppen en bleef me dus neuken en uitknijpen. Voor mijn gevoel bleef ik komen en voordat het pijnlijk werd liet ik merken dat ze moest stoppen.

Met mijn pik nog steeds in haar kontje kwam ze nu bovenop me liggen. We kusten elkaar teder. Ze maakte me los en ik kon haar eindelijk lekker vasthouden. "Lekker?" vroeg ze me. "Oh heerlijk Marieke! Dank je wel!" fluisterde ik. De rest van de avond genoten we van een heerlijk romantische avond in bed.

20:52 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

04-02-09

Isabel

In ons bedrijf wordt ik door de ICT afdeling bij crises regelmatig gevraagd om een handje te helpen. Enige jaren geleden was ik voor ICT slechts een gewone gebruiker, maar tijdens een paar momenten kon ik laten zien toch wel wat meer in mijn mars te hebben als dat ze van een gewone gebruiker konden verwachten. Sindsdien wordt er regelmatig een beroep op me gedaan. Als er binnen een bedrijf verhuisd moet worden, of bij een installatie op nieuwe locaties mag ik mee de handjes uit de mouwen steken.

Zo ook vorige week. Een buitenlocatie werd opgeheven en samengevoegd met het hoofdkantoor. Voor ICT de uitdaging om alles op een vrijdag en aansluitend weekend mee te verhuizen en maandag weer werkend te hebben. Allereerst moest de hele automatisering op de buitenlocatie ontmanteld worden. Daarna alles in een vrachtwagen naar de hoofdlocatie vervoeren. Zaterdag het installeren op de nieuwe werkplek en zondag testen. Maandag konden de gebruikers dan als alles goed verlopen was weer aan het werk.

Vrijdagmorgen meldden we ons bij de lokale ICT vertegenwoordiger. Hij ontving ons en zorgde voor koffie. Terwijl we de veel te hete automatenkoffie lieten afkoelen liep ik wat heen en weer over de gang van het kantoor. Op de gang kwamen alle kantoorruimtes met een deur uit. Naast de deur zat een raam van boven tot beneden. De meeste deuren waren dicht, men wilde hier rustig kunnen werken. Helemaal achter aan de gang was een ruimte met meer ruiten. Het was een soort van vergaderzaal. Aan de ene zijde hing een projectiescherm, en aan de andere zijde stond een bureau waaraan een vrouw zat te werken.

Ze had iets leuks over zich. Interessant. Even onthouden, misschien kan ik hier dadelijk beginnen, dacht ik. Op dat moment keek ze op en zag me staan kijken. Ze glimlachte en keek weer naar haar beeldscherm. Ze had lang donker bruin en steil haar met een pony. Mooi! Ik slenterde weer terug naar mijn collega's en koffie. Na een kwartier en wat overleg hoe het werk verdeeld kon worden gingen we aan het werk.

Ik liep weer terug naar de vergaderzaal, klopte en ging naar binnen. "Goedemorgen. Ik ben van de ICT afdeling." zei ik. "Ah ja" antwoordde ze, "je komt voor de verhuizing, toch?". "Ja inderdaad, u weet denk ik wel wat er gaat gebeuren?" en ik keek haar vragend aan. "Ja hoor, ik ben er helemaal klaar voor. Ik heb alles hier al afgesloten." Ze stond op. Ze had een trui en een rok aan. Daaronder laarzen. Kortom, ze zag er leuk uit.
"Ok!" zei ik en ik dook op handen en voeten meteen onder het bureau. Achter me hoorde ik haar wat rommelen en na een tijdje zei ze "ik ben hiernaast, als je me nodig hebt".

Ik maakte alle verbindingen los en deed alles in de al klaar staande verhuisbakken. Daarna ging ik door de deur naar de ruimte waar de vrouw zat. Hier stonden twee bureaus tegen elkaar aangeschoven. Twee werkplekken dus. Alleen de vrouw zat aan het voorste bureau. "Ja, een hoop mensen hebben vrij genomen toen bekend werd dat jullie alles kwamen inpakken" zei ze, "Je kunt alvast aan het bureau hier tegenover beginnen." In mijn enthousiasme dook ik onder het bureau, maar besefte meteen de rare situatie: ik onder het bureau met haar tegenover me zittend. Maar ze stond op en zei "Zo, even de deur dicht doen". "Deur dicht doen?", dacht ik. Voordat ik daarover had na kunnen denken was ze al weer gaan zitten, schoof ze zichzelf aan en zei "Nu zijn we alleen. Ik zag je net naar me kijken, volgnes mij vond je me wel leuk. Heb ik gelijk of niet?" Nog steeds onder het bureau antwoordde ik
"Uh ja, je bent wel een beetje mijn type". "Oh ja, wat is dan jouw type?" vroeg ze weer. Ik antwoordde "Mooi lang en donker steil haar".

"Mooi!" zei ze. Ze stopte haar handen onder het bureau en trok haar rok omhoog. Haar gelaarsde benen liepen omhoog, en vanaf haar knieen werden langzamerhand haar mooie bovenbenen onthult. Doordat ze zat leken ze wat dik, maar ik had haar gezien toen ze stond en daar was niets mis mee. Zonder pardoes trok ze haar rok tot op haar heupen, ging onderuit zitten en spreidde haar benen. Zachtjes hoorde ik haar zeggen "Vind je dit mooi?" "Holy shit!" dacht ik bij me zelf, wat fantastisch. "Uh jezus, nou uh jaaa!" stamelde ik. "Zou je me willen strelen?" vroeg ze nu, "ik heb net mijn slipje uitgedaan!". Als antwoord streelde ik haar benen, vlak bij haar knieen.

Ze was heerlijk zacht en warm en al gauw wilde ik meer. Ik kroop wat naar voren en ging tussen haar benen zitten. Ik wurmde mijn hoofd tussen haar bovenbenen en kustte die, terwijl ik mijn handen van haar knieen langzaam naar boven liet glijden. Ze gromde en wiebelde met haar kont heen en weer. Gebiologeerd keek ik naar haar kutje. Ze was niet helemaal geschoren, maar wel getrimd. Een lief driehoekje stond boven haar spleetje. Haar schaamlippen waren goed te zien. Als reactie op mijn strelende handen gingen ze helemaal onderuit hangen. Ik was even bang dat ze van haar stoel af zou glijden, maar ze hield ze goed hangende.

Ik bracht mijn hoofd nu vlak voor haar kutje en begon heel zacht mijn tong tegen haar schaamlippen te drukken. Ze hapte naar adem. Heel zacht van boven naar beneden. Ik voelde haar kronkelen en ik kon haar ook horen ademen. Mijn handen waren op zoek naar zachte plekjes. Onder haar omhoog getrokken rok liet ik mijn handen naar haar billen glijden. Ook die waren heerlijk zacht en warm. Ze reageerde op mijn aanraking en genoot. Nu ik haar bij haar kontje kon vasthouden, trok ik mezelf tegen haar kutje aan. Mijn tong maakte zachte beweginkjes over haar schaamlippen en volgens mij was ze klaar voor het volgende. Ik liet mijn tong zacht naar boven glijden en bereikte een hard knopje boven aan haar schaamlippen. Ze kreunde en steunde en haar lichaam verstijfde. "Ohhhhhhhhhhhmmmmm" klonk het. Kennelijk was dit wat ze wilde. Zachtjes liet ik mijn tong rondjes rond haar knopje draaien, af en toe even pestend het clitje aanraken.

Aan haar gekreun te horen was ze aardig op weg om een orgasme te gaan bereiken. En inderdaad schokte ze ineens hevig. Een gesmoorde kreun die anders erg luid geklonken zou hebben ging door de ruimte. Al strelend liet ik haar even bijkomen. Ze zei niets, maar haar handen streelde mijn handen. Daarna kroop ik met een netwerk kabel onder het bureau vandaan. Met een gelukzalige glimlach op haar lippen keek ze me aan "Oh man, wat heb je me lekker verwend! Wat zou ik dat graag bij jou ook willen doen." zei ze. "Misschien moet jij hier even komen zitten. Als er dan iemand binnenkomt, dan zeg je maar dat je net de boel aan het afsluiten bent of zo." Ze zette me op de stoel waar zij net op was klaargekomen en schoof me aan het bureau. Toen ik eenmaal zat, kroop zij onder het bureau.

Al gauw gleden haar handen over mijn broek, richting mijn kruis. Zonder pardon maakte ze mijn riem en knoop los en even later mijn rits open. "Kont omhoog" klonk het vanonder het bureau. Toen ik dat deed gleden twee handen aan weerszijde van me en trokken mijn broek en onderbroek tegelijkertijd omlaag. Mijn onderbroek bleef haken achter mijn pik, want die was natuurlijk ontzettend stijf. Bovendien had ik al wat voorvocht laten lopen. Toen ik eenmaal verlost was van de beknellende kleding voelde ik haar warme en zachte hadden doelbewust richting mijn pik gaan. Ze drukte mijn benen uit elkaar. Met een hand nam ze hem vast en met de andere nam ze mijn ballen in haar handen. De ene hand begon heerlijk af te trekken en de andere zacht te kneden. Oh man, als je dit zo ineens overkomt, dan ga je uit je dak!
Ik kreunde en ook ik ademde zwaar. "Heerlijk" fluisterde ik tussen de golven van genot.

"Ik ben nog maar net begonnen" zei ze, waarna ze mijn pik naar haar toe boog. Meteen nam ze hem in haar mond. Een heerlijk warme en natte omgeving verwende mijn eikel. Zacht en teder, lief en nat. Heerlijk gewoon. In het begin lag het tempo laag en gebruikte ze haar handen en tong om me extra te verwennen. Gaandeweg ging het tempo omhoog en ging het sabbelen over in zuigen. Alhoewel ik het niet kon zien stelde ik me ze voor dat ze holle wangen had, jezus wat geil. Ik voelde mijn orgasme naderen en genoot van elke ruk die ze aan mijn paal gaf. Van diep in mijn onderbuik voelde ik hoe het intens genot door mijn lijf bulderde en loskwam haar mond. Ze zoog er heerlijk aan en ging daar nog even mee door, rustig afbouwend.

Toen ze gestopt was, kroop ze onder het bureau uit. Ik zat nog met mijn broek op mijn enkels toen er een van mijn collega's binnenkwam. "Hier nog hulp nodig?" vroeg hij. "Waar het vandaan kwam weet ik niet, maar in een plotselinge vlaag van helderheid zei ik "Neuj, ik ben hier even aan het afsluiten en dan ben ik hier ook klaar. Ik kom zo!" "Ok, dan begin ik alvast hiernaast" antwoordde mijn collega en liep weg. "Pffffftt" dacht ik. De vrouw moest lachen en zei "Ik kom zo? Volgens mij was je al gekomen en volgens mij vond je het maar wat lekker!". "Zeker weten" zei ik, terwijl ik de stoel naar achter schoof en mijn broek meteen optrok.

"Hoe heet je eigenlijk?" vroeg ik. Ze lachte en zei "Isabel, en jij?". "Ik heet Jeroen" antwoordde ik. "Zeg Jeroen, wanneer ben je hier eigenlijk mee klaar?" zei ze met een big smile op haar gezicht.

23:54 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |