30-01-09

Suzan

Schuin tegenover ons huis is een stukje groen in de straat. Een lapje gras, met een speeltuintje en een bankje. Hier is het in de zomer verzamelen voor de jeugd. De hele jonge kinderen kunnen of mogen nog niet alleen, en brengen hun ouders mee, meestal moeder. Die nemen het bankje in beslag. Op zich erg gezellig. Gevallen kinderen worden meteen getroost en de sociale controle is ook meteen aanwezig.

Sinds een jaar of twee woont er een nieuw stel in de buurt. Met hun twee kleine kinderen, waarvan een nog in de kinderwagen zijn ze regelmatig buiten in het speeltuintje te vinden. Beetje kletsen met andere ouders. Zij is een jonge werkende moeder. Als ik uit mijn werk kom, zie ik haar wel eens thuis komen in kleding die je alleen maar naar je werk aantrekt. Als ze na het eten buiten komt heeft ze haar vrijetijdskleding aan: meestal een spijkerbroek en een wijdvallende trui. Ik weet niet of het komt omdat ze klein is, maar daaronder draagt ze meestal laarzen met hakken. Je ziet wel vaker kleine vrouwen met hakken lopen, misschien willen ze een beetje compenseren. Ik weet niet wat de redenen zijn, maar ik vind het niet erg. Ik mag het graag zien. Als laarzen freak, weet ik dat ze er verschillende heeft. En door haar kinderwagen heb ik nog een extra geluk, ze loopt regelmatig wat heen en weer. Ik kan wel genieten van een vrouw die op hakken loopt, ze bewegen zo mooi.

Ik vind haar best mooi. Ze heeft een bos met krullerig haar dat naar beneden hangt en draagt een brilletje. Daardoor kijkt ze eigenwijs (ze is ook eigenwijs!). Haar borsten zijn niet groot, ik heb tenminste onder die truien nog niet veel kunnen ontdekken en haar benen zijn ook niet lang. Toch heeft ze iets dat ik niet onder woorden kan brengen. Ik kijk graag naar haar. En daarnaast is ze moeder. Ook daar heb ik wel iets mee. In mijn ogen doen de jonge moeders nog hun best om "erbij" te horen. Alhoewel hun lichaam ze door het baren van kinderen wat veranderd is, ze hebben meestal wat bredere heupen. Vind ik niet erg. Ondanks ddat alles proberen ze er toch nog leuk uit te zien, willen ze nog mee doen aan de mode. Ik kan het moeilijk onder woorden brengen, maar jonge moeders hebben bij mij een pre.

Ze heet Suzan. Dat weet ik omdat ik ook wel eens buiten komt in het speeltuintje. Als ik mijn kinderen ga roepen voor het eten, loop ik even naar buiten. Zeg dan even hallo tegen iedereen die er is en probeer de kinderen mee te krijgen. De freak in mij wil dan even haar laarzen van wat dichterbij zien. Even zien hoe ze haar hoge hak in het gras heeft gezet en de punten haar laarzen de lucht insteken. De mode is gelukkig helemaal aan mijn zijde, de laarzen gaan tegenwoordig over de broek heen, en ook rokjes laten de laars helemaal zichtbaar. Langer kijken dan een ogenblik zou wel opvallen, dus het is maar een heel kort moment genieten en dan draai ik me om om naar binnen te gaan.

Afgelopen zaterdag kwam ik zag ik haar ineens bij de supermarkt. We kwamen allebei een hoek om bij de rij met pasta en botsten bijna op elkaar. "Oh sorry" zei ik, en meteen erachter aan "oh hoi", toen ik haar herkende. Zij zei ook "hallo" en moest even manoeuvreren met haar flink gevulde kar. Kind in het stoeltje in de kar dus dat viel niet mee. Ik zag maar weer eens hoe klein ze was. Niet gek ook, dit keer geen hoge hakken. Wel een leuk kort spijkerrokje en een zwart maillot. Natuurlijk zwarte laarzen. En weer de ruimvallende trui.
Verontschuldigend zei ze "Ik heb dit keer wel erg veel boodschappen, die kar is bijna niet te sturen." We gingen ieder ons weegs. Maar een minuut later ontmoetten we elkaar weer in een ander gangpad. We lachten om de situatie en gingen weer verder, en ze zei lachend "bij drie maal is het scheepsrecht!". Ik riep automatisch "Ok" en boodschapte weer verder. Ik had alles van het boodschappenlijstje en ging richting kassa. Daar zagen we elkaar voor de derde eer, we wilden allebei in de rij voor dezelfde kassa. "Ja hoor, daar ben ik weer" zei ik dit keer, en liet haar lachend voorgaan. Ze bedankte me.

Ik liet haar naturlijk niet voor niks voor gaan. Zo kon ik haar eens mooi bekijken. Dat voelde ze denk ik aan, want ze draaide zich even later om en keek me aan. Ik zei niets maar keek gewoon terug. Na een paar seconde kwam er een glimlachje op haar gezicht, maar ze bleef kijken. Ik vroeg me af wat ze dacht en of ze aan me kon zien dat ik graag naar haar keek. Ik ben een man, dus al gauw dwaalde de gedachte af naar "hoe zou ze er uit zien onder die kleren" en "ik zou best met haar willen vrijen!". Ze begon nog breder te glimlachen en beet op haar onderlip. Oh, dat moeten vrouwen niet bij me doen, daar wordt echt helemaal week van. Toen was ze aan de beurt bij de kassa en draaide ze zich om.

Daarna was ik aan de beurt en zag ik haar weglopen. Nadat ik had afgerekend liep ik met mijn kar naar de auto. Halverwege het winkelcentrum zag ik haar staan bij een bloemenwinkel. Ze stond naar me te kijken, ze wachtte me op. Toen ik haar bijna genaderd was liep ze verder, vlak voor me. Eenmaal buiten, waar minder mensen waren kwam ze naast me lopen. Ze lachtte nu heel lief. Iets wat ik erg verleidelijk vind. "Zeg, stond jij nu in de rij voor de kassa naar mij te kijken?" vroeg ze ineens op de man af. Ik lachtte wat en wist niet zo goed waar ik moest kijken. "Ik voelde je ogen over mijn hele lijf glijden," ging ze verder, "dat klopt, he?". "Ja" zei ik, en ik keek haar direct aan. "Ik vond het al zo'n lekker gevoel, dat glijden van die ogen van jou.", ze ging nu de onverwachte toer op, "Zou je het leuk vinden om dat eens wat langer te doen, en dan misschien je handen?" vraagt ze. Bedoelt ze wat ik denk dat ze bedoelt? Wil ze dat ik mijn handen over haar lijf laten glijden? Ik kijk kennelijk niet-begrijpend, want ze legt het zacht pratend uit. "Wil je je handen een keer over mijn lijf laten glijden? Want als je zo graag naar me kijkt vindt jij mijn lijf misschien wel mooi!" Ze legt de nadruk op het woord "wel", en gaat verder "Mijn man wil me sinds de zwangerschap nauwelijks meer aanraken, ik denk dat ie me niet meer mooi vindt! En ik ben een gezonde vrouw die gewoon op zijn tijd eens lekker wil genieten." Aha, nu begrijp ik het.

"Ik meen het serieus, eerlijk gezegd zou ik het heerlijk vinden om je handen over mijn lijf te voelen. Kunnen we niet eens afspreken?" vraagt ze. "Dat lijkt mij eerlijk gezegd ook heerlijk" antwoord ik. We wisselen eerst GSM nummers uit en beloven elkaar een afspraak te maken via SMS.
Ik zet mijn telefoon alvast maar op trillen, want het moet thuis natuurlijk niet bekend raken. Ik krijg verder nooit telefoon behalve van mijn vrouw, een telefoontje zou dus aardig wat vragen opwerpen.
Met de boodschappen keer ik huiswaarts en besteed de rest van de dag aan de weekendse zaken in huis.

's Avonds loopt mijn vrouw naar buiten om wat te kletsen met de buurvrouwen op het bankje. Even later krijg ik een SMSje: "kun je praten?". Ik SMS terug "ja". Meteen daarna belt ze al. "Hai" zegt ze giechelend, "ik heb zoiets nog nooit gedaan, best spannend". Dat moet ik beamen en ik ga een beetje verdekt aan het raam staan, waar ik kan zien of mijn vrouw terugkomt. Ze gaat verder "Wil je nog steeds een keer samen afspreken?". "Ja, zeker weten. 100% zeker weten zelfs!" zeg ik ferm, want ik heb eigenlijk flink staan dagdromen sinds ik haar vanmorgen gesproken heb. "Oh leuk!" zegt ze, "ik wil eigenlijk wel in een hotel of zoiets afspreken, in ieder geval niet hier thuis". "Nee, ik ook niet, een hotel is prima". Ze doet een voorstel voor een hotel dicht in de buurt en we spreken af voor maandagmorgen.
Oh, wat een heerlijk gedachte. Waar zou dit op uit draaien? Alleen strelen, of ook heerlijke sex? De rest van het weekend ben ik hyper en kan met moeite mijn normale gedrag handhaven.

Maandagmorgen douche ik eerst en blijf thuis hangen. Dit alles onder het mom dat ik tegen het einde van de middag een afspraak bij een klant heb en dat het laat gaat worden en daarom dus ook later kan beginnen. Het feit dat ik een afspraak met een klant zou hebben zorgt ervoor dat mijn vrouw me eventueel op mijn GSM belt in plaats van naar mijn werk. Op mijn werk neem ik een dag vrij. Hopelijk kom ik hier mee weg! Het hotel is niet ver en dus ben ik veel te vroeg. Ik blijf op het parkeer terrein in de auto zitten en wacht totdat zij er is. Even later krijg ik een SMS: "kamer 46, lobby door, gang links". Wauw, ze is er al! Ik ben blij dat ze al op de hotelkamer is, ik zag me ons nog niet zomaar inchecken bij de receptie. Bij de receptie weten ze natuurlijk ook wel dat iemand die op maandagochtend incheckt voor één dag maar voor één ding komt.

Ik loop de lobby in, met een gezicht alsof ik hier al jaren rondloop en precies weet waar ik moet zijn (dankzij haar aanwijzingen weet ik dat ook!). Even later sta ik voor de deur van kamer 46. Ik klop drie keer. Even later zwaait de deur open en staat ze voor me. "Hai" zegt ze met diezelfde glimlach als in de supermarkt, "kom binnen!" en ze doet een stap achteruit. "Hoi" zeg ik een beetje verlegen ineens, maar stap toch de kamer binnen. De deur slaat dicht en ineens zijn we voor het eerst alleen. Ze staat vlak voor me en kijkt me aan. "Wat fijn dat je er bent. Wil je wel geloven dat ik hier de rest van het weekend non-stop aan gedacht heb?" zegt ze. Ik antwoord "Ja, dat wil ik wel geloven. Net zoals ik trouwens, ik heb de hele tijd aan jou en dit hier lopen denken.". Ze gaat verder: "En dan wat ik aan moest trekken! Ik wist gewoon niet wat ik voor je aan zou doen, ik hoop dat je het leuk vind?" Ik bekijk haar eens goed en zie dat ze er heerlijk uit ziet! Ze heeft hetzelfde spijkerrokje als in de supermarkt aan, maar nu met een mooie zwarte gladde panty. Dit keer heeft ze hele mooie hoge laarzen aan. Die kende ik nog niet. Geen ruimvallende trui, maar een mooi strak truitje, waarin haar kleine borstjes toch goed te zien zijn. Als ik goed kijk zie ik de tepeltje door de stof heen.
Haar haar zit leuk opgestoken, je kunt haar oren met lange oorbellen zien. Ze heeft er duidelijk aandacht aan besteedt. Ze is prachtig opgemaakt: het meest opvallende zijn haar donkerrode lippen in haar verder wat bleke gezicht. Een mooie combinatie. Haar ogen hebben een donker lijntje en haar wimpers mascara. En bovendien ruikt ze lekker, een beetje verleidelijk. Kortom, hier voor me staat een zelfbewuste en heerlijk opwindende vrouw.

Mijn buik begint wat te kriebelen, en de inhoud van mijn broek lijkt wat toe te nemen. Ik weet niet zo goed hoe nu verder, maar gelukkig neemt de verleidster tegenover me het heft in handen. Ze komt vlak voor me staan en slaat haar armen om me heen. "Kus me" fluistert ze, en voegt meteen de daad bij het woord. Haar mooie donkere lippen zijn warm en zacht. In het begin zijn het korte kusjes, maar na een tijdje gaan haar lippen op zoek. Op zoek naar een opening voor haar tong. Af en toe stopt ze en wijkt terug. Dan kijkt ze me aan en likt haar lippen nat. Dan weer een serie met zalige zoenen. Ondertussen beantwoord ik ze gretig en staan we heerlijk te tongen. Ik heb mijn armen ook om haar heengeslagen en voel haar warme zachte lijfje. We strelen elkaar en ik geniet intens van haar kussen en aanrakingen. Mijn broek heeft een bult die af en toe klopt. Ze maakt me helemaal gek. Ze kust me vlak onder mijn oor en fluistert "Oh, wat kus je me heerlijk en wat streel je me lekker. Ik wordt helemaal gek van je. Kleed me uit, schat!". Dat is precies wat ik graag wilde horen.

Ze laat me los, maar blijft me strelen. Ik neem haar truitje bij haar heupen vast en trek het omhoog. Ze helpt me een beetje, want ze wil niet dat haar opgestoken haar naar de maan gaat. Samen lukt het wel en mag ik een blik werpen op haar ondergoed. En dat is niet mis. Ze draagt een zwart kanten bustier. Ter plekke van haar borsten is de dunne stof doorzichtig en biedt een prachtig zicht op haar borstjes. Ze heeft kleine tepelhofjes en twee kleine maar stijve tepels. Ze prikken in de stof. Verder is het een prachtig bustier, met een paar openingen aan de zijkant. Ze komt weer bij me. Nu ben ik kennelijk aan de beurt. Ze laat haar hand onder mijn shirt glijden en streelt mijn buik. Oh, wat is dat lekker! Ze trekt mijn shirt uit en kust met haar donkere lippen mijn tepels. Die zijn best gevoelig en dat weet ze! Dan krijg ik de kusjes en ze drukt zich met haar borstjes tegen me aan. "Volgende" fluistert ze. Ik mag weer iets bij haar uit doen. Nou, als ik het mag zeggen, dan wordt het het rokje!

Een knoopje en een ritsje aan de achterkant en het rokje valt om haar voeten. Ik kijk met bewondering naar haar. Ze is beslist een verleidelijk schoonheid: haar bustier eindigt beneden in vier clipjes voor de zwarte kousen die ze draagt. Niks geen panty, maar echte zwarte kousen. Het onderste stuk van haar bustier is een jarretelgordeltje. Daaroverheen heeft ze een klein zwart slipje met dezelfde doorzichtige stof als bij haar borstjes. Zo te zien heeft ze geen schaamhaar, want ik haar schaamlippen door de stof zien. Jezus, ik moet even slikken. Wat is ze mooi! Ze heeft precies in de gaten wat voor effect ze op me heeft en blijft even staan, af en toe haar gewicht van de ene voet op de andere overbrengend. Mijn pik zit strak gevangen in mijn broek en wil eruit. Weer komt ze langzaam op me af. "Misschien een overbodige vraag, maar vind je me mooi?". Met mijn ogen strak op het doorzichtige slipje gericht knik ik langzaam, slik nog eens en kijk haar aan. "Suzan, ik geloof dat ik ontzettend geil van je wordt" zeg ik. Ze giechelt en slaat haar armen weer om me heen, kussend, strelend, wrijvend met haar lichaam. "Nu mag ik weer iets bij jou" zegt ze.

Natuurlijk volgt mijn broek. Mijn paal voelt zich niet langer bekneld door mijn broek en springt rechtop. De onderbroek is nauwelijks nog een hindernis en staat strak om mijn pik heen. Ze kijkt me geil aan en drukt haar hand stevig tegen mijn ballen aan. "Owwwhhhh" breng ik stevig ademend uit. Ze laat haar hand naar boven glijden en drukt mijn pik tegen mijn buik aan. Oh man, wat wil ik haar graag! Alsof ze me gedachte raadt, pakte ze mijn slip en tilt hem aan de voorkant over mijn eikel heen, en dan trekt ze hem naar beneden. Eindelijk helemaal bevrijd zwaait mijn pik heen en weer en blijft dan schuin omhoog wijzen. Als ik goed kijk zie ik al een druppel aan tussen het gaatje van mijn eikel hangen. Ze ziet het ook en kijkt me weer glimlachend aan. Ze bijt weer op haar onderlip en houdt haar hoofd schuin. Een verleidelijk trekje, waarmee ze me helemaal week maakt! Terwijl ze me aankijkt pakt ze mijn lul vast. Een heerlijke warme en zachte hand. Ze blijft me strak aankijken en trekt hem twee keer zacht heen en weer. Schokkend hap ik naar adem. Die allereerste haal is altijd zo ontzettend lekker! Door deze beweging komt er nog wat extra vocht uit mijn eikel en de druppels glijden over de eikel naar beneden.

Suzan wil ze hebben en met een snelle beweging heeft ze mijn eikel in haar mond genomen. Weer haal ik scherp adem en sluit mijn ogen. Goddelijk! Ze richt haar mooie ogen naar boven toe en kijkt me geil aan, ik voel hoe haar tong zich langzaam meester maakt van mijn eikel, en tegelijkertijd neemt ze hem steeds een stukje verder in haar mond. Heerlijk langzaam en teder sabbelt ze me nu af. Een geweldig gevoel! Aftrekken, zuigen, haar mond over mijn eikel schuivend en dat allemaal tegelijk. Ze neemt er de tijd voor, maar zorgt er voor het tempo langzaam op te voeren. Niet dat er zoveel tijd voor nodig is, want Suzan heeft me met haar fantastische kleding helemaal wild gemaakt. Het duurt dan ook niet lang voordat ik een hevige orgasme beleef. Toen ik me realiseerde dat ik hier heerlijk gepijpt wordt door mijn fantastische overbuurvrouw ging er rilling van genot door mijn buik en wordt er een lading zaad gelanceerd. Ik hoop dat ze het niet erg vindt dat ik zo onverwacht klaarkom, maar ze lacht me geil toe. Ze slikt het door en vraagt me zacht "En? Lekker? Goed zo?".
"Oh ja!" zeg ik, "dit is precies goed". Mijn bovenbenen zijn wat slapjes en ik voel me prettiger om even te gaan zitten op het bed.

Mijn pik, nog nat van het heerlijk zuigen, klopt nog steeds na. Ik moet nog even bij komen. Suzan komt naast me zitten en streelt mijn benen. Ze kijkt me lief aan en vraagt zachtjes of ik het lekker vond. Ik knik, "Heerlijk was het". Ze slaat haar armen om me heen en kust me teder. We strelen elkaar en knuffelen een beetje. Dan fluistert ze "Wil je nu mij lekker verwennen, lieverd?". Nou, dat lijkt me heerlijk en dat zeg ik ook. Ze gaat een beetje achterover hangen en ik kus haar borstjes door de stof van haar bustier heen. Ze laat haar hoofd naar achterhangen en geniet. Terwijl ik haar borstjes kus, laat ik mijn handen er net naast glijden. Zo druk ik ze een beetje naar het midden toe. Ze bewegen mooi. Ze zijn niet niet heel stevig meer, maar dat vind ik totaal niet erg.

Ik trek de bandjes van haar bustier van haar schouders af en pel de dunne stof van haar borstjes omlaag. Nu kan ik de warme en zachte huid meteen raken. Ik zuig zacht aan haar tepels, en zij wrijft met haar hand over mijn hoofd en in mijn nek. Ze gaat nu helemaal liggen. Ik werk me langzaam naar beneden, en dat wekt verwachtingen bij Suzan. Ik merk dat ze er eens goed voor gaat liggen. Ik kijk haar aan en geniet van haar heerlijke lijf. "Wat ben je mooi, als je zo ligt" zeg ik, en streel haar borstjes. Dan kus ik haar op haar onderbuik, precies in het stukje blote huid tussen haar bustier en haar slipje. Mijn handen nemen de binnenkant van haar bovenbenen voor hun rekening.

Ze ligt te genieten met haar ogen dicht. Ik wil het nog veel fijner voor haar maken en daarvoor moet haar slipje uit. Twee wijsvingers krommen zich om de bandjes van het kleine doorzichtige driehoekje en beginnen te trekken. Ze helpt me door haar kont op te tillen. Als het dunnen bandje uit haar bilspleet is, legt ze haar kont neer en tilt haar benen op. Ik leid het dunne lapje stof langs haar mooie benen en over haar laarzen. Een bandje blijft even haken achter een van haar hakken, en laat dan los. Ik kijk naar haar kont. Zo met haar benen opgetild is het een heerlijk gezicht haar geschoren kutje en haar haar kontje te zien. Ze gaat weer liggen, dit keer met haar benen wat uit elkaar. Ik kan er precies tussen gaan zitten. Op mijn knieen, met mijn gezicht dicht bij haar poesje. Het lijkt wel of ze nog geen schaamhaar heeft, zo glad ziet het eruit.

Ik ga verder met mijn handen tussen haar benen en bekijk dat heerlijke kutje nog eens goed. Ze heeft kleine schaamlippen. Strak ook, waardoor het lijkt of ze een klein kutje heeft. Ook haar clitje is niet te zien, die zit tussen een klein heuveltje aan het begin van haar schaamlippen. Ik kus haar vlak boven dat heuveltje. Ze kreunt zacht en met een hand begin ik haar daar heel zacht te strelen, zorgvuldig haar schaamlippen mijdend. Ze begint met haar heupen te draaien, om zo mijn handen naar haar schaamlippen en clitje te brengen. Natuurlijk trap ik daar niet in en stel dat heerlijk moment nog even voor haar uit. "Pestkop" steunt ze, en ik lach. Na een paar minuten zo te klieren besluit ik dat het genoeg is en ga haar belonen voor haar geduld. Mijn andere hand begint haar schaamlippen te strelen en de wijsvinger van mijn pest-hand strijk ik lichtjes over het heuveltje. Ze hapt naar adem en steunt "Owwwhhhhhhhh". Tussen haar schaamlippen is het al helemaal vochtig en mijn vingers glijden makkelijk heen en weer. Ik steek er een vinger een stukje in en weer krijg ik enthousiaste reacties. Dan wil ik er helemaal voor gaan en lik met mijn tong heel voorzichtig aan het heuveltje dat haar clitje verstopt. Mijn vingers glijden tussen de schaamlippen door naar boven en bereiken haar clitje. Ze kronkelt en kreunt luid. Ik ben even bang dat dit buiten onze kamer te horen is, maar ga wel door. Ik wil haar zien komen. Ze begint korter en scherper te ademen. Haar heupen gaan mee in het ritme van mijn tong die nu het clitje heeft gevonden. Ik lik haar daar nu rechtstreeks en ze gilt het bijna uit. Samen met mijn vingers zorgen ze voor een laatste enorme zucht en dan bereikt Suzan haar orgasme. Schokken schieten door haar buik heen en ik zie dat ze rode wangen heeft. Ik reduceer meteen het tempo en laat mijn tong een stukje van haar clitje wegglijden. Zo probeer ik haar orgasme lekker te houden in plaats van pijnlijk.

Ze ligt lekker na te genieten en dat vind ik een mooi gezicht. Dan valt me mijn harde lul op, die weer schuin omhoog wijst. Aan de eikel hangt een draad met vocht. Ik zou haar eigenlijk heel graag willen, dus vraag ik "Vind je het erg als ik lekker in je kom, of wil je dat liever niet?" Ze pakt mijn handen en fluistert "Jaaaah, dat wil ik ook, kom gauw!" Ik ga op mijn knieen zitten en dan over haar heen hangen. Met een hand leid ik mijn pik naar haar schaamlippen en duw de eikel er voorzichtig tussen. Als ik verder duw, kijken we elkaar genietend aan. Wat een heerlijk gevoel is het om nu in haar te glijden! Ze streelt me en als ik helemaal in haar ben strekt ze haar armen naar me uit. Ze wil dat ik op haar kom liggen. Ik laat me zakken en geniet van de warmte van haar lichaam. Haar armen glijden om me heen en we kijken elkaar aan.

We geven elkaar een zachte kus, maar door de wellust gaat deze naadloos over in tongen. Dan starten we een heerlijk ritme. Mijn paal glijd heerlijk soepel in en uit haar zalige kutje. Jezus, wat is dat lekker. Ze kronkelt en beweegt heerlijk onder me en mijn stotend beweging maakt het gewoon fantastisch voor me. Samen genietend voeren we langzaam het ritme op, en daarna weer overschakelend op langzaam en loom. As we even stil liggen slaat ze ineens haar benen om me heen. Daardoor draait haar bekken naar me toe en kan ik nog een stukje verder in haar komen. Het is erotisch omdat ze haar benen met kousen om me heen heeft geslagen. We zoenen en strelen en neuken, man, wat is dit toch fijn!

Na een paar minuten stelt ze voor om om te draaien. Ik rol van haar af en ga op mijn rug liggen. Mijn natte pik steek schuin omhoog. Ze komt over me heen zitten en streelt mijn buik. Ze pakt mijn pik, houdt hem nu recht omhoog en komt nog wat verder naar voren gekropen. Dan laat ze zich een stukje zakken. Ze streelt met het puntje van mijn eikel haar schaamlippen. Een paar keer heen en weer, dat is heerlijk. En dan zonder pardon, laat ze zich helemaal op me zakken. Een zalig gevoel maakt zich van me meester. Ik ben helemaal in haar en het is heerlijk! Bovendien ziet ze er zo fantastisch uit. Heerlijk, met haar bustier dat in een boogje om gladde kutje loopt en vast zit aan haar mooie gladde kousen.

Ze beweegt zich een paar keer omhoog en omlaag. En alhoewel dat voor mij best lekker is om te zien, is het voor haar toch wel vermoeiend. Ze komt over me heen liggen en kust me teder. Zo is een lekker ritme goed vol te houden. Terwijl Suzan het tempo en de bewegingen bepaald, streel ik haar heerlijke lijf. Haar mooie ondergoed en heerlijke gladde kousen. Haar heerlijke billen. Ik laat Suzan gewoon lekker begaan, ze begint weer lekker opgewonden te raken. Ze kronkelt en kreunt lekker boven op me. Het ritme neemt langzaam toe en ook de heftigheid van haar bewegingen. Even later worden de bewegingen wat spastischer en nadert ze haar orgasme. Ik wil nu extra lekker voor haar zijn en probeer mijn pik continu omhoog te spannen. Dat lukt natuurlijk niet aan een stuk, maar ze geniet er wel van. Met een diepe zucht komt Suzan klaar. Ze gilt gesmoord en wisselt dat af met kronkelend kreunen. Onverwacht zorgt zij daardoor ook voor mijn hoogtepunt. Met nog een paar schokkerige bewegingen onder haar lichaam kom ik ook en geniet intens van haar lichaam dat overal lijkt te zijn. Zo hebben we toch nog samen een fijn moment.

Na afloop liggen we een hele lange tijd in elkaars armen na te genieten.

09:07 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

24-01-09

Jolanda

Als kinderen op een sport zitten, dan moet er niet alleen getraind worden, maar er zijn ook de wedstrijden. Deze vinden plaats vaak plaats in het weekend. Natuurlijk zijn daar de ouders bij. Sommige ouders zijn enthousiast en helpen mee bij de organisatie van zo'n evenement, of anders achter de schermen. Mijn vrouw is zo iemand die regelmatig een handje helpt. Andere ouders zijn minder betrokken bij de sport van hun kroost. Zo iemand ben ik zelf. Ik hoef niet zo nodig elk weekend een aantal uren van mijn vrije tijd op te offeren. Aan de andere kant vind ik het ook wel prettig als vrouw en kids weg zijn, zo heb ik een aantal uur voor mezelf. Tijdens een van de praatsessies van mijn vrouw en mij een tijd geleden, werd me verweten dat ik weinig interesse toonde in de sportprestaties van mijn kinderen, en dat ze het leuk vonden als ook papa kwam kijken. Sindsdien probeer ik tijdens een wedstrijd in onze regio altijd even langs te gaan. Ik ga altijd maar even, maar het wordt inderdaad wel gewaardeerd.

Deze zondagmiddag is er een belangrijke wedstrijd in mijn eigen dorp. Vrouw en kinderen zijn de hele dag weg en ik heb beloofd even te komen kijken. Eenmaal bij het sportveld zie je altijd dezelfde gezichten: het zijn altijd dezelfde mensen die wel trouw staan te kijken. Zo ook deze keer. Als ik even sta te kijken, wordt ik begroet door Jolanda. Jolanda is een van de moeders die ook altijd komt kijken naar haar kinderen. Ze kent mijn routine en weet dat ik altijd maar even kom kijken. "Je kinderen komen zo dadelijk aan de beurt" weet ze. "Ah, goed, dan ben ik mooi op tijd, dus" antwoord ik. "Ja, ze zijn vlak na elkaar ingedeeld" zegt ze. Ze draait zich naar me toe en kijkt me aan. Jolanda heeft erg mooie ogen: heel lichtgrijs. Als je wat verder van haar vandaan staat vallen haar ogen meteen op. Het lijkt wel of ze licht geven. Dichterbij zie je een mooie kleur lichtgrijs. En zo word ik "gevangen" door haar ogen als ze me aankijkt.


Natuurlijk heeft ze dat haarfijn door, ze weet ook wel wat voor effect haar ogen op andere mensen hebben. Ze lachte een beetje naar me en vroeg me: "Vind je ze mooi?". Ai, betrapt. Ik reageer een beetje geschrokken en stamel maar wat. Ze moet erom lachen en legt haar hand op mijn arm. "Geeft niks joh, ik zit je maar een beetje te jennen" zegt ze. Ik lach ook een beetje schaapachtig, en ze vervolgt: "Ik weet heus wel wat mijn ogen bij mannen doen, je bent echt niet de eerste". En ik vraag nog onschuldig "Nee?" "Nee hoor," zegt ze weer, "je vind ze dus mooi?" hengelt ze verder. "Ja, uh, eigenlijk wel" zeg ik. "Weet je wat" zegt ze, "ik ga dadelijk ook naar huis. Waarom ga je niet mee, dan kun je nog wat langer van mijn ogen genieten. En misschien nog wat meer kletsen, als je zin hebt?" Met haar betoverende ogen kijkt ze op een bepaalde manier aan. Ik wordt er helemaal week van. "Nout, wat denk je, heb je zin om mee te gaan", vraagt ze nog eens. Nou, dat lijkt me wel wat.

We wonen bij elkaar in de buurt, dus we gaan allebei met onze eigen auto naar huis. Ik parkeer mijn auto gewoon bij mij thuis en loop te voet naar het huis van Jolanda. Ik loop achterom en ga naar binnen. Daar staat ze al op me te wachten. "Hai!" begroet ze me weer, met een grote smile op haar gezicht. We drinken wat koffie en praten wat over ditjes en datjes. Al die tijd heb ik uitzicht op haar lichaam, dat me best aanstaat. Jolanda heeft een lekker lijf, al voldoet het niet aan het ideaalbeeld van een vrouw. Grote borsten, ik denk dubbel-D. Haar hele lijf is fors, en alles is in verhouding. Haar huid is een beetje gebronst. Ze heeft kort donker haar, dat overal tegen haar hoofd aan ligt, en waar haar oren leuk onder te voorschijn komen. Net zoals al die andere keren dat ik haar gezien heb, draagt ze een spijkerbroek met laarzen eronder.

Terwijl ze tegen me zit aan te kletsen mijmer ik weg. Mijn ogen glijden over haar lichaam en ik stel me zo voor hoe het zou zijn om met deze vrouw te vrijen. Ze is dikker als al die andere vrouwen die me in mijn fantasie verwennen. Zou het lekker zijn om in haar kutje te zijn en zou ze geil zijn? Zou je makkelijk bij haar kutje kunnen komen om haar te likken? Hoe zou ze kronkelen? En, wat ik me bij echt een hele hoop vrouwen afvraag: hoe komt ze klaar? Gilt ze, of kreunt ze? Kronkelt ze heftig of beweegt ze zich rustig? Wat vind ze lekker? Zou ze het leuk vinden om met mij te neuken? En waar is ze goed in? Pijpen? Neuken? Vind ze het leuk om mannen te verleiden en wild te maken of is ze meer afwachtend?

Ze moet op een of andere manier in de gaten hebben gekregen waar ik aan dacht, want ze zegt: "Weet je wat? Wat als je me nu eens in het echt uitkleedt, in plaats van in je gedachten.". In een klap ben ik weer terug in de realiteit en zit weer bij haar op de bank. "Uhhhhhh" reageer ik, maar ze gaat door: "Dat is toch veel fijner voor jou, en ik heb er ook nog wat aan. Heb je daar zin in?" Dit keer wacht ze wel op antwoord. "Ja, ik zat een beetje te fantaseren" moest ik toegeven. "En? Beviel ik je? Kreeg ik zin in je?" vraagt ze. "Ja natuurlijk, het zijn mijn gedachte, daar ben ik de baas over." antwoord ik. "Ja, maar je bent nu in mijn huis, en daar ben ik de baas. En daarom stel ik voor dat we naar boven gaan. En daar ga je je fantasie eens helemaal werkelijkheid laten worden. En ik ga je daar bij helpen."

Ze staat op en neemt me op sleeptouw naar boven. Mijn god, wat gaat er nu gebeuren? Ga ik haar neuken, of loopt het anders af? Eenmaal boven in haar slaapkamer ziet het bed er ontzettend uitnodigend uit. "Mijn man is in het buitenland, jouw vrouw is bij de wedstrijd, net als onze kinderen. We hebben minstens een uur of 3. Dat moet toch genoeg zijn om eens te kijken of die fantasie van jou een beetje opwindend is." En om haar woorden kracht bij te zetten, geeft ze me een kus. Haar lippen zijn zacht en warm en ze kust teder. Tegelijkertijd strijkt ze met haar vingers over mijn borst. Ze komt wat dichter bij me staan en haar borsten raken net mijn buik. "Ik wil je" fluistert ze. Ze neemt het initiatief en al gauw heeft ze haar handen onder mijn t-shirt. Ook daar streelt ze me, en dat heeft wel degelijk effect. Er wordt iets wakker in mijn broek. Ze kust me verder en slaat haar armen om me heen. "Wil jij me ook?" vraagt ze. Ik knik. "Kom", zegt ze.

Eenmaal in de "master bedroom" kleden we elkaar gauw uit en ik geniet van alles wat uit haar kleren komt: borsten, buik, kont, benen. Ze is niet de slankste, maar haar vel staat nog mooi strak. Haar lichaam is gewoon overal goed gevuld. Ze is lekker warm en ook op haar slaapkamer is het lekker warm. Eenmaal naakt ziet ze mijn pik in half stijve toestand. "Zo", zegt ze, "heb je al een beetje zin?". "Ik wel" antwoord ik, en streel haar strakke lijf. Lekker zacht. "Je hebt mooie borsten" zeg ik en neem ze in mijn handen. Met mijn duimen streel ik haar tepels, die al gauw hard worden. Ik buig me wat voorover en kus haar tepels. Ze slaat haar arm om mijn nek heen en drukt me tegen haar borsten aan. Dan gaan we op bed liggen, zij achterover op twee ellebogen naar me kijkend. Ik streel haar benen en dan tussen haar benen. Ze zucht, voor mij een teken dat ik op de goede weg ben. Ik kus haar nu vlak boven haar kutje. Ze zit ruim in het schaamhaar, en ze lijkt de zelfde gedachte te hebben: "Als ik geweten had dat we hier samen zouden zijn, dan had ik mijn poesje wel geschoren". "Oh maar dat is niet zo erg, hoor. Ik denk dat ik er nog steeds wel bij kan" zeg ik, en om mijn woorden kracht bij te zetten, ga ik tussen haar benen zitten en druk ze een beetje uit elkaar en begraaf mijn hoofd in haar schaamhaar.

Ik streel haar rond haar kutje en druk het schaamhaar een beetje aan de kant. Al gauw heb ik haar kutje blootgelegd en kan ik overal goed bij. Mijn tong begint meteen op haar clitje. Op het moment dat ik haar clitje bevochtig ademt ze heftig in en kreunt. Daarna zachte natte rondjes om het clitje. Ze steunt en kronkelt en probeert met haar lichaam de plaats te bepalen waar mijn tong haar streelt. Ze geniet en brabbelt onsamenhangend. Na een tijdje komt mijn rechterhand helpen. Voorzichtig streelt mijn wijsvinger haar schaamlippen en zoekt een plekje waar het al vochtig is. Als ik dat eenmaal gevonden heb, smeer ik het vocht een beetje uit, zodat haar schaamlippen overal glibberig zijn en mijn vinger makkelijk naar binnen glijd. Mijn tong is nu overgegaan op likken en mijn vinger gaat op zoek naar het genotsknopje aan de bovenkant in haar kutje. Zo masserend en likkend voer ik haar nog wat hoger. Dat houden we zo even vol, totdat ze naar meer verlangt.

Dan kijkt ze me aan. "Lieverd?" vraagt ze me, "Ik heb ook een fantasie. Iets dat mijn man maar niet wil doen. Ik hoop dat jij dat wel wilt doen voor me." "Wat dan", vraag ik haar. "Het lijkt me lekker als je met je vinger over mijn poepgaatje wrijft. Dat lijkt me zo lekker!" Ik heb er geen problemen met en laat mijn wijsvinger uit haar kutje naar tussen haar billen in glijden, richting haar poepgaatje. Dat herhaal ik een paar keer, om haar kutsap bij haar poepgaatje te krijgen. Ze trekt haar benen een beetje op, zodat er wat meer ruimte komt, en even later streel ik haar poepgaatje zachtjes. Ze kreunt en geniet intens, en steeds meer. Om het af te maken begin ik haar opnieuw te likken en met mijn andere hand vinger ik haar nog een beetje. Dat is te veel en heftig kreunend bereikt ze haar orgasme. Het houdt lang aan en ik vind het heerlijk haar te zien liggen genieten. Ik denk weer aan mijn pik en merk dat er al flink wat druppels vocht uit mijn eikel zijn gelopen. Het zou eigenlijk best lekker zijn om haar nu te nemen. Maar mijn verlangen naar het ultieme genot, pijpen, is nog groter, dus ik houd me in.

Na een paar minuten is ze wat bijgekomen en streelt me. Ik lig ondertussen op mijn zij naast haar en streel haar borsten. Ze kijkt me glimlachend aan en zegt "Ik geloof niet dat mijn man me ooit zo lekker heeft laten klaarkomen, en dat allemaal door mijn kontje te strelen. Dank je wel!" zegt ze. Als beloning krijg ik een lange kus. Ze streelt mijn buik. Ze komt half over me heen hangen en gebruikt haar grote borsten, ze streelt me daar ook mee. Langzaam zakt ze naar beneden af, waar mijn pik al aardig opgericht is. Het is ook zo heerlijk haar handen bezig te voelen. Daarnaast ziet ze er heerlijk uit en wil ik haar gewoon. Ze gaat tussen mijn benen zitten en streelt me daar. Nog niet mijn pik of ballen, maar eerst de binnenkant van mijn benen. Af en toe kust ze mijn buik. Ze weet precies hoe een man verwend wil worden. Haar handen komen steeds dichter bij mijn pik, en scheuten van genot schieten er door heen. Oh, ik wil nu dat ze mijn pik pakt. Maar nee hoor, ze pest me nog even wat langer.

Ze stopt een paar vingers in haar mond en maakt ze nat. Dan glijden die natte vingers richting mijn poepgaatje. Dat herhaalt ze een paar keer om het hele gebied nat te maken. Maar wat een genot is dat! Hemels. Met haar wijsvinger draait ze steeds nauwere rondjes om het gaatje, en het genot wordt alsmaar hoger. Mijn pik is ondertussen keihard geworden en schokt in de lucht. En ze heeft hem niet eens aangeraakt! Ik wist wel dat het aanraken van mijn poepgat erg lekker was, maar ik werd nog even fijntjes aan herinnerd. "Vind je dit lekker?" vraagt ze me, terwijl ze me met haar hypnotiserende ogen aankijkt. "Hm-mm" antwoord ik steunend. Aangemoedigd door het succes dat ze heeft gaat ze verder, alhoewel ze niet zo heel ver meer hoeft. Ik heb het niet meer en kronkel onder haar heerlijke handen.

Ze besluit het karwei af te maken. Ze pakt mijn stijve pik. Als een vrouw mij voor het eerst mijn stijve en opgewonden pik vastpakt gaat er altijd al een half orgasme door me heen. Ik vind het zo ontzettend lekker als zo'n warme zachte hand je voor het eerst vastneemt. Hetzelfde geldt voor de eerste aftrekbeweging, de eerste keer heen en weer is altijd zalig. Deze keer is het niet anders. Als Jolanda hem vastneemt en af begint te trekken en zink ik weg in het moeras van genot. Even weet ik niet waar ik ben en sluit mijn ogen. Als ik mijn ogen open dan zie ik haar lief naar me kijken. Wauw! Ik realiseer me dat haar verukkelijke lichte ogen een onderdeel zijn van het gebeuren: aftrekken, rond mijn poepgaatje strelen en me geil aankijken. En daarnaast het uitzicht op haar loom bungelende borsten. Het is zalig om zo lekker afgetrokken te worden. En dan gaat ze voor de piece de resistance. Ze neemt mijn natte eikel in haar mond. "Owwwwwwhhhhhh" of zoiets breng ik uit, en terwijl ze haar tong en lippen haar werk laat doen voel ik ook hoe ze haar wijsvinger eindelijk precies op mijn poepgaatje legt en zachtjes en ritmisch drukt. "Ahhhhhhhh", dit is echt teveel. Ik voel mijn orgasme naderen. Ook zij merkt dat en drukt wat harder op mijn poepgaatje. Met een klein schokje glijdt haar eerste vingerkootje naar binnen. Dit gebeurt precies op het moment dat ik klaar kom. Heftige schokken schieten door mijn onderbuik. Ik weet niet meer wat er gebeurt, maar het is zooooo lekker! Ze blijft gewoon zuigen en haar vinger in mijn kontgaatje heen en weer duwen.

Ik denk dat ik minstens een halve minuut weg ben geweest. Dan kom ik langzaam bij. Jolanda ligt naast me en kijkt me glimlachend aan. Geheel overbodig vraagt ze "Vond je dat fijn?". "Heerlijk!" zucht ik uitgeput. Ze streelt mijn buik weer en mijn half slappe pik. "Ik geloof wel dat dit een nieuwe ervaring voor je is, toch?" zegt ze. Ik knik en even later liggen we elkaar een tijdje te strelen en zoenen. Ze is erg teder en ik geniet van de warmte en haar zachte handen. Ik sla mijn armen om haar heen. We liggen gewoon een tijdje wat te kletsen, maar haar handen kunnen niet goed van mijn pik afblijven. Met bepaalde soort bewegingen wordt ie toch weer wat stijver. Natuurlijk doet ze dit niet onbewust. Opnieuw kijken haar mooie lichte ogen me geil aan. "Nu wil ik je lekker in me", zegt ze. Ze komt met haar massieve lijf op me liggen. Mijn eerste reactie is "Jezus, wat is ze zwaar", maar ik voel al gauw hoe ze haar kutje richting mijn eikel manoeuvreert. En zonder pardon leidt ze mijn pik diep in haar vochtige kutje. Ze sluit haar ogen en ademt zwaar. Eerst langzaam, maar al gauw gaat het ritme omhoog. Ze neuk echt lekker, haar lichaam maakt vrijwel overal contact met het mijne en ik voel overal de tinteling tussen onze lijven. Met als centrum van genot mijn pik en haar kutje.

Na een paar minuten stopt ze het zalige ritme. Terwijl ik vooral verder wil genieten kijkt ze me aan en vraagt "Weet je, je was net zo lief om aan mijn fantasie mee te werken. Ik wil eigenlijk nog een fantasie proberen. Ik denk dat je dat ook best wil proberen, want volgens mij vindt elke vent dit lekker!" Ze wacht even om de spanning op te bouwen en vervolgt dan: "Ik zou eens graag in mijn kont geneukt willen worden en dat je daarbij dan lekker klaarkomt." Ze giechelt en gaat verder "Ik wil mijn kont gewoon vol met zaad hebben. Wil je dat alsjeblieft voor me doen?". Ik weet niet wat ik hoor. Het is niet echt een enorm verlangen van mij om in een vrouw haar kont klaar te komen, maar ik moet zeggen, af en toe fantaseer ik daar wel eens over. Hoe zou het zijn? Doet het geen pijn bij haar? Zou ik er van genieten? Hoe voelt het in een kont? En nu biedt Jolanda me dit gewoon aan! Natuurlijk wil ik ook dolgraag en dat vertel ik haar. Ze is echt blij en rolt meteen van me af.

We praten even over hoe we dit gaan proberen, maar Jolanda neemt duidelijk de leiding. Daar heb ik geen problemen mee, ik wordt graag meegenomen in de sex. Ze stelt voor dat zij met haar onderbuik op een dik kussen gaat liggen, zodat haar kont wat naar boven steekt. Maar eerst pakt ze uit een la van het nachtkastje een tube met smeermiddel. Met een dikke laag wordt mijn enorm harde paal ingesmeerd. Mijn pik heeft sinds haar verzoek geen enkel probleem om lekker stijf te zijn. Alleen al de gedachte aan wat er gaat gebeuren is zo opwindend. Dan pakt ze een kussen en gaat er met haar onderbuik opliggen. Haar heerlijk kont steekt uitnodigend de lucht in. Door deze houding wijken haar billen uit elkaar en kan ik haar kontgaatje duidelijk zien. Supergeil, met daaronder een kletsnat kutje. Nog even ben ik bang dat mijn superglibberige paal meteen haar kutje binnenglijdt, maar alsof ze mijn gedachte raadt brengt ze haar hand tussen haar benen. "Zo kan ik je een beetje sturen" zegt ze.

Ik ga op mijn knieen achter haar tussen haar benen zitten. Mijn harde lul wijst nog te veel omhoog en ik moet hem met mijn hand omlaag drukken. Zo kan ik nog een beetje richten. Ik wil zien hoe mijn eikel in haar kont glijdt, dat lijkt me echt heel geil. Haar hand stuurt mijn eikel. "Duw maar, zachtjes" zegt ze. Ik voldoe aan haar verzoek en begin te duwen. Met haar hand zet ze het puntje van mijn eikel precies op haar gaatje. Ik voer langzaam de druk op en ineens wijkt haar poepgaatje en zit mijn eikel er meteen voor de helft in. Jolanda hapt naar adem, maar zegt dan "Jaaaaaahh, precies goed". Ze ontspant zich nu en vraagt me verder te duwen. Door het glijmiddel glijdt ie zonder problemen verder in haar kont. Ze hapt weer en fluistert dat ik zachtjes verder moet duwen. Ik vraag of het geen pijn doet, en met haar ogen dicht schudt ze nee. Doorgaan dus. Mijn pik voelt zich heerlijk en het idee dat ik in haar kont aan het genieten ben maakt me wild! Dan ben ik helemaal in haar.

Om haar nu te kunnen neuken wil ik op haar rug liggen. Ik vraag of ze dat goed vindt. "Jaaaah, kom lekker liggen en neuk me" zegt ze. Ik ga over haar heen liggen en begin langzaam te stoten. Ik moet hier een hele hoop ervaring in opdoen, ik wil precies weten hoe elke beweging in haar kont voelt. Maar een ding is al gauw duidelijk: dit is ontzettend lekker. Met haar hand streelt Jolanda afwisselend mijn paal die in haar kont heen en weer glijdt en haar eigen kutje. Voor mij is het ontzettend fijn in zo'n strak kontgaatje te kunnen genieten, maar voor haar is het niet de manier om het ultieme genot te bereiken. Maar als ze zichzelf vingert dan zorgt mijn pik die langs haar kringspier glijdt voor wat extra opwinding. En zo kan ze toch ontzettend lekker klaarkomen. We proberen het genot samen op te bouwen en zo hebben we na een minuut of vijf heerlijk neuken een punt bereikt waarop het niet lang meer kan duren. En inderdaad, met luid gekreun en schokkerige bewegingen kom ik heerlijk in haar kont klaar. Jolande beleeft op hetzelfde moment zelf een intens orgasme. Ik spuit met een paar lange halen mijn zaad in haar heerlijke strakke gaatje.

Als ik mijn paal uit haar strakke kont laat glijden, dan komt er een hoop glijmiddel mee, samen met witte slierten zaad. Het kan Jolanda allemaal niks schelen, ze wilde dit echt een keer beleven. Ik vraag haar of ik haar echt geen pijn heb gedaan. Met een gelukzalige glimlach zegt ze nog eens dat het alleen maar lekker was en dat ze blij was dat ik zo lekker kon klaarkomen. Dat heeft ook voor haar intense orgasme gezorgd.

We douchen samen en kleden ons gauw aan. De wedstrijd van de kinderen is bijna afgelopen en dan moeten papa en mama weer gereed staan. Met een fijne dag in het hoofd en een flink afgeknepen paal in mijn broek sta ik mijn kids op te wachten. Ik heb met Jolanda afgesproken dat we elkaar vaker tijdens wedstrijden gaan verwennen. Ik verheug me nu al op de volgende wedstrijd!

17:35 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

03-01-09

Laura I

De kerstvakantie staat weer voor de deur. Dat betekent uitslapen en een beetje niksen. Meestal proberen we een dag met de familie op stap te gaan. Dit keer hadden we ons oog laten vallen op de Winter-Efteling. Het pretpark is rond de kerstvakantie een maand open en winters aangekleed. Het leek mijn vrouw leuk om haar vriendin Laura mee te nemen. Deze hadden we al een tijdje niet meer gezien. Laura is al sinds haar jeugd met mijn vrouw bevriend en ondanks het feit dat ze in het noorden van het land woont, zoeken ze elkaar regelmatig op. Dat is dan zo'n vriendinnen-ding, de mannen en kinderen blijven dan thuis. Daarnaast zien we elkaar een keer per jaar allemaal.

Voordat we kinderen hadden zijn we wel eens met z'n drieen op vakantie geweest. Dat was best leuk, zo leuk dat ik de maanden erna behoorlijk naar haar verlangde. En Laura leek in eerste instantie best interesse te hebben. Alleen toen puntje bij paaltje kwam, zei ze: "ik ga een goede vriendin niet bedriegen met haar man". Einde verhaal. Sindsdien hoef ik haar niet zo nodig meer te zien. Nu, vijftien jaar later, leek het verlangen weer te groeien. Ik had zin om naar de Efteling te gaan en het leek me leuk een dag ook met Laura op te trekken.

We ontmoeten elkaar op de parkeerplaats van de Efteling en begroeten elkaar met kusjes. Ik wil haar meteen laten merken en raak haar wat langer als nodig is aan. Ze kijkt me ook wat langer dan nodig is aan. De kinderen zijn hyper en springen met tante Laura naar de ingang van het park. We lopen van attractie naar attractie en van vuurplaats naar vuurplaats. Zo houden we ons toch een beetje warm en is het gezellig. De schaatsbaan is favoriet en iedereen draait zijn rondjes. Als ik even op een bankje zit om mijn voeten rust te gunnen, komt Laura achter me staan. Met haar handen rust ze op de leuning van de bank, haar ene hand tegen mijn rug aan. Voelde ik daar nu een vinger mijn rug stelen? Ik kijk naar haar op en ze lacht onschuldig terug. "Ben je moe?" vraagt ze. "Neu, maar even mijn voeten laten uitrusten." zeg ik. "Ja, je wordt ouder, he?" zegt ze poeslief.

Ik merk dat mijn oude verlangen naar Laura weer terug komt. Het idee om met haar in bed te liggen is ontzettend fijn. Laura heeft een redelijk mooi lichaam, net iets meer aangezet als volslank. Nooit kinderen gehad, en dus een behoorlijk strak lijf, en grote borsten. Dat heeft me altijd op een of andere manier aangetrokken. Mijn vrouw heeft cupmaat B, en Laura heeft dus iets waar ik over kan fantaseren. Wat moet het heerlijk zijn om die borsten over mijn lichaam te voelen glijden. De jaren zijn wel gaan tellen bij haar, maar dat maakt me niks uit. Ik wil gewoon sex met haar. Laura is ook niet geremd in "praten over sex". Waar mijn vrouw liever niet over sex praat, is Laura lekker expliciet. Daar houd ik wel van. Gewoon praten over "kutje" en "neuken", in plaats van bedekte termen als "spleetje" en "knuffelen".

Ze lacht veel en praat anders als anders met me. Ze kijkt me langer in mijn ogen en vraagt persoonlijke dingen. Kortom, ik krijg de indruk dat ze meer wil. En, man als ik ben, vertaal ik dat naar "ze wil me". Ik kan natuurlijk bedrogen uitkomen, maar ik wil zo graag sex, dat ik er een mogelijk blauwtje voor over heb. Bovendien weet ze uit het verleden dat ik haar wil. Later zitten we met zijn allen in de koek- en zopietent naast de schaatsbaan wat te drinken. Ze drinkt warme chocomel met slagroom. Ik maak net wat foto's van de kinderen als ze met haar vinger een lik slagroom in haar mond stop. Ik maak er gauw een foto van. Meteen zie ik de erotiek in deze foto en laat haar het plaatje op het display zien. "Je bent wel een ontdeugend meisje, he?" zeg ik erbij, waarop ze moet lachen.

We blijven tot sluitingstijd en gaan dan ieders ons weegs. 's Avonds als vrouw en kinderen in bed liggen bekijk ik de foto's. En inderdaad, de foto waar Laura met een vinger in haar mond zit heeft iets erotisch. 40-plus en nog steeds geil kunnen kijken, heerlijk. Ik stuur haar de foto via email en type er bij "nog steeds een ontdeugend meisje?". Versturen en afwachten maar. Elke dag controleer ik mijn email en hoop ik een berichtje van Laura te vinden. Maar helaas, geen antwoord.

Pas na het nieuwjaar krijg ik een antwoord van Laura: "Gelukkig nieuwjaar, dat het een mooi jaar mag worden voor ons allemaal. Inderdaad ben ik nog steeds een ontdeugend meisje. Vond het heerlijk in de Efteling... Tot gauw, Laura xxx". Het mailtje maakt behoorlijk wat in me los. Ze wil me! Dat liet ze duidelijk merken. "Mooi jaar worden voor ons", "Vond het heerlijk in de Efteling", "Tot gauw".  Maar.... is dat wel zo? Haar berichtje kun je ook uitleggen zonder bij bedoeling. Wil ze helemaal niets van me. Ik heb mezelf op deze manier wel eens eerder iets wijsgemaakt en er bleek toen totaal niets van waar te zijn. Dit gaat zo dus niet werken. Wil ik meer, dan moet ik haar gewoon spreken. Bellen dus, en daar ben ik niet zo goed in. Via mail durf ik me meer te uiten als direct aan de telefoon. Bij een mail kun je je woorden nog eens nagaan en er wat aan schaven, maar bij een telefoongesprek moet je meteen het juiste zeggen. En daar ben ik niet zo goed in.

Een paar dagen later, als mijn vrouw de kinderen naar sport brengt en wat boodschappen doet, trek ik de stoute schoenen aan en bel haar. Ze neemt vrolijk op en ik zeg mijn naam. Meteen antwoordt ze met een andere stem, wat zwoeler: "He, wat leuk dat je belt. Ik dacht wel, dat je zou bellen". Ik had al een kloppend hart in mijn keel, maar nu komt er ook nog een brok bij. "Ja?" vraag ik zenuwachtig. Ze gaat verder: "Ja, na je mailtje dacht ik al dat je met me zou willen bellen. Ik voelde wel zo iets, ook al in de Efteling". Wat bedoelde ze nou? Zo vaag, waarom dacht ze dat ik zou willen bellen, en wat voelde ze dan? Ik antwoord ook maar wat vaag: "Ja, vijftien jaar geleden heb je me duidelijk gemaakt dat er niets gaat gebeuren, maar we zijn nu allemaal veel ouder, ennuh, ik-uh, ik wil nog steeds gewoon-uh, ik ben nog steeds geinteresseerd, zeg maar". Jezus man, nou ben je zelf vaag bezig! Daar kan ze toch niks mee. Gelukkig antwoord ze: "Dat dacht ik al ja, en als ik eerlijk ben, ik ben ook al die jaren geinteresseerd gebleven, alleen ik wilde ik vriendin niet bedriegen." De moed zinkt me in mijn schoenen, ze geeft nu weer aan dat ze er niet aan gaat beginnen met mij. Ik probeer het nog een beetje goed te praten: "Ja sorry dat ik zo opdringering ben, ik wilde gewoon sex denk ik, tja, ik ben gewoon een man denk ik." Ze antwoord weer: "Je bent niet zo heel opdringerig hoor, maaruh, wat bedoel je met 'ik wil gewoon sex'?".

Oh man, hoe kun je jezelf zo in de nesten praten. Nou moet je met de billen bloot: "Okee, ik moet denk ik even wat moet uitleggen. Ik hou van mijn vrouw, maar ze heeft een ander idee van sex als ik. In de praktijk komt het er op neer dat ik een keer per maand mag en dan is het zo ongeinspireerd. Ik heb altijd het gevoel dat ze even snel iets wil afwerken, zodat ze kan gaan slapen. En ik wil wel eens een keer sex puur om te genieten. En ik wil wel eens een keer verleid worden. Onze sex gaat altijd op mijn initiatief, en nu wil ik eens een keer anders." Het is stil aan de andere kant van de lijn. Ik ga verder: "Dus dat is de reden dat ik zo achter je aan loop. Ik hoop dat je dat niet erg vindt? Of anders zou ik je best eens lekker willen verwennen." Ze antwoord nu wel, met een zacht stemmetje: "Oh, dat maakt een hoop duidelijk. Zit het bij jullie zo... ik dacht dat jullie een heerlijk en goed sexleven hadden." "Nou, niet dus" antwoord ik, een beetje gefrustreerd, maar ze gaat verder: "En als ik heel eerlijk ben wil ik ook wel eens lekker verwend worden. Ik ben alleen, en ik kan zo naar de kroeg om een man op te pikken, maar dat zie ik niet zo zitten." Ik zie hier een kans: "Nou Laura, zoals ik het zie kunnen we hier samen toch uitkomen. Als we elkaar eens lekker verwennen, hebben we allebei onze zin, en ik denk dat dat je je vriendin niet bedriegt, want ik hou gewoon van mijn vrouw en dat blijft zo. Het is voor ons allebei een aanvulling op ons sexleven..." Nog steeds met een zacht stemmetje antwoordt ze: "Ik zie wel iets in je verhaal, maar hoe stel je je dat voor?"

Yes! denk ik en ga verder: "Nou, ik kom gewoon een keer bij je langs, toch? We moeten het wel goed aanpakken, maar daar komen we wel uit". Vijf minuten later hebben we een plan gemaakt, dat ik volgende week naar haar ga. We hebben het plan van alle kanten bekeken, en het lijkt ons waterdicht. Ze beeindigt het gesprek met "nou, tot volgende week, ik kan niet wachten tot er een heerlijke minnaar op de stoep staat. Ik hoop dat ik kan slapen". Voor mij geldt hetzelfde, ik ben helemaal euforisch en hyper. Gelukkig is er niemand thuis die dit kan merken en kan ik mezelf weer onder controle brengen.

Een week later rijd 's ochtends ik naar Laura toe. Het is een uur rijden en in de auto denk ik non-stop aan de dag die we gaan beleven. Mijn piemel doet vrolijk mee en klopt in mijn broek. Bij haar aangekomen parkeer ik de auto, stap uit en bel bij haar aan. Ik zie niemand door de voorruit, maar de deur gaat wel open. Daar staat de vrouw die ik vandaag wil verwennen. Ze ziet er leuk uit. Ze vraagt me snel binnen te komen. Eenmaal binnen staan we een beetje onwennig in de hal. We weten allebei wat er gaat gebeuren en we willen het ook allebei graag, maar we zijn allebei een beetje zenuwachtig. Normaal kom ik hier als kennis over de vloer, en nu als aanstaande minnaar. Ik hang mijn jas op en volg haar de woonkamer in. Ze vraagt me om te gaan zitten en komt zelf naast me zitten. Een gesprekje over ditjes en datjes volgt: was het druk op de weg, kon je het vinden, kon je een parkeerplaats vinden. We probereb allebei onze zenuwen de baas te worden. Laura loopt de keuken in om koffie te zetten. Om wat te doen te hebben, loop ik haar achterna.

In de keuken leun ik tegen een deurstijl en bekijk ik haar wat beter. Ze ziet er echt leuk uit, een jurk, die ze om haar lijf kan wikkelen en dan met twee linten op haar rug kan vast maken. De jurk omspant haar flinke borsten strak en elke beweging die ze maakt is te volgen in het gedein van haar borsten. Prachtig. Haar benen zijn gehuld in zwarte kousen en staan op mooie pumps. Door de hoge hakken komen haar benen mooi uit. Haar haar heeft ze met een haarband naar achteren gestoken. Ik vind haar erg mooi, en dat zeg ik haar ook. Daarbij strijkt ik met mijn hand over haar rug. Ze kijkt naar me op, en ik zie dat ze erg gelukkig uit ziet. "Dank je", zegt ze, "ik ben vanmorgen lekker in bad geweest en heb me daarna mooi voor je gemaakt. Ik ben blij dat ik je het leuk vindt." Ze komt nu bij me staan. Normaal moest ze naar me op kijken, maar door de hoge hakken kan ze me recht in de ogen kijken. "En jij, wil jij ook even in bad of even douchen? Je bent al een tijdje onderweg...." vraagt ze. "Ja, dat wil ik eigenlijk wel even doen" antwoord ik, "al kan ik me niet mooi voor je maken". "Geeft niks, ik neem je zo wel mee", grapt ze terug.

Ik volg haar de trap op en krijg een prachtige blik op haar mooie hoog gehakte benen. Ze doet veel aan sport en dat is te zien. Haar kont beweegt er ook mooi door. De wikkeljurk zit strak om haar lijf en ik kan alles zien bewegen. Boven aangekomen brengt ze me naar de douche en geeft me een handdoek. Dan verlaat ze de douche. Ik kleed me razendsnel uit en spring onder het warme water. Mijn piemel laat weer van zich horen en heeft er duidelijk zin in. "Nee, nou nog niet", denk ik, en moet de grootste moeite doen om hem te bedwingen. Raar eigenlijk. Hier ben ik bij de vrouw die ik ontzettend graag wil, en dan mag mijn piemel nog niet stijf worden! Laura komt de douche weer binnen als ik me sta af te drogen. "Kom, ik zal je helpen" en ze neemt de handdoek van me over en droogt mijn rug af. "Lief van je" zeg ik en laat me lekker zacht wrijven door de handdoek. "Nou, we willen toch lief voor elkaar zijn, vandaag?" antwoord ze. "Zeker weten" zeg ik. Daar sta ik dan voor haar, piemelnaakt. Ze kijkt me verlangend aan en zegt zachtjes "Je hoeft je niet aan te kleden, kom mee". Ik volg haar naar haar slaapkamer. Daar aangekomen draait ze zich naar me om.

Ze streelt me over mijn naakt lichaam: mijn zij, mijn behaarde borst. "Mmmmm, eindelijk mag ik dat lijf van je eens helemaal zien," zegt ze, "daar heb ik lang op moeten wachten. Maar het was het wachten waard." Helemaal verbaasd dat ze er zo over denkt weet ik niet wat ik moet zeggen en blijft het bij een "Oh, echt?". Ze knikt en vraagt "Wil je niet lekker op bed gaan liggen? Ik heb de verwarming lekker opgedraaid, zodat het hier lekker warm is." En inderdaad is het heerlijk warm hier, zelfs in mijn blootje. Ik ga op haar bed op mij zij en met mijn hand onder mijn hoofd liggen. Ze brengt haar handen op haar rug om de linten van haar jurk los te maken. Dit is altijd een beweging die ik bij vrouwen graag zie, om een BH los temaken, of in dit geval bij Laura haar wikkeljurk. Ten eerste drukt ze haar borsten daarmee vooruit, maar het is ook de beweging waarmee ze zichzelf uitkleed. Ze vervolgt: "Weet je, het leuke van deze jurk is dat ik hem in een keer helemaal uit kan trekken" En om haar woorden kracht bij te zetten, glijdt de jurk in een keer van haar schouders. Wauw!

In een keer wordt haar bijna naakte lichaam zichtbaar! Haar borsten, haar kutje. Waauw, wat is ze mooi! En om me helemaal op te winden heeft ze nog kousen met een jarretelgordeltje aan ook. Bij zoveel moois tegelijkertijd, weet ik gewoon niet waar ik moet kijken. Haar verrukkelijke borsten, haar platte buik, met daarop het zwarte dunne jarretelgordeltje, daaronder een mooi donker driehoekje schaamhaar. Daar weer onder het schaamlippen. En dan haar mooie benen in zwarte kousen, die mooi uitkomen in hoggen hakken. Jezus, al die tijd droeg ze geen BH en geen slipje. Wat heerlijk. In de verte hoor ik haar vragen "Vind je me mooi? Bevalt het je?". Ik kijk naar haar op zeg "Jezus Laura, wat ben je mooi!". Ze gaat een paar keer van het ene been op het andere staan, waardoor haar heupen draaien. Ze is me overduidelijk aan het opgeilen. Nou, dat lukt prima! Ze krijgt ook een hele goeie feedback van mijn lul, die zich langzaamaan begint op te richten. Ik zie dat Laura trouwens een heel mooi kutje heeft. Bij de meeste vrouwen zitten de schaamlippen klem tussen de benen. Maar bij sommige, waaronder dus Laura, beginnen de benen wat verder uit elkaar en hebben de schaamlippen dus alle ruimte. Bij gesloten benen kun je dan toch de schaamlippen in volle glorie bewonderen.

Aan haar schaamlippen kon ik trouwens zien dat Laura ook al opgewonden was, ze waren helemaal gezwollen en stonden zelfs een beetje open. "Ik ben blij dat het je bevalt. Mag ik bij je komen?" vraagt ze en voor dat ik het weet zit ze naast me op bed. Ze duwt me achterover en even later lig ik om mijn rug. "Natuurlijk" antwoord ik, geheel overbodig. Haar hand beginnen me lekker te strelen, ze is lekker warm en lekker zacht. Ze glimlacht naar me en komt half over me heen hangen. Wooow, haar volle borsten bungelen vlak boven mijn borst. Ik wordt helemaal gek! "Ben je een beetje aan het genieten?" vraagt ze, en om haar woorden te onderstrepen streelt ze me over over mijn buik. "Zeker weten, wat ben je lief voor me" zeg ik. Mijn pik begint steeds harder te worden. Ze ziet het en lacht: "Je wil toch een keer verleid worden, en dat de vrouw het initiatief neemt?". Ik knik. "Nou, ik neem nu het initiatief en probeer je te verleiden. En volgens mij zit dat laatste wel goed." gaat ze verder.

"En nu wil ik ook nog heel lief voor je zijn" zegt ze en ze komt half op mijn borst liggen. Haar gezicht is vlak boven het mijne en voorzichtig en teder kust ze me. Ze heeft warme en zachte lippen en haar kussen vragen naar veel meer. Ik streel haar en sla mijn arm om me heen. We beginnen rustig te tongen. Haar lippen tintelen op die van mij. Oh man, wat een zaligheid: de warmte, haar heerlijke zachte lichaam, haar borsten, haar kussen. Ik kan niet goed van haar borsten afblijven en dat merkt ze. Ze gaat weer half overeind zitten en laat haar borsten weer boven me bungelen. Het is heerlijk om ze in de kom van mijn hand te nemen en met mijn duimen zacht te strelen. "Vind je dit lekker?" vraag ik haar. Met gesloten ogen knikt ze. Mijn hand streelt haar zij en ik fluister hoe heerlijk ik het bij haar vind. Ze opent haar ogen en zegt dat zij het ook heerlijk vindt dat ik er ben. We kussen weer en strelen weer. Haar handen verwennen me overal, behalve daar, behalve bij mijn harde lul. Ze maakt me helemaal gek. Jezus, wat wil ik dat ze me daar aanraakt. Ze lacht en fluistert dat ze lekker op me willen komen liggen. Meteen voegt ze de daad bij het woord en slaat haar been over me heen. Door iets lager te gaan liggen, zorgt ze ervoor dat mijn pik tegen haar buik aandrukt.

"Hij is lekker hard" zegt ze en kust me, "ik zou hem best in me willen". "Ik wil ook best in jou zijn" zeg ik en streel haar billen. "Heb je er zin in?" vraagt ze en ze trekt haar benen op, waarna ze rechtop gaat zitten. "Nou en of, ik wil je helemaal" zeg ik. Mijn kloppende pik wordt even bevrijd. Haar kutje is er vlak achter. Gauw komt ze weer liggen. Weer glijden haar borsten op mijn buik en weer kussen we. Met opgetrokken benen duwt ze haar kont in de lucht. Mijn pik draait omhoog en raakt haar kutje. Door wat te draaien met haar heupen vangt ze hem en drukt hem tussen haar schaamlippen. Ik hap naar adem. We kijken elkaar in de ogen en voelen allebei hoe mijn lul langzaam in haar glijdt. Ze is lekker vochtig. Kennelijk is ze ook behoorlijk geil geworden. Ik kreun, zo lekker is dit! Ook zei laat zich gaan en kreunt zacht. We liggen even te genieten en dan wil ik bewegen. Omdat ze helemaal over me heen zit is dat nauwelijks te doen. Ze lacht en zegt "Nee, bewegen doe ik". En rustig begint ze haar heupen op en neer te bewegen. Mijn lul glijd heerlijk in en uit haar kutje. Samen kreunen we en genieten we intens. Ik streel haar rug en benen die opgetrokken naast me liggen. Haar kousen zijn superglad en het is fijn haar daar te strelen. Door haar houding kan mijn paal heel ver in haar kutje en kan ze hem helemaal in haar laten komen. Minutenlang genieten we zo van dit standje, en we krijgen het steeds fijner. Het gekreun klinkt steeds luider en langzaam gaat ook het ritme omhoog. We naderen allebei ons hoogtepunt.

En dan is het zover! Mijn orgasme is er. Ik gil het uit van genot als de schok door mijn buik gaat en mijn onderbuik helemaal verkrampt. Ik had mijn armen al om haar heen en knijp haar zowat fijn. Mijn dijen schokken ongecontroleerd. Dit alles is voor Laura ook de druppel en ook zij bereikt haar orgasme. Nauwelijks bekomen van mijn eigen orgasme is het een heerlijkheid om Laura te voelen klaarkomen. Ze knijpt hard in mijn pik en probeert met bewegen haar orgasme zolang mogelijk vol te houden. Dan liggen we na te genieten. Elkaar zacht strelend en kussend hebben we het samen heerlijk en proberen dat zolang mogelijk te laten duren. We geven elkaar complimentjes over hoe fijn we voor elkaar waren. Ze glijdt van me af en gaat naast me op haar rug liggen. Haar borsten glijden van haar buik en hangen naast haar. Lekker om te zien. Ik kan er ook niet goed van afblijven en streel en zoen ze. Ook haar buik is lekker zacht en wil graag gestreeld worden. Al dit geknuffel zorgt ervoor dat Laura opnieuw geil wordt. Mij paal laat zich niet onbetuigd en wordt weer hard.

Ze doet haar benen uit elkaar en biedt me prachtig zicht op haar heerlijk kutje. "Kom je lekker op me liggen?" vraagt ze. "Dat lijkt me lekker". Ik streel haar benen en ga tussen haar benen zitten. Mijn stijve lul dirigeer ik naar haar kutje. Lekker opwindend om te zien hoe mijn lul tegen en in haar kutje gaat. Daarnaast zijn haar kousen en jarretelgordeltje super opwindend. Ik kan dan ook niet wachten om in haar te zijn. Ze ontvangt me en slaat haar armen om me heen. We genieten van elkaar en neuken in een zalig ritme. Nu duurt het langer en hebben we veel meer tijd elkaar te strelen en zoenen. Maar ook nu is het orgasme heftig en vooral heel erg lekker. We genieten nog minuten na. Dat doe ik het liefste op mijn rug, dus rol ik van haar af. En natuurlijk, ik blijf een man, ik val meteen in slaap....

Ik word wakker en ver weg voel ik dat ik naar de WC moet. Als ik wat wakkerder ben, denk ik "er zit iemand aan mijn piemel". En meteen doe ik mijn ogen en zie hoe Laura me langzaam aan het aftrekken is. Ze zit tussen mijn benen en kijkt me genietend aan. "Hai, lekker geslapen?" vraagt ze, en met haar andre hand streelt ze me rond mijn pik. "Oh god, wat lekker", is het enige wat ik uit kan brengen. "Blijf maar lekker liggen, ik zal het fijn voor je maken." lispelt ze. En ze buigt zich voorover. Haar borsten hangen weer zo mooi, maar mijn aandacht wordt getrokken door haar mond. Als in slowmotion zie ik haar hand aftrekken en haar mond over mijn eikel schuiven. Het is daar heerlijk warm en nat en haar tong beweegt zich zacht langs mijn eikel. "Hnngggggg, oooooh wat zalig".
Met een hand trekte ze me langzaam aan, en met haar mond beweegt ze langzaam heen en weer over mijn eikel. Laura heeft op een of andere manier precies in de gaten wat het lekkerste is bij pijpen: de lul aftrekken en tegelijkertijd met de mond de eikel in- en uit laten glijden. Niet te snel, en met je hand lange halen maken. Laura's andere hand streelde mijn benen. Als ze die dadelijk gaat gebruiken om mijn ballen te strelen dan is het orgasme er heel snel. En alsof ze die gedachte raadt, begint ze zacht mijn ballen te kneden. Binnen een minuut komt ik heftig klaar, vooral omdat ze tijdens mijn orgasme er lekker aan zuigt. Met twinkelende oogjes kijkt ze me onschuldig aan. "Wat gebeurde daar nou?" vraagt ze. Mijn zaad heeft ze al doorgeslikt en ze likt haar lippen af.

"Nu wordt het tijd om je belofte waar te maken" zegt ze en ze komt op haar zij naast me liggen. Ik kan mijn ogen en handen maar niet van haar borsten af houden. Telkens als ze anders gaat liggen of zitten deinen ze loom mee. "Belofte?" vraag ik niet begrijpend. "Ja, je wilde mij best een keer lekker verwennen, zei je". Ahh, nu valt het kwartje. "Oh nu snap ik hem. Oh ja, ik wil je graag lekker verwennen. Wat vind je allerlekkerste?" vraag ik haar. "Op mijn rug liggen en lekker gestreeld en gelikt worden" zegt ze. Ik duw haar achterover en zeg dat ze gewoon lekker moet genieten. Lekker loom streel ik haar. Ik begin natuurlijk bij haar heerlijke borsten. Maar dan gaat het naar beneden. Ik kus haar buik en streel haar dijen. Steeds dichter bij haar kutje.

Dan ga ik tussen haar benen zitten. Laura ligt met gesloten ogen te genieten. Ik kus haar vlak boven haar schaamhaar en streel haar tussen haar dijen. Ik pest haar een beetje, door niet haar kutje zelf aan te raken. Ik duw haar benen verder uit elkaar. Haar schaamlippen zijn mooi gezwollen en staan zelfs een beetje uit elkaar. Voorzichtig streel ik haar vanaf haar bilnaad naar haar kutje toe. Ze hapt naar adem, kennelijk is dit een gevoelig plekje. Ik blijf daar even met mijn vingers. Laura begint zwaar te ademen. Dan buig ik me voorover en plaats mijn tong precies op haar klitje. Dat had ze niet verwacht en ze kreunt het uit. Ik laat mijn tong daar en beweeg hem niet. Met mijn andere hand streel ik haar buik. Ze begint nu zelf haar onderlijf te bewegen om zo toch haar klitje gelikt te krijgen. Ze kronkelt en kreunt. Mijn tong laat ik zachtjes een stukje naar beneden glijden om haar schaamlippen te likken. Even later maken mijn vinger een opmars naar boven, en glijden haar schaamlippen binnen. Laura siddert en kreunt stevig. Ik lik en vinger haar tegelijk, ga op zoek naar haar g-spot. Als ik die gevonden heb druk ik er tegen aan en lik tegelijkertijd haar klitje. Samen met de hande op haar buik is dat te veel en na een minuut van kreunen en kronkelen komt ze met een holle rug klaar. "Owwwh god, wat is dat fijn" kermt ze. Met kramp in mijn tong ga ik naast haar liggen en sla ik mijn arm om haar heen.

We weten allebei dat er nu een eind aan ons heerlijk samenzijn komt, dat ik naar huis moet. "Nou, je bent goedgekeurd als minnaar, je bent aangenomen" zegt ze. "Yes ik heb de baan!" zeg ik triomfantelijk. Ze streelt en kust me. "Ik ben bang dat ik je snel weer nodig heb. Wanneer kun je weer?"

15:27 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |