21-12-08

Marian

Eens in de zoveel tijd gaan we op zondagmorgen naar het zwembad, een activiteit waar zoveel gezinnen zich aan te buiten gaan. Even lekker ontspannen in het water. De kinderen vermaken zich met matten, banden of op de glijbaan, terwijl de ouders proberen een baantje of wat te trekken. Na een paar sprongen van de duikplank begin ik ook aan een paar baantjes. Als niet echt geoefende zwemmer afwisselend een paar baantjes schoolslag en rugslag. Om de zoveel baantjes even aan de rand van het zwembad hangen. Soms komt een van mijn kinderen langs om me te vertellen wat ze dan weer hebben ontdekt of kunnen. Mijn vrouw zwemt iets verderop. Als fanatieke sportster zwemt ze sneller en houdt het langer vol.

Als ik met mijn armen gespreid met mijn rug tegen de rand van het zwembad hang, zie ik een vrouw een baan naast me in mijn richting zwemmen. Ik herken haar van mijn uitkijksessies op het werk. Zoals al eerder geschreven sta ik 's morgens op mijn werk, als de computer opstart, naar buiten naar de vrouwen te kijken. De vrouw die nu in mijn richting komt zwemmen, hoort bij de moeders die pas om half negen langs komen. Ze hoort trouwens ook bij de mooie moeders. Als ze fietst kun je zien dat haar lijf er mag zijn, maar ze heeft ook een mooi en lief gezicht. Ik weet niet wat er precies voor zorgt dat iemand een lief gezicht heeft. Het zijn niet de ogen, want daarvoor heb ik haar nooit van dichtbij gezien. Ik denk dat het de vorm van het gezicht is en hoe je ogen, neus en mond in verhouding zijn. Bij elkaar zorgt het voor een lief gezicht. Daarnaast heeft ze steil bruin en glanzend haar, een beetje rossig, tot op haar schouders. Als ze fietst, dan waait het een beetje in de wind.

Haar fiets heeft een mandje aan het stuur, waar ze meestal een plastic tas in heeft zitten, terwijl ze een canvas tas om haar schouder heeft hangen. Op weg naar haar werk draagt ze altijd een broek, en ze heeft vrijwel altijd laarzen aan. Vanwege dat laatste is ze me opgevallen. Mooie laarzen, dat ook nog eens. Alhoewel ze meerdere paren heeft, draagt ze meestal een soort cowboy laarzen, met van die schuin aflopende lage hakken. Ik denk dat ze een stoere vrouw is. Een intrigerende combinatie: een stoere vrouw met een lief gezicht. En nog moeder ook.

En ze komt dus in mijn richting gezwommen. Ze zwemt net als ik, met veel beweging langzaam vooruitkomend, ook een amateur. Geeft niet, want zo duurt het langer voordat ze bij mij is, en kan ik haar langer bekijken. Ik geniet van haar gezicht en haar steile haar, dat in een natte sliert van haar hoofd afhangt. Als ze een paar meter van me vandaan is veegt ze plagend ineens wat water naar een man die naast haar zwemt. Haar man waarschijnlijk, want die spettert terug en ze moet lachen. Ze heeft mooie tanden, netjes op een rij, en haar lach is aanstekelijk. Ik betrap mezelf erop dat ik meelach. Ze zwemt door en bereikt de rand van het zwembad. Daar draait ze om en zwemt weer terug. Ze ligt diep in het water en ik zie niets van haar lichaam, maar ik kan zien dat ze een badpak draagt. Natuurlijk, alleen de pubermeisjes paraderen hier in bikini. Maar die hebben mijn aandacht niet.

Na een minuut heeft ze weer een baantje voltooit en nadert ze opnieuw de kant. Ik hang nog steeds breeduit aan de rand. Dit keer blijft zij ook even hangen om uit te rusten. Een meisje van een jaar of 14, inderdaad in bikini en gezegend met dezelfde looks als haar moeder, komt op haar af en vraagt iets. Daarbij komt ze deels uit het water en krijg ik de kans een deel van haar lichaam te bekijken. Ze is niet echt breed, maar ook geen teer poppetje. Het past een beetje bij 'stoer'. Haar borsten zijn ook niet groot. Het badpak houdt ze stevig bij elkaar dus ik weet niet of ze hangen. Even later komt er nog een jochie van een jaar of 7 bijstaan. Ze praten wat en dan rennen de kinderen weg. Moeder draait zich om en start een nieuw baantje. Ze beweegt mooi, maar dat wist ik al van mijn uitkijksessies.

Ik krijg het koud en besluit nog een baantje te doen om weer warm te worden. We passeren elkaar regelmatig en elke keer kijk ik haar aan. Ze is eigenlijk gewoon een mooie vrouw.
Ze ontdekt dat ik haar aankijk en kijkt vanaf dan ook naar mij. Na een baantje of tien moet er weer uitgerust worden en ga ik weer aan de rand hangen. Nu stopt zij ook en komt naast me hangen. Ik draai mijn hoofd regelmatig naar links om naar haar te kijken. En ook nu kijkt ze telkens weer terug. Dit is geen toeval meer. Op een gegeven moment kijkt ze me nadrukkelijk aan, en richt haar blik dan op de gang die richting douches en kleedhokjes leidt. Dan zwemt ze me traagt voorbij en klimt bij het trapje uit het bad. Ik besluit haar te volgen, De gang leidt eerst naar de doucheruimte, en daarachter komen de kleedhokjes.

Ze staat onder de douche. Omdat het zwembad nog wel even openblijft is er nog vrijwel niemand die gaat douchen, alleen een klein jochie. Ze heeft haar ogen gesloten, haar gezicht omhoog gewend en laat het warme water over haar de achterkant van haar hoofd en rug lopen. Ze is niet al te groot. Ze is niet breed, maar ook niet smal, zoals ik al had geconstateerd. Het is eigenlijk precies goed. Haar benen zijn mooi glad en haar billen zijn een beetje aan de platte kant. Voor een vrouw die twee kinderen op de wereld heeft gezet, mag ze trots zijn op haar lichaam. Met twee handen strijkt haar schouderlange haar bij elkaar en laat het water er doorheen lopen. Daardoor worden haar borsten opgetild, dat ziet er leuk uit.

Ik ga tegenover haar staan en laat het warme water over mijn rug stromen. Lekker. Ik sta haar ongegeneerd te bekijken als ze haar ogen opendoet en me vol aankijkt. Ze glimlacht een beetje. Jezus, daar wordt ik week van. We doen "wie kan het langst in elkaars ogen blijven kijken", maar ik verlies het al na 5 seconde. Ik staar naar de vloer, waar het water in het putje stroomt. Als ik mijn blik weer op haar richt, zie ik dat ze me nog steeds glimlachend aankijkt.

"Weet je" zei ze, "ik nu zou best wel iemand kunnen gebruiken die mijn rug wast, maar dat is natuurlijk wel een beetje raar als jij dat nu voor me zou doen". "Uhhh, ja" is het neutrale antwoord dat ik geef. Ze gaat verder: "Maar je zou natuurlijk binnenkort een keertje langs kunnen komen, dan kun je bij thuis mijn rug wassen, toch?". Jezus, ze laat er geen gras over groeien. Ik krijg een rood hoofd, en kijk weer even naar de vloer. "Zou je morgenvroeg tijd hebben?" vraagt ze. Ik probeer me herstellen en dwing mezelf ja te zeggen. "Om een uur of negen? Dan is iedereen de deur uit en hebben we de tijd". "Ok, waar woon je?" vraag ik in een zeldzaam helder moment. Ze geeft me het adres en loopt de doucheruimte uit, terug naar het zwembad. In het voorbij gaan, strijkt ze met haar hand lichtjes over mijn buik. Ik schik en krimp ineen. Ze schiet nog net in de lach en is dan weg. Maar toch: heerlijk. Na een minuut afkoelen onder een warme douche ga ook ik terug richting bad. We trekken allebei opnieuw nog een paar baantjes, waarna ze wordt opgeeist door manlief en kinderen. Een half uur later verlaat ze samen met de familie het zwembad, maar niet voordat ze me een veelbetekende blik geeft.

De volgende morgen wacht ik ongeduldig tot de kinderen naar school zijn. Mijn vrouw is al eerder naar haar werk gegaan. Als de kinderen weg zijn, geef ik aan mijn werk door dat ik thuis werk, maar ook even een boodchap moet doen. Ik wil naar haar toe, maar toch ook weer niet. Spannend maar leuk! Ze woont niet ver van me vandaan en tegen negen uur wandel ik naar het opgegeven adres. Mijn hart klopt in mijn keel. Ik bel aan en sta zenuwachtig te wachten. Dan zie ik haar door de ruiten van de voordeur naar de deur lopen. Ze lacht al, en wat ziet ze er mooi uit! Ze doet de deur open. "Hai" zegt ze en kust me meteen op mijn wang, "fijn dat je gekomen bent!" Meteen raakt ze me veel aan en zo helpt ze me uit mijn jas en leidt me de kamer binnen. "Durfde je het toch aan? Ben je zenuwachtig?" vraagt ze, in een poging me gerust te stellen. "Behoorlijk" geef ik toe, waarna ze zegt "Dat hoeft toch helemaal niet. We gaan vandaag lekker genieten en we maken er een heerlijke ochtend van. Lust je iets te drinken?"
"Een glas water wil ik wel" antwoord ik. Ze loopt naar de keuken, "Ga maar zitten" roept ze.

Ik ga zitten op de bank. Ze komt uit de keuken met het water. Mijn eerste blik bij een vrouw gaat altijd naar de voeten. Ik wil altijd weten wat voor schoenen ze dragen. Of eigenlijk wat voor laarzen. Schoenen vind ik veel minder interessant. Wat dat betreft is het de laatste tijd genieten voor mij, met al die laarzen. Terwijl ze uit de keuken komt en ik naar haar mooie zwarte cowboy laarzen staar, zegt ze: "Trouwens, ik heet Marian". "Oh, ja, ik ben Jeroen" zeg ik. Ze antwoord "Wist ik al, ik hoorde je vrouw je gisteren roepen in het zwembad". Ze zet het glas water voor me op tafel en gaat tegenover me zitten. Ik kan haar eens goed bekijken. Ze draagt weer een spijkerbroek en een strak truitje eroverheen. Haar kleren volgen de vorm van haar lijf precies. Haar haar is weer glanzend en valt recht naar beneden. Het past goed bij haar bruine ogen, die ze met een lijntje wat donkerder heeft gemaakt. Een klein beetje lippenstift laat haar mooie mond wat meer opvallen. Vooral als ze lacht is ze erg mooi.

En lachen doet ze veel en graag. En ze heeft een lief gezicht, terwijl ze in haar bewegen stoer overkomt. Een grappige combinatie die me wel bevalt. Door zo even te zitten en wat te kletsen kom ik wat tot rust en na een tijdje vraagt ze: "Dus je komt lekker mijn rug wassen?". "Uh-huh" antwoord ik. "Het lijkt me heerlijk als jij dat doet" zegt ze, en ze staat op. Ze strekt haar hand naar me uit en wil dat ik opsta. Ze pakt mijn hand, en komt vlak voor me staan. Ze is niet al te groot en komt tot aan mijn neus. Ze gaat op haar tenen staan en kust me zacht op mijn mond. Daarbij kijkt ze me recht in mijn ogen. Haar lippen zijn zacht en haar kusjes zijn fijn. Ik beantwoord ze en we slaan elkaars armen om elkaar. "Heerlijk" zegt ze zachtjes, "ik kan niet wachten tot je mijn rug wast. Ze verbreekt de omhelzing en pakt mijn hand weer. Nu trekt ze me mee naar de gang, waar de trap naar boven is.

Op de trap zegt ze "We douchen hier gewoon in bad en dat past niet echt met z'n twee. Maar we kunnen wel lekker in bad, goed?" "Lijkt me heerlijk!" zeg ik en volg haar de badkamer in. We kussen en strelen elkaar opnieuw, en drukken onze lichamen tegen elkaar. "Oh ja," zegt ze me ondeugend aankijkend, "ik was niet van plan om mijn badpak aan te doen" Ze lacht opnieuw en zet de kraan open. Een flinke scheut badschuim erbij en daarna krijg ik haar aandacht weer. We strelen elkaar en al kussend beginnen we elkaar uit te kleden. Ik ga op mij hurken zitten en begin met haar laarzen. Ik zeg dat ik ze erg mooi vind en dat ze er stoer door lijkt. "Ik ben ook wel een stoere vrouw, alleen niet zo sportief, en ik vind het fijn om laarzen te dragen" reageert ze. Dan volgt haar broek. Ze heeft mooie slanke benen. Ze draait zich rond voor me en ik geniet van haar lichaam. Ze schiet in de lach en zegt "Ik draag meestal geen strings maar heb deze vandaag voor jou aan getrokken, hou je van strings?" "Ik houd van mooie lingerie en daar horen ook strings bij, zoals deze hele mooie" en streel haar billen. Ze zijn mooi strak. Ik trek haar string uit en kijk bewonderend naar haar bijgeschoren schaamhaar. Haar schaamlippen, al een beetje gezwollen, steken onder een stripje schaamhaar uit. Ze ziet me genietend kijken en vraagt "Leuk?" "Lekker" antwoord ik en ga weer staan.

"Nou is het jouw beurt" zegt ze en ze maakt mijn broek open. Het is heerlijk om te zien hoe ze beweegt in haar blote kont, maar met trui nog aan. Het benadrukt haar kontje eigenlijk. Ze doet mijn broek uit en streelt mijn billen. Ze kijkt me genietend aan. "Heerlijk" zeg ik. "Er is nog meer" zegt ze en ze gaat meteen verder met mijn onderbroek. Mijn piemel is al half stijf en daarom moet ze even wurmen voordat ie uit gaat. "Hmmmmmmm" zegt ze verlekkerd en streelt ook mij tussen mijn benen. Dat laat zich meteen merken in de houding van mijn pik, hij beweegt naar boven. Ze moet lachen en komt weer staan. In elkaars armen zoenen we even. Ze draait zich om en zegt "Vooruit, alle kleren uit, dan kunnen we lekker in bad. Ik doen haar trui uit en daarna haar blauwe BHtje. Haar blanke huid is droog en zacht en het borsten springen uit haar BH. Ze draait zich meteen weer om en geeft me een prachtig uitzicht op haar borsten met harde vooruit stekende tepeltjes. Haar borsten trillen lekker bij elke beweging en je kan zien dat ze nog behoorlijk stevig zijn. Ik wil ze strelen, maar ze kust me en zegt "Even wachten nog, dadelijk in bad mag je ze verwennen" Gauw trekt ze mijn trui en t-shirt uit, zodat we allebei naakt zijn.

Ze stapt in bad en strekt haar hand naar me uit. Ze helpt me in bad en zegt tegen me "Wil jij lekker gaan zitten en mag ik dan met mijn rug tegen jou aankomen?" "Natuurlijk" antwoord ik, "dat lijkt me heerlijk". Ik ga zitten in het heerlijke warme water en kijk genietend naar haar lekkere lijf als ze ook komt zitten. Ze kijkt achterom en laat zich dan lekker tegen me aan zakken. Ik sla mijn armen om haar heen en streel haar buik en benen. Ze zucht zachtjes "Oh, wat heerlijk zo met jou" en voorzichtig begin ik haar borsten te strelen. Ze zucht weer verder en sluit haar ogen. Ik verken haar borsten met mijn handen. Aan de zijkant tegen aan duwen, er zacht in knijpen, de tepels door mijn vingers laten glijden. Het voelt heerlijk aan en ik vertel haar dat ook. "Je bent een echte genieter, he?" zegt ze lachend en kust me. Dan is haar poesje aan de beurt. Vanaf haar buik bereik ik haar poesje en laat mijn vingers zachtjes over het schaamhaar glijden. Dan vind ik haar clitje, te merken aan haar gesteun. Twee handen vechten om haar kutje en ik streel haar lekker. Ze kronkelt zachtjes in mijn armen. Mijn pik vindt het ook heerlijk en duwt tegen haar rug aan. "Zo te voelen wil ie ook meedoen" zegt ze. "Nou hij zal toch nog even moeten wachten, ik ben nu met iets heel belangrijks bezig" zeg ik en laat voorzichtig een vinger tussen haar dikke schaamlippen glijden. Het badschuim maakt het allemaal wat gladder en voordat ik het in de gaten heb, ben ik haar ritmisch aan het vingeren. Ze kreunt behoorlijk en laat zich heerlijk gaan. Ik wordt er in ieder geval vreselijk geil van.

Steeds heftiger kronkelt ze in het water, als ik langzaam het ritme opvoer. Af en toe maakt een van mijn handen een omweg langs haar borsten, waarvan de tepels stevig zijn. Daarna weer terug naar haar kutje om de andere hand te assisteren. Na een minuut is het dan zover. Luid kreunend komt ze klaar en vlammen de schokgolven van genot door haar lichaam. Ze ademt diep en luidruchtig. Ik probeer het zolang mogelijk heerlijk voor haar te houden, door langzamer te gaan vingeren. Precies het juiste evenwicht te vinden is moeilijk, toch zeker omdat ik haar lichaam niet goed ken. In ieder geval geniet ze heerlijk na en ligt ze loom in mijn armen. Ik blijf haar zacht strelen, en ze ondergaat dit genietend met haar ogen dicht.

Na een minuut of 5 komt ze weer wat uit haar roes en vraagt ze me of ik lekker in haar armen wil liggen. "Dat lijkt me wel wat" zeg ik. We draaien van plaats om en ze gaat achteruit liggen. Dan ga ik tussen haar benen zitten en laat me in haar armen zakken. Haar zachte handen gaan meteen aan de gang en beginnen me overal en heerlijk te strelen. Vooral mijn tepels vindt ze leuk om mee te spelen en ik moet zeggen dat ik het ook lekker vind om daar gestreeld te worden. Toch een gevoelig plekje. Mijn buik is de volgende halte plaats voor haar handen. Mijn pik laat zich niet onberoerd en klopt af en toe als ze me op een lekker plekje streelt. Tenslotte bereikt ze mijn pik. Met haar ene hand pakt ze hem vast en met de andere streelt ze zacht over mijn ballen. Rustig verwend ze me daar een tijdje en mijn pik wordt al maar stijver. Het is dan ook erg lekker, vooral als ze zachtjes aan de onderkant van mijn ballen streelt. Daar wort ik echt helemaal gek van! Haar andere hand trekt me teder af. Elke keer als mijn voorhuid strak naar achteren getrokken wordt, schiet er een golf van genot door mijn onderbuik heen.

"Laten we lekker in bed kruipen," fluistert ze in mijn oor "daar kan ik je nog veel fijner verwennen". "Ja, lijkt me heerlijk" antwoord ik. We klimmen uit bad en drogen ons af. Het is genieten om haar heerlijke lichaam zo te zien bewegen. Als ze haar rug afdroogt, kromt ze haar rug en duwt ze haar steviger borsten vooruit. Ik streel ze zacht en zeg "Wat heb je toch fantanstisch mooie borsten, Marian". "Ja mooi, he?" zegt ze trots en slaat haar armen om me heen, "Het is altijd leuk om te zien hoe mannen er van kunnen genieten. Maar jij krijgt de speciale meet & greet. Kom maar mee." Ze hangt haar handdoek op en neemt me mee naar haar slaapkamer. Het bed ziet er uitnodigend uit. Ze vraagt me om lekker op mijn rug te gaan liggen. Met een halfstijve piemel doe ik dat en meteen komt ze naast me zitten en gaat verder waar ze in bad mee is gestopt: heerlijk aftrekken. Maar nu kan ik haar in actie zien en dat maakt het alleen maar fijner. En af en toe kust ze me nu. Ik begin stevig naar haar te verlangen en me af te vragen hoe ze van binnen voelt. Maar Marian heeft hele andere plannen.

Ze neemt mijn pik helemaal in haar mond en omsluit hem met haar warme lippen. "Ooowwwwwwhhhhhh" kreun ik, en terwijl mijn pik in haar mond is, trekt ze de voorhuid naar achteren, waardoor mijn eikel helemaal beschikbaar is voor haar tong. Ik hap naar adem, want om me helemaal gek te maken begint ze me ook nog eens af te trekken en mijn ballen te strelen. Ik weet niet meer hoe ik het heb. Ik geloof niet dat ik ooit zo snel ben bevredigd. Binnen een minuut of twee van halfstijve pik naar orgasm. Er was maar even voor nodig, maar met een enorme kreun spuit ik mijn zaad in haar mond. Ze zuigt er zachtjes aan. Het gevaar bij mij is altijd dat als ze te lang blijven zuigen en aftrekken dat het pijn begint te doen. Maar Marian weet wat ze doet en beweegt haar hand nog maar langzaam. Gevolg is dat het heerlijke gevoel gewoon blijft.

Minuten later ben ik een beetje bij gekomen. Ik merk dat ze bovenop me is gekropen en haat borsten gebuikt om me lekker te strelen. Ze lacht en kijkt me heerlijk aan. "Volgens mij vond je het best lekker, daarnet, toch?" "Mm-mm" weet ik uit te brengen. We liggen eventjes heerlijk te genieten. De rest van de ochtend besteden we in bed en ontdekken we hoe fijn we het samen kunnen hebben. Ik geniet van de manier waarop we samen sex hebben, met veel plezier. Ze lacht veel en vaak. Ik hoop dat we elkaar nog veel zullen zien en verwennen.

21:12 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-12-08

Annie

Ze is een onopvallende vrouw, mijn overbuurvrouw. Samen met man en zoon woont ze aan de overkant van de straat. Huisje, boompje, maar geen beestje. Je kunt nauwelijks binnenkijken, de vitrage is behoorlijk verhullend en dekt het hele raam af. Alleen 's avonds, als het licht binnen aan is, kun je ze zien zitten aan de eettafel, of op de bank. Ze hebben niet echt contact met de buurt, al delen ze wel de krant met de buren. Je zou haar kunnen omschrijven als een huismusje: veel binnen zitten.

Ik weet dat ze ergens bij mij in de buurt moet werken, want ik zie haar regelmatig op de fiets op weg naar haar werk. Ze is een van die moeders die op half negen langs komt, nadat ze haar zoon naar school heeft gebracht. Qua kleding is ze conservatief: altijd een lange broek aan, en goedkope zwarte laarzen met zo'n niet al te hoge blokhak. De laarzen niet erover, ook al is dat de mode van nu. Verder een beetje suffe jas. Vooral niet te opvallend, de mensen zouden eens naar haar kijken. Met haar haar kan ze waarschijnlijk niet veel beginnen. Het is me wel eens opgevallen dat ze een paar kleine highlights in haar peper en zoutkleurig haar heeft. Om het geheel te complementeren een veilige tas. Kortom, een vrouw die je niet snel zal opvallen.

Haar zoon zit op voetbal en speelt regelmatig met zijn vriendjes op straat. Manlief heeft groene vingers en werkt op zaterdagochtend regelmatig het keurige burgerlijke tuintje bij. Hun garage is aan de achterkant van hun huis, maar ik durf te wedden dat ie daar regelmatig zijn auto wast. En zij lapt, geheel volgens de traditie, regelmatig de ruiten. Samen met een emmertje en keukentrap komt ze naar buiten. Eerst het ruitje boven de deur. De spons nat maken in de emmer. Ze buigt voorover. Ik sta vanuit onze woonkamer het tafereel eens goed te bekijken. Haar kont is niet echt slecht, gezien de meeste vrouwen die hier in de straat wonen. Niet super slank, maar ook niet te dik. Ik moet toegeven dat haar kont eigenlijk precies is zoals ik hem graag zie: allemaal wat steviger, zonder dat er overal kwabben hangen. Vooral als zo'n kont loopt, ziet er dat mooi uit.

Ze klimt op het keukentrapje en strekt haar rechtarm naar de ruit. Al poetsend van links naar rechts beweegt haar rug en kont mee. Ik stel me zo voor hoe dat er zonder broek uit zou zien. Ik ben er eigenlijk best nieuwsgierig naar. Ze stapt weer van de keukentrap af en pakt de trekker en zeem om de ruit droog te maken. Haar bewegingen zijn vloeiend en zo ook haar kont. Na de ruit boven de deur nu de ruit van de deur zelf aan de beurt. De keukentrap gaat aan de kant, en ze buigt weer voorover naar de emmer. De hele ruit, van boven naar beneden wordt gepoetst. Vooral als ze beneden aan het poetsen is, staat haar kont helemaal naar me toe gedraaid. De spijkerstof van haar broek staat strak gespannen om haar billen. Daarbij maakt ze heen en weer gaande bewegingen die niets te verhullen hebben. Ook de ruit van de woonkamer komt daarna aan de beurt. Na een kwartier is het gedaan en verdwijnt ze veilig naar binnen. Ik richt me weer op de dingen die ik moet doen: de boodschappen.

Een paar dagen later brengt mijn vrouw de kinderen naar de sport. Ik ruim wat op en erger me aan de rotzooi die de kinderen er toch elke keer weer van maken. De telefoon gaat. Het zal mijn vrouw wel zijn, die nog iets moet doorgeven: "Met Jeroen" begin ik.
"Hallo, met Annie de Vries" begint een stem, "ik weet niet of je weet wie ik ben. Ik woon tegen over je, op nummer 145". "Oh, uh ja, je zoon speelt regelmatig voetbal voor op straat" antwoord ik, me afvragend wat ze wil. "Ja, ik was laatst ramen aan het poetsen en toen zag ik je naar me kijken, toch?" ging ze verder. Hoe wist ze dat, vroeg ik me af, maar ze gaf meteen antwoord: "Ik zag je in de weerspiegeling van de ruit, je hebt me de hele tijd staan bekijken, he?" "Uh ja, dat klopt eigenlijk wel", moest ik toegeven. "Ik had je al vrij snel gezien en heb toen extra met mijn kont geschud. Vond je dat leuk?". Ik was hersteld van de eerste verbazing en ging in op haar suggestieve vragen: "Zeker, ik heb genoten, dank je voor je showtje!" "Graag gedaan, hoor", antwoordt ze lachend, "Maar daar bel ik eigenlijk voor... zou je leuk vinden om een keer langs te komen? Koffie drinken of zo?".
Wooow, dit had ik verwacht van deze schuchtere vrouw, maar even goed was ik nieuwsgierig geworden. "Dat lijkt me leuk" antwoord ik, waarop ze meteen de koe bij de horens nam "Morgenmiddag om een uur of half twee? Is dat wat?" "Prima" zeg ik "ik zal er zijn". "Leuk!" zegt ze "oh, en kom je achterom? Anders weet iedereen dat je bij me op bezoek komt en dat hoeft toch ook weer niet. Je kunt achterom gewoon meteen binnenlopen. Ok?" "Ok", zeg ik weer en we leggen op.

Mijn hartslag is behoorlijk hoog en voelbaar in mijn keel. Het zweet staat op mijn voorhoofd. Wat zou haar bedoeling zijn? Tijdens ons korte gesprekje klonk in haar stem eigenlijk weinig verleiding, als dat al kan. Toch vond ik het opwindend en een ik voelde een tinteling in mijn broek. Ik ben ook zeker van plan om eens gaan kijken morgenmiddag. De rest van de dag denk ik regelmatig aan haar. De volgende ochtend zie ik haar weer naar haar werk fietsen en om een uur of twaalf weer naar huis. Voor mij ook tijd om naar huis te gaan. Ik heb voor deze middag vrij genomen. Mijn vrouw is werken en de kinderen zitten op school. De tijd gaat maar langzaam, maar tegen half twee loop ik eindelijk achterom de tuin uit. Met een flinke omweg kom ik op het pad achter haar huis. Hier gelukkig niemand te zien, en pas op dat pad begin ik een smoes te bedenken die ik kan gebruiken als ik een buurtgenoot tegen zou komen. Gelukkig kom ik niemand tegen en bereik ik de veiligheid van haar garage. Door de deur en dan door de tuin. Stel je voor dat er nu net een buurvrouw uit het raam kijkt. Ik houd mijn gezicht zo ver mogelijk naar beneden. Snel door de achterdeur. Ze staat in de keuken op me te wachten.

"Hoi" zegt ze en ze geeft me een hand. Een lekkere warme hand. "Annie" zegt ze. "Ik ben Jeroen" zeg ik. "Dat weet ik" zegt ze weer, "zin in koffie?". "Ja lekker" antwoord ik weer, afwachtend. Ze gaat aan de gang met de Senseo. "Nou, eindelijk ben je daar dan" zegt ze. "Hoezo, verwachtte je me dan?", vroeg ik. "Ja, eigenlijk wel. Ik zie je regelmatig naar buiten staan kijken, en het viel me op dat je dat alleen doet als er een van de moeders van de kinderen die er spelen buiten is: Lizzie, of Marianne of zo. En ik kreeg de indruk dat je dat wel waardeerde. Daarom wilde ik je testen en heb afgelopen zaterdag gekeken of je dat ook bij mij zou doen. Nou, wel dus...." "Inderdaad stond ik naar je te kijken, en inderdaad kijk ik graag naar moeders" reageer ik. "En, bevalt deze moeder je?" vraagt ze, en ze zet haar hand op haar heup en keek me aan. "Zeker weten" is het enige wat ik daarop kan uitbrengen. Ze komt wat dichterbij staan. Ze kijkt naar me op, en vraagt zacht "Beval ik je genoeg om mee naar boven te gaan?". En om haar vraag te onderstrepen, strijkt ze langs mijn arm. "Je zult er geen spijt van hebben...." Ik kan hier geen nee op zeggen en knik met mijn hoofd. Ze lacht lief. Ze pakt mijn arm en zegt "Kom maar".

Op de trap wiegt ze haar brede heupen, en biedt me voor het eerst een zicht van dichtbij. Bovenaan de trap draait ze zich om. Ik sta een trede lager als zij. Ze slaat haar armen om mijn nek en kijkt me glimlachend aan. Dan kust ze me op mijn mond. Ze heeft zachte lippen, waar ik meer van wil voelen. "Ga jij alvast even rechtdoor, ik moet nog even hier zijn", zegt ze, waarna ze me de slaapkamer in loodst. Terwijl ik de slaapkamer in loop, gaat ze zelf de badkamer binnen. "Maak jezelf het maar makkelijk", roept ze me na, "ga lekker op bed liggen". Dat is natuurlijk wel een beetje raar, bij een vrouw waar je net binnen bent meteen op bed gaan liggen. Alhoewel ik wel een idee heb van wat we zo dadelijk gingen doen, ga je toch niet meteen op bed liggen? Dus blijf ik een beetje rond drentelen. Zal ik naar buiten kijken? Maar ik bedenk me dat dat niet zo handig zou zijn. Wordt je net gezien door de buren....
Ik begin net te vinden dat het wel erg lang duurde, als ik de deur van de badkamer weer open hoor gaan. Ze komt binnen in andere kleren. Wow! Dit is mooi!

Voor het eerst zie ik haar in een rok. Laarzen eronder. Ze ziet dat ze me bevalt en draait zich een keer rond. Ik zie dat ze laarzen met hoge hakken draagt. Ze lacht opnieuw en zegt "Zo te zien val ik in de smaak?" en ze komt weer dichterbij. Weer komt ze vlak voor me staan. Vanwege haar hakken is haar gezicht wat hoger en meteen kust ze me weer op mijn mond. "Eindelijk," fluistert ze. "eindelijk heb ik je in mijn slaapkamer". Ik kon alleen maar "Ja..." uitbrengen, want meteen kust ze me opnieuw. Nu glijd haar tong tussen me lippen en begint ze te tongen. Haar hand strelen mijn zij en rug en ze drukt zich lekker tegen me aan. Eindelijk reageer ik en slan ook mijn armen om haar heen. In het begin onwenning, maar door haar gretige handen en kussen laat ik me mee voeren in de opwinding. Ik voel haar stevige borsten tegen me aandrukken en begin naar haar te verlangen.

Ze is me weer een stap voor: ze gaat een stapje achteruit en begint mijn broekriem los te maken. Ze kijkt lachend naar me als ik haar wat verbouwereerd aankijk. De knoop en rits volgen en dan trekt ze mijn broek omlaag. "Ontspan je", fluistert ze, " ga eens op het bed zitten". Ze wacht niet af en duwt me naar achter. Met de broek op mijn enkels ga ik zitten. Ze knielt voor me en maakt mijn schoenen los. "Tjonge, ze doet alles voor me", dacht ik, terwijl ze ook mijn broek helemaal uit deed. Meteen streelt ze mijn benen. Haar handen glijden naar boven en tussen mijn benen. Ze kijkt genieten omhoog en pakt mijn onderbroek aan weerszijde vast. "Even je kont omhoog" vraagt ze me en even later is mijn onderbroek ook uit. "Zo", zegt ze, dat is voorlopig wel genoeg, "nu ik". Veleidelijk bewegend met draaiend met haar kont, streelt ze zichzelf.

Haar lijf ziet er heerlijk uit in de kleren die ze draagt. Ze trekt haar trui uit en ik bewonder haar mooi zwarte BH. Ze heeft volle borsten. Zonder te wachten doet ze haar handen op haar rug en in een vloeiende beweging maakt ze haar BH los. De BH wordt van haar borsten afgepeld en inderdaad heeft ze mooie volle borsten. Ze hangen al wel een beetje, maar daar heeft ze ook wel de leeftijd voor. Mooie grote bruine rondjes om haar tepels. Ze streelt haar borsten en beweegt er verleidelijk bij. "Vind je ze mooi?", vraagt ze. "Heel erg mooi, ze zijn mooi groot" antwoord ik. "Hou je van grote borsten?" "Ja, vooral als ze nog mooi stevig zijn, zoals die van jou" Ze lacht en brengt haar handen opnieuw naar haar rug. Dit keer hoor ik een rits en even latr valt haar rok ritselend om haar voeten.

Wauw!! Jezus, wat is ze mooi. Ze draagt niet alleen zwarte laarzen met hoge hakken, ze heeft ook jarretels, kousen en een mooi zwart slipje aan. De stof van het slipje is half doorschijnend en ziet het schaarhaar boven haar kutje! Heerlijk. Mijn pik reageert en begin te zwellen. Ze lacht en doet haar slipje uit. Het schaarhaar verstopt haar kutje een beetje, maar ik kan de schaamlippen door het haar naar buiten zien steken. "En? Mooi?" vraagt ze weer. Ik kan alleen maar knikken en laat mijn blikken goedkeurend over haar lichaam glijden. Ze komt vlak voor me staan en streelt haar eigen borsten. "Ga liggen" zegt ze. "Ok" zeg ik en ga op mijn rug liggen. Ze kruipt naast me op het bed en laat een hand onder mijn shirt glijden. Lekker warm. "Doe dit shirt ook maar even uit", vraagt ze en even later lich ik met ontbloot bovenlichaam weer op mijn rug. Ze streelt me over mijn buik en kijkt me genietend aan.

Ze komt nu op haar zij naast me liggen. Met haar gezicht bij mijn heupen richt ze zich op. Haar benen liggen richting mijn gezicht. Zo heb ik een prachtig uitzicht op haar kutje en mooie lingerie. Haar garretelgordeltje omspant haar wat brede heupen. En natuurlijk ook haar laarzen. "Ontspan je en geniet, Ok?" zegt ze. Ze begint me eerst mijn benen te strelen. Haar handen zijn lekker warm en zacht. Onder mijn pik streelt ze tussen mijn benen. Een heerlijk gevoel, en mijn pik schokt een paar keer. Ze kijkt me lachend aan: "Zo te zien vindt je dat wel lekker?" "Nou en of, je hebt heerlijk warme handen." antwoord ik. Dan pakte ze mijn pik vast en laat hem door haar hand glijden. Wauw! Dat is nogh eens lekker, ik kreun zacht en geniet. "Lekker?" is het enige wat ze vraagt. Als antwoord kan ik alleen maar kreunen.

Wat me vooral zo opwind is haar heerlijk lijf. Ze is geen klassiek schoonheid, maar het feit dat ze heerlijk aan het verwennen is maakt haar erg mooi in mijn ogen. En natuurlijk de verleidelijke lingerie. Haar benen met laarzen en hoge hakken zijn erg erotisch. Heerlijk trekt ze me rustig af en laat me intens genieten. Genietend kijkt ze me aan. Dan is het kennlijk tijd voor de volgende stap: met haar tong begint ze het puntje van mijn eikel te verwennen, maar even later glijd mijn eikel in haar mond. Oowwwhhhhh, ik hap naar adem. Zalig en warm, wat lekker. Ze blijft me lekker aftrekken maar in haar warme mond. Haar lippen sluiten zich om mijn eikel. Tijdens het pijpen kijkt ze me aan en geeft me een knikoog. Al lukt het niet de hele tijd, ik blijf zoveel mogelijk naar haar kijken, hetgeen me enorm opwind. Mijn pik is dan ook superhard en nat van haar speeksel. Als ze merkt hoe geil ik van haar ben, begint ze te zuigen. Haar wangen staan hol en ik voel mijn orgasme er aan komen. Zij ook, en ze voert het ritme op.

"Aaaaggggghhh" stoot ik uit als ik mijn onderbuik voel verstrakken. Precies op het moment dat de eerste lading zaad in haar mond komt, kijkt ze me geil aan en laat me ten volle genieten van dit moment. Haar hand blijft me zachtjes aftrekken en haar wangen blijven zacht zuigen. Na een halve minuut stopt ze. "Nou volgens mij hoef ik niet te vragen of je genoten hebt" zegt ze, "je kunt lekker klaar komen". Ze streelt met zacht rond mijn pik, die nog steeds naschokt. Ze gaat op haar knieen zitten en bied me een fantastisch uitzicht op haar kutje, mooi omlijst door kousen en jarretels. "Ben je klaar om in me te komen?" vraagt ze me, terwijl ze mijn pik weer vast pakt. Ik antwoord bevestigend. Ze slaat een been over me heen en gaat vlak achter mijn pik zitten. "Ik heb erg veel zin in je" zegt ze en richt zich op. Ze drukt mijn eikel tussen haar schaamlippen, die heerlijk glad zijn. Ze laat zich weer zakken en zonder al te veel druk glijdt mijn eikel bij haar naar binnen. Een paar keer heen en weer en ik zit er heerlijk diep in. Steunend sluit ze haar ogen en komt over me heen hangen.

In eerste instantie rustig en zonder al te veel beweging proberen we samen te genieten. Ik streel haar mooie volle borsten, die vlak boven mijn hoofd bungelen. Alhoewel ze al wat hangen, zijn ze nog steeds behoorlijk stevig. Dan komt ze liggen en beginnen we langzaam het tempo op te voeren. Al gauw liggen we samen te kreunen. Wat een heerlijkheid. Annies buik is glad en ze kronkelt lekker bovenop me. Haar ritme is heerlijk. NA een tijdje kreunen en kronkelen draaien we om. Zij gaat uitdagend op haar rug liggen, benen een beetje uit elkaar. Ook nu weer de verleiding van die mooie zwarte lingerie, die haar kutje mooi afbakent. Haar schaamlippen staan een beetje open en glimmen. Haar strakke buik zijn de tafel voor haar borsten. Ze strekt haar armen naar me uit en ik ga tussen haar benen zitten. Ik wil haar eerst eens lekker likken. Zacht laat ik mijn tong tussen de schaamlippen heen en weer glijden. "Hmmmm, lekker" murmelt ze, en ze laat haar lijf er heerlijk bij kronkelen. Haar borsten bewegen erg mooi. Dan gaat mijn tong richting haar clitje, dat mooi boven op haar venusheuvel staat. Nu nog zachter likken. Tegelijkertijd laat ik een vinger in het natte kutje glijden.

Met haar ene hand stuurt ze mijn hoofd naar het goede plekje, en met andere hand streelt ze haar eigen buik, vlak boven haar kutje. Haar lichaam begint te schokken: ze duwt haar buik telkens even omhoog. Ook gaat ze luider kreunen en komen er af en toe moeilijk verstaanbare woorden naar buiten: "Jaaah", "Oh heerlijk" en "oh mijn god". Door dat Annie dichterbij haar orgasme komt, wordt ik weer geiler. Ik zou ook zo weer klaar willen komen. Maar even niet aan mezelf denken maar aan haar orgasme. Ik concentreer me opdat heerlijk knobbeltje waar ze zo van geniet en geef haar precies de juiste likjes. Een minuut later verstrakt haar buik en wordt haar gezicht rood. Met een luide schreeuw komt ze klaar. Dan begint het moeilijke: zorgen dat het orgasme zo lang mogelijk aanblijft, zonder dat het pijnlijk wordt. Ik ga zachter likken en houd mijn tong precies boven op haar clitje stil. Ze blijft een minuut lang genieten en beweegt zelf haar buik als ze dat wil.

Na afloop liggen we even in elkaars armen en strelen elkaar. "Weet je dat je een zalig lijf hebt? En dat je me helemaal gek maakt met dit soort mooie lingerie?" zeg ik haar. "Dus dat mag ik best vaker doen?" vraagt ze me. "Zeker weten" antwoord ik. Met haar vraag heeft ze me laten weten dat ik vaker welkom ben.

09:21 Gepost door Jeroen in fantasieen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |